A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pronne, nálunk is volt olyan pattanás-szerű, nem szabad hozzá nyúlni, aszonták Kép

Majcsi! passz! hívd fel őket, és kérdezd meg Kép. sztem 1 héttel előtte mindenképp jelentkezz be.

ancsipancsi

Sziasztok,

Esztinek és Vincének boldogságos szülinapot. Istinek is kívánok, nehogy holnap elfelejtsem. Mennyire gyorsan eltelt ez az éve, emlékszem ég Eszti kórházas képére... azt mutogattam apának, hogy nemsokára nekünk is lesz egy ilyen kicsikénk. A benti gépemen még talán le is van mentve.

Eszti: parkolótársaság egy faszkalap. Nekem is volt hasonló. Talán irtam is. ott álltam az autómnál és bőgtem. Mert engem meg két percért megbűntettek. A csávó látta, hogy babakocsival vagyok és rohanok stb... de nem semmi nem számított. csak az hgoy a rohadt időt túlléptem két perccel. brrrrrrrrrr. a tökömkivan,.....tőlük. Mert ugye ki kell tudni számolni, hogy mennyi időt fogok bent tölteni mondjuk egy dokinál. És ha túlléptem, akkor ott hagyom a gyereket mesztelenül és kirohanok parkolójegyet venni. hülyeség az egész.

Ancsi, Votiv, Recca, Ficánka, Moose, és még sokan sokan mások: ezer köszi a reagálásokért. Nagyon jól esik ám.... Most hogy beteg volt nem akartam éjjel nem felkelni hozzá, mert szívni az orrát úgyis kellett. Meg nagyon elesett volt. De mától bevezetem újra, hogy éjfél után kitolom majd a következő kelést. Mert Õ kelne ám már 4kor, ezt megpróbáljuk kihagyni és akkor mondjuk 6ig kitolni.

Ki megy majd Mayázni?

Recca: nagyon nagy és gyönyörű a fiad.

Összes bébikép nagyon szép...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

<font color="0000ff">Blaye!
Boldog szülinapot Vincének! Kép

Neet!
Boldog szülinapot Esztinek! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Megcsináltam a táblát gyorsan...

<center></center>

Táblával kapcsolatban a kéréseket, képeket a proonekukacfreemailponthura várom, ne ide írjatok, mert nem tudom mostanában végigolvasni a hozzászólásokat!
Murr-ral mi van? Gondolom, már megszületett a baba.</font>

KépKépKépKép
proone

megtaláltam a digi esküvői képeket. mint említettem volt (még akkor), nem igazi menyasszonyi ruciban esküdtem, ez a képen jól látszik Kép . (férjem nem akart szerepelni.) [így már azok is láthatják ló fejemet, akik folyton izélnek, hogy mindig nem mék el a Babanetes bulikra]

KépKép

ancsipancsi

Votiv,
jó ez a kis nosztalgia! De azért én még este kivánszorogtam a babához sírdogálni egy sort, meg leszólni a tesóimat, hogy mit zaklatnak, épp szültem, nem baj? Kép De azért tök aranyosak voltak, hogy bejöttek. Kép Meg hogy behoztad a gyümölcsleveket, az is nagyon megható volt.
Bár akkoriban a falon egy repedésen is meg tudtam hatódni... Kép
neet
neet

Votiv: főtt krumpli...hát nem hangzik valami étvágygerjesztően. Krumplipüré nem jó??? Azt szeretem Kép

Ancsi: nincs otthon vérnyomi mérőm. Néha érzem, hogy felmegy a pulzusom, ezt mondtam is már dokinéninek de azt mondta ez normális, mert nekiállt hízni a lány és hát ez kissé igénybevesz engem is.
Még 2 hétig dolgozom! De abból is leszek még szabin is és aztán már otthon maradok a seggemen. Csak az a baj, hogy akkor nem tudom, hogy fogok tudni értekezni veletek, mert nekünk nincs otthon se gépünk se netünk Kép Kép És már most úgy érzem magam, mint akit elszigetelnek valahová Kép
Majd átjárok Öcsém nyakára és onnan fogok netezni max, de ha megvan a ded, akkor nemhiszem, hogy nagyon mobil leszek az elején....Úgyhogy nem is tudom, hogy foglak bennetek értesíteni amikor Kamilla előjön??? Kép
Vagy nyerünk a lottón addigra és lesz pízünk gépre+netre is. De ennek kicsi a valószínűsége.

Rylie
rylie

Rylie, nekem is jó magas volt a pulzusom akkoriban,aztán szülés után 3 héttel állt vissza. (mondjuk már az 5-6. hónaptól magas volt, ezért alig vánszorogtam bálna testemmel)

esetleg nem akarsz sms-t küldeni, mikor megszületett a baba? az öcsédtől meg nyugodtan netezz szépen!!! Kép

ancsipancsi

<font color="0000ff">Rylie!
Vége felé nekem is felment a pulzusom, volt hogy 100 fölé, pedig egész terheség alatt 80 körül volt. Egy alkalommal vagy 2 órán átt tartott ez a szívdobogás, jól ki is fáradtam. Aztán aludtam egy nagyot. Akkor még megtehettem bármikor... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi! Hát eddig mindég írtad, hgoy milyen duci vagy, meg molett meg stb egyéb hasonló jelzőkkel jellemezted magad! Pedig nem is! Halál csinos vagy a képeken!!! Én nagyobb darab nőre számítottam Kép
rylie

Lehet, hogy sms lesz belőle. Recca számát tudom, úgyhogy majd legfeljebb őt bombázom meg Kép Ha lehet?
Nem tudom még januárban mennyire leszek mozgékony, de lehet, hogy akkor majd reggelente átvitetem magam Öcsémhez és ott lógók majd a neten nála egész nap Kép
rylie

nagyobb darab is vagyok, csak az nem látszik a képen. a topicban mindenkit verek súlyban, de különösebben nem izgat Kép . januártól muszáj gyogyókúráznom majd.

Kicsit elgondolkodtam, hogy milyen rossz lesz neked, hogy nem lesz gépetek, meg net. Amíg nem leszel túl mobil, úgyse sok időd lesz, de utána meg csak tudsz írni az öcsédtől!! Mindenki számát szerezd be szerintem, akitől esetleg majd kérdezni akarsz vmit, hogyha megakadsz az elején a gyerökkezelésben Kép

ancsipancsi

Szia Lányok!

Eszti, Vince!
Bolldogságos szülinapot! Éljenek az egy évesek!

Hát azt hiszem kicsit elhamarkodott kijelentés volt a részemről, hogy Lilla jól van. Este már 38,3 volt a láza, most délelőtt megint hőemelkedése volt. Pedig annyira reménykedtem, hogy megúszuk ezt a az oltást komplikációk nélkül.(

Votiv szerinted ha adnék neki echináciát, az segítene valamit? vagy mit lehet még a nurofen vagy a kúp mellé adni?
beetrix

Ancsi!

Szerintem is klasszul nézel ki a képeken! Tetszik a virágcsokor és a tuhád is. Azt varrattad?
beetrix

Ancsi!

Johival keversz,Õ írta,hogy megy börzére.És most már legalább arcom is van az írásaidhoz.

Juc
20170114224602

Ancsi, örülök, hogy megismertelek!!!KépKép

Beet, nincs véletlen otthon a folyékony echinaceából? mert abból lehet lökésterápiát csinálni, ami nagyon gyorsan segít (elsőre 40 csepp, aztán 2 óránként húsz, másnaptól kezdve pedig napi 1x20, viszont ez a felnőtt adag, Istinek a felét adom, de ugyanígy)
a másik ajánlatom Babyluuf! ez olyan kenőcsös izé, amit a hátára kell tenni, és van benne eukaliptusz meg mentol, és légzéskönnyítő, és szépen egyenletesen melegít. én éjjelre kentem föl istinek meg magamnak, és reggel határozottan kellemes volt az ébredés. mondjuk ezt homeós bogyókkal nem lehet kombinálni, azért ajánlgatom inkább a fitoterápiát és a cseppes echinát. egyébként meg ahomeopátia "szelíd gyógymód", szóval az akut esetekben kicsit lassabban is hat, mint a fitoterápia vagy az aromaterápia
és estére javasolhatom még a kakukkfüves fürdőt, aminek nálunk is nagy sikere volt
kb mostanság kéne beáztatni azt a kakuffüvet - a fűszernövény is jó, és a cserepesből szaggattam Kép - és akkor este használat előt még felforralni egyet, és úgy a levét beönteni a fürdővízbe. csodát tesz. Istók 2 nap alatt majdnem tökéletesen meggyógyult, még egy kis szüttyögés megy, arra meg sterimározunk. és mindezt persze lehet a lázcsillapítók (panadol/nurofen) mellett is adni.
gyógyuljon meg Lillus, hamar!
kering mostanság egy undorító felsőlégúti vírus, úgyhogy kismamák és kisbabák, kerüljétek el a bacis helyeket, ha tudjátok!

votiv 8)
votiv

Fibi, en nem. csak a fijjam. ja meg a noveremKép

Ancsi, dejo. en orulok, h vegre van arc a nev mogottKépKép szep arcKép

Rylie, ha kuldtok sms-t, en szivesen beirom ide az oromhirtKép. bar azer' nem lesz am jo, ha nem tudsz jonni ideKépKép

Beet, szegeny LillusKép

szulinaposoknak BOLDOGOT!!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Majcsi, szia, és üdv a pocakodnak is! Kép
2-3 nappal előre elég bejelentkezni
de a délelőtti rendelésre is lazán be lehet jutni, ha 12 környékén mész. 13h-ig van az első műszak, és általában kezdéskor ill attól kezdve nagy a tolongás, és ráadásul nem is érkezés szerint megy, hanem kiszólnak a nővérkék, hogy "Rákóczi professzorúr betege vaaan?" és akkor persze elsőként őket hívják be. aztán behívják a pizsamásokat, aliasz a kórházban fekvő betegeket, akiket az osztályokról küldenek uh-ra, és legeslegeslegvégül a "normál" kismamákat. finoman szólva irónikus...

szóval menjél 12 körül, addigra elfogynak a páciensek, viszont akkortájt meg sokszor kávézgatnak meg büfézgetnek ezek az uhsok...
de rámenősnek kell lenni, bekopogni, meg kitolni a hasadat Kép

ehhez képest az NST felüdülés lesz, mert ott a nővérke olyan pontos, mint a német vonatok! Kép és nagyon kedves is! Kép

és mikorra vagy kiírva? tudjátok már a nemét?

votiv 8)
votiv

Jucus, eddig is nagy arcom volt, csak nem láttátok Kép

Mindenki: én is ám még csak 1-2 arcot láttam!!!!

ancsipancsi

Rylie, szerezzetek be netet Kép most karácsony környékén nagyon jutányosan lehet gépeket kapni, és van ez a sulinet program is, de én nem tudom, hogy működik, majd vki elmondja!

Ancsi, nehogy szoptatás alatt fogyózzál, te nő! tessék megvárni a végét! Kép

Neet, miért sírtál? Kép

votiv 8)
votiv

Na visszatértem.

Ancsi!

Jók a képeid nagyon!! Csini vagy!

És nem értem miért mondod hogy nagy darab vagy!
Te nem nagy hanem bolond vagyKép
eszti25

Beet, most még1x elolvastalak. gondolod, hogy ez csak az oltás? mert én tökre azt hittem, Lillus is megkapta ezt a bacit! ha "csak" az oltás, akkor minden lefújva, a kúpnál ill kanalas lázcsillapítónál többet nem nagyon tudsz tenni érte Kép
esetleg belladonnát adj neki, de ez a max, amit tudok ajánlani Kép

votiv 8)
votiv

Proone, jajaj, lehet, hogy félreértettél vmit, vagy én, de úgy emléxem senki se mondta, hogy ne tedd cicire a babát, ha kéri!
tegyed csak cicire, csak amikor nem szív, hanem csak "dudlizik" (ez a szaxó, nem én találtam ki), akkor inkább próbáld meg letenni. ha nem megy, hát nem megy, de próbáld meg. egy idő után tudni fogod úgyis, mikor éhes és mikor van, hogy csak megnyugtatásra vágyik.
ill. amikor szopi közben lankad a figyelme, kicsit cirógasd meg az arcát, és akkor feléled és újra teljes erőbedobással kajál Kép
a lényeg, h ne lógjon vég nélkül a ciciden, mert az egyikőtöknek se jó

votiv 8)
votiv

Blaye:Természetesen titeket is isten éltessen az első szülinapon,de egyszerűen nem találtam fotót a babádrólKépBee:nekünk azt mondta a gyerekorvosunk anno,hogy a nurofen/panadol párost lehet 2-2 óránként felváltva adni makacs láz esetén.Valami ütösebbet nem kaptatok?Cataflan stb?Ez az elhúzódó láz szörnyű lehet mindkettőtöknekKép

petergabi

Eszti, nem akarom bizonygatni. Páran már láttak. ez van Kép , de nem törődöm azért bele. folyton fogyózom, folyton hízom, aztán megint fogyi, megint hízás.

Votiv! a védőnő meg azt mondta, hogy nyugodtan lehet fogyizni. :/ franc a fejébe! már így is fogy a tejem, most is megyek aludni, hátha az segít.

ancsipancsi

Votiv:ez annyira szép volt!Kép/Mármint a visszaemlékezés/Holnap ugye folytatod?

petergabi

amugy miert baj a dudlizas? ha megnyugtatasra vagyik, es ez nyugtatja meg...

Coolio
recca

Votiv,
köszi a tippet, pont azon gondolkozom, hogy cici helyett lassan áttérünk éjszaka a vizre cumisüvegböl (cumink nincs).
De az is lehet hogy a 9. foga piszkalta szegénytKép

KépKép
fibi

Recca, az sem BAJ
csak ha borzasztóan túlzásba viszik
láttam olyat, hogy egy gyereket szinte alig lehetett letenni, csak cicin volt hajlandó aludni is, különben csak sírt szegény kis manó, és az anyja 1-2 hét után már zombi volt!!! pisilni is alig tudott kimenni!
és a cicije is kisebesedett Kép
szóval csak ezt ne

votiv 8)
votiv

Votiv: igen tök jó akciók vannak net+gép téren, de épp ma tudtam meg, hogy a tapétás mennyiért jön hozzánk rendberakni a szobát és hááááát dobtam egy hátast + lógunk anyunak is egy rakat pénzzel mert persze mikormáskor döglik be a vízmelegítő és stb stb ami a gyerekvárással jár egyéb kiadások.
Úgyhogy most nem lesz se gép ne net Kép De a jövő éves büdzsébe beleterveztük Kép
De azért szomorú vagyok, hogy nem leszek teljesen áptudét veletek Kép

NettelenRylie
rylie

Rylie, szerintem a krumplipüré is megteszi Kép
de én szeretem a főtt krumplit, egy kis vajjal, sóval... máris korog a gyomrom - még nem ebédeltem,ajjaj

votiv 8)
votiv

Kép

és

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!
ESZTI ÉS VINCE ÉLJEN SOKÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok sok boldogságot nekik és persze a szüleiknek!!!!!!!!!!!!!!!!
Votiv, nekem is nagyon tetszett, h leirtad az emlékeidet!! ÉS holnap is léccccccciiiiii!!!!!!!!!
Fibi,
már nem emlékszem ám, h mit irtam, amire nem válaszoltál...asszem vmi bajás dolog volt!
Legyetek jók, irjatok keveset...Kép
gondoljatok szegény szülinaposokra!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie Kép
ezek a szakik szemtelenül sokat tudnak kérni
nekem is szakmát kellett volna tanulnom, bakker Kép

votiv 8)
votiv

holnap este megnézzük apával a szülésről készült pár videó-képkockát
eddig ahányszor csak megnéztem, sírtam
de már rég nem láttam, úgyhogy talán most már nem Kép
nézés közben szinte éreztem azt a fájdalmat Kép
de a legszebb a vége, mikor hármasban hagytak bennünket, és Isti ott szuszog a karomban
imádom! KépKépKép

a mesélést majd folytatom! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, azert mielott barki fraszt kapna: NEM ez az altalanos dudli-igeny!!!! es igenis szukseg van ra! szerintemKép
es igenigen meselj megKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Igen, igen, éljenek az egyéves és a mindjárt egyéves babák! Kép Vagy akkor már nem is babák, hanem kisgyerekek? Kép

Proone

Hátha ezt olvasod, nagyon aranyos a kislányod! Kép

És az épp aktuális témához írom, hogy Bendi még most is többször szopizik éjjel, de inkább megnyugvásképpen, de nekem nem tudom milyen bőröm van (vastag, mint egy vizilóé Kép), mert szerencsére semmi baja nem lett soha a szopitól a mellbimbómnak. Bár mondjuk igaz, hogy Bendi nagyon gyarkan szopizott az első időszakban, de nem volt jellemző rá, hogy hosszú ideig. Mostanában már 2-3 perc alatt letudja. Kép

És én már megszoktam az éjjeli keléseket, már nem zavar, főleg, hogy velem alszik Bendi, így gyorsan megy a dolog, fel sem kell kelnem, csak odaadom neki a cicit és szinte alszok is tovább. Az elején rosszabb volt, de akkor meg aztán semmi nem érdekelt az égvilágon se háztartás, se semmi, ha Bendi elaludt napközben azonnal mentem én is aludni. Kép

Meg én két ciciből az elején etettem, mert egy általában kevés volt, meg, hogy sok inger érje a ciciket és legyen sok tej, de hamar kialakult az a kereslet-kínálat, hogy egy cicivel jól lakik, ezért nincs szükség a másikra, bár ritkán van olyan még most is, hogy kell.

Recca

Amikor megláttam Benkét a képen, nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy te biztos mazochista (remélem így kell írni) vagy, mert nem elég, hogy tele a ház egerekkel még B-nek is veszel egy ilyen dögöt. Kép

Na mennem kell, mert Bendi éhes. Remélem még tudok ma jönni.

ruz
ruzicsky

jaj még azt akartam írni, hogy

Votiv

Nekem is nagyon tetszik ez a visszaemlékezés, majd folytast még és a többiek is írhatnának Neet, Blaye, hogy ti, hogyan emlékeztek vissza. Kép Szerintem ezeket nagggyon jó olvasni. Kép

ruz
ruzicsky

Ha nem jön Claudia, akkor Votiv utan mi jövünk a visszaemlékezéssel ujév táján?? Kép

KépKép
fibi

ruz, szopi-, evesugyben nagyon egy huron pendulunk.Kép mintha azt irtad volna le, hogyan zajlanak NALUNK a dolgokKép
de ugy latom, a jatekok kivalasztasa teren mar lesznek szamottevo kulonbsegekKépKép

Coolio
recca

Bogárka,
köszi a képet!
És mindenkinek köszi a megemlékezést. Kép
neet
neet

A kis egyéves épp most lépett 5öt kapaszkodás nélkül!!! Kép Kép Kép Aztán letottyant.
neet
neet

Katus!!! én láttam a fiadat a MOM-ban, megismerem ez a kép alapján Kép))))))))))))))

Ruzy, Reccam többiek:
ÉJJELI CICI: én úgy tanultam, h kaja előtt v.után mindig tisztába kell tenni, tehát hogy is van ez a "alig ébredek fel, odaadom a cicit és már alszom is..."??? néha jólesett volna így, de nem mertem nem átpelenkázni. ha most azt mondjátok, hogy nem lett volna muszáj napi 9-szer pelenkázni, megőrülök!

ancsipancsi

Bogárka,
olyan SZÉPET csináltál!!!!!!Majdnem sirtam! De csak azért nem , mert én egy kőszikla vagyok!!!KépKép
De TÉNYLEG nagyon tetszik. ÉS hát persze Gabié is, de az ő munkáit már láttam!!!!!!!!!!!KépKépKép
Votiv, Neet,
olyan jó, hogy már egy EGYÉVES nagy gyerek anyukái vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sosem szoktam azt irni, hogy IRGY IRIGY, de most igen! De csak egy kicsit!!És már nem sokáig....KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi! Én éjjel soha nem pelenkázok, kivéve ha kakás.
Ruz! De jó neked, hogy éjjel etetés közben is tudsz aludni. Nálunk csak ülve megy, mert váltogatni kell a cicit, igaz, nem mindíg... De nekem nem megy a fekve szopi. Kép
mkatus

BOLDOG SZÜLCSINAPCSITKép ESZTINEK ÉS VINCÉNEKKép

és én most tökre kész vagyokKépez a visszaemlékezés olyan fájdalmas.....hogy itt emlékezünk én is emlékezem és nézegetem a pocis fotóimat meg ilyenek de én folyton bőgökKép

votiv,
nekem nem tud elég idő eltelni ahhoz hogy ne sírjak rajtaKépaz első szülinapja nagyon megviselt,nem mondom hogy keress vissza mert halálra röhögnéd magadKépés akkor este ragadtam "tollat"és kezdtem írni.....mondjuk én mindig érzékeny csaj voltam,de ha a gyerekmről van szó mindenen bőgökKépteljesen mindegy hogy lázas vagy rosszat álmodik mindig kicsurran pár könnycsepp és arra gondolok hogy mennyire imádomKépmeg hogy ő életem fő műve és hogy milyen büszke vagyok rá és milyen jó hogy ő van nekem.....és most kussolokKép
Vendég

Recca, Ruz,
mi is igy...és sztem is nyugodtad dudlizhat. És látjátok, nem is készit ki a dolog...Kép egyébként azt hiszem, az jobban kikészitene, ha nem úgy csinálnám a dolgokat, ahogy NEKEM a legjobb.Ezt anno lebeszéltük Verával, és tök egyetértek vele, hogy mindig az a legjobb, ami NEKED a legjobb. Engem állandóan zabálna a lelkiismeret furdalás, ha éjjel sirni hagynám, vagy csak simán az apjára biznám...És arra gondolnék, hogy ennek a gyereknek RÁM van szüksége, és nem másra...ezért kelek én hozzá, még ha néha a hátam közepére sem kivánom (és most NAGYON FINOM voltam), és ezért nem tudom másra bizni (mert más nem tudja megszoptatni) és a többi és a többi...Tényleg sokszor (talán túl sokszor is) tele a hócipőm, és előfordulhat, hogy ez igy nem jó, de egyszerűen JOBBAT nem tudok kitalálni. És nagyon bizom az IDÕBEN, az B-nél is segitett, már 3 és fél éves, és másfél éve "tiszta" KépKép és nyáron már nagyszülőköz is le lehetett passzintani, és sztem második gyerek még gyorsabb, tehát arról álmodozom, h jövő ilynekor már nem lesz ilyen "rossz". És remélem, h túléljük ezt az egy évet, és nem dobálom ki a gyermekeimet az ablakon, és megoldom vhogy.
Tényleg nem igy a LEGJOBB, de én nem tudok jobbat...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Soksok boldog szuletesnapot az egyeveseknek! Kép Kép Kerunk fotot arrol, ahogy terdig gazolnak az ajandekokban! Kép

Mindjart visszaolvasok. Tegnap nagyon megszivtuk, hogy a gyerkocot csak negykor sikerult elaltatni, mert kb hetig aludt es aztan csak ejfelkor sikerult kiutni. Es reggel hatkor mar fenn rohangalt Kép aaaaaa, biztos azert volt, mert tegnap irtam, hogy milyen jol aludtunk egyik nap. Ha ilyet meselek valakinek, utana mindig megszivom, ugyhogy soha tobbet. Engem tobbe ne is kerdezzetek alvasrol... ja, es aztan delelott ket orat ultem megint a fuleszeten (a heten mar harmadszor) es meg jovo heten is vissza kell mennem. Mert valami gombas izem van, es tegnap meg ma kenegettek valamivel meg most kaptam canesten cseppet ra. Es aszonta doktorneni, hogy siman lehet attol, hogy hajmosas kozben viz megy a fulembe es nem jon ki az osszes, ami bennmarad meg bepallik es gombas vagy bakteriumos gyulladas lesz belole Kép es meg mindig faj. es az a dokineni miert nem latta, aki kedden nezett meg, pedig az aszisztense mondta neki, hogy szerinte ez az. meg jo, hogy csutortokon visszamentem...

ja es mostmar biztos, hogy en mar megint nem megyek maya, mivel apa olyan sokat volt itthon a heten miattam, igy jovo heten mar nem tud Kép
moose

Es nagyon vigyazzatok az apakra, mert amig az sztkban doglottem es gyerek meg apa elmentek vasarolni, valami bige tokre letamadta oket a kaisersban Kép szoval a veszelyes cafkak buknak a kisgyerekes pasikra... de miert? abszolut nem logikus. miert nem a sportkocsisokra buknak? vagy a kaszinoban herdalokra? vagy a markas cuccokban jarokra? vagy a diszkopatkanyokra? stb stb
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: