A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jól van, jól, nem csigázlak tovább titeket!!!Kép
ÁTÁ azt jelentette, hogy LABDA, egész addig, mig befejezte a labdázást, és továbbra is átázott 1000-rel. Igy rájöttem, hogy ADD IDE-t jelenthet, vagy mint Kisünéknél: MINDENT!!!!
Szóval, most nem tom...én a családnak úgy meséltem LABDA, úgyhogy maradjunk az ADD IDE A LABDÁT! verziónál!!
MIndenki NYERT, de főleg Votiv, akinek kicsiny fiának nem is kivántam semmi jót, de most megteszem: MINDEN JÓT, ISTI!!! gyógyulj!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jaj. mennyi kaki dolog tortentKép

Neet, hat kiutessel tied a legborzalmasabbKépKépKép meg szerencse, h te egy talpraesett, karakan csaj vagy. meg persze Eszti is. de talan tenyleg az a legjobb, ha messze elkerulitek a volan buszokat...Kép

Juc, szegeny kicsikocsiKép aztan ugyes legyel holnap: tessek eredmenyt produkalniKép

Moose, ful, nemalvas, kohog a gyerok... ajaj.Kép
egyebkent fulre tenyleg jo a kovirozsa, mint Juc drno mondaKép

Fibi, igen igy ertheto, h abbahagytad. szerintem nem valasztottal rosszulKép

Neet, hozzatok meg kijar a vedono? minek?Kép

Manoka, a fogak kibujasi sorrendje inkabb egyeni, mint "tankonyv-szagu"Kép

Ancsi, miert csak az egyik cipocsket raktatok ki?!Kép
a kendo egyebkent tenyleg nagyon jol hasznalhato! azzal szinte barhova, barmivel... nehogyma' az legyen a gond, h hogy nezel ki benneKép foleg telen, nagykabatban...

Lindi, hat azert Greti is tudja, mi a joKép hat a csokolade...

Johi, oh dejo, "orult johannabol" visszavaltoztal aranyos, jofej JohivaKépKép

Beet, Lilla es a Miku - nagyon teccik ez a kepKép
mi is talakoztunk tegnap egy Mikulkaval. B csak nezett nagy szemekkel. Mik megallapitotta, h milyen pici gyerek, de azert kapott egy kis csokimikit, h majd az anyukaja megesziKép

Zsan, ata - en is apara tippeltem, bar az tul egyszeru lett volna. B most epp az "ede"-nel tartKép

ILdi, most az a lenyeg, h rendbejojj, aztan majd johet meg baba is, meglatod. ne logasd az orrod! lesz ez meg sokkal jobb isKép

Ruz, kepekKép aztan nem eltunniKép

Votiv, babyluuf rulez! remelem Isti hamar meggyogyulKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ata=agggyá! Kép

Ruzy! kafa képek! olyan édes az összes pici mikulás is.

ancsipancsi

Dócinak megjött a mikulás, és hozott túró rudit, az ajtó előtt a cipőjébe rakta... Dóci persze bekajálta, aztán jött, ráncigált vissza az ajtóhoz, és mutogatott, hogy ottott, nyissam ki, hátha lesz még túrórudi a cipőben... dőltem a röhögéstől KépKép

Zsanci,
úgy látom, ez univerzális babaszó az idenekem-re Kép
Én is mondogatom neki néha, de nekem nem ad semmit Kép najó, ha jóllakott, akkor szokott etetni, nehogy anya éhenhaljon... de amíg éhes, addig dögöljön meg Kép

Ruz,
dejó hogy vagy újra, mekkora lett Bendi!!! És még mindig annyira aranyos Kép meg is néztem az első talis képet róla, nosztalgiáztam picit Kép

v
kisün

Vera! Zsanci nagyobbikja is levágta a földre a túróstáskát, mert Zsan bele mert harapni Kép

úúúúgy megkívántam a túrórudit, persze 1 db sincs itthon!!! :/ megnézzem a cipőmben? Kép

ancsipancsi

Ancsi,
na földhöz nem vágná, mert azért kaját nem dobál, az komoly dolog, aztat enni kell Kép csak akkor játszik vele, ha már morzsányi sem fér belé Kép túrórudit sajnos nem tudok átteleportálni...

v
kisün

Zsanci,
brendonban kuponakciós hasonló csúszásgátló fürdőkádba, mint ami nekünk van Kép

v
kisün

Gabi!
Lányok nagyon édesek!

Ildi!
Kitartás, amennyire lehet, vigyázz magadra, persze mondani könnyű, de hát Timit csak kell emelgetni. Remélem nem lesz semmi komoly!

Ruz!
Képek nagyon jók, szép pár voltatok/vagytok! És gyere gyakrabban! De Moose úgyis megmondta.

Zsanci, Beet!
Én már tök sokszor mondtam, hogy menjünk a Mayába, és soha nem reagált senkiKép Mert biztos engem nem szeret senki, és nem is akartok látni, brühühü...Kép

Lilla annyira édesen-kétségbeesett arcot vág! És a Z-t én sem ismertem volna fel, pedig ismerem pár éve!

Zsanci!
Ada, addada, stb. nálunk is megy, szerintem is "add ide" a megfejtés.

Votiv!
Isti így tűri ezt a sok "kényeztetést"? Kép Remélem holnapra kutya baja!

Kisün!
DóciKép Túró Rudi rulez, nekem nagy kedvencem!

Kép
Kép
manoka11

Ahhh, mindenki ER-t nézKép

Mi lehet Zsebiékkel?

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Tökjó, hogy füled rendbejött!

Érzed már mocorogni a babát? És úgy általában mennyire más a második várandósság, mint az első? Úgy érdekelKép Kevesebb dolgon parázik az ember, így hogy már olyan tapasztalt? És tudatosabban figyelsz pl. a mozgására, stb.?

Kép
Kép
manoka11

Na azt hiszem, elmegyek aludni, mielőtt túl sokat monologizálnék magamban.

Holnap délután lesz a Mikulás-buli a munkahelyemen, állítólag 35 gyerek leszKép

Kép
Kép
manoka11

Jut eszembe, színházas kérdésemre senki nem válaszolt! KépKépKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka, en itt vagyok, de a szinhazas kerdesedre nem tudok valaszolniKép

Coolio
recca

a fogasra viszont valaszoltamKép

Coolio
recca

Manoka,
azért nem válaszolunk, mert nem akarjuk, hogy tovább maradj a topic-ban. Kép De ha ezen most bárki felhúzza az orrát, arra ráuszítok egy sofőrt. A mókusok ideje lejárt..
Egyébként én tahó paréj vagyok, és nem szeretek színházba járni: későn van, messze van, kiabálnak benne, kényelmetlenül kell öltözni... na jó, 1-2 jó darabot láttam azért, de kb kétévente egyszer megyek, átlagosan.
neet
neet

Örülök, hogy tetszettek a képek. Kép

Votiv Kép

Igyekszem követni titeket, de nálunk mindig van valami, múlt héten is fél hetet otthon voltunk a szüleimnél, meg azt a kb. 2-3 órát amit Bendi alvással tölt egy nap, nagyon be kell osztanom, hogy tanulásra is jusson. Kezdődik a vizsgaidőszak, 22-én már vizsgázok alkotmányjogból és addig még igen sok mindent kell beleverni abba a szűk agyamba. De ne panaszkodjak, én akartam suliba járni, csak magamat okolhatom. Kép

jaj, miket olvasok, hogy több baba is beteg? Kép jobbulást kívánok a pici manóknak, hamar gyógyuljon meg mindenki!

Idli

Neked is kitartás, biztos renbe jössz hamar!

Votiv

remélem Isti is már jobban van. Egyébként ha még aktuális szívesen megírom a tapasztalataimat Tasi dokiról. rozsacska@hotmail.com az e-mailem, nem tudom ki kérdezte, de dobjon egy mailt és megírom neki.

Amúgy meg Bendi még sokat szopizik. Kép naponta kétszer adok neki szilárd kaját, a többi szopi, még éjszaka is felébred és akkor is szopizik. Talán legjobban a sütőtököt kedveli, de a vegyes zöldségek husival is nagyon bejön neki. Kép

Moose

Kicsit megnyugodtam, hogy van másik tortaformád. Láttam a pocis képedet. Kép

Kisün

Dóci már olyan nagy lehet, nagyon édi a túró rudis sztori. Kép

Recca

Benke, aki majdnem tök egyidős a fiammal, hogy van?

ruz
ruzicsky

Neet,
akkor húzok isKép
Habár ha jobban belegondolok, hülyebuzikakamatyi (bocs Juc, de ez annyira tetszik, hogy felveszem a szótáramba) sofőrtől félek, szóval inkább maradokKép

Na, vége az ER-nek?

Amúgy már kinéztem egy darabot, remélem még lesz jegy januárra.

Kép
Kép
manoka11

ruz, B jol van. pont itt mosolygok, ahogy olvasom, amit irsz, mert o is: naponta 2x eszik szilardat, a tobbi szopi, meg ejszaka isKép. egyebkent o (is?) mindent megeszik. altalaban eleg lelkesenKép

Coolio
recca

Manoka

köszi a dícséretet Kép ti is nagyon szép pár voltatok Kép nagyon tetszett a ruhátok. Kép

Emmát is nagyon régen láttam. Színházba én se nagyon járok, de én szeretek menni, csak lusta vagyok, mert macerás kinézni milyen előadás, jegyet szerezni több héttel előre, amikor még fogalmam sincs, hogy az nekem jó időpont-e, meg férjemet meggyőzni, hogy az nagyon jó lesz neki, ha megnéz velem egy darabot. Kép Szóval macerás és erre amúgy is lusta lennék, de most még Bendi felügyeletről is gondoskodni kéne, úgyhogy reménytelen. Pedig az új Nemzetibe sem voltam még soha. Kép

ruz
ruzicsky

Recca

akkor úgy látom a fiaink nagyon egy húron pendülnek. Kép

ruz
ruzicsky

Ajaj, régi szép idők, amikor színházi menedzsment kurzusra jártam, ami arról szólt, hogy a tanár hetente 1-2x vitt minket színházba ingyen, és pl. láthattuk az akkor felújított Tháliát (még nem nyitottak meg akkor) belülről, felmászhattunk a kupolába a világításhoz, meg kipróbálhattuk az összes modern technikát, amiket a színpad tud.

Na tényleg megyek aludni.

Kép
Kép
manoka11

Hello!

Mi is BOLDOG MIKULAST kivanunk!!!

Kép

A beteg babaknak pedig jo bulast!!!!!!!!!!!

Sajna mara ennyi voltam.

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Manóka, az elmúlt 2 évben 2x voltam színházban. de azért kösz, hogy egyáltalán rám gondoltál! Kép

véletlenül mind2x Eszenyi-darabot láttam (kaptuk a jegyet, nem választottuk), és mind2 eléggé teccett, de valójában össze se tudom hasonlítani a régi Katonás ill Új színházas ill Bárkás ill Radnótis stb. élményeimmel. talán megöregedtem és megvastagodott a bőröm, mer már nem megy annyira a borzongás Kép

és biztos az is számít, hogy ha végre kimozdulok a pasival, kb mindegy, hogy mit csinálunk Kép
és eddig 1x voltunk moziban, és annyira tetszett egy vacak kis romantikó limó vígjáték! Kép

és ER-t én már nem nézek. amióta meghalt a Carter gyereke, és megszülették az anyával stb, azóta nem.
nem bírom idegekkel, mazochista meg nem vagyok, hogy így depresszáljam magam Kép

viszont azt végig tudtam nézni, hogy 48-0-ra verték a kedvenc focicsapatomat ma, olyan szakadó hóesésben, hogy a tévében is alig lehetett látni a játékosokat. de azért akkor drukker nem vagyok, mint múltkor - egyébként Green Bay elleni Kép - Philadelphia Eagles mecccsen az a faszi, aki befutott, és szétszórta az anyja hamvait a pályán...

votiv 8)
votiv

Juc, legalább kifizetik a kárt a kocsidban? vagy csak vki megnyomta és továbbállt? és melyik része tört össze? szép kis mikulás az ilyen

jó hír: vszínű mégsincs egér a padláson! a többiek is hallják, és a hangos szomszéd építőmérnök, és ő mondta, h ennyire mozog a ház.
és most meg irtózatosan fütyül a szél a szellőzön...

Ruzi, jogra jársz? és hányadik év? Bendi jó keveset alszik! nem ér rá, mi? Kép

húzok el, holnap indul hazafelé apafej! KépKép

votiv 8)
votiv

még 1 megaofff kérdés: ha az ablak alatt van a radiátor, a függöny érjen véget a fűtőtest fölött?
vagy lehet földigérő, mert nyáron pl. úgyse használjuk a radiátort, télen meg nem sűrűn húzzuk össze teljesen a függönyt. vagy hülyeségeket gondolok?

és ha 2 réteg függönyt akarok (sötétítő és vmi átlátszóbb), akkor 2 karnis kell? vagy az a randa régi típusu a kipotyogós gurgancsokkal, jaj csak azt ne

és vajon optikailag melyik jobb, ha a karnis kicsivel az ablak fölött van, vagy mondjuk az ablak teteje és a plafon közt félúton?

ezek az én nagy dilemmáim most, szívesen fogadnék építő jellegű javaslatokat

votiv 8)
votiv

na jó éjt mindenkinek!
már nem sokáig fogok itt éjjelente monologizálni ám! Kép
dug-dug

votiv 8)
votiv

Zs, "ATA" megoldasa (enyem lany mar honapok ota kovetkezetesen hasznalja, szoval ez tuti igy van Kép ):
1. oda akar eljutni, ahhoz akar hozzaferni, azt kell neki megcsinalnunk, odaadnunk, bekapcsolnunk, elinditanunk, megpucolnunk, raadnunk, vagy eppen nekunk kell belebujnunk, atkapcsolnunk, lerajzolnunk, felhuznunk, kiszednunk vagy eppen visszacsuknunk stb stb... nahat sokszor gozunk sincs, mit kell csinalni, de biztos, hogy mindig azonnal. Es szabalyosan toporzekol am, ha nagyon duhos, huh.
2. neki is ilyen van (ha pl valami kepen lat egy babat labdaval, mackoval stb., akkor ramutat a jatekra, hogy ATA es rogton meg is keresi a szobaban az ovet es magahoz veszi, esetleg megmutatja a babanak, aki a kepen van Kép )
3. ez az ove (ha olyan kepet nezunk, ami mondjuk rola keszult, de mas szituacioban is kiderult mar ez a jelentes)

A szines labdak viszont gozom sincs miacsudak...
Ja, lehet, hogy iden eljutok Mayaba, mert apa olyanokat mondott, hogy jovo heten itthon dolgozik, aztan meg szabin lesz, de meg biztos. Szoval ha el tud vinni, akkor megmutatom a pocimat, jo? (mar epp bkvzason gondolkodtam nyar vegen, de aztan a poci miatt mar nem mertem elkezdeni, most meg nemcsak az emelgetes, hanem a sok tusszogokrakigiinfluenzas miatt sem fogomk) Es legyszi add meg megint a fodraszunk telefonszamat, mert elveszejtettem, es mar nagyon kene menni, nyuszinak a szemebe log a haja. En meg orulok, ha a kormet le tudom vagni, olyan veszelyes csaj.

Manoka, egyik nap irtam egy ilyen osszehasonlitas a ket pocakrol, meg a felelmeimrol (a tobbiek jol meg is valaszoltak, melyiken miert ne parazzak) majd visszakeresem, mikor volt, jo? Egyebkent most eppen azon parazok, hogy biztos itt van-e meg a gyerek, meg jol van-e, mert tokreg lattam, es toksoka fogom, a rosszullet meg a faradsag mar elmult, viszont meg nem mozog, szal eppen nem is erzem magam varandosnak, csak ha cipelnem a lanyomat... legszivesebben berontanek egy uh-ra, hogy azonnal mutassak meg, hogy ottvan es vigan lubickol es minden oke... es semmi tudatossag, inkabb nagyfoku trehanysag, vitamint pl mindig elfelejtem, es egyaltalan nem foglalkozok szegeny kisemberrel semmit Kép szinhazban fudereg voltam, es csak a regi vigjatekokat szeretem (Shakespeare, Goldoni stb), bar Gyalog galopp is jo volt, meg Dzsungel konyvere is kivancsi lennek, de asszem legkozelebb mar csak nagy gyerekeimmel megyek, mert nemreg vacsoraztunk haverokkal, nyuszi meg addig nem aludt el, amig haza nem ertunk, tok lila karikak voltak a szeme alatt, rossz volt ranezni, es meg akkoris sirt egy sort, mikor harman fekudtunk az agyban, es en nem vagyok ilyen kegyetlen anya, es kulonbensem hianyzik az esti mindenhovamenes es uj nemzeti meg iszonyu kivulrol es extraszarhelyen van.

Votiv, nalunk foldig vannak fuggonyok. Mondjuk sotetitot nem huzogatjuk sosem, az csak "disz"nek van. Es nalunk plafonon van a karnis, mondjuk orokoltuk, de legkozelebb biztos igy szerelem fel en is, mert szerintem sokkal jobban noveli a tererzetet. Igaz, hogy igy 15cm-el rovidebb a szoba, de optikailag megis jobb, mintha latnam a veget, meg valami futescsovet is eltakar az ablak mellett. Radiator pedig szuper sotet csikokat csinal a tapetara maga fole az ablakparkanyig, szoval ez sem latszik. Viszont egy dolog, amiert nem praktikus, gyerek imadja a fuggonyt rangatni, meg bujocskazni vele, es jol leszaggatja allandoan, aaaa. Ja, es a regi tipusu sin (tehat ez a csiptetos) ezert nem jo, mert igy szakithato a fuggony, legalabbis a vekony, masreszt csiptetoket kapsz mindenhol mindenfelet, viszont az a gurulos pocok, ami a sinen megy, hianycikk. Ja, es nalunk mindig dogmeleg van, es a vekony fuggony a radiator elott semmit nem szamit. Es tokjo, hogy buszos sztorit megirod, meg hogy jol vegre apafej, de azert ne tunj el majd teljesen! Istinek meg mielobbi jo bulast.

Ildi, drukkolunk, hogy minden rendben legyen! Ja, kisgyerekes anyukanak konnyu ilyet mondani, hogy ne emeljen, meg ne hajoljon, nemtom, hogy valosithato meg. De azert igyekezz betartni, Timi okos nagylany, hamar rajon, hogy sokszor neki kell megoldania dolgokat, nyuszi legalabbis hamar levagta, hogy en mar nagyon ritkan emelem fel, ha mas is van itthon, akkor ahhoz megy. Meg ha valahol megis fel kell emelnem, akkor egeszen odaig jojjon el a sajat laban es csak az emelest intezem, nem cipelem odaig. Mondjuk nalunk mar reg nem racsos a kisagy. Setalashoz nincs neki valami tologatos izeje, amire tamaszkodhat?

Juc, koszi a tippet, de mostmar egesz tokjo, tenyleg nem kell vele semmit csinalni, dokino jol tudta. De kovirozsat megjegyeztem. Egyebkent honnan lehet ilyet szerezni? Sziklakertben szedek? De most komolyan? Vagy ez is homeosize?

Blaye Kép Kép es mit kap a szulinapos?

Pocak Kép es az alomszuszek hogy viseli Balubabat? tud tole aludni? Egy szobaban alszanak? Sokszor kel meg ejjel B? Ja, lehet hogy ezeket mar kerdeztem... bocsi, dupla terhessegi amneziam van, mert elozo meg nem mult el, es ehhez jon meg a jelenlegi Kép

Zsebi!? Betemetett a munka? Elvitt a Mikulas? Beteg Bruno? Elutaztatok Votiv pasijaval az Azori-szigetekre? Unod a szofosast? Bekrepalt a geped? A te loginod is felfuggesztette a rendszer? Felsz, hogy Ruz elveszi a tortaformad? Eppen allatijo cuccokat vasarolsz Brunonak Portugaliaban? Tovabkepzesre kuldtek, mert bankvezerigazgato leszel januartol? Vagy penzugyminiszter? Te torted meg Juc puntovicsat, mert nem akarta eladni neked? Olyan sok karacsonyi ajandekot kell vasarolnod, hogy minden nap ejfelig sorban allsz?... Zsebiapa! Ha te olvasol meg minket, akkor mondsz, hogy minden oke, es mindjart jon az asszony!

...huh, a sz.r.rt nem alszom ilyenkor...

...ilyen sokat meg en se birnek visszaolvasni...

na el, mielott atzavartok a regenyirok topikjaba
moose

Ja, kaptam olyan elemes vilagitos allatirulez kozlekedesi lampat, amit a valamelyikotok altal belinkelt jatekos oldalon neztem ki (valami gportal.hu....izemicsoda volt). Mondjuk majdnem ketszerannyiba kerult. De szuper. Csaj imadja. Meg vettem egy tokjo mesekonyvet is (valami macko keresi a jatekat az egesz hazban, tokjo kepeskony kihajthatos kisablakokkal, hatha valamelyik szekrenyben van ugye), azt meg csak en imadom, de egyelore azt hiszem csak azert, mert a lampaval egyutt hoztam eshat a lampa annnnnnnnyira rulez Kép
moose

Jó reggeltet mindenkinek! Kép

Manoka: én voltam az Új Nemzetiben, már többször, ha kedves vidám darabot szeretnétek, akkor merem ajánlani: Weöres Sándor: A holdbéli csónakos-át. A szereposztása is nagyon jó, meglepi benne, hogy Paprikajancsi szerepét Stohl Buci játtsza..testhezálló szerep..Kép

Votiv: függönyügyileg: nem baj, ha a függöny takarja a radiátort, de számíts rá, hogy ha mindkét F be van húzva, lefogja a meleget ( bár nem nagyon). Nem köll két karnis, mert nagyon jópofa kétrudas karnisokat lehet kapni, pl: ikeában, praktikerben, sőt, ha fából szeretnéd, akkor a barkácsboltok zömében is. Van karikás-húzós változat, de azt akkor varrni kell, meg van karikás-csiptetős-szélesfejű változat is. Jobban tart, mint a "hagyományos"

Moose: mijazaz állatirulez közlekedési lámpa???

Macskanyu, az álmatlan.
macskanyu

Jó reggelt!

Sokra most nincs időm, de két képpel adós vagyok! Kép

1. Manókának: Petra ahogy meglátja az ajándékokat - igaz az arca nem annyira látszik rajta Kép

Kép

2. Votivnak: a mi Királyfinkról egy egész közeli

Kép

Na, de mostmár lelövöm magam, ami a képeket illeti!

Neet!
Buszos sztori borrrrzalmas! Én biztos nagyon-nagyon bőgtem volna! Kép

Johi!
Örülök, hogy maradsz! Kép És remélem Fannibébi már sokkal jobban van!!! Kép

Zsan!
Gratula Igiboynak az első szóhoz!!! Kép

Juc!
Puntovics Kép

Na, most rohanok, remélem tudok má' egyszer hosszabban is jönni!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt és éljen a hőn áhított napsütés!

Jelentem, Dóra még mindig istenien süt, Katababa nagyon szép és ügyesedik, Anett barátnőnk Gréti lánya pedig hirtelen elkezdett mászni-állni-lépegetni, és nagyon helyes!

Lindi: Te Grétid mikor is született pontosan? őGréti febr.10. Tudod, neki anyukájaAnett szolnoki Kép

Vince nagyon aranyos volt tegnap, tetszett neki a hóember és a búgócsiga is, bár amikor már fáradt este, kicsit félt tőle. Én meg ettem csokit, és még fogok is! Kép Éljen a MiKULABÁ! Kép

Ma megyek be a H-ba!!!!!!!! KépKépKép Megnézem Gáspárt. Kép

fic, aki végre kialudta magát és boldog, mert süt a nap meg mindenért
ficánka

Sziasztok!Bocsi lányok,de ezt muszáj volt felraknom.Kép

petergabi

Sokmindenre nem tudok reagálni, mert még nem ittam kv-t és tökfeledékeny vagyok.

Johi: jó, hogy újra itt vagy!!! Kép Remélem Fannibaba már búlgat!

Zsebiről annyit tudok, hogy múlt héten beteg volt Brúnó, lehet, hogy még most is az - ezt nemtom.

Színház: én szeretem nagyon, de amíg Vince este szopizik, nincs esélye ennek. Esetleg délelőtt lehetne, de az nem olyan filling. Kép Így hát azt sem tudom, mit érdemes nézni, ezért nem írtam!

Függöny: lehet néhány helyen kétszárú karnist kapni, akkor lehet sötétítő is. És lehet téli meg nyári függöny is, bár nem valami olcsóság mostanában ez. Nekünk összesen egy teraszajtónk van, amin van függöny, a többi ablak mind tetőablak rolóval, ami sárga, ezért tökre bejön rajta a napfény, de sebaj. Még gondolkodom a témán, de most megyek földobok egy kávét. Kép
ficánka

Mindenkinek szeretnék reagálni, de nem nagyon érek rá. Meg mire végigolvastam a termést... tudjátok...

Ildi,
vigyázz a hátadra, amennyire bírsz, de emelni.. azt sajna muszáj. Egy ismerősömnek azt mondták, h 5 kilónál többet nem emelhet, ja és terhes, lassan szülni fog. Elvileg 1 emelettel lejjebb lakik anyukája, így megoldottnak látja a kérdést...bár nem tudom, ha éjjel felsír a mondjuk 6 kilós baba, ki veszi ki majd az ágyból megszoptatni, meg egyáltalán. A dokik ezzel is sokat segítenek: ne emelj, mert gáz lesz- de hogy a fenébe ne emelne...????

Aztán Moosénak akartam még minden jót kívánni a pocakjához (továbbra is, nehogy azt hidd, hogy nem izgi, csak mert nem vagy rosszul és még nem látszik), Votivnak függönyben már mindent leírtatok, Jucus kocsiját továbbra is sajnálom, a képeken (és gyanítom, élőben is) továbbra is aranyosak a dedek, Manokának hihi, Proone remélem jól van a miniProoneKlárival és így tovább. Aki kimaradt, ne haragudjon, rengeteg dolgom van ma, 5 helyre megyek ma.
neet
neet

Ildi Kép vigyázz magadra

Votiv: dupla karnis-nekünk ikeás van és én szeretem Kép

Ancsi: két lakás közt is lehet csinálni gipszkartonból elválasztót, de szerintem hülyeség, mert sokkal gyorsabb pl ytongból vagy akár sima téglából felrakni meg talán olcsóbbra is jön ki. De az osztrákoknál pl előszeretettel használják eme célra is. Láttam, és ott érdekes nem jött át semmi hang.

Színház: már nem tudom ki kérdezte, de én is jegyet akarok venni karira viszont egy normális darabra sincs már jegy!!! Legalábbis eddig amit kinéztem arra nem volt, de jövő héten két napig szabin leszek, akkor megtámadom a színházakat és hátha...szeretnék még én is elmenni az idén színházba, kitudja mikor tudok majd legközelebb menni...

kérdés: nem tudom már melyikőtök tette fel az ír almatorta receptjét. De. Másodszorra csinálom és nekem mindig szappanos marad a tésztája Kép AMúgy nagyon finom, meg meg is esszük, de nem túl szép. Ja és szépen feljön és amikor benthagyom a sütőbe rá 10 percre összelöttyed és lapos lesz Kép 150 fokon légkeverésesen 40-45 percig sütöm. Mit rontok el???? Plíz, árulja el aki a tudora ennek??!!

Rylie
34
rylie

Rylie,
a szappanos, az ugyanaz, mint a szalonnás? Konkrétan ezt a receptet nem ismerem, de van olyan kevert tésztám, ami akkor lesz szalonnás (a közepében egy majdnem nyers csík), ha nem keverem elég sokáig a vajat, cukrot, tojást az elején. (Minimum félóra!!) És én nem szoktam a sütőben hagyni (kiszárad...) hanem kiveszem, és egy kicsit mindig összébbesik, de nem nagyon.
neet
neet

Ja, mégegy, sütiügyben:
először nagylángon sütöm (gondolom, ez lehet a 100akrhány fok) amíg fel nem jön a tészta, majd kicsire veszem, és akkor tuti átsül anélkül, h a széle megégne. Nekem ez az ezeréves (konkrétan 1962-es) 3 lapos gázom van, és tuti jól süt, remélem, sose megy tönkre, mert a modern ketyerék biztos nem ilyen jók.
neet, a nagymamakonyhás Kép
neet

Utolsó: és ne nyitogasd a sütőt közben...
Na, nem okoskodok tovább, nem én vagyok a konyhatündér, az egyszer biztos.
neet
neet

OLYAN Kép SZÉPEN Kép SÜT Kép A Kép NAP!!! Kép
neet
neet

Moose,
telszám:
20/985 4837 Tündi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok!
igen, szépen süt a Napcsa!!!
Juc,
te láttad Igi boyomat kirakva??? Mert bnőm nem látta, és attól parázom,h vki leszedte és kidobta...Kép
Moose,
akkor úgy szervezzük, h tudjál jönni!!!!És: kis Nicolas RULEZ, de igen csak!!!!!!!!!Én immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmádom!!!!!!!És most jelent meg egy új, eddig kiadatlan, potom 3700 Ft-ért!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Moose!

Kövirózsa kapható virágosnál,de gyógynövénybótban meg cseppben árulják.

Itt volt reggel Rontopál és hozott egy ütveg bort és elnézéseket kért Puntokáért.Vannak még lelkiismeretese emberek.Egyébként csak a bal első lámpának tolatott neki,ez tört szét.Holnap visszük szervizbe és legalább a kötelező átvizsgálást is letudjuk.

Juc
20170114224602

HELP!!!!
votiv,zsanci,homeosok!

gyerek tiszta takony és lázKépmit adjak neki és mennyit????????????
Vendég

sziasztok ismét,
azt olvastam az indexen, h csoki Jézuskákat fognak a csoki mikulások közé rejteni vkik...
ime, ezt kell keresni:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi,
belladonna, ha magas a láz, akkor 2 órán keresztül, 20 percenként 2-3 bogyót. Milyen takony? Folyós, vagy ragacsos.
ha folyós, átlátszó, akkor allium cepa, ha nagyon megy, akkor szintén 2 órán keresztül 20 percenként, utána meg napi 3x.
Ha ragacsos, sárga, akkor nekünk a sambucus nigra vált be nagyon, CH9-es. napi 3x2-3 szem, nálatok még feloldva vizban.
Adagolás ügyben megoszlanak a vélemények, én kicsit a megérzéseimre szoktam hagyatkozni.
Adagolás ügyben kérdezd Votivot!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
kösziKép

Moose,
Te mér nem alszol hajnalban??? Most meg pláne többet kellene pihenned. IrgumburgumKép És tényleg mehetnél regényironakKép

Votiv,
nálunk a függöny a radiátor fölé ér, csak hogy könnyebben tudj dönteniKép Nekünk is dupla karnis van, Obiban is lehet venni. És olyan is létezik, hogy szimpla karnisra rá lehet csatolni egy kiegészitö vagy toldalék sint.

KépKép
fibi

Kisün,
Bálint is azt mondja, hogy "ADDA", ha azt akarja, hogy adjuk oda neki ezt vagy aztKép Ha meglátja a porszivot, azt mondja: "PO", ha meg meghallja apjuk kocsiját megállni a kapunál, odanéz az ablak felé, és mondja, hogy "PA". Szoval van ám szokincseKépKépKépKép

KépKép
fibi

Ja, és tegnap Caramelt hallgattunk, és ringatozott a zenére, meg egyik lábáról a másikra billegettKépKép

na, eldugultamKép

büszkeMami

KépKép
fibi

Zs, koszi a szamot. Apaval egyeztetek fuvarugyben: egy fodraszolas, egy uh a bartfaiban es egy Maya rendel Kép tenyleg, mennyi dolgom van arrafele... kiadatlan Nicolasban 80 mese van, jo kis vastag es alexandrabol 3100ert mindjart meg is rendelem. Kerd vagyis inkabb koveteld a fa ala! Kép

Gigi! Gyors jobbulast Bnek! Doki meg nem volt? Milyen magas a laza?

Juc, oke, hogy "feladta" magat. De nemtom, hogy egy uveg bor-e a jo megoldas. A javitas biztos nem annyiba kerul... vagy ugy gondolja, ha megiszod, utana mar nem fogsz tudni szamolni es tokjo cimborak lesztek, majd meg meg is koszonod neki. En kifizettetnem vele, piat meg igya meg. Ja, vagy inkabb ne, mert meg a masik oldalon is megtori a verdat...

Fibi, az ugy van, hogy en altalaban bealszom a gyerekkel nyolc utan, aztan valamikor tokkeson magamhoz terek, "beadom" neki a tapszert, meg valami kajat a macskanak, meg itt logok, meg aztan toknehezen alszom vissza, pedig ez nem jellemzo ram. De tenyleg ezen valtoztatnom kene.
moose

zsanci,
isten vagyKépimádlak,köszi!!!!!!!!!!!!!!!!majd jövök ha tudok most el beszerezni cuccokat amiket írtál.
mégegyszer köszi hogy ilyen gyors voltálKéppuszipuszipuszi érteKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: