Ma elemedben vagy szétröhögöm magam a hszeiden
Vezso
Babakocsizással nem lesz gond,de eddig csak a Lurdyban voltam,az meg nincs messze,de tényleg nagyon jó a kocsi,szinte felfutottam vele a lépcsőkön..szinte,mert azért nem vagyok olyan fitti
Képzeljétek,Vince ma utánozta a halacska "hangját"
--tudjátok,azt a gyerekeknek előadott tátogást.Nagyon cuki volt.És azt hiszem ideje lesz gyerekbiztossá tenni a lakást,mert valszeg agyon frusztrálom a gyereket az állandó nem-ezéssel,mert már ő is mondja,h nemnem--vagy legalábbis úgy hangzik,mintha ezt mondaná.
Az a fránya csomag a szalvétákkal még mimdig nem jött meg,egyszer akartam kreatív lenni karácsonyra.
ja ma itt volt egy muki beüzemelni a cirkót,úgy felhúzott azt kívántam miután elment bárcsak bemostam volna egyet neki.Elkezdett kioktatni a fizika törvényeiről,meg kérdezte hogy zuhanyzásnál keverem e a vizet(elfordítható csapunk van,hideg.meleg állással,jó erősen gondolkodtam mit érthet keverésen,többször is megkérdezte egyre ingerültebb hangon,na gondoltam ez mindjárt lekaratéz,mert nemértek a cirkókhoz,mire végre felfogtam h mi a bús francot akar,és mindezt csak azért kérdezte,h utána nagyon okos fejjel elmondhassa,h rosszul csináljuk és pazarolunk.Sajnálom h nem kérdeztem meg tőle,h mikor használjuk a Present Perfectet és ha nem értette volna egyre vörösebb fejjel tettem volna fel a kérdést,mert én meg ehhez értek,de erősen kétlem h ő beszélne angolul.Mindig kihagyom az ilyen ziccereket az időt visszaforgatni meg nem lehet
Sz'al így jártam.Az a mákja,h nem a férjem volt itthon,meg h nem Vaktyúkékhoz ment,ugye Réka??
Most már tutira beiratkozom hozzád képzésre,utálom h ilyen seggek hülyét tudnak csinálni belőlem,én meg hagyom
Aztán amikor a férjem hazaért jót röhögtünk a mukin,sztem neki rosszabb h ilyen.Bocsi az offért. Megyek aludni,csoda történt:Vince egy órája alszik,pedig napok óta 11ig fent van.
Jó éjt Nektek
Virág

)