A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Jelentem Petra arcán egy alig látható piroskás folt díszeleg csak, így mikubuli rulez!!! Kép
Valahogy rosszabbra számítottam, lelki szemeim előtt láttam a reggel hatalmasra feldagadt lilás-kékes-zöldes arcú Petrát...úgyhogy jó sz.rul is aludtam az éjszaka...Kép
De szerencsére minden oké!!! Kép
Votiv! Az árnikás ötletet köszönöm, nekem is eszembe jutott, mert már írtátok többször ilyen esetekre...csak nincs épp itthon, de be fogok szerezni...(főleg ha majd Doni is elkezd mászni, ülni, felágaskodni...jaj!)

Bori!
Édesek a fiúk!!! Kép Nekünk az első hónap nagyon jó volt, mert Doni evett/aludt, utána jött egy nehezebb, amikor ölbebaba lett, de Petra azt még egész jól bírta...viszont kb. egy hónapja mintha előjött volna belőle minden, ami eddig felgyülemlett, meg vsz. az is közrejátszik, hogy Doni is egyre több figyelmet követel már ki magának. Rengeteget "rosszalkodik"... látszólag csakis abból a célból, hogy minket bosszantson, pontosabban, hogy magára vonja a figyelmet...pedig próbálok vele is rengeteget foglalkozni (meg az egész család), de neki még a rengeteg is kevés...sajnos...
De mintha kezdene javulni a helyzet (kopp-kopp-kopp Kép), mindenesetre bizakodom, Ada azt ígérte, hogy a Jézuska visszahozza nekem a régi Petrát Kép

Moose!
Csak az jutott eszembe, hogy Te az utsó talin már bőven pocakos voltál, és ott se árultad el senkinek...Kép Hogy bírtad ki? Kép Bár ami azt illeti Nyuszi nevét is elég sokáig titkoltad, úgyhogy Te ebben profi vagy!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kép

Kép
Kép
greenolive

Green,Neet!

Szépségesek ti isKép

Többiek akik ez után tesztek fel magatokról menyasszonyos képet:mindenki szépséges,de már nem győzőm leírniKép

Juc
20170114224602

ÉS megvettem a kenyérsütőgépemet Hauser 802-s.
Kipróbáltam Bogárka receptjét,de valoszínűleg nem tök egyformák a gépek mert enyém nem is lett olyan fincsi,meg a mérete is bénácska ,arról nem beszélve,hogy nincs is rajta 58 perces programm.
Akinek hasonló gépe van az bombázzon meg emilben már jól bevált receptekkel,plíz!

Ja,és Soma mellékesen lázas,de csillapodik neki.

Juc
20170114224602

Pocak! miért nem adsz lázcsill.-t neki??? ellenzed? én a doki tanácsára adtam, és simán átvészeltük a 3 hós oltást. nekünk olyan kúpunk van, amiben nincs nyugtató, csak algopyrin az egész.

Moose! Bogárkát simán fel lehet ismerni a képen!

MINDEN CSAJ HELYES A KÉPEKEN! + Péter Gabi férje a Szalacsy-féle képen teljesen jó, legalább nem mesterkélt. (habár gondolom egy kicsit az, mert életben nem ilyen Kép )

ancsipancsi

Ancsi:na ne már!!!!KépDe igen,itt mesterkélt a férjemKépKépVotiv:rájöttem a baj forrására,most már rendeztem a hiányosságomatKép

petergabi

<font color="0000ff">Moose! Kép
Köszönjük a két itthon töltött éjszakát "végig" aludta a kislyány, csak enni kér, hogy másfél, hol 4 óránként. Szerencsére eddig hagyott minket aludni, csak nappal óbégatunk nagyokat, van hogy nem is alszik két szopi között.

Megyek ebédelni, hogy legyen miből... Kép

PRoone + Klári (6 nap)</font>

KépKépKépKép
proone

Szejjasztok!Kép

Petergabi, amikor rolatok keszult a kep en meg alt.sulis voltam!Kép
Latszik apjuk jo munkas ember!Kép

Gyonyoru a tobbi menyasszony is!Kép En sem maradhatok kiKép :
Kép

Green, Hejja ruha?

Votiv, kosz az infot.

Irnek meg, de nem hagynak.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Green!
Alig ismertelek meg az esküvôi képen. Lehet, hogy a szülés utáni elsô napokban nme voltam magamnál, de akkor sokkal szebbnek láttalak! Hiába, a szülés megszépít!

Bogárka,
nálunk ez éppen fordítva volt! Ábel persze örült Siminek, és sokat simogatta, de aztán majd' minden simogatásnak egy ütés lett a vége. Pesze egy idô után már résen voltam, és volt, hogy röptében kaptam el a kezét. De csak a bnagyobbaknál szóltam rá. Aztén elmentünk nyaralni (Simi 4 hónapos volt), és ott abbahagyta, azóta se bántja. Lehet, hogy ott jött rá, hogy mindenki mindenkit ugyanúgy szeret, stb. Nem tudom. A tieid között mennyi a különbség amúgy? Mert szerintem minél több, annál nehezebb a dolog.

B.
borri

Bogarka, eppenhogy csak egy picit voltam az Kép kb 7-8. het. 12 elott egyebkent sem szoktak szolni a babonasok, tudod Kép

Hjaj, ez a sok popec menyasszony... Juc, ne tiltakozzunk inkabb, hogy mostmar ne tegyenek fel tobb kepet? Kép Nekem nem volt kontyom, mert utaltam, hogy mindenkinek az van, es hogy elotte allandoan azt kerdezgettek, hogy es milyen kontyod lesz? Sot, a hajam semmilyen se volt, mert a fodraszom elbenazta, inkabb aludtam volna reggel ketoraval tobbet... viszont kalapom volt. Mert ugy gondoltam, hogy milyen szornyu lehet egy szemuveges menyasszony, ugyhogy valasztottam egy bazinagy kalapot, ami alatt nem is latszik Kép es ezeket a puffos szoknyakat is utaltam, eredetileg egy allatiszuket akartam, de aztan mivel nyolcevig halasztottuk a dolgot es vegul hethos pocival eskudtunk, mar nem sikerult olyat felvennem Kép es en akkorse rakok fel kepet, mert most is ki akarok logni a sorbol Kép Kép

Kenguru mikulasa jopofa volt, aszondja a gyereknek, hogy csokoladet ad neki, amit ugye nagyon szeret. Mire en, meg nem eszik. Aztan megkerdezte tole, hogy hivjak. Mire en, meg nem tudja mondani. Aztan aszonta, hogy akkor a szuloknek kell enekelni vagy szavalni, ha a gyerkoc meg nem tud. Mire en, o azok mar mindent elfelejtettek Kép Egyebkent a csajom erdekesnek talalta a pirosruhas fazont, nem felt tole (allitolag en uvoltottem kiskoromban), de azert a szakallat nem rangatta meg, pedig az a gyagyas mondta neki Kép Ja, es egy nagyon pici csomagot osztogatott (harom szaloncukor meg egy miniatur csokimikulas), szerintem minden gyereknek adott, aki bement az uzletbe. A kuponra meg egy kengurus torolkozot kaptam a penztarnal. Asszem jovore a pagonyba megyunk, mert most igy nem tudtam megszervezni, hogy a pluss cliffordot a mikulas adja neki at.

Ja, kene valami kisparna a bevasarlokocsikra, mert bealudt ma a DMben a csajom es eloredolt a fem tolokarra, azon nyomta szet az arcat szegeny Kép
moose

Moose, miket beszelsz? nem is nezel ki szornyen! sot! egy nagyon csini kismama vagyKép

Votiv, hogyhogyhogy? megkerdeztem tole: "jossz vagy nem?" jottKépKépKép
na, te is "jokat" mondsz magadrolKép en nem hiszem el ugysemKép biztos nembabasan is aranyos, jofej voltal, csak egy kicsit mashogy esetlegKép

Neet azert te is szep. azertKép
Green, te isKép
Dora, ez biztos, h te vagy?KépKép felre ne erts: nem azert, mert nem szep!! de fel nem ismernelekKép

Bori, fiaid nagyon helyesekKép

Moose, a mandarin hamozatlanul sokkal finomabb. nem tudtad?KépKép
ja es en lattam am eskuvoi kepet roladKép es te is szepKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Réka ma úgy döntött, kipróbálja a kétlábon járást, egész jól megy neki, csak a végére legyen kapaszkodó.Kép

Nagyon szépek a mennyasszonyok és nagyon szépek a babák is!
zanza

túl vagyok egy lapzártán és 6 vendégen, és most letettem a gyermeket aludni, szóval háváj Kép

Rec, de azt is magyarázd el, miért ő vette föl a neved és miért nem fordítva. csak nehogy vmi aknára fussak, és kiderüljön, h tök gáz neve van szegénykének
1x ismertem egy fazont, akit mindenki csak a becenevén hívott. de én megkérdeztem, h mi az igazi neve, és a vezeték az volt, h Hugyi, és én ezután alig bírtam megállni előtte, és nem csak a neve miatt, hanem mert magamon röhögtem, h lehetek ilyen kretééén KépKépKép

votiv 8)
votiv

Reka ugyi!Kép

Recca, hat igen, sajnos ez van.KépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic, embernek jobbulast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

de ugye a fiatokat nem Lambert Krisztofer Benjáminnak hívják? Kép

most hallottam, unokatesómék Ferdinándnak akarják hívni a gyereküket, ha fiú lesz - drukkolok szegénynek, hogy inkább Hanna legyen (a nővére Rebeka)
már mindenórás, és a gyerek faros, ráadásul felfelé egyenesen kinyújtott lábbal, hűha

Zanza, Réka nagyon ügyes!!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Proone, szerintem tök jól haladtok! kell 1-2 hét, mire kialakítja a baba a rendszert, aztán már nagyon könnyű lesz! Kép és igyál-egyél jókat, hogy regenerálódj és pihenj sokat, mert az jár Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Most találtam meg ezt az oldalt és olvasgattalak titeket. Most 26 hetes terhes vagyok és orvost szertnék váltani. A Szent Imrét ajánlották és Dr. Kocsis Évát.Szűlt nála, vagy ismeri valaki?

Kép
renee

Dora:az a legnevetségesebb a férjem munkájával kapcsolatban,hogy többek közt, hasonló fazonok helyett kell "gondolkoznia"KépCsak egy a sok sztoriból:betelefonált az egyik embere,hogy szeretne betegállományba mennie,mert előző nap szívrohama volt!?Meg is állt a szíve,de mivel leesett az ágyról és pont a mellkasára,így újra elindult!???Mind ezt a próbaidő utolsó napjain adta elő,hátha bejön és akkor már idén nem kell dolgoznia.Na persze a férjem kérte,hogy ballagjon be szépen a papírjaiért.Szinte minden napra jut egy hasonló történet.,KépKépKép

petergabi

Renne, gratula a babahoz!
Kocsis Eva ugyben nem tudok segiteni, de majd jonnek a tobbiek...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Istennek hála,túléltük a karácsonyi nagybevásárlást!Itt esztergomba ez megoldhatatlan feladat ezért felmentünk a Corába.Addig itthon maradt a 2 csajszi,igaz alváidő volt,de persze pont ma elég volt Dorkámnak 1 óra alvás.Tiszta frászba voltunk,hogy mire érünk haza,de mindketten élnek és vidulnakKépZanza:ez nagyon nagy dolog,gratulálok!KépRenne:Gratulálok a pocakodhoz.Én sem tudok sajna segíteni,de lesz aki igen.Nézz be gyakran.Gabi

petergabi

Petergabi, egyedül otthon a két gyermek? Mindjárt átmegyek Moose-baKép
Karácsonyi bevásárlásról jut eszembe: még sehol sem tartok, igaz fejben már mkinek meg van, hogy mit kap, de párom még mindig előáll hülyébbnél-hülyébb ötletekkel. Komolytalan férfiembere.Kép

Renee, gratula a pocakodhoz!
zanza

Moose: Ne légy ilyen vérmes, em hiszem, hogy bármelyikünk a hétköznepokban agyon "vakolná" magát! Kép De akkor igenis jól esett, hogy így ki lettünk "renoválva" Kép nekem legalábbis Kép

Zsanci: Én valszeg leszek még egyszer ilyen ruhában, a 10 éves évfordulónkra tervezzük a templomit (vagy egy újrakötést). Illetve én tervezem, OxiApa meg csak ott lesz. Kép
Imádom ezeket a ruhákat egyébként is. (Az enyémet én is terveztem, a Héjjával egyezkedtünk) Remélem addigra a versenysúlyom is visszakapom Kép

Recca: De jó neked! Ilyet szerettem volna, de nálunk nagy családi ellenkezés volt belőle.

Renee: A SztImre jó választás, és én ugyan nem a Kocsis drnőnél szültem, de vizsgált, és akkor nagyon rendes, alapos volt. De vannak itt lányok, akik több infót mondanak majd Kép

Mikro kezdődhet a szepszor? Már igen? Vagy csak hisztikés a csajócám?

Jah, mától már teljesen 2 fogú Vikink van! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt és a segítséget. Akkor bizakodva várok még. :-)))

Kép
renee

Oxigen: az én ruhám is a Héjjától volt. Remélem sikerül a kép...
Kép

Kép
renee

woowooowoowooooow!!! Renee, ez aztán a belépő!! KépKép
szia és szia pocak Kép fiú/lány?
Kocsis dokinő ügyben én is csak passz, de hidd el, előbb utóbb akad majd vki
férfidoki nem jó? és miért váltasz? mi itt elég jól bírjuk a rémtörténeteket ám, úgyhogy ne kímélj!

pamacsolok, mert pemzlizni jó, és marha sok szabadidőm van!
facérésfestékesujjuvotiv

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">pár kép:
Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Moose!

Én bírom a szép a csajos képeket,bár nem értem,hogy ezeka nők pasit nem vittek magukkal az esküvőre?Kép
Nem vagyok irígy,mert szeretem őket és szívesen megnézem,hogy milyen gyönyörűségesek voltak életük egyik(mert a másik a kölkök születése ugyi)napján.Kép

Renee!

Szia,én sem Kocsis doktornőnél de majd csak ide ér valaki!

Juc
20170114224602

Zanza:ne bánts,a nagyobb már 11 éves múlt!KépProone:csodás kisbaba és milyen édes kis dundi.Dorkám kb.1 hónaposan volt ilyen szép kis husi-musi.Kép

petergabi

hahó,
ma suli voltKépaz is megviselt és most is rosszul vagyok mert ma másfél éves a fiam és félév végi szintfelmérő volt és nem lóghattam és nem voltam a fiammal és most annyira rosszul érzem magam hogy alig bírom abbahagyni a bőgést.....nem lehettem a fiammal,aki ma másfél évesKép KépKépés ma egész nap nosztalgiázom...és ezen is bőgök...és pocis fotókat nézegetek magamról meg b-ről "régi" képeket...asszam mazoista lehetek hogy itt kínzom magam az emlékeimmelKépde olyan jóóóóóóóóóóóóó voltKép

moose,
akkor megnyugtatlak hogy az önzőségem nagyobbKépazaz "csak" b miatt nem mondanám azt hogy 2007.de én olyan egoista állat vagyok hogy nagyon szeretném élvezni a köv. pocimat is,és hogy a délelött az enyém legyen meg a pocimé kettesbenKépés valszeg ez az ami miatt most a 2007 felé húzok.de ez bármikor változhatKépszóval azért még nincs eldöntve..lehet hogy jövőre ha itt mindenki pocit növeszt nem fogom bírni és azt mondom semmi nem érdekel,MOST!!!!!!!!!!!!

pocak,
mailt kaptam,mivel a válasz nagyobb lélegzetvételű holnap írok,jó?hármaskára vigyázniKépKép

STORY:tegnap este volt itt uncsitesóm fiam és közli velem:"én VÁGYOM rá hogy puszilgasd a pöcsömet"KépKépKépdurvaaaaaaaaaaaaaaa a kiskrapekKép
én meg mondtam neki hogy egyrészt az majd csak 10 év múlva fog megtörténni és hogy nem én leszek az aki puszilni fogjaKépazaz ő fog könyörögni hogy húzzon már innen ez a vén bigeKép

minden ara csudiszép,én is tennék fel,csak nem reklámozom magam....de küldök nektek a levlistánKép KépKépna jó,nem szadizlak titketKép

votiv,
tegnap erősen gondoltam rád,voltunk a budaörsi outlet-be és ott volt a tábla ahogy lejöttünk a nullásról hogy biatorbágyKépinfót köszi,még nem volt időm megnézni de ha megtettem zaklathatlak még néhány kérdéssel??????és sztem is tök rendi vagy és kedves és aranyos és az itt a reklám helyeKép

na el mert apa behűtött egy üveg pezsgőt mert legalább mi ünnepelünk ha már b hátrányos helyzetű és őt nem tudtuk ünnepelniKépde engem azért lehetKép

puszi mindenkinek
csípem a bucitokat
cupp
gigi
Vendég

Votiv:
A kis lurkó fiú! Nem volt szégyenlős a lehető leghamarabb megmutatta! Jó a férfi is csak a doktornőt ajánlották.
Az I.sz. női klinikán voltam, a dokival nem lett volna gond, rendes volt, de az hogy a nővérkék mennyire bunkók azt nem tudom leírni. A másik dolog pedig az, hogy minden alkalommal órákat kell várni. A csúcs az 4.5 óra volt és nem azért, mert az orvosomnak szülése volt. A legutolsó alkalom ami miatt úgy döntöttem, hogy magán orvost keresek az az, hogy 2 órája vártam a váróban azért, hogy elvegyék egyáltalán a lapomat a nővérkék, hogy az orvosom tudja , kint ülök a váróban. Miután odamentem szólni neki, hogy itt várok és kihez jöttem, persze a papírt az orra alá dugva, hogy talán elveszi. Annyit mondott jó és bement.A lapomat természetesen nem vette el. Az arcára volt írva, hogy "várakozzál csak". Majd egy negyed óra múlva az orvosom kijött, felment a lépcsőn könyvekkel a hóna alatt!!Valószínűleg azt sem tudta, hogy ott voltam. Eljöttem. Akkor eldöntöttem, hogy magán orvost keresek!! Nekem ez nem hiányzik.
Nincs benne rémtörténet szerencsére, de inkább eljövök onnan, hogy ne is lehessen.

Kép
renee

Renee, 4,5 óra? Hinnye! Ez már durva! Megértem, hogy váltasz.

Gigi, nem semmi Bálint!Kép Boldog 1,5 évet!

Proone, egyre gyönyörűbb Klári!

PeterGabi, bántalak én? Még egy irgumburgum se volt.Kép
zanza

sziasztok!
Oxi,
nektek mikor lesz a tiz éves??? nekünk 5 év múlva...Kép

képzeljétek:
szörnyű napunk volt, de tényleg!!!
9-től ott voltunk a mom parkban, reggelizni, meg fényképezni...utána rögtön maradtunk is 5-ig, mert nem lehetett kinyitni a kocsi ajtaját, és a kabátok meg bent figyeltek...mire sárga angyal megmentett minket, már indultunk is Pécsre, mert itt fogják megcsinálni az autót, és kapunk egy másikat kölcsönbe...A majd'3 órás utat Igi végig bőgte, de tényleg, na jó, az elején és a végén kicsit aludt...
Votiv,
neked külön akartam irni, h megnéztem Istit, és semmi gond nincs vele!!!!!!! Irtó helyes!!!!!!!!!!!És a mellén ott a JEL!!!!Onnan ismertem fel!!Kép
És pont úgy néz ki, mint egy TÉNYFELTÁRÓ ÚJSÁGÍRÓ!!!!!!!!!!!!!KépKép
többi bébi is szép volt!!!!
na mentem, mert vacsitájm van!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

renee,
én is jártam a barossba.és ezt a nővérek velem is eljátszották....csak én közöltem velük hogy biztos hogy szükséges e hogy felhívjam a dokimat a mobilján és szóljak neki hogy itt vagyok...nem volt szükségesKépde én is vártam a dokimra 2-től este fél 9-igKépmondjuk akkor még nem pocakkal.kihez jártál ott?ja és amúgy üdvKépezt bunkó mód elfelejtettem(szégyenlős szmájli)

gigiténylegel
Vendég

Szia Gigi!
Az jó csak nekem nem adta meg a mobil számát :-((
Dr. Beke Artúr

Kép
renee

Jucusmucus:
Csak hogy ne érje szó a ház elejét itt az én "tartozékom" is.:-)))))

Kép

Kép
renee

Zanza, ugyeske a lanyod! dehat a Rekak mar csak ilyenek...KépKép

Votiv, se Lambert, se HugyiKépKép csak az en szemelyes varazsom, aminek nem lehet ellenallniKépKépKép

Dora, sajnos? most az a baj, h te nem hasonlitasz a kepre, v az, h a kep nem hasonlit rad?Kép

Oxi, marmint, h nem vetted volna fel apjuk nevet, arra gondolsz? mert en semmi penzert nem tennek ilyet, annyira elegedett vagyok a magamevalKépKép

Renee, hello itt! (nem akarlak szivatni, h en is azt irom, h segiteni ugyan nem tudok, de majd jon valaki. bar a helyzet ez...Kép)

Zsanci, mindig ezek az autok! csak a baj van veluk!KépKép

Coolio
recca

Oxi! én is szeretnék templomit, de még nem vagyok megkeresztelve, ráadásul a férjem húzza a száját.

ancsipancsi

Gigi: oké, és boldog másfeletKépKépKép

Zanza: hajrá RékaKépKép

Proone: GYÖNYÖRÛKép

Recca: nálunk apa ugyan nem vette fel az én nevemet, de én sem az övét, mert Õ meg akarja változtatni, felveszi a nagypapája nevét (édesanyja lánynevét) De én kértem emg apa kezét és IGENt mondottKépKép

Renee: én sem ismerni DrnőKép De üdv itt és maradj ám ilyen szép képek utánKép

Na megyek, jó éjt mindenkeinek. (nekünk az lesz:P)

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak, ez se rossz. sot: szep. tetszik. a "lany"Képkeres meg tok aranyosKép

Coolio
recca

Recca, ha nem vigyázol még a végén a te cipődben fog mászkálni!Kép ILyenek a Rékák....Kép

Pocak, aranyos a megkérés, viszont ha apa felveszi a nevet, akkor mkinek változik a neve? Mármint a srácokéi is? Csak mert az nagyon húzós lesz.Kép
zanza

Zanza, ajaj, erre nem gondoltam. akkor lehet, h legkozelebb le se veszem a cipot, es abban fogok tornazni. kicsit sem sarosKép vagy cserelunkKépKép
gondolom, attol meg nem kell mindenkinek megvaltoztatni a nevet. lehetni persze lehet, de az tenyleg huzos.

na, egyebkent nalunk meg "csak" annyi, h apa nem szeret csaladja, es jobb toluk minel messzebb. terben, idoben, nevben... uj nev, uj csalad, uj elet... vagy valami ilyesmi.
hm. ez igy eleg prozai.

Coolio
recca

Jó reggelt!

Zanza: a gyerekek az én nevemen vannak. A házassági akvi-n is rajta van, hogy a további gyerekek is ezt a nevet kapják, ugyanis a lányzóm már 3 éves volt mikor összeházasodtunk és nem akartuk már neki sem változtatgatni. Apaeg már régóta tervezi a cserét, de még nem kezdett bele. Szintén családi "érdekességek" miattKép Ja és NAGYon tucat neve vanKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci,
ez nagyon duuuuuuurva Kép És mi romlott el, a zármechaninka, vagy a központi zár krepált be? Nekünk Dóci egyszer üvöltött végig egy fél órás utat, így nagyon halványan el tudom képzelni, hogy milyen lehetett Kép
Ja, és igen, ő is volt kicsi, hihetetlen, nem? Végignéztem az első hetek képeit, ott vigyorogtam, mint egy vadalma. Mert hát csak egy éve volt, de mégis mennyire régen Kép

Recca,
tökjó, hogy párod felvette a neved! Én ugyan győzködtem enyémet, hogy vegye fel, de nem akarta Kép! Nálunk ezért maradt az eredeti felállás, mindenki megtartotta a sajátját. Kép

Menyasszonyok szépségesek Kép nekem csak papírképeim vannak, szkenner máshol, szóval most megúsztok Kép

Renee,
üdv és gratulálok! Egy csomóan szültek Kocsis drnőnél, én sajnos nem tartozom közéjük, de majd jönnek. Van egy topiktábla itt: http://proone.fw.hu/szentimre.htm itt meg tudod nézni, kicsoda, és esetleg emailt is tudsz nekik írni!

Proone,
olyan édes Klári baba, és olyan picike Kép tényleg, anyukáddal minden rendben?

Pocak Kép

V
kisün

Sziasztok!Kép

Spontan zuhanyozassal kezdtuk a napot, masfel perc alatt ugy tele lett a pelenka, hogy nyakatol labujjaig xaros volt a lany.Kép Szegeny apa eleg nehezen viselte a latvanyt.Kép

Proo, Klara gyonyoru!Kép Micsoda kis dekoltazsa van!Kép

Renee, szepek vagytok!Kép Mi lesz a kisfiu neve?

Recca, mindketto!KépKép Tudom nem sajnalkozni kellene, hanem tenni valamit...

Zsanci, ez tenyleg szornyu nap volt!Kép Harom oras ut? Baromi hosszu, de a korulmenyeket tekintve hosszabbnak tunhetett. Szegeny Igi, szegeny ti!Kép
Hogy kerultetek a mombol Pecsre?

Petergabi! Ehhez hasonlo torteneteket a batyamtol hallok, o DP pizzeriat vezet. Hat ott is erdekes emberek fordulnak meg.Kép

Pocak, neked nagyon szep vezetekneved van, szerintem tok jo, hogy megkapta a lany. Ha te is maradtal a leanykori neveden, akkor megkaphatja plussz az apa vezeteknevet is. Erre nem gondoltatok?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,
hazajöttünk anyoséktol. Senki nem hianyolt?Kép
Énis akartam esküvös képet feltenni, de még nem birtam tömöriteniKép

Zanza,
Rekaaaa KépKép

Renee,
üdv közöttünk, Ti is szépek vagytokKép

KépKép
fibi

Proone,
gyönyörü a gyermeked, utolag is gratula! És kivancsian varom en is a szüléssztoritKép

KépKép
fibi

Aaaaaaa, ejjel felebredt a csajom es ket-harom oran at ugralt, jatszott, rohangalt Kép szegeny apa meg alszik.

Renee, ha jol emlekszem Beetrix szult a doktornonel. Ooo, esetleg Manoka is? Es biztos voltak meg masok, de nezd meg a "tabla"nkat, abban benne van, ki kinel szult (Proone szokta volt belinkelni, egy hetnel regebbi archivokban megtalalod).

Juc, "eletuk egyik napjan"? ez tetszik Kép

Gigi, uncsitesodeknak beszamolsz az aranykopesekrol, ugye? Es mit szolnak??

Zanza, Gabi, szerintetek en egy...
moose

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dícsérő és itt marasztaló szavakat, aranyosak vagytok!
Kisün, köszi szépen a címet, megnézem.
Dora, a kissrác neve az utolsó álláspont szerint Szilárd, de ez még akár változhat is. :-))

Kép
renee

Szia Moose, ennek a táblának a linkjét kaptam meg kisüntől köszönöm.

Kép
renee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: