A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Inari! Vagy talán jobb lenne, ha te elmennél érte, mert akkor nem kell utána postán küldeni, stb. De ez eddig nekem nem jutott az eszembe, most mondja apa.
Akkor leírom neked a címet, ha jó így, holnap 13 óráig dolgozik a lány, ha addig odaérsz.
Ha nem jó, akkor is írd emg, remélem még itthon leszek.
vanda978

SziasztokKép

Én még nem nyiltakozom kreatívoskodással kapcsolatban. Ha Olikám jól lesz és nem fertőz akkor megyünkKép

VandaKép
Nyugodtan kotnyeleskedj csakKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

SziasztokKépKépKépKép
Elöször megköszönném mindenkinek a kedves szavakat a csajokkal kapcsolatban nagyon aranyosak vagytok, és köszönöm Enigmának hogy már nem haragszik rám, nem akartam megbántani, csak egy rosz pillanat volt az amikor már kiborultam hogy tényleg le se sz..... senki az egy hónap alat. Na mindegy feledjük el az egészet.

Kedves NikoszKépKép

Szivből gratulálok nektek, nagyon ügyesek voltatok,ekkora babák??? Ez nagyon szép volt.,
Én sokáig korházban feküdtem azért szakadt meg a privi levelezés veled, de hát nagyon örülök nektek és Isten hozott a Világra kicsi Nikol és Tamás, és vigyázzon rátok. Puszi Réka, Petra Lavy.

Vissza térve egy kicsit EnigmaKép-hoz,ugyan ezt kivántam volna nekik amikor megszülettek a Panna és Zsombor, csak én már egy másik korházban feküdte a Petrus miatt, nagyon örültem nekik, és eszembe se volt az hogy én valamikor megfogom bántani öket. Remélem hogy tényleg nem haragszól már, és ha majd egyszer találkozunk öszintén fogunk egymásra nézni és nem pedig farkasszemmel.
Sok puszit Pannusnak Zsombinak és persze neked is.

Nagyon keveset tudok babanetezni, még nagyon picik a lányok, igazaból nem is tudom ki hol tart, de mint mindig babosodást kivánok nektek és legalább kettöt de legyen mindenkinek akár három biztos nem bánjátok majd.
Sok puszit mindenkinek.
Teszek fel egy képet ha sikerül:Kép
lavy

Na szevasztok Drágáim,
Kissé elhavazódtam.
Szóval megvolt a kucuvágás, de úgy tűnik Krisztiánnak nem volt még ideje feltenni a képtárba az anyagot! Majd ma este ráveszem a tepertő és az abáltszalonna után!

Jelenleg azt sem tudom ki Dévais és ki Kaális, úgy hogy igyekszem nem összekavarni a dolgokat. Akartam írni tegnap,de reggel beleszartak a napi ritmusomba és ez kitartott estig, bár próbáltuk levezetni egy kis Tescozással.
Szóval kedden hivatalosak voltunk egy vacsira, amelyet Krisztián munkatársának a felesége rendezett egy meglepi szülinapot. Eleve ódzkodtunk az egésztől, mert tavaly januártól egy kissé megromlott a viszony és az elmúlt két évben ez már szószerint iszony volt. Szóval elmentünk a vacsira, mindenki párban és próbáltuk túlélni és élvezni egyszerre, ezt nem kell kipróbálni emberek. Mikor bátorkodtunk eljönni, akkor mindenkinek úgy tűnt, hogy egész jól alakult a dolog esetleg visszatérhetünk a két évvel ezelőtti megszokott kerékvágásba akkor tegnap reggel a fiúk kapják e-mailben a lebaszást, hogy mekkora köcsögök, hogy felemlegetik, hogy a srácnak korábban milyen női voltak, bár most ezt nem tették, csak kiejtették a bűvős szóösszetételt "Rita vize". Szóval mikor én is elolvastam a köcsögölős levelet, akkor betelt a pohár és elkezdtem írni a levelet a srácnak és a lánynak ( férj-feleség), hogy húzzanank el más éghajlatra és jó lesz ha végig gondolják a dolgokat, mert nehogy már úgy legyenek a dolgok ahogy ők gondolják. szóval ez az egész cucc kitarott egész nap! Aztán elküldtem a többiek beleegyezésével címzetteknek, majd vártuk a választ. Aztán kiderült a válaszból hogy az egészet a pasi kavarta meg, és a csaj is egyetért a véleményünkkel, bár válaszában nem arra adott választ amire kellett volna, de mindegy.

Kissé kavaros lehet nektek, de ez még kellett ahhoz, hogy le tudjam zárni ezt az egész herce-hurcát.

Olikám drága,
Ne ijezgessél bennünket, öreg izgulós csajokat, mert összekakiljuk magunkat! Jobbulást Neked! Érdeklődnék, anyának milyen volt tegnap a hálóruhája-mert azt írtam hogy útra-kész volt- a Dart Véderes szerkót a következő talira hozdd magaddal.

Lavy,
Egész Bodajkot végig integettem pénteken és vasárnap délután! Remélem láttatok bennünket. Valami tájolást nyomass, hogy merre laktok, merre ha nem bánod legközelebb beugorhatnánk meglátogatni benneteket ha nem bánod!szuperek a csajok!Ez az úszósapka, vagy nem az ! teljesen mindegy de nagyon dzsesszes!

Most indulnom kell, de este megpróbálok jelentkezni.

ui. Jó a keddi kreatívkodást, kérlek írjátok meg mit vigyek-vegyek, mert én nem tudom mit szeretnék gyártani lehet, hogy inkább szétszedni szeretném azt amit csináltok.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Vanda,

Bocs, de szinte egész nap nem voltam gépközelben. Ha megadod a címet holnap vagy én vagy a férjem el tudunk menni érte. Előre is örök hálám, de remélem már nem is lesz következő inszem aminél felhasználhatnám.Kép Akkor majd továbbítom Rékának, vagy Timinek.

Levy a kiscsajok gyönyörűek. Ja, és az uszósapkán (JuditKép!) k. jót röhögtem.

"Sajna" a kedd nekem biztos nem jó. Valszeg akkor tájt kell menni a Dévaihoz, ja és épp aznap lesz a 12 éve együttvagyunk évfordulónk. Úgyhogy amíg ti gályáztok és Judit rombol, addig én egy kis kacsasülttel kényeztetettem magam. Elvégre ilyenkor sok húst kell enni.Kép

KépKép
inari

Sziasztok!
Az éjszakát végig aludta Domi HURRÁ!!Kép
Ma voltunk a dokinőnél,10kiló és 75 cm.De nem a dokinő.Kép

Inari!
Aranyos vagy,hogy kinézed belőlem tudok kontúrt festeni stb.KépPedig tényleg érdekelne ez az üvegfestés,főleg ha még le is lehet húzni ha megunjuk.

Timikém!
Tegnap lasagne volt nálunk,sokat gondoltam rád.KépÉn sajtszósszal csináltam nem paradicsomosan,de fincsi volt.

Eszter!
Ugye te nem akarsz kreatívkodni?KépPersze a barátod úgy se fog engedni.Mert ugye tudod,hogy Domi le lesz passzolva neked?Kép

Lavy!
Ezek a csajszik zabálni valók!KépAzok a sonkák,sapik....KépKép

Judit!
Imádom a dumádat,fasza csaj vagy!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Az éjszakát végig aludta Domi HURRÁ!!Kép
Ma voltunk a dokinőnél,10kiló és 75 cm.De nem a dokinő.Kép

Inari!
Aranyos vagy,hogy kinézed belőlem tudok kontúrt festeni stb.KépPedig tényleg érdekelne ez az üvegfestés,főleg ha még le is lehet húzni ha megunjuk.

Timikém!
Tegnap lasagne volt nálunk,sokat gondoltam rád.KépÉn sajtszósszal csináltam nem paradicsomosan,de fincsi volt.

Eszter!
Ugye te nem akarsz kreatívkodni?KépPersze a barátod úgy se fog engedni.Mert ugye tudod,hogy Domi le lesz passzolva neked?Kép

Lavy!
Ezek a csajszik zabálni valók!KépAzok a sonkák,sapik....KépKép

Judit!
Imádom a dumádat,fasza csaj vagy!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hú,de szorgalmas voltam.Bocsi.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!!

Nyugi, meg fogjuk mutatni Neked mi az a kontúr, meg az egész matricafestős varázslatot. Aztán azt fogod mondani, hogy nem gondoltad volna, hogy ily egyszerű.

Judith!

Én azt javasolnám, hogy vegyél néhány, hagyományos terakotta cserepet. Én viszek mindent a dekopázshoz, úgyhogy lehet szép kaspókat gyártaniKépAz nagy segítség lenne, ha cserepet nem nekem kéne vinnem.
lkt

SziasztokKép

Szerencsére Olikám olyan rossz mint az ördögKépKép
Holnap próbálok eljutni kreatív boltba és venni egy-két dolgot. Ma csináltam egy ablakvarázs díszt. De mire kész lettem már kissé ideges voltam. Úgyhogy ez kilőve. Meg szerintem úgysem tudok majd semmit csinálni kedd a hiperaktív gyerekem mellett.

JuditKép
Rombolni ott lesz OlikámKép

Puszi

KépKép
gigi28

Vanda,

Azt hiszem ez most nem fog össze jönni, de nagyon aranyos vagy, hogy így felajánlottad. Remélem nics harag. Most elég fáradt vagyok ugyhogy lefekszek, reggel meg rohanok UH-ra Dévaihoz 11 körül érek be csak a munkahelyemre. Holnapra jó utat nektek Patakig.Kép

Dia,
örülök, hogy minden oké Domival. Lassan kész férfiKép, nem fogod te őt majd ilyen könnyen átengedni más csajoknak párév múlvaKép

KépKép
inari

Hull a hó és hózikKép
Moziban voltunk Harry Pottert nézni és fehér városra jöttünk ki.
Ha reggelig így esik, akkor nagy hó lesz holnapra. Lehet szánkozni Kép

GigiKép
Örülök, hogy az úrfi jól van. Szerintem tudta, hogy mindenki annyira aggódik érte, hogy nem mert jobban köhögni.

DiaKép
A másik kishercegnek sok vidámságot küldök, akár a foga jön, akár más miatti nyügi van. Nemsokára nagy bulit csapunk neki Kép
Kaptál ablakvarázst? vagy mi legyen? Nézd már ki a www.abalakvarazs.hu -n, hogy melyik minta teszik és megpróbálok venni neked.

LavyKép
Nagyon édik a lányok Kép

Wish

wish

Lavy! Tündérek a lányok, nagyon szépen fejlődnek.

Dia!
Én mennék kreatívkodni, de kedden konzultálni megyek a szakdolim miatt, így biztos nem tudok ott lenni. Talán legközelebb. Domit nyugodtan passzold, amikor csak akarod Kép

Gigi!
De jó, hogy Oli már jobban van. Biztos lesz rá vállalkozó, aki lefoglalja, míg te kreatívkodsz.

Judit!
Nem semmi, amit írtál a párról, nekem sem lenne kedvem hozzájuk ezek után.

Wish!
Én is azt néztem, hogy nagyon fogy az a sárga rész. Nem baj, majd februárban betelik, igaz? Kép Meg persze most is van két pályázónk, ők is oda fognak kerülni, s akkor helyreáll az egyensúly.

Png-vel vajon mi lehet, ő is nagyon eltűnt, pedig érdekelne, hogy fiú vagy lány a babája.

Eszter
Kép
roxal

Szia Lányok!
Akartam nektek sokat-sokat írni, de mostmár csak arra van időm, hogy elköszönjek, mert vidékre utazom. De majd bepótolom és ha én egyszer elkezdek beszélni.... Kép

Szép hétvégét kívánok és jövő héten találkozunk!
Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok lányok,

Na megjöttem Istvánunktól. Ma jó kedve volt nagyon, totál megnyugtatott a mióma miatt, úgyhogy Timi te se aggódj emiatt. Valószínűleg hétfőn lesz az inszem, de ez még függ a reggeli UH-tól.

Wish,
Tegnap voltam az Üllői úti kreatív hobbyban. Ahogy bemész a bal oldali terembe az oszlopokra akasztva (3. oszlop?) rengeteg üvegvarázs volt kirakva. A kesebbek 7-800, a nagyok 1100 körüli áron.

Sajna a hó olvad. Hogy tetszett a Harry Potter? Én nagy rajongója vagyok, elősorban a könyveknek, de a többség filmen se rossz. Mi vasárnap megyünk megnézni, ezt hozza a MikulásKép

KépKép
inari

SziasztokKép

InariKép
Örülök, hogy minden rendben van. Ha Dia jelentkezik, hogy melyik Üvegvarázsra vágyik, akkor elmegyek veszek neki. Nekünk van itthon elég elkészített is, meg csomagolt is.
Harry Potter nekem tetszett, bár erősen meghúzták a történetet, de nagyon látványos volt. De az biztos, hogy nem gyerekfilm. Még én is elbőgtem magam, mikor Cedric meghalt, bár nekem ez mostanában könnyen megy Kép

wish

Lányok!
Domi éjszaka kettőkor elkezdett hányni,azóta alul felül kijön minden belőle.Szegénykém olyan sápadt.KépMost dél óta alszik,lassan költöm és elviszem dokihoz.Jó szülinapi bulink lesz holnap...KépEddig 5 ruhát fosizott össze,a tündérkém.Szorítsatok,hogy csak egy napos vírus legyen!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Jajj nem igaz, hogy minden gyerek betegKép Lehet, hogy közben már a Bence is lebetegedett??? Légyszí írj,hogy mit mondott a doki!! Szoritunk neked!!!!!!!!!! Dominak meg sok puszit küldök!! És próbálj nem aggódni, nem lesz semmi baj!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Dia

Szerintem inkább hívd ki a dokit, most ne rángasd az öreget!! És tapasztalatból tudom, hogy tömeg van a rendelőben!!

KépKép
gigi28

Dia!

Mit mondott az orvos???? Hogy van Domi?

Gigi!
Olivérrel minden rendben?

Eszter
Kép
roxal

Dia,

remélem Domi már jobban van. azért az jó jel, hogy el tudott aludni, nem? Egy enyhe diéta biztos segít neki hogy renbejöjjön a kis pocija. Domi gyógyulj meg gyorsan. Na ilyenkor sajnálom, hogy én nem vagyok varázsló!

Gigi, remélem Olival is minden rendben azóta. Nem miatta kellett mennetek a dokihoz? KépKép

Wish,

akkor már tuti, hogy én is bögni fogok rajta. Kép. Mi vagyunk a csapat szentimentális vén banyáiKép. Emlékszem éjfél körül olvastam a könyvben, amikor találkoztak Voldemorttal, elég rosszul is aludtam utána. Na mindegy a későbbi részek még sötétebbek lesznek, egyre több szereplőt tesz el láb alól Rowling. Kiváncsi vagyok a hetedik rész végére ki marad meg egyáltalán?

Roxál,
remélem a próféta szól belőled és Katával felmászunk a sárga részbe. Azt hiszem Katának van több esélye, ma is nagyon elégedett volt vele Dévai. Az én szórt méretű tűszöimen meg csak vigyorgot és közölte, hogy ilyenkor az első lombik be szokott jönniKép Biztos Enigmáékra is gondolt.Na de fő az optimizmus, azért se neki lesz igazaKép

Roxal, Hajni Wish, Timi!

Ti is mindjárt kezdtek, pihizetek rá jól karácsonykor. Aztán élvezzétek, egyetek jókat, mert jővőre a kis büdös kölkök szétordítják a csendes éjtKép. Ja és szoptatás alatt a töltöttkáposzta is gázosKép Úgyhogy most utoljára kényezethetitek apát és viszontKép

KépKép
inari

SziasztokKép
Beszéltem Diával. Elvitte Domit orvoshoz. Felírtak neki valamilyen kását. És ha nem múlik neki a hányás akkor be kell menniük a László kórházbaKép De azt mondta a Dia, hogy már éhesen morgott az öreg a dokinálKép

Puszi

KépKép
gigi28

Köszi Gigi az infót!!! Édes babókám, minden kijött belőle... De ha már éhes, az nagyon jó jel!!!KépKépKép
Hajrá Domi, csak ügyes 1 éves nagyfiúhoz méltóan!!!!

Inari!

Aranyos vagy a jókivánságoddal!!! Én azt hiszem, nem fogunk januárban kezdeni, mert korábban, nov.26-án megjött a mensim, tehát valamikor karácsony környékére várható, ami azt jelenti, hogy január végén fogunk kezdeni. Mondjuk az is január még!!!

LKT! Olyan nagyon okos vagy, hogy rájöttél, hogy január vége is január mégKépKép
lkt

Húú, örülök, hogy Domi is jobban van. Ezek a kis gazfickók most jól belehúztak a betegesdibe Kép

Timi Kép
Nekem nov. 24-én jött meg, úgyhogy ha minden jól meg eléggé egyszerre fognak menni a dolgok Kép.

Mindjárt teszek fel képeket, hogy miket kreatívkodtam Kép

wish

Nem valami jó híreket olvastam hazatértemben...
Wish nem tanultál Harry-től valami jó kis gyógyító varázsimát a beteg gyerkőcökre?
Remélem mielőbb jobban lesz Domi is, és elmarad a kórház. Kép

Én is jól kibőgtem magam, hazafelé a sógornőmet is hoztuk, akivel sikerült jól összevesznem a kocsiba. Rendes osztást rendeztem, bár nem kellett volna - szánom-bánom - bár ez nagyon régóta kinézett neki. Állandóan engem cseszeget, én meg még jópofizzak is a sok elmebeteg agyszüleményéhez. Csak Secát sajnálom, nem esett jól neki, olyan barom vagyok. Most ő is úgy el van kenődve.
Eleve Dévai sem vidított fel a "nem egy könnyű eset" dumájával, meg az 5%-nyi esélyemmel. Amúgy 28-án kezdek, mert 13-ig nem jön meg semmiképp, és így láttuk jónak. De hogy hol fogok csucsulni? Majd lehet Paksról fogok feljárni, az sincs olyan messze, és az én testvérkém mindig szívesen lát.
De a tárgyra visszatérve, addig is Bromocriptin nevű gyógyit írt fel, azt kell szedni mensiig.
Siettünk pedig nagyon hozzá, egy órával hamarabb 11-re odaértünk, hátha elcsípjük Katát és Inarit. De már nem volt senki. Így nem is kellett sokat várni. Megmutatta megint a multicisztás gyönyörű petefészkeim, de megint elmondta, hogy nem gond.
Ezekután "felvidulva" elvitt apa a Kreatívhobby-ba, és ott tényleg felvidultam. Elköltöttem 15-ezret, de csak úgy összevissza, most meg itthon nézem, hogy semmi értelmeset nem vettem, nem illenek össze. Megkérdeztem a hőre keményedő filcet, de én is úgy jártam mint Dia, csak néztek, mint kiderült, nedveségre keményedik, és olyan volt is, 560Ft.
Puszi mindenkinek.

Olyan hülye vagyok, mindenhol azt néztem nem-e találkozom valamelyikőtökkel, pl, hobbyboltba, de nem voltatok ismerősök. Kép
vanda978

Vanda!

Ezek szerint két ünnep között fog dolgozni?? HAbár én már eldöntöttem ezt a január végétKép
lkt

Vanda!

Dévai pont a nehéz esetekben profi!!! Tudjuk, hogy mindig a legrosszabbra készít fel, ehhez az 5%-hoz így álljál!! Enigma esete is a nehéz kategóriába tartozott, és lásd egyik kisbaba édibb, mint a másikKépKép

Enigma!!

Tényleg, rakjál fel képeket a két csepp tüneményről!! Olyan szépek, és biztos azóta csak még szebbekKépKép
lkt

Kép
vanda978

Sikerült!!!
Gyorsan még lefényképeztettem magam apával kisméretben, de ez sem lett elég kicsi. De megoldottam. Kép
Szóval valahogy ez lennék én, borzasztó nőci.
Ha még holnap sikerül, teszek fel.
vanda978

Vanda Kép
Nem is vagy borzasztó, csak kicsit morcin nézel Kép
És tök jó, legalább már téged is megismerünk, ha találkozunk Kép

Na és akkor az alkotásaim...

Hőre keményedő gyurmából csináltam télapót és fenyőfát aztán beletettem egy hőálló pohrba és kiöntöttem zseléviasszal. Sajos a pohár a képen torzít, de élőben jól néz ki. A fenyő tetején meg csillag van, az se nagyon látszik.
KépKép

Viaszfestékkel fenyőt festettem egy mécsesre. Sajnos türelmetlen voltam, nem vártam meg, hogy száradjon a festék, ezért a fenyő és a díszek kicsit összefolytak. Ebbl ez a első próbálkozásom, de nagyon egyszerű, ilyet még fogok csinálni és álló gyertyára is kipróbálom:
Kép

Ezek meg papírszalagból hajtogatott csillagok:
Kép

wish

Jó reggelt, vagy inkább jó hajnalt?!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert a mh-en fel sem mertem menni a netre, mivel megint délben értem be. Este pedig nem voltunk itthon.

Lányok, Anyukák, hát mi van a lurkókkal, hogy mindenki betegeskedik? Minden törpikének jobbulást kívánok!!! Mégsem várhatják a Mikulást betegen!!!

Vanda, december 28-át kell érteni kezdésnek? Dévai sosem pihen? Én is itt paráztam, hogy 13-ig nem férek bele, aztán mindjárt kiderül, hogy szenteste is csinál beültetést. :-) Ha kezdhetsz, mindenesetre hajrá!!!
Nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk egymásról! Igaz, én csak most láttam rólad fotót, tehát nem is ismertelek volna meg. Hacsak te nem ismertél volna meg minket, tőlünk ugyanis zengett a rendelő. Mire Inari odaért, én már egy órája diskuráltam egy anyukajelölttel, aztán Inari is bekapcsolódott, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már négyen-öten ott trécselünk, köztünk még a férjem és egy másik papajelölt. Szerintem vicces volt, hogy egy ilyen "komoly helyen" ilyen vidáman vagyunk, igaz, volt is minek örülni. (Mostmár tudom, hogy Inarinak is.) Dévai most is elégedett volt a látottakkal, kb. nyolc versenyképes tüszőt növesztek, meg még néhány kisebbet, ezekre nem mondott semmit, gondolom, a 8 db 8-10 milis a kecsegtető. Úgyhogy mi is nagyon örültünk! A hasam egyébként már folyamatosan jelez, leginkább feszít, nehéz róla elfeledkezni.

Lányok, két kérdésem lenne! Milyen vastagságú nyálkahártya az ideális a beágyazódáshoz? Tudom, hogy ezt még ráérek növeszteni, csak kíváncsi vagyok. Meg én észrevettem, hogy minden uh után egy-egy picit még vérzek, olyan pecsételősen. Szerintem nem nagyon csípi a szervezetem ezt a kétnaponkénti kukucsot.
A másik kérdésem is val. ezzel függ össze. Tegnap estefelé olyan irritációt éreztem a hüvelyem környékén. Ma hajnalban is érzem, nem olyan gáz, csak picit megijedtem, nem ám vmi fertőzést sikerült összeszednem. Apával nem is igazán voltunk együtt a stimu óta, mert nekem nem is esett már jól, tehát nem is igen lett volna honnnan megfertőződni. Van itthon Génia kúp, szerintetek azt lehetne használni? Vagy bezavarhat a stimulálásba, netán a petesejtek fejlődésébe? Tudom hogy val. nem és nagyon para a kérdésem, de nem szeretnék semmit elrontani. És mi van ha leszívás előtt vki tényleg elkap vmit?
Remélem, mire írtok választ, már el is múlik ez az érzés és akkor megnyugodhatok! :-)

Na, megint jó hosszúra sikerültem. Ahogy Inari mondta, ritkán írok, de akkor aztán...

Puszi mindenkinek! Ha kedden a tüszőcskéim még engedik, jövök!!!

Kép
szkatácska

DomiKép- és OliKép-haver, hogy vagytok?? Ugye már teljesen egészségesen?
ZsombiKép- és PannaKép-kortársaim, vigyázzatok magatokra így karácsony előtt, hogy anyáéknak könnyű és boldog legyen az ünnepi készülődésKép.

WishKép, de ügyi vagy!!!!!!! Anya még mindig nem alkotott semmi szépet, pedig már nagyon szeretném látni, milyen is az a híres-neves karácsonyKép!

Puszi mindenkinekKép:

Andriska!
szani

SziasztokKép

AndirskaKép
Köszi jól vagyok! Beszéltem Domi bébivel is és már ős is jól van!!!KépKép Most készülődik a szülinapi bulijára!! Anyát tessék nógatni, hogy csináljon valamit!! Mondjuk az én muterom sem nyithatna még kézimunka boltot, de hát állandóan rohanok, pakolokKépKép

WishKép
Szuper ügyi vagy!!! Mikor lesz nekem erre időm???Kép Na ez költői kérdés volt. SohaKépKépKép

VandaKép
Tessék mosolyogniKép De nekem is szimpi vagy nagyon!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Örülök, hogy Domi jól van, és Olikáról semmi hír?

Wish! Nagyon ügyi vagy, de tényleg, ezt a mikut is egyedül alkottad?

Kata! Mi lenne ha állandóan sírnának Dévainál? Semmi baj nincs a vidámkodással, jó, hogy nálad is minden rendben van. Inari még nem írt.
Én úgy vettem ki Pityesz szavaiból, hogy az ünnepekre elutazik, és 28-án már lesz. De ez nem bizti, csak így éreztem. Azt mondta, hogy hideg élelemmel menjünk majd, mert kb. 400-an lesznek. Innen is gondolom, hogy ő nem lesz előtte megint jódarabig.

Lavy! Azok a satyekok Rékán és Petrán... haláli. Jó neked, hogy ilyen tündérbogyókat sikerült összehozni. Kép

Nem is vagyok morci.
vanda978

Elfelejtettem írni, hogy Zsombi és Panna Dévainál a jobboldali szekrény tetején van, pont középen, egy fakeretben. Rögtön kiszúrtam őket.
vanda978

Örülök, hoy a két kis szívtipró jól van. És már izgatottan és makk egészségesen várják a Mikulást. Kép

Vanda,

írtam ámKép Egyébként velem minden rendben. Sajnálom, hogy nem futottunk össze pénteken az intézetben. Egyébként meg fotózáskor tessék mosolyogni, mert különben megverünkKép Legközelebb, ha fent viháncolunk a Dévainál és már te is ott ülsz, (persze Kata meg én akkor már a januári terhes UH-ra megyünk, neked meg ép 12 gyönyörű petid érikKép)csinálunk rólad fotótKépJa és tényleg ne izgulj, Dévai inyenc, minnél nehezebb egy eset, annál jobban megoldja.

Kata,

erre nem tudok mit írni, én eddig soha nem véreztem uh után, pedig már régóta üzöm az ipartKép
Szerintem hétfőn mindenképpen mond el Dévainak. Fontos, hogy ne legyen fertőzés, mert a punkciókor bekerülhet a méhedbe és akkor az begyulladhat. De ilyet ne is feltételezzünk, de szólj neki!!!!

Wish,
nagyon ügyi vagy. Én még csak most kezdek neki az adventi koszorúnak, de még a narancskarikák se száradtak ki. Szerinted sütőben 50 fokon száríthatom? Idén úgy döntöttem, hogy narancssárga lesz a domináns szín, tök jó narancs illatú narancssárga gyertyákat tudtam venni.Kép

Ja, Duddu,
végülis mi lett a papírkakukkal. Annyira nem ízlet, hogy meg se mered írniKép

Hajni jövendő szomszédom, mi van veled, nagyon csendben vagy?

KépKép
inari

Szia FarkasokKép

Úr Isten de jó lett volna ha bejöttök.
Senkit nem ismerek még a csapatból.
Gyanitom hogy Zircen jártatok, valami disznóvágásra emlékszem.

Mi a falu végén lakunk, de ahogy Fehérvárcsurgó felöl jösz be Bodajkra, vagy ha a Bodajk/Zirc táblánál kanyarodtatok be akkor a cuki-nál balra F.csurgo felé.
A falu végén épült egy új lakopark(ha annak lehet nevezni), Egy bordo házsor, meg egy zöld, mi a zöldben lakunk a 8/B-be.

Nagyon várok mindenkit, mert én nem nagyon tudok menni még sehova.
WishKép is igérte régen hogy eljön egyszer de nem jött.

Szerettettel várunk mindenkit

Petrus,Rékus és Lavy anya
lavy

SziasztokKép

Olikám is jól van, csak még folyik a nózija. És hát nem repes az örömtől amikor szippantom nekiKép Most épp a kutyát kergeti. Csak még én nem pihentem ki azt a virrasztós éjszakát. Na de egyszer...
Ne haragúdjatok de nem merek elmenni vele kedden mert félek még emberek közé vinni. Főleg, hogy csütörtökön Mikulás ünnepség, vasárnap meg Domi szülinapja. Voltunk ma a Brico Store-ban és vettem azt a készletet. Van benne öt féle festék, karácsonyi rajzok. Valamikor neki állok.

Puszi, jók legyetek!

KépKép
gigi28

LavyKép
A lombikok miatt kb. egyszer voltunk csak Fehérvárcsurgón a nyáron, azért nem látogattalak meg, de ne aggódj, ami késik nem múlik. Egyszer majd amikor a legnagyobb rohanásban lesztek jól rátok törünk Kép

DomiKép OliKép
Örülök, hogy már jól/jobban vagytok. Az ijesztgetősdit hagyjátok meg Dévai bácsinak, ő a profi benne. Vagy ti is onnan tanultátok? Kép

KataKép
Szerintem azért majd hétfőn momdd meg Dévainak, hogy mi volt, mert lehet akkor felír még gyorsan valamit. Egyébként punkció elött mindenképpen kapsz majd 2 hüvelykúpot, ami fertőtlenít.
A nyálkahártya 7-8 mm-től már jó, bár nem csak a vastagsága a fontos, hanem a szerkezete is. Háromrétegű kell legyen, de mire ilyen vastag lesz, az is meg szokott lenni.

Pusza:
Wish

wish

Már készítgettem dolgokat, ahogy készül mutatom. Már ha érdekel valakit... Kép

Az arany szín nem nagyon látszik a képeken. Kép
Kép
vanda978

Szia Lányok!
Megjöttem! Jól kivagyok, azaz hulla, de szerencse, hogy még vasárnap van. Csak párom "trombitál" és alszik folyamatosan. Remélem, csak kósza megfázás... Kép

Gyerkőcök!
Végre jobban vagytok! Rossz volt olvasni a sok betegséget! Kép

Gigi!
Sajnálom, hogy nem jöttök kedden, de megértem, hogy óvatos vagy. Ilyen kicsi gyerkőcöknél ez teljesen normális!

Inari!
De izgi, hétfőn inszem!! Nagyon drukkolok.
Tényleg: valaki leírná, hogy maga az inszem hogy zajlik? Mit lehet érezni, stb..?
Ja és a papírkakukk nagyon-nagyon finom lett, kicsit kemény, de lehet, hogy sokáig hagytuk bennt. Egyébként dupla adagot csináltunk a szomszédasszonnyal, aki tök odavolt, hogy milyen jól elvagyok a "kicsit aktív" 3 éves kislányával. Együtt szaggattuk a tésztát. Tök jó volt. A díszítés még várat magára.. Köszi a receptet! Kép

Lkt!
Én is u.ezen a számításon mentem át, hogy a január vége is január és ez megnyugtatott. Nekem ugyan nov. 17-én jött meg, de én is úgy számolom, hogy jan. 25-28 között lehetne az inszem. Egyébként ezt nem értem: vagy valamelyikőnk elszámolta, vagy rövidebb a ciklusod (enyém 29 nap szokott lenni).
Amúgy meg még nem is biztos nálunk az inszem, hiszen csak pénteken visszük vissza az eredményeket. Bár nem tudom, hogy mi mást javasolhatna... Kép remélem, nem kezd el irányítottat. Ugye neem??

Vanda!
Örülök, hogy arcra is megismerhetlek! Kép
Lehet, hogy bénán magyaráztam, de tényleg vízre keményedő a filc. A lényeg, hogy megtaláltad!
Igen, mostmár annyian vagyunk, hogy lassan lefedjük a várost, vagy az országot... Kép

Nagyon tetszik az üveged! "Loptad" a mintát valahonnan, vagy a fejedből pattant ki? Nekem ált. az a bajom, hogy saját ötletem egyszerűen nincs, de szerencsére van hova nyúlnom ötletekért... Kép

Wish!
Tök jók a kreálmányok! Kicsit sokminden kell a poharas mécseshez, de nagyon tetszik.
Azt a csillagot pedig régen tudtam, de elfelejtettem, azt kedden meg kell tanítanod!
Azt tudom, hogy két félbehajtott papírcsíkból kell csinálni. Kép

Mit csinálunk kedden, ha mindenki előre dolgozik? Majd dumcsizunk jókat, úgyis így gondoltam, hogy több lesz a csacsogás, mint a kézimunka!!

Szkatácska!
Nagyon szépek a tüszőid! Mikor mész legközelebb??
A pecsételős dologhoz nem tudok hozzászólni, remélem, nem fertőzés, csak érzékenyebb vagy az UH-ra. Korábban nem volt ilyesmi?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Csak beugrottam pár sort írni és sok képet feltenni.KépSajnos én se merek kedden elmenni,mert ugyan Domi javul/tegnap már egy banánt megevett egész napKép/viszont most én estem bele.Éjjel kettőtől a budit látogattam,alul-felül.KépNagyon gyenge vagyok,a gyomrom kész van.Igyekszünk vasárnapra meggyógyulni,gyűjtöm az erőt.KépA buli jól sikerült csak én fáradtam el nagyon-nagyon.Tamás mivel vigasztalt?Nyugi mami bemelegítés volt a jövőhét dupla létszámú bulira.KépKépNagyon tetszenek amiket gyártottatok,igazán ügyik vagytok!KépÉn nem találok sehol micimackós üveg festéket.KépVanda!Örülök,hogy van közöttünk még valaki aki hasonló súlycsoportban van mint én.KépUgye nem bántottalak meg??No,eldugulok,jöjjenek a képek!Sajnos Domikám elég bánatos volt.Puszkó.Dia
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajszik és Bébik!

Kicsit eltűntem, pénteken hazamentem Édsanyához, kutyához, macskához. Olyan jó volt kicsit kikapcsolni, vezetni, a kocsiban oda is vissza is végigénekeltem meg bólogattam Coldpayre az egész utat - jó hülye látvány lehettem kívülről - és a legjobb az, hogy elmúlt a köhögésem. De csak amíg odavoltam. Nemrég értem vissza, jött is a köhögés...elég durva. Allergiás vagyok Pestre? Fú. Kép Megyek Kajászóra!!! Kép

Csajok, nagyon ügyik vagytok, szépek az alkotások!

Vanda!
Köszi a képet, most már Téged is "látlak" olvasás közben. Kép

Dia!
Jobbulást Nektek!!! Nem lehet könnyű. Kép
Hú, mennyi fincsiség volt Nálatok! Ez a smárolós kép!!! Kép

Most mennem kell, vár a vasalás, holnap jövök, addigis készítem az inszemes megadrukkokat!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Dia,

örülök, hogy mind a ketten jobban vagytok. Remélem Domi a fincsi kinézetű tortákból már tudott enni.Kép Micimackós üvegfesték szerintem nics, de Te tudsz csinálniKép Tuti!!!

Hozzávalók:
1. Micis kép
2. sötét (fekete) üvegmatrica kontúr festék
3. színes kitöltő matrica festékek (sárga, piros stb.)

1. keress egy jó képet valami könyvben micimaciról, és tégy rá egy átlátszó műanyag dossziét (licsit rücskös legyen, a tök sima nem jó, mert nem tudod majd leszedni róla), úgy hogy ne mozogjon. Gémkapcsozd oda. 2. lépés: A matrica kontúr festékkel, ami olyan, mint egy kis hegyes tubus rajzold meg a maci konturjait.
3. 24 óra száradás után töltsd ki a színekkel a kontúr közötti felületeket.
4. 24 óra száradás után, lehuzhatod és felragaszthatod a csempére.

Réka,

Örülök, hogy a süti izlett, két napja keresek gyömbért, de nem kaotam sehol.Kép
Az inszem: amikor Dévai már úgy nagyjából látja, hogy mikor lesz a tűszőrepedés, akkor aznap reggelre berendeli apát, délben pedig téged. Ha még bizonytalan, akkor reggel mind a ketten mentek, UH és utána dönt, hogy apának mennie kell-e az alagsorbaKép Ha igen, akkor neked délre vissza kell menned, addig válogatják , tisztítják a spermákat. Aztán úgy, mint a rákszűrésnél , jóddal fertőtleníti a hüvelyt, ez nem fáj. max kellemetlen, majd egy fecskendő (ebben vannak a spermák) végén lévő katétert feljuttat a méhedbe. Lazíts és akkor szinte észre se lehet venni. Közben jókat szokott humorkodniKép. Utána mehettek egy fincsit ebédelni apával és kész is.

Wish,
a Potter gyerek megint jó volt, bár tényleg elég szomorú.Kép A 6. rész már tuti inkább dráma kategóriában indulhat.

Vanda, nagyon szép az üveged. Le lehet koppintani, vagy vannak rajta szerzői jogok.?Kép

KépKép
inari

LIldics!
Bocsi hogy ide pofátlankodom, de látom hogy keresel micimackós üvegfestéshez mintát hát ezt nézd:
http://www.hossa.net/window%20color/disney/Winnie%20Pooh/window_color__winnie_po oh1.htm

Amúgy mindenkien ajánlom ezt a lapot millió minta van akár karácsonyos akár húsvétos. Jó munkát aki fog ilyet csinálni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
lkt

MEGLEPETÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok csajszik!!!!

Na végre sikerült képet felvarázsolni magamról! Eddig hiába könyörögtem gazdiéknak, hogy na ugyan tegyenek már fel rólam képet.... Meguntam a könyörgést, és a tettek mezejére léptem!
Nem a legjobb kép rólam, ahhoz mégis jó, hogy talán megértsétek, hogy kibe szerelmesek a gazdáim!
Jó éjt mindenkinek!!!KépKépKépKépKépKépKép

Keksz
lkt

Dia! Kép
Jók a képek, nekem is a csókos tetszik legjobban. A súlycsoport miatt egyáltalán nem haragszom, Kép én ilyen puffancs vagyok. Dévai is megint ezen lovagolt kb. félidőben. De aztán elviccelődtünk, hogy ő aztán tudja milyen nehéz a fogyás. Ami azt illeti, mintha egy kicsit hízott volna ő is. Képű
Remélem jobban vagy már te és Domi is.

Réka! Kép
Ideje volt már jelentkezni, régen jöttél.
Én sem vagyok egy túl fantáziadús egyén, szóval a minta félig koppintás. Csak kicsit átvariáltam, a tulipán minta volt a lényeg, mert az a kedvencem.

Inari! Kép
A mézesbe nem jó a bolti zacskós őrölt gyömbér?
jó lett volna ha ezeket az intelmeket tegnap írod Diának, mert akkor nem cseszek el egy nagy képet. Teljesen sima fóliára rajzoltam, és nem jött le. Mérges voltam nagyon, annyit kínlódtam vele, jó nagy volt. Meg is akartam nektek mutatni.
Az a Micimackós üvegfesték tetszett nagyon. Kép

Hajnesz! Kép
Gyakran kellene hazajárnod, hogy ilyen jól érezd magad. Meg lehet, hogy tényleg allergiás vagy Pestre. Kép Elképzeltelek útközben, és irigykedtem, néha jól esik egyedül lenni és főleg énekelni, mégha mindenki bolondnak is néz. Kép Messze kell menned?

ZSebi! Kép
Köszi a mintákat, aranyos vagy!

Na azért felrakok egy pár hópehely féleséget,ezeket a kicsiket letudtam húzni.

Kép
vanda978

Dia!
Annyira sajnálom, hogy ti sem tudtok jönni holnap. Hát ki fogja így szétszedni a lakást??!?
Remélem, ma már jobban vagy azért! Kép

Hajnesz!
Kell néha az ilyen! Én is a kocsiban szoktam kitombolni magam. Csutkára teszem a zenét, aztán hagy szóljon. És hogy ki mit szól: le van sz.rva! Kép Milyen zenekar a Coldpay? Nagyon műveletlen vagyok, ha nem tudom?

Szia Keximexi!
Nagyon pofás egy jószág vagy. Ugye snaucer? Én is ilyet szeretnék, de csak ha kertes házunk lesz! Szívesen megismernélek személyesen egyszer, feltéve, hogy nem ilyen lutykos idő van... mert természetesen azonnal megkedvelnél, melyet tappancsod hasamra helyezésével jeleznél... Kép

Vanda!
Nagyon jól néznek ki az ablakdíszek. És simán lehúzható az ablakról is?
Igen, kicsit elmaradtam, de nem voltam itthon, meg a fejem tetején álltam. Talán ez a hét már jobb lesz...

Inari!
Köszi az inszem-leírást! Olyasmi kellemetlen érzés, mint az átjárhatóságinál a csövecske felhelyezése? Mert ott is lazítani kellett, hogy kevésbé érezzem...

Lányok!
V.ki meg tudja mondani, hogy kb. hányan leszünk akkor holnap? Összecsapok egy kis mártogatós-zöldséges-falatozós kaját, csak tudnom kéne hányan leszünk.
Ha édességet is csipegetnétek, szóljatok, bár bevallom, abban nem vagyok túl jó, így nem bánnám, ha hoznátok valamit!
Már nagyon várom!

Puszi: réka
Vendég

Sziasztok! Kép
Kekszi, de jó a séród, nagyon trendy vagy!!! Kép Fú, nagyon hasonlítasz megboldogult Betyárunkra, mintha csak őt látnám! Kép
(Réka, Kekszi drótszőrű német vizsla, de biztos nem sértődik meg, hogy lesnaucerezted, mert szegről-végről rokonok! Kép)

Ja, a Coldpay az tulajdonképpen Coldplay, csak elbénáztam. Ha így sem ismerős, Gwyneth Paltrow férje az énekes, jó kis zene, néha nyávog egy kicsit, de az is jól hangzik tőlük. Pl a Nagy Könyv rongyosra játszott zongorabetétje is Coldplay. Kép

Még mindig nem tudom, hány órára tervezitek a holnapi kreatívkodást. Kép
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: