A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Én nem tudom megnézni Proone oldalát.Miért nem jön be semmi?

petergabi

Proone,
gyors, könnyű szülésed volt! Kép én egy mellből szoptattam az elején, később átálltunk a kettőre, de ez már több hónapos korában volt Kép
Anyukáddal kapcsolatban: lehet, hogy ez most durván fog hangzani, de én már megharcoltam a harcot. Szóval legyél kemény, ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon (sértődés stb.), ne legyen lelkiismeretfurdalásod, amiért másképp csinálod, mint ahogy ő mondja, mert a saját gyerekeddel kapcsolatban MINDIG NEKED VAN IGAZAD. Ha kell, keress megerősítést a férjednél, mert most tényleg TE és a BABA a legfontosabb, és az idegeskedésre rámehet a tejed és Klára derűje/kiegyensúlyozottsága.

Johi,
mi a frászkarika történt????? Nehogy már csak így elhúzz, legalább mondd meg, mire nem válaszoltunk!!!!

Ancsi,
passz, Dóci zabál mint állat, ha finom és nőies akarok lenni Kép Kérdés: gyarapszik-nő rendesen? Kaka-pisi rendszeres? Nyugis két etetés közt? Mert ha igen, nagy gond nem lehet!

Neet,
naaaaaa, mondd el, mit evett Eszti... vagy írd meg mélben Kép csokitorta? Zsíros kenyér kolbászkarikával? Vagy csülök pékné módra? Kép

Ildi,
örülök, hogy ezek szerint rendeződnek otthon a dolgok!!! Kép gerincsérv viszont KépKép

vera
kisün

Hello Csajok!

Csak gyors bekukk, mert ki vagyok purcanva a mozgalmas hétvége után...

További menyasszonyok is gyönyörűek!!! Kép meg Klárababa is, meg a Kántorfiúk is Kép

Tegnap a mikubuli nagyon jó volt, Petra is élvezte annak ellenére, hogy induláskor behisztizett, hogy nem jön...
Ma meg vendégeink voltak, két kicsi gyerkőccel ... szóval volt élet...Kép

Bori!
A különbség 3 nap híján 2 év Kép Nálatok is hasonló, nem??? Ja, és sajna bántás nálunk is volt, igaz csak párszor, és inkább mostanában...Kép

Renee!
Üdv a csapatban!!! Kép

Juc!
Kísérletezgess csak a receptekkel, meg a programokkal!!! Kép Egy idő után Te magad fogsz ráérezni, hogy miből mennyi és hogyan...az elején én is laposka és szikkadtka kenyereket gyártottam Kép

Johi!
Nehogy már elmenj! Sztem ha valamire nem kaptál választ vsz. azért volt, mert nem tudta senki...de a legutóbbi kérdésedre (láz, orrfolyás) is kaptál tippeket, nem???

Proone!
Nekem csak egy üres ablak jön be a linkre Kép Pedig nagggggyon kíváncsi vagyok! Kép

Na, húzok, rám fér egy kis pihi...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisünöm,
majdnem eltaláltad. A tortát nem volt nehéz kitalálni, szóval ezért nem jár pont (bár 2féle krém volt benne, csoki, meg valami piros izé) de azelőtt ... na majd mélben. Kép

Proone,
fájás nekem is volt, de se csomó, se semmi. Ja, egyszer olyan, mintha behúztak volna egyet, belilult. Úgyhogy ne add fel, később jobb lesz. Asszem eleinte egyből ettünk, aztán kettőből, lásd Kisün.
neet
neet

Proone, anyukadKép. de ahogy mar a tobbiek is irtak, valahogy add tudtara, h ez a te dolgod, es nem engedsz beleszolast. csak te tudhatod, mi a jo a babanak es neked, raadasul a lelkiismereteddel is neked kell elszamolni.

Votiv, Zanza, bebitaxit en sem tudom mi... (kezdem egyre inkabb ugy erezni, h sik hulye vagyok a modern babacuccok terenKép szegeny BenkeKép)

Neet, Eszti disznotorost evett? vagy valami hasonlo zsirszegenyKép cuccot? kivele! rajtad ez mar nem rontKépKép

Johi, nema'. nekem se valaszolnak egy csomoszor! ha fontos, eroskodom meg kicsit. ha nem, nem. emiatt el ne menj!

ILdi, ez a gerinc-dolog nagyon rosszul hangzikKép

Moose, egyebkent az hogy lehet, h egy hete szombaton (a nagy bejelenteskor) meg csak 16 voltal, most meg mar 17+3?

Ancsi, Zsan, kepekKép edes Belu kisse ijedt kepet vag, de Imirol csuda jo a kepKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok!
ismét pesten...Kép semmi változás. lementünk pécsre, kocsit nem tudtuk otthagyni, úgy volt, h húgom dzsipjét hozzuk el majd erre a hétre, de épp egy amcsiba szakadt magyar bácsi jár vele, és csak szerdán megy vissza, de nem is ez a lényeg, mert mielőtt indultunk vissza, telefonált, h ÖSSZETÖRTE, igy cserekocsi egyelőre nincs, ajtó továbbra sem nyilik, az elektronika szaródott el...tehát, nem tom, hogy viszem oviba B-t, pedig kedden mikula bácsi...KépKép
szóval lementünk, 3 óra sirás, rengeteg dizelolaj, autópálya matrica, aztán vissza, kevesebb sirás, sok dizelolaj csak azért, h megnézhessük apámék új plazma tv-jét, és bőr ülőgarnitúráját...De a szerncsétlenek arra is bénák, h a csatornákat beállitsák, igy persze kiosztották Levinek a feladatot, de én nem engedtem, h ilyenekkel rabolja a drága idejét...majd rájönnek...Szóval a nagy bugi SEMMIÉRT mentünk le pécsre, mert a szerelő csak jövő héten tud vele foglalkozni...de asszem eladjuk a fenébe, és nem tom...új kocsira nincs zsé, a használtat meg MINDIG megszivjuk...

Ancsi,
dehogy haragszom, sőt nagyon jól esik, h beraktad ide a képeket, úgy örültem, amikor megláttam!!!!KépKép egyébként B képét még nem is láttam...Kép
És akkor most felsorolom, h én kit láttam fényképen:
Ezsvánka, de őt már irtam
Lencsi, Máté, Gréti és a read only anyuka Dorcija és Donija...Mind mind nagyon cuki és szépséges babák és nagy gyerekek...KépKépKép olyan jó volt ennyi ismerős arcot látni!!!!!!!
most én is lépek alunni... de olyan édi volt ma is B, azt mondta fürdés előtt, hogy "anya, ugye én a palack csillagképben születtem???"KépKép
aztán meg már aludni akart, de én el akartam sunnyogni az esti olvasást, uis mostanság a csipkerózsikát nyomja, és kicsit hosszú a sztori, és úgy csináltam, mintha aludnék, és ő kb. 15 percen kereszül mondta nekem folyamatosan ezt az egy mondatot: "anya, hozd már a csipkerózsikát!!" mivel ilyen kitartó volt, végül bementem érte, mire kijöttem, ott aludt az apja mellett...KépKép olyan édi!!!
na ,jóéjt, és Rékának boldog kétlábon járást!!!Kép
Ééééés: minden menyasszony SZÉP!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és Recca,
igen az autók nagyon SUCK-nak, de el sem tudom képzelni, h napi 1-1 órát buszozzak az oviig 2 gyerekkel, 3 átszállással. Csak igy tudnánk oda jutni...Igy meg kocsival 10 perc. Igaz, h ehhez az kell, h átvágok a farkasréti temetőn, de B már tök megszokta a sirokat...Kép És a buszhoz is 10 perc sétával jutnék el...de ez még a legkisebb gond. Bevásárás???Enélkül??? Én már túl öreg vagyok, h váltsak!!!Kép Dec. 12-én lesz 13 éve, h megszerztem a jogsit!!!KépKép Apám fiatal korában oktató volt...első összetett mondatom a "kuplung, fék!" volt. Igaz, azóta sokkal bénább lettem...Kép
no, lépek ismét...
Az érettségi képeket mikor rakjuk fel???????KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca, nem vagy maradi atom-ókori babacuccok terén.Kép Babataxi: kb. olyan, mint egy nagy műanyag autó, aminek elég magas a háttámlája, így a gyermek tolhatja is. Azt hiszem, a mai 2 m-es séta után erről a játékról inkább lemondok és Kisvakondos bőröndöt kérek a kölöknek, a pakolás még mindig slágerszám.Kép

Zsanci, ez a kocsi nagyon gáz.
Érettségi kép? Jó ötlet.Kép
zanza

Zsan, akkor te mar az anyatejjel szivtad magadbaKép szinte.
de most, h igy mondod, azt hiszem en is tul oreg vagyok, h valtsak. marmint buszrol autoraKép

Zanza, ezt most nem ertem. csak nem azt akarod mondani, h ez a bigyo mar valami osi talamany? nekem nem voltKép akkor lehet, h tenyleg oreg vagyokKépKép

Coolio
recca

Rec: Kép

votiv 8)
votiv

és a tuskóban 2290 ft

votiv 8)
votiv

Votiv, kozben en is utana neztemKép
bar meg nem ertem teljesen. az rendben van, h tolja, es erre tamaszkodva lepeget mogotte (ugy mukodik, mint Jucusek vizilova). de ha raul, akkor mi van? akkor a labaval tudja tologatni magat, mint a kismotoron?
meg ezt nem tudja tul sok ideig hasznalni, nem? vagy igen? mondjuk 2-3 hetnel tovabb?Kép megeri? vagy ne legyek ilyenKépKép

Coolio
recca

Zsan, palack KépKépKép
1ébként oroszlán, ugye? Kép

Recca, hidd, el hozzá lehet szokni a kocsihoz Kép
páromnak csak 4 éve van jogsija, átbuszozta az egész életét, és most meg a kukatárolóig is kocsival menne...

jaaj, szívás, tök hangos emberek a szomszédaink, és pofátlanul még 9-kor is fúrtak-túrtak
még szerencse, hogy csak 1 közös falunk van
de az meg épp a dolgozó, bakkeros bakker!!! hát hogy fogok én így csendben és nyugalomban pulitzer-díjas cikkeket gyártani???

Gabi, nekem se jött be egyszerűen, aztán 1x csak fölajánlotta, hogy megnyissa-e Word-ben, és leokéztam. de 3x én is üres lapot kaptam. aztán ahelyett, h telibe kattintottam volna a linket, jobb klikk, és megnyitás új ablakban, és akkor jött a word. próbáld ki!

votiv 8)
votiv

Votiv, latod, ebben biztos vagyok! marmint hogy hozza lehet szokni.Kép ezert nem lesz autonk!Kép

Coolio
recca

Recca, pontosan! lábhajtásos, mint a flintstone-családé Kép
mit értesz nem túl sok idő alatt, ha 1-1 ruhadarabjuk kb 2-3 hónap alatt jó nagy, épp jó, és már kicsi? Kép

de ez azért a jobb játékok közé tartozik, mint pl építőkocka, labda, amiket azért nem lehet olyan nagyon gyorsan kinőni, és nem is irtózatos az ára
meg már túl vagyunk a csörgőkön és a rágókákon, plüssállat/labda/kocka van bőven, legóhoz, vonathoz, számítógéphez meg még túl kicsi Kép

zeneszerszámot meg a saját érdekemben nem veszek neki Kép pedig biztos teccene neki egy csörgődob! KépKép

ha lenne kertünk, megvenném neki azt a jópofa, dudával felszerelt hintát, ami Bogárkáéknak és Neetéknek is van! az is csak 1290ft volt az öcsönben

egyébként a taxit se én vettem, hanem a nagyapja
de én kértem, h inkábbb ezt vegye, mint vmi használhatatlan cuccot

tegnap is kapott Isti a nagynénémtől egy műany. kisrepülőt, ami 2 perc alatt apró darabokra jött szét a kezében. gyorsan megnéztem a csomagolást, és 3 éven alul nem ajánlott volt, épp a pici darabok miatt! aztán el is tüntettem a repcsit egy időre.

pl az ilyenek miatt is jobb, ha előre lecsekkolja az anya, mit kapjon a gyerek. egyébként meg ez nem is magamtól jutott eszembe, hanem Zsanciról vettem példát! Kép

votiv 8)
votiv

Proone, en nem nagyon tudok/akarok/szoktam/szeretek beleszolni szopitemakba, de ellent kell mondjak Katusnak: azert, mert nem kemeny es csomos a cici bizony meg lehet nagy baj! Nekem ketszer volt mellgyulladasom (baba 5 es 7 hetes koraban) es mindketszer tok puha volt a cicim (minden doki csodalkozott is a Hban), es asszem talan nem is fajt, csak piros volt es bazi magas lazam. Es ahogy utolag millioszor atgondoltam a dolgot, mindig arra jutottam, hogy nagyreszt a sok idegeskedes miatt volt, szoval szerintem most naggggyon hanyagold a mamadat! Es ha barmiben bizonytalan vagy, hivj fel egy szoptatasi tanacsadot, lehet hogy mar telefonon is sokat tudnak segiteni. www.lll.hu

Rec, autoval csak az a baj, hogy marhara nem kornyezetbarat. En hidrogenhajtasu ford fokuszt szeretnek, de itthon nincs hozza toltoallomas Kép Bezzeg a svedeknel mar regota egy csomo van. De biztos lattad is kinn, ugye? Ugyhogy itthon csak a Toyota Prius mukodik, ami elektromos hibrid. De lehet, hogy van mas is csak en nem tudok rola. Annyira nem vagyok kepben autougyben.

Megint elkezdett folyni a gyerek orra, aaaa. Apa azt magyarazza, hogy szerinte azert van, mert allandoan lehuzza a zoknijat, en meg nem eleg gyorsan huzogatom vissza es ettol fazik meg. Szerintetek?

Zanza, detokjolenne Kép nyuszi odalenne a gyonyorusegtol, hogy egy masik nagylannyal jatszhat Kép csak most nem tudom, az orrfolyas miatt tartozkodnunk kene-e a tarsasagi elettol, vagy tenyleg nem fertozo a csaj. Mit gondolsz?
moose

ja és az öcséméknek már volt bébitaxija, és én is mindig rá akartam ülni, nagy cula Kép

a kismotornál meg azért jobb, mert amazt 2 éves kor alatt nem nagyon tudja megülni egy kissrác, legalábbis nekem "vén róka" anyák ezt mondták Kép

az élettartamát csak saccolni tudom, 2-3 éveseket még látok ilyesfélékkel robogni utcán/boltban
de nagy ovisokat Kép már nem (köv. szint a pótkerekes bringa)

duguli-dug

votiv 8)
votiv

Ja, igen, nem a honlapon van Proone sztorija, hanem .doc file-ban, de nekem elsore sikerult, pedig nem is "ablakokat" hasznalok. Persze lehet, hogy pont ezert Kép

Rec, szerintem sokaig jo lehet a taxi, kismotorokat is evekig nyuzzak, mert meg akkor is szaguldoznak vele, ha mar reg kinottek. Egyebkent nem tudom, mennyi ido alatt novik ki, meg kismotorokbol nagyon sokfele meret (magassag) letezik, en direkt nagyobb fajtat vettem. De epp ezen gondolkoztam karacsonyfa temaban, hogy miert nem lehet kolcsonozni, miert csak venni? Oke, hogy van mufenyo is, de en nem tudok ilyesmit hol tarolni, nincs erre helyem. Szoval miert nem lehet kolcsonozni ilyen muanyag bizbasz jatekokat, akkor nem kene annyi muanyagot gyartani, aztan kidobalni. Utalom ezt a sok, nagydarab muanyag jatekot. Dehat ezek a legbiztonsagosabbak. Meg sokszor a legolcsobbak. Konyhaja meg fesulkodoasztala viszont akkorsem lesz a csajnak, ha evekig sir miatta.
moose

Moose, kéne nektek egy kis immunerősítés, hogy az ilyen kis sunyi takonykórok lepattanjanak a védrendszerről
a lányok könnyen fáznak meg lábról, de ha tényleg ettől lesz náthás, akkor meg pláne ráférne egy kis immunerő
echinaceát tudom ajánlani, 2 hetes kúrában
az neked is mehetne, nehogy bekapj vmi téli bacit
ill egy kis c-vitamin is jót tenne
és akkor sokkal jobban védve vagytok
na mostmár tényleg húzok alunnni

votiv 8)
votiv

Moose, tavaly emléxem, hogy volt fenyőfakölcsönzés, vmelyik zöld szervezet intézte
biztos lesz idén is!

játékkölcsönző jó ötlet Kép

votiv 8)
votiv

Ja Votiv, menjunk mar aludni. Egyebkent enyem lany mar egesz jol motorozik itthon, csak felulni es leszallni kell neki egy segito kez, meg a kuszobokon nem tud meg athajtani, de egyebkent mar tokjol kanyarodik is. Pedig nem is olyan sokat hasznalja, talan negyedorat naponta, ugyhogy nem kell hozza sok gyakorlas. Szoval szerintem nem eletkorfuggo a motor, hanem hogy mennyire passzol a motor es a motoros magassaga. Ha leer a laba, akkor mar tud vele menni. Taxi annyibol jobb elsore, hogy szelesebb, nem olyan borulekony. Mert azert az egyensulyozas ugye meg nem annyira megy. De en nem akartam egy csomo jarmuvet venni, ugyhogy inkabb csak egy "szeles" motort vettem.

Rec, azert vagyok mar 17+3, mert vegre megtalaltam a pocakos oroknaptarat itthon Kép A 16ot sacperkabe irtam, de mostmar pontosan tudom. Egyebkent szerintem annyira nincs is jelentosege, ugyhogy nem is irom ezutan se a napokat, csak a heteket, jo?
moose

Hulye kerdes, de Echinacea es Elevit nem osszeferhetetlenek, ugye? Akkor megnezem. Meg a rentatree-t is Kép Joejt.
moose

Nem tudok aludni és fél7-kor kelek!!!Kép Biztos a hülye mágneses vihar az oka!Kép
Azért mégis megpróbálom!

Lapzárta.
Jó éjt!
ildi76

<font color="0000ff">Köszönöm szépen a tanácsokat!
Most reggelre jobb lett amellem, minden szopinál igyekeztem minél többet adni Klárinak abból, amelyikkel gond, van, közben masszírozás, meg mindenféle. Most jóval kisebb részen fáj már csak. Ma délelőtt jön agyerekorovos, talán ős is tud valamilyen tanácsot adni ezzel kapcsolatban.
Viszont este óra fájdogál fejem, a torkom is slejmos és nem tudom eldönteni, hogy a torkomtól vagy a mellemtől van hőemelkedésem.
Hogy lehet ilyenkor orvoshoz eljutni, amikor a 8 napos babámat van, hogy másfél óránként is szoptatom..? Olyan rossz...

Éjszaka izgi volt, 10 órási szopi után nem akart aludni, hol nagy szemekkel nézelődött a karunkban, hol sírt a a karunkban vagy a kiságyban. Ezt 4 órán keresztül. Szerencsére férjem állta a sarat én meg próbáltam gyorsan gyógyulni az ágyban, szóval úgy nézett ki, hogy én szoptatok, férjem meg büfiztet, próbál altatni...

Húzok vissza az ágyba gyógyulni!

Proone + Klári (8 nap)</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Szüléstörténetet felraktam ide is, itt talán meg lehet nézni könnyebben, nincs reklámcsík, mint a freeweben...

http://kellysstole.uw.hu/szulestortenet.doc</font>

KépKépKépKép
proone

na jol van, nagyjabol ertem mar ezt a taxi dolgot. bar szerintem akkor mar erdemesebb picit varni es kismotort beszerezni, aztan azt nyuzhatja jo ideig. (ha jol ertem a motor konnyebb (amikor neked kell cipelni nem elonytelen), es epp ezert jobban is tud vele kozlekedni (amikor mar tud). vagyis a taxi egy ido utan mar nehezkesse valik, bar az elejen epp ez az elonye.) Moose lanya tenyleg mar frankon hasznalja a motort, meg itt a szomszed kiscsajok is repesztenek vele, pedig meg ok sincsenek 2 evesek. szoval megnyugodtam, B nem marad le valami iszonyu fontosrolKépKép

Votiv, olyan hintank nekunk is van, csak apa lusta volt meg felszerelni. de nem a kertben lesz, hanem itt a szobaban. ugyhogy nyugodtan beszerezhetsz egyet te isKép

Coolio
recca

Moose, a jatek-kolcsonzo tenyleg jo otlet, csak a legtobb ember keptelen vigyazni arra, ami nem az ove...Kép egyebkent en se csipom ezt a sok muanyag jatekot. meg nemjatekot...Kép

Coolio
recca

Sziasztok!Proone:ha úgy is megy a gyerekdoki,mutasd meg magad is!Ha jó fej,akkor működik ez.Nálunk legalábbis nincs ebből gond.Õ a megmondhatója,hogy ha kell mit vehetsz be.Sok sikert hozzá és gyors gyógyulást!Kép

petergabi

Votiv,
Reccának igaza van, láttad, nálunk is a szobában van a hinta. Majd ha kitavaszodik, kivisszük.
Ja, és kitartás, ha belakják a szomszédok a kecót (gondolom, ők is most költöztek) és ementálivá fúrták, majd csend lesz. A BAH után még lehet neked újat mondani zajtémában? Most csalódtam. Kép
Egyébként segít valaki kipakolni? Van, aki közel lakik a családból? Erre nem emlékszem. Apa meddig még?

Zanza,
Mikor látunk képet a csajodról? Már ezer éve nem láttam.

Recca,
eltaláltad. Kép Rajtam már ez sem ront? Kedves... Kép

neet
neet

Zsanci,
nagyon szépek a fiaid, de tényleg! Kép
neet
neet

Érettségi kép: max szemtelenül ifonc Gigi tehetne fel digit képet, mi már túl vének vagyunk ehhez, nem? A mi időnkben még csak fényképező volt, Jucuséban asszem csak ff képek készültek még. Kép Kép Kép
neet
neet

Neet, van izlese a kiscsajnakKép de szerintem barmit is mondtal volna, itt mar nem lepodne meg senkiKép nemcsak a lanyod edzodik, hanem mi isKépKép

Coolio
recca

<font color="0000ff">Lányok!
Képzeljétek, a hőemelkedésre bevettem Algopyrint (gondolom, amit terhessgé alatt szabad, azt szopatás alatt is), aludtam egy fél órát és arra ébredtem, hogy szinte nem is fáj a mellem. Most ez az Algopyrin hatása vajon, vagy amúgy is elmúlt volna. Minden esetre a fájósból is szoptattam, hogy ürítgessem.
Tiszta hülye vagyok... Olyan rossz hogy a mellem is fáj(t) és beteg is vagyok, nem tudom jól megkülönböztetni, hogy melyik tünet melyiknek a következménye...
Várjuk a dokinénit közben...</font>

KépKépKépKép
proone

Moose,
E is folyton lehúzkodja a zokniját, ezért van most már mindig harisnyában. Éjjel meg mindig kitakarózik és reggel persze folyik az orra. (Hiába takarom be átlag 3x per éj). ÉS ha éjjel kitakarózik ÉS lehúzza a zoknit... na az a csúcs.
neet
neet

Proone,
egyébként a gyerekdoki mit ér a felnőttcicikhez? Innentől max. a védőnéni lesz az, akit érdekelnek a problémáid, de inkább őt is a megvédendő gyerek fogja izgatni. Tök fura, hogy innentől kezdve az anyja neve te leszel, és nem a te anyukád, és a született se 197.. akármi lesz, hanem 2005... és ha vártok valahol és beszólítanak, akkor se a te neved fog elhangzani... én ezt még most sem szoktam meg. Kép
neet
neet

Gabi adta az ötletetKépKépKép remélem működik!
Próba:
<!--attachment: szentimre-307155.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*43.4**szentimre%2eCLG --><center><pre>
Kép
szentimre.CLG (43.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Pussz: Pocak
pocakpacni

Mégsem jóKépKépKép De a kiterjesztést meg nem tudom megváltoztatniKép Akkor bocsKép

pocakpacni

<font color="0000ff">Neet!
Igen, ez furcsa lesz. Kép
Lakcímkértyájára pillantva megláttam a nevemet és elkezdtem gondolkozni, hogy én elraktam az irataimat, mégis itt van. Aztán rájöttem, hogy anyja neve... Kép
Cici ügyben nem számítok olyan nagyon a dokinénire, de azért csak megkérdezem. Most tök jól érzem magam vele, nem fáj. Kopp-kopp-kopp. Egyébként meg kihez kell legelőször rohanni..? Nőgyógyász, védőnő vagy körzeti..?</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,
hétvége kimaradt, névnapoltunk, meg minden.

Moose,
Elevit és Echinacea nem üti egymást, nyomasd csak mindkettôt, jó szokott lenni.
Zokni helyett harisnya a lányra?

Neet,
hálózsákot nem t?ri Eszti? Mer' akkor ugye nem kéne takargatni...

Ildi,
sztem AZONNAL menj el dokihoz a gerinceddel, fôleg ha a lábad is zsibbad! Most volt egy gerincsérvm?tét a családban, elôtte iszonyat fájdalmai voltak a srácnak, és nagyon lassú a gyógyulás, úgyhogy ez nem vicc! Ha gondolod, megszerzem neked a dokija számát. Vagy, ha még nem sérv, van egy zseni csontkovács, aki más több sérvközeli gerincet rángatott heéyre. SZóval sztem ezt ne halasztgasd, mert Timinek szüksége van egészéges anyára, és sérvvel nem fogsz tudni mozogni. NA bocs, hogy így lerohantalak, csak most néztem végig egy ilyen esetet, és elég bornyasztó volt.

Bori
borri

Azért egy ilyent megpróbálok!
Kép

pocakpacni

Sziasztok!

Jaj, csak egy kis részt sikerült visszaolvasni, de nem adom fel, a randa idő miatt ma úgysem megyünk sehovaKép

Johi!
Nanehogymá' elmenj!!! Nekem se válaszolnak egy csomószor, meg szerintem sokmindenkinek nem, de ezért még nem megy el senki. Mellesleg mostanában annyi a szófosás, hogy nem csodálom, hogy kimaradnak dolgok, sokszor én is csak átfutom a termést.

Proone!
Klári szépséges! Remélem ma el tudom olvasni a történetet. Én nagyon sokáig csak egy mellből szoptattam, majdnem 5 hónapos volt Emma, amikor elkezdtük kettőből.

Fic! (ha olvasod)
Írtad azt a könyvet, amit a sógornőnek vettél. El tudnád küldeni, akár mailben is a pontos címét, honnan rendelted, árát, stb. Én is valami ilyesmire gondoltam a sógornőmnek, szeret barkácsolni.

Zsanci!
Srácok nagyon helyesek, B még mindig a kedvencemKép

Emma már jó ideje taknyos, nem nagyon, de kell szívni meg cseppenteni. Más tünete nincs,. csak úúúútálom ezt a trutyi, nedves időt. És össze kell kapnom magam a karácsonyi ajándékokkal.

Mindjárt teszek fel én is esküvői képet, ki ne maradjak a jóbólKépKépKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Lemaradtam, mint a borravaló Kép András mindig itt dolgozik, amikor nekem végre lenne egy kis időm netezni. De most elment a munkahelyére, Vincenzó az erkélyen ázik Kép úgyhogy nem menekültök. Na jó, nem ázik, mert fölé tettem egy esernyőt, meg a régi kocsinak az esővédőjét, meg van egy kis tető is felette. Kép

Ada, meglelted már az esővédőt? Nagyon kéne! Ha így esik holnap is, nem tudunk babakocsival menni tornázni. Kép

Zsebi, jelentkezz mailben!

Pocak, Zsanci gyerkőcök szépségesek! Kép
ficánka

En feladom, sehogy sem tudom megnyitni Proone oldalatKépKép

KépKép
fibi

Most hirtelen ez volt kéznél.
2004. szeptember 11.

Kép

Kép
Kép
manoka11

Proone, én kettőből szoptatok már az elejétől, Vince így igényli. Persze néha elég neki egy is. Kép Figyeld a csajodat, ő megmondja, hogy jó neki. Ha csomót is érzel, akkor azt ki kell masszírozni, piszkosul fájdalmas, de KELL! A meleg vizes zuhany körkörösen is jót tesz. És persze a sok szopi. Nekem is volt kétszer is olyan, hogy egy tejcsatorna begyulladt, nagyon kellemetlen volt, be is lázasodtam, de nem hagytam magam! Kép

Manóka, Női praktikák nagy könyve a www.diszkontkonyvesbolt.hu-ról rendeltem. És fúj fúj randa idő. De így legalább babanet van! Kép
ficánka

Proone, végigolvasva az oldalt látom, hogy már lejárt lemez a cici-téma, sebaj! Örülök, hogy gyógyulgatsz! Kép

Manóka, szépségesek vagytok! Kép
ficánka

Renee!
Üdv itt! Én is a Kocsis Éva doktornőnél szültem, és ugyanúgy csak jókat tudok mondani róla, mint a többiek. És ráadásul nekem nagyon gyors és könnyű szülésem volt (persze ez nem rajta múlt, mert éppen annyi ideje volt, hogy beérjen a H-ba Kép)

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Mar otodszorre huzom fel a zenelo-forgot, kezdek megzizzenni tole.Kép De szerintem lassan a gyerek is.Kép

Pocak, mivel csinaltad a keretet, elarulod?Kép

Manoka, szepek vagytok! Nagyon tetszik a parod zsinoros oltonye (Bocskai?Kép!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Minden menyasszony gyönyörűűűűűű! Kép

Fibi, Ti nagyon ismerősök vagytok nekem mindketten, csak egyenlőre nem tudom, hogy honnan.

Johi, nehogymá lelépj! Bocs, én nem voltam pár napig, ezért nem is láttam a kérdésedet! De itt mindenki szeret Téged, ne sértődj meg, biztosan nem tudott senki semmi okosat mondani!

Proone, Klárababa édes! Kép
ficánka

Votiv, igen a könyv címe mást sugall, inkább a női fifikára és boszorkánykodásra Kép gondoltam én is először. de tényleg nagyon nagyon jó könyv! és igen, férfifaló vagyok ... izé, voltam! Kép

Dóra, András jól van, már ment dolgozni is, én meg pénteken megyek még egyszer Imolához, aztán vége Kép és tényleg profi, igazad volt! nagyon szép lett elől a fogam.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: