A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi Kép
koszi a kepeket,,csak nem mondtad, hogy hangosak,,en balga megnyitottam itt a munkahalyen,,volt nagy csodalkozas..szoval csak az 1. lattam - 3 mp re. de tenyleg aranyos...Kép
tsaci

SaciKép
Hát tényleg borzasztó. Olyan szerencsétlennek érzem magam.
Most elmegyek a férjemmel randizni (ebéd), ha visszajöttem benézek.

Kép
Kép
tiza

Iza Kép ez a legjobb ! ferjjel randizni ! olyan jo ugy csinalni, mintha csak most ismertuk volna meg egymast - nagyon ramantikus KépKép

sac.
tsaci

SzilvaKép
Oké, beleegyezek. Kép És nem kapok hülyét. Kép De látod, még Tiza a Fitnes Lady is tart 1 nap szünetet. Irigylem is, hogy ilyen sokat tud futni. Én nyáron próbálkoztam, de csak 1,5 km-t sikerült, utána elfáradtam. Kép Na, erre nem vagyok bűszke. Most itthon tornázgatok, uszodába járok, meg tanulok síelni.
A jógát én is kipróbálnám meg a hastáncot.

A hsg-től én is annyira be vagyok tojva, hogy februárig inkább bebabásodom, csak ne kelljen menni.

Kép
mofly

KandiKép
Hát ez tényleg haláli! Nagyon jót nevettem. Kép

Kép
mofly

KandikaKép
hahahaha...nagyon jók!!!Kép

SaciKép
30kg-t??? A nővérem annyit hízott a terhessége alatt mert minden reggel minyomokat tömött magábaKép 1 évbe telt mire szülés után leadta a drága! Én nem szeretnék 30 kg-t hízni mert elromlik az alakom!KépKépKép hihihihihi..hahahahahaha....höhöhöhö

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsike
Bunyi banyaKépKépKép Nagyon teccikKép Na meg a Tizompacsirta..hihihiKép

Babcsibe
Ne már számolod a napjaimat!!! Végre nem figyelek rá, erre leírod. Irgum-burgum!!!Kép Különben sem biztos, hogy jól számolodKép Majd nem fogom elárulni, mikor menzizek decemberben, na akkor számold ki, bibibiKép

Tiza
De azért tök jó lenne, ha Piri mégsem jelentkezne, nem?! Reménykedjünk!
Merre szoktál futni?

SackólányKép
Velem semmi különös. Nem számolok, nem mérek. Inszem sem lesz. Pihi van, de jól érzem magam. Szinte meg vagyok könnyebbülveKép

Manda
Január is jó! És figyeld meg, mindjárt itt lesz. Aztán babásodhattok Szilcsivel és Wish-sel együttKép

Tünde - a világ lustájaKép
gtünde

Üdv TüncsibeKép
Már rég hallottam rólad! Gondolom éled világod és nyugalomban telnek napjaid!!! Kép

manda

TüncsikeKépBunyi BanyaKép
hihihi..majd kiderítem bibibiKépKépKép úgyis megmondod!Kép

Hogy érted, hogy merre fut IzaKép Szerintem biztos előre mert ugyi hátrafelé futni sokkal megeróltetőbb lenneKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

CsajokKép
Ha tudtok segíteni, hol keresek Mikulásra verset? Holnap lesz nálunk ajándékozás a cégnél, verset írni nem tudok, ezért kellene valami cím.

Előre is köszi!!!

manda

Manda
http://www.mikulasbirodalom.hu/posta/versek/

Babcsibe
Hát hogy itt Pécsett merre fut?Kép
gtünde

MandaKép
Írtam neked versetKép

Odakint a fákon
Zuzmara az ágon,
Hóember a kertben
Kristályok pelyhekben
Hullnak le az ágra,
Mikulás szakálra,
Zsákjával az öreg
Kéménybe lemászva
Ajándékot hoz
minden kis csizmába

Kép

KépKép
babcsi

TündeKép
Köszi, rád gondoltam, hogy rögtön számíthatok!!Kép

manda

TüncsikeKép
Jaaaaaa!!!KépKépKép De gondolom Pécsett is előre fele fut, nem?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsiiiii Kép
Röhögtem már megint, ezen a futáson. Lehet, hogy Iza hátrafele fut, úgy jobban fogy Kép mert akkor farilag nagyobb a légellenállás!

BunyiBanya Kép
Babcsibe lesz a kiinduló pont, hisz mindig együtt (akarom mondani egyszerre) mensiztek!

Kép
Kép
szilva069

Köszi BabcsiKép
Nagyon aranyos, tényleg te írtad? Nagyon ügyi vagy!!!!

manda

Tunde Kép en megertelek, hogy meg vagy konnyebbulve.

Babcsi Kép a 30 kg ot en is viccbol mondtam, inkabb erzekeltetve, hogy "ha terhes leszek, a gyerek az elso, nem az alakom"

Manda Kép neten ?

Mofly Kép helyes, inkabb babasodj .

Sackolany
tsaci

SaciKép
Ja!!!!!!!!!

manda

Babcsi Kép be..****-ok, mar bocsanat Kép
ezt te irtad? a mi Babcsink?
szuper a vers !
tsaci

Mofly Kép
Hol tanulsz síelni? Nincs is hó!
Különben én sem járok minden nap, csak jól eltervezem, aztán egy csomószor közbejön valami!

Sackólány Kép
Inkognitóban vagy?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!!!!!!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Itt meg nagyon klassz háttérképek vannak:
http://www.hatterkepek.hu/index.php?cat=14
gtünde

Babcsíró Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia AmicaKép
Hogy vagy? Munkaügyileg minden ok?

manda

Amica Kép
Ne szomoríts el! Ebből a sok babuciból mindnyájunknak jutna 1-1!

Kép
Kép
szilva069

Csajok, megint szétröhögöm magam rajtatokKépKépKép
gtünde

Szilcsike
Jó hogy nem Babcsíra.... hihihihiKépKépKép
gtünde

MandaKép
Igen, most írtam direkt nekedKép

SzilcsikeKép
Szerintem ez a hátrafelé futás biztos nyerő. Ez a légellenállás jóKépKép Lehet, hogy nekünk is ki kéne próbálni de én két lépés után tuti hanyatt esnék, ha előre fele futok akkor is néha az a végeKépKépKéphahahahaha....

Kép

KépKép
babcsi

Ajánlom még a http://mikulas.lap.hu oldalt is!! Ott találtam a háttérképes weblapot is.
gtünde

SzilcsiKép
BabcsíróKéphahahahahaha..ez jóKép

SaciKép
Köszönöm, köszönöm! Virágokat az öltözőbe!KépKépKép:

AmicaKép
SziókaKép Hogy van a hányingeredKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Csak már csíráznék!Kép

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsikeKép
Nincs is hó!! ez jó!!! hahaha...látom ma de. megint jó a hangulatKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Nagyon szépen köszönöm!!!!

manda

Babcsi, pocsékul... éjjel-nappal...
Nektek a babát kívánom csak, a mellékes körítéseket ne kérjétek hozzá!!!!!!!!!!!!!!Kép

Szilva, csak válogass, mintavétel és mindjárt pocakba kerül!!!!!!!!!!!!!! Elvégre mikulás van!!!!!!!!!Kép

Saci, de rég láttalak!

Tüncsi, a bunyi-banyit meg már nem is tudom követniKép

Noi, alig bírom magam kiszedni az ágyból, de kell, mert a gyerekek annyira náthásak, hogy nem tudnak aludniKép Már elfelejtettem, hogy az eleje ilyen, vagy ő most túltesz mindegyiken nem tudom, de sajna aludni sem hagynak itthon pedig az menneKép

Kép
Kép
Kép
amica

MandaKép
Nagyon szívesen, máskor is!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Kitartás, a hányinger gondolom hamarosan enyhül, ugyi? Hirtelen jön rád vagy folyamatos?

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
A gyerkőcöknek meg küldök sok-sok gyógyító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép, a munkahelyemen leadtam a táppénzes papírt, húzták a szájukat, mert nekik jobb lenne ha gyesen maradnék, na de hát nem!!!!!!!!!!!!!!!
A tanítás pedig befejeződött, már el is postázták a szerződésem amiben eltekintenek tőlem a második félévben, de már nem bánom, minek, ha csak ennyire becsültekKép
Puszi!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Sajnálom, jobbulást a kicsiknek, vigyázz nehogy te is megbetegedj!!! Kitartást és sok-sok energiát kívánok Neked!!!!!!!!!!!!!!!

Pussza!!!!!!!!

manda

Babcsi, ha eszem kicsit jobb pllanatnyilag, de utána megint úgy émelygek mint előtte. Ez van, remélem nem tart nagyon sokáig, de még 12-16hét messze vanKép

A kölykök kicsit jobban vannak, már rosszalkodnakKép

Manda, köszönöm!

Kép
Kép
Kép
amica

Visszajöttem az ebédből. Túlzás ebédnek nevezni. Ettem egy jó nagy sajtos pogit és ittunk forraltbort. Utána valahogy nem volt kedvem visszajönni. Még egy kicsit barangoltunk a karácsonyi vásárban, de annyira nincs jó idő (sőt semennyire.)

TüncsibeKép
Már hiányoltalak. Kérdésedre válaszolva a Béke parkban futok (Tesco mögött), mert mi ott lakunk mellette. A nagykör 850 m (lemérettem egy biciklissel) + még odafutok meg vissza az 500 m. Régebben csak 6 kört futottam, most egy hete 10-et.

MoflyKép
Nehogy azt hidd, hogy én is mindjárt az elején így bírtam. Májusban kezdtem a futást, akkor már több, mint 1,5 éve rendszeresen jártam konditerembe, ahol kb45-50 percet kardióztam.
Azelőtt én is nagyon csehül álltam a futással és igazán most is csak ritkán esik jól. Illetve a 10 körből kb. három alatt érzem magam igazán kellemesen. Viszont nagyon jó állóképességet csinál, és erősíti az immunrendszert.

Kép
Kép
tiza

Amica Kép
Sajnálom, hogy így alakultak dolgok a m.helyeden. Elképesztő, hogy elvárnák, hogy a GYES-t válaszd a táppénz helyett. Mindegy, ne is foglalkozz velük! Remélem, hogy idővel jobban leszel, és ez az émelygés csillapodik majd! Addig is kitartás.

Kép
Kép
szilva069

Lányok élmény Titeket olvasniKép

AmicaKép, lassan elmúlik kitartás, a munkahelyeddel pedig ne foglalkozz csak a családoddal és magaddal!
Piciknek jobbulást!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Te hogy vagy? Szerintem is élmény itt fórumozni.

Lányok!
Borzasztó a nyakam. Kb úgy mozgatom a fejem, mint 3PO (Szripio) a Csillagok háborújában.
Valami gyógymód ötlet nyakrándulásra?
Ezt is a hiúságomnak köszönhetem. El se hiszitek hogyan szereztem. Reggel a tükörben gyorsan meg akartam nézni hogy áll a farmer a fenekemen. Most egy pár napig nem nézegetem.

Kép
Kép
tiza

Noémi híradó!

Noéminek van egy 18 mm-es petezsákja, benne az embriókezdeménnyel!
Este jön a fotó is!
Találkozott Mary-vel. Sajnos róla nem tudok semmit, de remélem elkezdheti a stimut!

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Borzasztó vagy! Legalább tetszettél magadnak? Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát...elment.
Soha nem tetszem magamnak. Mindig vastag a combom, nagy a sejhajom és kicsi a mellem.
Tényleg borzasztó vagyok.

Kép
Kép
tiza

Gyugyival mi van? Ennyire jól sikerült a tegnap este?

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Ezt nem hiszem el. Aki ilyen megszállott...
(A mellem nekem is kicsi Kép )

Tényleg, Gyugyi macskajaj van Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Na, majd ha terhesek leszünk.
Igazából, ha csak alulról v. csak felülről nézem magam, akkor nem gáz. Biztos elcserélték az alsó felemet. Sehogy sem illik a felsőhöz.
Azért a sport sokat javított a helyzeten, ez igaz. Azért is kezdtem el. Egyáltalán nem vagyok kövérnek mondható. 51 kg vagyok. Tegnap vettem egy digitális mérleget.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: