A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

KármenKép
Nagyon klassz ez a kép Orsiról!KépKép
(na a többi is! Olyan kis mosolygós mindíg!Kép)

KataKép
Klassz a kép!Kép
Mini ahogy nézi Miki bácsit, az valami haláli!Kép

Nem akarom elkiabálni, de hihetetlenül jól aludtam!Kép Csak pisilni keltem 3x, de utánna rögtön visszaaludtam!Kép
Semmi kéz-kar hasogatás, csak egy kis zsibbadás! Lehet, hogy Botim költözik lentebb?Kép

pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Exi,
Megoldódott a probléma miután Férjuram felébredt, ugyanis eltakartam az jeladó részt papírokkal (én sem vagy egy műszaki zseni Kép). Egyébként 2 napos, lenne rá garancia de mint kiderült, csak "ész" kell hozzá, nem a papír Kép

Zitus,
Lehet bizony! Meg persze lehet, hogy nagyon empatikus a Kislegény és hagy pihenni a kibújás előtt (reméljük, utána is fog) Kép

Képzeljétek, Mini ma csúcsot döntött, negyed tízkor kelt fel (este 9-kor már aludt) és még csak nem is volt nagyon éhes, szép nyugisan bekakilt, utána pedig én "beszéltem rá" a reggeli szopcsira. Na nem ellenkezett Kép
Pusz,
Kata
pankata

Sziasztok,pénteken du. hazaengedtek,itthon vagyunk egész nap szopi aztán fejés,ahogy lesz időm írok!
Egyenlőre ő a legfontossabb!!
Köszönjük a gratulákat!
puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Zitus! Befordult már Boti?

Dancsi! Igen, már én is látom hogy nem babás az arca, hiába szalad az idö!Kép

Kata! Köszi. A mikulás szuper lehetett, hozzánk ide nem jön sajna, de megyünk a játszóbölcsibe ott is lesz pénteken.
Nekünk nincs gondunk az ilyen billentyüzettel.

Orsi pár napja nem akar délben (ill. fél1kor) lefeküdni, sir 1 órát! Pedig mindig akkor aludt idáig is. Eddig mindig mellette kellett ülnöm, ha rossz volt mert felkelt folyton elég volt ha kimentem, jött egy kis sirás, mire visszamentem már jókislány volt. Most semmit sem tudok tenni, ugy sajnálom hogy szenved, hisztizik de nem hajlandó lefeküdni. Remélem most még végre megunja. Ma nagyon sokat gondoltam a bölcsire hogy talán jobb is lesz neki, ott megtanul lefeküdni amikor kell, nem ülnek mellette, nem fogják a kezét (néha azt is kell), nem lehet felkelni. Bár ott nem rácsos az ágy, nem tudom hogyan fogják tudni rajta tartani.
Meséltem hogy valszeg a Dobó u-ba fogom mégis járatni? Az csak 2 sarok. Nem olyan nagy a szoba, meg az udvar mint a másik lett volna.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KArmen!
milyen nagylány Orsika, tényleg nem babás. nagyon szép.

van gy.dokinkKép

KAta!
ÉÉÉÉdik a srácokKép
Vendég

Karmen,
Jozsót is el tudják altatni a bölcsiben, pedig ott sincs rendes rácsos ágy. Mondjuk most jól be vannak bugyolálva, meg se nagyon tud moccanni. Jozsó azóta eszik nagyon jól, amióta teljesen megszokta a bölcsit.
Vendég

Kármen!

A Noémi csak délután fél 3 h körül alszik el.Reggel 6h-tól egészen addig ébren van,és lefáraszt.Állandóan le kell kötni,mert önállóan 15 percnél tovább nem játszik el.(Most éppen a fiókot rámolja ki.)

Kata!

Szépek a gyerekeid.

Bibi!

Várjuk a beszámolót!

Ildi
tfildiko

Karmen,
Szerintem se aggódj az elalvás miatt, nálunk is simán el tudták altatni Ádit, valahogy a közösségnek is nagy szerepe van ebben, látja hogy a többiek is szundiznak és ehhez elég gyorsan alkalmazkodni fog, az tuti.

Dancsi,
Kint altatják őket?
Nálunk Ádi idejében ez még nagy divat volt és nekem tetszett is.

Zozo,
Mindennapok? Kép

Köszönjük szépen a dícséreteket, én is nagyon büszke vagyok Rájuk, nőiesen bevallom Kép

Kata
pankata

Ildi,
Hú, ez azért húzós lehet! Ebéd után nem tudod elaltatni? Jozsó fél 1 körül már alszik (a bölcsiben 12-kor), igaz, ő este 7-kor már húzza a lóbőrt.

Kata,
Igen, kint alszanak, -5 fokig. Én is aggódtam miatta, mert Jozsó csendben alszik,tök sötét szobában, de pár napja már nincs gond az alvásával. Kb. mint itthon. Néha 30 perc, néha 3 óra. E kettő között mozog, hogy mennyit alszik délután.

Amúgy én is örülök a kint alvásnak, mert legalább ennyit levegőn van.Mert ugye ebben a gány időben nem lehet kivinni őket. Én még ki is vinném, de amint meglát egy pocsolyát, odamegy és elkezd pacsázni, majd beleül, belefekszik. És nem lehet elvonszolni onnan.
Vendég

Dancsi!

Este 7h-kor alszik???Te jó ég!
Az én lányom nem hajlandó aludni ebéd után.Kb.másfél órát szunyál fél 3h-tól.Este 9h előtt sem tudom letenni.Már pici korában sem igényelt sok alvást.Este már olyan vagyok,mint akit kifacsartak.Még az a szerencse,hogy éjjel már csak max.3-szor kell hozzá kelni.

Ildi
tfildiko

Ildi,
próbáld ki esetleg azt pár napig, mondjuk 7végén, amikor apa is segít, hogy nem hagyod nappal aludni, akkor este tuti ki lesz ütve és 7-kor már aludni fog. És ezzel talán előrébb tudnád hozni a nappali alvást is. Mert ha fél 3-4ig alszik nappal, akkor logikus, hogy 9 előtt nem tudod lenyomni aludni. De ehhez kell pár nap, mire átáll.

Mamiéknál a szomszédban van 2 kisgyerek, 3,5 és 2,5 évesek. Na, nekik tök durva a napjuk, legalábbis számomra elképzelhetetlen lenne. Reggel alszanak tök sokáig, majd a délutáni alvás, az kezdődik vagy 3-4-kor, és sokszor este 6-7!!! ig alszanak, ergó esete (éjjel) 10-11-kor még ébren vannak. Nem is tudom, hogy a szülők ezt hogy bírják.

És mit kell csináni Noémivel éjjel? Eszik, cumi?
Vendég

Dancsi!

Cumit kell neki beadni,meg a pelusát kéri.Néha inni is szokott.
Még ma nem aludt semmit reggel 6h óta.Most lett csend a szobájában,talán most lesz egy nyugodt órám.Nekem nincs bajom az este 9h-val,csak azzal,hogy reggel 6h-tól délután fél 3h-ig szórakoztatni kell.Pörög egész nap,játszani kell vele.Nagy nehezen azért főzök mellette,de a házimunkában mindig le vagyok maradva.Ma jön apu,péntekig egy kicsit könnyebb lesz.

Ildi
tfildiko

Ildi! Orsi 9kor alszik el mindig, akkor is ha alszik 1kor már. Ma viszont lemondtam az angolt felkészülve az ujabb déli hisztire, erre 10 perc alatt elaludt.Kép

Kaptam jegyeket az Áttriumban. Gondoltam elmegyek oda, ha nagy a sor akkor meg a lottozókba. De senki nem volt szinte

Ja és ma megnéztem a Dobó u. bölcsit, Orsit oda fogom járatni, tetszik nagyon, és csak 2 sarokra van. Mihálytelket meg visszamondom. Oda amugy sem vihettem volna beszoktatni amig nincs munkáltatóim, de akkor meg már dolgozni kell, nem vehetek ki szabit, a másikba meg 2 héttel elöbb már engedik vinni. És itt van sószoba, 2 naponta mennek be

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja képzeljétek ma nekem azt mondták a Gyerekházban hogy holnap semmilyen müsor nincs, csak szerdán 11kor, másnak meg hogy lesz holnap müsor 10kor. Tudja valaki mi a valós?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BibiKép
Persze, hogy most Õ a legfontosabb!!Kép
Azért majd később gyere mesélni!Kép

KataKép
Hát igen, az én Kisfiam szinte egész terhesség alatt ilyen empatikus volt (leszámítva az elmúl 3 hetet), ezek után kíváncsi vagyok, mit kapok tőle, miután kibújt!Kép

KarmenKép
Igen, már be van fordulva!Kép
Nem tudom, mennyit pörgött-forgott, mert minden UH-n fejjel lefele volt!Kép

Csak hallkan mondom, hogy megint egész tuti éjszakánk volt!Kép Igaz, pisilni óránként keltem, de az megy félálomban!Kép

Az alvás témához majd pár hónap múlva szólnék hozzá!KépKép

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Karmen,
Jozsót letiltotta a doki a sószobáról, februárig. MErt magas páratartalom, levegőtlen helyiség (nem nagyon tudnak szellőztetni, mert akkor oda a speckó légkör), több gyerek egy szobában, szóval megállás nélkül köhögött. Abbahagytuk a sószobát, és azóta nincs gond. Majd ha vége ennek a gány időnek akkor mehet újból.
Nálunk több volt a kára, mint a haszna. Kép Kép
Vendég

Karmen!
A Dobó utcai bölcsi Alsóvároson van?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit! Igen, a Mátyás tér mellett.

Dancsi! nem tudom, ez a volt konyhábol lett kialakitva hogy bezárták, van ajtaja, nagy ablaka is. Ha nem válik be majd mondom nem mehet oda Orsi

Zitus! Kitartás!Kép

Zozo! rendeltél ebédet valahonnan? most már én is megint hozatom

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska,
Ugyanezt az empátiát, természetesen Kép

Dancsi,
De jó, hogy nem ment ki a divatból a kintalvás, én is aggódtam előtte, aztán azt vettem észre, hogy ha délután kint aludt, akkor este is könnyebb volt "ágyba dugni" a Fiatalurat Kép

Karmen,
Örülök, hogy találtál szimpi bölcsit. És gondozónénit? (Bocsi, hogy megint ezt kérdezem, de ezt én fontosnak tartom, mert elsődleges a "szülő" beszokásánál, hogy szimpi legyen és meg tudjon bízni benneKép)

Kata
pankata

Karmen,
Mindenképpen érdemes kipróbálni és igazad van, vagy bejön vagy nem.

A gondozónénit szerintem első látásra nehéz megítélni. AKi nekem még a nyári szülőin nem volt szimpi, az a legkedvesebb a gyerekekkel.

Kata,
Legalább ennyit levegőn vannak ebben a téli időben.

Én Karácsony előtti héten már nem viszem Jozsót bölcsibe, nehogy banyaljon valamit. Mert a 2 ünnep közt mennek apával Bánkútra. Még lehet én is elmegyek, bár a család hevesen tiltakozik, de majd a dokim eldönti mehetek-e. Ha igent mond, szvsz elmegyek. Végülis, akkor még lesz hátra egy hónapom majdnem, ha pedig baj van, ott van közel a miskolci kórház.
Vendég

Kata! nekem igy szimpinek tüntek azok is, dehát sokat nem tudtam levonni belöle, mert aludtak a gyerekek ök meg csak felügyelték, nem láttam öket játszani. De barátnöm kislánya imádta! Meg mindenki dicséri a távolabbi ismerösök is. Szerintem jo lesz, amugy meg elhiszem hogy az a fontos, de nekem a távolság is, mert igy is fél5-5 mire odaérek érte, jó késön lesz, már 4kor alig van 2-3 gyerek azt mondták. Messzebbre meg még több idö lenne esetleg eljutni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Na megvan a válasz. Holnap a játszóba megy mikulás a Gyerekházban, annak a dija 400ft. Szerdán meg valoban lesz müsor, ami 600ft, igy azért mondtak mást mindenkinekKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát nagyon örülök hogy túlvagyunk rajta,jobb volt mire számítottam.

Igazándiból a 13 órából csak az utolsó 2 volt ami nagyon nehéz volt!
4,40 folyt el a magzatvíz,de 9 óráig még mindig csak 1 cm voltam nyitva,így bekötötték az infulziót,10 órára az epidurálisat,az annyira tuti hogy míg használt röhögtem a Barbival meg a férjemmel!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Kb.14 órára kiment a hatása,15 órától kezdtünk nyomni,és mivel nagyon szűk volt a szülőcsatorna
15,50-re lett meg a törpi.

Az orvos mondta hogy már vákumozni akart,de összeszedtük magunkat,és nyomtunk 1 nagyot!!

Na ez nekem nagyon kemény volt,ebbe nagyon elfáradtam,de amikor a pocimra tették a Barnit akkor mindet elfelejtettem!

mostmár itthon vagyunk,elkezdett rendesseen szopizni van hogy 80-100gr. eszik!

ahogy lesz időm írok!

Mindenki vigyázzon magára!

Kép
bibi226

A klinikán nagyon rendessek voltak a nővérek,az újszülőttesekkel is megvoltam elégedve nagyon!
1 csajszi volt na az igazán utálatos volt,soha rá nem mosolygott volna a picikre!

Ami nagyon fájt az a gátsebem volt,most már lassan tudok ülni mind a 2 oldalon,de elég kényelmetlen!!

Úgyhogy csajok akik szülés előtt álltok ne izguljatok,én is kibírtam pedig tudjátok hogy nagyon be voltam parázva!!!

Enikő drága, 2-3 hívtalak és hangposta jelentkezet!!!

Hiába volt 13 óra a szülés,mikor ránézek a Barnira mindjárt elkezdek bőgni!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!
A szomszédból, Hmvhelyről írok nektek. Fél éve próbálunk összehozni egy babát, eddig sikertelenül. Mostmár jó lenne megnyugtatásképp némi orvosi vizsgálat, alapellenőrzések is, de vásárhelyen nincs választék a dokik terén. Ha esetleg mondanátok néhány nevet, olyan szegedi orvost, aki megkereshető maszekban, és nem szalad el, meg nem nevet ki, ha kérdezik, nagyon örülnék. Tudom, mindenki más és más dokira esküszik, de mivel én egyet sem ismerek szegeden, minden szóval újat mondtok!
Ücsök

Sziasztok!

Ücsök: Üdv itt, remélem hamar sikerül találnod egy megbízható orvost és hogy hamarosan lakó költözik a pocakodbaKép
Én ajánlanám az én orvosomat, de neki nincs magánprakszisa! Majd a lányok mondanak neked neveket!

Bibi: Örülök, hogy túl vagy rajta és az a lényeg, hogy jól vagytok mindketten! Kistesó mikor jön?? KépKép Hogy tervezitek?? Kép Gratula mégegyszer!!!!

Karmen: Hú nagyon kíváncsi vagyok Orsi hogy fogja venni a bölcsis akadályokat!! Mikor kezditek a beszokást? Örülök, hogy olyan közel van!! Ez fontos sztem! Nálam szempont volt, hogy közel legyen az ovi!

Zituska: Sólámpa?KépKép Jelentkeztek legalább?

Viola újabban állandóan kakál! Naponta 1x szokott max! Erre tegnap délután nyomott egyet, aztán lefekvés előtt még egyet,aztán később is éreztem, hogy kakaszag van, álmában tettem tisztába a kicsit ez olyan 10-11 körül volt éjjel, majd reggel 7kor amikor keltünk már ott volt a kaka a pelusba, és még reggel mielőtt indultunk volna itthonról,megint szaros volt........ Pedig nem is eszik ennyitKép
Lehet a fogától..... De nem nyálkás, és nem is fosi, sima mezei kakkantyú,olyan krémszerűen kenhető tipusKép, na de, hogy ennyi....???????? Kép Hogy jön ki az a rengeteg kaka abból a pici gyerekből?
Na bocs hogy igy kianalizáltamKépKép Van valakinek ötlete mitől lehet? Foga?

Ma lesz a párom munkahelyén a Mikulás buli. Bogi már tiszta extázisba várja Kép

Na puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bibi,
Jó hallani Rólatok! Nagyon ügyi a Barni a szopival! és ezektől a jó kis adagoktól szundizik Kép? Te tudsz pihizni?

Ha majd lesz időd, kedved miegyéb, akkor teszel fel képet a Büszkeségedről?

Ücsök,
üdv itt Kép
Én nyilván a saját dokimat tudom csak ajánlani, nagyon meg voltam vele elégedve, igaz sok betege van, de még rosszat nem igazán hallottam róla. Õt Sári Tamásnak hívják, bővebben írok róla priviben, ha gondolod. posanekata@pro.hu - lőj egy méltKép!

Boldog Mikulást Mindenkinek! (Főként a legifjabbaknakKép)
Kata
pankata

Enikő, Kép
de jó hogy előkerültél, már épp hiányolatalak!
Sok kaki= fogzik a baba, ezt mondta a dokinénink, de sztem neketek is, pár Kép hónapja...

Pusz,
Kata
pankata

Bibi! Örülök hogy jól vagytok, én képeket nagyon várok már!!

Enikö! Orsi is naponta 2-3x kakil, van amikor higabb van amikor egész keményet, egy nap is eltérö. Akkor mehet Orsi bölcsibe ha már a kezemben lesz egy munkáltató ig. hogy dolgozok valaholKép MIvel nem tudom még milyen uton vesznek fel, ami biztosnak tünik hogy valami külsö cégen keresztül nem tudom mikor adnak papirt, adnak-e majd. Akkor ismeröstöl kell valakitöl szereznem és remélni nem néz senki utána.

Ügyök! Nekem is Sári a dokim. Itt többeknek is, valóban nagyon jó orvos, és bármikor elérhetö, éjjel is! CSak azt tudni kell róla sok a betege, néha sokat kell várni a rendelésen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Akartam ujságolni már tegnap, hogy Orsi mondta anya kérek kenyeret! Eddig sosem ette meg, csak piritósan! Tegnap meg ma is kért és nekiállt az üres kenyeret hamikázniKép Másnak ez biztos nem nagy dolog, de én annyira örültem, már nem tudtam valamikor megszokja-e hogy egyen kenyeret.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Megérkezett a sólámpáááám!!!KépKépKép
Kicsit soká, de megbocsátottam nekik, mert nem kérték el a teljes árat, mivel mi is szegediek vagyunk! Ez jól esett!Kép
Nagyon tutin néz ki!Kép

Bibi!Kép
Szupi, hogy jól vagytok, és hogy összességében pozitívan élted át a dolgokat!Kép
Remélem én is hasonlóképp leszek vele!Kép

ÜcsökKép
Én is csak ajánlani tudom a dokimat!Kép Nekünk is nehezen jött össze Manó, és a jelenlegi dokim segítségével!Kép
A profilomban van e-mail cím! Írj!Kép

EnikőKép
Jól eltűntél! Már én is hiányoltalak!Kép
Vegyél lottót, hátha Viola most sz..ik a szerencsétekbe!!KépKépKép
Mikulás buliról kérünk beszámolót!Kép

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Orsi mondja pár napja, amikor szidom mert (megint) rosszalkodott.
-rossz volt, a baba rossz volt.
-igen, rossz voltál.
-az is rossz.
-mi a rossz?
-a lámpa, rossz a lámpa
(kiégett az egyik lámpa pár napja)KépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ücsök!
Én a klinikán szültem a Mészáros Gyulánál, van neki magánrendelése. Nekem nem volt gond a teherbeeséssel, de tudok olyat akinek beültetett volt a babája, és a Mészároshoz járt. Tehát valószinűleg foglalklozik próblémásabb kismamákkal is.Egyébként 50-60 év körüli, adjunktus.

Lányok!
A mai délmagyarba van babamelléklet, pontosabban babaszépségverseny.Ha valamelyikőtőknek jár az újság nézzétek meg benne a kisfiamat. Kb. 1500 gyerek van benne.Nagyon aranyosak.

üdv. Zita
zita_29

Zita! Mi a száma? bocs, de annyi gyerek van hogy nehéz megtalálni igy

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

A 147, a 9-ik oldal alján. Apáti Márk.
Zita
zita_29

Zita, jó, hogy szóltál. Én is megnézem! De ma nem hoztam el a mellékletet a nagyszüleimtől, mert örültem, hogy semmit nem kellett cipelni.
Olyan bolond szél fújt...

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő:lesz tesója a Barninak az tuti,de olyan 3-5 év korkülönbséget beszéltünk apával,aztán majd kiderül!

igen van segítségem,apa itthon van,az anyukám mindennap főz nekünk,és 3 napot itt is volt éjjel-nappal!
Õ fürdette a picit,de tegnap már az apukája is vállata a fürdetést!

Ücsök,én most szültem a Kormányos Zsolt dr. és csk ajánlani tudom!
A szülésnél minden órában benntvolt megnézet, ő is ajánlotta az epidurálissat!
amikor pedig meglett a pici mindennap bejött hozzám a szobába,megnézte a hasamat is.
Most hogy hazaengedtek volt 1 pár kérdésem hozzá,mobilon felhívtam és türelmessen elmondott mindent,szóval szerintem nagyon rendi!

Karmen,majd megkérem apát hogy segítsen felteni képeket!

Kép
bibi226

Karmen,
Nagyon tündéri Orsika és azért milyen fantasztikus, hogy így össze tudnak kapcsolni dolgokat és teljesen igaza is van Kép És a kenyér-ügy sztem fontos, ja és hasznos lesz a bölcsiben is, mert ott elég gyakran kanak majd ilyen-olyan feltéttel Kép

Zita,
nagyon tündéri a Srác, jól sikerült (a kép is) Kép

Ziutska,
Sztem ezt a bizonyos lámpát "illene" itt is bemutatnod, ha már így szurkoltunk neki, vagyis neked! Kép Azért tényleg korrektek voltak az árat illetően.
Mizújs Veletek, CTG-k?

na meg megpróbálom "reprodukálni" Ádika sütijét, amit a múltkor csinált, de biztos nem olyan fincsi, hiányzik az ő kis keze munkája belőle Kép

Pusz,
Kata
pankata

ZitaKép
Nagyon édes Márk a képen!!KépKép

KataKép
Na, jól van nna!!Kép "Véletlen" van a lámpáról kép!Kép
Holnap megyek ctg-re 11-re! Kíváncsi vagyok, bár semmi komoly tünetem nincs! Ma volt 1 db görcsöm, ami kb 1 percig eltartott, de ennyi, nem ismétlődött meg (eddig)!Kép

És most miért nem Ádi süti a sütit??KépKép

pusz!
Zitus

KépKép

Kép
Kép
zituska28

Zita! Tényleg nagyon jó lett a fotó, tegnap én szörnyülködve néztem hogy milyen sok siros, fintorgos, és csunyácska képek lettek! Alig találtam olyat akire szavaznék. Nekem egy csupa fürt kislány tetszett meg a cimlapon, kár hogy belül már nem az a kép van amire lehet szavazni, mást választottam. Én Orsit azért sem vittem el mert én biztos ha kivülállo lennék akkor nem ilyen kevéske haju kislányra szavaznék, hanem a hosszu, göndör hajúakra, ami a vágyam nekiKép
Bezzeg nekem meg tul dus, göndör, nem gyözöm ritkitani ollóvalKép

Zitus! Tényleg szép a lámpa! mennyibe került végül?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dicséretet a Márk nevében.
Szokott Õ ettől jobban is mosolyogni, de ott meg volt kicsit illetődve.

Karmen!
Én ugy voltam vele, hogy biztos nem Õ fog nyerni, de büszkén nézegetem az újságot, és elteszem emlékbe. Szerintem olyan fog egyébként nyerni, akinek a rokonsága felvásáról egy csomó újságot, és ugy szavaznak.A mai újságba benne volt, hogy volt aki 100 darab újságot vett. Lehet, hogy az én fiam, csak 6-7 szavazatot kap, de nekünk úgyis Õ a legszebb.
És szerintem Orsika eséllyel indult volna, olyan szép kislány.
Zita
zita_29

Zituska,

Ádika most "felhasználói szinten" élvezte a sütést. Igazából meg akartam lepni vele, és sikerült is, pont akkor lett kész, amikor hazaért az oviból. Már a 4. szeletnél tart és még nincs vége...Kép

Enikő,
Hogy sikerült a tegnapi Mikulás-buli? Tudtál végül képeket csinálni?

Pusz,
Kata
pankata

Lányok,ti az anyatejet mibe fagyasztottátok le?

Most vettem anyatejes zacsit,és szépen kiakadtam hogy a 10db zacsi 1200ft?

Mindennap legalább 1 kell,és ez elég drága volna így!

Előre is köszi:Bibi

Kép
bibi226

Bibi,
én bébiételes üvegekben fagyasztottam, azokat mikros sterilizálóval ki lehetett sterilizálni. De tökéletesen megfelel sima műanyag eldobható pohár, amit hideg sterilizálóval tudsz sterilizálni. Ne rakj le nagy adagokat, max. 50-100 ml-ket, mert valszeg úgyis csak kajába fog majd menni később (főzelékbe pl.), a többit meg kidobnád.
Vendég

KarmenKép
Szerintem is jó esélyekkel indult volna Orsi, olyan szép mosolygós kiscsaj!KépKép
Bár szerintem sem az a lényeg, hogy melyik baba nyer, hanem hogy mindenkinek a sajátja a legszebb, és pár év múlva tényleg klassz lesz elővenni az újságot!Kép
A lámpa eredetileg 6200 Ft lett volna, de csak 5500 Ft volt!Kép

KataKép
Akkor ezek szerint Anya sütije sem sikerülhetett rosszul!Kép

Pusz!
Kukorékoló ZitusKép
(pedig aludhatnék, mert nem fáj semmi, de most meg nem vagyok álmos...)

Kép
Kép
zituska28

Zituska,

Hát jó reggelt! Ráérsz még a korai ébredéssel Kép Bár én is, mióta megvan Mini, 5-6 között felébredek, ha kell, ha nem. És elég régóta nem kellene, de ez van. ilyenkor legalább nyugisan lehet pletyózni a "sorstársakkal" (ahogy Férjuram mondja)! Kép
Sütiügyben pedig mondasz valamit Kép

Pusz,
Kata
pankata

KataKép
Azért kíváncsi leszek majd magamra, hogy majd amikor KELL, hogyan fogok tudni felkelni!Kép
Mert ez ált. fordítva szokott működni!Kép Anno, mikor még menni kellett dolgozni, nem ment ilyen könnyen a reggeli kelés!Kép
A pletyó meg jó ötletnek tűnik hajnalok hajnalán, csak kevés a partner ilyenkor, mert a többiek - nagyon okosan - a jó meleg ágyikóban húzzák a lóbőrt ahelyett, hogy a számítógép elé görnyedve kiguvadt szemmel pötyögnének a klaviatúrán!KépKép
Tényleg néha úgy érzem nem vagyok teljesen 100-as...KépKép

Pusz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Bibi!
nekem van pár darab zacsim ( úgy kaptam, köszi KAtaKép) fagyasztani nincs mit, amit fejek, a köv.etetésnél megkapja Vivi.
ha úgy gondolod odaadom szívesen, oviandi@invitel.hu
ill. én vettem az orvosiműszerben (Feketasas u.)
steril poharat Kicsit érdekes( az van ráírva h. vizeletgyüjtő pohár) de nekem azt mondták ebbe is lehet fagyasztani, 45Ft darabja, símán belefér 80mili. egyszer használatos, de jobban megéri mint a zacsi.

Zitus!!!!
egész nap tessék aludni, ki se gyere az ágybólKép

Én napközben nem is érzem a fáradságot, kedden átmentünk Lujzival H.vásárhelyre, már az algyői körforgalomnál ki kellett a szemem támasztani, itt érzetem h. mennyire vagyok hulla, amúgy normális esetben símán levezetek sok-sok 100kilométert, most meg ez a pici is sok volt.

Énisénisénis akarok sólámpát, amúgy mire jó?
valaki írjon nekem Zitus, Enikő h. hol lehet venni.

Karmen!
még nem rendeltem, de már lehet h. a telcsiszám sincs meg, megnézem és írok ha nem találom, kerestem gyerekorvost, nem próbálkoztam itt többet.

Zozo
Vendég

Bibi!
Én vettem gyógyszertárba üres műanyag tégelyt, olyat amibe a gyógyszertári krémeket szokták rakni. Van 50 illetve 100 millis is. Kb. 10 forint volt darabja. Ki kell fertőtleniteni és kész.
Zita
zita_29

Köszi a válaszokat!

Megyek aludni,mert a törpi éjszaka óránként fenntvolt.

Nálunk apa éjszaka is besegít,akinek nincs segítsége nemtudom hogy bírja!

Van hogy 80-100gr eszik 3-4 óra alatt,máskor pedig óránként szopizik 10gr.

szerintetek mit csináljak?
Pucsancs:Bibi

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: