2005.11.27 17:37
2005.11.27 21:01
2005.11.28 11:49
2005.11.28 16:32
2005.11.28 17:04
2005.11.29 19:21
2005.11.30 11:38
Nekünk olyan dönthető van, amibe egyébként 2 hós kortól bele lehet rakni a Babócát (mondjuk ezen gondolkoztam, abban szoptatni igen nehéz, mást meg mit kap ennyi idősen
)
2005.11.30 15:18
2005.11.30 18:30
)
).
).
Ez most vicc volt, dehogynem, kényeztessétek csak, ahogy kell! 

2005.12.01 10:32
), es ez tenyleg bejott, igy elfogadta cumisuvegbol is. 2005.12.01 11:06
Én csak az esőt nem bírom, mert az ellen nem lehet védekezni, na hát most kaptunk belőle
Nálatok jobb?
Holnap lesz a nagy nap!
), és Minit hívták a Klinikán a 3.20-as Intercity-nek
2005.12.01 11:56
2005.12.01 12:36
)
) Egyébként a hozzátáplálásnál a baba súlyához is viszonyítanak, nekünk ezért javasolták már a husit.
Mert most azért, hogy ne legyen allergiás. Megjegyzem, én három emberkét ismerek, akik 6 hós korukig csak szoptak és mind tejallergiás (köztük vagyok én is
) Nyilván, nem ok-okozat a viszony, de minden esetre érdekes...
)Hajnal 2-kor mentünk be, 5 perces fájásokkal (én már 4 hete 2 ujjnyira nyitva voltam, ezért a doki mondta, ha 5 percesek, sipirc be. A dokim már várt, 5 ujjnyi voltam és burkot repesztett, aztán adatfelvétel. Na azt tudni kell, hogy itt a Klinikán az adatfelvétel 1 óra hossza, meg 100 papír aláírása. Úgyhogy én "alternatív" módon, ülve vajúdtam. Mikor végeztem, behívtam a Férjuramat (3 óra 5 perckor) és elküldtek zuhanyozni. Én ugyan mondtam a szülésznőnek, hogy 1 percesek a fájások, de csak elküldött. A zuhanyzóban már érzetem a tolófájást, még jó hogy szültem már és tudtam mia az, kivánszorogtam a folyosóra, férjem bevitt a szülőszobába (hogy kapott fel ölbe, azt ma sem értem) én meg csak hajtogattam, hogy jön a baba, érzem. Már arra sem volt idő, hogy a kengyelt feltegyék, a szülésznő megvizsgált és ordított orvosért, mert akkor én már láttam a fejét
Rohant mindenki és 3.20-kor megszületett Minike. Ja és a lényeg, semmire nem volt idő, nem hogy gátmetszére, még gátvédelemre sem, és egyetlen varrás nélkül megúsztam, ami számomra hihetetlen. Na így kezdődött a Mi felhőtlen kapcsolatunk a Kisebbik Fiúnkkal!
2005.12.01 12:53
Ezért is utál annyira hason lenni, de hát mit lehet tenni, most már ez van!
Mi okozhatja nálatok a bukást?
2005.12.01 14:07
).
(A Corához meg a Tescohoz viszonyítva)
Nagyikáék és aKeresztmamája (a Húgom) 10-én köszöntik fel, akkor jönnek hozzánk. Aztán 14-én oltást kap (na ez nem az ünneplés része
). 15-én felköszöntik az oviban, viszünk tortát meg üditőt. Este itthon lesz buli 4-esben, 17-én meg a Mekis parti
Tőlünk most egy nagyobb ajándékot kap szülinapjára és karácsonyra, egy saját számítógépet profi monitorral, mindennel. Persze tuti becsúszik még egy-két apróság is, sztem Mini is meglepi majd valamivel a Nagy Okos Bátyust
! 2005.12.01 22:40
2005.12.02 07:10
Nagy baja nincs tőle, mert este 8 óta durmol
Vajh miért??? Sokat utaztál Te is? 

)
Mondtam a Férjuramnak, hogy nem kellene harmadikat bevállalnunk, max ha ő levezeti a szülést, mert tuti nem érnénk be a kórházba
A Nagyfiamat is 5 óra alatt szültem meg, de ebből 2 óra hossza volt, amikor fájásaim is voltak. 2005.12.02 10:25
tudjon a baby vele, majd beszámolok nektek a fogadtatásról Karácsony után.
Szerencsére olyan párra leltem, aki hasonlóan szenvedélyes világjáró, így remélhetőleg hátralévő életem sem lesz utazásoktól mentes
puha építőjátékot, kicsit korai, mert csak 9 hónapos kortól javasolt... A kísérő/mentegetőző szöveg az volt mellé, hogy mit is hozhattak volna egy építész lányának??? Na mindegy, biztos jó lesz majd. Szóval, erre rá van írva, hogy soft és Clemmy a neve.A gyártó a Clementoni nevű cég.
2005.12.02 17:08
Nem baj,hogy csak későbbre ajánlják, sztem sem lehet elég korán kezdeni
A Párod építész? Láthattuk már alkotását?
De a legtutibb utam az USa-Mexikó volt, egy konferencia kapcsán. Hát a kukacos tequila valami isteni, de komolyan!
2005.12.02 17:35
2005.12.02 21:24
Talán tudatosabban csinálunk dolgokat, meg hamarabb észrevesszük a hibákat és ezeket jó alaposan átbeszéljük. Talán ennyi. Egyébként ugyanúgy vitázunk gyereknevelésen (persze a srácok háta mögött) mint bárki más, csak lehet hogy másképp oldjuk meg, sokszor csinálunk viccet belőle pl.
De holnap úgyis megyek a Brendibe (elfogyott az almás tejpép
) és utánajárok. 
2005.12.03 20:14
!
. A Rák baba egyébként nagyon anyás
2005.12.03 21:41
, de ugyebár csak hétvégén lehetünk együtt négyesben és kiélvezzük minden percét.
Az öröm az ürömben, hogy tök szakszerűen csinálták, így nem nagy a kár, mert a vezetékek és az elektronika nem sérült, csak maga a tükör tűnt el. De lagalább Ádika megísmerte a rendőrség munkáját, mert elkísérte Apát.
), megszokott napirendje van, amit ő alakított ki, jól eszik és még a kaki is kiszámítható

2005.12.04 07:53
)
2005.12.04 08:22
.
) azt gondolom, hogy az első 6 hónapban a Baba napirendjéhez kell igazodni, mert fontos neki az állandóság, biztonságérzetet ad stb. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet vele kimozdulni, meg utazni, hanem inkább azt, hogy úgy időzíteni, hogy a szokásos időben kajcsizzon, fürödjön stb. A napirendben pedig úgyis van kimozdulás, séta, levegőztetés és akkor lehet "arra gyúrni" hogy társaságban legyen, vinni emberek közés meg ilyenek.
2005.12.04 10:19
Anyósom szívesen elvállalná néhány órára egyetlen unokáját, de Zsófi 5 percnél tovább nem akar senkivel lenni, már kéretszkedik is hozzám, ha nem vagyok ott, sírni kezd, ami hamarosan egy olyan szintű üvöltésbe megy át, ami csillapíthatatlan. Ekkor szoktak a nagyszülők rémülten telefonálni, hogy siessetek, nagy baj van!!
Az én kezemben azután gyorsan megnyugszik. nem tudom, hogy jól okoskodom-e, de nem lehet, hogy, mivel csak tőlem kap enni, inni és nem utolsósorban vígasztalást a szopi által, félelemmel tölti el a hiányom, hiszen az alapvető szükségleteinek kielégítése válik ezáltal bizonytalanná. Soha nem használtunk sem cumisüveget, sem cumit, nincs lefejt tejcsi és még a hozzátáplálás is gyerekcipőben jár. Mit gondoltok erről?
. Zsófi izgatottan markolászta, dobálta, ütögette az egyes elemeket, tényleg jó puhák és az illatuk is nagyon kellemes! Csak ajánlani tudom! 2005.12.04 11:34
2005.12.05 08:26
) 2005.12.05 09:51
A babák szórakoztatása, kényelme mellett a szülők kikapcsolódását is tökéletesen szolgálja, még soha nem próbáltam a masszázst, mindig csk álmodozom róla
Na, talán majd egyszer a Kolpingban.
2005.12.05 10:15
2005.12.05 11:58
már igen. Mindenképpen vonz Törökország, a koordinátori munkám kapcsán nagyon kedves török kollégákat ismertem meg- sajnos még itthon
, éppen csak elindítottam az együttműködést, amikor teherbe estem, így a meghívásuknak Tekirdagba és Istambulba már más fog eleget tenni
Az all inclusive-val kapcsolatban maximálisan egyetértünk, főleg gyerkőccel nincs is annál kényelmesebb
) és gekkók a falon
A horvát tengerpart, bár látványilag fantasztikus, nem az én világom, mert kavicsos, sziklás és én nem vagyok jó úszó, sőt, inkább félek, ha már nem ér le a lábam
Búvárkodás nálam szóba sem jöhet, férjecskémnél annál inkább!!! Tenerife: gyönyörű, de szintén kavicsos. Görögország: Tetszett nagyon, szintén szóba jöhetne, de nem jellemzőek a tengerparti szállodák all inclusive ellátással
Olaszország- a nagy kedvencem!!! De a fentiek miatt szintén megfontolandó. Én még jártam az Északi- tengernél is, de annak a hőmérséklete nem a mi vérmérsékletünknek való, míg a németek fürdőruhában lubickoltak én pullóverben, farmerben dideregtem a parton
2005.12.05 13:00
2005.12.05 18:28
Én nagyon büszke lennék a helyedben a babámra! (persze így is büszke vagyok az enyémre
) Mit csinál, ha nem alszik? Folyamatosan foglalkoznod kell vele, vagy eljátszik egyedül? Õrület, hogy nem fárad el, Zsófi 2-3 óra ébrenlét után kéri a szopiját és már le is csukódik a szeme.
Ez egyébként a férjem szülinapja is, tehát kettős ünnep számunkra! 2005.12.05 18:38
Csinálj jó sok képet, mert várjuk a beszámolót, cserébe hogy tartjuk a fronot!
2005.12.05 19:10
) 2005.12.06 07:51
2005.12.06 14:51
Remélem a tökkel is minden ok lesz. Fontos lenne, hogy a tejcsin kívül szükség esetén mással is meg lehessen etetni, dec. 22-én ugyanis egy vacsorára mennék a kollégáimmal az igazgatónk búcsúztatása alkalmából. Nagyon sokat köszönhetek neki, feltétlenül szeretnék ott lenni!
2005.12.06 16:43
Már tegnap sem tudtunk lemenni egy jóízűt sétálni, Mininek hiányzott is. Olyan nehezen aludt el, csak forgolódott a Lelkem sokáig.
2005.12.06 23:47
2005.12.07 11:23
Nem sikerült átcsábítanod azt a kedves lányt, akit ígértél?
Szóval áttört a fogacska! megnézni egyelőre nem tudtam, mindig odadugja takarásként a kis nyelvét. Most már értem, miért ébredt 2X is az elmúlt éjszaka, pedig ez már régen nem fordult elő.
)
, köszi a segítséget!)
2005.12.07 12:38
Mi is nagyon várjuk már, bár egyáltalán nem nyűgös, az éjszakák is okésak, ahogy Tőle megszoktuk (este 9-től reggel 8-ig hangja sincs).
Imádtam a volt főnökömet, a mai napig tartjuk a kapcsolatot. 2005.12.07 13:11
Az éjszakák nálunk is ugyanolyanok egyébként, mint a Ti Minikéteknél
A család mit szól a Minizéshez? Én sokáig Mankáztam Zsófit, de a családtagok nem hagytak békén, hogy van annak a kislánynak rendes neve is, meg, hogy a Manka majdnem olyan mint a mamka, amit ugye idős néniknek szokás mondani, így most a Zsófit becézem ezerféleképpen
A sikongatás ismerős, Zsófi is csinálta, nagyon vicces volt, imádtuk hallgatni, de néhány napja abbahagyta
2005.12.07 15:48
Tudod, 3 Fiúval a reggeli őrültködés: hol a zoknim, mit vegyek fel, éhes vagyok, kérek tejet stb., alig várom hogy elinduljon a nap
Még talán Mini van a legnagyobb csendben
Még...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint