A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Képvagy Wish,ilyen cukibékát akarsz????Kép

Ja és az UH-os gurunak:Kép

...na lépekL,mert kirugnak...
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Nem gond, hogy az axelerosra küldted, de azt csak hétvégén tudom megnézni, otthon.
gtünde

Jó Reggelt Lányok!

Wish nagyon hammar elfog telni az idő, hidd elKép

KandiKépolyan jó képeket tudsz küldeni

Noémi, merre jártok?

TündiKép veletek mi újság?Hétvégén mész Győrbe vagy Apa jönn hozzád!?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szisztok Casjok!

KrisztaKép
Szerintem azért nebt le egy napra a hőd és volt páfrányos a pg mert a múltkor már dumcsiztink arról, hogy a cilus második felében van egy második ösztrögén csúcs és ugyi az hőcsökkentő hatású. Azt írja a nagykönyv, hogy ez gyakrabban fordul elő terhességi görbéknél!!!

WishKép
Persze, hogy lesz babszagúKép babucink!!!

TüncsikeKép
A görbéddel iygekezni fogok!Kép Az én hőm ma csak 36.6 megint, magam sem értem....

KandikaKép
vajon ez a kép kinek szóltKép hihihihi....

Kép

KépKép
babcsi

nem-nem, a hőm 36.7 hihihi...nem mintha számítana valamit az egy fokKép

BarbimamiKép
Mi a helyzet? Hogy vagytok?Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép

Köszönöm jól, holnap lesz a nagy nap, már alig várom, korán megyek a BMC-be, bízom benne hogy hammar végzek , mert utána kell jönni dolgozni!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Örülök, hogy jól vagy!Kép Nagyon drukkolok holnapra!!! Biztos minden szupi lesz!!! Hozzál te is képet nekünk, jó?

Nekem ma olyan menzi szerű érzésem van, kicsit fájdogál a pocim és a hőm is lejjebb ment 36.7-re. Érdekes a görbém, lehet, hogy most van a második ösztrögén csúcsom? Neked volt ilyen menziszerű érzés a pocidban? A cicim is fájdogál, tegnap tökre feszített (13.cn) A pé-m meg már tuti, hogy megvolt mert volt + LH tezstem iy ugyi a 10 napon.

Kép

KépKép
babcsi

na, jól össze-vissza írtam a betűketKép

Kép

KépKép
babcsi

nem 13., 14.cn.Kép
Na mindegy most megyek ügyintézniKép pusziKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Csajok Kép
Látom kihalt a topic. Én is dolgozom jobb híjján!
Piri ma se sehol Kép Lehet, hogy terhes vagyok?

Kép
Kép
szilva069

Szia LányokKépKaptam Gyugyikától egy üzit, hogy hiányoltok, de legalábbis Õ hiányolKép. Nem tűntem el, csak tiszta gáz a gépünk. Sajnos valami vírus lemásolta az IP címünket, s rendesen támadja. 18 vírust talált a Kaspersky, meg az Avast, de hiába töröljük ki, mert nem lehet kiírtani.Így meg igen gáz netezni. Lassu is meg mindig felugrálnak különböző ablakok, hogy VÍRUS!VÍRUS!
Rólam annyit, hogy tegnap voltam nődokinál, hétfőn volt tüszőrepedésem, s most várjuk a Jézuska ajándékát. Azt elárulom, hogy totál kivagyok!Olyan rossz, mert nem bírom a vírustáblák miatt normálisan visszaolvasni az előzményeket, pedig annyi mindenről lemaradtamKép Egyszer-kétszer bekukucskáltam, de az említett okok miatt nem tudtam írni. Most valamit csinált férjecském, kicsit jobb, de nem tudom meddig. Gyugyi! Nektek ki a kiszolgálótok? Mert nekünk a Vidanet, s tőlük kaptuk a férgeket!!!! Sokszor el is megy a netKép
katka30

Mary Kép
Tényleg, boldogultál a fecskendőkkel?

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

Szia SzilvaKép
Hogy vagy? Én annyira nehezen tudok dolgozni, nincs semmihez kedvem. Inkább sétálnék a városban.

manda

Szilva - Kép !!!! ????

Katka Kép - Kép

Babcsik Kép neked szerintem tobb pe-d van egy honapban. A mazlista

Kandi Kép en is kerhetek "olyat" ?

Wish Kép jo hallani, hogy jobban vagy

Sacko
saci

Szia SaciKép
Mikor lesz az inszemed?

manda

Barbi Kép - es te hogy vagy? kolleganod lenyugodott?
mikor mesz uh ra?
saci

Mandicska Kép edes vagy. majd ha megjon (azt csak a wish tudja, hogy mikor hihi) ->utana.Neked? mikor kezdodik a kov.?
Karcsit is udv.
saci

Manda Kép
Az az igazság, hogy nekem is nagyon nehezen megy a munka. Valahogy nem találom a helyem. Annyira várom már, hogy végre megjöjjön, aztán mehessek megbeszélni hogyan és mikor tovább. Minden egyes nap és hét olyan lassan telik el. Tegnap voltam a házidokinál utiktg. elsz. papírt kérni. Adni fog, ha már tudni fogom mikor fogok menni. Nagyon labilis vagyok lelkileg, persze jól elbőgtem magam, mikor be kellett számolnom az eddig történtekről. Sejtettem, hogy ez lesz, mert a váróban átnéztem a BMC-s papírokat, benne az UH fotóval. Nem volt jó.

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép akkor setalj a varosban. Kép
saci

Szilva Kép en is elbogtem volna magam.. Sokszor amikor a dokihoz megyek, alig tudom visszatartani a sirast, mert olyan benanak erzem magam. Pedig en meg nem is estem at azon, amin te. Aztan kijovok, es 10 perc mulva semmi (szinte) bajom
saci

SzilvaKép
Meg tudlak érteni, úgy sajnálom, ami történt veled! De majd, ha sikerül a köv. és már a kezedben tarthatod a babót vagy babókat, akkor már biztos nem fog annyira fájni.

SaciKép
Ja, majd sétálok szombaton Bécsben! hihihiKép

manda

SzilvaKép
Hogy a következő transzfer mikor lesz, még nem tudom, attól függ, Pirike mikor látogat meg.

manda

Saci, holnap lesz az első UH.-ra, már nagyon várom!

SzilvaKép, ha tudok bármibe segíteni csak szólj,addig lesz ennyire rossz amíg megjönn, utána megkönnyebül a lelked( legalábbis az enyém , igen)hétvégén Érden leszek ,mert a szülim ott laknak.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SziasztokKép
Szilva Kép
Én pont most hagytam abba a bőgést KépKép
Én lám ezt is a három sikertelen cuccost is nehezen viselem, gondolom mit érezhetsz te Kép

Annyira nem tudom, most hogy mi legyen. A dokim szerint lehetne csinálni egy hiszeteroszkópiát, de sok értelmét nem látja. Beszéltem egy nőgyógyász ismerősömmel, aki egy kórházban főorvos, igaziból ő is azt mondta, hogy sok értelme nincs, de ártani nem árthat. Én meg itt bőgők, mert nem akarom eltolni emiatt alombikot és 99,9999, hogy semmit nem találnának, de mi van ha mégis az a 0,0001% a helyzet. Annyira nem tudom, mindent megtennék, hogy végre sikerüljön, de feleslegesen már nem akarok megtenni semmit, pláne nem olyat, ami hátráltathatja a kezdést Kép

wish

Sziasztok. Kép
Már olyan régen megígértem a pocakos fotót. Kép

Kép

Ági 37+0

Kép

Kép
pkagi

Hu Ági, mekkora a pocakod!!! Gyönyörű!!!
Nem sok időd van vissza, lehet, hogy már karácsonykor szülsz?

manda

Manda Kép
Én nagyon szeretnék még kari előtt, de ez elsősorban nem rajtam múlik. Kép
Mindenesetre sokat beszélünk hozzá és elmondjuk neki az összes érvünket, hogy miért kellene karácsony előtt megszületnie. Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Akkor drukkolok, hogy karácsonyra ill. elötte jöjjön!!!
KépKép

manda

Agi Kép fantasztikus !

Wish Kép en a helyedben nem mennek a hiszt.ra , hanem mennek elore jan.ra

Barbi Kép majd irj jelentest

Manda Kép megneztem. pont karacsonyra fog esniaz inszem. Ha akkor egyaltalan megcsinalja a doki. - jo becsezest
saci

SaciKép
Köszi, remélem jól sikerül. Írtam korábban, hogy tavaly is mentem volna, be is fizettük az utat és két nappal előttem rosszul lettem és a sogórom ment el helyettem a Karcsival.
Hát marha szar érzés volt!!! (sorry)

manda

Manda Kép Saci Kép Barbi Kép
Kedves tőletek az együttérzés. Tudom komolyan is gondoljátok. Én pedig tudom, hogy majd jobb lesz. Csak néha tényleg sötéten látja az ember a világot, de azért már sokkal jobb Kép

Wish Kép
Tudom, neked is nagyon nehéz megbírkózni ezzel a 3 lombikkal. Bízzunk benne, hogy ezúttal minden rendben lesz mindhármunknál (W.M.Sz.)

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép, gyönyörű a pocakod,üzenem Botinak hogy karacsony előtt érkezzenKép
A párom pont szenteste születettKép,így szegénykémnek soha nem volt szülinapi bulijaKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép
Én se vállalnám be a Hiszt.-t, inkább a lombik.

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép
Óriási a pocakod! Drukkolok, hogy be tudjátok rakni a fa alá a csöppséget Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek, mert eddig tanfolyamon voltam, most meg gyorsan bérszámfejtenem kell.

SzilvaKép
Képzeld ma már ügyesebb voltam, remélem nem lesz már gondom. Sikerült szépen megfeleznem is, hát a titok nyitja tényleg a pöckölés voltKép
Mégegyszer köszönöm az infókat!

Remélem jól vagytok, du. lehet, hogy benézek, bár rengeteg-rengeteg dolgom van és ma be kéne mennem a főnökömhöz is felvázolni neki a jövőtKép (Mármint hogy 2 hétre felejtsen elKép)
Remélem jó passzban vanKép

Puszillak Benneteket!
mary78

Mary Kép
Ügyi vagy, tudtam, hogy menni fog Kép
Hát ha ennyi dolgod van, akkor jó munkát. Én már hétfőn lebérszámfejtettem a dolgozókat Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép aa, emlekszem mar a tortenetre. Iden ossze fog jonni

Mary Kép ugyesen es mosolygosan !

Szilva Kép orulok, hogy jobban vagy...lassan..

Pagi Kép Barbi Kép Boti lesz a neve? nem Dominik? vagy Patrik?
saci

SzilvaKép
Teljesen megértelek. Még engem is el szokott kapni, pedig én még nem is voltam terhes.
Éppen tegnap is elszomorodtam, amíg a férjem netezett otthon és elgondolkodtam rajta, hogy ő nem is tudja ez nekem milyen trauma, mert nem szoktam erről nagyon beszélni. Õ pedig nem éli meg tragédiaként, hogy még nem estem teherbe, de én ezt személyes kudarcnak érzem hónapról-hónapra és utálom mikor valaki rákérdez v. előhozza.

UI. a súlyzókat tegnap kipróbáltam. Tök jók. Az egyik pár a kedvenc színed, a másik fekete.

Kép
Kép
tiza

Sackólány Kép
Mit számoltál ki, pontosan hányadikára esne szerinted az inszem? Ha ez tényleg kari, akkor az megint nagy szívás Kép
Remélem rosszul számolsz!

Kép
Kép
szilva069

Saci, Barbi Kép
Dominik lesz. Kép
Zituskának lesz Boti babája. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tizomp Kép
Gyönyörűek lehetnek a súlyzócskáid. Képzeld, én a héten mindennap voltam testeddzeni, ma is megyek Kép Nyakad már sokkal jobb?
Az a szép ebben a topicban, hogy pontosan tudjuk, hogy mit érezhet a másik. Inkább nekünk beszélj a baba-gondokról, mint a férjednek. Talán jobb is, hogy Õk sokkal kevésbé stresszelnek ezen a dolgon. (Az enyém is jobban viseli nálam)
Képzeljétek, a múlt héten felhívott egy nagyon kedves régi ismerősöm. Gratulált a babához, mert valahonnan megtudta a jó hírt. Az sem volt semmi Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva - koszi hogy aggodsz ertem..szoval kb.13. an fog megjonni. es dec 24 en lennek a 12 . ik napon. Na most , hogy a "tojasom, mikor ugrik" azt nem tudom, de kb akkor szokott. nem? Kép
fene se tudja ! mondom, hogy kell az az uh keszulek ! vegyunk mar egyet ...Babcsiii Kép

Agi Kép jol emlekeztem am..
saci

ÁgiKép
Nagyon szép a pocid, jó kis fészek a kicsinekKép
Ismerek egy Dominikot, akinek ma van az első szülinapjaKép

wish

Wish - erzem, hogy mar jobb kedved van...Kép
saci

Sackólány Kép
Hát ez nagy gáz Kép

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Szerintem előre ne stresszelj, hogy mikor ugrik a tojásod. Ezt úgysem lehet tudni. Azért elég rosszul jött ki (mint nekem a múlt ciklusban Skócia), de nem hiszem, hogy egy hónapon múlik valami. Tudom könyyű azt mondani, engem is rohadtul idegesít, hogy még esélyt sem adhattam.

SzilvaKép
Szerintem sem kell a férjemnek tudni ezeket a dolgokat. Ezért jó ez a topic. A múltkor kikérdezett, hogy hogyan megy ez az egész, mikről szoktunk beszélgetni, hányan vagyunk, mennyire ismerjük egymást stb. Tetszett neki, amiket mondtam.

WishKép
Az előbb elfelejtettem írni, de szerintem is inkább a lombikot próbáljátok. Ki tudja, lehet, hogy éppen most fog majd összejönni.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Tüncsi, dehogy bántottál megKép!
Nem te fájtál, hanem a kölykökKép

Ma éjjel sem aludtam elelget, reggelre már azt álmodta, hogy nem tudom ki a férjem, kitől vagyok most terhes, az elsőkről meg aztán végképp tudomásom sem volt és így látogattam meg az első szerelmem családját....Kép
Szóval nagyon kéne már a pihenésKép

Wish, Manda, Szilva egy nagy ölelés és ma este majd az adveni gyertyát nektek gyújtom!

Sackó, Babcsi hamar azt az uh gépetKép

Kép
Kép
Kép
amica

Tizom Kép
Én el szoktam mesélni a férjemmel, hogy mi újság a topicban. Noémit pl. már ismeri is. Bár mindig elveszti a fonalat, soha nem tudja kiről beszélek. De azért örül, hogy "idejárok"!

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép,bocsánat tényleg Zitának lesz Botondja, neked Dominik! Mégegyszer bocsiKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

AmicaKép
Nagyon aranyos vagy és amit az adventi gyertya gyújtásáról írtál nagyon jól esett!!!!
Köszi!!!

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: