De jó, hogy ilyen nagy a forgalom
Karmen,
Hogy van a Nagylány? A 39 nekem is magasnak tűnik, bár tényleg reagálhat így a fogacskára! melyiket is várjátok?
Zsuzsi,
Nekem is a 36. héten fordult be Dávid, de a dokim végig azt mondta, ne aggódjak, a babák tudják, mi a jó nekik és nálunk ez bejött. Õ is mondta a fordítást, de azt mondta, hogy azt csak az ucsó pillanatban (illetve ucsó előttiben), max. a 38.-ban csinálná meg.
Zsazsóka,
Én is a Sárinál szültem, csak jókat tudok mondani, nagyon rendes volt végig és még utána is! Igaz, sok betege van, de minden kismama, meg paciense sorsát a szívén viseli, én úgy vettem észre. Annyi a "hátrány", hogy néha sokat kell rá várni, de ez nekem belefért és megérte cserébe a figyelemért és a biztonságérzetért. na jó, ömlengősre sikeredett, de mégiscsak a kettőnk életét bíztam rá
Zozo,
Képzeld, akkor egy a "gondunk". Mininek is van köldöksérve, de "csak" esztétikai probléma egyelőre, azt mondta a dokinéni, és szerencsére nem sírós, meg a széklettel sincs gond, hogy erőlködne, így nem kell különösebben aggódni. A másik, neki is van egy világosbarna folt a hasán, kicsit oldalt, a bordái alatt, kb. 2 hónaposan jelent meg, majd megyünk bőrgyógyászhoz, már tudom is kihez, csak még az elérhetőségét kell felkutatnom! De nagyon jó, anno Ádival is nála voltunk, mikor ekcémaszerűsége volt.
Rika,
Mizújs? Most feküdnöd kell? Mekkora már a kis Pocaklakód (kb.)?
Enikő,
az a masszázs engem is érdekelne, bár nem vagyok pocakos (na jó, kicsit, de pocaklakó nélkül

), de egy kis kényeztetés senkinek sem árt
Csacsinszka,
Várjuk a képeket Szonjáról!
a Fiúk nevében köszönjük a dícséreteket
Egy naggggyon büszke Anyuka
Kata