A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Mi, nõk! » Fogyókura

Sziasztok!

No, elaludt a kölkec.

Ildi! Télapócsomag: gyümölcs (narancs, banán, akármi), aszalt gyümölcs, müzliszelet, keksz, aztán mi mindig kaptunk diót, mogyorót, esetleg sült gesztenyét, meg persze csokimikulást. Kinder tojásban sincsen sok csoki, ja és mehet a Kismackó is, az meg színezék és tartósítószermentes, esetleg tehetsz bele bulátát, biokölest, ilyesmit. Ha már nem akarsz csokitKép Bár csoki nélkül nem az igaziKép

RiasztóKép Tényleg, milyen üzlet? Még sose írtad.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is ilyenekre gondoltam, bár azért egy kis Télapó kell beleKép
Úgyis annyi sz*rt kapnak mindenfelől, kell valami normális csomag isKép

Na, haza is jött szegény,kikapcsolta a riasztótKép, egyébként svéd csapágy üzletKép
Ma voltak ott a riasztósok, de ezek szerint holnap mehetnek vissza.

Annyira éhes vagyokKépKépKépKép
Olivérrel ilyenkor abszolút nem zavart a dolog, és befaltam 1-2 szendvicset.Kit izgatott, hogy 11 óra vanKép
Pedig vacsiztam tükörtojcit, sonkával, sajttal, paradicsommal.Meg még 2 kiwit is magamba nyomtam.De annyira régen volt már 8 óraKép
Látszik, hogy ilyenkor már aludni szoktam.
Holnapra meg az ebédem fahéjas aranygaluska lesz.
Hú, de várom márKép

Na, pusz, majd holnap jövökKép
Bár lehet délelőtt el megyek a plus-ba, láttam egy jó kis fotelt itt a neten, megnézem élőben hogy néz ki.Lehet, tök béna.

Ildikó
vas

Ilyen a fotel, meg szőnyeg is van hozzá.
A jegesmacis szerintem tök jóKép
5 ezer darabja.
Sok??????
Kép
vas

Jo reggelt,
hat nem valami nagy a nyüzsges, de mindenkinek dolga van.
Szirom, a 3,9 az naggyon jo!! Nem gyözöm mondani!
De jo lenne annyival kevesebbnek lenni! Majd talan egyszer.

Huu csajok, tök hülyeseget almodtam, az expasimmal, rohangalt utannam, hogy puszi meg minden, e meg nem tudtam nki megmagyarazni, hogy nekem mar ferjem es gyerekem van. Jo volt felebredni.

Na az autot elinteztük, elvileg mar a mienk, jövö szerdan hozzuk el, mar csak szervizelni kell, meg a formasagokat elintezni, de azt is megcsinaljak. Mar nagyon varom.

Hat akkor en is ilyen mikicsomagot csinalok Abelnek, sok gyümi meg ubi meg paprika, na meg egy kis babakeksz vagy ilyesmi. Kepzeljetek, tegnap csinaltam magamnak egy jo kis salatat, Abel meg ott ült es csak nezett, hogy mi az, ö is enne. Megprobaltam es ugy ette, mint kacsa a nokedlit. Falta a salatalevelet meg a paradicsomot meg mindent. Szoval ö tenyleg egy ilyen "jambor" füevö fajta. Persze a husika is jöhet.

Ildi, nekem is tetszik a fotel meg a szönyeg, Abelnek egy nagy feher nyuszi szönyege van, imad rajta fetrengeni, csak valamelyik nap leöntötte kaveval, magara huzta az asztalrol a lelkem, meg jo, hogy mar nem volt meleg, es most mosasban van. En tettem a hasaba, ami zippzaros es lapos parnat, igy meg kenyelmesebb.
Latom, tartod a norbit estenkent, ez nagyon jo! Hany kilonal tartasz? Gondolom nadszal vekony vagy a hasadon kivül. Ez tök jo lesz vegig, meglatod! A vegen kevesebb kiloval jössz ki a korhazbol, mint ahogy elkezted a terhesseget!

Tegnap volt a hat eves evfordulonk, en meg elfelejtettem. Jött haza apa este edzesröl es pezsgöt akart inni, en meg nem tudtam miert. Erre mondja, hogy dec. 1-je van, mire beugrott. Az esküvö ota en mar azt szamolom, nem a tenyleges idöt. De azert megünnepeltük.

Na mennem kell, mert Abel meltatlankodik, hogy meg nem kapott reggelit. Majd meg jövök.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

-4,4 kgKép Jelentem, kezdek elégedett lenniKép Még ennyi, és akkor lemenne 70 alá, és már az nekem tényleg megfelel. Mondjuk ha jól számolom, már csak 4-szer kell mennem, de ugye az utolsó szúrás után még 2-3 napig hat a dolog. Szóval addig mindenképpen szeretném tartani a szigorú diétát, amíg a 70 alatti értéket nem érem el. A barátnőm a befejezés után még leadott 3 kg-t, így lett neki meg a -11. És azóta is tartja.

Ma gyümölcsnapom van, namost az uram meg éppen kacsatepertőt süt. Nem fér a bőrébeKép Modjuk én vettem a hájat, mert megláttam, és tudtam, hogy örülni fog neki. Friss kenyérrel, lilahagymával. Anyu is szereti.

Ildi! Nekem tecc a fotel. Szőnyege van Miksának, illetve az a babygym-nek a szőnyege, és nagyon klassz. De a fotel engem is vonzKép Annyira nem drága szerintem.

Szóval svéd csapágyKép Hát, ha valamiről fogalmam sincs, ez olyan dologKép

Motiot! De jó, hogy Ábel eszi a salátát, Miksa meg sem akarja kóstolni. Nem tudom, hogy vehetném rá.

Mi is tartjuk az évfordulót. Régebben mindig visszamentünk egy hétvégére a tetthelyre a Mecsekbe, de az elmúlt 2 évben ez kimaradt. Mondjuk csak 10 nappal van korábban, mint az esküvői dátumKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!

Várom, hogy kisebbik gyermekem felébredjen, én már útra kész vagyok, itt ülök csizmába(már csak a kabát hiányzik rólam)Kép
De ha így halad, nem megyünk sehova sem.Délelőtt nem volt kedvem elmenni, most meg alszikKép
Meg a kajámat vártam(aranygaluska), erre fél egykor rá kellett telefonálnom a gyerekre, hogy ma nem is hoz nekem kaját????
Máskor meg már fél 11-kor itt van.Mondanom sem kell, hogy faltam befele.
Kép
Szirom, csak így továbbKépKépKép
Mire te elérsz 70 alá, addigra én is elérek odáigKépKép(azért talán nem)-te két hét múlva eléred, én meg nem szeretnék 5 kilót hízni annyi idő alattKép
Motiot, igen, megpróbálom este tartani a norbit, különben már fél ház lennék:Most 64,6 voltam reggel.Ez azt jelenti, hogy 23 hét alatt(ma töltöttem be) 4,6 kiló jött felKép
Szerintem ez jóKépKépKép
Viszont délelőtt tényleg mindenevő vagyok.Ma is melegszendvics volt, aztán egy csokis puding, meg kinder csokiKép, és az aranygaluska vaníliaszósszalKép
Innentől meg már befigyel Norbi apuKép

Tegnapelőtt megcsinálták a szomszéd ajatját(180-értKépKép ), nagyon szomorúan adtam oda.
De ha az ügyvédnő jól csinálja, akkor visszakapjukKép
Igaz, őneki is fizetni kell, de még így is százszor megériKép

Motiot, tök jó, hogy meglesz a kocsiKép
Grat. az évfordulóhoz
Kép

Megyek, Olivér mocorog(már dél óta alszik).Mindig ez van, ha akarok valahova menni, tuti tök sokat alszik, amikor meg lefekszem vele, akkor meg alszik egy órátKép
Pedig muszáj megnéznem a kis fotelt, csak vasárnapig van akcióbanKép
Szerintem se olyan vészes az áraKép

Ildikó
vas

nem is mocorog továbbKép
Kép
Húzza a lóbőrtKép
vas

Na, ilyen voltam 10 perccel ezelőttKép
KépKép

Kép
vas

Sziasztok!!!

Gyors leszek. Napközben nincs alvás Kép Este is későn. Ki érti ezt? Mi viszont holnap indulunk Szentesre, és csak kedden jövünk haza Kép Úgyhogy addig nem leszek.

Szirom, nagy-nagy gratula, csak így tovább! Nagyon jóóóó!

Ildikó, Te pedig szuper jól nézel ki Kép Csini a pocak, és tényleg semennyit nem híztál!

Jó hétvégét mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Jó hétvégét Gabi, és jó utat!!!!
Kép
vas

Sziasztok!

Gabi! Jó utat és jó pihenést!

Ildi! Tényleg nagyon csini vagy! Én is akarok vékonyan pocakos lenniKép

Oldalast sütöttem a népnek krumplival, úgyhogy én most félreültem ideKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

-5 kgKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép
Éljen, éljen!!!!!!!!!!
vas

Ok, okKép De most kíváncsi leszek, hogy reggel mennyit mutat a mérleg, mert ma ebédelhettem husit salátával. Előtte meg egész héten szinte alig ettem. Remélem, nem leszek több, mint maKép Mondjuk nem ettem sokat, de ez mégis más, mint a joghurt, nem? Este meg már csak paradicsomot ettem egy kis borsóval.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aha, aha, egy grammal se voltam kevesebb. Több seKép Szóval még mindig -5, és ma is csirkemell volt salátával.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lassan-lassan +5 kilóKépKépKépKép
vas

Jó reggelt!!!!

Gyors leszek, mi újs veletek?????
Mi mindjárt megyünk a bótba, miki dolgokat beszerezni.
Jobb későn, mint sohaKép
A macis ülőkét nem vettem meg, tök béna voltKép

Egy gyors kérdés:
olyat kersek, mint a kengurulabda, ami gumiból van, fel leht fújni, 2 "csöcse" van ,abba kapaszkodik a gyerek, és ugrálni lehet vele.
Na, ilyen kéne, de ÁLLATFIGURÁS!!!!!
Nem láttatok ilyet valahol????
Egyszer Ausztriában láttam, de nem vettem meg(barom állat)
Barátnőméknek van, és Olivér imádjaKép
De ők meg turiban vették(kapták)
Szóval ilyen kéne.
Most megyek, teletubb. kezdődik lassan, aztán indulunk.

Ildikó
vas

Hahó!

-5,1 kg. Mától nem zabálokKép

Ildi! Csak simát láttam, annak idején az unopkahúgomnak az Auchanban vettünk elég olcsón. Majd nyitott szemmel járok, jó?

Ma délután megyünk, úgyhogy délután nem leszek.

Többiek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!!!!
Király vagy!!!!!
Ezt keresemKépKépKépKépKép
vas

Szirom, köszi mégegyszerKép
Meg is rendeltem márKép
Most viszont viszem a bébit aludni(meg magamat isKép )

Esik az esőKép
Kép
vas

Sziasztok,
most keltünk fel, eddig ez volt a csucs! Fel egykor tettem le aludni Abelt es fel negykor kelt, vagyik fel kettökor csatlakoztam hozza es igy aludt meg ket orat. Legalabb en is pihiztem egyet.

Szirom, naggyon jo vagy!!!!! Istenem, ha en -5,1 kg-nal jarhatnek!!! De majd eljön az is!
Meg mindig nem irtad, hogy nagyjabol milyen etrenden elsz es mit nem szabad enni.

Ildi, nagyon csinos vagy, meg apa is megcsodalt, hogy milyen vekony vagy igy felidön tul!! Csak igy tovabb!!

Tegnap voltunk a volt fönökömnel kavera delutan, dumcsiztunk, Abel kapott mikicsomagot meg a fiuk söröztek, aztan rakerdezett, hogy mik a terveim, lenne-e kedvem visszamenni elöször csak ha valamelyik lany szabira megy, aztan ha Abelt valahova le tudnam passzolni, akkor ketszer a heten. Hat en mennek szivesen, mert jol jönne a penz, de nincs itt senkink. Hova tegyem Abit? Ha beadom bölibe, itt csak fizetös van, akkor amit keresek, azt elviszi. Majd at kell gondolnunk, a szabadsagos dolog rendben, akkor anyu kijön egy-ket hetre es vigyaz a gyerköcre. Naszovalmajdmeglatjuk.

Megyek csinalok valami kajat Abelnek aztan lassan jön apa is. A setanak löttek, nem gondoltam, hogy eddig alszunk.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!!!!!!

Itt a Télapó!!!!!!

Kép

Ildikó
Kép
vas

Sziasztok!

Nálunk most volt személyesen a Mikulás, Miksa szépen köszönt neki sziát, ahogy megláttaKép Úgy tűnt, gyanakszik a papára, de azért kb. 2 méteres távolságot tartottKép

Nálatok hogy zajlott, lányok?

Motiot! Normál esetben 800-1000 kcal-ás diétát kell tartani, de vannak tilos dolgok. Fölsorolom: alkohol, cukor, édesség, tészta, vaj, margarin, tejföl, sajt, kukorica, szőlő, banán, rizs, krumpli, müzli, péksütemény, olajos magvak. Ez szépen le van írva, kaptam kalóriatáblázatot, meg egy könyvet, ami elég hosszan kifejti a lényeget, és abban is van kalóriatáblázat, receptek, mindeféle segítség. Ja, és 3 liter ásványvizet, teát meg kel inni. De az az igazság, hogy úgy tűnik, hogy nekem a 800-1000 kcal-val elég lassan mennek a kilók, úgyhogy mindig tematikus napokat javasol a dokinő. Most éppen gyümölcsnapom van megint, holnap meg joghurtnapom. Akkor nem lehet mást enni, ez kb. 6 pohár joghurtot vagy kefírt jelent. Ha ilyen napokat tartok, akkor nagyon gyorsan pörögnek le a kilók. Tulajdonképpen nem vagyok olyan nagyon éhes, de majdnem mindennap főzök, és ilyeneket, hogy tarja, meg sült oldalas, így már azért nehezebbKép Ha nem főzök, akkor hozunk kaját, és annak is elég jó illata vanKép Ma különben -5,3-at mérlegeltem. Holnapra több lesz a mínusz, remélem meglesz a 6 kiló. Kérdés?Kép

Ildi! Nincs mitKép De írjál bővebbenKép Tényleg, lánynévvel hogy álltok, én olyan kíváncsi vagyok!

Motiot! Húú, nekem annyira nem lenne kedvem visszamenni melózniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

csáó!!!!!!

Nálunk éjjel járt a TélapóKép
Anyuci télapónak álcázva fél ötkor lekullogot a nappaliba, és telepakolta a kis csizmácskákatKép
És megitta a tejcit(bele a mosgatóba), és megette a mogyorót(keksz nem volt)-(vissza a zacsiba),és felment újból aludniKép
Kép

Ma megyünk Pestre, el is tudom már hozni a lovacskátKép
Szirom, nem is tudod mekkora örömet okoztál ezzel nekem(na meg majd Olivérnek).
Köszi mégegyszer.
Tényleg hogyan találtad meg???
Tudtad mire gondolok, és hogy ott van ilyen?????

Én meg elértem az 5 kiló plusztKép
Sajni 65 kg vagyokKépKép
De azért jó ám így, Olival már 73 voltam ilyenkorKép
Köszi a dícséreteket a képre(Motiot, apinak isKép ), de azért nem vagyok ám vékony.Tök nagy seggem lettKép
Ilyen leszek jövő nyáron:
Kép

Motiot, grat., hogy a főnök visszahív, de nekem se sok kedvem lenne menni.
Bár azt se tudom, majd mihez kezdek 3 év múlva 3 gyerekkel a nyakamonKép

Este megyünk peugeot-ba télapózni, vagyis Leventét elviszik barátnőmék, mi meg addig az ő kis gyereküket bevállaltuk.
tavaly is voltunk, de irtó sokan voltak.Most a picikkel csak a végére megyünk oda, begyűjtjük az ajándékokat, aztán gyereket cserélünk, és jövünk hazaKép

Ezt hozta nektek a télapó:

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

Hanggal nézzétek, és klikkeljetek rá a szarvasokraKép

Pusz
Ildikó
vas

Vas NatasaKép
vas

Sziasztok,
na megjöttünk mi is a babacsoportbol, total kivagyok a kocsiba be, kocsibol ki, babakocsiba be , babakocsibol ki, felöltözes, levetközes stb... kombinaciotol, es ezt ma meg egyszer el kell jatszanunk. Ma hozzuk el a Focust, nekünk ezt hozza a mikulas. Ez sem rossz.
Abelnek vettem egy kis hangszerkeszletet, xilofon, dob, csörgö van benn, tetszik neki, püföli mindet.

Szirom, akkor szerintem anno nekem is ezt a fajta dolgot mondta a dokineni, csak nalam nem volt hozza akupunktura, de ugyan igy kellett kajalnom, minden nap tema szerint. Csak sajnos nem birtam. Akupunkturaval valszeg sokkal jobban megy.
Egyebkent tegnap en is gyümölcsöt ettem csak, olyan kedvem volt. A vitamin meg nem art ugyse. Ma szerintem salatazok, most epp a jo ropogos savanykas salatat kivanom.

Ildi, na ne mondd, hogy nagy a segged, biztosan csak kitalalod!! Tenyleg nagyon csini vagy!
A tenyleg Natasanak fogk´jak hivni a kiscsajt? Szerintem nagyon szep nev. A Vashoz is megy.

Na ugranom kell, mert apa mindjart jön ebedelni es meg nem csinaltam semmit.
Puszi
Motiot

Szirom, ird majd meg, hol tartassz!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Megjöttünk a zenebölcsiből, a nép sült kolbászt vacsorázik friss fehér kenyérrel a hátam mögött. Megsütöttem nekik, de az asztalhoz azért nem ülök oda.

Eljött anyu velünk a zenebölcsibe, hogy lássa, mi megy ottKép Most így Miksa sokkal visszafogottabb volt megint, mint az utóbbi időben. Az új szituációkat úgy tűnik, le kell kezelnie. Komoly volt, nagyon figyelt, mondjuk tapsikolt, de csak néha mosolygott. Azért aranyos voltKép

Motiot! Tudod, hogy mindennap megírom, mennyit mértemKép

Ildi! "Már 73 kg voltam..." ... de izé vagy, ne keseríts el, most hogy örüljek a 73,7-emnek?Kép

A Natasa nekem nagyon bejön, a vezetéknévvel megint igazán tuti, telitalálat. És ez már biztos?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Örülök, hogy örültök a lovacskánakKép Volt egy kis időm, és a jatek.lap.hu-n körülnéztem, hátha találok neked. Nem láttam még ilyet, de érthető volt, hogy mit kell keresni. Az az igazság, hogy én meg Teletubbies figurákat keresnék, de nem találok. Sehol nem lehet kapni, tegnap ki is osztottak a a Dunaplázában, hogy már két éve nem árulnak. De olyan hangsúllyal, hogy hogy kereshet valaki ilyen elavult dolgot. Mondtam is a nőnek, hogy a kockás fülű nyúl az nem régi, meg a Snoppy meg a Micimackó? Aztán azt valahogy mégis lehet kapni...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!!

Szirom, nem izélekKép
Úgyis tudod, hogy nem úgy gondoltam.
A 73 nekem a mostani 65- höz képest sok.
De amikor a 84-ről elindult a fogyásom, örültem a 73-nak, mint majom a farkánakKép
Úgyhogy bocsi, nem így gondoltam.De te tök ügyi vagy, és nem keserítelek el.A kezdő súlyt kell nézni honnan indultál, és ahhoz képest TÖK JÓ!!!!!

Sajnálom, hogy teletubbiest nem lehet kapni.Ötletet se tudok mondani, csak azt mondanám, amit a nő mondott.Tényleg nem lehet kapni.Talán kint(Ausztria, ..stb)még lehet kapni.Angliában is tuti vanKép
De ezt figyuzd, nekünk mennyi vanKép
Kép
Kicsit fájdítom a szívedKép
Mutasd meg Miksának is.
Tényleg akkor volt itthon menő, amikor Levente 2-3 éves volt.De majdcsak egyszer visszatérnekKép
De itt láttam a babaneten,talán a keres-kínálba, teletubbies topikotKép
Ott lehet van eladó, csak ugye azok meg használtakKép

Tegnap nagyon hosszú napunk volt.De lagalább megvan az összes kari ajándék.
Voltunk megint peugeot-os télapó bulin is.
Most megyek-majd jövök valamikor

Ildikó
vas

Nézd, mit találtam:
Amikor Tokajban voltunk, ott lehetett kapni tubbies figurákatKép
Elég bénuskákKép
Kép
Kép
vas

Sziasztok!

Ildi, ne fájdíts a szívemetKép Miksa nagyon oda lenne értük. Nem adom föl azért, mert mint a mellékelt ábra mutatja, Tokajban is lehetett venni. Hátha valahol. Egyébként azt nem is írtam, hogy a Kenguru Gold boltban, az óbudai Stop Shopban azt mondta a nő, hogy voltak egész nagy plüssök is, csak elfogyott. Most mindössze 2 nagyon ronda műanyag figurájuk volt (de a kedvenc Po nem volt), meg egy áttetsző harang, ami alatt forogtak a tápipik. De azokat nem lehet kivenni, és 6 hónapos kortól ajánlottKép szóval azt mi már túlnőttük azért.

-5,9-et mérlegeltem ma különben, és úgy döntöttem, hogy nem megyek délelőtt, hanem csak délután. Nincs kedvem, elegem van abból, hogy minden nap kelek, aztán megyek valahová. Most ejtőzök kicsit délelőtt, aztán majd délután usgyiKép Ja, joghurtnapom vanKép

Ildi! Milyen ajándékokat vettetek? Elmondod?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most jutott eszembe, hogy a Gulliverben láttam teletubbies telefont.Összecsukhatós, tök kircsi volt , de ötezer pénzt kértek érteKép
-5.9 tök állatKépKép
majd leírom ,miket vettünk, most húzok a konyhába
vas

Telefon, háááát, van neki néhány. Inkább figurára gondoltam. De lehet, hogy az lesz, hogy veszek valami kreatív hobbyboltban kiégethető gyurmát, aztán csinálok neki. Amiket mutattam, azok 5 perc alatt készültek, úgy, hogy közben tépte ki a kezemből. Karácsonyig meg még elmolyolhatok veleKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Aludtunk egy jót, aztán most várjuk a barátnőméket, apit megköszöntik, holnap lesz a szülinapja, meg télapó ajit cserélünk, meg az ő férjének is névnapja volt.Össznépi ünneplés lesz.Kép
Jövőre viszont már iylenkor ünnepeljük kislányocskánk nevenapját is(Natasa- dec.9)KépKép

Szirom ,tényleg jó ötlet , hogy csinálj valamit, ha végképp nem kapni sehol semKép
Viszont azt fel tudom ajánlani, hogy nekünk van 2 videókazink(csak nincs nálunk), de ha kell karácsony után eltudom hozni nagyon szívesen.
Azt nem tudjátok megoldani, hogy átírni dvd-re?
Mert ha igen, akkor nekem is át tudjátok másolni??
A kazikat meg akár nektek is adnámKép

Olyan jó ettem délben.Vargabélest rendeltem, aztán ráöntöttem egy jó nagy doboz csokis-vaníliás pudingotKép
Háááát, nem mondom.....KépKépKépKép

Tegnap taliztunk az ikeában is, meg az árkádban is a télapóvalKép
Ne tudjátok meg Olivér mit rendezett, amikor megláttaKép
"kicsit" megijedt tőle.Az ikeában faképnél is hagytuk szegényt, így ajit se kapott(de a b.nőmék beszereztek duplát, így jutott nekünk is)
Aztán az árkádban meg megvártam , amíg előkotorta a kis zsákjából az ajit, így ott kaptunk.Kép

Tök jó, hogy megint apuci volt a TélapóKép
Miksa nem félt tőle???

Motiot, mi újs'??
Milyen volt a télapózásKép?

Szaladnom kell pisilniKépKép

Csók
vas

Sziasztok!!!

Hazajöttünk Kép Már tegnap, de egyszerűen nem jutottam géphez Kép Még nem is olvastam ám vissza, de azt láttam, hogy:

Szirom,
nagy-nagy gratula, óriási gratula a -5,9-hez!!! Holnap reggelre meglesz a 6 kiló!!!

Ildikó,
nekem is tetszik a Natasa Kép

Motiot,
nektek pedig a Mikulás-hozta Focushoz gratulálok, használjátok egészséggel!

Na ennyit bírtam eddig kihámozni a termésből. Mi jól éreztük magunkat a 7végén Kép Pihiztünk sokat, ránk is fért, és rengeteget festettem. Nekem a fogfehérítéshez levették a mintákat a fogamról Kép És a mérlegre nem merek ráállni Kép Úgyhogy most kemény norbizás, egészen karácsonyig, hogy legalább ne hízzak tovább.

Képzeljétek, tiszta zizi vagyok. Ugye nemrég abbahagytuk a szopit. Nincs is semmi gond, még fejnem sem kellett, DE: nagyon érzékeny vagyok, mindenért képes vagyok sírni. Mint amikor megszületett Zsoltika, akkor is elbőgtem magam, ha pl. egy szép zenét meghallottam, na így vagyok most is.

Majd jövök, ha Zsoltika elaludt, de előbb olvasok Kép

Pusz,
Gabi

pgaboka

Hopp, ez kimaradt:

Ildikó, boldog szülinapot a párodnak!!! Íme egy szép torta:

Kép

Gabi és családja Kép

pgaboka

Sziasztok!

Ildi! Boldog szülinapot apának!

A kazifelajánlást köszi, de nem bírjuk átírni DVD-re, mert nincs hozzá cuccunk. Meg végülis filmünk van több is, 2 holland és egy angol nyelvűKép Az egyik holland karácsonyi, hóban hempergős. Most az a menő. Tehát nem szenved hiányt a kölkec. Csak mindig le akarja venni őket a képernyőrőlKép Mondjuk annyi, hogy avi formátumban lehetett csak letölteni, és az ember már hatvanszor megpróbálta kiírni DVD-re, de nem lesz jó. Így Miksa a számítógépet foglalja, ha tápipit néz. Ez végülis nem olyan nagy baj, szemkímélő a monitor. És hát annyit nem is szabad neki.

Gabi! Jó, hogy itthon vagytok, hiányoztálKép

Ziziség: a hormonváltozás elég fura dolgokra képes ám! Meg hát lelkileg se mindegy abbahagyni a szopit, majd elmúlik ez szerintem. Vagy babás vagyKép

És a végére hagytam: csajok, megüt a guta, a tegnapi joghurtnap után ma még mindig -5,9Kép. Hogy lehet ez? Semmi sem indokolja. Mondjuk ma gyümölcsnap, holnapra muszáj mozdulnia a mérlegnek. Amit egyébként minden reggel ugyanarra a padlókockára teszek, szóval figyelek rá, hogy jól mérjen önmagához képest is.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

helló-bellóKép!!!

Gabi, jó, hogy megjöttetekKép
Ne is foglalkozz a kilókkal, ha ez megnyugtat, én meg pizzát ettem tegnap este, meg gesztenyepürét tejszínhabbal, és mennyivel lettem több ma reggel????
Kerek egy kilóvalKépKépKépKép
Most megint zőccségezhetek délutánKép
(jó pár napig)
De ma reggel megettem a maradék pizzát, meg g.pürétKépKép
Délelőtt szabad, nemKépKépKép????

Gabi, Szirom köszi apa szülinapi köszöntésétKép
Én el is felejtettem reggel megköszönteniKép

Szirom, nem gond, ha nem tudjátok átmásolni, de a kazikat még így is oda tudom adni szívesen.Az egyik nekünk is karácsonyi(a másik meg már fogalmam sincs)

Meddig mész még Szirom?
Jövő hét is, vagy a héten már vége is lesz???
Ne keseredj el, holnap biztos kevesebbet mutat a mérleg(nekem meg többetKép)

Gabi, te meg ne legyél ziziKép
Én is egyébként valami hülyeségen bőgtem múltkor(lehet v.mi reklámon????)

na, puszKép

Motiot, hahó!!!!
Hol vagy????

És mi lehet Mártival????Kép
vas

Sziasztok!

Ildi! Még holnap és hétfőn megyek. Kicsit elég is már, bár annyira szerettem volna lemenni 70 alá. Mondjuk megközelíteni meg fogom így is, meg talán még utána is megy le tényleg. De azért az elég szar, hogy tegnap összesen 4 joghurtot ettem, és tök ugyanannyi vagyok, mint tegnapelőtt. Namindegy.

A kazikat ne ajándékozd el, kell az még Olivérnek is, meg majd a kis Natasának!Kép Azért írtam, hogy nekünk is van több is. Figura kéne inkábbKép

Pizza, gesztenyepüré, húúúú. Én ma csirkeszárnyat rántottam a népnek, azt nyomják most sült krumplival a hátam mögött. Most még itt van anyu ikertesója is, úgyhogy a gyerek elemében vanKép Ki van nyalva a seneke.

Motiot! Én is hiányollak!

És Márti! Keressé má egy internetcafét, és jelentkezz be néha! Aki olvassa, adja át nekiKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom ,nincs videónk(és tuti nem is lesz többet)-eladtuk 2 éve, az uramnak már elavult a tecnikaKépKép
Így mi nem tudjuk használniKép
vas

Akkor jöhet, akkor nem fosztom meg tőle a sarjaidatKép KöcciKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Szirom,
írtam Neked privit... (nem akartam ide a kis megszokott csapatba "belefurmánykodni", de úgy látom nem olvastad még az e-mailt, pedig szerintem el kéne... (mosolygós arc ide, sajnos ilyet nem tudok)
Üdv,
Anikó

Anikó
pupi5

Pupi5!

Nagyon köszi, olvastam és válaszoltam is! És nyugodtan gyere a csapatba, ha van kedvedKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csáó!!!!!

Szirom, akartam kérdezni, amikor joghurtot eszel , az milyen? 0%-os, vagy sima, gyümölcsös, cukros, natúr....?
Vagy teljesen mindegy?

Pupi5, gyere nyugodtanKép
Bár én most per pillanat nem fogyózok, majd ha megszültemKépKép

itt a mai ebédem a tegnapi zabálás után:

Kép

Tubbies meg majd kari után érkezikKép

Ildikó
vas

Ildi! Sima joghurt vagy kefír, esetleg Danone Activia vagy kaukázusi kefír. Nem ugrom különösebben a gyümölcsösökért, bár 0%-ost ehetnék. Minél kevesebb kalória legyen benne, az a lényeg.

Tápipiket köszikeKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja, és az ebédedet én baromira megenném panasz nélkülKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Csajok!

Ma eggggész nap nem volt internetünk Kép Nem a szolgáltató hibája, hanem a férjemé Kép Aki reggel (mikor máskor) valami kábelt rossz helyre dugott. Namármost én tudok valamennyire számítógépet szerelni, de Zsoltika miatt az egész hóbeleblanc el van rejtve, így ha szét akarom szedni, akkor abba tutira segítene Zsoltika is... Magyarul semmi értelme nem volt a próbálkozásnak, így legalább egybemaradt a gép Kép

De most már itt vagyok. Köszike a bíztatást zizi-ügyben Kép Ma teljesen jól voltam. Annyira jól telt a napunk, délelőtt szuper jót játszóztunk, délután is voltunk egyet sétálni, rengeteg mandarint vettem Kép És sokat hülyéskedtünk itthon Zsoltikával Kép

Szirom,
hááááát, én sem örülnék, ha egy alig-evős nap után nem moccanna a mérleg... De fog az még lejjebb menni! Holnapra tuti! Fel a fejjel, már ez is hatalmas teljesítmény!!! Én is kevesebbet eszem tegnap óta, sok zöldséget, salátát és gyümölcsöt, de még így is alig bírom. Nekem 4 pohár joghurt nagyon kevés lenne egy napra Kép
A fejed nem szokott fájni? Ha nem eszem, nekem mindig megfájdul Kép

Ildikó,
pizza, gesztenyepüré! Hmmmm... Jajj de jólesne most Kép Olyan mozzarellás-paradicsomos salátát én is szoktam csinálni, nagyon fincsi Kép Most épp update-es recepteket nézegetek, mert azért enni este is kell (vagyis inkább délután), és jó lenne valami más a virslin meg a tojáson kívül.
Te miket eszel még?

Ma aerobic is volt, naggggyon jólesett! Súlyzóztunk ezerrel, jó kis combi gyakorlatok is voltak, és végigcsináltam a hasizmot, felemelt fejjel, úgy égett a hasizmom, hogy csak na!

Motiot, én is hiányollak! Írj! Megvan a Focus? Kép

Márti, Te is írj! Meghozza a Jézuska az internetet otthonra? Ugye igen? Kép

Pupi, üdv itt Kép Gyere, ha gondolod, szívesen látunk! Kép

Sziasztok!
TelevagyokenergiávalGabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Én sem merném kibontani a gépet a takarásbólKép

Ma -6,2, ez se valami nagy durr, de mégis elmozdulás. És ma mennem kell szurkálásra, de nincs kedvem elindulniKép Ma különben tojásnapot kell tartanom, érdekes lesz. Igazából nem fáj a fejem, meg nem vagyok elviselhetetlenül éhes - azt nem mondom, hogy semennyire - de végülis ezért járok a szurkálásra, hogy ezek a mellékhatások eltűnjenek.

Ildi, Motiot?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
most csak nagyon röviden, mert nem vagyok valami jol. Se lelkileg se amugy. Majd maskor elmondom, hogy miert, most nem tudom.

Focus megvan, nagyon jo, mind a ketten elvezzük vezetni,. csak meg egy kicsit szokatlan.

Szirom, az a - 6,2 nagyon jo!! Gondolom mostanra mar beallt a szervezeteda kevesebb kajara ezert nem megy olyan könnyen. Mennyi van meg hatra?

Ildi, en is ilyen salit vacsiztam! En szoktam bele tenni egy kis uborkat is, aztan megszorom egy keves aprora vagott hagymaval es reszelt parmezannal. Szerintem ugy meg finomabb! Probald ki!

Gabi, örülök, hogy itt vagytok, hajra Norbi!!!

Pupi, üdv közöttünk!

Majd jövök valamikor, ma mar nem hiszem.
Puzi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: