A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Csajok!
NoéKép Teljesen igazad van! És úgy örülök, hogy belőled ennyire sugárzik a pozitív energia, mindenkinek jót tesz! Ma vagyok a 10. cn.-on és ugyan tegnap nem csináltam LH tesztet de ma végre + lett! Szóval úgy néz ki, hogy jobban működök clostí nélkül mint vele mert a 2 clostys hónap alatt nem volt + LH tesztem.

A ház épül és szépül, szeretnénk még kari előtt költözni és remélem sikerülni is fog! A suli is megy, írogatom a házidogákat, remélem a vizsgáim is (január-márciusig) sikerülni fognak.

Tök jó lenne követni titeket és akkor átalakítjuk a topicot kismamis topic-nak és akkor mind maradunk együtt! Szerintem ez lenne a legtutibbKép

BarbiKép
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!! azt hiszem a legszebb névnapi ajándékot kaptadKép

Márcsibe, Kriszta, Gyugyi, EllaKép
Szióka mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Csajok!
NoéKép Teljesen igazad van! És úgy örülök, hogy belőled ennyire sugárzik a pozitív energia, mindenkinek jót tesz! Ma vagyok a 10. cn.-on és ugyan tegnap nem csináltam LH tesztet de ma végre + lett! Szóval úgy néz ki, hogy jobban működök clostí nélkül mint vele mert a 2 clostys hónap alatt nem volt + LH tesztem.

A ház épül és szépül, szeretnénk még kari előtt költözni és remélem sikerülni is fog! A suli is megy, írogatom a házidogákat, remélem a vizsgáim is (január-márciusig) sikerülni fognak.

Tök jó lenne követni titeket és akkor átalakítjuk a topicot kismamis topic-nak és akkor mind maradunk együtt! Szerintem ez lenne a legtutibbKép

BarbiKép
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!! azt hiszem a legszebb névnapi ajándékot kaptadKép

Márcsibe, Kriszta, Gyugyi, EllaKép
Szióka mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
SziókaKép
Eljutunk bizony!Kép

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
SziókaKép
Eljutunk bizony!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Noémi
Nem tudom volt-e progi hiányom az előző páromnál mert amit akkor csináltak vérvételt, annak nem sok értelme volt mert a 21. napon nézték, de a pé-m a 19. körül lehetett. Melyik hormon is jelzi a tüszőrepedést?...azt tudom, hogy alacsony volt...de ez a két nap miatt. Másra nem emlékszem...csak arra, hogy a ciklusaim rövidek voltak 24-25...és, hogy akkor is barnáztam pár nappal a menzi előtt. Szóval lehet akkor is volt. Én gynakodtam is rá...rá is kérdeztem az inszemnél, hogy nem adnak-e progipótlót (mert olvastam már a topikot akkor is)...de azt mondták, hogy mivel több tüszőm érett, több lesz a sárgatest...úgyhogy az biztos elég. Mégis kap minden inszemes itt. Kép
A mostani 21. napi eredményeim pontosan:
Oestradiol:101.0 pg/ml
Progeszteron: *7.27 ng/ml---ref érték: 13.9-16.9
Tesztoszteron:0.25 ng/ml---ref ért: 0.00-0.96

Kép
vizkriszisback

Noémi
Nem tudom volt-e progi hiányom az előző páromnál mert amit akkor csináltak vérvételt, annak nem sok értelme volt mert a 21. napon nézték, de a pé-m a 19. körül lehetett. Melyik hormon is jelzi a tüszőrepedést?...azt tudom, hogy alacsony volt...de ez a két nap miatt. Másra nem emlékszem...csak arra, hogy a ciklusaim rövidek voltak 24-25...és, hogy akkor is barnáztam pár nappal a menzi előtt. Szóval lehet akkor is volt. Én gynakodtam is rá...rá is kérdeztem az inszemnél, hogy nem adnak-e progipótlót (mert olvastam már a topikot akkor is)...de azt mondták, hogy mivel több tüszőm érett, több lesz a sárgatest...úgyhogy az biztos elég. Mégis kap minden inszemes itt. Kép
A mostani 21. napi eredményeim pontosan:
Oestradiol:101.0 pg/ml
Progeszteron: *7.27 ng/ml---ref érték: 13.9-16.9
Tesztoszteron:0.25 ng/ml---ref ért: 0.00-0.96

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Csajszik!

Csak egy rövid bekukkantásKép

VKrisz
Progipótlót én is csak akkor kaptam, amikor rákérdeztünk, hogy nem lehetne-e valamivel támogatni az inszemet. Amúgy tuti nem kaptam volna.

Noé
El is hiszem, hogy nagyon boldog vagyKép Remélem, jövőre többen is követünk titeket!

Babcsibe
Látod, lehet hogy nem is kellett volna closti. Kihasználtátok a pozitív tesztet, ugye?!?!Kép Na azértKép

MárcsibeKép
A fene essen ebbe a gonosz piribe (direkt kis betűvel írtam a kis nyomikosaras nevét!)!! Pedig úgy reménykedtem, hogy hátha ...
gtünde

Sziasztok Csajszik!

Csak egy rövid bekukkantásKép

VKrisz
Progipótlót én is csak akkor kaptam, amikor rákérdeztünk, hogy nem lehetne-e valamivel támogatni az inszemet. Amúgy tuti nem kaptam volna.

Noé
El is hiszem, hogy nagyon boldog vagyKép Remélem, jövőre többen is követünk titeket!

Babcsibe
Látod, lehet hogy nem is kellett volna closti. Kihasználtátok a pozitív tesztet, ugye?!?!Kép Na azértKép

MárcsibeKép
A fene essen ebbe a gonosz piribe (direkt kis betűvel írtam a kis nyomikosaras nevét!)!! Pedig úgy reménykedtem, hogy hátha ...
gtünde

TüncsikeKép
SziókaKép Ki bizonyKép Az az érdekes, hogy clostyval nem volt + tesztem és most meg kétszer olyan erős mint a tesztcsíkKép nem érdekes?

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
SziókaKép Ki bizonyKép Az az érdekes, hogy clostyval nem volt + tesztem és most meg kétszer olyan erős mint a tesztcsíkKép nem érdekes?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Hát igen, elég érdekes. A fene sem érti már ezeket a dolgokat. Lehet, hogy tényleg mindent a természetre kellene hagyni. Jut eszembe, akkor lehet, hogy a karácsonyfa alá még oda tudsz tenni egy pozitív tesztet?!?Kép
gtünde

Babcsibe
Hát igen, elég érdekes. A fene sem érti már ezeket a dolgokat. Lehet, hogy tényleg mindent a természetre kellene hagyni. Jut eszembe, akkor lehet, hogy a karácsonyfa alá még oda tudsz tenni egy pozitív tesztet?!?Kép
gtünde

Na, tényleg csak egy rövid bekukk volt. Megyek is!

Jó éjt mindenkinek!
gtünde

Na, tényleg csak egy rövid bekukk volt. Megyek is!

Jó éjt mindenkinek!
gtünde

Sziasztok!

BarbiKép
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

BabcsiKép
Ha jól emlékszem, nem szülinapot ünnepelsz!
Isten éltessen sokáig, kívánjuk, hogy a következő évben valóra váljon legszebb álmod és minél előbb zebrás legyél!!!KépKép

Karcsi és Manda

manda

Sziasztok!

BarbiKép
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

BabcsiKép
Ha jól emlékszem, nem szülinapot ünnepelsz!
Isten éltessen sokáig, kívánjuk, hogy a következő évben valóra váljon legszebb álmod és minél előbb zebrás legyél!!!KépKép

Karcsi és Manda

manda

Sziasztok Mindenki!KépKép

BabcsiKép
Mindent bele ma este!Kép Többiek se lazsáljanak! Nekünk most keddig csak kézfogás engedélyezett.Kép
Rendesen elvonási tüneteim vannak.Kép

Olyan jó olvasni írásait!
Érezni lehet, hogy a föld fölött lebegnek!Kép

Lányok
Mennyire megbízható a "wunschkinder" mensi előrejelzése? Nekem most a 25.cn-re teszi. Az holnapután van.
Vendég

Sziasztok Mindenki!KépKép

BabcsiKép
Mindent bele ma este!Kép Többiek se lazsáljanak! Nekünk most keddig csak kézfogás engedélyezett.Kép
Rendesen elvonási tüneteim vannak.Kép

Olyan jó olvasni írásait!
Érezni lehet, hogy a föld fölött lebegnek!Kép

Lányok
Mennyire megbízható a "wunschkinder" mensi előrejelzése? Nekem most a 25.cn-re teszi. Az holnapután van.
Vendég

Gugyi
Miért csak kézfogás engedélyezett???

Kép
vizkriszisback

Gugyi
Miért csak kézfogás engedélyezett???

Kép
vizkriszisback

Sziasztok! Kép

Babcsi Kép Kép

GTünde Kép Az "Incredible Mail" nevezetü progit használom levelezésre, és ebben találhatók ezek az ikonok. Onnan szoktam lementeni. A hivatalos honlapja: www.incrediblemail.com , magyarítást és egyéb "segítséget" pedig a http://naigen.atw.hu honlapon találsz. Én ezzel kezdeném ... De ha nem akarod feltelepíteni, akkor küldök néhányat magánba.
karcsi

Sziasztok! Kép

Babcsi Kép Kép

GTünde Kép Az "Incredible Mail" nevezetü progit használom levelezésre, és ebben találhatók ezek az ikonok. Onnan szoktam lementeni. A hivatalos honlapja: www.incrediblemail.com , magyarítást és egyéb "segítséget" pedig a http://naigen.atw.hu honlapon találsz. Én ezzel kezdeném ... De ha nem akarod feltelepíteni, akkor küldök néhányat magánba.
karcsi

Márcsibe, Szilva, TüncsibeKép
Azt számolgattam, lehet, hogy átcsúszik a transzferrel januárra, az sem lenne rossz, ha szülinapomra ill. után meglepném magam egy magas HCG szinttel!

Gyugyi, Ella, KrisztaKép
Sziasztok!

További jó hétvégét mindenkinek!!!

manda

Márcsibe, Szilva, TüncsibeKép
Azt számolgattam, lehet, hogy átcsúszik a transzferrel januárra, az sem lenne rossz, ha szülinapomra ill. után meglepném magam egy magas HCG szinttel!

Gyugyi, Ella, KrisztaKép
Sziasztok!

További jó hétvégét mindenkinek!!!

manda

VkriszKép
Kedden lesz apának kiskatonavizsgálat.

MandaKép
Biztos meglesz az a szülinapi ajándékKép
Vendég

VkriszKép
Kedden lesz apának kiskatonavizsgálat.

MandaKép
Biztos meglesz az a szülinapi ajándékKép
Vendég

Gugyi
Ja. Értem.Kép

Kép
vizkriszisback

Gugyi
Ja. Értem.Kép

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt!Kép

Lezuhant a hőm.Kép Most sem jött össze.Kép
Kép

Mikulás bácsi zsákocskájában "always" lesz.Kép
Vendég

Jó reggelt!Kép

Lezuhant a hőm.Kép Most sem jött össze.Kép
Kép

Mikulás bácsi zsákocskájában "always" lesz.Kép
Vendég

Gugyi
Sajnálom!Kép
Dereméljük nem lesz ez "mindig"így. Kép

Kép
vizkriszisback

Gugyi
Sajnálom!Kép
Dereméljük nem lesz ez "mindig"így. Kép

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt mindenkinek!

MandaKép KarcsiKép

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést!! Nektek is azt kívánom, hogy minél előbb valóra váljon az álmotok!Kép

GyugyiKép
Sajnálom, hogy megjöttKép De még itt van ez évből a december! Nem elkeseredni! Küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miért csak kézfogás engedélyezett?

TüncsikeKép
Tegnap este nem tudtam már elköszönniKép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt mindenkinek!

MandaKép KarcsiKép

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést!! Nektek is azt kívánom, hogy minél előbb valóra váljon az álmotok!Kép

GyugyiKép
Sajnálom, hogy megjöttKép De még itt van ez évből a december! Nem elkeseredni! Küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miért csak kézfogás engedélyezett?

TüncsikeKép
Tegnap este nem tudtam már elköszönniKép

Kép

KépKép
babcsi

Jó Reggelt!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseketKép

Babcsi így utólag is nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok neked!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó Reggelt!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseketKép

Babcsi így utólag is nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok neked!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Köszi lányokKép
Veszek ma egy üveg pezsgőt és leiszom magam.KépKép
Cigizni azért nem fogok, örülök, hogy sikerült leszoknom 15 év után.

Babcsi
A webkamerát azért volt időd kikapcsolni, ugye?Kép

És boldog szülinapot!Kép
Vendég

Köszi lányokKép
Veszek ma egy üveg pezsgőt és leiszom magam.KépKép
Cigizni azért nem fogok, örülök, hogy sikerült leszoknom 15 év után.

Babcsi
A webkamerát azért volt időd kikapcsolni, ugye?Kép

És boldog szülinapot!Kép
Vendég

Eszter Kép
Naná, hogy kapod a drukkokat, egészen pénekig! Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk

Babcsbe Kép
Ugye neked tegnap volt a szülinapod? Remélem jól emlékszem! Boldog szülinapot kívánok!

Kép

Márta Kép
Sajnálom, hogy hozzád ment Piriket. Nem értem, miért nem nálam kopogtat? Persze nálam semmi, még mesi jelek sincsenek Kép

Barbimami Kép
(Remélem ezt nem veszed nyálnak)
Boldog névnapot kívánok!

Manda Kép
Az már mindegy, ha esetleg átcsúszik jövőre Kép A fő, hogy nem sokára visszakapod a kicsikéket Kép
Úgy örülök, hogy végre ismét jó kedved van!

Kép
Kép
szilva069

Eszter Kép
Naná, hogy kapod a drukkokat, egészen pénekig! Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk

Babcsbe Kép
Ugye neked tegnap volt a szülinapod? Remélem jól emlékszem! Boldog szülinapot kívánok!

Kép

Márta Kép
Sajnálom, hogy hozzád ment Piriket. Nem értem, miért nem nálam kopogtat? Persze nálam semmi, még mesi jelek sincsenek Kép

Barbimami Kép
(Remélem ezt nem veszed nyálnak)
Boldog névnapot kívánok!

Manda Kép
Az már mindegy, ha esetleg átcsúszik jövőre Kép A fő, hogy nem sokára visszakapod a kicsikéket Kép
Úgy örülök, hogy végre ismét jó kedved van!

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Köszönöm szépen a köszöntést!!! Hogy vagytok?Kép

GyugyiKép
Hát, asszem voltKépKépKép

SzilcsikeKép
Köszönöm a köszöntést és a tortát!!! Most már én is 36 feletti Ötye vagyok!Kép

Küldöm azt a fránya nyomikosaras kiscsajt, mert most már tényleg oda kellene érnie hozzád: pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez,

Lassan elindulok házügyintézésbe, majd igyekszem du. jönniKép
puszi mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Köszönöm szépen a köszöntést!!! Hogy vagytok?Kép

GyugyiKép
Hát, asszem voltKépKépKép

SzilcsikeKép
Köszönöm a köszöntést és a tortát!!! Most már én is 36 feletti Ötye vagyok!Kép

Küldöm azt a fránya nyomikosaras kiscsajt, mert most már tényleg oda kellene érnie hozzád: pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez, pirimenjSzilcsikéhez,

Lassan elindulok házügyintézésbe, majd igyekszem du. jönniKép
puszi mindenkinekKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Hát ez nem nagy öröm ebbe a túlkoros táborba tartozni. Mostantól inkább fiatalodjunk Kép
Jó házalást, és jó tanulást! Volt akció a hétvégén?

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Hát ez nem nagy öröm ebbe a túlkoros táborba tartozni. Mostantól inkább fiatalodjunk Kép
Jó házalást, és jó tanulást! Volt akció a hétvégén?

Kép
Kép
szilva069

babcsika kicsit megkésve de nagyon boldog szülinapot neked
gili
gilingalang

babcsika kicsit megkésve de nagyon boldog szülinapot neked
gili
gilingalang

nemtom kinek volt szülinapja már itt belekavarodok.
DE ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG A SZÜLINAPOSOKAT
GILIKE
gilingalang

nemtom kinek volt szülinapja már itt belekavarodok.
DE ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG A SZÜLINAPOSOKAT
GILIKE
gilingalang

ÉS A BARBIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT
GILI
gilingalang

ÉS A BARBIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT
GILI
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: