A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Még itt vagyokKép

SzilcsikeKép
Hát igen, mostantól fiatalodunk, jó?Kép Naná, hogy voltKép

GilikeKép
Köszönöm a köszöntést!

Na, most indulokKép puszi mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

Még itt vagyokKép

SzilcsikeKép
Hát igen, mostantól fiatalodunk, jó?Kép Naná, hogy voltKép

GilikeKép
Köszönöm a köszöntést!

Na, most indulokKép puszi mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

Na én már le nem mosom magamról a név reklamációmatKép

Köszönöm,nagyon jól, nagyon aluszékony és szomjas vagyok a nap 24 órájába( legalább 3-4 litert iszom, külöben a szám kifehéredik és kiszárad).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na én már le nem mosom magamról a név reklamációmatKép

Köszönöm,nagyon jól, nagyon aluszékony és szomjas vagyok a nap 24 órájába( legalább 3-4 litert iszom, külöben a szám kifehéredik és kiszárad).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

NOÉMI
jól vagyok ez a bajom igen tudom hülye vaok de inkább legyek szarul mert akkor tudom rendben van minden bent.várom a csüt uh hogy lássam a kis babót h nőt egy hét alatt.most nem fáj úgy a cicim mint múlt héten ez idegesít kicsit nehogy leálljon minden oda bent.hülye vagyok tom csak már volt ilyen.neked milyen tüneteid vannak?
cicid mindig fáj? vagy néha nem? a hasam nem fáj csak ritkán.nem úgy mint régen.akkor görcsöltem
hát émelygek de ritka szóval jól vagyok
írj ha van időd
gili
gilingalang

NOÉMI
jól vagyok ez a bajom igen tudom hülye vaok de inkább legyek szarul mert akkor tudom rendben van minden bent.várom a csüt uh hogy lássam a kis babót h nőt egy hét alatt.most nem fáj úgy a cicim mint múlt héten ez idegesít kicsit nehogy leálljon minden oda bent.hülye vagyok tom csak már volt ilyen.neked milyen tüneteid vannak?
cicid mindig fáj? vagy néha nem? a hasam nem fáj csak ritkán.nem úgy mint régen.akkor görcsöltem
hát émelygek de ritka szóval jól vagyok
írj ha van időd
gili
gilingalang

Szia Mot!Kép
Elég szörnyű dolgokat írtálKép
Most én is el vagyok kámpicsorodva, de majd elmúlik. Új hónap, új remény Kép
Vendég

Szia Mot!Kép
Elég szörnyű dolgokat írtálKép
Most én is el vagyok kámpicsorodva, de majd elmúlik. Új hónap, új remény Kép
Vendég

a TV-ben meg most szülnek.
Vendég

a TV-ben meg most szülnek.
Vendég

Babcsibe
Hogy én milyen bunyerák vagyok! Tegnap nyugiban cseverészek veled, meg elfelejtek kívánni Neked! Mea culpa, mea culpa! Kép
gtünde

Babcsibe
Hogy én milyen bunyerák vagyok! Tegnap nyugiban cseverészek veled, meg elfelejtek kívánni Neked! Mea culpa, mea culpa! Kép
gtünde

Mot Kép
Üdv. nálunk, de ne maradj sokáig. Kesergés ellen csatlakozz a topichoz. Ne félj, szerintem a problémátok orvosolható, sőt a ciszta már meg is oldódott. A kiskatonavizsgálat eredményét mikor fogjátok megtudni?
Drukkolok, hogy mielőbb babásodj Kép

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Üdv. nálunk, de ne maradj sokáig. Kesergés ellen csatlakozz a topichoz. Ne félj, szerintem a problémátok orvosolható, sőt a ciszta már meg is oldódott. A kiskatonavizsgálat eredményét mikor fogjátok megtudni?
Drukkolok, hogy mielőbb babásodj Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda
Nem baj, ha átcsúszik jövőre, a lényeg, hogy nemsokára babásodszKép Mikor lesz a szülinapod?Kép

Karcsi
Köszi az infot.Kép

Gyugyi
SajnálomKép

Mindenkinek további szép napot! Val.szeg csak este nézek be, mert ma oktatás fedőnév alatt karácsonyi buli lesz a cégnélKép

Na csá!
gtünde

Manda
Nem baj, ha átcsúszik jövőre, a lényeg, hogy nemsokára babásodszKép Mikor lesz a szülinapod?Kép

Karcsi
Köszi az infot.Kép

Gyugyi
SajnálomKép

Mindenkinek további szép napot! Val.szeg csak este nézek be, mert ma oktatás fedőnév alatt karácsonyi buli lesz a cégnélKép

Na csá!
gtünde

Bunyika Kép
Ez sem rossz név!!! Szólíthatlak ezentúl így?

Kép
Kép
szilva069

Bunyika Kép
Ez sem rossz név!!! Szólíthatlak ezentúl így?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy megtaláltalak Benneteket! 30 éves vagyok és 1 éve próbálkozunk....
Páromnál gennyes prosztatgyulladást állapítottak meg nyáron - 8 hetes kezelés (arany áron) után - januárban spermatogramm kontroll.

Én két hónapig "dédelgettem" egy 6,5 cm cisztát, már a műtét részleteit beszéltük, mikor a kis mocsok (pszichés alapon) visszahúzodott és a mostani menstruációmmal kiürült. Ma is voltunk szonográfusnál 11. nap van és 18mm-es a vezértüsző, és nem abban a petefészekben amiben a "szörny" volt.

Tehát bizakodás!!

Hasznos tippeket, ötleteket várok, mi az ami segíthet!

Néha nagyon elkeseredek.

Mindenkinek minden jót kívánok.
mot

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy megtaláltalak Benneteket! 30 éves vagyok és 1 éve próbálkozunk....
Páromnál gennyes prosztatgyulladást állapítottak meg nyáron - 8 hetes kezelés (arany áron) után - januárban spermatogramm kontroll.

Én két hónapig "dédelgettem" egy 6,5 cm cisztát, már a műtét részleteit beszéltük, mikor a kis mocsok (pszichés alapon) visszahúzodott és a mostani menstruációmmal kiürült. Ma is voltunk szonográfusnál 11. nap van és 18mm-es a vezértüsző, és nem abban a petefészekben amiben a "szörny" volt.

Tehát bizakodás!!

Hasznos tippeket, ötleteket várok, mi az ami segíthet!

Néha nagyon elkeseredek.

Mindenkinek minden jót kívánok.
mot

Nagyon aranyosak vagytok!

Kiskatonával január elejét beszéltem meg (10 e Ft a vizsgálat), mivel a Péterfi wc-ben volt az első mintavétel/adás (oda ment mint laikus) elég rossz élménye maradt és megbeszéltük, a kontroll már nem ott lesz. (hanem az andrológusnál aki a gyulladást kezelte)

Idén januárban mentem a szokásos rákszűrésre és ott elkottyantottam, hogy már jöhetne a baba, de csak úgy simán, semmi extra akarás!!! Erre kaptam clostilbegitet és lett egy szép cisztám, az ügyeletes doki (akihez rohantam a 2 hónap gyógyszerszedés után kialakult ciszta miatt - úgy fájt) mondta, hogy keressem fel a magánrendelőjében. 3 hónapig csak a hőmérsékletemet kellett írnom, közben a párom már említett spermavizsgálata. Azt mondta először ismerjük meg testemet, nem egyből gyógyszer! Szóval izgi az év eddig. A hőmérséklet szépen alakul és az első szonográfusnál töltött reggelen (peteérés nyomonkövetés) meg is láttuk az a mocsok cisztát - a végeredményt már leírtam.
Hát így állunk most.
De nem szabad feladni!!!!!
NEKTEK SEM!!! SENKINEK!!!!
mot

Nagyon aranyosak vagytok!

Kiskatonával január elejét beszéltem meg (10 e Ft a vizsgálat), mivel a Péterfi wc-ben volt az első mintavétel/adás (oda ment mint laikus) elég rossz élménye maradt és megbeszéltük, a kontroll már nem ott lesz. (hanem az andrológusnál aki a gyulladást kezelte)

Idén januárban mentem a szokásos rákszűrésre és ott elkottyantottam, hogy már jöhetne a baba, de csak úgy simán, semmi extra akarás!!! Erre kaptam clostilbegitet és lett egy szép cisztám, az ügyeletes doki (akihez rohantam a 2 hónap gyógyszerszedés után kialakult ciszta miatt - úgy fájt) mondta, hogy keressem fel a magánrendelőjében. 3 hónapig csak a hőmérsékletemet kellett írnom, közben a párom már említett spermavizsgálata. Azt mondta először ismerjük meg testemet, nem egyből gyógyszer! Szóval izgi az év eddig. A hőmérséklet szépen alakul és az első szonográfusnál töltött reggelen (peteérés nyomonkövetés) meg is láttuk az a mocsok cisztát - a végeredményt már leírtam.
Hát így állunk most.
De nem szabad feladni!!!!!
NEKTEK SEM!!! SENKINEK!!!!
mot

Nem is adjuk fel!!!
Egyszer sikerülni fog.Csak mikor pirosat lát ez ember lánya az sz@r. Az idén kék lesz a karácsonyfánk!!
Vendég

Nem is adjuk fel!!!
Egyszer sikerülni fog.Csak mikor pirosat lát ez ember lánya az sz@r. Az idén kék lesz a karácsonyfánk!!
Vendég

Szilva
Nem lehetsz spontán babás???Kép
Mot
Szia! Elevit,E vitamin, napi 2 liter ásv.víz,sok fehérje. Ezek az én javaslataim. Soksikert!

Rám meg rámragasztották a takonykórt. Pont jókor. Kép Remélem rosszabb nem lesz. Vigyázzatok csajok ebben a *zar időben!Kép

Kép
vizkriszisback

Másik topicban olvastam egy PG/53 valamiről!!

Mi a véleményetek róla? Termékenység időpontot mutat!
Párom 2 hónapja nem dohányzik!!! Nagy tett 13 év után!! Remélem ez is segít!

Kellemes napot!
mot

Kriszta Kép
Sajna nem jöhet össze a spontán baba, mert mindkét p.vezetékem val.színűleg el van záródva Kép

Mot
Teszt ügyben Babcsi az illetékes, biztos fog neked válaszolni, de csak este lesz net közelben!
A dohányzás elhagyása nagy lépés a baba felé. Gratula neki, dícsérd folyamatosan. Biztos jót tesz a kiskatonáinak a füstmentesség Kép
Januárban sokkal okosabbak lesztek az andrológiai eredmény után.

Kép
Kép
szilva069

Kriszta Kép
Most látom, hogy beteg lettél Kép Gyógyulj meg hamar!

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép
Utólag

GyugyiKép

Vkrisz,Jobbulást neked!KépKép

Szilva,most láttam csak,hogy mi a baj,de hány olyanról hallotunk már igy is sikerült spontán a baba?Csodák mindig vannak!!!Így vagy úgy remélem minél hamarabb megkapod a te kis csodádat!Kép

Gtünde Jó TanulástKép

Most megyek fözni vmit,mert apa már éhes!Kép
Vendég

Lementem a bótba, vettem hajfestéket!!Burgundi. Ha már piros, akkor legyen piros!(ill.vörös)Új szín, új hónap. Bort is vettem. Vöröset. Meg forralt bor fűszerkeveréket. Ma este forralt borba fojtom a bánatom. Nagyon paprikás kedvemben vagyok. (az is piros) Még jó, hogy egyedül vagyok itthon.
Vendég

két rohanás között egy gyors bekukkKép

TüncsikeKép
Nem vagy bunyerák!!!Kép Köszi a köszöntést!! Arany virágszál vagyKép

EllaKép
Neked is köszönöm szépen a köszöntést!! Ezek a karácsonyi bulik jók szoktak lenniKép bulizz egy nagyot!Kép

SzilcsikeKép
hahaha..bunyikaKép ez jóKépszegény TüncsikeKép

GiliKép
Az nem baj ha nem vagy rosszul, azért még odabent minden rendben vanKép Nem szabad idegeskedni annyit, jó?Kép

KrisztaKép
Szegénykém, sajnálom, hogy lebetegedtélKép küldök gyógyító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MotKép
Üdv. köztünkKép Mielőbbi babásodástKép

Látom te is átéltél már egy s mást, de hála istennek az a fránya ciszta felszívódott. Én a pg-t csak úgy miért is ne használgatom, de szerintem és itt még mások szerint sem túl megbízható. Vegyél inkább LH tesztet (DM, Rossmann, patika) ami a vizeletből mutatja ki a lutenizáló hormon megnövekedett jelenlétét. rakok ide neked egy linket róla (én a DM-ben veszem a corax-ot):

http://www.infertility.hu/bm.htm

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Nem tudom, hogy került Ellához a karácsonyi buliról szóló megjegyzés, de az neked szóltKép

Kép

KépKép
babcsi

A lényeg valóban az, hogy eltünt az a mocsok és most a 11. napon a másik petefészkemben már növöget a vezértüsző (18 mm). Remélem ki is pukkad!

Jó, hogy vagytok!

Nekem meg az LH-ról mondták, hogy felesleges, most mi legyen?

Az infertility-s doki már rég meddőségi centrumba küldött. A PG/53-at se becsüli túl nagyra.

Szerintetek?
mot

Továbbá:

A terv az, hogy néhány hónap (remélem 1,2) peteérés nyomonkövetés után, ha minden ok és rendben megy, és még mindig nem jön a baba, akkor jöhet a petevezeték átjárhatóság vizsgálat!

Az milyen?
mot

Ella Kép
Köszi, aranyos vagy!

Gyugyi Kép
Ne fogd vissza magad. Mostanában én is sokat nézek a boros pohár aljába Kép

Mot Kép
Ha nagyon babát szeretnél, akkor én is azt javasolnám, hogy menj inkább meddőségi központba, mert ott célirányosan mindent kivizsgálnak, és hát talán jobban értenek a témához, mint egy "sima" nőgyogyi.
Nem kell attól még belevágni a lombikba, vagy az inszemekbe, de legalább kivizsgálnak benneteket!

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Túl lehet élni, de nagyon fontos vizsgálat. Nálam éppen ott volt a bibi! Mi több, mint 1 évig próbálkoztunk úgy, hogy el van záródva nekem Kép Jobb tudni mi újság, mert csak megy az idő a próbálkozós hónapokkal (Szerintem)

Kép
Kép
szilva069

Szilva ,de neked volt inszeminációd ha jól emlékszem, de ha mind két petevezetéked elvan zárodva akkor nem csinálják,nem? Na ez most jó zavarosan írtam le!Kép

Giling, én se érzek semmit, tegnap csináltam egy tesztett hogy csíkos-e még.Kép( az volt) Furcsa mert az első terhességemnél nagyon szúrt és fájt a petevezetékem!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva069

Köszönöm az őszinte tanácsokat.

Mivel "most" tűnt el a ciszta és járunk a peteérés nyomonkövetére még várunk egy kicsit, de ha nem történik semmi, irány egy központ.

Semmilyen infóm nincs ilyen központokról, tudtok tanácsot adni, vagy keresgéljek a neten?
mot

BarbiKép
Minden terhesség más, ne aggódj!Kép Dőlj hátra és mosolyogj! Élvezd minden pillanatát ennek a 9 hónapnak! Ilyen szoros kapcsolatod (fizikailag) nem lesz többet a babáddal, de örökre emlékezni fogsz rá!
Többi kismaminak is nyugodt, boldog napokat kívánok. Csukjátok be a szemeteket és érezzétek a csöpp kis életet a testetekben. És még mondja nekem valaki, hogy csodák nincsenek...
Vendég

Barbi Kép
Igen, volt 3 inszemem. Mikor csinálták a BMC-ben a HSG-t akkor a vizsgálat során átszakadt az egyik p.vezető, a másik továbbra is el volt záródva. Sz. ügynök azt mondta, nem biztos, hogy úgy marad. Azért is gondolom, hogy már nem átjárható, mert ugye az inszemek nem sikerültek, viszont az első lombik igen Kép

Mot Kép
Nem riogatni akartalak! Itt sok mindent megtudhatsz ezekről a központokról, mindenhol vannak képviselőink! Én a Budai Meddőségi Centrumba járok. Itt tb. alapon megy minden, tehát minden vizsgálat + beavatkozás ingyenes. Szakmailag is meg vagyok elégedve. Egyetlen hátrány, hogy nagyon sokan vannak mindig, és sokat kell várakozni. Budapesti vagy? Mert itt talán több lehetőség van, mint vidéken.
Remélem nem lesz szükséged az ilyen jellegű intézmény látogtására, mert elöbb leszel babás!

Kép
Kép
szilva069

Szilva069

Köszönöm!
Januárban meglátjuk mit mond a férjecském spermatogramm vizsgálata, a többit majd meglátjuk.....

A termékeny napokon ajánlott kétnaponta "együtt lenni" - erről is lehet olvasni itt-ott.

Erről mi a véleményetek?

Vagy ne vigye az ember túlzásba? Én nem tudok nem erre gondolni, hiszen nagyon szeretném már látni a gólyát....
mot

WishKép
1.cn.Kép
Itt van a kis rohadék. Kihez küldjem?
Vendég

Babcsi!

Mi a corax?
mot

Kép
Kép

wish

MotKép

A corax az az LH teszt márkája amit venni szoktam...

Kép

KépKép
babcsi

MotKép

A corax az az LH teszt márkája amit venni szoktam...

Kép

KépKép
babcsi

WishKép
Köszi.

Elkezdtem számolgatni és rájöttem, hogy a mostani pé-m idején apa nem lesz itthon.KépKép
Pedig most a Jónás nappal is egybeesik. Ettől megint nem lett jobb kedvem. Ha nem kéne ma még autóba ülnöm, esküszöm már csontrészeg lennék. Na jó, spicces. Francba.
Vendég

Gyugyi drágaKép
Kapd egy kicsit össze magad és csak este idd le magad a sárga földigKép Nem lehet apár visszatartani akárhová is akar menni?

Kép

KépKép
babcsi

A számolgatásnak nálatok mi az alapja? (hőmérséklet mérés, váladék vizsgálat)

Ti "beruháznátok" LH, vagy PG/53-ra?
mot

Sziasztok Lánykák!KépKépKép

Barbi, Gili! Élvezzétek!
Én nagyon pocsékul vagyok. A gyerekek is betegek, éjjeleznem is kellett velük, három napja nem aludtam és amúgy is álmos vagyok már a kölyöktől, de az émelygés!? Már a kocsiban a zacskó is előkerült...

Le is maradtam kissé, mindenkinek +++++++++++++++, gondolok rátok olvasok is, de alig bírok megnyikkanniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: