A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gitta!
Utánanéztem a dolgoknak, de mire ideértem a lányok már mindent szépen és jól leirtak Neked!
Az a lényeg,hogy ha megkaptad a szurit, minden rendben lesz a következõ babánál. És ahogy én olvastam,az nem növeli a vetélés kockázatát, hogy a párod Rh-pozitiv. Ennek az egész vércsopordosdinak csak akkor van jelentõsége, ha az Rh negativ mamának Rh pozitiv babája van.
Remélem jobban vagy, minden jót kivánok Neked!!

Lányok, úgy néz ki, nekem ez most egy anovulációs ciklus...Erre milyen "terápiát" szoktak alkalmazni? A peteérés-serkentõt???Most még nem tervezem dokihoz menni, csak annyira feltûnt, hogy az elõzõ havi gyönyörû görbém után most se le-se fel, nem mozdul el a 36,5-35,6 -ról már vagy harmadik hete...Gondolom idáig is ez volt, mert mindig mértem egy darabig,hogy lássam a peteérést, aztán beleuntam,hogy nem volt semmi, és csak vártama mensit 6-7-8 hétre..Na, de most kitartóan méricskélek, bár még nincs semmi jelentõsége nálam...

Sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Doris!
Köszönöm, olvastam a másik tropicban is, amit írtál. Nagyon jólesett, de nem volt "kedvem" mindenkinek névreszólóan megköszönni. Várom én is a szövettan eredményét, de majd meglátjuk mi lesz utána. Addig is bírkozom a ténnyel. Kép

Alice, Orsoly, Bea!
Igen, megkaptam a szurit. Nekem azt mondta az orvosom, akkor okozhatta az Rh- vércsoportom, hogy elment a baba, ha már volt egy vetélésem, amirõl esetleg nem is tudok! Megdöbbentõ, de úgy értettem, hogy a nõk több mint 50%-a átesik olyan vetélésen, amirõl nem tud (kb. a 2. terhességi héten). Elkeserítõ adat. Ha tényleg így volt, akkor nem kaptam szurit, és azért is elmehetett a baba. Kép Majd kiedrül. Hagyjuk, már úgysem lehet változtatni rajta.

Edelweiss!
Kérlek vegyél ki a kismamás táblázatból! Fájt még ott látni magam!!!

Andy!
Köszönöm, jönni fogok!

Zsuzsu, Hóvirág, Bella, Ildi, Marcsi, Cipomama!
Köszönöm, remélem így lesz, mielöbb jön a babuci!

Köszönöm mindenkinek, hogy ennyire megérõek vagytok! Már sokkal jobban érzem magam, bár még nem az igazi. Kezdem túltenni magam rajta lelkileg, csak aludni nincs igazán kedvem. Rémeseket álmodtam. De majd csak ez is elmúlik.

Remélem mielöbb megindúl a babahullám megint!

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves Gitta és mindenki!
Irtam az Erazmusz topicba egy hosszú magyarázatot az Rh összeférhetetlenségrõl, legyetek szivesek mindannyian elolvasni.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz

Ja, és az én ismereteim szerint a vetélés csak akkor okozhat immunizálást, ha kaparással fejezik be. Amit Gitta említ, hogy úgy zajlik le, hogy nem is tud róla az ember hogy terhes, "in toto"- vagyis egészben megy el az embrio kezdemény, nem károsodnak az anyai erek, nem jut be a magzat vére az anyába, és ilyenkor nem is immunizálódik az anya. Valóban nagyon sok olyan megindult terhesség van, amirõl nem is tudunk, hogy kilökõdött, néhány napos, 1 hetes késés után megjön a vérzés. De a megmaradó terhességekben, amikrõl tudomást is szerzünk, hiszen növekszik a baba, mindíg nézünk ellenanyag szintet, és bár minden hatodik terhes Rh negatív, és ezek legnagyobb részének Rh pozitív magzata van, ellenanyag mégsem mutatható ki az elsõ terhességekben. Ez a tény is ellentmond annak, amit az orvosod mondott az Rh faktor miatti vetélésrõl. Ésaz egész immunizálódási mechanizmus is ellentmond annak. Szóval nem emiatt vetéltél.
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz

Szia Doris,
tegnap irtam Neked, de elszallt, most megprobalom ujra.
Szoval, az ize elegrossz, de hasznal hidd el. Ma en is ujra elkezdtem, mert kicsit kapar a torkom. Kb. 1 percig tartom a szamban, hiszen a lenyege, hogy a nyalkahartyan keresztul felszivodjon.

Szedegesd szepen, meglesz az eredmenye.
Puszi,
Timici
Timici

Sziasztok lánykák!

Ma megvolt az inszem. Nagyon-nagyon izgatott voltam egész délelõtt (elmentünk reggelizni miután a férjem leadta a kiskatonákat, de az sem esett jól, szerintem a pulzusom volt vagy kétszáz) Amúgy nem féltem tõle tudtam, hogy rövid fájdalmatlan beavatkozás, csak tudjátok sokat várok tõle. Szóval csak szétnyitottak a kacsával, aztán egykis fertõtlenítõ törlés és jöhettek a milliók teljesen vékony és kb 15-20 cm-es csövön át. A Káliban azért ma sem volt hétvégi hangulat, inkább nagy forgalom.
Mostmár megnyugodtam, és nagyon óvatosan "élek".
szedek duphastont, magne b6-ot és napi 2*0,5-1dl vörösbort (a férjemnek fehérbort "írt fel" az orvos hogy meghosszabbodjon a várható élettartalma). (ja és mielõtt felírta a dózisokat a doki és miután érdeklõdött a mensim jellemzõirõl még megkérdezte:Mária mondja meg hány kiló, DE ÕSZINTÉNKép)

Doriska!Remélem hétvégén bekukkantasz, azért irtam ide:
OFF
Nekem már csak a virágaim maradtak mint hobby (kímélem magam), azokat is csak nézegetem, hogy nõnek, meg holnap a zuram elássa a paprikát paradicsomot amit vettem: tudod most nagyon kell a vitaminKép
Szerintem is a levágott muskátli földbe dugva meggyökerezik, DE amin virág van az nem - ugyhogy csak a bimbó és virág nélküli szárát vágd le és dugd le a földbe- és 2-3 hétig - vagy amíg meggyökeresedik - a dugványt ne locsold tápoldattal csak sima vízzel. A muskátli nem szereti a tûzõ napot, szóval ne déli oldalra tedd, hanem inkább keletire. Óriási öröm lesz ha megmarad és virágzik: mintha összekötõ kapocs lenne a nagymamáddalKép

Cipómama!
De jó hogy jelenkeztél! Már aggódtam, hogy baj van, mert az örömhírt biztos megosztod velünk, mint most is. Mostmár biztos csináltál egy másik tesztet is és az napról napra határozottabban 2 csíkos igaz? MOst egyáltalán hol vagy: MO-on? Anyukád jól van, és Cipocska és Cipópapa!
Nagyon remélem, hogy en is olyan szerencsés leszek mint te és az elsõ inszem meghozza az elso babat. Igyekszem nem stresszelniKép csak szépre gondolni.

Méhnyálkahártya növesztésrõl gyerek aspirinnal az indexen a meddõség lombikbaby topicban olvastam a héten(szerda vagy csüt?)

Inszemesek!
Várom a beszámolótokat hogyan éltétek meg.

Jó hétvégét: Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Marcsi!
Elárulnád nekem, hogy a Káliban mennyibe kerül egy inszem kb.? Ha ide nem akarod leírni jöhet magánban is. Ha a nevemre klikkelsz megjelenik az e-mail címem. Elõre is köszi.

Panka

panka

Sziasztok!

Lányok! OFF leszek, de nagyon fontos!
Azért írom le a következõket, mert tudom, hogy nem mindenki számítógépzseni itt, mint ahogy én sem. Szóval a hétvégén kaptam (volna) egy vírusos levelet. A vírusirtónk kilõtte, és a férjem utána nézett, hogy honnan is jött ez a levél. A feladó Erazmusz volt, de valójában az Autosol Kft-tõl, Gabómanó volt munkahelyérõl jött a levél. Valószínûleg a címjegyzékben benne maradtunk, és a vírus önállósította magát, az ott szereplõ címekre küldi el saját magát, és a feladó címét is a címjegyzékbõl szedi.
A lényeg az, hogy nézzetek bele a részletes levélfejlécbe ami így néz ki:

Return-Path:
X-Sieve: cmu-sieve 2.0
Return-path:
Received: from jam.adverticum.net [212.75.130.203]
by taelon.prim.hu with esmtp (Exim 3.22 #1 (Debian))
id 171NT7-00054N-00; Sat, 27 Apr 2002 10:22:09 +0200
Received: from mail01.axelero.hu (gil.axelero.hu) [195.228.240.76]
by jam.adverticum.net with esmtp (Exim 3.22 #1 (Debian))
id 171KlU-0004IO-00; Sat, 27 Apr 2002 07:28:56 +0200
Received: from Xnlmo (line-193-92.dial.matav.net [145.236.193.92])
by mail01.axelero.hu (iPlanet Messaging Server 5.1 (built Jan 30 2002))
with SMTP id for kata@kgb.hu; Sat,
27 Apr 2002 07:16:59 +0200 (MEST)
Date: Sat, 27 Apr 2002 07:16:43 +0200 (MEST)
Date-warning: Date header was inserted by mail01.axelero.hu
From: erasm
Subject: Problemas de C
To: kata@kgb.hu
Message-id:
MIME-version: 1.0
Content-type: multipart/alternative;
boundary="Boundary_(ID_BdMVM/ceCnaZT+Oc9wDwxQ)"

Itt látszik, hogy feladóként (From) Erazmusz szerepel, de valójában fölülrõl a 3. sorban látszik az igazi feladó!
Tehát ha ezt címet látjátok, hogy Autosol, és mégegyszer írom, ez csak a részletes levélfejlécben látszik, akkor vírusellenõrzés nélkül nem megnyitni a mellékletet! Nem biztos, hogy nektek is Erazmusz lesz a feladó. Lehet bárki, akinek ott a címe.

Mégegyszer bocsi az OFF-ért, de én csak jót akarok, hogy a Ti gépetek sem legyen vírusos.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

<H3>Azonosítási hiba</H3>Valamit meg kell adnia azonosítónak.
Vendég

Bocs, pont a lényeg maradt le, a HTML formázás miatt és a két lényeges sort küldöm mégegyszer.

Return-path: autosol@matavnet.hu

From: erasm erasm@freemail.hu

Kata
Kata007

Panka,

Írtam emailt, elszállt?

Marcsi
Marcsi

Panka!

50.000 Ft + a gyógyszereket te váltod ki, attól függ mivel vagy stimulálható.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok LányokKép
CipómamaKépKépKép
Olyan sokat gondoltam Rátok és reméltem, hogy valami pozitív hírrel fogsz jelentekzni!!! Légyszi mindenképp írd meg, hogy milyen lett a friss teszt eredménye. Ha idõm lesz írok Neked még ma levelet magánbanKép Puszi és vigyázzatok Magatokra! Cipócskát külön is üdvözlöm és MiniCipócskának is simit küldök ha már beköltözöttKépKép
MarcsiKép
Nagyon drukkoltam Nektek és reméltem, hogy minden simán fog menniKép Ügyikék vagytok! Most tényleg vigyázz a "kímélõ" életmódra és semmi heveskedés, meg idegeskedésKép Nagyon izgi lesz ez a 2 hét! A virágocskák tényleg örömteli dolgok. Még pénteken este ahogy hazaértem fogtam a kis muskátli töveket és ledugdostam nagyon jó minõségû földbe ahogy azt javasoltátok. Csak vizet kaptak és keleti fekvésû erkélyre kerültek a ládácskák. Nagyon bízom benne, hogy megerednek és így megmaradhat ez a "kötelék" is a Nagyikám és én köztemKép Egyébként miért volt fontos, hogy hány Kg. vagy??? Bocsi, de ezt nem igazán értettem. Emlékeimbõl úgy dereng, hogy csinos teljesen normális testalkatú lány vagy.KépKöszi, hogy ide leírtad a történteket csak tudod mi most Röjtökön töltöttük a hétvégét lap-top és mobil nélkül (alig van téretõ....Kép ) és csak pihi volt uszikálás, szauna (bár tudom, hogy ez nem túl szerencsés de van még néhány nap a pé-ig) gõzfürdõ, szoli...Kép Nagyon jó voltKép
Sien, Lujza, Edelweiss és a TöbbiekKép
Mi van veletek? Minden jól ment? És aki tesztelt annak milyen az eredménye?
TimiciKép
Köszi az ötletet! Tényleg jobban vagyok, kissé még köhögök, de lényegesen javúlt a helyzetKép Most már mindig lesz belõle otthonKép
GittaKép
Csak így tovább és azt már én is akartam írni, hogy nekem max 3-4 hónapot mondott anno az orvosom. Persze akkor lehet próbálkozni, ha minden rendbenKép Remélem hamarosan belevághattok a próbálkozásbaKép
ErazmuszKép
Köszönjük az infotKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lányok!

Gitta
Kivettelek a listából, bocsi, hogy benne felejtettelek. Én voltam a figyelmetlen. Nem akartam neked még ezzel is fájdalmat okozni.

Lányok, szurkoljatok ma nekünk. 11.15-re megyünk a Kaáliba az elsõ megbeszélésre. Ja, és vasárnap menetrendszerûen megjött a mensim is. Szóval indul a lombik program úgy tûnik. Olyan ideges vagyok, hogy mióta megtudtam csütörtökön hogy ez a helyzet, aludni sem nagyon tudok.

OFF
Én is kaptam ilyen autosolos levelet. De a rendszer kiszûrte. Nem tudom melyik, mert a levelezésemet átirányítottam az indexre. Viszont jött vírusos levél NET98@.... Akármi címról is. Erre is figyeljetek oda.

ON

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Indigo 4 c 77 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 76 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 63 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 49 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 43 cn Budapest 26 év
Zsuzsó 13 c 40 cn Budapest 30 év
Edi 13 c 35 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 33 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 33 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 31 cn Pécs 25 év
Orsoly 4 c 30 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 30 cn Budapest 29 év
Kamilla 7 c 25 cn Budapest 26 év
Éva 37 c 24 cn Nyíregyháza 27 év
Ildi 1 c 23 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 22 cn Budapest 28 év
KnéRita 5 c 21 cn Kiskunhalas 31 év
Galuska 9 c 20 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 18 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 17 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 16 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 15 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 14 cn Budapest 29 év
Edus 7 c 12 cn Svajc 25 év
Mamacs 17 c 12 cn Budapest 24 év
Alexandra 9 c 11 cn Budapest 22 év
Timici 7 c 11 cn Budapest 28 év
Doris 13 c 10 cn Budapest 29 év
Alma 11 c 9 cn Györ 29 év
Judit 12 c 6 cn Budapest 33 év
Eni 9 c 4 cn Pécs 27 év
Edelweiss 14 c 2 cn Szeged 32 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 101 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 99 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 98 cn Budapest 31 év
Melinda 7 c 87 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 77 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 75 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Szombaton (nem volt egész egy napos a késés) csináltam egy tesztet (Corax), ugye ez nem mutat fals eredményt???
Ugyanis igaz hogy halvány, de kétcsikos lett a teszt (nem rögtön!) Nyugtassatok meg!!
De mensi még mindig sehol és a reggeli hõm is 37,5 és mindig úgy érzem, hogy wc-zni kell!!! Kép Kép Kép
Alig akarom elhinni!!! Kép Kép Kép
Párocskám is úgy örülneki, de fél, hogy nem igaz! Pedig érzésem szerint az! Kép
Köszönöm, hogy szurkoltatok nekem/nekünk, és mindenkinek fogom a kezét, jöttök velem, oksi!!! Kép

Puszi nektek
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!
Bella!
Jázminnak megszünt az internet elérése ezét nem valószinü, hogy bekukkant ide...Nem tudom elmondhatom-e, de gondok vannak a házasságával, tehát ezért sem idõszerû nála ez a topic! Kép
Edi! Kép
Sajnos nem én vagyok XY, de aranyos tõled, hogy én jutottam eszedbe! Kép És ahogy állnak most a dolgok, em is leszek egyhamar...Kép
Lujza!
Már biztos túl vagy az inszemen, egy kis pozitiv sugár a nagy találkozáshoz:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Andy!
Szerintem ugyanolyan vagy hasonló az a gumicsõ, mert ugyanazt az égetõ érzést éreztem amikor a méhszájamhoz ért mint a HSG-nél!
Na, már megint el kell rohannom!Kép
Puszi, Szonja
Szonja

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bnemethm!

Úgy örülök a zebrádnakKép Kivánom mindenkinek legyen ilyene!
A süsû vizelési ingert az okozhatja hogy a baba, nyomja a húgyhólyagot. Nem ilyesztegenti akarlak de én már 1 éjszakát nem tudok végigaludni hogy legalább 2x ne mennék...Kép
GratulálokKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Szép jó reggelt Lányok!Kép

Hogy vagytok?

bnemethm KépKépKépRemélem azért lehet gratulálniKépKépHa halvány is, de azért ott a csík és ez a lényegKépKépKépKép
Mégegyszer nagy nagy gratula és tutira babás vagy, mert a hõd is nagyon szépen fenn vanKépKép A gyakori vizelési inger is is csak jót jelentKép))

Pussz: Ildi
hercegné

BnemethmKépKépKép

Hurrááááááááááá!
Szívbõl gratulálok, szerintem, ahogy a Lányok is írni szokták, a halvány csík is csík és hát annyira egyértelmû tüneteid vannak! Biztos, hogy pocaklakó van odabent!KépKépKép
Ha néhány nap múlva újra csinálsz egy tesztet, ott már tuti nagyon erõs csík lesz!KépKépKép

Annyira örülök, hogy ilyen jól kezdõdik a hét, remélem az inszemes Lányok is hasonló örömök elé fognak nézni.

MarcsiKép LujzaKép SienKép
Gondolok Rátok, drukkolok nagyon.

BeaKép
30-31 napos ciklusaim vannak, miért bizonytalanodtál el a hõm láttán?

MoniKép
Köszönöm Neked is az elemzést, úgy gondolom, Nálam is 36,6-on repedhet meg a tüszõ. A hõm, ami a 19. napon 36,65 volt másnapra felment 36,8-ra, majd tegnap 36,95-re, ma azonban visszazuhant 36,8-ra.Kép Eddig is elég csiga volt a hõemelkedésem, de legalább visszaesés nem volt.Kép
Egyébként, most valahogy nem taglózott le annyira ez a tény, mert a péntek délutáni rossz hír után, amit az orvosom mondott, ez szinte várható volt.
Szóval megjött a hormoneredményem, a 3. napi, a doki azt mondta, hogy a prolaktin és a tesztoszteron szintek jók. (értéket sajnos nem mondott) Az FSH 3, ez is jó, de az LH 6,6 ami elég magas. Az LH - FSH aránynak 1-nek kell lenni, nálam ez 2,2. Ha eléri a 3-at, az már egyértelmûen PCO.

Lányok, segítsetek! Mit tudtok errõl?

Köszi elõre is:
Zsuzsu
zsuzsu

Bnemethm!
Szivbõl gratulálok! Kép Kép Kép
Szonja
Szonja

BnemethmKép
Nagy gratulaKép!!! Úgy örülökKép Én azt hallottam a lányoktól, hogy a pozitív teszt nem tévedKép Mikor mész orvoshoz?
ZsuzsuKép
Sajna nem tudok mit mondani, mert nem értek hozzá... Remélem azért nem komoly a dolog...
EdelweissKép
Nagyon-nagyon drukkolokKép

doris

Sziasztok lányok!

Ritkán írok, de annél sûrûbben olvaslak Benneteket.

bnemethmKép remélem tényleg azKép

Bár azt javasoltátok, hogy ne hõmérõzzek, mert az külön stressz, én nem hallgattam rátok.
Kicsit untatnálak Benneteket a hõgörbémmel, amit most fejbõl írok, de kb. ilyen:
1. 36,6
2. 36,6
3. 36,5
4. 36,5
5. 36,6
6. 36,5
7. 36,5
8. 36,7
9. 36,6
10. 36,6
11. 36,5
12. 36,4
13. 36,5
14. 36,5
15. 36,8
16. 36,8
17. 36,9
18. 36,5

Ma van a 18. nap...szóval nem igazán értem, miért van így...
Annyit még hozzáteszek, hogy legutóbb 25 napra jött meg.

Anno, amikor régebben szüneteltettem a gyógyszert, akkor is az volt a tapasztalat, hogy az elsõ 1-2 hónapban 28 naposak maradtak a ciklusaim, de aztán fokozatosan csökkent.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, köszi:
Jovika

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Doris! Kép
Még nem tudom mikor megyek dokihoz, szerdán lesz 5hét az én számitásaim szerint.
Mikor érdemes menni, hogy már tényleg lássák a picurt???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok lányok!

Bnemeth!
Nagyon örülök, bár itt szerintem már mindenki biztos volt benne, mondd meg a férjecskédnek,hogy higgye csak el...

Zsuzsu
Semmi, semmi, csak elgondolkodtam a tûszõrepid idõpontján, és azért egy kicsit merész lenne biztosra kijelenteni, hogy a 19. napon van. Legbiztosabb lenne a következõ hónapban is használnod az LH tesztet.

Bea
Bea

Sziasztok!
Köszönök minden bíztatást, azt hogy gondoltatok rám és szorítottatok!Kép Szombaton megvolt az inszem. Egyáltalán nem fájt, még csak kellemetlen sem volt. Ott helyben kellett pihengetnem egy órát, miközben orvosi utasításra a páromnak kötelezõ volt udvarolnia nekemKépKép. Utrogestant kell szednem holnaptól napi 2X1 szemet. Szombaton 36,8-as hõvel mentem, vasárnap 36,9, ma reggel 37,2. Szerintetek ez jó??? Kérdeztem a doki bácsit, hogy 36,8-nál nem ment lejjebb és ez baj-e.Azt mondta, hogy egyáltalán nem, nekem valószínûleg e körül van az alaphõm. A lényeg az, hogy az inszem napjáig nem ugrott fel. Viszont fáj a hasam azóta. Nem görcsöl, nem olyan mensi szerû, hanem fáj.Akkor, ha megyek. Amikor fekszem, vagy ülök akkor nem. Kivéve hason fekvésnél. Lehet, hogy a méhemet egy kicsit megviselte a matatás? Marcsi neked semmi ilyesmi?
Ja, képzeljétek! Szombaton állunk ki az autóval, én nyitom a kaput, lenézek ......és két négylevelû lóherét találtam!KépKépKép Egybõl kettõt! Gyorsan leszakítottam és vittem magammalKép Azóta már préselõdikKép
lujza

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a textilboltok lelöhelyeit (különösen a Textilandiáét, de a többit is). Aztán menet közben még találtam párat. Kaptam anyagot, ugyan nem a legolcsóbb (igaz azoknál, amit korábban láttam, jóval olcsóbb), de nagyon aranyos!KépKép Jó sok minden lesz belöle!Kép

Bnemethm!

Gratulálok, a két csik, az két csik ilyen körülmények között (késés, a magas hö, pisilési inger)KépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bnemeth
Óóóóóóóóóóóriási gratula!!
Cipómama
Szerintem a pozitív az mindig pozitív, mégha halvány isKép
Küldök egy kis erõsítést +++++++++++++++++++++
Lujza
lujza

Bnemethm,KépKép
Nagyon örülök Nektek én tudtam, hogy két csíkos leszel, a hõ mérvadó ebben a témában. Hanyadik napon vagy a ciklusodnak? Én ma vagyok a 32. napon és múlt pénteken csináltam ismételt tesztet, amin a két csíkom már olyan erõs volt, hogy nem volt semmi kétségem. Hidd el ezek a tesztek nem hibáznak pozitív irányba, ha egyszer a HCG hormon jelen van akkor kimutatja. Mikor mész doki bácsihoz???
Kezd el szedni addig is a folsavat napi egy szemmel.
A pisilés természetes, velem is ez a helyzet.
Inszemes lányok Kép Tessék beszámolni nekünk!!!
Doris,KépIrigyellek a pihenésért.
Zsuzsu,
A PCO-t a hüvelyi UH mutatja ki a legjobban, a véreredmények csak következtetést engednek esetleg arra, de az még nem jelenti a PCO-t.
Breki
Breki

Sziasztok!

OFF!
Lányok!
Erazmusz is kapott vírusos levelet, tehát aki kapcsolatban volt Gabómanóval, vigyázzon a furcsa mailokkal!
Mivel nem látom mostanában Gabómanót, szeretném ha tudnátok, hogy már nem dolgozik ott, és otthonról netezik. Aki kicsit is ért a vírusokhoz az tudja, hogy õ semmirõl nem tehet. Arról végképp nem, hogy a volt cége "benyelt" egy vírust!
Tehát szeretném Gabót megvédeni, és kérlek titeket, hogy nehogy nehezteljen rá bárki is ezért!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Cipomama,KépKépKép
Gratulálok a babócádhoz!
Bnemethm, Én pénteken leszek 5 hetes és ezen a héten megyek a doki bácsihoz is. Lehet, hogy mi egy idõben fogunk.....
Adja a jó Isten!(óhajtó jel)
Lujza,
A magas hõ az nagyon jó jel és a hasi görcsök is természetes velejárója lehet.Kép
Breki
Breki

Breki!

Köszi a gratulát. Neked hány naposak voltak a ciklusaid???
Nekem 30 és én a 31. napon csináltam a tesztet.
Csak azért kérdeztem, hogy nem produkálnak-e fals eredményt, mert anno tavaly mikor kimaradt (a gyógyszer elhagyása pródukálta mint utóbb kiderült) akkor medi labosat csináltam, és az produkált ilyet, de ilyet is csináltam egyszer és azt hiába néztem meg órákkal késõbb ugyanúgy negativ maradt, ezért bizok ebben.
Fogalmam sincs mikor menjek dokihoz, te mikor mész???
Elvileg 8 hetes leszek mikor itthagyom ezt a melóhelyet, és 20 hetes amikor a másiknál lejár a próbaidõm, azt már nehéz lesz leplezni, úgyhogy nagyon gondolkodom a viszakozáson!!!
A pisilési ingeren, meg a ciciduzzanaton kivül nincs egyéb tünetem (egyenlõre), és ha igy visszagondolok annyira nem is fájtak a melleim, inkább amit te is irtál az a bizsergés volt. Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

Breki!
Várjunk csak, elõrébb tartok mint te, az hogy lehet???

pusz,
bnemethm
bnemethm

Cipómama, Bnemethm,

Ez aztán a jó hír, így hétfõn. Akár minden hétfõt indíthatnánk így, nem lányok? Két csík az két csík! Nagy-nagy gratula nektek, remélem azért nem kiabáljuk el, de annyira örülünk! Kép Kép Kép Kép Kép

Pusz
Alma
Alma

bnemethm Kép

GratulálokKépKépKép én tudtam ám hogy most sikerülni fogKépKépKép

Lányok!

Az hogy lehet hogy a ma reggeli hõm a 30-ik napon 37,1 volt és már fáj a hasam és tudom hogy meg fog jönni.
Csak velem történhet meg ilyesmiKépmég a hõmérõ is kitolt velem.
Most megint olyan szomoru vagyokKépmert mielõtt megjön mindíg leesik a hõm most meg még az sem.
Na mindeggy majd legközelebb.
Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

CipómamaKép

Jaj csak most nézemKépKép neked is GratulálokKép

Puszika
Alice
Alice

Alice!
Az még nem bizti, hogy megjön. Pénteken nekem is fájdogált a pocim, de aztán elmúlt!!! Kép

Szoritok érted!!! Kép

pusz,
bnemeth
bnemethm

Lányok!

A PCO-val kapcsolatban lenne egykérdésem:
Mint Breki is írta, hüvelyi uh-gal lehet ezt a betegséget kimutatni. A kérdésem az lenne, hogy ha valakinek PCO-ja van, azt a ciklus minden napján egyértelmûen ki lehet mutatni, vagy csak a ciklus közepe és vége körül.
Ezt azért kérdezem, mert tavaly szeptemberben és most januárban csinált a pesti dokim uh-ot, véletlenül mindig a ciklus legelején (6-7.nap) és mindig minden rendben volt. Viszont tavaly júliusban az a doki, aki mûtött vidéken, csinált egy uh-ot pont a középidõ körül és azt mondta, hogy valószínû PCO.
Szerintetek ez hogy van?
Teljesen össze vagyok zavarodva, most már végképp nem tudom, hogy mi bajom van, ha van egyáltalán. Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Bnemethm,Kép
Az úgy lehet, hogy elõrébb tartasz, hogy én a ciklusom 25. napján csináltam elõszört tesztet, mert akkor már a hõm már egy pár napja 37 feletti volt. Aznap (múlt hét hétfõn) el akartam menni tornázni és egy új tornabérletet akartam venni egy fittness terembe, de meg akartam bizonyosodni arról, hogy mehetek-e, gondolhatod, hogy meglepõdtem rendesen, de örültünk neki.A csík akkor igaz, hogy halvány volt, de csík volt, majd a dokim javasolta, hogy a hétvége felé csináljak egy másikat, ami már jóval erõsebb volt. A hõm azóta is 37,4 és 37,6 közötti és állandóan melegem van én aki még nyáron is fázik. Szóval Te idõsebb babócás lehetsz mint én. A ciklusaim egyébként átlag 26-28 naposak voltak, de volt egy kis gondom tavaly amikor a gógyszert abbahagytam.
Breki
Breki

Zsuzsu,
Bocs, hogy beleszólok amit Breki hozzáfüzött a PCO-hoz, de a PCO-t 100%-osan laparoszkópiás szövetmintával lehet megállapítani. Persze az UH-n is lehet látni a gyöngyszerüen "felfüzött" meg nem repedt cisztákat (ex tüszöket), de azért ez nem minden esetben van így.

Nem hinném, hogy PCO-s lennél KépKépKép ugyanis volt peteérésed. Ez látszik a görbédböl. PCO-s betegeknél pedig nincs ovuláció. Úgyhogy ne aggódj! Az, hogy most 36,8-ra ment le még nem baj, akkor ha holnapra visszaugrik és fennmarad.Kép Majd értesíts az alakulásról.

Bnemethm,
KépKépKép TudtamKépKépKép

Cipomama,
Nem tudom, hogy gratuláljak e vagy sem. Ha nem jött meg az nagyon jó. A két csíkos teszt is nagyon jó. A kórházi negatív teszt viszont nem jó. Nézzük csak? 2:1 (nem jött meg, csíkos teszt:kórházi neg. teszt) Minden esélyed megvan a babócára. A hödet esetleg megmérhetnéd holnap reggel.
Drukkolok KépKépKép

MarcsiKép, Lujza Kép
Szuperek vagytok. Köszi a beszámolót. Nagyon tanulságosKépKépKép

BarbiKép,
Akkor most nem értem. Azt mondtad elözöleg, hogy gyönyörüek voltak a görbéid, most pedig azt, hogy még ovulációd sincsen.

Amennyiben a görbéid a gyógyszeres kezelés alatt vagy 1-2 hónappal utána voltak szépek, akkor az a gyogyi és annak "mellékhatásától" volt, mivel még nem ürült ki a szervezetböl. Azonban, ha már kiürült a szervezetböl mindenféle stimuláló gyogyi és nincs ovuláció, akkor az a határozott véleményem, hogy legközelebb szedjél progreszteronkészítményt a terhesség alatt!!!!

Most megyek,
Pusszancs,
Moni
mj

Zsuzsu,
Mint már írtam a pco-nál általában az UH-n meg nem repedt tüszök sokasága látszik, amit teljesen mindegy mikor csinálnak. Persze vannak olyan esetek is amikor nem lehet biztos a doktor abban, hogy PCO-van, mert esetleg csak kevés ilyen ciszta látszik, vagy mittudoménmi.

Viszont, ha már 1 orvos korábban PCO-ra gyanakodott, és most a másik is, tényleg nem ártana egy lapar, ahol tisztázni lehetne mindent és kaphatnál 100%-ig odaillö kezelést.

A PCO viszonylag jól gyógyítható gyógyszerrel, vagy lézeres laparoszkópiával, ahol kijukasztgatják a petefészek falát. Ezt E. állítása szerint Magyarországon legjobban Dr. Fábián Sándor csinálja a Margit kórházban. Ö lézersebész. Krisztinka PCO-s és Fábián kezelése után babás is lettKépKépKép

Szóval ha felmerült a PCO lehetösége azt tanácsolom járj utána, és ne várj feleslegesen, bár mint mondtam más is lehet a dolog mögött mert most pl. volt peteérésed. De az is lehet, hogy 1-2 pete megérhet még akkor is ha PCO-s vagy. Most már én is bizonytalan vagyok.

ui: Fábián doki az én orvosom is, ha gondolod szívesen segítek.

Üdv,
Moni
mj

Breki! Kép

Lehet, hogy a mi számitásaink szerint én vagyok az idõsebb, de szerintem te, mivel neked a 25. napon pozitiv volt, és 28. naposak a ciklusaid, szerintem te vagy!!
Majd doki után kiderül!!! Kép Kép Kép

Off.
Én már lehet, hogy holnap nem jövök, mert szemétkedik a fõnököm, sokalja a lóvét amit a másodállásért kérek, pedig igy is áron alul ajánlottam, hát megmutatom nekik milyen ha nem vagyok, és akkor majd megtudja, hogy mégsem sok amit kértem!!!

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok Csajok!

Már reggel óta tûkön ülök, mert nem tudtam bejelentkezni. Még nem tudtam elolvasni minden üzit, de igyekszem.
Ti nem tapasztaltatok hibát?

Bnemethm!
Nagy gratulaaaaaa!KépKépKép
Azaz igazság hogy én már tudom, mert Rita megírta nekem emilben.
Szerintem ne izgulj a halvány csík miatt, mert a hõd még mindig 37 felett van és a mensid se jött meg.

Megyek olvasni és jövök vissza.

Puszi

Andy
Andy

bnemeth Kép

Hát szerintem ez már biztos mert egyfolytában fáj a pocim és ez a mensi jele nállam.
Pedig már azt hittem hogy ...Képde nem.
Neked is egyfojtában fájt?

Alice
Alice

Alice!

Én azért még szoritok!!! Hát nem folyamatosan, de úgy éreztem, hogy na most fog megjönni, de közben ott lebegett a szemem elõtt, hogy hát a hõm mennyi!!!

bnemethm
bnemethm

MoniKép

Köszönöm szépen a választ. Nagyon örülnék neki, ha én is járhatnék Fábián doktorhoz. Az az igazság, hogy amióta Bp-en élek, nem sikerült olyan orvost találnom, akiben teljesen megbíznék. Ebben mondjuk a jelenlegi orvosomnak nagy szerepe van, de ezt hosszú lenne leírni itt és végülis nem is ez a fontos. Lényeg, hogy csütörtökön megyek hozzá utoljára, elhozom a papírjaimat.
Tudnál nekem írni Fábián doktorról egy pár szót, hol lehet elérni, mikor rendel, van e magánrendelõje stb.
Ha gondolod, lehet magánban is.

Köszi elõre is.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Edelweiss!
Kérlek javíts a listán, új ciklus, ma a 2cn.

Cipómama!
Elhiszem, hogy kétségek gyötörnek, hogy most valóban pozitív-e vagy sem, de kerekedj felül ezen, és hidd el: Sikerült!! KépKép

Bnemeth!
GRATULÁLOK! Annyira természetes volt számomra, hogy pozitív tesztrõl számolsz be ma.. KépKépKép

Marcsi, Lujza!
Egyszerre voltatok inszemen?? Szorítok, hogy meg legyen a gyümölcse!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Cipómama!
Hányadik napon teszteltél? Nem lehet hogy korai volt még?
Szerintem várd meg a véreredményt és majd csak kiderül hogy mi van. Mondjuk furcsa hogy a vizelet negatív és a teszten halványan jelentkezett a második csík.
Nem akarlak ijesztgetni de nekem tavaly volt ilyen mikor nem akart megjönni és valami folyadékárnyékot látott a doki az UH-án. Az én tesztemen is halvány 2. csík volt, de sajnos nem terhesség volt. Ez a Medilab teszt volt.
UH-t mikor csinál?

Szonja!
Csak azért kérdeztem mert nekem baromira kellemetlen volt a HSG-nél mikor bekötötték a csöveket. Valami tûvel szurkáltak.

Lujza, Marcsi!Kép
Örülök hogy túl vagytok az inszemen és reméljük meg is lesz az eredménye!
Kicsit megnyugodtam mikor írtátok hogy fájdalmatlan beavatkozás volt. Most akkor vigyázzatok magatokra nagyon!

Lujza!
Az a lóhere talán jelent valamit!Kép

Alice!
Ne szomizz míg nem jött meg és a hõd is fent van még. Mikorra nem várod?

Puszi

Andy
Andy

MóniKép
Bocsi, de én is kérdeznék a PCO-val kapcsolatban. Most meglepett amit írtál, hogy ha valaki PCO-s akkor nincs pé-e... Csak azért furi, mert én többször is voltam UH-on (hüvelyin) és minden leletemen szerepel, hogy PCO-s petefészkek. Rákérdeztem, hogy mi a teendõ, de azt a választ kaptam, hogy semmi, mert úgy tûnik ilyen szerekezetû a petefészkem... Tényleg megeshet, hogy ettõl nincs is pé-em? 13.-án megyek UH-ra akkor újból rákérdezek, de remélem, hogy ez nem okozhat meddõséget...
LujzaKép
Nagyon drukkoltam és most is szorítok, hogy minden rendben legyenKép
AliceKép
Ne szomorkodj, ha most nem sikerült, majd legközelebb...
BnemethKép
Móni és Beszti biztosan válaszolnak arra, hogy mikor érdemes orvoshoz mennedKép Nagyon örülök, hogy sikerült és probléma mentes 9 hónapot kívánokKép
BesztiKép
Jó varrogatást! Biztosan szépül már a babaszobaKép

doris

Cipomama!Kép Andy! Kép
Tavaly mikor én is beleestem ebbe a hibába a medi lab teszt volt ami megtréfált. Ez az a teszt, amit csak addig szabad nézni amig a tájékoztató is irja, mert utána már nem garantálható, hogy igaz amit mutat, nekem is az csikozódott be tavaly!!!
Szóval én azért nem vettem most azt mert csalódtam benne.
Korai terhességnél szerintem valami mást érdemes venni, csak egy hetes kimaradás után érdemes szerintem.

bnemethm
bnemethm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: