A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris! Kép

Köszi az ötletet, élni fogok vele!
Neked sincs semmi ötleted arra, hogy mitõl lehet nálam mensi elõtt két-három nappal vérezgetés, de csak egy-két csepp (múlt hónapban is volt).

Tapasztalt valaki ilyet lányok???

Pusz,
bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
Sajna nem tudok segíteni (szerencsére) nincs ilyen jellegû panaszom...talán Beszti?

Puszi: Doris
doris

Edelweiss: nem, én még nem vagyok a listában, még nem is sikerült igazán megértenem, hogy mi mit jelent:-)))

Doris, Zsuzsu: köszi Kép
És holnaptól kezdem rendben a hõmérõzést :-)

Van vkinek tapasztalata a SOTE I klinikáról?

Judit
judit
Heves

Doris! Kép

Köszi, gyakran szokott visszaolvasni "nálunk" ?? Vagy irja külön neki, hátha arra felfigyel??? Kép

pusz,
bnemethm
bnemethm

JuditKép
A C a Ciklus számát jelöli, amióta a babával próbálkozunk. Azért nem hónapot írunk, hisz van akinek hosszabb, van akinek rövidebb a ciklusa. A CN az adott ciklus adott napját jelöliKép

doris

GaluskaKép

De jó, hogy itt vagy és az is kedves Tõled, hogy tolsz magad elõtt!Kép Szerintem tényleg nagyon fej-fej mellett haladunk, mert bár én két nappal elõtted vagyok, de nekem szerintem annyival hosszabb is a ciklusom. Szóval reméljük mindkettõnknek tegnap volt ovi és azt is remélem, hogy sikerült elkapni is!Kép Mi mindent megtettünk!Kép
Ami nálam kicsit aggodalomra ad okot, az az, hogy tegnap óta csak 1 tizedet emelkedett a hõm és ezért még a tegnapelõttit sem érte el. Kép Ma 36,6 volt.
De azért bizakodó vagyok és holnap mindenképpen rásegítünk még!Kép

A Te tüneteid azonban nagyon bíztatóak!Kép

BnemethmKép
Jó, hogy jelentkeztél. Nálad aztán felgyorsultak az események. Tiszta business-woman leszel!Kép Gratulálok!
Remélem sikerült jó fizetést is kialkudnod.

Nagyon rossz lenne, ha május 15-tõl nem tudnál jönni.Kép Szomorú is lettem. Remélem azért sikerül majd valahogy megoldani az internet hozzáférést.

Szerintem ez a ciklus még nincs veszve, várjuk meg a pénteket. Nagyon tetszik a hozzáállásod a teherbeeséshez, én is ezt próbálom magamban erõsíteni és már többé-kevésbé sikerült is.Kép
Nekem is van egy csomó dolgom most - júli 1-tõl munkahelyváltás, jelenleg diplomamunka írás, szóval van mivel, jobban mondva lenne mivel lefoglalni magam. Megpróbálok ezekre a dolgokra koncentrálni.

AndyKép
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam eddig, valahogy véletlenül átugrottam a reggeli leveledet. Jó, hogy most visszaolvastam.Kép Ha Te szegedi vagy, akkor tényleg nem aktuális az orvos-kérdés. Annak örülök, hogy Te jó kezekben vagy.Kép
Tegnap a hõm 36,5 volt, ami nálam már esésnek számít, volt is akció, de mára csak sajna 1 tized fokot ment fel. Na majd meglátjuk.

Breki KépKépKép
Te kis titkolózóKép örülök ám, hogy lesz egy kis babucid, egy kicsi Breki.KépKépKép és nemsokára uszikálni fog a hasadban jó nagyokat!Kép
Vigyázz Magadra, puszillak:

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!Kép

Judit

Én az I-re járok (ill, még csak most kezdtem járni).Igazándiból nagyon sok tapasztalatom nincs, de azt látom, hogy örökké milliónyian vannak (talán, mert nagyon jónak tartják a Klinikát).

Én eddig jókat hallottam Kép

Ildi
hercegné

Szia Marcsi!
Nekem is Krizsa a dokim a Kaáliban. Mi a 2. lombikra várakozunk. Vmikor júliusban lesz. Elõtte a Kulin volt a dokim, de õ elment, pont az elsõ lombikunk után. Nekem nagyon szimpi, jópofa orvosnak tûnik, bár még csak 1x voltunk nála. Szorítok szombaton!
Edi!
Mesélj, hogy hova mész inszemre, mit ajánlottak?
Pussz
Ányez
Anyez

BnemethmKép
Gyakran olvas minket - ma már nekem is írt - ezért itt is kérdezheted, de szerintem magánban is írhatsz NekiKép
ÁnyezKép
Nagyon szorítok Nektek isKép

doris

Edelweiss: beírsz engem is a köv. listába? C-12, cn-1 :-( Budapest, és 33 éves vagyok.
Judit
judit
Heves

Ildi: én is most kezdtem a hormonvizsgálatokkal, majd cseréljünk tapasztalatokat.... És ki lesz a dokid?
Judit
judit
Heves

Sziasztok!Kép
Breki!!!Kép Csak nem??Kép Várjuk a hivatalos megerõsítést, addig meg nagyon vigyázzatok magatokra!!Kép
Marcsi!Kép Nagyon drukkolok szombaton!!Kép Én holnap megyek dokihoz, akkor derül ki, hogy végülis hol csinálják az elsõ inszemet.
Most jut eszembe, hogy Lujzának is szombatra mondták az inszemet, úgyhogy dupla drukk lesz!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Hú, LányokKép Marcsi, Sien, Lujza!!! Hát egész nap csuriban lesz az újjam (az összes) ÉrtetekKép Ügyikék legyetek ámKép

doris

MarcsiKép

Nagyon fogok drukkolni Neked szombaton! Biztos minden jól fog menni. Szép nagy tüszõid vannak!Kép A nyálkahártya meg még biztos nõ addig. Majd írd meg, mi volt a kontroll uh-n.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Judit

Konrád Sándor /párom nagy barátja/.KépNálam még csak rákszûrés és rutin nõgyógyászati vizsgálat volt. Nekem azt javasolták, hogy elõszõr a páromnál kell elvégeztetni a spermavizsgálatot, mert addig nincs értelme engem különbözõ vizsgálatoknak alávetni.
Kicsit türelmetlen vagyok, mert május 17-re van idõpont az urológiára.
Szóval ezt elõbb meg kell nézetni, aztán ha ott minden ok, akkor jövök én.
De! nagyon szívesen megosztom veled a tapasztalataimatKép

Te kihez jársz?

Üdv: Ildi
hercegné

Sien, LujzaKépKépKép

Rátok is gondolok majd sokat! Remélem mind a hármótoknak sikerül és akkor néhány hét múlva igazi babaesõ lesz!KépKépKép
De jó!Kép

zsuzsu

Sziasztok lányok

Voltam ma dokinal es lattam!!!!!!!

6.7 mm. Meg pici, de már látszik. Utána viruló fejjel mentem az utcán.

Sok babat es puszit,

Kakukkfû

Ja, légyszi EDELWEISS, javits ki a listában, mert ma 26 éves lettem. Életem legszebb ajándékát kaptam.
kakukkfu

Zsuzsu!

Elõfordul hogy az ember átugor egy üzit, hisz rengetegen írnak a topicba. Dehogy haragszom!Kép

Bnemethm!
Gratulálok az új munkahelyedhez! Hátha van ott is internet, majd tapasztald ki.

Marcsi, Lujza!

A szombati inszemhez egy kis pozitív energia++++++++++++++++

Breki!Kép
Emlékszem ám Rád!Szorítok hogy minden rendben legyen a jövõ heti UH-án.

Andy
Andy

Marcsi
Szombaton hány órakor lesz az inszem? Gondolom már nagyon várod! Én is! Én 11-re megyekKép
Doris, Sien
Nagyon drágák vagytok, hogy szorítotok! Ez annyi erõt és hitet ad!
Pusza:
Lujza
lujza

Andy
Nagyon ari vagy! Köszi! Elraktározom a sok-sok energiát és szombaton felhasználom KépKép
Lujza
lujza

KakukkfûKép
Ez aztán a szülinapi ajándék...!!!Kép Vigyázz nagyon Magatokra és Boldog SzülinapotKép

doris

Ildi: én egy fiatal dokinál voltam (a nevére nem emlékszem), aki nagyon szimpi volt, bár semmilyen vizsgálat nem volt, csak elbeszélgettünk hármasban, de azt mondta, hogy majd az Urbancsek lesz az orvosom. Viszont vele még nem is találkoztam. Most csinálták a hormonvizsgálatokat (4 alkalom), kb 3 hét az eredmény. Azt mondták akkor jelentkezzek be hozzá, a párom eredményével együtt. Õ most fog menni az andrológiára.
Egyébként teljesen ismeretlenül estem be pont oda, nem tudtam kitõl tanácsot kérni, igazság szerint saját nõgyógyászom sincs, úgyhogy telefonon hívtam õket, de nagyon kézségesek és segítõkészek voltak.
Egyébként a nagy tömeg lehet, hogy tényleg azt jelenti, hogy jó a klinika :-))
Judit
judit
Heves

Kakukkfü!

Boldog szülinapot kívánok! Ezt a napot biztos soha nem fogod elfelejteni.Kép
Kívánom, hogy egészségesen és ilyen boldogan teljen az elkövetkezõ 9 hónapod!

zsuzsu

Kedves Névtelen!
Ez nem volt egy szép húzás. Nem kellett volna elárulnod. Vagy a Névtelen = XY = Breki? Már teljesen meg vagyok kavarodva. Én egyébként nem Brekire gondoltam, tévedtem volna?

Marcsi!Kép
De jó, hogy elõkerültél! Szombaton nagyon fogok neked szorítani. Megértelek, hogy a Kaáliban csináltatod az inszemet. Én is sokat gondolkodtam rajta, de próbálok spórolni, mert úgy érzem úgyis lombik lesz a vége, arra meg még több pénz kell. A Kaáliban jó kezekben leszel. És ha mindig hétvégére esik a pé-d, akkor nem is nagyon tudnál máshová menni.
És a Serophentõl lett 6 tüszõd? Ez fantasztikus. Remélem szombatra szép nagyra nõnek.Kép

Ányez!Kép
Te is milyen régen voltál.
Én a Szabolcs utcai Klinikára megyek inszemre. A Kaális doki ajánlotta. Már ha inszem lesz, mert még nem dõlt el. Hétfõn megyek megbeszélni, hogy mikor lesz a HSG.

Edi
Edi

Sien!

Neked is a héten lesz az inszem? Akkor érted is kell izgulni.Kép

Kakukkfû!
Ennél szebb szülinapi ajándék nem is lehet!Kép

Lányok!
Én ma még nem is dolgoztam. Ha valaki bejön az irodába csak azt látja hogy verem a billentyûket veszettül.

Andy
Andy

Judit!Kép
Végre nem én vagyok itt az egyedüli vénség!Kép

Edi
Edi

Kakukkfû!Kép

Nagyon sok boldog szülinapot és nagyon boldog babavárást kívánok!Kép

JuditKép

Én azt tapasztaltam, hogy hihetetlenül kedvesek az orvosok ( az enyém egy megtestesült anyal).Kép
A hormonvizsgálat mibõl áll? Illetve nálad miért kellett megcsinálni, volt valami probléma?

Párod hol volt andrológián?

Ildi
hercegné

Sziasztok!

KAKUKKFU,
óriási gratula! És nagyon boldog szülinapot, bár ezt szerintem már kivánni sem kell, hiszen tényleg a legcsodásabb ajándékot kaptad. Képed is van a picúrról? Jaj, de irigyek vagyunk... persze csak pozitiv értelemben... Vigyázz magadra/magatokra!

ANDY,
velem is pont ez a szitu, még nem csináltam ma semmmmmmit... Szörnyû, mi lesz igy belõlem??? Az egész tárgyalóasztal beteritve papirhalommal, amit le kéne fûznöm, de annyira nincs kedvem hozzá, hogy azt el sem lehet mondani. Na, de most megkeményitem magam, megyek és nekifogok, mert különben sosem végzek. ÚÚÚÚRISTEN, már vége a munkaidõnek!!!! És sehogy se állok... Ill. állok: szarul... Na, mindegy, megyek, mert itthagy a busz.

További szép napot mindenkinek!

Pussz,

KnéRita
knérita

Kedves Névtelen!

Te most ki voltál?
Mert még ha sejtettük is (és te nem XY=Breki voltál), akkor a kivánságát tiszteletben kellett volna tartani!

Doris!

Ugye majd megirod, hogy mit mondtak, miért kell a 23. napi UH?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rita!

Szerintem ma már nem érdemes belekezdeni. Majd holnap lefûzöd. Én tegnap úgy olvastam a hozzászólásokat, hogy szemben ült velem a fõnököm. Még ilyet nem csináltam. Elég bátor vagyok nem?
Amúgy hol laksz?

Andy
Andy

Knérita
Hol van ez a munkahely, ahol 3.30-kor vége a munkaidönek? Éééééééééééééééén iiiiiiiiiiiis!!!!!!KépKépKép

Lányok!
Most egy kis fejmosásKép

Az, hogy esetleg kitárgyaljátok, kitárgyaljuk emilen, telefonon, akárhogy, hogy ki lehet XY az nem jelenti azt, hogy világgá kell kürtölni, föleg azért nem mert egyátalán nem 100%-ig biztos. Habár, XY egye meg amit fözött, és viselje a kellemes nomeg a kellemetlen következményeit, mert úgy látom ezt a "káoszt" csak magának közszönheti.

Mi meg persze nagyon kiváncsiak vagyunk (perszónák), hisz tudjuk, hogy eddig együtt örültünk, búsultunk XY-nal most most meg fátyol mögé burkolózik, ami éppen ezért nem túl fair, annak ellenére sem, hogy babonából teszi amit tesz. De ez már csak az én magánvéleményem volt.

Bocs XY nem akartalak megsérteni, és nagyon kérlek ha majd úgy gondolod áruld majd el nekünk ki is vagy valójában.KépKépKép, mert felhötlenül szeretnénk veled örülni!

Üdv,
Moni
mj

Beszti,
Én is ezt fogalmaztam meg, csak nekem hosszabb ideig tartott!
Moni
mj

Andy, Doris, Zsuzsu!Kép Holnap talán már megközelítõ idõpontot tudok mondani, hogy mikor kell izgulni értem!Kép Szerintem jövõ hét elején lesz a "nagy találkozás"!Kép
Most már én is egyre jobban izgulok...!
Kakukkfû!Kép Boldog szülinapot, és boldog babavárást!Kép

Pusz, Sien.
Sien

BesztiKép
Persze, beszámolok mindenrõl, de ez majd máj.13.-án lesz esedékes. Ma hívtam és akkor azonnal azt mondta, hogy a ciklus 23.napján szeretne látni... Lehet, hogy vérvétel is lesz, de ez nem biztos. Mondjuk ha lesz, akkor volna szerinted jelentõsége? Akkor számíthat ez a nap nem?

doris

Lányok, ki a névtelen?? És ki az XY?? Ennyi bújócskát egy napra, - szóval ez nekem már sok.Kép

Doris! Kép Tegnapi levelemben emléxel, hogy mit írtam?? KépKép
UGYE? KépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Marcsi,
Nagyon jól hangzik.KépKépKép Szerintem most sikerülni fog. egyszerüen nem sikerülhet. Csak próbálj meg lazítani. Arra gondoltam, hogy esetleg, ha dumcsizni akarsz róla, vagy a feszültséget levezetni talizhatnánkKépKépKép

Sien,
Ho, ho, ho, ho, hóóóóóóóóóóóóó. A nagy találkozás!!! HajráKépKépKép

Doris,
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de fogalmam sincs miért akarja a 23.napon megnézni UH-n. Mindenesetre kérdezd meg, hátha többet fogunk tudniKépKépKép

Vanda,
Nem tudjuk ki NévtelenKép (legalább a nevét vállalta volna fel, mert az tuti, hogy topiklakó) és azt sem ki XYKép. És ha XY most joggal megsértödik (NévtelenKép miatt) akkor soha nem is fogjuk megtudni pontosan ki volt ö, amit azért nagyon sajnélnék.

Üdv,
Moni
mj

Beszti, Moni!

Egyetértek veletek nem volt szép hogy névtelenül megírta valaki a nevét. Szerintem aki elárulta már nagyon unta ezt a titkolódzást, hiszen már 2 napja csak ezen morfondírozunk hogy vajon ki is lehet.
Amúgy mikor Edi mondta, hogy visszaolvasott én is ezt tettem és rájöttem hogy ki az.
Most már túl kellene lépni rajta nem? Ha akarja úgy is elmondja majd a jövõ héten.

Andy
Andy

Marcsi,
Bocsika, teljesen hülye vagyok. Szóval azt akartam írni egyszerüen nem lehet az, hogy ne sikerüljön.KépKépKép Csak nem olvastam végig a mondatot, mert már másfelé jártam agyilag és most látom így elég faramuci lett.
Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok,

meg nem olvastam el mindent, de addig is...

Bocs Edi, hogy lemarcsiztalak...sorry.
Szoval telefonon rakerdeztem, hogy mehetek-e en erte es azt mondtak, hogy "nagyon jo az anyag" ugyhogy nyugodtan. Aztan megis csak ugy alakul, hogy a parom megy erte, mert reggel is elhoyhatja es akkor nem kell atmasznom a fel varost, o meg hipp hopp kocsival megjarja.

Ugy orulok, hogy legalabb vele nincs semmi, igy mar csak magam miatt aggodom, de 2 het mulva okosabb leszek. Kép

Penteken elmegyek a Corax Kft-be, veszek LH tesztet, hatha okosabb leszek abbol is.

Timici
Timici

Haliho! Kép

Tudna valaki nekem az alabbi kerdesben segiteni?
(Segiteni szeretnek valakinek)

Ha valakinek nincs peteerese (a gorbe alapjan anovulacios ciklusai vannak) akkor az milyen gyogyszert kap?
A kezeles mennyire vezet majd eredmenyhez?

Ha valaki esetleg tudja a valaszt elore is koszonom.....

Vanda

Koszi a kerdesed Kép...csak most olvasgattam visszafele..
Hogy hogy vagyok?
Vigyazat kezdem: Kép...kenyelmetlen az osszes bugyim a melltarto szorit a gatyabol kilog a pocim (mikozben a merleg azt mutatja hogy fogytam), undorodom a fozestol de ha keszen elem rakjak az etelt akkor azert megeszem am Kép, emelygek, es a fokhagymas lehelettol a padlon vagyok (en a nagy fuszeres fokhagymas), a parommal csak akkor pusz-pusz ha dupla adag mentolos orbitot ragcsal.....egyebkent jol vagyok Kép

Lattam hogy a 28. napnal tartasz....van remeny? Kép

Pusz

Zsuzsa es Orsoly

Hogy neked milyen jo a memoriad Kép......valoban ugy nez ki hogy a Serophenetol ket peteeresem volt az egyik a 17. ciklusnapon a masik a 24. cn ekkor mar fenn voltam 37-en es egy tizedet estem csak vissza. Az UH szerint a 24. ciklus napon termekenyultem meg, de ami ebben az esetben szamomra meg misztikus hogy akkor hogy lehetseges hogy a 32. ciklusnapon mar pozitivat mutatott a teszt (igaz halvanyan)...

Udv Mindenkinek
Melinda
Melinda

Csajok!

Most már én is meg vagyok keveredve!
Én ugyanis észre se vettem, hogy a Breki=XY levelet egy névtelen valaki küldte, én azt hittem, hogy Breki küldte és gratuláltam is neki. Na ezt jól megcsináltam.

Tiszta bújócska lett ez a topic ...

Breki,
akár Te vagy az XY, akár nem, bocs.
Úgy látszik jobban kell figyelni a feladókat.

Csak most már az a rossz, hogy nem csak az a kérdés, hogy ki az XY, hanem az is, hogy ki a névtelen.
Olyan kár, hogy ide jutottunk.

Szerintem ne beszéljünk többet errõl a témáról és XY is inkább csak akkor írjon, ha már saját neve alatt tud jönni. Bár ez a magánvéleményem, de így legalább nem "fajul" tovább a topic. Kár lenne érte.

Zsuzsu
zsuzsu

Kakkukfu Kép
sok boldog szulinapot!!!KépKépKép

Timici
Timici

Kakukkfû
remélem hamarosan mindannyian követünk, addigis nagyon örülök nektek :-))

Edi
Remélem a többieknek elõbb sikerül. Bár mi is csak egy éve határoztuk el a párommal, hogy mindent bele. Egy éve úgy éreztem, hogy itt az ideális idõpont. Ha tudtam volna....

Ildi
A hormonvizsgálat 4 vérvételbõl állt a ciklus meghatározott napjain. Az elsõ és a harmadik alkalommal vmilyen gyógyszert is beadnak, ezzel különbözõ hormonokat stimulálnak, majd fél óra múlva újra vért vesznek. Nekem az elsõt kihagyták, mert akkor a pajzsmirigy TSH hormonját stimmulálják, nekem pedig pajzsmirigy mûtétem volt, és ekkor ellenjavallt.
A párom még nem volt andrológián, a jövõhéten fog menni. Valószínûleg ugyanoda, de lehet, hogy keres vmi közelebbit.
Judit
judit
Heves

Zsuzsu!

Most már senki sem tudja ki kicsoda. Szerintem se kellene tovább bolygatni ezt. Egyszer úgy is kiderül.

Andy
Andy

Melinda! Kép
Szorít a bugyi. ... ez tök jó Kép
Köszi, megvagyok. Túlvagyok egy jó leterítõs influenzán, így se hõmérõzés, se középidõs akciózás nem volt. Már megjöhetne, leszakadnak a melleim Kép
Képzelem a párodat, ahogy bekajál fokhagymás pl.csirkét, majd közeledne, te intessz, hogy "Öõõõ" majd elõkap egy doboz Orbitot és türelmetlen gyorsasággal befal kettõt is papírostól, csakhogy az õ drága kis feleségének nyomhasson már végre két csókocskát! KépKépKép

Egyébként anov ciklus esetén pontosan peteérést elõsegítõ gyogyikat adhatnak: Serophen, Clostylbegyt meg ilyenek (van még más is lányok??)Persze fontos kivizsgálni, hogy mitõl anov a ciklus. Mert lehet attól, hogy magas a proli szint, és akkor elõbb azt kell rendezni Bromocriptinnel. Szóval elõbb egy alapos kivizsgálás kellene a barátnõdnek!(UH, hormonok, ciklusdiagnosztika stb)

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép
Igazad volt...megnéztem újra a leveled és már értemKép Egyébként mi van a gépeddel...? Megmentették a tartalmát?

doris

Jól van lányok feladom!!!!
Nem gondoltam volna, hogy idáig "fajul"KépKép ez a dolog, névtelen bejelentkezéssel nem ÉN jelentkeztem valaki más közületek! Szerettem volna megosztani is veletek életem "csodáját", de nem is akartam még felfedni maga. Ezzel azonban elindította egy olyan "lavinát" amit aztán végképp nem akartam, remélem elhiszitek nekem...annál is inkább mivel pl. még a férjem szülei sem tudják a pocaklakó létezését, csak a szüleim és az egyik legjobb gyerekkori barátnõm aki tavaly szült.Ez tudom, hogy elég felemás így, de szerettem volna is hogy tudjátok, de szerettem volna még ugymond "ismeretlen" is maradni.
Szóval én vagyok XY. Úgye nincs harag lányok, ha igen többet ígérem nem jövök.
Breki
Breki

Zsuzsu
Egyet értek veled. Majd megmondja amikor akarja.Mi örülünk neki, mert valakinek ismét sikerült...és ha kiderül ki az a valaki,akkor majd mégjobban örülünk.Kép
Lujza
lujza

BrekiKép
Nincs harag, csak nem értettük, hogy ha elárultad az öröm hírt, akkor miért titkoltad a neved... Végül is kár ezen ennyit töprengeni, szívbõl gratulálok és nagyon-nagyon boldog 9 hónapot kívánok NektekKép Nagyon Vigyázz Magatokra és gyere közénk gyakran hisz olyan jó együtt örülni VeletekKépKép

doris

Breki
KépKépKépKépKép Hidd el mindenki nagyon örül és nincs harag. Legalábbis részemrõl biztos nincs. Kép
És igenis gyere...mármint nézegess majd át a másik topicból is, mert ugye Te már a zebrások között leszel. Majd nagyon sietek ám utánad!! Kép
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: