A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi
Én kis naiv! Kép Én is ugyanolyan vidám vagyok most is mint akkor. Kép

Kép
vizkriszisback

Kandika
KépKép Szupi fotó.Már el is felejtettem,milyen szép voltam akkoribanKép

Azt hiszem hozzám visszajött a szellem.KépJó nagyot pattanhatott a bezárt ablakodonKépReggel már tényleg nyisd ki,mert én több napot nem akarok vele együtt eltölteniKépKép

KépKép

KépKép
okr

Hello Csajok!

Visszaolvastam a tegnapi és a mai termést, azt se tudom hirtelen, hogy kinek mit írjak.

Tegnap jól kiütöttem magam megint, fél 10-kor keltem, de csak 10-re értünk haza este, így ma 2-ig aludtam, de már megint álmos vagyok. Lányok, egy isten áldása a táppénz az első 3 hónapban. Ne hagyjátok ki!

Nagyon köszönöm a jókívánságaitokat, el se hiszitek, hogy mennyire jól esett. Mióta nem dolgozom, csak veletek cseverészek néha, sajnos nem annyit mint amennyit szeretnék, de igyekszem. Szegény párom esténként így mindig unatkozik, de azért rendi, nem szól. Sőt, ismer is sokakat közületek. Mégegyszer köszönöm!

Barbi Kép nagyon drukkolok neked holnapra az UH-hoz. Sajna holnap nem leszek itthon, meghívott a cégem a Karácsonyi partyjára, úgyhogy csak szombaton fogom látni, de tényleg írasd ki magad amint tudod, kérjél orvosi javaslatot egy nőgyógyásztól és a háziorvos táppénzen tart. Úgyis itt a karácsony, lesz mit csinálni Kép

Gili Kép sajnálom, hogy szarul vagy, te most mennyi idős vagy tulajdonképpen? Mert én még csak undorom a kajáktól meg farkaséhes vagyok, most éppen az előbbi Kép. Gyere már a nyári topikba kérlek, nem zavarnánk a lányokat ilyen dolgokkal.

Amica Kép jót nevettem azon amit írtál, de biztosan nem volt vicces, pláne nem a te állapotodban. Kitartást! Ennél csak rosszabb lehet, ha meglesz a picuri is Kép. Mármint jó értelemben Kép.

Ági Kép Szép nagyra nőtt Dominik, drukkolok, hogy Karácsonyra megszülessen. Hogy vagy amúgy? Lakással minden ok lett?

Wish Kép az én keresztfiam is 3 hónapos, olyan finom illata van, meg lehet zabálni Kép. Nagyon drukkolok a januári lombikhoz, úgy érzem, hogy most sikerülnie kell. Mindent megtettél már érte, nagyon jó helyre fog születni. Azért írj egy levelet még a jézuskának, biztos ami biztos Kép.

Szilva Kép olyan furcsa érzésem van veled és Mandával Kép kapcsolatban, mint Barbival és velem volt, nektek együtt kell terhesedni Kép a BMC-ben. ÚGyhogy várd még be Mandát a mensivel, és akkor minden ok lesz. ÚGY drukkolok nektek, nagyon. Sajnálom az ismerősöd telefonját, tőlem július végén kérdezték meg, hogy mekkora már a baba, alig van hasam. Mondtam, hogy áprilisban elment. Szegény lány, nagyon ciki volt neki. Én meg azt se tudtam, sírjak, vagy nevessek. Épp egy sikertelen inszemen voltunk túl újra a 3 hónap várakozás után. Aki elpletykálta neki a terhességet, elfelejtett neki szólni, hogy már nem aktuális.
Én kidobtam az UH-os képeket, mikor megjött a mensim. A mostanit is jó mélyre eltettem, azért néha megnézem, hogy biztos ott van-e. Neked is lesz!!!!!!!!!!!!! Biztos!!!!

Mary Kép jó volt találkozni veled, örülök, hogy a szuris dolgok megoldódtak, nagyon kétségbe voltál esve, de örülök, hogy Szilva tudott segíteni. Egy földre szállt angyal! Drukk a tüszőcskéidhez!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kandika Kép köszi a tudósítást Kép tuti jók a képek, amit felraksz, mindig megnevettetnek.
Mensi? Teszt?

Lara Kép nagyon izgi a görbéd, hátha.... KépKépKépKépKépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Valaki kérdezte, hogy a kismamik csináltak-e hőgőrbét, hát az én részemről nem, utáltam mindig is, egyszer 6 vagy 7 napig bírtam. Szóval, sorry. Kép Kép

Biztosan kihagytam sok mindenkit, de most ennyire emlékszem első olvasás után, még próbálok jönni.

Drukkhegyek!
Mindenkinek lesz itt babája! MINDENKINEK!!!!!!

Puszi
Noémi
5+7
Vendég

Kár, hogy más most nincs itt. Hát, valakinek korán is kell kelnie, néha már szégyellem magam a sok alvástól.

Küldök drukk hegyeket mindenkinek!

Sackólány Kép mikor lesz az inszemed, azt hiszem nem írtál róla.

Babcsika Kép egy talány a ciklusod nekem, remélem már nem kell sokat peteérést nézned, én már tuti megbolondultam volna tőle. Nem vagyok egy kitartó típus ilyen téren Kép. Szóval, drukkhegyek!!!!!!! Nekem már szinte fáj, hogy ennyire ismered a tested minden sejtecskéjét Kép. Küldök neked zebrás teszet, jó?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tüncsi Kép jó látom, hogy neked mensi kell most? Én szívesen elküldöm neked mondjuk a decemberi mensimet, jó? A novemberit már elküldtem szilvának, de még nem kapta meg. Rossz a posta! KépKépKépKépKép

Most már muszáj lefeküdnöm, holnap 7-kor kelek.

Jó éjt!

Puszik
Noémi
Vendég

Elnézést, sokatokat kihagytam, de ígérem, hogy még bepótolom Kép
Vendég

Jó reggelt csajok! Kép
Na nem mintha ilyen vidám lennék. Nem aludtam jól a bedugult orrom miatt éjszaka. Szóval elég gyűrött vagyok. Fájdogál a torkom, az orrom, füleim be vannak dugulva. Pedig én már mindent megtettem amit lehet. Tegnap infráztam is és még 2 baby aspirint is bevettem este, sőt sós vízzel gargarizáltam és sós vizet csepegtettem az orromba (vmi házi gyógymód). Hát nekem nem jött be. Kép Szóval betelefonáltam a munkahelyemre...nem megyek dolgozni ma...megyek a dokihoz...ha már egy hét alatt semmit sem javultam csak romlottam....ő jön. Pedig minden olyan szépen alakulna így a 24. napon....Kép

Noé
Én szerettem volna hőgörbét kismamiktól. Kép
Kellemes pocakosodást neked!!!

Kép
vizkriszisback

VkriszKép
Gyógyulj meg gyorsan!Kép
Vendég

NoémiKép
Bárcsak bejönne, amit írtál és együtt várnánk a babókat a Szilvával. Még sikerülhet, de jó lenne, ha most januárban összejönne!
Vigyázz magadra, jó sokat pihizz és boldog 9 hónapot kívánok a Karcsival együtt!!!
Drukkok mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

manda

Jó reggelt!

Kris:
Tegnap találtam a neten homeos bogyot náthára.Itt nézd meg:
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&target=cool&group_id=2&sid=1000 23

Manda,Gyugyi
Korám felkeltetek!

KépKép

KépKép
okr

OKrisztaKép
Szia!!!
Én már fél nyolctól dolgozom.

manda

OkriszKép
Nem önszántamból kelek korán. Dógozásba kell menni.Bár, ha nem dógoznék, akkor is kelni kéne. Ki vinné be reggel a kakajót a két óriásbébimnek?Kép

No csá, mennem kell, becsöngetnek.
Vendég

Milyen lüke vagyok!!
Ha én otthon vagyok,azt hiszem,más sem dolgozik!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukk, mert nem elég, hogy tegnap végeztem az összes novemberi bérszámfejtéssel, most telefonáltak az egyik részlegről, hogy már küldik a decemberi jelenléti íveket is! Tök jóKép

Látom este a prolaktinról dumcsiztatok. Nekem májusban 20,7 volt, erre azt mondta Sz. ügynök, éppen határérték, de nem kell rá gyógyszer. Most is volt vérvételem, kíváncsi vagyok, hogy mennyi, bár ha gáz, biztos szólt volna.

SzilvaKép MandaKép szerintetek ha felhívom a BMC-t, a recepción meg tudják mondani, hogy mennyi lett?
Vagy ne is agyaljak ezen?

Egyébként ma csináltattam EKG-t isKép
Már nagyon készülök a jövő hétreKép

NoémiKép
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, meg is beszéltük a párommal, hogy nagyon szép kismami vagyKép Én meg küldök neked sok-sok babanövesztő energiátKép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mary
mary78

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Noé
Nekem nem kell most menzi a ciklus közepén, kösziKép Inkább Szilcsinek küldd, ő várja már ezerrel.
gtünde

MaryKép
A 20,7 még bőven jó, mert 24,valamennyi a felső határ.
El is hiszem, hogy már készülsz a jövő hétre. Küldök tüszősokszorozó és mnyhnövelőket:+++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Barbi Kép
Gondolok rád, hogy minden rendben menjen a UH-on, és jó nagy petezsákot lásson dokibá!

Manda Kép
Jó munkát, én még csak most kezdek majd neki, de már 8 óta bent vagyok Kép

Noémi Kép
Örülök, hogy jól vagy. Aludj sokat, az biztos jót tesz a babóca fejlődésének Kép Puszi
(Ja és remélem jók a megérzéseid Kép )

Gyugyi Kép
Alkohol+csoki A legjobb párosítás Kép

Kriszta Kép
Remélem, hogy az orvos most már meggyógyít. Szerencsére itt az egész hétvége. Sokat legyél ágyban!

Babcsi Kép
Azért nincs olyan rossz kedvem, javulóban vagyok! Piri eltévedt a nagy kerek erdőben Kép Ma se jött Kép

Bunycsibe Kép
Jó ez a Bromó. És az még jobb, hogy felezheted az adagodat! Hamburgba kiruccanni bulizni? Hát ez nem semmi????? Ma már jön haza apa? Mikor szokott megérkezni pénteken?

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Ha felveszik a recepción, akkor biztos megmondják. Próbáld meg!

Bunyibanya Kép
Honnan tudod, hogy a ciklus közepén vagy? De az biztos, hogy téged inkább jó nagy ívben kerüljön az a buta liba. Azt se tudja megjegyezni hova kell mennie!

Kép
Kép
szilva069

TüncsiKép
Ha Te mondod, akkor megnyugodtam!

SzilvaKép
Du. megpróbálom akkor felhívni őket, csak kíváncsiságbólKép

BarbiKép
Nagyon-nagyon drukkolok az UH-ra. Biztos a te babócád is olyan gyorsan nő, mint NoémiéKép
mary78

MAnda! Szilcsi! Wish!
ÉgettKép
Kép
Idén ilyet csináltamKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Egészen meghatódtam! Köszönjük Kép

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép
De nyugtass meg, nem te gyújtottad meg? Ez nem a te kezed? Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok,

12 mm-es petezsákom van, most fogtam fel mi történt, kezem lábam remeg , azóta sírok a boldogságtól, köszönöm hogy gondoltatok rám!Mindenkinek tiszta szívből kívánom hogy minnél előbb átélhesse ezt az érzést ( 5+5)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok! Eddig nagyon dolgoztam, csak most tudtam bekukkolni.

Szilva, AmicaKép
Nekem is pont ez jutott eszembe (mármint a kézről).

Lányok, már olyan munkaundorom van ebben a karácsony előtti levegőben. Szerencsére mára már nincs sok teendőm (legalábbis ami nem érne rá hétfőig.)

SzilvaKép
Legyen jó kedved. Szerintem ebben az évben már ne nagyon agyalj a mensin. Add át magad az örömöknek (evés, ivás, duhajkodás, egyebek) és januárra biztos már megjön. Én is ezzel áltatom magam babaügyben, bár azért még egy kicsit reménykedek, hogy olyan jó egy hét múlva összejön és megúszom a lapart.

Néha sz*r gondolataim vannak. Tegnap az jutott eszembe, hogy apukám mennyire örült, mikor megtudta, hogy összeházasodunk. Egyik ismerősünknek úgy adta be a hírt, hogy "lesz unokám". Sajnos az esküvő előtt három hónappal szívinfarktust kapott és meghalt. Mindig azon jár az eszem, hogy most neki is csalódást okoznék és engem okolna, hogy nincs unoka (amiért ilyen sokáig halogattam a gyerek kérdést.)

Kép
Kép
tiza

Barbi!!KépKép
Szívből gratulálok!!!!!KépKépKépKépKépKép
Nagyon sokat gondoltam Rád...KépKépKép

Zitus
38

Kép
Kép
zituska28

Tizom Kép
De akkor te se agyalj! Vannak dolgok amiken sajnos már nem tudunk változtatni, hiába szeretnénk. Így alakult és kész Kép
A legnagyobb szomorúság, hogy az Apukád nem láthatja a boldogságodat. Fel a fejjel.

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Gratulálok a hatalmas petizsákhoz! Nagy lehet az öröm! Vigyázz nagyon magatokra, csak semmi stressz!

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Gratulálok. Most biztos nagyon boldog vagy. Szép karácsonyotok lesz.

SzilvaKép
Megpróbálok nem agyalni, csak néha elkap, főleg esténként v. kora reggel az ágyban

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Gratulálok és neked gyönyörű és boldog 9 hónapot kívánok!!!!

AmicaKép
Köszi a gyertyagyújtást és hogy gondoltál ránk!!! Januárnak be kell jönnie!!!

IzaKép
Apukád biztos megérti fentről, hogy miért jön olyan nehezen össze. Ne okold magad miatta. Én is húztam a gyerekprojektet, hogy most mhelyváltás, most lakás, beköltözés, újabb mhelyváltás és itt vagyok lassan 32 évesen és sehol egy bébi körülöttem.

MaryKép TüncsibeKép
Sziasztok!!!

manda

Tiza Kép
Tudom, de inkább mással foglalkozz a pihe-puha ágyban Kép
Nyakad, már forog?

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Szívből gratulálok neked és problémamentes, boldog babavárást kívánok!

MandaKép SzilvaKép
Én akkora béna vagyok! Ma simán ment minden a Menopurral, de most tudatosult bennem, hogy én két napig csak a negyedét adtam be kb. a fél helyett, mert nem tudom akkor hova bénáztam el a többit?! Ugyanis eddig mire eljutottam oda, hogy belevarázsoltam a fecskendőbe a cuccot, kb. 5 pici egységnyi maradt benne, és én ezt feleztem meg. És eszembe sem jutott, hogy egy ampullának az 1-es számig kellene lennie! (Nesze neked 2 diplomaKép) Most szépen megvolt a 10 pici egység, de 5 helyett 7-et nyomtam be, és holnap is annyit fogok, hogy bepótoljam amit elcsesztem.
Ugye ez nem nagy baj?
Még jó, hogy nem nővérke vagy orvos lettemKép

IzaKép
Sajnálom ami történt veled, de most próbálj meg csak a pozitív dolgokra gondolni, mert ez nagyon fontos, bár azt is tudom, hogy most karácsony tájékán nehéz nem gondolni a szeretteinkre.
Drukkolok, hogy ne kerüljön sor laparra, de ha mégis, egyáltalán ne félj tőle! Én bármikor bevállalnám megint, ha tudnám, hogy azzal okosabbak leszünk! Tényleg nem kell tartani tőle, sok lánynak volt már, és egyáltalán nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik és gondolják.
mary78

SzilvaKép
A nyakam már egész jó, de a popóm még nem nézegetem.

MaryKép
Köszi a vígasztaló szavakat. Azért nem félek annyira a lapartól, de nem bánnám, ha elmaradna. Főleg, ha egy baba miatt.

Kép
Kép
tiza

Barbi!

Gratulálok! És minden jót Nektek!

12mm-es petezsák? Az hányadik hét?

Én a kedden megyek úrja peteérés nyomonkövetésre! 19. nap lesz - remélem már kipukkadt tüszőt látunk. (tegnap se hagytam aludni az én kis drágámat)

A cisztákból már elegem van!
mot

Mary Kép
Húúúúúú nem értem, hova tüntetted el a lötyit? Megittad közben? Hogyan duplázódhatott meg ma? Ugyanakkora fecskendőd volt ma is?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát ez az, hogy én sem értemKép Illetve az lehet, hogy előbb nyomtam ki a levegőt, és utána akartam megfelezni. És akkor már csak 5 egységnyi volt, és abból nyomtam még le kettőt. Bár ha most belegondolok, akkor már volt a fecskendő végében, szóval lehet, hogy mégiscsak a 10 egységből nyomtam le 2-t, és 8-at adtam be????Kép
Azt hiszem ez mégis meghaladja a képességeimetKép
És asszem holnaptól mégis csak pont a felét adom, mert még itt túlstimulálom magamKép
De ugye nagy kárt nem okozhattam ezzel a 2 nap bénázással? Nyugtassatok meg!
mary78

Barbi
Gartula ehhez a szép méretes petezsákocskához!Kép Növesztgesd még 9 hónapig nagy boldogságban!

SzilcsikeKép
Apa olyan este 6 felé szokott hazaérni. 3 órás autóút hazáig. Ja, a bormot én csökkentettem le, már egy ideje van, hogy kihagytam az egyik felet, úgyhogy úgy gondoltam, akkor napi fél is elégKép
Ja, és a vasam is tök jó lett.

Tizomka
Szióka!Kép Te is sok mindenen átmentél már. Szilcsinek igaza van, a megtörtént dolgokon már nem tudsz változtatni, de ami előtted áll még, azokból sok minden rajtad múlik. Én kívánom, hogy minél előbb babásodj, és hogy a rühes lapar elmaradjon!Kép

Amica
Szupi a koszorú! Nagyon teccik, egyszerű, de pont ezért szép. A kéz tulajdonosa meg remélem a férjedKép
gtünde

Mary Kép
Nem érteeeeeeeeeeeeeeeem!
Először kell mindenképpen kinyomni a levegőt, legalább nagyjából, mert csak utána tudod, hogy mennyi van benne pontosan. És aztán akkor kell megfelezni. Nem tűnhetett el annyi lötyi közben?!
A levegőt meg nem kell beleszámolni, mert az semmi!!! Kár, hogy nem vagy itt mellettem Kép
Nem baj, hétfőn mindenképpen a BMC-ben adasd be magadnak, és nagyon figyelj, hogy csinálják!

Kép
Kép
szilva069

Okr
Köszi az infot! Délután veszünk is ilyeneket!
Kivettem a gyógyszereket amit a doki írt, de addig nem kezdem el szedni amíg vmi jele nincs, hogy meg fog jönni. Mert eddig semmi.Kép (24.nap) Viszont nem dolgozom 3 napig!!! CSak fekszem, iszom, gőzölök, kussolok Kép stb. Hétfőn visszamegyek a dokihoz...úgy sincs első 5 órám.Kép
Megyek is az ágyikóba!
Gugyi, Szilva
Neketek is köszia támogatást! Kép
Szilva
Hanyadik napon vagy, hogy így várod Pirit??? Már napok óta...

Kép
vizkriszisback

Tüncsike Kép
Akkor már csak 6,5 óra, és Apa otthon lesz. Azért felhívnám a figyelmed a középidőre Kép Szmenya vagyok? (Ne haragudj rám)
Szóval benned is egy orvos veszett el, mint Sackólányban. Végülis már eléggé tisztában vagyunk a dolgokkal. Emlékszem a Sz. ügynök arcára, mikor elmeséltem neki a 3. inszem előtt, hogy a maradék Purival elkezdtem magam stimulálni, mert nem tudtam jönni a kellő időben Kép Felhívta a figyelmemet, hogy ezt senkinek ne mondjam a BMC-ben Kép

Kép
Kép
szilva069

Kriszta Kép
Hétfőn lesz az 5. hete, hogy elvették a babát.

Kép
Kép
szilva069

Szegény SzilcsibeKép
Teljesen kikészítelek idegileg! Nem számoltam bele a levegőt! Na szóval:
1. benn a cucc a fecskendőben.
2. pöckölök, buborék felül.
3. annyi levegőt nyomtam ki, hogy ha felfelé tartom a tűt, a folyadék teteje az első vonalnál van, az alja meg az 1-es számnál. Ez 10 egység, és ebből kell kinyomni a felét.
1 ml-s az ampulla, tehát az 1-esig kell telelennie. Ez ma így is volt, és tényleg nem tudom, hova lövöldöztem el 2 napig a többit?Kép
De holnaptól már tényleg jól fog menni, és szuper pontosan a felét fogom adni. És nem fogok nyavajogni többetKép
mary78

Szilcsike
Csak azt tudom, hogy kb. a középidőben vagyok. De nem tudom, hányadik napon. Meg semmi pé tünetem nincs. Amúgy meg Babcsibe vezeti a görbémet, de még nem rakta felKépKép

Bunyibanya
gtünde

TüncsibeKép
Köszi. Már biztos várod az estét. Ha fél idő, ha nem, azért töltsétek hasznosan.
Hamburgban egyébként biztos nagyon jó lesz.
Skóciai képeim még mindig nincsenek. Épp ma érdeklődtem, de még a többiek sem mind adták le.

Kép
Kép
tiza

Most elköszönök, mert nem sokára elmegyek és már nem jövök vissza mhelyre.
Mindenkinek jó hétvégét, babásodást, pocakosodást vagy csak egy jó bulizást kívánok.
Sziasztok!

Tizomp

Kép
Kép
tiza

Jó hétvégét és jó pihenést Iza!!!!

manda

Tizomp
Neked is hasonlókat!Kép

Én is megyek, lejárt a munkaidőm. Este még lehet, hogy benézek.

Bunyika
gtünde

Mary Kép
Hát ez tök jó! Hova tűnhetett akkor 2 napig a folyadék? Na mind1 most már, remélem a hétvégén már jól fogod adni magadnak. Drukkolok minden esetre, hogy hétfőn jól alakuljon a stimu első részeredménye. Azért említsd meg szerintem, a két nap bénázásodat Kép

Bunyibaba Kép
Szia, kellemes hétvégét.

Kép
Kép
szilva069

TüncsibeKép
Neked is jó hétvégét, pihenjetek apával, érezzétek jól magatokat és egymást!!! HIHIHIKép

manda

Sziasztok!Voltam tegnap is de csak olvasóba!
Barbi
Gratula az óriásbébidhezKép
Sok-sok boldogságot kivánok!!!!!!!!

Vkrisz
JobbulástKép,nem tudom mitől van,h már a term. gyógymódok nem mindig használnak,elég szomorú!

Annyian irtatok,nem tudok mindenkinek irni,de kívánok mindenkinek sok babatapit+növelőket,progipótlót,pirikét,piriüzőt+sok jó kedvet és kellemes hétvégétKép

A rossz kedvem fő oka,én hülye csináltam tesztet,persze hogy negatív lett.KépA másik h borzasztóa fáj a fülem +a fejem .
De van egy jó hirem is jövöhét csütre kaptam időpontot egy orvoshoz őt még nem ismerem de áll.nagyon jó,aztán utána járunk enneka Pco dolognak.

Hellóka
Vendég

Ella Kép
A nega tesztet sajnálom. Le vagyok maradva: Hányadik cn-on vagy? Azért ha még Piri nincs, tudod, hogy van remény!
Küldök fájdalomcsillapítót: ++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az újdonsült dokihoz pedig sok sikert!

Kép
Kép
szilva069

elfelejtettem mondaniKép, hogy fotot is kaptam a pocokról, de sajnos én béna vagyok és nem tudom megmutatni nektek, de majd azért próbálkozom!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: