A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisün,
volánnak írtam a honlapra, köszi. Sajnos a sofőr neve nincs meg, 2 káromkodás közben nem mutatkozott be, de a rendszám, idő, stb, megvan. Kép NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK, LESZ-E ENNEK FOLYTATÁSA???
neet
neet

Jucus,
szemét hülyebuzikakamatyi!!! Az ilyet is úgy utálom, mint a többi bunkó sofőrt. A jogsi mellé nem kell valami pszicho vizsgálat? Hogy a vadbarmokat kiszűrjék?

Johi,
jó bulást! És bocs.
neet
neet

Johi! sajna néha csak a nagybetűs, vagy a nekem írtak keltik fel a figyelmem, ill. van időm elolvasni. Kép én se mindenre kapok választ, de gondolom mindenki elfoglalt. utólag bulást nektek, és örülök, h maradsz!!!

ancsipancsi

Kép

petergabi

Sziasztok!

Johi: jó hogy maradszKép és remélem Fanni meggyógyul teljesen gyorsanKép

Neet: Kép

Juc: szegény régen vágyott PuntovicsKép Mge lehet gyógyítani? És tégedKép?

Dora: ha még nem találtad meg: http://www.frameshow.com/framepacks.htm innen le het tölteni az összes keretetKép

Fibi: ne is törődj sulival, csak Bálinttal!!! És Apával perszeKép

Moose: szorítok, hogy jól alvó kisnyuszid legyenKép nekem Marci nagy alvós és én ezt imádtam, de Balu sajnos nem annyira, legalábbis napközbenKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

mikulás meghozta a 6. fogunkat és az első szavunkat. Ami tényleg egy vmire utal: ÁTÁ!
Kérdésem:
Vajon mit jelent ez????
Kérem próbálkozni, mert ha senki nem ir semmit, akkor ki fogok akadni!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pocak, kedves vagy, vegul megtalaltam. Tudod szegenyes az angol tudasom ezert megnyomtam minden download feliratot.KépKép

Johi, sajnos en alapbol nagyon figyelmetlen vagyok!Kép Orulok, hogy visszatertel es hogy Fanni jobban van!

Kép
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose!

Fülre/be:kövirózsának kipréselt leve tuti!

Zsanci!

PAssz.
Panna olyanokat mond,hogy ápá,ánnnny,baba,vau-vau.Kép
SZóval nekem nem kell megerőltetnem magam,hogy tudjam,hogy mit mond a kölökKépBocs.Viszont csak 2 foga van.

BüszkeJuc
20170114224602

Gabi,
szépek a csajok!!!!!!!
és a keret is. tied honnan???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

no, nincs többb...Kép
de imádom ezeket a képeket!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, küldtem egy emilt! Moose átküldte a beszámolódat, és én kicsit átgyúrtam/rövidítettem, cikknek, és szeretném a héten leközöltetni! és szólok pár tévésnek meg más újságoknak is!
szóval majd nézd meg, és segíts kijavítani/pontosítani, ok?
és írtam emilben is, hogy én tök büszke vagyok rád, mert igazi anyatigris voltál!

votiv 8)
votiv

Szia Csajok!

Na egy zűrös hétvége után magmahoz tértem és vissza is olvastam. Jó fej vagyok?Kép

Mandulás sztorik gázok. Szerencsére én 3-4 lehettem, amikor kivették nem sok mindenre emlékszem.

Neet!
Ez ez annyira de annyira felháborító. Hideg futkos a hátamon ha elképzelem, hogy máshogy végződik a sztori. Jól tetted, hogy írtál a faszom BKV-nak. Bocs OXI a kifejezésért!

Jelentem a Lilla megint náthás, de keményen, valószínüleg az oltástól.Szóval nyűgösség, nemalvás megy ezerrel. Reméljük karácsonyig elmúlik. Persze azért tegnap este jött a Mikulás. A párom beöltözött Mikunak, levette a szemüvegét. Így a Lilla egyátalán nem ismerte fel. Nem sírt tőle, de azért tartotta az 1 méter távolságot. Az ajándékokat viszont szívesen kivette a kezéből. Nálunk csak azért volt sok ajándék, mert a Nagyik is odaadták előre, így mindenkiét a Miku adta át. Kapott színesceruzát, babzsák hóembert,miniatür seprűt és lapátot, kekszet, meg gyümölcsötKép Aztán akartunk egy közös fotót, ez lett belőle:

Kép

Meddig tart míg a gyerekek megszeretik a Mikulást és nem félnek tőle?
beetrix

Fanni baba gyógyuljon meg hamar!

Isti is beteg lett Kép reggelre betaknyosodott, délre belázasodott - még jó, hogy nem mentünk tornára!
már kap mindenféle bogyót, cseppet, szirupot, remélem gyorsan meggyógyul, nehogy beteg legyen a szülinapján Kép

Zsanci: "add ide!" ? Kép
Isti nem mond még semmit, csak h hümmhümm Kép
viszont magától ad puszit, és vidáman emelgeti a lábát és rázza a kis seggét a Halász Jutkára

votiv 8)
votiv

Johi!
Szerintem is jó, hogy maradsz. Tényleg nem szabad magadra venni ha épp nem válaszol senki a kérdésedre. Ezer oka lehet, de biztos nem akar bántani senki. Igaz csajok!
beetrix

Minden babónak és Anyukának jobbulást, aki mostanság beteg! Annyira utálatos ez az időszak!
beetrix

Lillusnak is gyógyulást! és minden kisbetegnek!
Beet, tök jó, hogy ilyen lelkes a férjed! Kép

szépek a Péter-lányok! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Láttam Istin a jelet a MOMbanKép
Nem tudtam,hogy miről beszélt idáig Zsan,de megvilágosodtamKép

Juc
20170114224602

Manóka!
Emma tündéri, de ezt te is tudodKépKép

Figyusztok!
Azért karácsony előtt összehozunk még egy karácsonyi maját a Sagojában?

Fibi!
Szerintem is jól döntöttél. Az a jó, hogy már az elején kiderült. Nem? Igy nem fecséreltél túl sok időt az életedből a sulira. Vagy tévednék?

Proone!
Mellgyulladásom nekem is volt. Szerencsére nem annyira durva, mint Votivnak. Kőkemény mell, iszonyat fájdalom, majd Anyukám a klasszikus módon megfejt. Azt hittem kitépem a karjait tövestül annyira fájt.Kép Viszont az volt az egyik legeslegjobb dolog, amit valaha tett velem, mert utána rendbejött mindenKép

Juc!
Az egyik képen láttam nálatok egy olyan kék kerekes tárolódobozt. Olyat hol lehet venni? Nekem az annyira tetszikKép

Votiv!
Zajügyileg talán még egy kicsit kell várnod, míg megszokjátok a helyi zajokat. Lehet, hogy utána meg sem halljátok majd. Mi a párommal extrém zajérzékenyek vagyunk. A hálónk egyik fala a lépcsőház fala. Azt hittük nem fogjuk bírni a sok jövés- menést, ajtócsapkodást. Láss csodát nyugodtan alszunk. Viszont vannak zajok, amiktől én is ütök. Kb. egy hónapja felmentem, mert felettünk a kopácsolás elviselhetetlen mértéket öltött. Kiderült, hogy az idős néni diót tört kalapáccsal. Akkor abbahagyta. Majd egy szombati nap egész nap azt csinálta. Akkor már nem metem föl, mert mérgemben leütöttem volna, inkább elmentünk itthonról.Kitartás!
beetrix

Beet,
enyem gyerek is elsirta magat a Telapo szakallatol, pedig alapbol sosem sir idegenektöl.

Zsanci,
csak azt kérdeztem, hogy mire nem reagáltam anno Neked. Emlékszel?
A képekért mit kapsz majd Moose-tolKép

KépKép
fibi

Beet,
de-de, jo hogy idöben rajöttem, hogy mi a fontos nekemKép KösziiiKép

KépKép
fibi

Votiv!
Hát igen apjuk nagyon lelkes, de még nem a férjemKépAzt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon sokat segít, és a gyereknevelésből, vigyázásból is masszivan kiveszi a részét. Kedvencem, amikor hajnalban mindketten kókadtan mászunk az ágyból, hogy orrot porszívózzunk.Kép

Jövőre, viszont már a párom tesója lesz a Mikulás, ezt már lezsíroztuk. Aki közölte ha fél tőle a gyerek, azonnal felmondKép
beetrix

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok most, csak átfutottam... Talán majd megint este, ha még lesz erőm!

Eléggé el vagyok kámpicsorodva! Ma voltam neurológusnál, lábam továbbra is zsibbad! 15-én megyek MRI-re, aztán meglátjuk! Addig ne emeljek, meg ne hajoljak, de akkor hogy vegyem ki Timit a kiságyból meg a járókából? És szegénykém hisztizik nekem, hogy menni akar, de nem bírom Õt tartani..!
Meg elgondolkoztam rajta, hogy mi lesz később, ha már most ilyen ramaty a gerincem! És hogy lesz nekem még egy babám így?Kép Ki sem tudom hordani!Kép

Na mindegy! Ezt most csak így gyorsan rátok zúdítottam, mert jólesett leírni!Kép

Este jövök és olvasgatok!
Pussz
ILdi
ildi76

Beet,
nem BKV, volán. BKV nagyon kultúrált, legalábbis nekem jók a tapasztalataim.
Votiv,
mél még nem jött. Melyikre küldted? Citrom?

Zsanci,
passz.
neet (aki megvédi azt, aki megérdemli) Kép
neet

Beet!

Dobozt KIKA vagy AUchanban vettük.

Juc
20170114224602

Zsan:a képkeret onnan,amit Pocak felrakott.Te ezeket a képet Dorkámnak raktad fel?KépAnnyira szereti ezt a reklámot,hogy képes kiugrani a fürdőkádból ha meghalljaKépEgyébként a labdákat pepének hívja,ez volt az első ilyen "érthető"szava,de senki nem tudja,hogy miért és hogyan lett.Viszont következetesen a labda:pe-peKépTehát Nálatok is bármi lehet még belőleKép

petergabi

Helló!

Megint itt vagyok egy kicsit, remélem nem bánjátok. Kép Nem tudok visszaolvasni, csak a képeket nézegettem meg. És mivel Moose rámparancsolt amúgy is, hogy tartozok még sok képpel, teszek is fel esküvőset, meg pici Bendiset, meg egy aktuálisat. Kép

ja és Moose, most, hogy már lebuktam, hogy meg akarom tartani a tortaformádat, most már nyugodtan írhatok Kép Kép (amúgy általában elfelejtkezek róla, de néha eszembe jut, hogy lehet, hogy hiányzik neked otthonról, hogyan juttathatnám vissza, lesz mostanában találkozó?, mintha azt olvastam volna)

itt a képek

Kép
Na ilyenek voltunk mi, 2003. február 15.

Kép
piros vonatos takaró rulez! Kép 2005. március 27. itt Bendi 2 napos Kép

Kép
Bendinél járt a Mikulás. Kép

ruz
ruzicsky

Juc, mél ment neked freemailreKép
beetrix

Minden kicsi és nagy betegnekKép nagyon gyors felépülést kívánok!!!!Többek közt ezért is borzasztó ez a csúnya,szürke,"taknyos"idő./Inkább lennének mínuszok,akkor eltünnek a bacik/

petergabi

Voltam doktorneni es nem kaptam se kenocsot, se csoppet, semmit, csak kimostak mindket fulem. Es fiatal volt es aranyos es alapos (mert meg az orrom meg a torkom is megnezte azert). Meg nem tokeletes, de maris sokkal jobb, nem faj ugy.De jo sokat vartam meg minden. Majd este jovok.

Johanna Kép dejohogyitt! en szerintem osszevissza irom az ilyen jokivansagokat, gyogyulas meg szulinap meg ilyesmik, mert sokszor elfelejtem, vagy ugy gondolom, hogy mar ugyis egy csomoan irtak, minek, pedig tenyleg nagyon jolesik az embernek, amikor en kapok ilyeneket akkor rajovok, ugyhogy egyaltalan nem felesleges szofosas. Ne haragudj. Es utolag is jobbulast nektek es Somanak is, meg mindenkinek, akinek szuksege van ra Kép
moose

Ruz, kepek tokjok Kép tortaforma van masik, de ezt nem kellett volna mondanom, mert olyan szornyu logos vagy es mindig kicsuszol a kezunkbol, mostmar semmivel nem tudunk majd elkapni... es szerintem mar csak tavasszal lesz piknik, illetve Mayaba meg tornazni jarnak a tobbiek, de en nem Kép es piknikre is csak akkor tudok menni, ha meg aprilisban lesz, mert majusban elmeletileg szulok! hallod Bogarka? es Vargesztesre is csak aprilisban, vagy aug-szept korul, addigra talan belejovunk annyira a duplagyerekduplajoba Kép

es tobbi kep is tokjo, de tobbieknel nincs tortaformam Kép
moose

Votiv,
ment mindenféle mél. Kép
neet
neet

Sziasztok,

Neet: durva a sztorid... brrrrrrrrrrrrr.....

Beet: nálam zajérzékenyebb nem lehet senki. sajnos. Én sajna el is kellett, hgoy költözzek egy helyről, mert nem tudtam megszokni az zajokat, igy inkább megszöktem.

Votiv, Juc: beteg lurkóknak jóbulást....

Mindenki rak fel képeket, lenni irigy.. hogy kell ilyet csináni?

Zsanci: ne tessék a kisebbet bántani....:-) mármint engem szegény Johit, kicsúfolsz jó. brühü meg brühüü. csak viccelek ám.

és még egyszer köszi, hogy elnéztétek nekem a kirohanásomat. hihi

Kép
Kép
johanna1975

Beet,
maya tök jól hangzik, én már nagyon mennék, csak szólj, h mikor!!!ha más nem jön, majd 4-esben beszélgetünk, jó???
Gabi,
igen, Dorkának raktam fel!!!KépKép
Moose,
egyszer igazán eljöhetnétek maya, ha pl mentek H-ba.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi,
nem neked szólt, hanem a TÖBBIEKNEK!!!
eddig alig kaptam választ!!! Ejnye!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Zsanci!
Az ÁTÁ szerintem apát jelenthet. Azért, mert a t jobban hasonlít a p hangra, mint az ny-re...</font>

KépKépKépKép
proone

köszi a jókívánságokat, úgy néz ki, hatottak!!! KépKép

megcsináltam Blaye kakukkfüves fürdőjét, és olyan jól elernyedt tőle a gyerek, hogy már alszik is
előtte még kapott echinaceát, meg c-vitamint, és egy kis csipketeát, és ma nem evett húst se tejterméket, csak gyümölcsöket, hogy ne terhelje semmi a kis testét
és bekentem lefekvés előtt a hátát Baby looffal, és jó melegen bebugyoláltam hálózsákba

és a sterimar orrszpré nekünk nagyon bejön, orrszívózni se kell, mert miután bespriccelek neki, minden szépen kifolyik, csak az arcáról kell letörölgetni - és azt már sokkal jobban bírja, mint a szívózást Kép

votiv 8)
votiv

Johi, mikor hsz-t írsz, a küldés gomb mellett van a Mellékletek feltöltése...
itt ki tudod választani és feltölteni a képet, csak 600x600as méretnél nagyobbat nem enged, ez esetben töpöríteni kell

votiv 8)
votiv

Ruz! végre! Kép olyan jó, ha jössz, de maradj is egy kicsit, jó? Kép

és nemrég egy pocakos kérdezett a Tasi dokiról, akinél szültél! és írtam neki, hogy Te tudnál neki válaszolni, csak sajna ritkán nézel be Kép és ekkor olyan szomorú lettem...

de most nagyon örülök neked! Bendi cukipofa, és milyen nagy lurkó! icipicinek is gyönyörű volt, most meg már igazi szívtipró! hányszor szopizik még? és mi a kedvenc hamija?

és szépek voltatok az esküvőn, férjed sudár, mint egy atléta, Te pedig olyan légies és elbűvölő vagy, mint egy angyalka! és a jogar-csokor is nagyon pöpec!

votiv 8)
votiv

Zsanci, 2. tipp: autó?

votiv 8)
votiv

3. tipp: ártány?

votiv 8)
votiv

4: sárkány?

votiv 8)
votiv

5: átáramoltatás?

votiv 8)
votiv

6: sátánfajzat?

votiv 8)
votiv

7: relátávitáselmélet?

votiv 8)
votiv

8: Mátá Hari?

votiv 8)
votiv

Halihó Mindenkinek Kép

Most csak bekukk, de szeretnék Boldog Mikulástot kívánni mindenkinek Kép

Holnap megyek nst, aztán jól visszaolvasok Kép

http://www.millan.net/funp/100/santadance.html

A meglepis link, csak nőknek! Kép

Pussz Macs
macskanyu

Zsanci,
nálunk az "ada, adda, adadadadaaaaa (najó inkább ADADADADAAAAAAAAAAAA)" az add ide a kaját/innivalót/telefont/újságot/bármiérdekesetaminincsnálam-at jelentette Kép

v
kisün

Sziasztok,
sokáig nem voltunk, mert V. náthás volt, aztán mentünk ide-oda, de most kicsit végre nyugi van. Közeledik az első szülinap, erre készülünk. Ugye Neet, Votiv, Ti is?

Kicsit visszaolvastam, és látom, annnnnyi minden történt! Moose, nagyon nagy gratula és jó egészséget mindkettőtöknek, akik még egyben vagytok! Kép

És találkoztunk Grétivel!!! Olyan gyönyörű kislány!!!

Votiv, írtam a malatzkára mélt, megkaptad?

Blaye
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: