A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, tenyleg, most latom. Talan nekem is aludnom kene meg...

Rec, nem is igaz, ronda vagyok, lusta, trehany es meg mindenkit bantok is Kép
moose

Moose, IGYKép szeretunkKép
amugy meg elkelne mar egy popsizasKépKép amiket mondsz...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hu, mindjart egy csomo gyerek egyeves lesz! Ugye Neet, Votiv, Blaye, Zanza es logos Claudia? Kép Mar lehet tudni, hogy mit kapnak az elso szuletesnapra??
moose

Szasztok!

Juc: Igenis, én egyedül voltam ilyen szép a jeles napon Kép
Zapa ilyen volt: Kép

Zsanci: Nekünk 6,5 év még. Sz'al először ti

Ancsi: Keresztelve vagyunk, más nem. Nem sok kedvem van jegyesoktatásra járni.

Moose. Dehogy is vagy ilyen. És nem is veszünk komolyan annyira, hogy megsértődjünk Kép

Renee: Neked is szép ruhád volt, csak mi fordítva csináltuk Héjja úrral. Valami hasonló ruhája volt, mint amit én akartam, de tetszett neki, amit én gondoltam el, megcsinálta nekem és bekerült a kínálatába. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: jegyesoktatásra nekem sincs, de főleg a férjemnek. pedig olyan jó lenne egy templomi. én eleve attól féltem, hogy nem adnak össze, ha már régen összeházasodott az ember, de ha te a 10. évfordulódon tervezed...

Dóra: Lencsi is bekakkantott, aztán a háta is tök fostos lett, úgyhogy teljesen le kellett mosni, meg átöltöztetni. Apa nálunk asszisztált ügyesen.

ancsipancsi

<font color="0000ff">Akkor már én is. Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Kisün!
Sajna vannak gondok anyuval, mintent úgy akar erőltetni, ahogy ő elképzeli. Már első nap kezdte, amikor hazajöttem és tréningruhát vettem öl, akkor még csak meglepődött, hogy nem hálóingbe öltözöm, hát normális vagyok???
Aztán este jött a fürdetés, hogy ne a fürdőszobában, hanem a szobában fürdessünk, mert megfázik szegény gyerkőc, ha hurcolásszuk. Hát, ebből részemről kis hiszti, részéről sértődeés lett és szobában fürdetés.
Aztán másnap jött a védőnő és megkérdezte az ő véleményét is erről, de nem azt hallotta, amit szeretett volna, úgyhogy este már szó nélkül hagyta, hogy a fürdőszobában ügyködjünk.
Meg persze ha sírni hallja, azonnal szól, hogy rakjuk le, hgyjuk sírni, mert elrontjuk. (egyébként én ezek szerint nem voltam elrontva, mégis az a hír járja, hogy éjjel-nappal üvöltöttem)
Na szóval vannak itt gondok, de remélem, megérti lassacskán, hogy úgyis úgy csináljuk, ahogy mi akarjuk, tudjuk és szeretnénk. Meghallgatjuk a véleményét, de ne erőltesse ránk!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
mi nagyon bénák voltunk az elején, de megállapítottuk, hogy nálunk csak a folyton tanácsokat adók a bénábbak. Kép szóval igazából nem mindig hallgatunk másokra, de sajnos azért a bogarat bele tudják ültetni az ember fülébe. most /pill azon megy a harc, hogy anyósomék szerint alulöltöztetjük az utcára Lencsit. sajnos a férjem 1-2 hónapos harc után kezdi elhinni, amit mondanak. engem anno nem öltöztettek túl, és nem is lettem olyen megfázós, mint a férjem, akinek elég, hogy végigsétáljon a hideg kövön, már folyik is az orra.

ancsipancsi

Moose:nem,Te nem vagy..KépVotiv:nem akarja a masina,hogy mi kommunikáljunk,pedig nyüstölöm!,KépTalán az lesz a legjobb,ha megint nekiülök és újat írok,de az már nem az igaziKép

petergabi

Renee, mit sportoltál, hogy ilyen szép a vállad?
jobb is, hogyha otthagyod ezt a szemtelen bagázst, persze ilyen névvel, hogy Artúr... KépKépKép
tök jófej (((jóképű))) pasidokikat is ajánlgathatunk ám Kép

Moose, Isti egy bébitaxit kap egyévesre - alsó szomszédok nagy örömére -, meg egy orbitális plüsskutyát - ezt mind a nagyszülőktől, én meg készítettem neki egy kis fogast, festegettem, ragasztgattam, sk. és majd még sütök neki egy "bébitortát" is, még mielőtt megkövez vki, vmi egészségesebb (nem csokis/cukros/lisztes) süti lesz, egyébként meg úgyse érdekli még őt, max kóstolás szintjén.

és Moose, ne ostorozd magad, szeretünk.
meg Nyúl is szeret, meg Nyusszancs, meg Apa is, és még sokan mások Kép

votiv 8)
votiv

Gabi, mekaptam!!! írok is ám választ, de most mindjárt indulunk vendégeskedni, és ennyi idő alatt nem lehet Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci KépKépKép büszke anya vagyok! meg kell néznem nekem is mihamarabb a fotót! és tényleg rajta volt "a jel" KépKép
nagyon sajnálom a záras/sírós történetet KépKépKép
rémes lehetett KépKép
most már van jó záratok/kocsitok?
és Borisznak hogy tetszett a sárga disznófej? Kép

votiv 8)
votiv

Fibi, pont ma reggel gondoltam Rátok, hogy Bálint most 11 hós! Kép a legszebb kor! Kép

de persze gratulálok minden kis hófordulós babónak, és mi meg már nagyon várjuk az egyévest Kép

Blaye, ha rídonli vagy, írj már, úgy hiányzol!!!

votiv 8)
votiv

Proone, Klára kisasszony igazi kis hölgy! Kép gyönyörű szép, hibátlan kisbaba Kép és tényleg sokkal idősebbnek néz ki Kép furcsa ilyenkor belegondolni, hogy már apocakodban is épp ilyen volt, ilyen tökéletes Kép ez a legnagyobb csoda Kép
anyukádat meg finoman le kell építeni, mert a szoptatáshoz a lehető legnagyobb nyugalom és kiegyensúlyozottság kell. ha pedig folyton idegeskedned kell, az épp ellene dolgozik. és most csakis Klári számít, neki pedig TE tudod a legjobban, mi kell! édesanyádnak ezt meg kell értenie, hogy Klára Rád van bízva, és vonuljon vissza, és majd csak akkor jöjjön, ha Te kéred a segítséget. légy erős és határozott, anyatigris Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
nem is tudom, megírjam-e (bébitortáról asszociálva), hogy Eszter mit evett az előszülinapi buliján a nagypapájánál. Alapvetően mindent, de aztán meglátta a ... áh, ezt nem írom le. A lényeg, hogy Norbi abszolút tiltólistás kajája. Kép
neet
neet

Votiv,
az a tuti, ha kiraksz egérmérget, as soon as possible. (A leírással ellentétben NE zacsiban, hanem kibontod, és kiöntöd valami kartonra vagy tálcára) Ha nem teszel így, elszaporodnak, és a mostani 1-2 helyett tucatszámra küzdhetsz meg velük!!! Sok sikert!
neet
neet

jöttem,láttam,és majd írok is csak ma meg apának van a 35.szülcsinapcsija(figyelsz neetKép)
Vendég

<font color="0000ff">Megvan a szüléssztory! Bocs, kissé hosszú lett és a téli babásoknak szánva, akik még nem szültek... szóval jó részletes. Kép
http://proone.fw.hu/szulestortenet.doc</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,

Proone: bébi édes, de nagyon. Gratula hozzá.

Juc: köszi a tanácsot. Fanni sajna azóta sincs jobban. Sőt, szegényke éjjel nem alszik egyáltalán, totál kimerült. Na de nem panaszkodom tovább.

minden mennyasszony szépséges.

Lányok: Azt hiszem megköszönöm nektek eddigi tanácsaitokat és mindent amiben segítettetek. De valahogy nem igazán válaszoltok enyém kérdésekre, igy nem erőltetem tovább a dolgot. Mindenkinek további jó babázást és minden szépet és jót.

Johi és Fannibaba

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
de aranyos vagy, köszönjüüüüük, jol esettKépKépKépKép
Balintnak karos szánkót kerünk elsö szülinapjara majdKép

Késöbb jövök, és elolvaslak Titeket, és nem usszatok meg a fotomat semKép Most el sétálni, itt süt a naaaaaapKépKépKépKép
Ui.: ma délelött megvettünk minden kari ajandekot, jok vagyunk, naKép

KépKép
fibi

Moose,
nalunk is éjjel 2-töl 3-ig uez volt müsoronKép
Jol olvasom, hogy ujra babat varsz??? Vagy vmit nagyon bénán értelmezek????Kép
(lemaradtam az egy hét alattKép)

KépKép
fibi

Johanna,
nem lehet, hogy olyanokat kérdezel, amikre még MI sem tudjuk a választ? Kép most meg ne sértődj, mert ráduszítjuk a netes kommandót.

Giggancs,
boldog szülcsinapcsizást.Kép
neet
neet

Moose, nem is vagy olyan...Kép

Réka bébitaxit kap, Kisvakondos könyvet, és búgócsigát, a többiről még nem tudok.Kép

Proone, nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet.

Johi, most le akarsz lépni? Ne tedd!
zanza

Fibi, látod? Kiteszed a lábad egy hétig, Moose mindjárt 17 hetes terhes lesz.Kép
zanza

figyuzzatok!

Lencsi mostanában nem akar enni, oké, mindig hagy, nem baj, mert így is fejlődik. de ma már azt csinálta, hogy reggelijét 8-tól fél 10-ig ette, és még így is hagyott, azóta pedig nem hajlandó enni, cumisüvegre nézve elsírja magát. mi lehet a gond?

ancsipancsi

Proone nagyon jó a "szüléssztoryd", nekem nagyon tetszett!!!!
Votiv kajakoztam egy ideig, de nem sokáig... :-))
Oxigen, akkor talán ruhatervezőnek kellene lenned!!
Nem gondoltál még rá??? :-)))

Kép
renee

Sziasztok!

Mi az a bébitaxi??? Felvilágosítást kérek!Kép

Napi 1X átfutom a termést, de sajna többre nincs időm!Kép
Ma meg megint egész nap egyedül vagyok, pedig vasárnap van és olyan szaaaar!Kép
Viszont, amióta párom talált munkát, kezdünk helyrerázódni...minden értelemben! Úgy látszik jót tesz nekünk, hogy ritkábban látjuk egymást! Legalábbis egyelőre!

Pénteken voltunk Petőben! Mondták, hogy Timi, ha sétálni akar, akkor ne fent fogjuk a kezét, hanem tartsuk lent, ahogy Neet is írta 1X! Azért, hogy ne homorítson és Õ tartsa a saját súlyát! Hát ez már nem megy sajnos szegénykémnek, mert összecsuklik, de azért nagyon elszánt!Kép

Nekem meg lehet, hogy gerincsérvem van!KépKépKép Zsibbad a bal lábam!Kép És nagyon fáj a csigolyám, mint mindig! Nincs kedvem dokihoz menni vele!Kép

ILdi
ildi76

Proone!

Gratulálok a könnyű szüléshez!Kép És nem semmi, hogy szinte végignézted a saját szülésedet!Kép Az viszont gáz kicsit, hogy a szülésznő és a doki különböző utasításokat adott! Kicsit jobban összedolgozhattak volna!
ildi76

én nem találom melyik oldalon van Proone sztorija! légyszi valaki írja meg!!!!

ancsipancsi

Johanna! Ne haragudj, en eppen egy szitaagyu izemicsoda vagyok, de amire tudok, azonnal valaszolok! Melyik napot olvassam vissza?! En se mindig kapok valaszt a kerdesekre, de annyira sokat irunk, hogy mostanaban mar nem is csodalkozom rajta.

Proone, ez tenyleg jo reszletes volt. En mar tutira nem emlekszem egy csomo mindenre. Ancsi pedig jolmegaszonta, te ertesz most legjobban a babadhoz, nagymama csak ne idegesitsen allandoan. Ha nem bir csondben megulni a helyen, kuldjetek el ket honapra valami udulohelyre, de most komolyan. Picikent biztos azert is sirtal annyit, mert sokszor hiaba sirtal Kép ez az egyetlen kommunikacios csatornaja, mashogy nem tud szolni, es annyira tehetetlen szegenyke, nem szabad magara hagyni a problemajaval! enyem gyerek (de szerintem az osszes gyerek ilyen) tenyleg csak akkor sirt, ha valami baja volt, hulyesegbol sosem. ja, es a sok sirasban teljesen kimerul meg kimelegszik, a tudejenek meg aztan nem hasznal, ez baromsag. jaja, de ezt mar korabban tobbszor megvitattuk.

Hirtelen mennyi taxis ismerosom lett Kép

Hat igen, Fibi, aki kimarad, az lemarad Kép

moose (17+3)

ja, es tenyleg lusta meg trehany vagyok, ha valaki varatlanul meglatogatna, huh...
moose

Ancsi, most linkelte be Proone, 13:58kor. Te sem aludtal az ejjel? Kép Ja, es evesugyben nekunk is volt regen, hogy masfel oran at piszmogott az evessel. Es biztosan aggodtam, mar nem emlekszem, de aztan asszem nem csinaltam semmit, hanem egyszercsak kinotte a dolgot. Vagy lehet, hogy a hozzataplalas elott volt ez nekunk es a purek oldottak meg a dolgot? Na, tenyleg nem emlekszem rendesen. Arra viszont emlekszem, hogy ezeknel a kinlodasoknal a tapszert csak egyszer melegitettem fel, es masfel ora utan mar kiontottem. Ki tudja, milyen hamar doglik meg. De a tobbiek biztosan jobb tippeket adnak. Lehet, hogy nem is kene aggodni meg kinalgatni egy csomot, majd ugyis szol, ha ehes. Persze igy kivulallokent konnyu otleteket adni, aki meg a nemevo gyerek anyaja, az ugyis aggodik meg probalkozik, tudom.
moose

Eltunt Eszti! Ugye minden rendben?
moose

Moose, az a gond, hogy cseppjével fejem le neki a tejet, és nem akarom, hogy meghagyja. úgyhogy úgy bánt, hogy nem akar enni. Kép

ancsipancsi

megtaláltam Proone beszámolóját. sajna egyelőre nem tudom elolvasni. Kép

ancsipancsi

Zanza,
ezen jót nevettem KépKépKép

Moose,
jo-jo, de akkor is rajöttem, a neved alatti szambol! Naaaagy gratulaaaa!! Kép

KépKép
fibi

Kép

KépKép
fibi

A ruhamat amugy anyukam varrtaKép Ez pezsgöszinü, az elsö esküvömön mar ellöttem a fehéretKépKép

KépKép
fibi

Ancsi:nálunk ez a nem evés kb.1-1.5 hónapja tart.Trapista sajton,kakaón és túró rudin él.Minden fő étkezés egy agybaj.De nem tudsz mit csinálni.Esetleg nem lehet,hogy megfázott szegény és fáj a nyelés?Nálunk volt ilyen tavaly télen.Minden esetre nem irigyellek,nagyon rossz érzés.KépDorkám 4 hónap alatt csak 1.5 kg-ot hízott,de baromi eleven és jókedvű.Addig nagy baj nem lehet,nem igaz?KépMoose,Fibi:nálunk is borzalmas éjszaka volt.Óránként felkelt.Állítólag mágnesos vihar volt a légkörben,nem tudom,hogy ez befolyásolja-e?

petergabi

Borri ! Aranyos vagy , de szerintem szülés után rémesen néztem ki Kép Azokat a képeket nem is merném feltenni Kép

Renee ! Gratulálok a pocaklakóhoz ! Én Kocsis doktornőnél szültem maximálisan meg vagyok/voltam vele elégedve . Ketteskét is nála szeretném majd .Kép Nagyon kedves , a vizsgálat sosem fájt, és valahogy nekem olyan megnyugtató a jelenléte. ( no meg nő , nekem valahogy ez jobb volt ) Kérdezz mi érdekel , szívesen válaszolok .

Kép
Kép
greenolive

Proone, nagyon jo volt olvasni a szulestortenetedet!Kép
Gyorsan en is megirtam a sajatomat a babanaplomba.

Fibi, szepek voltatok ti is.Kép

Ildi, sok a lila fej az irasodban!Kép Gerincserv! Te jo eg! Azert remelem hogy nem!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gabi! már legalább 1 hónapja panaszkodom, hogy nem úgy eszik, mint régen. de most már hisztis méreteket ölt. szóval nem a nyeléssel van gondja, nem tudom mi a baja, mert van, hogy sír, hogy nem éhes, majd bekapja a cumit és megeszi a maradékot. ha a súlyával számolunk 180-at kéne ennie, de már csak 160-nal próbálkozom. napi 2-3x esetleg megeszi, a többi alkalommal 100 körül eszik. már 2 hónapja is evett ennyit Kép

na, voltam megnézni a lurkókat. itt van két helyes és aranyos srác. tisztára az anyjukra hasonlítanak. remélem nem haraxik Zsanka, hogy megörökítettem őket, és betettem ide. olyan jó volt látni ismerős fiúkat. Kép

KépKép

ancsipancsi

Fel harom ota alszik a lanyom, pedig mar direkt csapkodunk, hangoskodunk stb.
Mi lesz itt eccaka?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Lányok! Tudtok segíteni? Szopival kapcsolatban kérdeznék.
1. Ti hogy szoptattatok egy evésre egy mellből vagy kettőből? Én egyelőre egyre álltam be...
2. Fáj a bal mellem, de kiszopiztattam a babával és még minig. Nem piros, nem feszül, ejni is megpróbáltam, de nem jött csakpár cseppecske. Akkor most mi van... várni.. és szopiztatni belőle?

Ancsi!
Küldtem mailt!</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci, hogy neked milyen szep fiad vannak!!! Miert nem lattam en meg kepet roluk?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

En a tejbeloveles utan egy cicibol szoptattam egy evesre, ill. szoptatok.
Csomos is a cici? Forro borogatast tehetsz ra, majd masszirozd at (en okolbe szoritott kezzel csinaltam), utana kisse lehajolva fejjel. De nem bizti, hogy kell, majd jonnek a meg tapasztaltabbak es megmondjak. De baj nem lehet belole!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Proone! Kép

Az elején én is egyből próbáltam.. Mivel fejtél? Kézzel, vagy géppel? Mert ha kézzel, akkor lehet, hogy még nm éreztél rá a technikára, ha géppel passz. Viszont, ha nem csomós, és esetleg puha, és nem kemény, nagy baj nem lehet.. Nem fájhat attól, hogy még csak mostanában indult be? Akkor még szoknia kell a ciciknek is.. Egyenlőre ennyi..

katus
mkatus

Proone, szuper csaj vagy, úgyhogy nem meglepő, hogy szuper volt a szülésed! Kép nagyon érdekes volt a beszámoló, klassz, hogy így leírtad, és fennmaradhat az utókornak Kép

cicifájásra fejés és szopiztatás az én javaslatom is, és sokat segít, ha szopi előtt meleg borogatást teszel a cicire, vagy ha nagyon sietsz, legalább egy kis meleg vízzel megmosogatod, és könnyebben kijön, ami benne van.
a két cicis szopira sztem akkor elég váltani, ha már az egyiket kiüríti, és még enne
próbáld a fejést, még ha csak pár csepp is jön, és masszírozd, nehogy becsomósodhasson
és eleinte már csak a nagy igénybevételtől is fájhat a cici, de el fog múlni!

votiv 8)
votiv

Ancsi, az én fiam is csak csipeget, mint egy madárka! ahogy csillapul az éhsége, elkezd szórakozni, és ha nem forszírozom egy kicsit, akkor részéről ennyi lenne! de még ilyenkor is hagyja magát etetni. viszont ha jóllakott, már hétszentség, hogy egy falatot se vesz a szájába, pont mint ahogy Lencsi egyszercsak "utálja" a cumit.

korábban ő is nagy evő volt ám, 160-180 között, és most még ennyit is alig eszik meg. nem tudom az okát, nőni nődögél, rossz kedve nincs, szóval nagy baj nem lehet. de én is sokat gondolkodtam azon, hogy az ő belátására kell-e bízni, hogy mennyit eszik, vagy egy anyának közbe kell avatkoznia Kép aztán úgy döntöttem, ráhagyom. legalábbis amíg nem látom, hogy vmi baja lenne.

votiv 8)
votiv

Proone, ilyen cicifájás nekem is volt az elején, de nekem se csomó, se nem kemény nem volt. Kb. 3. hétre el is múlt.

Moose, akkor meglátogassunk?Kép Kedden Óbudán leszünk, mert jönnek az ablakszigetelők, és mi inkább átköltözünk anyós meleg lakásába.

Fibi, szépek voltatok.Kép

Zsanci, nagyon szépek a fiúk!
zanza

Zanza,
köszi, sztem most is azok vagyunkKép

Proone,
eleinte B is egy ciciböl evett, lassacskán késöbb tért át a kettöre. Ha meleg vizet engedsz a cicidre szopi elött, talán könnyebben kijön, szerintem is. Kitartás, javul a helyzet hamarosan!

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: