A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BarbiKép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ennyire örülök!
SZÍVBÕL GRATULÁLOK!
mary78

Barbiiiiiiiiiiiiiiiiii Kép
Gratulálok, valahogy sejtettem, éreztem, tudtam Kép ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN
Ennyi zebrát egyszerre én még nem is láttam a topicban!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Látod, az utolsó "lövés" jól sikerült!

Kép
Kép
szilva069

BARBI
gratulálok de jó hányadik napon vagy?
gilingalang

WishKép
Légyszíves javíts majd át a táblában:
ma van 1. cn.
Köszönöm szépen!

SzilvaKép
Szerinted az gáz, hogy ha kedden, mikor megyek a BMC-be, még meglesz egy picit a mensim?
Mert ugye lesz UH, viszek vizeletet is. Vagy nem számít?
mary78

Barbiiiiiiii!KépKépKép
Én éreztem, tudtam!! Nagyon örülök!!!! Gratula!!!KépKépKépKépKép
gtünde

Hát nem gondoltam volna hogy az utolsókból lesznek az elsők, de nagyon örülők neki.Kép
Ha minden igaz akkor a 33-34 napon vagyok! Jövő hét pénteken megyek uh.-ra remélem minden jó lesz, ott lesz ahol lennie kell és megfelelő méretű lesz a petezsák, igazából akkor fogom elhinni és felfogni!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilcsike
Majd jövőre látsz mégegyszer ennyitKép
gtünde

Mary Kép
Jaj, erre már akartam is előzőleg válaszolni!
Nem gáz, ne aggódj miatta, én is így jártam, az UH vizsgálatot megcsinálja a doki mindenképpen.

Kép
Kép
szilva069

barbi én most vagyok 5 hetes 39 nap.tegnap 5.1 mm volt a petezsák.nagyon nehéz még ilyenkor észrevenni nekem is kereste a doki ő mondta h nehéz.csak azért mondom h ne aggodj ha keresik és nem találják csak idővel én jöv héten megint megyek akkor már nagyobb lesz.sok drukk neked
gilingalang

SzilvaKép
Köszi, akkor megnyugodtam. Egyébként este jött meg, és hál'Isten nem görcsöltem annyira, csak a fejem fájt iszonyatosan, elég volt egy Algopyrin.
mary78

Tüncsike Kép
Úgy legyen, csak aztán mi is köztük legyünk!
Képzeld, eza rühös kiscsajszi még mindig nem jön, már nem is kerülget az érzése Kép
Pedig már tök jól kiszámoltam, hogy dec.5-én fog +jönni, aztán úgy gondoltam, (remélem ügynökünk is) hogy ezt a ciklust még kihagynám, és január elején kezdhetnénk a fagyibabás beültetést. Hát, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
A munkahelyemen a kolleganőm is lombikra készül, szerintem neki valamikor február közepére fog esni, úgyhogy most még nehezebb lesz összeegyeztetni a dolgokat itt bent. Kíváncsi vagyok, hogy fogják bírni főnökeint, hogy mindketten egyfolytában lombikolunk majd. Szerintem ki lesznek akadva...

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Az én fejem sajna csak a fronttól akart szétesni. Szerencsére már kutyabajom Kép
Most kell vinned magaddal az összes szurit ugye? És ugye kedden? De jó neked... Képzeld, karácsonykor ott fognak lapulni a pocidban a babucikákok Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, most viszem majd. Bele sem merek gondolni, hogy milyen jó lesz, ha sikerülKép Viszont ha nem, akkor sztem nagyon padlón leszek.
De azt táplálom a kis agyacskámba, hogy igenis sikerülni fogKép

Szted a beültetés utáni 4-5. napon még ne kocsikázzak 100 km-t ugye? Mert szentestére mennénk Pápára párom anyukájához, de azt hiszem még sem fogom megkockáztatni azt a zötykölődést a kocsiban. Pont a beágyazódás köré esne.
mary78

BARBI Kép jajj, de jo !! gratula ! tegnap hanyadik napon voltal ?
Gondolom most a fold felett jarsz a boldogsagtol...meg is ertem..
Egyel tobb zebrasunk van !! KépKépKép

majd meg olvasok es irok,most dolog van, Kép
saci

BarbiKép
Gratulálok! Hát ez szuper. Egy-két hét és ennyi új babást.
Ez legalább erőt ad nekünk is.

Érdekes. Most, hogy nem lehetek babás egyáltalán nem fáj a mellem (máskor mindig fáj pé után pár naptól) és mensis görcsöket sem érzek a hasamban, pedig az elmúlt pár hónapja mindig megéreztem már egy héttel előtte. Lehet, hogy ez azért van, mert most nem figyelem magam annyira.
Fura, hogy most nem kell izgulni, sokkal jobban érzem magam. Jó lenne, ha máskor is így ki tudnék kapcsolni, de sajnos nem tudok nem odafigyelni, mert akkor azt hiszem, hogy a jó pillanatról maradok le.

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Hip-hip-hurrá!!!!!!!!!!!!Kép
Neked már hozott a Mikulás zsákocskát!
Hahó, Mikulás bácsi!! Mi is itt vagyunk! Szerintetek mit tegyünk ki neki az ablakba?Kép

Most jöttem a hormonról. Megcsapoltak. De legalább már történik valami. Szerdán lesz eredmény. Apa kedden megy. Nagyon morogKép Mondtam neki, hogy ne sírjon. Õ elmegy, aztán "elmegy"Kép, majd hazajön. Engem meg szúrkáltak.Melyik rosszabb?
Vendég

Mary Kép
Most csak a jó dolgokra gondolj, semmi nega gondolat Kép
Én a helyedben asszem nem utaznék annyit ha nem muszáj. Inkább pihizgess, kis séták. Elhatároztam én is, hogy a következőnél biztos, hogy otthon maradok 1 hétig, és sokkal jobban fogok vigyázni magamra.

Kép
Kép
szilva069

Lányok köszönöm szépen a gratulációkatKép, kérhetek egy kis drukkot a következő 12 hétre!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Gratulálok!!!!!KépKépKép

Kép
mofly

Szilcsike
Naná, hogy benne leszünkKép Kérd meg a Mikulás bácsit, hogy a csizmácskádba dugja be PiritKép

BarbiKép
Persze, hogy drukkolunk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TizaKép
Én is pont így érzek. Most, hogy úgy döntöttem pihi, sokkal nyugisabbnak érzem magam. Aztán ki tudja, lehet, hogy neked is ez hozza meg a várva várt babát. A napokban kiderül mi a helyzet, nem?
Nekem meg olyan fura a cicim, mármint a mellbimbóm. Nem értem az egészet. Normálisan ugye olyan világosbarnás, mostanában meg kicsit pirosas a színe. Remélem, nem valami komoly baj jele.
gtünde

Tüncsibe Kép
Majd írok a Mikinek Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
Akkor siess. De asszem e-mail-t is tud fogadniKép
gtünde

Sziasztok!

Barbi!Kép
Nem ismersz de már hetek óta olvasom a topicot és nagyon jó volt ma reggel látni az üzenetedet!Gratula és ne izgulj biztos minden rendben lesz!Kép)))))))))))))))

Lányok lenne egy kérdésem:
Mi most próbálkozunk a mássodikkal és egyelőre nem jön össze.Kép (persze most derült ki a héten ,hogy a családban ketten is terhesek Kép(( )
az a gond,hogy a mensim nem 28 napos hanem 30-35. Hanyadik naptól próbálkozzunk és nem baj ha minden másnap próbálkoznánk (apa nagyon lelkes ő ajánlotta Kép)
előre i köszi a válaszokat: Timi
tima

Lányok! és POTTER, ha jársz erre!

A bnőm szerdán este szülte meg a kislányát, és tegnap reggel kiderült, hogy agyhártyagyulladást kapott a pici. Mivel 25.-ére volt kiírva, ezért kedden befeküdt a kórházba, és kedden meg szerdán reggel is vettek tőle magzatvizet (hüvelyen keresztül), majd szerdán du megindították a szülést. Szegény iszonyatosan megszenvedett vele, most meg kiderült, hogy a tű, amivel vették a magzatvizet, az volt fertőzött ezzel a baktériummal. A kislányt felvitték Pestre az Üllői úti H-ba, és nagyon aggódunk, hogy milyen szövődményei lehetnek. Nem tudunk sokmindent erről a betegségről.
mary78

Barbi!
Gartulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szilcsike
Találtam neked címet is: santa@santaclaus.com KépKépKép
gtünde

Tima
Általában 14 nappal a menzi előtt van peteérés, de vegyél LH tesztet (Babymark a DM-ben vagy a Rossmannban kapható), azzal tudod nézni, hogy éppen van-e vagy nincs. Szerintem nem baj, ha a pé körül kétnaponta próbálkoztok, sőtKép
De hőmérőzhetsz is. Hőmérő és teszt témában Babcsibe a szakértő, majd biztosan kimerítő tájékoztatást fog adni, ha benézKép
gtünde

Ne haragudjatok, hogy ide leírtam ezt az esetet, csak hiába keresgélek a neten, nem találok semmit ami újszülöttekre vonatkozik, és annyira szeretném megnyugtatni a bnőmet, és hátha Ti hallottatok ilyen esetről vagy talán POTTER tud valamit írni. Sajna amit eddig találtam nem túl biztatóKép
mary78

Mary
SajnálomKép Próbálok én is keresni valamit.
gtünde

Ezen az oldalon van egy leírás az agyhártyagyulladásról:
http://www.budaigyk.hu/budaigyk/news.page?nodeid=108
De keresek tovább.
gtünde

Barbi

Gratulálok neked. Nagy boldogság ez, kívánom hogy sok oromed teljen benne Kép

Velem annyi van hogy ma meg lettek a genetikai eredmények, minden rendben van nálam is és a páromnál is. Viszont a mai spermiogram eredménye rosszabb mint a legutobbi. Pedig probáltunk minden félét, de ezekszerint nem segített. Igazábol lombikra jo, csak a cisztám miatt nem kezdhetjuk. Pedig már annyira belevágnák. Hát roviden ennyi rólam...
mili

Köszi Tünde nagyon kedves vagy Kép
Az előző hónapban próbáltam a Gabriel Ovu tesztet ami akkor pozitívat jelzett és próbálkoztunk is rendesen azon a héten!Azért is keseredtem el mert ennek ellenére megjöttKép!
Az is hozzátartozik az igazsághoz ,hogy ez a második hónap és talán nem kéne elkenődnöm mert elsőre nem jött össze!Szégyellem is magam rendesen mikor itt van aki sokkal több ideje próbálkozik és nem kenődik el!
Az igaz,hogy a petérésnek van testi tünete?Bocsi csak eddig nem nagyon figyeltem magam!Kép
tima

Mary
Itt egy másik. Tényleg sajnos nem túl jókat írnakKépKépKép
http://www.drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=o_a_cs&konyvtar=p23/253/&file=mening itis
gtünde

Tima
Van, itt olvashatsz róla: http://www.communio.hu/meh/billings.htm
És tényleg az első próbálkozás sikertelensége miatt nem érdemes elkeseredni.
gtünde

Mili Kép
Örülj annak, hogy a genetikán semmi bajt nem találtak. A kiskatonákkal meg ne foglalkozzatok, úgyis lombikra mennétek mindenképpen. Most már csak azért drukkolok, hogy mielőbb tudjátok kezdeni!

Tüncsike Kép
Írtam neki, hogy tavaszra mindenképpen BABÁS AKAROK LENNI Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike
OKKép Remélem, jó voltál egész évben, hogy megkaphasd ezt a szép ajándékotKép
gtünde

TündeKép

Ahogy olvastam a nyákkal semmi gond mert a leírtak szerint volt olyan ami a peteérésre utal Kép
Még egy kérdés aztán ígérem nem zaklatlak! Az esetleges teherbeeséstől hanyadik napon képes a teszt kimutatni a HCG-t?Kép
Te mióta próbálkozol?
tima

TüncsibeKép
Nekem is szokott pirosas lenni a mellbimbóm, szerintem ez teljesen normális. Biztos a hormonoktól van.
Hogy neked mennyi időd van ennyi mindent keresni a neten. És otthonról (anyukádtól) is milyen szorgalmasan írogatsz. Nekem otthon már semmi időm sincs. Azért jelentkezek mostanában olyan keveset, mert a munkahelyemen is sok a dolgom. Talán majd karácsony előtt már nem lesz sok munkám.

Kép
Kép
tiza

Tündi

Köszi, hát ezek tényleg nagyon elszomorító dolgok.Kép
Az biztos, hogy a siófoki kórházat mindenkinek jobb nagy ívben elkerülni!
mary78

Tima
A megtermékenyüléstől számított kb. 5-6. napon ágyazodik be a méh falába a megtermékenyült petesejt, akkor kezd termelődni a HCG. Vannak már olyan tesztek, amelyek a beágyazódást követő első naptól kimutatják a terhességet (Qupido), de adhatnak téves pozitív eredményt is, pont az érzékenységük miatt. Legbiztosabb, hogyha elmarad a menzid, csinálsz egy tesztet, mert lehet, hogy beágyazódott a pete, meg termeli a HCG-t, de valamiért mégsem marad meg, és megjön a menzi. Szerintem én is így jártam októberben. Volt egy egész halvány pozitív tesztem a 22. napon, a 25-en meg totál negatív lett.
Mi 2003. febr. óta próbálkozunk. Volt 3 sikertelen inszemem, most a lombik jön, de csak jövőre kezdjük.
gtünde

Mary
Reméljük, hogy időben felismerték a bajt és hogy esetleg olyan baci fertőzte meg, ami nem okoz ilyen súlyos gondokat. Nagyon szorítok a barátnődnek, hogy minden rendben legyen!!

Tiza
Nekem viszont nem szokott. Az inszem után egy héttel lett ilyen, és azóta nem változik. A múlt hónapban is így volt, de akkor a menzivel elmúlt. Szóval nem értem. Ja, most épp nincs meló, ezért érek rá. Meg imádok nyomozgatni és segíteni, ha tudokKép Hát azért anyukámtól nem írok annyit, ha otthon lennék, akkor még többet írnékKép

Most vettem észre, hogy mindjárt lejár a munkaidőmKép
Na még később benézek, ha máskor nem, este.
Sziasztok
gtünde

Barbi,

Hatalmas gartuláció neked Kép Szuper, hogy igy beindult a bababeső Kép

Wish,

Ma vagyok az 1 cn.-on.

Olyan szörnyú, hogy a jó hormonjaimat az inszemes kezelések teljesen felboritották. Mindig pontosan jött meg, most meg 26- napra. Ja és persze peteérésem sem volt Kép ...néztem babymark-kal.Szerintetek ez normális dolog?

Fruzsina

fruzsina32

Tüncsi Kép
Hát néha azt gondolom, hogy valami nagy bűnt követhettem el előző életemben, hogy ennyire büntet Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Noémi és Barbi, így ismeretlenül is nagyon gratulálok! Már régóta olvasgatom a babára váró topikokat és nagyon örülök, hogy sikerült!! Én úgy éreztem, hogy Noémivel együtt lesztek zebrásak és bejött! Remélem zebracsordát indítotok meg! Kellemes pocaknövesztést!
A többi babára várónak pedig sok drukk!
nolina

SzilvaKép
Néha nekem is vannak ilyen gondolataim, de én nem hiszek az előző életben. Ha lenne valami, ami bűntet, akkor azt a való életben tenné meg, de mivel annyi gonosz semmirekellőnek lesz gyereke, biztos nem ettől függ.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Hát ez az, hogy akkor nekünk miért nem, vagy csak nagyon nehezen adatik meg a boldogság, mikor másnak - aki esetleg fel sem fogja milyen ajándék ez az élettől - simán összejön, netán akarata ellenére is???????

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Kép

MAnda helyett írok, mert ő még Pesten van.
Barbi Kép Szívből gratulálunk!!!!!!!!!!!!! Kép Nagyon szuper a zebrásodásod! Kép Pedig milyen izgalmak voltak még az inszem elött....

MAndának lehet hogy két ünnep között lesz beültetés, mert a doki azt mondta hogy dolgoznak akkor is (szegények Kép ). De valószínűleg majd mnyh növelőt kell kapnia. Nem tudjátok ez gyógyszer vagy injekció?

üdv.: Karcsi
karcsi

Karcsiiiiiiiiiii Kép
Hát téged is lehet olvasni?
Te nem mentél Mandával?
Szóval, hogy lehet, hogy ünnepek között megkapja a babócákat? Hogy alakul akkor a ciklusa? Vagy az már a következő lesz?
A mnyh. növelő tudtommal szuri. Az árát nem tudom, de biztos nem 200,- Ft Kép
De a cél érdekében tudom bármit megad az ember!
Mit csinálnak Mandával, hogy még mindig a BMC-ben van? Vagy nem is ott van, hanem csavarog?

Kép
Kép
szilva069

Helló Lányok!
Már rég írtam hozzátok,cak olvasni szoktalak titeket, de most van egy kis problémám, és úgy gondolom, ti tudnátok mondani valamit:
Szóval valamiféle mandulagyulladásom van,a doki Maripent írt fel,meg mondta,hogy szedjem az Algopirint. De egy héten belül tüszőrepim lesz...akkor ezt a hónapot hagyjuk ki? Vagy nem ártalmas még ilyenkor a babára? Mert az olvastam,hogy az első két hétben nincs összeköttetés. Azért az Elevitet is szedem
Kérlek írjatok!!
köszi Zita
ebba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: