A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!
Gratulálok azoknak a szerencséseknek, akiknek már a pocakjában van a kisbabájuk! Már én is szeretnék közéjük tartozni, újra!
EGyébként a 11 ciklusnapon vagyok. Már közeleg a nap amikor talán megfogan a mi kisbabánk is!
Puszi minkenkinek

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Duddu!
Én is felkerülhetek a listára? Ha igen írom az adataimat!
Előre is köszi!
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Dudu!
Holnap már 9. Kép !
Az nagyon jó lenne, várom a recepteket.

Nárcisz!
Mákos bobájka?!?!? Ez olyasmi, mint a mákos guba, csak nem kiflivel készül? Nálunk is mindig káposzta leves és mákos guba volt, de sajna ezeket a férjem nem szereti Kép. Náluk pedig halászlé volt, de azt meg én nem szeretem, Nem könnyű... Kép

Brill!
Igen én is arra jutottam, hogy már öregszem és nem regenerálódok rendesen Kép.

Évi!
Ez igen Kép nagyon szép nagy pocid van. Dóri már most tudja mi a jó Kép

Majcsi!
Gratulálok, szépen növöget a Pocaklakód Kép!

Dina!
Üdv. közöttünk Kép !
Drukkolok Neked, hogy mihamarabb így legyen Kép !

Most jöttem haza a vérvételről. Már csak szombaton kell még mennem, és a jövőhét pénteken remélhetőleg eldördülhet a start pisztoly Kép.

dido

dido
dido

Dudu!

Nagyon jó ez a tablóképes oldal! Én ismegtaláltam magam!Kép Sőt, a férjemet is megkerestem, és őt is megtaláltam! Tök jó!!!

Majcsi!

Hatalmas gratula a 15 mm-es bébihez! Bámulatos milyen gyorsan tudnak nőni, nem?

Unique!

Biztos jók ezek az eredmények, ne izgulj! Mondjuk mondani könnyű, én most várom az eredményt, és én is szétizgulom a fejem miatta...Kép

Dina!

Jó, hogy megtaláltál minket! Sok sikert erre a hónapra! Mindent bele!!!Kép

Évi

És köszi a pocidicséreteket mindenkinek!

Pussz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dudu!

Tényleg nagyon jó az oldal, én is megtaláltam magam és a barátnőim képét Kép.

dido

dido
dido

Dudu!
Én is megtaláltam az oldalt és nagyon jó! Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg!

Dido, Évi77!
Köszi hogy szorítotok értem! Évi nagyon aranyos a pocakod! Remélem nekem is majd lesz ilyenem nem sokára! A párom most telefonált hogy ne dolgozzam sokat, ne fáradjak ki estére mert még dolgunk van! Olyan jó hogy ennyire akarja Õ is ezt a babát!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Lányok!Igen, régen voltam már köztetekKép Azért néha bepislogtam ám,de annyi az info, hogy már azt sem tudom ki-kivel van. Azért igyekszem behozni a lemaradásomat.Dudu!Én valamit vagy nagyon rosszul csinálok, vagy nem, de az biztosKép Én csak egy majomcsaládot találtamKép
katka30

Ezeket a kis figurákat honnan tudjátok beszúrni a szövegbe?
Nagyon tetszenek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!Keress giffeket a google-n keresztül, mentsd el, s csak fel kell töltened(melléklet feltöltése)
katka30

Képbocsi, hogy feltettem, de olyan édiKép
katka30

Katka30
Köszi széen de sajna nem találtam, milyen cím alatt tudom megtalálni? Mert a google rengeteget kiadott és nem tudok választani közülük!
Köszi

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Egyébként nagyon édi akép igazad van!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok!
Elég nehéz volt a tegnap délutánom,majd megírom. A lényeg:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, puszi nektek. Délután jövök!

Kati
Vendég

www.kiscsilli.try.hu www.zalan92.gportal.hu de küldök még, ha kellKép
Druszám! KépGRATULÁLOK!!!!!!!!!
katka30

KatiKép
Hatalmas Gratula! Kép Kép Kép

Évi
Tényleg gyorsan nőnek még ilyenkor. Két hét alatt majdnem ötszörösére nőtt. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kati!

Jaj, de jó!!! Gratulálok! További jó pocisodást kívánok!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu!Kép

A szülés várható időpontja: 2006. július 29.KépKépKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szabótimi!
Azért, ha minden nap benézel, inkább még bennt hagylak, jó?

Kancellárka!
Majd csak behozod a sok munkát, én is úszom ezerrel! Kép Fel a fejjel, lesz ez még így se! Kép
Azért néha nézz be!

Narco!
Ez nagyon jól hangzik. Esetle receptet is tudsz? Vagy majd inkább később megpróbálok rákeresni, hogy ne téged dolgoztassalak. Kép

Virág!
Azokról beszéltünk, akik hónapok óta nem jelentkeztek, így eszem ágában sincs kivenni téged a táblából!
Jó munkát, de azért sok pihenést is kívánok!

Majcsi!
Gratulálok! Mostanában már nyugodtabb vagy, ugye?
Ha pontosan jön a kicsi, akkor oroszlán lesz. Szerintem az tök jó jegy! De ha kicsit előbb jön, akkor meg rák és az még jobb! Kép Hisz én is az vagyok Kép Kép Kép

Dina!
Üdv. itt, jó helyen jársz! Kép Persze, hogy bekerülhetsz a táblába, csak küld az adatokat!
Mielőbbi babásodást kívánok Nektek! Kép

Dido!
Hétvégén lesz időm előszedni a recepteket. Ha nem küldeném, szólj rám, mert az azt jelenti, hogy elfelejtettem! Kép

Brill, Dido!
Lassan nyugdíjba is mentek? Kép Kép

Katka!
De igen, pont jól csináltad!! Kép

Akkor átvariáltam picit a táblát, nézzétek meg és várom a véleményeket!

Puszi mindnekinek:
réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kati!
Nagyon-nagyon gratulálok!
Nagyon jó olvasni az örömödet! Kép

Katka!
Végre jelentkeztél! Nagyon hamar eltűntél!
réka
Vendég

Dudu
Pontosan milyen adatok kellenek? Nevem Dinadin, 24 éves vagyok április 14én leszek 25. Dorogházán lakom, 2005. októberétől vagyunk rajta teljes gőzzel, de februárban volt egy vetélésem, 30-31 napos a ciklusom, és most a 11 cn vagyok. Rettenetesen szeretnék egy kisbabát, de az sem lenne baj ha mindjárt ketten lennének! De ez úgy sem rajtunk múlik4
Előre is köszi
Puszi mindenkinek

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Duddu!

Így lesznek utolsókból az elsőkKép Két évig csak vártunk és vártunk a csodára, most meg a tábla legtetején csücsülökKép nem rossz!!!

Katka!

Jó, hogy előkerültél újra! Most már tessék maradni!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kati,
Gratula a dobogoszivu babocadhozKép

Majcsi,
Neked is gratula ehhez a hatalmas babohozKép

Evi,
Hatalmas pocid vanKép

Most csak ennyire futotta a munka mellett, de majd meg jelentkezek.

Moni

Kép
móni23

Móni!

Hogy vagy? Sejtesz már valamit?Kép Nemsokára lehet tesztelni!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dina!
Pont ezek az adatok kellettek. Azt te döntsd el, hogy a most októbert szeretnéd "kezdésnek", vagy a korábbi kezdést.
Hamarosan láthatod magad a táblában. Kép

Évi!
Örülök, hogy örülsz! Kép

Móni!
De jó, hogy benéztél! Gondolom, még mindig lassan telik az idő, de telik és ez a lényeg! Hamarosan híreket kapunk tőled... +++++++++++++++ Kép Kép Kép
Vendég

Évi, Duddu,

Igen, még mindig lassan telik az ido. Sejteni még nem sejtek semmit, de nagyon reménykedek. Tegnap ota nagyon fájnak a melleim, de mást nem érzek.

Kép
móni23

Duddu!Kép

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, részemről jóKép így a tábla. Na náKépKépKép
Vendég

Duddu!
Végül is lehet az első kezdés is, ami 2004. decembere volt!Mint láthatod akkor igen szerencsés voltam, mert 1 hónap mulva már terhes is voltam, de sajna, csak 7 hétig tartott, a természet elintézte, hgoy ne legyen babánk! De reménykedünk abban hogy most már eljött a mi időnk is!
Az elmúlt hetekben nem voltam valami jól, voltam orvosnál, Cataflamot és Sinecodot írt fel és Strepsilst, ugye szerintetek sem lehet semmi baja a babának ha netán megfoganna, hiszen már abba hagytam a gyógyszereket és meggyúgyultam!
Köszi mindent!
Puszi mindenkinek

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

MóniKép
Nagyon szorítok neked. ++++++++++++++++++++++++++++

Dinadin Kép
Üdv köztünk. Remélem hamarosan újra babás leszel.

Duddu
Igen, már nyugodtabb vagyok. Jó, hogy látom, hogy rendesen növöget. Azt, hogy milyen jegyű lesz még nem is néztem.

Otthon a szüleimnél mindig halászlé és mákos guba van 24-én ebédre. Vacsira meg valamilyen hal. Aztán másnap szalonnával tűzdelt pulykát szoktak sütni. Az nagyon finom. Volt amikor náthás voltam. Annyira rossz volt, hogy nem éreztem az ízét rendesen. Anyuék amúgy karácsony előtt egy héttel rengeteg sütit sütnek. Mi is viszünk, meg a tesómék is. Így tavaly 35 félét számoltunk. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kati!
Gratulálok a dobogó szívecskéhez Kép !

Dina!
Ha a múlt hónapban szedted a bogyókat akkor szerintem már nem árthat semmit Kép.
Meg tudták mondani februárban, hogy mi volt a baj, miért történt? Voltál utána valamilyen vizsgálaton?

Móni!
Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dido

dido
dido

MóniKép
Jó hallani rólad!
Azért ne vidd túlzásba a melót, jó?
Drukkolok ezerrel!!!!!!

KatiKép MajcsiKép
Gratulálok a szépen fejlődő babákhoz!
Stella

Kép
stella9

Mindenkinek ezt kívánomKép!!!!!!!!!!Kép
katka30

Didó
Nem a múlt hónapban szedtem a bogyókat hanem a múlt héten, a 6-val befejezőleg. Remélem hogy így sem lesz ssemmi baj!
Azt mondták, hogy valószínű valami rendellenesség volt vele, amit a szervezetem felismert és ő így döntött! Sajnos amikor kijött belőlem a pici, én már tudtam hogy az, de az orvosom nem akart megijeszteni, és azt mondta hgoy szerinte csak egy nagyobb darab véralvadék volt. De én onnan tudtam hogy a pici volt, mivel előtte 10 hónapig a megyei kórház pathológiáján dolgoztam és nap mint nap láttam ilyen dolgokat (meg persze durvábbakat is). De azt mondta utánna a kontrollon, hogy teljesen rendben van minden, és nem kell semmitől sem tartani, igaz van egy kis méhszájsebem is, de azt mondta hogy ez sem akadálya az újabb babócának. Remélem hogy az isten szólt belőle! Tehát ennyi a történet. El sem lehet képzelni, hogy milyen rossz volt a kezemben tartani azt a valamit, ami utóbb kiderült hogy valóban a baba volt. Ha akkor elteszik és a másnapi méhkaparékkal együtt felküldik a pathológiára a volt főnököm szinte mindent meg tudott volna róla mondani nekem. Valószínű még a nemét is! De nem így lett, legközelebb majd okosabbak leszünk! De az orvosom is! Már most minden jó tanáccsal ellátott engem! Pedig csak azt kérdeztem meg hogy nem lesz e gond a méhszájseb végett ha babát szeretnénk!
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Nagyon remélem Katka hogy minél előbb be is fog teljesülni a vágyad felénk!
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

TimiKép
Köszi az infót! Kép Szupi, hogy Neked is jó lett az eredményed! Csak így tovább! Kép

ÉviKép
Na, van már eredmény? Ne izguld magad agyon, minden rendben lesz! Kép
Nagyon szép nagy már a pocid! Nemsokára utolérlek! Kép

DudduKép
Köszi! Kép Jópofa a tábla, hogy velünk kezdődik Kép
Azt néztem, hogy én vagyok a harmadik Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Na végre ma már volt valami termés. Ezt már szeretem.

Dido!
Igen, mákos Guba, csak nem kiflivel. Anyukám csinálja abogyókat.
A mák viszont nagyon fincsi, rá lehet szokni.

Katka!
Már nagyon hiányoztál. Köszi a képet.
Bár én nem vagyok oda a tápszer, vagy tehéntej reklámokért. Mégiscsak a szoptatás lenne a fő. Megértem, hogy ha nincs tej, akkor jól jön, de azért mégis.

Duddu!
Majd megkérdezem anyukámat.

További szép napot: N

Kép
narco

Kati, MajcsiKép
Nagyon örülök neki, hogy minden rendben van Veletek! Kép Csak így tovább a pocakosodás útján! Kép

NárciszKép
Még meg sem köszöntem Neked az orvosi diagnózist Kép Köszi! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!

Kati!Kép

Nagyon sok szeretettel gratulálok Neked!Kép
A világ legcsodálatosabb dolga történt meg veled is!Kép
És ez csak egyre jobb lesz,amikor már mozogni is fog a picid!KépKépKép

Katka!Kép

Neked is gratulálok sok szeretettel!!!!!!!!!Kép

Lányok megtudjátok Nekem mondani hogy hány hetesen kell terheléses vércukor vizsgálatot csináltatni?
Előre is köszi!Kép

Sysy
sysy77

Sysy77! Köszönöm a gratulát, de mihez is?Narco! Nekem is hiányoztatok mindannyian, Brill hol van?
katka30

Unique!
Csak az a lényeg, hogy egészségesek legyetek, a többi nem számít Kép

Nárcó

Kép
narco

Hát itt senki sehol? Lányok! Hahhhhoooooooooooóóóóóóóóó!
katka30

Jajj Katka bocsi!Kép
Nem neked szántam a gratut hanem Majcsinak!Kép
Neked meg drukkolok hogy belépjél a sorba!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Réka!
Javíts légyszi 1. cn-ra!

Ma visszamentem a term.gyógyászhoz, aki azt mondta, hogy minden rendben velem, szépen "dolgozik" a szervezetem.Hát majd meglátjuk igaza lesz e.

Holnap megyek vérvételre. Nagyon "rendes" a szervezetem, mert így el tudok menni a 2. napi vérvételre és januárban már ezt az eredményem is tudom vinni a Káaliba!

Dina!
Üdv köztünk!Kép

Ja, Réka!
Tökéletes a tábla!Kép
És a tablós oldal is!!!Kép Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Dina!
Nagyon sajnálom, ami történt Veled(tek). Ne gondolkozz azon, hogy mi lett volna ha megcsinálják a vizsgálatot, mert nem szokták megtalálni a problémát vizsgálattal együtt sem.
Ne legyen legközelebb!!!!
Pontosabban legközelebb a csodaszép újszülött Babádat fogod 40 hét pocakosodás után a kezedben tartani Kép.

Nárcisz!
Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen gombócokkal helyettesíti Anyukád a kiflit.

Csibe!
Sajnálom Kép, de így elkezdődhetnek a viszgálatok.
Legyen igaza term. gyógyásznakKép!!!

Engem is elért az évvégi hajtás Kép . Most egyszerre, erre a maradék 2 hétre mindenkinek minden olyan sürgőssé vált, pedig ott volt a novemberem szinte teljesen üresen. Na mindegy, már CSAK 2 HÉT és jöhet a pihi, az ünnepek és az újév Kép!!!
Na nem fárasztalak tovább benneteket, megyek aludni.

Brill!
Téged azért várlak éjfél - 1 körül a gép elé Kép, majd reggel elolvaslak KépKépKép.

Jó éjt Mindenkinek : dido

dido
dido

Sziasztok!

Évi!
Jó nagy pocód van!!!Bőven elférhet a kiscsajszi...
Első helyen...Téged nehéz lesz lehagyni! Kép Versenyszellem ide v oda...megelégszem a narancssárga ?-ik helyezéssel!Csak már látnám!Kép

Majcsi!
A nyugodtság az jó!Mindkettőtöknek! Kép

Dudu!
A tábla szvsz jó lett így...
A tablós meg remek!Kép Így "nyugdíj elött" jó látni magamat fiatalon!Kép

Katka!
Szííjjja!Hol jártál? Kép Most már többször "látunk"?

Kati!
Szupi!KépTovábbi gyorsütemű növekedést!

Csibe!
Sajnálom!KépPedig úúúgy...

Móni!
Kép

Dido!
Itt vagyok!Kép Jöttem, mint rendesen...
Magamról nem sokat tudok írni. Kép

Dina!
Kép
Egészséges pocaklakót minél elöbb, hogy a múlt tényleg múlt legyen! Kép

Magamról nem tudok írni...Csak várok, csak várok...sehol egy mensi, sehol semmi...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!
Próbáltál már hőmérőzni?
Nekem nagyon bejött. A múltkor a csajok rakosgattak fel ilyeneket, én is megpróbálom.
Viszont olyan dolgokra derült féhy, amire nem gondoltam: nem 14. napon van a pé-m. És pont ezt a napot hagytuk ki.
Na megmutatom: <!--attachment: 2005_12_09_-310634.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*174.6**2005%2e12%2e09%2e%2ebmp --><center><pre>
Kép
2005.12.09..bmp (174.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
Viszont a méhszájváladék szerint 14. napon volt.
Mostmár a fene tudja.

Nárcó

Kép
narco

Nem sikerült megkeleníteni. De majd megkérdezeem a mindentudó páromat Kép

Nárcó

Kép
narco

Narco!

a bmp-vel van a gond, a gifet szereti a rendszer!

Katka!

Grat, és vigyázz magatokra!

Lányok!

Tegnap voltam dokinál, minden rendben.
Hasam növöget, és már Stöpszli marketingje sem semmi. A menzán mindig többet és minőségibbet kapok egy széles mosollyalKép és a múltkor ingyenjeggyel mentünk a Zeneakadémiára, és mi voltunk, akik kaptunk protokoll jegyet, hogy még véletelnül sem rossz helyre üljünkKép
Én nem gondoltam volna, hogy ez másokból ilyesmit vált ki! Mindenesetre örülök. Mondjuk a pénzügyön naponta meghallgatom, hogy menniyt nőtt a pocakom, és mennyire kell magamra vigyázni, és mindenki csattogtatja a műprotiját, mintha csak a saját unokájukat hordanámKép

Na lépek, mert amúgy rengeteget dolgozokKép
Ja és még egy jó hír!!!!
Már egy hete nem hánytam! És a hányingerem is enyhe, legalábbis mondjuk egy hónappal ezelőtthöz képest!!!! Hurray!!!!!!KépKépKépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok Jó reggelt!
Nagyon köszönöm a drukkokat, és én (mi) is nagyon reméljük hogy hamarosan már lesz nekünk is pocaklakónk! Csak azt tudnám pontosan hogy mikor lehet a peteérésem, mert akkor igazándiból ráhajtanánk. Csináltam ovulációs tesztet, az azt mondta hogy 7 és 12 között. Hát mi 7től próbálkozunk de rendesen. Jó lenne ha össze is jönne!

Narco
Mit takar az a file amit feltettél, mert megpróbáltam megnyitni, és nem hagyta, mert nincs hozzá program. Miben lehet milyen programban megnézni?

Puszi mindenkinek

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Lányok!Kép Ti tudtok valamit?Tegnap Sysy gratulált, ma pedig JucaKépPedig nincs mihez, sajnaKép Kép Nekem 2.-tól 7-ig volt ovulációm, s 5.én rendesen megrepedt a tüszőm. Mi is szeretgettük egymást rendesen,de úgy haragszom magamra, mert pesszimista vagyok.Annyira szeretném, ha ez a Karácsonyunk lenne a legszebb...Nem vagyok vele egyedül, ugye lányok? Persze a pletykalapok minden héten szorgalmasan jelentik, hogy épp ki terhes...Kép
katka30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: