A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi!

Akkor szimplán menjetek el vacsorázni esetleg olyan helyre ahol van zene.

Juc
20170114224602

Aaa, nem tudok visszaolvasni. Gyerek ma sem aludt napkozben. Bogarka, ez mennyire normalis egy 16 honaposnal? Nem az, ugye? Csak az anyja egy tokbena, hogy nem tudja letenni ebed utan... csak autoban vagy babakocsiban adja meg magat, de ma meg ugy sem sikerult...
moose

Moose,
néha normális, Brúnónál is szokott ilyen lenni, mondjuk nagyon ritkán, és általában fogzáskor.
zsebi2004

Jucus!
Emberkeforma: Campona More-bolt Kép (6 db. forma 399 ft.)... vagyesen vannak 3mas csomagban, tegnap még volt emberke is Kép

Zsebi!
Már egyszer kész lett, de statikailag nem lett jó, és így valamit még bütykölnek rajta...Kép
És én is szoktam ám Nektek integetni, hétfőnként amikor arra járunk! Kép

Most csak ennyire futotta, mert nálunk ma volt a nagy mézeskalácssütés...na meg kóstolgatás, finom chilis forró csokival (ami a tejfigura mikulásokból készült Kép )... úgyhogy dőlök én is be a gyerkőcök után az ágyba...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti: 2 fog teljesen, 1 áttörés előtt. Kép

Votiv: Szép sztori, nagy kitartás! Most is gratula hozzá!

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!
Akkor én is tökbéna vagyok...Kép, úgyhogy inkább mondjuk azt, hogy normális Kép

Egyébként a Kismama Veresdokija szokta mindig írni, hogy az ő lánya 14 hós korától egyáltalán nem alszik napközben...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Emberke infot köszönöm szépen!Nálunk jövő héten lesz mézeskalács sütés,forrócsokit hogyan készíted?

Juc
20170114224602

Ilyen MORE bolt van pl. a Westendben?

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Votiv!
Gratula a szülésedhez, nekem nem ment volna, úgy érzem. Enyém azt hiszem, túl könnyű volt, ha lehet ilyet mondani... De esetleges következő még lehet nehezebb, bár most nem vágyom másodikra pár éjjelezés után...

Apa már egy cumit is kifőzött tegnap este, annyira nem tudtunk Klárival mit kezdeni. Aztán anyukám hasra fordította, 2-3 percig simogatta a hátát és reggelig aludt... Hiába, neki már van gyakorlata... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Anyukák tényleg tudnak valamitKépEnyém is ezt csinálta csak mondjuk Soma a babakocsiban üvöltött és nem tudtam,hogy mit kezdjek vele.Erre anyu azt mondta,hogy tegyem hasra!Jé,ilyet is lehet?csodálkoztam.

Imádni kell ezért is őket!

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Juc!
Hát, nagyon hálás voltam neki akkor! Kép Férjemmel éppen ott tartottunk, hogy jó, akkor hagyjuk sírni... Én meg szomorúan néztem magam elé a sötétben az ordítást hallgatva, hogy vajon szegénykém most mit gondolhat... Kép Erre anyu 5 perc múlva átjön és elhallgattatja. Kép Pedig anyu az első napokban ahogy megnyekkent a baba és mi mentünk megnézni hogy mi van vele, mondta, hogy hagyjuk sírni!
Erre pont ő nem hagyta most... Ki érti ezt..? Majd belejövök én is pár kiborulós este után... talán...</font>

KépKépKépKép
proone

Juc!
Forró csoki: felolvasztottam a mikukat, rá tejet, felforraltam, még tettem hozzá néhány evőkanál cukrozatlan kakaóport...ennyi...chilit mindenki magának tett, amennyit akart, én egy kis kávéskanálka elejére tettem csak, de már azt is lehetett érezni...nagyon tuti lett!!! Kép
Ja, és azt sajna nem tudom, hogy van-e a WE-ben More bolt, már vagy 3 éve nem jártam arra...istenem, pedig előtte meg mindennap azon keresztül jártam haza...régi szép idők...Kép

Na, tényleg megyek...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone!
Miért lenne nehezebb...vsz. alkatilag ilyen vagy, hogy könnyen szülsz Kép... nekem is könnyű volt az első, másodiknál meg ha nem folyik el órákkal az első fájás előtt a megzatvíz...hát épphogy beértünk volna Kép!

...csak nem tudom magam lelőni Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

csak gyors bekukk, most mentek el a vendégek, és TELE vagyok pizzával Kép

Proone,
lepedékes nyelv nem feltétlenül szájpenész. Van máshol is a szájában? De védőnő majd megmondja.
Klári háton vagy hason alszik? Mert mondtad, hogy anyukád hasra fordította, és megnyugodott, lehet, hogy neki ez jön be, Dóci pl. csak hason aludt kezdettől fogva Kép

Votiv,
jó volt újra olvasva átélni Kép emléxem, mit szurkoltam neked múlt évben Kép

v
kisün

Fibi, Ildi!

KösziKép

Oxi, nektek grat a majdnem 3foghoz. Jo korán kijött Viknek.
eszti25

sziasztok!
Votiv,
nagyon jó volt olvasni téged, bár kicsit féltem tőled...KépKépKép
Zsebi,
mis is ma voltunk a Camponában, mi csak a béna mikulás vonatra ültünk fel, és énekeltünk Jutka nénivel...
És pont láttam ezt a More boltot, és gondoltam bemegyek, de sokan voltak, pedig mézeskalács emberke nálam is rulez.
És kérdés:
hol lehet kapni vmi ecset félét, amivel a sárgáját rákenem a mézeskalira???Toll nem jó, a tavalyi ecsetem meg suckkol...
Oxi,
Boldog Félévet!!!Kép
Eszti,
nektek meg foghoz és az üléshez!!!!!És szép nagy legény lett a fiad!!!

Akkor jövő szerdán Maya rulez vagy nem???Kinek igen, kinek nem???
Neet 20-a utánra tenné...ne tegyük át akkorra????
Votiv, te nem jönnél???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Mit csinál a régi ecseted?Kép
Minden háztartási bótban kapsz ecsetet,akár szilikonost is az jól mosható de drága.

Juc
20170114224602

Juc,
régi ecsetem hullajtja a szőrét...Kép én pont ilyen szilikonos izére gondoltam. Hol van háztartási bolt???KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Campona Kátay Kép (de a szilikonos ecsetet aranyárban mérik Kép)

Ja, jó reggelt!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok Lányok! Kép

Oxi: tegnap már sajna nem tudtam visszajönni, mert barátnőméknél voltunk, babatali volt Kép de nagyon sokat gondoltam rátok, eszembe jutott, amikor találkoztunk a szülőszoba előtti üldögélőben, anyukád masszírozta a talpad, hatalmas pocid volt, nagyon akartál már szülni és még mindig mosolyogtál Kép akárcsak, amikor már "élesben" beléptél a szülőszoba ajtaján, olyan, mintha kb. 2 hete történt volna, aztán már ezt írom: BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK VIKKÁNAK!

Eszti: kisfiad tényleg nagyon ügyes, és gratula a fogacskához! Kép

Votiv: a sztorit köszönöm, persze teljesen felkavart, szeretnék gratulálni, tényleg nagyon kitartó szupernőci vagy! és tudom, hogy ezek a szavak nem érnek fel ahhoz, ami ott, akkor történt, de felkavarodott fejecskémből nem nagyon jön ki most okosabb Kép de az biztos, hogy amikor hanyatlik az önbizalmad, gondolj arra, hogy mekkora nagy dolgot hajtottál végre, mennyire nagyszerű vagy, ez biztosan használ annyit, mint egy bogyesz Kép

Zsebi: küldök gyorsan mailt!
ficánka

Bogárka: Nektek is jóóóóó reggelt, és épp most jutott eszembe, hogy Doni épp karácsony napján lesz féléves Kép

Votiv: megyünk ma ebédezni kisfalutokba Kép
ficánka

<font color="0000ff">Kisün!
A dokinéni mondta, hogy szájpenész... Csak nem hülyéskedik... De holnap védőnénit is megkérdezem, persze!</font>

KépKépKépKép
proone

Fic!
Bizony-bizony, épp karácsonyra esik majd a féléves szülinap!!! Kép

Oxi!
Vikkának én is nagyon-nagyon boldogságos féléveset így utólag is!!! Kép

Milyen sok féléves szülinap lesz ebben a hónapban Kép!!! Fél év múlva meg majd másról se szól a topik, csak folyamatos visszaemlékezésekről Kép!!!

Ja, és Fic!
Igazolj má' vissza a wiw-en lécci, lécci!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Jucus!

Köszi a választ!Szerintem is az lesz! Elmegyünk moziba vagy enni valahova, szegény párom úgy is lejárja a lábát a melóhelyen, nem hiányzik neki nagyobb mászkálás!Kép

Blaye!

Babatorta hogy sikerált? Elküldöd nekem a recipét, ha megkérlek? Köszönöm!Kép

ILdi
ildi76

Proone,
persze, hogy nem hülyéskedik - bár a mi "hivatalos" dokinénink szerint meg el volt törve Dóci kulcscsontja, pedig nem... - csak azt akartam mondani, hogy lehet, hogy már el is múlt a szájpenész, mert a nyelv-lepedék anélkül és azután is lehet Kép de ha penész, és ecsetelés nem segít, akkor majd kiütik valami erősebbel.

Ildi,
sok boldogságot a 10 évhez, nagy idő!!! KépKép

v
kisün

Zsanci,
aranyos vagy, de csak miattam ne variáljatok a mayaidőponttal. Talizzatok, amikor akartok és amikor a többség ráér, és ha lesz olyan időpont, amikor én is ráérek, megyek szívesen.
neet
neet

Szasztok
Mindenkinek köszi a jókívánságokat, azt hiszem a sok +++++++++++ segített, ma már egész jó a hangulata Beninek, és az orra sem folyikKép
Azt hiszem ebben az évben nem megyünk már bölcsibe. Egyébként tartok attól, hogy ez a tüdőgyula is ott lett összeszedve, mert sokan panaszkodnak most, hogy az oviban is sok gyerek van ilyen tünetekkel aztán hirtelen belázasodik és kiderül, hogy tüdőgyulája van.

??????????
Lányok van valakinek mosó-szárítógépe kombiba mert most egy ilyenen gondolkozom. Szeretnék néhány véleményt róla ha van.Kép

Kókuszdió
kókuszdió

Kókusz!
Nekünk ilyen van! Kép Candy márkájú, de már 6 éves...
Mi érdekel?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

A tegnapi sütés "eredménye" Kép:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Nekem is jobb lenne 20-a táján Maya. Akkor már nem vizsgázom, és így Ficéket is tudnám szállítani.Kép

Van vkinek jó mézeskalács receptje?
zanza

Zanza!
Én így csináltam:
Hozzávalók: 1/4 kg méz, 1/2 kg liszt, 10dkg vaj, v margarin, 10dkg cukor, 1 egésztojás, 2 tojássárgája, 1 csapott kávéskanál szódabikarbóna.
A meleg mézben feloldjuk a vajat, hozzáadjuk a többi anyagot,és símára gyúrjuk. Citromhéjjal, fahéjjal, esetleg szegfűszeggel ízesítjük. 1/2 cm-re nyújtjuk, majd formára szaggatjuk.Tetejét tejfölös tojássárgájával megkenjük, laposra vágott fél mandulával is díszíthetjük.

Tuti jó lett, puha, és nagyon finom!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Emberkét begyűjtöttem,köszi még egyszer a tippet.

Kókusz!

Nekünk Wirpoolban van mosó-szárítógépünk.Kérdezz!

Juc
20170114224602

Ma sem aludt napkozben a lanyom Kép Bogarka, szerintem nalunk ez nem egeszseges dolog, mert mar del elott tokalmos volt, megse aludt be. Pedig ma is bepakoltuk autoba, de ott se. Es tegnap este hetkor aludt el es aztan meg sotet hajnalban adott egy hosszu musort meg ehes is volt, de visszaaludt utana. Ma hatkor dolt ki, szoval nemtom milyen allatikoran fog fenn kukorekolni. Teljesen felborul a napja es egy hullafaradt nyuzott picibaba Kép en valami rettenetes pocsek anya vagyok, aki meg arra sem kepes, hogy elaltassa napkozben a gyereket... Kép Kép Mit csinalok majd kettovel??
moose

Rylie, nekem akkor dagadt meg marhara a labam, amikor egesz nap maszkaltam nagy pocakkal. Illetve masreszt a kanikula miatt is volt. Szoval pihenjel sokat, ne eroltesd meg magad.

Ki is kerdezte a Bartfai UH-t? Altalaban nem kell olyan sokat varni idopontra. Ha 8. heten vagy, siman kapsz a 12.re idopontot. Es sokkal jobb a delutani idopontos rendszer (pontosak es bevuhetsz apat is), mint a delelotti tobboras tomegverekedes.

Eszti! Imadlak! Kép Hogy ugy kiallsz mindig magadert, es mindenkinek kerekperec megmondod a frankot Kép Jarhatok hozzad tovabbkepzesre? Utcan en is be szoktam szolni sokszor, ami azert veszelyes, mert en viszont nem vagyok verekedos, ugyhogy nem biztos, hogy meg tudnam vedeni magam meg a gyereket... anyosnak viszont nem tudok hatekonyan ugatni Kép

Votiv, en biztos nem merek majd csak egy cicibol szoptatni, mert mar elore felek a mastitistol. Meg a korakason ebredestol, meg hogy majd mindig bealszik eves kozben a gyerek, meg hogy kozben a masik uvolteni fog, hogy mi mindent akar es azonnal... babyloof linket koszi, hol lehet meg ilyet venni? lehet, hogy a sarki gyogyszertarban van? de a nagy homeosban a kolosy teren biztos, ugye? es hogyhogy ilyen marhajol emlekszel meg a szulesre? en csak nagyjabol...

Minden gyebgelkedonek gyors javulast, kulonosen Kokusz Benijenek!!
moose

Bogárka köszi, már le is mentettem a babanetes fájlomba.Kép

Moose, ne görcsölj már most a szopin. Nyugi, most már ügyesebb leszel.Kép
zanza

Ancsi, en mar nemistom, milyennek kepzeltelek, de az biztos, hogy barna hajad volt Kép amikor nem eskudozol eppen, akkor barnahaju vagy, ugye? Kép es en is mindig atpelenkaztam ejjel, mert kellett. Volt, hogy azert ebredt (mar nemtom, akkor hany hos is volt), mert a pelus zavarta. Kicsereltem, ivott egy kis vizet es aludt tovabb. Babaknal mindig hulyeseg az altalanositas, ugy tunik, sok baba van, akinel nem kell cserelni, de van olyan is, akinel kell. Es azt csak ti tudjatok eldonteni Lencsivel, hogy nalatok kell-e!!

Zanza, mar almodok is vele. Es almomban is rosszul csinalom... A szulestol nem felek, de a szoptatastol...

Gabi, ne idegesits! Cataflan gyerekeknek?? Azt nem is lehet veny nelkul kapni...

Katus, en meg csak fekve tudtam szoptatni, mashogy nem. De mondjuk en marhabena voltam...

Gigi, kiirtsuk Esztivel ezt a riherongyot? Kép

Proone, pottyos popsinal nalunk vagy a krem vagy a pelus vagy a popsitorto volt ludas. Eddig csak egyfelet probaltal mindbol? Ja, meg olyan is volt, hogy "csak" nem tudtam rendesen takaritani az alfelet (mert mar honapok ota allva pelenkazom, marminthogy o all kozben eshat igy nehezebben hozzaferheto a terulet) es azert lett kiuteses valszeg.

Ostoros Neet, mi az, hogy ha mar 1-2 hos meg 4 kilo, akkor nem lehet ehes ejjel? En ilyet sose mondtam meg gondoltam!!
moose

Bogárka!

Tejfölös tojássárgája?Ezt még nem hallottam!Kipróbálom!Ez a te fehérmázad?

Juc
20170114224602

Juc!
A tejfölös tojássárgáját az egész felületre kentem, és nagyon szép színű és fényes lett tőle. Egy ts-hoz csak egy teáskanálnyi tejföl kell...
A fehérmáz tojásfehérje és porcukor.

Maya:
nekem mindegy...jó a jövőhét is...sőt, lehet, hogy jobb is, mert úgy néz ki mindhárman kicsit taknyosak vagyunk Kép...persze remélem azért szerdára elszáll! Kép

Moose!
Tényleg ne parázz! Kép Tuti jól fog most menni minden!!! És különben is, itt vagyunk, és segítünk!!! Kép
És az alvás miatt se parázz!!! Kép Már miért lenne ez a Te hibád??? Egyszerűen ilyen típus Nyuszi, ilyen kevesetalvós! Kép Meg mi az, hogy nem tudod elaltatni??? Ha egy gyerek nem akar aludni, akkor hogy lehetne rá kényszeríteni??? Én úgy vagyok vele, hogy megteremtem Petrának a lehetőséget (kihúzom a kanapét a játszószobában, én ledőlök egy könyvvel vagy újsággal a kezemben, olvasgatok) aztán vagy él vele (azaz odafekszik mellém és elalszik) vagy nem (azaz játszik tovább egyedül)...ez utóbbi esetben bizonyos idő után (ez helyzettől is függ) felkelek, betolom a kanapét, és játszunk tovább együtt...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti, Ugyes Domi nem szedi meg ki azokat a kis izedarabokat a habtapibol? Nagyon figyelj, mert siman elcsocsalhatja/harapdalhatja, veszelyes!

Fibi, az egymasba rakhato muanyag poharakbol nekunk vagy legalabb otfele keszletunk van. Imadja a csajom. Mar regota es meg most is! Es egyszervolt.hu-n en eddig csak a dalokat neztem, de most rajottem, hogy az animaciok kozott is vannak dalok es csaj imadja. Persze nem mindegyiket, de az iciripiciri elol nem lehet elvonszolni, millioszor meg tudja nezni, es mindegy, hogy harom vagy ketszaz lejatszas utan akarom abbahagyni, iszonyu keservesen uvolt... ismer valaki hasonlo oldalt meg? mert en mar nagyon unom ezt...

Bogarka, a recept vege lemaradt: hogyan kell megsutni? (ido, hofok, tepsire papiron vagymi) en meg sosem sutottem mezeskalacs...

Kokusz, nekem egyszer azt meselte valaki, hogy a szaritoprogram osszevissza gyuri a cuccokat, meg egyebkentis abba a mosott cuccok fele fer csak be, ugyhogy tokre nemjo az ilyen gep. Ugyhogy en nem mertem ilyet venni. De majd Bogarka es Juc jolmegaszondja. Orulok, hogy sracod jobban van!
moose

Bogarka, koszonom Kép az alvas miatt meg azert aggodom, mert latom rajta, hogy nagyon kene neki! ha nem lenne ugy kiutve, engem nem zavarna, hogy nem alszik napkozben, de a szemei alatt nagy lila godrok, meg egyhelyben allva elesik... persze aztan meg felporog ezerrel... aztan kesobb meg ollllyan keservesen sir, mikor mar megsokkalfaradtabb Kép Kép
moose

Bogárka!

Azt hittem,hogy a mázad tejfölösKép

Jucus
20170114224602

Moose!
Hú de ismerős! Kép vagy Kép

Sütés: kb 180 fok, és nem az órát néztem, hanem a színét Kép

Kókusz!
Moosenak igaza van, halálra gyűri a cuccost, úgyhogy én fehérneműt, ilyesmit szárítok csak, de azt is csak akkor, ha sűrgős, vagy pl. tavaly P-nak az anorákjait, mikor egyszerre lett hót trutyi mindkettő Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc, Bogárka,Moose

Köszi az eddigi infót. Szóval minimum 1000 fordulatost szeretnék mert a mostani 600-as és 3-4 napig száradnak a ruhák, ami a mi kicsi lakásunkba azt jelenti, hogy minden reggel törölgetem az ablakokat, mert csurom víz és persze elkerülhetetlenül a falon is lecsapódik, mert mi egy 300 éves mészkőházban lakunk ahol elöbb termesztek gombát mint bárki. Azért vennék szárítósat, mert egy kicsit megkönnyítené ezt a pára mizériát.
Én a legolcsóbbat néztem ami 115 E froncsi A tietek mennyi volt? És milyen márka? És mennyi vizzel és energiával dolgozik? .....ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ vagy ne kérdezzek hülyeségeketKép
Kedden valószínüleg megyünk a Vesselényi utcába ott vannak szállítási hibás termékek és így ki lehet fogni talán occsón is valami szuperRozitKép
Ma csak a Tescoban nézegettem de ami tetszett az 80 froncsi és az csak simplán kimos !

Ja azt is akartam kérdezni hogy ez a párátlanitó milyen energia fogyasztással rendelkezik, mert az sem mindegy, ugyi-ugyi.

Pusza
Kókuszdió
kókuszdió

BOLDOGSAGOS NEVNAPOT MINDEN GABINAK!KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kokusz, a paramentesito, amit Ancsi emlitett egyszer, es amit Rylie-val boltoltunk itt kesobb, NEM arammal mukodik, csak a nedvesseget megkoto so-korongot kell benne kb 2 havonta cserelni. nem rossz, bar kene meg belole nehany, h minden kritikus helyre jusson. sajnos, a gomba-termesztes tolunk sem all messzeKép
Wesselenyi u-i bolt tenyleg jo, a (sima) mosogepunket ott vettem anno, es nem is latszik rajta, h mi a baja (szepseghibaja), amugy meg tok uj volt, es szuperul mukodik azota is.Kép
ja es orulok, h fiacskad jobban vanKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt!!!

Moosenak, Manónak, Pétergabinak, és az összes többi Gabinak boldogságos névnapot!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt!

Boldog névnapot a Gabrielláknak!!! Kép

Bogárka: nem tudom, hogyan tudlak visszaigazolni, tökbéna vagyok! mézeskalácsok szupik lettek!

Én is örülnék, ha inkább a jövő héten lenne maya, és akkor tudnánk menni Zanzával és Rékával. Mit szóltok?
ficánka

GABRIELLÁK, Boldog Névnapot!!!!Kép
Legyen Szép Napotok!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, Bogárka, Ildi,
mikor is rendel a dokink????
el kéne löknöm magam rákszűrésre...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
most nem rakok fel képet a kölkökről, h csak ebben gyönyörködj...Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: