No jó régen nem jártam errefele.
Csilla!
Hogy van kislányod? Szegényke hogy viselte a dolgot? Ott lehettél végig vele? Nem lehetett semmi, amin keresztülmentetek. Nálunk csak a szokásos nyavalyák szoktak lenni, de még így is halálra izgulom magam. Mielőbbi gyógyulást nektek!
A doki bácsiról akartam még, hogy az nálam kimondottan pozitívum volt, hogy képes volt a legutolsó cigány családhoz is elmenni beadni a gyerekeknek a gyógyszert, mert az anyjuk nem volt hajlandó. Ami a várást illeti, háááát igen. Én bejelentkeztem időpontra, úgyhogy nekünk nem kellett. De akik meg nem, azok morrogtak és tényleg volt aki órák óta ott ücsörgött.
Brigi!
5-ön vagytok testvérek? Ez szuper. Õk is itt vannak, vagy most el vagytok szakadva egymástól? Mi csak ketten vagyunk de én is mindig nagy családról álmodoztam. Nagymamámnál volt olyan hogy egyszerre 11 unoka volt. Imádtam. Valószínű innen a vágy, hogy minél több apróság legyen körülöttem.
Mielőtt anyukásdit
kezdtem játszani, programozó voltam. Ha a férjed is szoftveres, lehet hallott a Baan-ról. Egy ügyviteli rendszer, azt szabtuk a felhasználók testére.
Betörők: Elképzeltem amint kifigyelik a házunkat egy zűrösebb éjszakán:
11-kor eloltódnak a lámpák.
f12-kor egyik szobában fel.
1-kor le.
1,15-kor ismét fel. aztán a fürdőben is. Porszívózúgás. Fürdőben le.
1,30-kor szobában le.
3-kor másik szobában fel
4-kor le.
"na neeeeee. ezek megőrültek. ide fölösleges jönni!!!"
Elkapták már őket? Nagyon remélem. Végigfut a hátamon a hideg, hogy képesek éjszaka betörni, mikor a háziak otthon vannak.
Holnap találkozom Cilivel. Nem tom mit mondjak neki. Érdekel vajon annyi embert Szilasligeten a zenebölcsi, hogy érdemes legyen indítani? Félek, hogy buzdítom, oszt végül nem megy el senki.
Jó éjt mindenkinek
Ribiszke.