A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kekszi!
Remélem, nem haragudtál meg! De a lényeg az volt, hogy tetszett a búrád, nna!

Hajni és Mindenki!
Mivel én holnap szabin vagyok, felőlem jöhettek, amikor akartok. Gondolom valamikor délután lesz jó mindnekinek: pl. 4-5 körül? De nekem tényleg mindegy.
Ja, akkor már megvan a Coldplay! Kép
Vendég

Kreatívkodásra én 16.30 körül tudok leghamarabb érkezniKép

Réka!
Dehogy sértetted meg haver kutyát, tényleg a bozontos feje snauceres, csak a színe nem stimmel. Apósom most vett 2 kölök snaucert, 4 hónaposak, és tényleg iszonyat édik, meg a suliba is jár egy, és meg kell hagyni, hogy ők is nagyon jól taníthatóakKépKép

Vanda!

Tök jók ezek a hópihe-csillagok, én is gyártottam már 1-t, de az jóval nagyobb. Így hogy sikerült ebili képét felvarázsolni végre, ma estére az alkotásaimat terveztem feltenni én isKép
lkt

Réka!

Az inszem egy pillanatig tart, és annyira fáj (szóval egyáltalán nem), mint a kenetvétel. ÉN is nagyobb dologra készültem, de végül tényleg szinte semmi. Az uh-k tovabb tartanakKépKép
lkt

Sziasztok,

Udvozlet deel (mint a taaviratban) Wales-bol.
Jol vagyok.

Szia asszonykaam neked kulon is.

Tul vagyok eeletem elso eelo angol premier league meccsen.
Jo volt, nem vertem meg senkit.

Holnap kreativkodjatok nekem valamit!

Csok

Farkaskoma

Kép
farkasok

Szia Farkaskoma!

De jó Neked!!! Ott is köpködik a szotyolát? Vettél mencseszteres vagy lídszes sapit sálat vagy vittél itthonról valami ződet vagy lilát? Kép
Remélem, ott jobb az idő, mert nálunk itt most egészen angolos! Kép
hajnesz

Jelentem az idő nálunk is csúnyán angolos.
Farkaskoma! Kép Az most milyem meccs is?

Timi! Kép Kekszkutya szuper jól néz ki, igen megborzolnám a bundáját. Eszembe jutatta a benti kutyatartás szépségét, jól meg lehet szorongatni. Az én Hédim és Fifim most lucskosak, őket nem lehet borzolni. Kép
Meg állandóan ugatnak mint az őrültek, mint most is, de mindjárt kapnak...

Na tényleg elrendeztem az ebeket.
Itt egy kép Fifiről, ő törpeschnautzer, de most nincs trimmelve, mert télre nem szívesen nyíratom le a szőrét, ne fázzon kint. Õ egy nagyon szeleburdi, ugri-bugri eb, de ügyes is.
Kép
Õ pedig Hédi, egy menhelytől menekítettük meg, akkor még gyönyörű volt, kiskutyának. Hát neki a szépsége valóban belülről fakad. Kép
Egyéblént ízig-vérig nő, uszkár anyukája teljesen megmutatkozik intelligenciájában, nagyon okos, értelmes, pillantásomból tudja mit szeretnék. Ez persze megfűszerezve az elhagyhatatlan női rafinériával.
Kép
vanda978

szevasz Józsi,
ebéd vagy tízórai volt, hogy írták, reggel pont ez jutott eszembe, hogy majd a babaneten csevegünk! Nem tudom esetleg ha most eszembe jutna, hogy a hónapban terhes szeretnék lenni az is be fog jönni, vagy egyszerűen ne is reménykedjek! Puszillak

Wish,
Nagyon gáz ha csak tippelem,hogy a Cedric a vörös hajú gyerek, vagy nem is az! Holnap meg lehet verni ha elmegyek a kreatív délutánra, mert befordultam, nem mintha lenne valami bajom, bár 35. napos ciklusban reménykedtünk hogy csoda történt de nem. Lehet, hogy mégiscsak átmeneti PCO van volt?! Nem mintha érdekelne, csak most messzinek tűnik a február, eddig azt hittem közel van, mindjárt megint azt hiszem csak el kell jutnom abba a stádiumba.

szóval Krisztián Walesben múlatja az időt. Én meg várom haza, az idő repül és ez most tök jó.

Mennem kell, mert annyi minden szarság van amit meg kell bent csinálnom és egy-két ember akkora fasz, bocsi de most nektek kell elmondanom, mert Krisz nincs otthon, bár igyekszem őt nem a benti faszokkal terhelni, lehethogy csúnyán írok?!

Kedves Kekszi,
Nagggggyon állat a kép.

Farkasok J

Kép
farkasok

Szeszasztok kutyásokKép

Na én is dicsekszem egy kicsit az én nagy medvémmel:
Kép
Lassan de biztosan beleszeretett Olivérbe. Olikám egyből imádta (volna ha hagytam volnaKép)
Kép
Imádott kacsájával. (nemhiába vadász kutya)
Kép

Az összes Dévais (Kép) kutya nagyon édi!!!! Hédi viszi a pálmátKépKépKépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi család! Kép
Na és az e szép medve-eb milyen fajta vadászó? Kép
Tényleg vadászik?
És még valami: Na ne csináld, hogy ilyen medencétek van!!!!!
vanda978

Amúgy Hédin még néha én is meglepődök milyen csúnya. Kép Szegény...

Inari, Kata! Semmi hír? Mizujs volt Pityesznél?

Roxal! Hogy állsz a szakdogával?
vanda978

Közbe eszembe jutott még valami:
Tavaly Hédinek kiskutyái születtek, hát ilyen Fifi-Hédi keverék. Nem vigyáztam jól.
De akkor még benti kutya volt, és fialás után kihullott az amúgy is igen lágy szőre. Kép
Nos, ... amikor jött hozzánk valaki megrémült az elé ügető kutya láttán, persze mi apával jót derültünk az emberek arcán.
Bár azt látni kellett volna, így nem lehet elképzelni, tényleg borzasztó volt. Kép Kép Kép

De amúgy a barátaink mind szeretik nagyon, biztos azért mert sajnálják. Kép
vanda978

Szoval ezek az angolok nagon kulturaltam szurkolnak.
ez egy unnep szamukra, jatszik a csapatuk, esznek isznak, szurkolnak 0-99 evig.
Tenyleg idos mamak is ott vannak szurkoloi mezben, sapkaban, kabatban.
Es nem szotyiznak, nem kopkodnek.
de fuck es suck az megy.
Orulnek szidjak a birot.

Orditanak mint a sakal
Jo meccse volt, igaz egyszer kivezettek :-)), mert rossz kapun mentem be.

Egyebkent a Charlton Athletic jatszott a manchester Cityvel.
Kicsit ismertebba city pl David james, Andy Cole.....

Na ez az ebed egy nagy szar volt.
Fish and chis or vakami majas amit utalok vagy GULYAS-nak nevezett kaja, irto szar volt.
Ez van.

Mama jo legyel, ne agyalj otthon egyedul, mert elkaplak.

Nagyon jo itt a hangulat, az ido jo az oktato eletet lassan megirhatom konyvben, hogy a 70es evekben hogy stopplot athenig.

Na keresek valami biscuitot.

Csok

Kép
farkasok

JuditomKép
Nehogy unatkozzál Krisz nélkül, itten vagyok én is és honaptól én is szalma vagyok. Laci a festői Mátranovákra megy tanfolyamot tartani (lakosság kb 1500 fő).
Tényleg holnap melóból mész Rékáékhoz, vagy innen?

Nekünk is vannak ám háziaállataink. Igaz kicsit csendesek, de olcsó a tartásuk és nem piszkolják be nagyon a lakást.
Kép

Õ meg Laciék új kismacskája. Annyira édes Kép
Kép

wish

Farkasok Juditja!
Bejön ez a mindketten írtok dolog nagyon!
Hát igen csúnyán írsz, de nekem mindig mosolyognom kell, annyira bírom! Kép

Vanda!
Szerintem nem is csúnya Hédi! Ezt komolyan mondom. És mi lett a kicsinyekkel?

Farkaskoma!
Ez a Hunglish nagyon menő! Egyébként munkaúton vagy? Vagy just for fun?

Én semmilyen háziállatot nem tudok felmutatni, nézzétek el nekem... Kép
Szóval akkor hányan is leszünk holnap? Jól számolom, hogy csak 4-5-en? Kép Nem baj, akkor is nagyon várom már! Kép
Vendég

Húúúú bassz, most néztem a térképen, hogyn tudok elmenni Rékáékhoz, hát ahhoz képest, hogy nem lakunk messze, a BKV nem nagyon támogatja, hogy odautazzak. Akkora kacskaringóval kell menni (+ 2 átszállás), mintha a város másik felébe indulnék. Lehet Apát küldöm gyalog Mátranovákra, én meg megyek kocsival kreatívkodni Kép

wish

Ja, szerintem leszünk:
-Réka (a házigazda)
-Judit (a ferdevonalvágás nagymestere)
-Hajni (a köhögős, háziállat néküli)
-Timi (a titokzatos Paptibiné)
-Wish (aki még nem tudja melyik buszt térítse el, hogy ne kelljen átszállni)
+ Póci azt mondta, neki jó a kedd délután, de még nem jelentkezett azóta
+ Kata azt mondta, ha jól érzi magát, akkor jönnek a tüszőcskékkel.

wish

Na sziasztok lányok, volt itt termés rendesen, alig győzlek visszaolvasni titeket.Kép

Dévaival végül is a reggeli UH után úgy döntöttünk, hogy ma megcsináljuk. Megkérdezte mikor legyen: ma tuti, a holnap már necces, mert a jobb odali magányos tűszőm 28 mm-nél tartott és a balon három is 20 felett volt, vékony hártyával. Úgyhogy mondtam neki, mivel a sperák úgyis tovább élnek legyen ma, ha holnap lesz a repedés akkor csak a lusták érnek oda. Úgyis kislányt akarunkKép Ezen mindenki jót röhögötKép Szóval 3-ra mentem vissza hozzá és még csak most értünk haza. Ha nem jön meg, akkor 28-án menni kell vissza. Szegénykém még akkor is dolgozikKépKép

Hajnesz,

na mikor költöztök. Mi is szeretjük a Coldplay-t, jókat bulizhatnánk.Kép

Kutyák, cicák, nagyon aranyosak vagytok. Most már tényleg ideje lesz egy kutyás találkozónak is, elvégre ez az ő fórumuk is. Kéksz már kész férfi. Timi jól emlékszem, ti vittétek Kekszet kutyaoviba? Milyen volt, hasznos? Mi is gondolkodunk rajta, mert így "falun osztán ne nagyon viszik kia kutyát".

Farkas Krisztián,

a legöszintébb sárga írigységem a tiédKép Régi vágyunk egy PL meccs, mi a Liverpoolnak drukkolunk, úgyhogy David Jamesért külön irigyelünkKép A világ legviccesebb kapusa, olyan potyagólokat kapott, hogy volt amin már ő is a földön ülve röhögött. Jelentős egyéniséget vesztett vele a csapat, mikor eladtákKép
Judit kitartás, holnap már a lányokkal kreatívkodhatsz és ne bosszankodj azokon a hülye faszokonKép Kutya bajuk legyen! (Tudod amikor kan a kutyákra rájön a tüzelés, de nemhogy egy kiutyacsaj, de még egy felnőtt emberi lábszár sincs a közelükben, amit me....nánakKép Remélem ezzel sikerült lelket öntenem belédKép

Vanda,

Te ma nem voltál 11 körül a Vass dokinál? Volt egy lány aki nagyon hasonlított rád. De az hogy a Vasshoz ment elbizonytalanított.

Mindenkinek puszi és jó kreatívkodást holnapra. Mi is fogunk apávalKép

KépKép
inari

Wish!
Köszi a létszámellenőrzést!
Ha jó leszel - egye fene - elmegyek érted! Kép

Sőt, ha szóltok, hogy ki hogy jön, megbeszélhetünk egy-két "felvevő-helyet", ahol összeszedlek Benneteket!
Pl. Bosnyák tér: 7-es busz végállomás, vagy Mexikói út: földalatti végállomás.

Inari!
Juj, de izgi! Tényleg nagyon tutti, hogy van kiért izgulni Kép Olyan rossz, hogy dönteni kell, hogy egyik és másik nap között. Nem t'om, nekünk hogy fog menni... Kép
És jó kreatívkodást! Tényleg ilyenkor még lehet (vagy esetleg ajánlott is) paplan alá nézni Apával? Kép Ugye ilyen kreatívkodásra gondoltál? Ha nem, akkor vicces, hogy mindenbe a babagyártás képzelem bele...

Póci, Kata és még nem jelentkezett Csajszik!
Nem haragszunk ám a váratlan vendégekre sem! Gyertek-gyertek!
Vendég

Réka, de úgy gondoltam. Ez az egy jó van az inszemben, hogy utána két este kötelező paplan alá nézniKép

KépKép
inari

Wish! Kép
Az biztos, hogy a ti állataitok a legtisztábbak, nem hullik a szőrük, nem kell őket tanítgatni, velük foglalkozni, sétálni, nem beszélve a kajáról, ami néha többe van mint a miénk. Kép
A konferálás jó volt, kíváncsi lennék ha én is mennék, én milyen jelzőt kaptam volna.

Inari! Kép
Nem én voltam az biztos. Én itthon unatkoztam egész nap, és nem Vass dokihoz járok. De akor 28-án fogunk találkozni, akkor megyek én is.
Apával feltétlen dolgozzatok rá még, biztos ami biztos alapon. Kép
Tüszőrepit nem kaptál?

Réka! Kép
Kiskutyák igazoltan jó helyekre kerültek, erről én intézkedtem, csak állatszerető gazdikat kaptak. Azóta "antibébi injekciót" kap Hédike, hogy ne forduljon elő ilyesmi. Mert Fifi nagyon gyorsan tud ám teljesíteni, sok lányeb volt már hozzá. Kép
Úgy irigykedem a kreatív talira, még holnap este tegyetek fel képet, lássam mit alkottatok.

Valaki árulja már el milyen meccsen van Farkaskoma, mi az a PL meccs?
vanda978

Szevasztok Lökött Nyanyák,

Vanda,
Nekünk volt egy cicánk az is egy menekített állatka volt (13 évet volt velünk, sok kölyökkel örvendeztett meg minket)Cirmos lett az anyakönyvi neve, de sokszor csak Gizmónak hívtuk, mert olyan ronda volt, hogy az már szép volt. Erről mindig Woopi Goldberg jut eszembe vagy éppen Barbra Streisand, mert hát ők sem piskóták.
Gondolom ha Hédit megnyírjátok csak egy gizda kis testet kaptok, remélem megnyirjátok, ha másért nem akkor csak saját örömötökre! Szóval szerintem csúcs kutyáitok vannak!

Inari,
Remélem rendesen akrobatikáztok, ma este és VAnta sem zavar be, hogy éppen az esőtől kisimul a szőre és most akkor ő is bejönne. Érdekes, hogy kölyök korában egy komondor milyen cukorrépa tud lenni, bezzeg nagykorukban meg majd beszarik az ember mert olyan rémisztőnek tűnnek, de azt csak a gazdi tudja, hogy ekkor is lehetnek aranyosak, bár én még csak őrzésre láttam hogy használják őket. Szerintem amikor nagy lesz akkor nyírjátok vissza ilyen óriás uszkárosra.

Lkt,
Üzenem Keksznek, hogy szívesen készítem el HAjni stylisttal a portfóliót, mert modellkednie kell a büdös dögnek. Esetleg ha hoznál holnapra egy dedikált képet akkor lehet, hogy alkotóképességemen sokat lendítene.Veszek cserepet tanító néni, ja a Caramel koncert után nálunk alszol vagy mi lesz, mert nem fogok máshun szobát foglalni, és Krisztiánnak is el kell készítenem a szobapincért jelmezt! Be kell valljam hogy nem nagyon van időm hallgatni Caramelt, azt hiszem el kell vinnem a CD borítot, hogy valami szöveget tudjak, mert ha nem akkor Neked annyira vadul kell csápolnod, hogy ne vegyék észre hogy mekkora egy primót vittél magaddal!

Kedves Kevin cica,
Igen büszkélkedj el, hogy neked van ám medencéd, mert gazdiék szeretik ha edzett vagy, köszi, hogy jól tudod kezelni az új baráti társaságot, ígérem legközelebb visszük a rabszolganő mellé a rabszolga fiút is, kérlek hogy majd harapj belé, mert végképp meg kell tudnunk, hogy nem valami Paptibi imitátor!

Lkt,
Akkor mentek hosszú hétvégézni?

Duddu,
Én csak fél hat körül tudok legjobb esetben is ott lenni, mert Kelenföldön 16:45kor végzek. Szóval leszállok a Bosnyákon és valamelyik kis utca, megnézem a térképet, beforgatom magamnak és már ott is leszek! Wish tartsd bekapcsolva a telódat!

Wish,
Hát ez a fenyős gyertya, szerintem tuti jó, és ha elég a kiöntő viasz akkor a fenyővel mi lesz, vagy nem ég meg az égéskor?

Vanda,
Tényleg mosolyogsz a képen?

Ldicsi,
Van 2db minta-csempénk elvigyem, igaz nem lesztek ott esetleg elvigyük a partira?
Mit vigyünk? Ki miért vállal felelősséget? Persze mi egész hétvégén Krisztián szüleivel nyomolunk a vásárokban, és megyünk Domihoz pihizni!

Szakértők jelentkezését várom:
Milyen munkát vállaljon az ember angoltanári végzettséggel, gazdasági diplomácia tanulmánnyal- nem csináltam meg a diplomát belőle, jött Krisztián és minden energiámat leszívta-, óriási érdeklődéssel, 4 év ügyfél menedzseléssel.

Köszi

ui. akinek követségi ismeretsége van ajánlja fel az lenne az álmom.

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Vanda!

Hédi-bédi nekem nagyon bejön. Teljesen Keksz egyik pumi iskolatársára emlékeztetKépKép Látszik rajta, hogy tele van szeretettel.

Inari!

Utolsó inszem kipipálvaKépKép Már nem kell több.

Réka!

Már én is nagyon váromKép Én hozok valami édes rágcsát, az beillik sütinekKépKép Ezen aztán ne aggódj!!!

Wish!

Pfú nem semmi az állatkertetekKép

Judith!

Köszi a meghívást, szívesen élek vele. Caramel cd-t én is módjával hallgatom. Még van idő bemagolni a szövegetKép
Önéletrajzod alapján én az anyaságot javasolnám, dógoztál már elegetKép

Kevin!

Még mindig annyira de annyira nagy medve kutya vagy, akit olyan nagyon szívesen megdögönyöznékKép
lkt

Képzeljétek itt járt a Mikulás Kép
Csengettek és mire kimentem, csak egy mikuláscsomag volt a kilincsre akasztva Kép
Mostmár csak reménykednem kell, hogy olynatól kaptuk, akinek mi is szántunk Kép

A cégünknél van olyan szokás, hogy írunk egymásnak karácsonyi üdvözlőlapot, amiket nagy névreszóló borítékokban gyűjtenek benn az irodában. A céges karácsonyi vacsin meg mindenki megkapja a borítékját. Aztán amikor mindenki elolvasta, hogy ki-mit üzent neki, akkor csapdossa a fejét, hú basszus X. írt nekem én meg nem írtam neki Kép És akkor megindul a népvándorlás, és megy a nagy bocsánatkérés, hogy bocsi, hogy neked nem írtam. Én viccesnek találom, mert valahol természetes, hogy 100 emebernél nem írhatsz mindenkinek és akaratlanul is kimaradhat valaki. Mindenesetre résen kell lenni Kép De olyan nagyon jó érzés, amikor olvasgatod az üziket, hogy mennyien gondoltak rád Kép

wish

tatatatááááááám, íme LKT esti görnyedésének szüleményei (már ami megmaradtKép)

Ez az ami ablakdísznek készült, de most üvegtálat keresek hozzá, és adventi tálalótálnak szánom ajcsiba.

Kép

ő a régen keresett angyalka, azért nem lakik még az ablakon, mert Paptibi Margit csak holnap fog ablakotmosniKép

Kép

az egyetlen nem elajánékozott cserepem, dekopázzsal készült. A színei nem jönnek ki jól, mert hiába iskoláztattam Paptibit még egy rendes fotót sem tud csinálni. Lehet hogy nem is isibe jártKép

Kép
lkt

Sziasztok!
Lányok, rengeteget írtatok! Sajnos, nem tudom most visszaolvasni mert nagyon nem esik jól ülni. Hogy miért? Kezdjük akkor a végén. Úgy tűnik, lett egy sérvem a lágyékhajlatban. Kiszorította a bal petefészkem...

Hogy visszaugorjak az elejére, szerdán lesz a punkció. Ma nem csak jó híreket kaptam, de azért így is örülök. A versenyképes tüszőim száma visszaesett, jelenleg négy befutó van. A többi lemaradt... sok kisebb van még, talán érik még szerdára, de választhattunk: szerdai punkció kevesebb, de biztosabb tüszővel, túlstimu nélkül, vagy pénteki punkció esetleg több tüszővel, de el is durranhatnak és túlstimulálhatok. A szerdát választottuk. Nagyon csípem, hogy Dévai ilyen óvatos.

Délután egyre jobban fájt a hasam, ill. feszített, de inkább hajlatban mint a hasam. NÉzegettem, aztán észrevettem hogy egy kis hurka van a hajlatomban. Dévai ugye ma ijesztgetett a túlstimuval, úgyhogy felhívtam Dévait, mit szól a hurkához. Megnézte a vérvételes papírom, tökéletes középérték ösztradiol szintem van, ennek nagyon megörült és a házidokihoz irányított. Õt csak telefonon értem el, de látatlanba simán sérvet diagnosztizált. Holnap kell mennem hozzá. Sajna én is erre számítottam, van kórházi gyakorlatom ugye, láttam már ilyesmit. Hát, így jártam. Ettől még meglesz a punkció.

Hát, én így cifrázom a dolgokat.

Ja, megkaptam az utolsó Gonalt. Nem csíp többet, remélhetőleg... Most adtuk be a Cetrotide-t, ma is szimpi volt, nem csípett. Tizenegykor kell beadnom az Ovitrelle-t. Ezt is hasfalba kell, úgyhogy itthon intézzük. Majd megpróbálok ébren lenni, én tizenegykor már aludni szoktam.

Szerdán fél nyolcra kell mennem. Segítség!

Inari, látom megvolt az inszem! Azért állj csak hozzá pozitívan!

LÁnyok, sajnálom, de holnap a házidokival lesz randim, nem tudok menni este. Majd egy másik alkalommal.
Puszi mindenkinek!

Kép
szkatácska

Sziasztok lányok!
Bocsánat nem tudtam visszaolvasni most értem haza melobol csak gondoltam gyorsan megirom hogy sajnos ugy tünik nem tudok menni holnap kreativkodni pedig vettem egy csomo mindent,de kolléganöm bejelentette hogy lebetegedett és nem jön melozni igy bent kell maradnom helyette melozni.Annyira szerettem volna menni hogy végre személyesen is megismerjelek titeke de ez nem akar összejönni.Ha csoda történik és mégis tudok menni akkor betopannok ha lehetséges igy hogy nem számittok rám.Most megyek kaját csinálni meg aztán visszaolvasom a hétvége termését.Puszi

Kép
póci

Wish,
nem is olvasom ki mit írt, mert írod hogy nálatok csengettek, rohanok az ajtóhoz, mert nálunk kétszer is csengettek, gondoltam Bakacsi ellenőriz, hogy mit művelek Krisz nélkül, de tényleg van Mikulás az ajtón? Ki lehetett?Megjegyzem mesztelen voltam na jó be volt csavarva a hajam, és pont ezért gondoltam, hogy Bakacsi szomszéd jött, vagy valamelyik pasi szomszéd , mert mindig ráéreznek mikor vagyok mesztelen vagy éppen fürdök! Pixx-Zuxx Mikulás?Vagy Wish te voltál és csak megtévesztésnek írtad? Vagy a közös képviselő? Tök izgi! Ellenőriztem, mi van benne, nagyon jó izlésű Miku volt, tehát nem a közös képviselő, nem merek kimenni a folyosóra, hogy megnézzem más is kapott-e az emeleten! Úgy gondolom mindegyik csoki és mogyoró megfelel így ha nem bánod nem akarok csere-berélni! Alig merem megnézni, nem ám kiugrik belőle valaki vagy valami! Elég sok benne a mintás csoki, így én azokat csíkosnak veszem és megnyugszok, hogy megérdemeljük! Régen mindig ezt csináltuk otthon! Örömmel jelentem nincs benne virgács! Tehát jók voltunk! Kedves Mikulás bácsi és néni! Köszönjük a csomagot, igazán kedves!

Hajnesz!
Szóljál már Wishnek, hogy neked van napszemcsis kutyád Máltáról!

Wish,
Vigyek cikk-cakk ollót, nem mintha volna de talán ez még megy!

Kép
farkasok

SziasztokKép

VandaKép
Az én hajam is kihullot fialás utánKépKépKépKép Hédike szépségét még lehet fokozni???????KépKépKép Nekünk volt anno egy macskánk akit Csufláknak hívtunk. Nem volt az sem egy szép darabKépKépKép Viktornak az egyik haverja forgalmaz medencéket és jó áron beszereztünk egyet. Olikám nagyon élvezte nyáron. Jövőre valami fedés kell rá, mert így elég veszélyes. Szerencsére Kevin cica nem ugrik beleKép

FarkaskomaKép
Kirándulgatunk-kirándulgatunk??? Ha véletlenül összefutnál a sarki fűszeresnél a David Backhem-el, légyszi küldd már át. Epekedve várja egy unatkozó háziasszony. Nyelvi nehézségeket áthidaljuk. Most jöhetne is, Husikám squas-olKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Ja-ja, köhh-köhhhh-köhh, tessék mán benézni a naponta háromszor megújuló hómpédzsemre!!! Még hogy én háziállat nélküli???!!! Kép(köszi Farkaslyány!)
Megjegyzem, asszem értem, Wish hogy értette, hogy Bonyhádon van az összes háziállatom...okos vagyok? Kép De a két papifej itt van ám a nyóckerbe velünk!!!
hajnesz

Sziasztok Csajszik!Kép
Vanda!
Köszi,hogy nem haragszol!Kép

Farkaskoma!
Üdv a távolban.Kép

Judit!
Milyen csempétek van?Nem értettem tisztán.Hozod a fürdőszobát?KépMit hozzál a bulira?Hm.Meg van!Rózsavizet kérek szépen!!Kép

Andi!
Tennél fel táblicskut,hogy akkor ki jön,hányan leszünk stb...?Köszike.Jaj izgulok,hogy fogunk elférni...Kép

Timikém!
Nagyon ügyi csaj vagy!Paptibi jön a buliba???KépKépzeld ma megcsináltam az ablak varázst!Háááát,sikerülhetet volna szebben is,de így is büszke vagyok magamra.KépMár van micimackós sablonom már csak fóliát és festéket kéne szerválnom.Na meg kitalálni,hogy is fogjak hozzá.Kép

Zsebi!
Köszi a sablon mintákat!Nagyon tetszik,ari vagy.Kép

Rólunk:Domi már jól van csak az étvágya nem tért még vissza teljesen.Rendes kaját nem akar enni,csak banán,rudi,gyümilé az jöhet.Én még fosizok,de majd csak túlélem.KépAz éjszaka belül aludtam az ágyon,hogy tudjak pihizni.Apa volt a gyerek ügyeletes.KépHajnalban nyöszörgött Domi én pedig ösztönösen kipattantam az ágyból....Igen ám,de ott volt a fal.Tiszta erőből lefejeltem,azt hittem szét megy a fejem.KépKép
Volt ám ma nálunk is a Mikulás!Domi kapásból a virgácsot akarta megenni.Kép

Holnapra jó kreatívkodást,sajnálom,hogy nem tudunk ott lenni!De nyugi Réka lesz még rá alkalom,hogy a fiúk szétkapják a lakásotokat!KépKépes beszámolót kérünk a holnapról!KépPuszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!
Amit írsz, attól még a hideg is kirázott! Mit tudnak ilyenkor csinálni? Vagy magától "rendeződik" a dolog, össze tud forrni?
Fú, remélem, minél kevesebb mizéria jár vele!
Nagy drukk a punkcióhoz!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Elszállt a hosszú üzim Kép
Megyek is inkább aludni.
De röviden:

KataKép
Drukkolok holnapra is, meg szerdára is. Remélem nem nagy gáz a sérv Kép

HajniKép
Elfelejtettem a papagájokat Kép

DiaKép
Sajnálom a fejedet, vigyázz magadra!

wish

Kata!Kép Nagyon sajnálom ami veled történt, na nem mintha ez vígasztalna, de akkor is. Remélhetőleg ez a sérv dolog nem fog a punkcióba belerondítani. De most valóban úgy megnőtt a petefészked, hogy kinyomott egy sérvet? Ilyet még nem hallottam, én azért szurkolok, hogy ne az legyen, csak valami.... nem is tudom mi.

Farkaslyány! Kép
A Hédit nem lehet megnyírni. Nem csakhogy gizda lenne a teste, de olyan puha alig szőre van, hogy a kiskutyáknak van olyan. Itt-ott egy kis folt szőr, annak is a fele ősz. Kép Kép

És mostmár muszáj vagyok valami mosolygóst felrakni, és magyarázkodni. Azért vagyok nem túl vigyori a képen, mert apa épp már idegesített, hogy nem bír normálisan, simán lefényképezni, csak variált egyfolytában.
Kép
Na, ez meg homályos, mondom, hogy nem tud fényképezni.

Wish! Kép
Én is oda akarok költözni, ahol csak úgy jár a Miku. Jó dolgod van, meglepi csomag, munkahelyi szeretet-üdvözlések... Kép

Timi! Kép
Szépeket alkottál, az első kép tényleg jó lenne valami üvegtálra. Az angyalmintád ha gépbe van, akkor elküldhetnéd nekem.

Gigi! Kép
Backhem nem Madridba van? Kép

Dia! Kép
Szerintem festék lesz a bulin ezer. Még jó, hogy ajánlgatom, és ott sem leszek.
Dokinál már voltál ezzel a hasmenés dologgal?
vanda978

Na még ezeket felraktam, már biztos unalmas vagyok. Kép
Anyukám horgolta az angyalokat, meg a hópelyheket. Van belőle nekem sok, olyan szépek, és ezeket akarom a fára rakni. Kép Kép
vanda978

SziasztokKép
Na, én nem ma aludtam semmit, nem tudom milyen állapotban leszek estére Kép
Fél ötig idézetet kerestem, egy céges kezdeményezés miatt, de persze nem találtam semmi jót, majd mire elaludtam volna kelt Laci, aztán mire megint elaludtam volna, indult Mátranovákra, utánna meg már nem tudtam elaludni. Most várom, hogy hívjon, hogy odaért, aztán remélem tudok még aludni egy kicsit a délelött, bár be kellene ma mennem a cégemhez. Nehéz az élet Kép

VandaKép
Nagyon szépeket horgolt Anyukád, biztos nagyon jól fognak mutatni a fán.

wish

Jó reggelt és szép MIKI napot MINDENKINEK!!
Kép

Judit!
Ha gyalog jössz, ne sétálj a Bosnyáktól, mert azért az kb. 15 perc, hanem valahol (Keletitől bárhol) szállj át a 73-as buszra. És a Cinkotai útnál szállj le, onnan már tényleg csak néhány lépés befelé. Minél előbb érdemes átszállni a 73-asra, mert elég sűrűn jár és nem áll meg minden bokornál.

Azért megadom a mobilom, jól jöhet még: 20/424-9251

Póci!
Ha nem számítunk Rád, akkor is jöhetsz! Kép

Timi!
Kedvet kaptam az üvegfestéshez, olyan jó dolgokat csinálsz! A gond csak az, hogy nincs túl sok festékem, az is a gagyibb fajtából... No mindegy.

Wish!
Miccólnál, ha 4 körülre elugranék érted? Csak mondj egy címet! Kép

Lányok!
Másért nem kell menni valahova?

Dia!
Szeeegééény, bár mikor írtad, hogy belül aludtál, gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a vége. Púpod is lett? Remélem azért nem lettél egyszarvú! Kép Nanná, hogy fotózunk. Remélem is, hogy legközelebb itt lesztek. Most az a fontos, hogy hétvégére fittek és üdék legyetek!!

Kata!
Szörnyű ezt a sérvet olvasni! REmélem, hogy nem akadályoz majd meg semmiben. Ha megjártad a dokit, írjál mindenképpen! Kép

Vanda!
Köszi a mosolygós fotót. Tud Apa fotózni, csak mond meg, hogy tartsa stabilan a kezét! Kép
Ezek a horgolt pelyhek naggyyon tetszenek! Annyi mindent tudok csinálni, de a horgolás kimaradt. Pedig ilyeneket biztosan csinálnék. Esetleg nem tudnád megszerezni a leírását?? Plííííz!

Juj, remélem, nem hagytam ki senkit! Most futok vérvételre, később még jövök!
Puszi: réka
Vendég

Dia, lányok!!!!

A lényeget nem is írtam, mi sajnos biztosan nem tudunk menni Domi szülinapjáraKép, mert szombaton jövünk haza a kirándulásból, vasárnap meg a család akarja az immáron 30 éves vén LKT-t megköszönteni.
A következő tali remélem januárban lesz,így keveset kell nélkülöznöm Titeket, és azon feltétlenül ott leszek (ez a biztos), de akár leszünk is lehet belőle ha a Fantom Paptibi munkája is úgy akarjaKép

Réka!

Üvegfesték és sablon az biztosan lesz, én biztosan hozok, de szerintem Wish isKépKép
lkt

Kata!

Feltétlenül írj, hogy mit mond a háziorvosodKépKépKépKépKép Ez most nagyon nem kellett volna, a francba!!!
lkt

RékaKép
Szuper ha négyre eljössz értem! Kép Akkor visszem az egész kreatív dobozkámat és nem válogatok belőle.
Szekszárdi utca 9. Csörögj rám ha ideértél.

Nekem nincsenek üvegfestéshez sablonjaim kinyomtatva, de ha megmondjátok milyet szeretnétek, akkor nyomtatok ki.

Na megyek, megpróbálok aludni...

wish

SziasztokKép

KataKép
Ne borzold itt az idegeinket légyszi ilyen horrorral!!! Tessék meggyógyúlni! Olikám sok puszit küld!!!

TimiKép
Na a titokzatos Pap úr megint nem fedi fel kilétét!!!! De mondjuk már biztos vagyok benne, hogy nem létezik mert olyan férfi NINCS aki ablakot pucol!!KépKép És rájöttem, hogy minek a rövidítése az LKT: Lukácsné Kiszel TündeKépKépKépKép Anyukám most már töredelmesen valld be, hogy lányanya leszelKépKépKépKép

VandaKép
Naaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tudod, hogy DB Madridban van, de hát olyan jó álmodozni!!Kép

Mentem valami értelmeset csinálni!

Puszi

KépKép
gigi28

Kata,

Jaj, nagyon sajnálom, nem hiába mondogattad, hogy neked úgy húz a hasfalad.Kép A fene se gondolta, hogy nem csak a tüszők rendetlenkednek. Laikus vagyok, de ez a sérv nem régebbi, csak eddig nem jött ki, mivel nem erőltetted magad és belülről sem nyomta senki? remélem a terhességbe nem fog bezavarni! Vigyázz nagyon magadra és írj, hogy mit mondott a doki.

Vanda,
aakor az alteregód volt, mert tényleg nagyon hasonlított rád. Én is nagyon remélem, hogy 28-án találkozunk, mert az azt jelenti, hogy 2006-ba már babával a hasamban lépek át.Kép Az angyalkáid nagyon szépek. Reméljük hamarosan lesz belölük "hús-vér" is.Kép

Judit, Vanta nagyon rendes és jólnevelt kutyagyerek, szépen aludt a házában este és nem zavarta a szülőket. Mondjuk ebben a szemét időben nincs is kedve nagyon még játszani se. Hát igen, nagykorukban nem piskóták, de amelyik normálisan van tartva és nevelve az nem lesz vérengző vadállat. Régen nekem is schnautzerem volt, csak nem törpe, mint Vandának, hanem óriás. Idegenek rá is mindig azt mondták, hogy félelmetes, de igaziból egy nagy mafla bohóc volt.Kép

Wish,
remélem éppen alszol. Vagy éppen megint titokban ajándékokat osztasz fehérprémes piros kavbátkában. A szakáll jól állKép Hozzánk mikor jösz?

Timi, klasszak az ablakdíszeid. A fehéret kitöltötted fehérre, vagy hagytad átlátszónak?

Nagyon jó kis délutánt nektek és remélem stílszerűen lassan az eső is átvállt havazásbaKép
PL- Premier Leege (angol NB1, csak hát kicsit jobb!

KépKép
inari

Csajok,
nem kratívkodunk inkább egy bárkát a Gellérthegyen. Ez már tiszta özönvíz. Még jó, hogy évtizedek kellenek amíg megérezzük az globális felmelegedés hatásait.Kép

KépKép
inari

InariKép

A tájképnél kérdezed ugye? A házikók alatti részt kitöltöttem fehérrel, az eget pedig úgy csináltam, hogy átlátszóval töltöttem ki, és abba kevertem arany csillámos festéket fokpiszkálóval elegyengetve (ugyanazt, mint az angyalka haja), így spóroltam a csillámossal, meg valahogy sejtelmesebb is az égbolt, hogy nem csupa csillám.

Igen ez az esőmennyiség hihetetlen, ha pár fokkal hidegebb lenne, nem látszanánk ki a hóból. De szerencsére mára vége, holnaptól nem mond esőt. Nagyon nem kéne esnie pont amikor kirándulni megyek pasival.
lkt

Gigi!

Az agyam eldobom Tőled!!! Annyira jót röhögtem. Fel is hívtam Paptibit,hogy neki is elolvassam az írásodat. És képzeld, épp a létráról cibáltam le a telefonommal, ottan pedig azért tartózkodott, mert mosta az ablakotKépKépKépKépKép Tényleg olyan jó fejKépKépKépKépKép
Lukácsné Kiszel TündeKépKépKépKépKépKép Ez k.va jóKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Wish Kép
A papagájok azt üzenik Neked, hogy "ííííííí-ííííííííí-csirrr-tyuttyutyúúúúúú-csicsicsííííííííí-tyittyirityííí!" ami kb, annyinak felel meg, hogy most az egyszer még megbocsátjuk, mert jófej vagy, de ne gondold, hogy ezek után meghívunk a kölestálhoz!"

Jaj, ne is törődj velük, kicsit nagy az arcuk mostanában...Kép
Hmm...most elképzeltem, milyen lehet idézetet keresni. Érdekes lehetett. Látom, karika sablont már nem kell vinni, majd a szemed alattiról leveszi akinek kell. Kép Jaj, de gonosz vagyok! Azért pihizz valamennyit! Kép

Gigi!
LKT Kép Díjnyertes!!! Kép Kész vagyok.

Vanda!
Ezek a horgolások tüneményesek!!!

Réka!
Értem lécci gyere már a Városmajor utcába úgy fél6 körül, jó?! KépKép
Na jó, nem fárasztom tovább az olvasóközönséget, mi lenne, ha Domi buliján folytatódna a kreatívkodás? (Már látom, ahogy Dia a haját kezdi tépni!)
hajnesz

Jo reggelt, vagy mit,

Ez a nap is elkezdodott azota volt 2 coffe break.
Ingye tea, kave, udito viz, biscuit....
El vagyunk,

Ezek az angolok - walesiak szarnak a szabalyokra.
Leszarjak ha magyar inni akar este szabaly ide vagy oda -lehet inni 11 utan, de ugy lehuztak a rolot hogy csak na.
El is kellett hozni a korsot cserebe.

CARLING - EXTRA COLD tipusut.

Jot unoztunk, soroztunk a kandallo mellett.

Ma folyt kov, hisz van velunk egy Miki.

na meg el kellene menni Carefillybe, az meg Cardiff utan van, meglatjuk.
Este BL meccsek, ezek a szieglakok mar be vannak sozva.

http://www.cafc.co.uk/stadium_plans.ink

itten voltam, West Stand Lower, F sector , V sor 72 szek.

It was One of my dream!

Csok

mama jo legyel.
Kleno monddott valamit az atallasrol, miert nem lehet smsezni?

Puszkok

Kép
farkasok

Wish!
OK!

Gigi!
Na és mi értelmeset csináltál??
Az LKT-t úgysem tudod überelni!

Hajni!
Már majdnem bevettem, hogy menjek érted... Kép
Mikor jössz és hogyan?

Itt is szutyok az idő, de azért sem hagyom magam elkedvetlenedni!

Puszi:
réka
Vendég

Duddukám,
Hála a BKV-nek december 3-óta hosszabb útvonalon jár a 73-as busz, így felszállok rá itt Kelenföldön és a Cinkotai úton meg le, szerinted így jó leszek?

Kép
farkasok

FarkaskomaKép
Nem most hoztak valamikor új törvényt az ángliusok, hogy tovább is nyitvatarthatnak a kocsmák?
Méghogy 11-kor záróra... a walesi bárdok mit szólnak ehhez? Kép

Kedves papgájokKép
Csííííííííííííííííí-tyutyutyutyúúúúúú-íííííííí-csir-csir.
(Azaz ti is jófejek vagytok, a kölesen meg nem veszünk össze)

GigiKép
Tréfarépa volt reggelire? KépKépKépKépKépKép Én is jót röhögtem a LKT megfejtéseden. Mostmár csak két dolgot nem értek:
1. Mi a túróért veszi fel LKT a tévés szereplésekhez azt a ronda maszkot, nekem maszk nélkül élőben jobban tetszik.
2. Ha nincs Papptibi, akkor miért nem hozza magával Donatellácskát a bulikba? Vagy Donatellácska Keksz kutya tévés maszkja lenne?

Képzeljétek, megint járt itt a Miki Kép
Azért nagyon trükkös az öreg. Azt hiszi, azért mert neki nagy pocakja van, rá kell hasonlítsunk, ezért rengeteg csokival töm minket Kép

Jelentem aludtam három órát. Egy kis futkározás, egy hideg zuhany, némi redd bull és már talán ébren is maradok, amíg Réka ideér.

wish

Judit!
Király! Ezt nem is tudtam.

Wish!
Ha nem sikerül ébren maradnod, megnyugodhatsz: felköltelek mindenáron!
Hiszen téged ért a nemes feladat, mint legkorábban érkezőt, hogy becigöld velem a konyhából a nagyasztalt a nappaliba Kép Kép Úgyhogy redbulira fel! Kép

Ezt a Miki ötletet elloptam jövő évre. Idén nem jut energiám a szomszédokra...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: