Ooo, egesz nap olvasgattam, ugyhogy mar nem emlekszem, miket is akartam irni. Pedig most vegre tudnek. Gyerek este nem akart bealudni, 20 helyett 22-23kozott dolhetett ki. Mondjuk meg mindig jobb, mint mikor 24-03 kozott randalirozott.
Eszti

en mar hianyoltalak! akkor jo, ha minden jo.
Ada, kene egy LHrito korlat a gep ele, nem?
Mikulas ket ev alattiaknak sztem meg nem lenyeg. Mi szombaton megmutattuk a gyereknek, de ugyis csak jovore lesz erdekes.
Fibi, jol dontottel. Mondom en, aki mar egy csomo sulit otthagyott

pedig akkor meg sehol sem volt a gyerek... B biztosan nagyon boldog most
Manduladolog durva, amiket meseltek. Nekem nem engedtek a szuleim kivetetni, de mondjuk nem volt vele sok problemam, csak szerintem regen marhanagy divat volt kisgyerkoktol elszedni. Paromnak es huganak viszont allandoan begyulladt, de az o anyajuk se engedte beloluk kivenni, mert a csaladjukban volt olyan, akinek elcsesztek a mutetet, elvagtak a hangszalait, vagy valami ilyesmi, brrrr

egyebkent nekem is teszveszbol Emma nyuszi jut eszembe, aki fagyit evett es akinek kistesoja szuletett

teszveszt imadtam, pedig akkor meg csak egy konyv volt, de mostmar toksok, es meg a gyerkoc elott bevasaroltam otot, es neki csak josoka fogom odaadni, ha mar tutira nem gyuri meg tepi meg minden. Meg a kisnicolasokat is imadom. Hjaj, mennyi jo mesekonyv!
Tenyleg, Bogarka, mikor kell/erdemes elkezdeni a meselest? Es milyen tipusu mesekkel, konyvekkel?
Zanza, meg delutan irtam neked a profilodban levo cimre. Az mukodik?
Ja Votiv, vettem enchia... a...izemicsodat 5CH. Majd holnaptol kostolgatjuk. Szoval nekem egy hetig napi 1*5 bogyo? Gyereknek ugyanennyi?