A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandaKép
Sűrű volt a hetem, csak bekukkantani volt időm.
Amikor meg géphez kerültem, nem volt itt senkiKép
Vendég

Manda Kép
Nem kaptam semmit Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

Ma megint úgy el vagyok havazva, csak most tudtam visszaolvasni benneteket.
Jót röhögtem a szemnyomogatós gyógymódon. Aztán majd elterjed, hogy mennyi félszemű kismama van manapság.

EmmaKép
Már vártuk, hogy mi van veled. Nem valami jó hír, de legalább most rendben leszel. Én csak januárban megyek laparra, mert a dokim dec-ben szabin lesz, de most már tökre félek, mert Te is és Tündi30 is mostanában voltatok, és mindkettőtöknél endo van. Egy kicsit félek. Ezért reménykedek, hogy hátha decemberben spontán összejön. Pont karácsony körül lesz pém.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép
Elküldtem mégegyszer.

manda

Manda Kép
Most se nem Kép
Még1x a címem: szilvia.strausz@fitoland.hu

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem fogadja el a címet, azt írja ki, hogy nem elérhető.
Na, mindegy, amit írtam röviden: nem, csak akkor, ha sikerült.

manda

SzilvaKép
Biztos értetted, amit írtam. Válasz akart lenni.

manda

Manda Kép
Köszi, ez így jobban hangzik Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Naná, hogy értem a csöködt agyammal Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nem vagy csöködt!!! Na, elköszönök, te is biztos már mész haza! Holnap majd írok, de szerintem csak délután!!!
Ciao!
Manda

manda

GyugyiKép
Saci már kitalálta, hogy kéne egy saját UH de ez a hordozható még tutibb. A rádióban hallottam, hogy Tom Cruise vett egyet a feleségének, hogy mindig nézhesse, hogy alakulnak a dolgok. Úgyhogy már elhappolták az ötletünket, ezért nem is veszek magamnak meg apa sem vesz nekem dacbólKép hihihi...

EmmaKép
nagyon sajnálom, hogy műtétre került sorKép, viszont most már megnyugodhatsz mert rendbe tettek és innentől már közel vagy a babásodáshozKép

Kép

KépKép
babcsi

Emma Kép nagyon sajnalom ! Kép de orulok, hogy tulvagy rajta es hogy javitottak a helyzeten. Most mar semmi sem allhat az utadba. Es azt hogy felvagtak a hasad csak utolag tudtad meg? vagy elore megmondtak?

Potter Kép koszi a hozzaszolast gyogyszer ugyben..kicsit off leszek : az epiduralis erzestelenites mennyire veszelyes? ( le lehet tole benulni?) batyamat mutenek, de az orra, torka szar (allergia fele..) , ill 10 eve olyan mintha nathas lenne. akkor jobb epiduralist kerni, ugye? koszi

Manda Kép bocs,akkor Te kerdezted..
Szilva Kép igen,,nem szeretnek a procedura vegere jarni, csak szeretek minden lehetoseget vegigzongorazni..

Gyugyi Kép jobbulast. Jol hangzik az a 2 nap. hetvegevel egyutt mar mini-holiday, ahogy a Bridget Jones irja,,vag ki is Kép

Wish Kép mostanaban nagyon "gyerekezel". remelem beindulnak a hormonjaid tole...Te most dolgozol amugy?
saci

Babcsi Kép le kellett volna vedettnem az otletet,,latod ?Kép
vagyunk itt vagy 30 an,,eloszlananak a koltsegek..
mennyi lehet egy hasznalt ilyen keszulek ? hol lehet kapni tessek mondani ??Kép
saci

SacikámKép
Hasznáááááált????? Miket beszélsz? Vegyünk egy vadi újat!! Valami szuper profit amin már mindent lehet látni amit csak UH tud, sőt vegyünk egy 3D-set isI nehogy mát Tom Cruise lefőzzön minket!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép hihihih, akkorat rohogtem !
de vegul is igazad van. Eskuszom,,en megnezem mennyibe kerulhet egy ilyen..Potter Képnem tudod mennyibe kerul egy nogyogyaszati uh keszulek? de csak vadi uj lehet nekunk !!KépKép
ha tom cruise nak van,,nekunk is lesz , nem?
te ,,nem ugy volt, hogy neki nem jo a spermaja? ezert fogadtak 2 gyereket orokbe a Nicole Kidmannal..
azt most megis terhes lett tole a baratno?
joistennek jo a humorerzeke Kép
saci

SaciKép
De igen, most egy másik színésznőtől mélgis születik babája.

Én kérdeztem múltkor a dokitól, hogy mennyi egy új UH készülék amivel vizsgált és azt mondta, hogy olyan 20 millió kb. Hát kell egy kis idő amíg összegyűjtjük. Legyen mondjuk UH a babanetért alapítvány..Kép

Kép

KépKép
babcsi

babcsi

jo otlet..az alapitvany..
szegeny nicole kidmann,,azert most hogy erezheti magat ?
fura az elet neha.
Ezert, ha nekem a 6lombikkal sem jon ossze es orokbefogadunk, akkor tuti, hogy gyogyszert fogok szedni. Szoval az Egiek vagy addig tegyenek terhesse, vagy akkor mar koszonom, nem kerem KépKép
saci

SacikámKép
Össze fog jönni, ne aggódj és hamarosan a saját babádat dédelgetheted!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Saci
Azt mondták, 10% esély van rá, hogy vágás is lesz, de nem foglalkoztam vele, így nem paráztam annyira. Viszont mikor felébredtem és éreztem, hogy nagy a gáz, beijedtem, hogy kiszedtek belőlem valamit... az iszonyú érzés volt.... ehhez képest már az endometriosis-nak is örülni tudtam...

Kép
Kép
emma1976

Babcsi Kép edes vagy ! legyen igazad..latod,,en ilyen vagyok. Kemenykedek, meg birok mindent, terhes noktol, gyerekktol a szemem sem rebben, a cukkolodast is birom (kollegak neha, egyes rokonok), de amikor vki kedves,,akkor eltorik a mecses..Kép
na,,ez van. A mindig pozitiv Sackolany sem tokeletes KépKép

emma Kép ertelek, Az kemeny lehetett...de a joban a rossz, hogy kozben meg is "szereltek " teged + most frissen indulsz tovabb a remelhetoleg nem tul hosszu uton.
saci

sziasztok!

Gyugyi öcsikéd itt topzodik nálunk klárival együtt!! Kép puszika
keresztlány

Betti
Csók a családnak!KépKép
Vendég

HellókaKép
Láttom ma jókedve volt mindenkinekKépHelyes!

EmmaKépsajnálom,de a műtéttel biztos javult ott bent a helyzet és nem sokára babásodszKép

Teljesen kiakadtam mikor hallottam ,hogy Tom Cruise Uh gépet vett az asszonykánakKépMondjuk én is vennék, ha tehetném és egésznap rajta lógnékKép
Vendég

Gyugyi!
Átadom ! anyu bánatára megint apu melett kell aludnia azon az ágyon amit utál :D hihihihihi :D már kitaláltuk mit kap karácsonyra apám és anyám Kép
keresztlány

Sziasztok,
Teljesen kezdő vagyok...először próbálkoztunk "élesben", november 15-én. Lassan meg kellene jönnie, késeget-késeget. A menstruáció minden előtünetét 3 napja érzem. Rendkívül ingerült vagyok. Nagyon szeretnék kisbabát. Van mikor elsőre sikerül?
dandi

Dandi
SziaKép Szerintem van. 15-én voltál kb. félidőben? Mert akkor már csinálhatnál egy tesztet.

Emma
Hú, ez nem lehetett semmi. De látom, már elég jól vagy, és tényleg jó, hogy akkor rögtön meg is oldották a gondokat odabent.Kép Ez az injekció kúra mire való? Meddig tart?
Van babásunk: Amica, Noé és GiliKép
gtünde

Az előbb elfelejtettem:
Azt álmodtam az éjszaka,hogy bent vagyok a kórházba és két gyönyörű kisbabám volt.Arra emlékszem,hogy néztem őket,beszéltem hozzájuk és iszonyat jó érzés volt,még mosolyogtak is rám.Meg akartam öket szopiztatni,de kérni akartam a növértől plédet(nem tom miért),hogy úgy könyebb lesz.mire vissza mentem már kb.2évesek lettekKép,aztán felébredtem.De annyira jó volt, reggel még pittyeregtem.Kép

DandiKépszia
Persze hogy összejöhet elsőre,de ha már mensi tüneted van,hát nem tom.Várd ki azért a végét.
Hányadik napon vagy?
Lehet,hogy éjszaka még benézek ha hazaértem.
Jó éjszakát!
Vendég

Emma
Nekem sajna nem sikerült a 3. inszem sem, Sackólánynak meg elmaradt, mert októberben lekésett róla (korán repedt a tüsző), novemberben meg nem ért rá. De itt van neki még a december. Én kicsit szünetelek, majd úgy néz ki, hogy jövőre indul a lombik. Hacsak addig nem történik csoda, és nem leszek spontán babás.Kép

Babcsibe, SackólányKép
Ti aztán jól elvoltatok ezzel az Uh témávalKép Én is úgy tudtam, hogy a Tom Cruise-nak nem lehet gyereke. Ki érti ezt?

Manda
Holnap csak ügyesen az UH-nKép Remélem, jó hírekkel jössz!

Barbi drága (nem -kaKép)
Mi a helyzet? Már nagyon várjuk a JÓ híreket ám!Kép
gtünde

Ella
Hát igen, ilyen szupi álom után olyan rossz felébredni a valóságra. De ez jelenthet is valamitKép Én is már többször álmodtam, hogy szülök. Nagyon klassz álmok voltak.
gtünde

Visszatértem
Van még itt valaki?
Vendég

Betti
Mit kapnak? Füldugót? Kép
Vendég

Gyugyi
VagyokKép
gtünde

Habár már megyek is Kojak-et nézniKép Utána meg Helyszínelők!!Kép Amilyen szerencsém van, megint olyan részt adnak, amit már láttamKép
gtünde

Jó éjt!
gtünde

Tényleg, ma Helyszínelők!Kép
Gyorsan megfürdök.
PusziKép
Vendég

házimozirendszert kapnak Kép
keresztlány

de erről hallgass!!!
keresztlány

BettiKép
Csak mi ketten tudjuk. Meg a fél világKép
Vendég

Sziasztok Lánykák és Sackólány!

Még nem tört le teljesen az álomkór, benéztem hozzátok.
Köszönöm a dolgos együttérzést.
Szóval az van, hogy a munkaviszonyom nem szűnik meg, csak a tanítás marad el ami megbízási szerződéssel ment. Itt a diákok meg én nem számítunk...
De a babánk igenKép!!!!!!!!!!!!
Estiek csók! LépekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sacikám drágaKép
Elpityerged magad? Velem is előfordul, úgy látszik mi már csak érzékenyebbek vagyunk! De fel a fejjel lesz ez még ígysem!Kép

BarbiKép
Mia helyzet? Remélem holnapra megtudunk valamit!Kép

Mindenkinek jóéjt és csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Itt vagyok már
Ella2,
Mens. "tünet": Fáj, duzzad a mell, enyhén fáj a hasam lent, rossz kedélyállapot, érzékenység...ennyi.
Ez már a terhesség is lehet...ugye?Kép))
Na azért ilyen szerencsés nem lehetek....
Nem fogok kétségbeesni első próba után.

Gtünde
Igen, félidős lehettem, előtte október 31-én volt meg a menstruációm.

Annyira nem tudom megérteni ezt az egész petérés, tüszőrepedés dolgot. Gyakorlatilag nem értem. Azaz csak át kéne gondolnom.
Tojásfehérje-szerű dolog az volt aznap reggel.

Remélem reggelre nem jön meg.
Sziasztok
dandi

Szia Dandi!
A tojásfehérje a peteérést jelzi, tehát valószínűleg pont jókor voltatok együtt. A tüneteid pedig akármit is jelenthetnek, szerintem ha holnapra nem jön meg, csinálj egy tesztet. Szupi lenne, ha nektek elsőre sikerülne Kép
Ha mégsem, akkor se bánkódj, minden hónap új esélyt hoz - legyél türelmes magaddal és ha ez nehéz lenne, hát gondolj arra, hogy itt közülünk a legtöbben már évek óta várjuk a csodát.
gmarta

Kész, kiakadtam... megint írtam nektek egy maratoni üzenetet és elszállt az egész! Próbálom megint újraírni mindjárt
gmarta

Tüncsibe Kép
örülök, hogy lombik következik nálatok - bár egyikben sincs tapasztalatom, talán nagyobb eséllyel indultok. Plusz, a mi korunkban már ne vesztegessük az időt, nem igaz? Ezerrel fogok drukkolni nektek! Kép

Szilcsike + Tüncsike Kép
a szokásos vizsgálatok várnak ránk: hormon, HSG, általános nőgyógy. vizsg., a drágámnak vérvétel, kiskatona-vizsgálat. Talán február végére végzünk, aztán meglátjuk, hogyan tovább.

Csibéim, Mary, Manda, Sackólány és a többiek, akik hozzászóltatok az "öregség"-témához!
Persze, nem vagyunk mi csibék sem öregek, de elmúltak már a húszas éveink sajna. Engem is azzal szokott vigasztalni a párom, hogy őt 40 évesen szülte az anyukája 1969-ben, azóta pedig már eltelt több mint 30 év, hát miért jelentene most gondot ilyen korban szülni.
A negyvenedik évig azért még van sok időnk, addigra biztos mind mamik leszünk Kép De inkább még előtte!
Azt hiszem, nem is korral van a gond, hanem a hosszú várakozás az, ami iszonyú nehéz. Hónapról hónapra várni, csalódni, várni, csalódni. Bele lehet fáradni. Tegnap este is éppen pirivárós depis hangulatban voltam, nagyokat pityeregtem azon, hogy miért kapok ennyi pofont a sorstól, merthogy annak érzek minden találkozást a babavárós munkatársakkal, a kisgyerekes ismerősökkel és minden ilyen csak azt juttatja eszembe, hogy ez az, ami nekem nem megy, és egyre csak nő a tehetetlen keserűség.
Na de hagyjuk a depit, muszáj elfelejteni és kitartani és bízni - mert sikerülni fog, minannyiunknak Kép

Mofly Kép
nagyon sajnálom Kép mielőbbi gyógyulást kívánok neked!

Fejfájás-témában nem vagyok nagy szakértő, szerencsére nagyon ritkán van ilyen gondom, olyankor Aspirin Direct-et szoktam bevenni és az segít is.

Emma Kép
egy hős vagy! Amit leírtál, elég szörnyen hangzik, nem lehetett könnyű végigélni. Kívánom, hogy most már minden rendben legyen és mielőbb meglátogasson a Te kisbabád!

Ella és Tüncsibe Kép
én is szoktam babákkal álmodni. És mióta az eszembet tudom, nagyon szeretnék ikreket. Hátha egyszer nemcsak álmodni fogjuk az egészet!

Érdekes, csupa olyan műsort néztek, amit én nem - nálam a Barátok közt jelenti az esti kikapcsolódást (ha sikerült addigra hazaérnem) - egyébként alig nézek meg valamit. Apa ma "bulizik" (=barátokkal-kollégákkal találkozik), én meg megyek pihizni, mert már öreg vagyok az ilyen fiatalos szórakozáshoz Kép

Sziasztok, szép álmokat!
gmarta

Márcsibe
Csak egy gyors bekukk a lefekvés előttKép Én is jövőre kezdem az újbóli nekiugrást a babaprojektnek. Úgyhogy szerintem febr., márc. előtt nem lesz lombik. De addig még spontán is összejöhet.
Nekünk is végig kell járnunk megint a vizsgálatok sorát. Nem tudom, nekem csinálnak-e majd HSG-t, mivel a tavasszal már volt laparoszkópiám és hiszteroszkópiám. Jó lenne megúszniKép
A bulizásokat már én sem bírom jó pár éve. Egyszerűen 10-kor elálmosodom. Az utóbbi 2-3 évben 4 esküvőn is voltunk, hát alig bírtam hajnalig fennmaradni. Ha valaha lesz esküvőm, délutáni buli lesz csakKép
Na lépek én is. Vár a pihe-puha ágyikóm.
Jó éccakát mindenkinek!
gtünde

TündeKép
Lombikhoz nem kell HSG, lapar meg ilyen hülyeségek, plána ha volt már. Szerintem tuti nem fognak csináltatni semmi ilyesmit.
Pár vérvétel és szűrővizsgálat lesz csak.

SaciKép
Igen nagyon gyerekezek és egyre inkább rájövök, hogy mennyire imádom őket. Most négyéves, hároméves, tizenöt hónapos és kéthónapos gyrekekkel van alkalmam találkozni és látom mennyire édesek mindegyik korban. Nagyon szeretné már ha nekem is jutna. A barátnőm ma azt mondta, hogy profin pelenkázok, és nagyon biztos kézzel bánok a gyerekekkel úgyhogy ez már biztos nem lehet akadály Kép
Egyébként meg még mindig nem dolgozom, majd csak januártól egy kicsit a lombikig.

wish

Wish, mikor alszol te mostanában? Kép
gmarta

Wish
Köszi, megnyugodtamKép Arról is írnál esetleg, hogy apánál mit néznek, milyen vizsgálatok vannak?
Előre is kösziKép
További jó pihizést neked!
gtünde

sziasztok csajok mi az ábra?
gilingalang

Sziasztok!

Bocsánat hogy tegnap nem jöttem, de nem voltam gép közelbe!

ZEBRÁS LETTEM

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: