A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SaciKép
Pedig látod Noé-nak is összejött. Bár már én is gondoltam arra, hogy lehet, hogy spontán babócája van?

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
Te mikor mehetsz lombikra? Dokidal még erről nem beszéltetek?

WishKép
Nagyon szép csillagokat készítettél, nagyon ügyes vagy és türelmes, mert gondolom, nem lehetett egyszerű hajtogatni őket!

NoémiKép
Gratula a hatalmas p.zsákodhoz!!! Úgy örülök, hogy sikerült neked!!!

BarbiKép
Hajrá, hajrá, hajrá!!! HCG, HCG, HCG!!!

AmicaKép
Én a helyedben nem engedném a szerződésmódosítást, mert védett vagy és nem mindegy mennyi táppénzt kaphatsz. Ha engeded, akkor csak passzív táppénzre mehetsz és az most 3 hónap, ha nem,akkor egész végig táppénzen maradhatsz. Szerintem anyagilag neked sem mindegy?!
De hát kedves druszám, te döntesz!!! Ne hagyd magad átverni!!!
Bocs, hogy így beleszóltam!

manda

SackólányKép (ha már ennyire teccikKép)
Én is hasonlóképp érzek az inszemmel kapcsolatban. Szerintem nincs sokkal több esélye, mint egy spontánnak. Nálam nem is nézték, hogy megrepedt-e, csak azt, hogy mekkora. Tiszta lutri az egész. A lombiknál meg legalább megtermékenyülés biztos, hogy van.
gtünde

BarbiKép
Télleg, hajrá-hajrá! Annyira el voltam foglalva magammal, hogy elfelejtettem, hogy ma mész dokihoz. Csúnya-csúnya TüncsikeKép
gtünde

TüncsibeKép

Én azt mondom, hogy irány a lombik! Az inszemekben én sem bízom, én örülök, hogy nekem kihagyták.
mary78

Manda Kép Tüncsi Kép Babcsi Kép Mary Kép
Én is tudom, hogy lesz babánk, csak olyan nehéz kivárni! Akkor öregségi téma lezárva Kép
Innentől már csak fiatalodni vagyok hajlandó!

Kép
Kép
szilva069

SZIASZTO
MOST JÖTTEM UH RÓL 5.1 MM PETEZSÁK NEM TOM NOÉMINEK MIKOR JÖTT ÖSSZE HOGY 8MM DE TUDOM Õ ELÖBB LETT BABÁS.JÕV HÉTEN MEGINT MEGNÉZ.OLYAN LASSAN MEGY AZ IDÕ.
SACI ELKÜLDTEM PEDIG ERRE A CÍMRE DE MÉG 1X KÜLDÖM.
KI HOGY VAN?
gilingalang

SzilvaKép
Megértem, nekem is nehéz, hiszen már annyira szeretnék egy saját vagy kettő saját bébit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Mary Kép
Olyan édes vagy! Tényleg jó példa vagyok. Szerintem nekem el van záródva mind2 p.vezetékem, azért volt tiszta időpocsékolás nálam az inszemezés. Még jó, hogy nem kellett végig csinálnom a 6-ot belőle Kép

Kép
Kép
szilva069

Szia GilingKép
Örülök a babódnak, nőjön nagyra!!!

manda

Manda Kép
Van még rózsaszínezés?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Tegnap nem volt, meg még ma sem jelentkezett.
De majd holnap meglátjuk, mit mond ügynökünk. Tapasztaljuk-e még vizsgálat után.

manda

Gili Kép
Ne aggódj a méretek miatt! Mikor lesz a köv. UH? Drukkolok, hogy minél nagyobbra nőjjön addig a picike!

Kép
Kép
szilva069

Gili
Nem tudom, mekkorának kellene lennie, de ha a doki nem mondott semmit, akkor ne izgulj! Küldök petezsákocska-, azaz babónövelőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda
Akkor lehet, hogy mégis lesz beültetés?Kép
gtünde

TüncsibeKép
Szerintem nem lesz, mert ma már a 18cn.-on vagyok, hétfőn lesz a 22cn. és az már, úgy vélem, késő. Meg én sem szeretném már ebben a hónapban, majd talán még januárban, de meglátjuk.

manda

FiatalokKép

Jók legyetek, én most dolgozom egy kicsit, mert már összecsaptak a fejem felett a hullámokKép
Majd délután jövökKép

Puszi
mary78

Manda Kép
Remélem minden OK. lesz holnap.

Kép
Kép
szilva069

Képzeljétek Csajok, annyira fájt ma reggel óta a fejem, hogy kénytelen voltam bevenni egy algop.-t, mert már elviselhetetlen volt. Lehet, hogy front van? Általában ha a fáj a fejem, mindig elmúlt vagy kibírtam, de most nem.

manda

AmicaKép
Tényleg ne hagyd magad! Járj utána a dolgoknak.

NoémiKép
Szuper kisbaba! Kép Ebből is látszik, hogy csak nagyjából megmondani az orvosok mekkora. Aki úgy figyeli magát, mint mi, az úgy is tudja mikor fogant.

Tegnap voltam dokinál. Úgy néz ki sikerült összeszednem egy kétoldali petefészek-gyulladást. Mondta a doki is, hogy ez most nem túl jó nekem. Reggel voltam vérvételen, megnézik mennyire van begyulladva, és megmondja mennyire erős antibiotikumot kell szednem. Nézünk hormont is. Lehet, hogy 2. hónapja nincs is peteérésem. Nem marad fönt a hőm. Azt mondta a hosszú ciklus is azért lehetett. Király! Egyre jobban alakulok Kép Viszont a gyulladás miatt idén megúszom az átjárhatóságit.

Kép
mofly

Manda Kép
Sorstársam! Én is iszonytató fejfájásra ébredtem. Én már túl vagyok 2 Quarelinen.

Mofly Kép
Hát ezek nem jó hírek Kép Mielőbbi gyógyulást kívánok. Kúráld ki magad hamar!

Kép
Kép
szilva069

GiliKép
Éljen-éljen!! Nagyon szép babóca! Ne aggódj, nagyra fog nőni!!!

MoflyKép
Nagyon sajnálom! Reméljük hamar kigyógyulsz belőle! Ha nincs pé akkor nem inkább rövidebb a ciklus? Nálam legalább is ezért volt 20 napos 2 hónapja.

AmicaKép
Bizony ne hagyd magad!! Csak te vagy a fontos ill. ti és nem ők. Ne engedd, hogy szerződést módosítsanak! Ne írj alá semmit!! Menj csak el így táppénzre!! Nehogy kibaltázzanak veled!!!

MandaKép
Küldök fejfájás csillapító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Asszem jön a meleg, lehet, hogy ezért fáj a buksid.

MaryKép
Akkor dolgozz egy kicsit, nehogy baj legyenKép

Kép

KépKép
babcsi

MoflyKép
Én is jó pihenést kívánok és gyógyulj meg hamar! Bújj be jó meleg ágyacskába!
Szívem szerint most én is ott lennék, a saját ágyacskámban!!!

SzilvaKép
Időnként még a hideg is kiráz! Érzem a szemeimet is, fáradtak! Remélem, nem leszek beteg!Kép
Szombaton megyünk köszönteni a sógornőmet és Andráskát, ha beteg leszek, nem mehetek. Brühühü!

manda

SzilcsikeKép
Akkor neked is küldöm a fejfájás csillapító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi a fejfájást csillapítót! Jön a meleg? De nem azt mondták, hogy holnaptól megint havazik?

manda

SzilvaKép
Neked nem csináltak átjárhatóságit inszem előtt?

TündeKép
Ha jobban örülsz a lombiknak, sok erőt és sikert kívánok hozzá.
Azért ne írjátok le az inszemezést, látjátok sok lánynak sikerült.

Mostanában nagyon sok ikreket látok. Én sem bánnám. Ebben a korban már jó lenne egyszerre túl lenni a két gyermeken. Az első év biztos bolondokháza.

MandaKép
Nekem a melegfront miatt szokott fájni a fejem. Leesik a vérnyomásom. Azt hiszem most is melegedés jön.

Kép
mofly

Manda Kép
Akkor te is kúráld magad! Majd Sackólány megmondja mivel Kép

Kép
Kép
szilva069

SackólányKép
Hol jársz?
Szükségem lenne a tanácsodra? Mivel kúráljam magam?

manda

Mofly Kép
De csináltak. A diagnózis: Az egyik p.vezető nem átjárható, a másik a vizsgálat során kicsit megnyílt, a folyadék lassan átszivárgott. De a doki mondta, hogy azt sajna nem tudják meddig marad így. Szerintem nem maradt úgy Kép

Kép
Kép
szilva069

Manda, SzilcsikeKép
Engem ez a fejfájás már 2 napja gyötör. Érdekes viszont, hogy csak délután kezdődik, miután hazamentem. A fene se érti. Amúgy nekem is csak a Quarelin használ.

Manda
Értem. Akkor majd januárban. Remélem, semmi nem jön közbe nektek.Kép

Mofly
AffeneKép Mindenesetre pihizz, szedd be a gyógyszereket és minél előbb gyógyulj meg!!

Mary
Jó munkát!Kép
gtünde

Mofly
Én nem írtam le az inszemezést, a doki mondta, hogy akkor jöjjön a lombik. Nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog.Kép
gtünde

Végül is még ebben a hónapban összejöhet egy spontán baba isKép De nem tervezek előre!
gtünde

Manda Kép
1. sok alvas
2., sok folyadek, DE pl melegebb mint 70 fokos teaba, vizbe ne tegyel mezet, mert tobbet art,mint hasznal. En tea helyett friss citrombol csinalok meleg (nem forro) limonadet, sok sok mezzel
3., muszaj levegore menni, mert a szaraz meleg rossz a nyalkahartyanak..
4., parologtatni a lakasban. vagy keszulekkel vagy vizes ruhat, torulokozot a radiatorra..soakt szamit !
5., nem kell meregdraga ACC-t venni pl. A nagy dozik C vitamin |+ pl Ibuprofen, vagy mas fajdalomcsillapito megteszi
6., pozitiv hozzaallas.
7., forro furdo/ szauna, ( de szauna utan hideg viz, aztan min 5 perc lefekves. !!!)
8., valtozuhany. En anelkul mar elni sem tudok. Edzi az immunrendszert
9., homeopatias "o" betuvel kezdodo, sargas ampullas csodaszer. Isteni

eleg voltam ? KépKépKépKép

Galang Kép oriasi gratula a petezsakhoz. majd nezem a hotmaillt
saci

Szilva Kép remelem jobb a fejed mar ! utalom a fejfajast...Kép
saci

SaciKép
Köszi, igen bőven!!!

manda

Saci Kép
Tudtam, hogy számíthatunk rád egészségügyi tanácsban Kép
A fej még mindig fáj Kép

Kép
Kép
szilva069

SackólányKép
Én is utálom, ráadásul nekem nem szimpla fejfájásom szokott lenni, hanem migrénszerű és gyógyszer nélkül el sem múlik. Volt, hogy este fejfájással feküdtem le, na mondom, reggelre bizti elmúlik. Erre reggel ugyanolyan fejfájásra ébredtem. Gondban is leszek, ha terhes leszek, mert Quarelint asszem nem lehet szedni.
gtünde

Szilcsike
Nem is értem, hogy ilyen átjárhatósági után miért nem rögtön lombikkal kezdtetek?!
Neked is fáj még?Kép
Küldök én is fejfájásűzőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manda
Neked is jut belőleKép:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Köszi TüncsibeKép
Én is küldök neked, ha kell ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++

manda

Manda
Köszi, eltartalékolom délutánraKép
Most is azt mondták a rádióban, hogy a hó jön.
gtünde

TündeKép
Biztos, hogy sikerülni fog!!!

SzilvaKép
Akkor tényleg úgy tűnik, hogy nem sok értelme volt. No nem baj, majd most a második lombik!

BabcsiKép
Nekem már fogalmam sincs hogy mi újság van. Rövid v. hosszú, meg miért csak egy napig van meg...? Viszont azon gondolkoztam, hogy volt + LH-tesztem. Akkor lehetséges, hogy mégse volt rendes ovuláció?

Kép
mofly

Tunde Kép azt hiszem Ibuprofent lehet szedni. A legjobb fajdalomcsillapito, olcso (mert hala istennek meg nem reklamozzak)

Szilva Kép nem tudsz kimenni a szabadba egy kicsit? aztan meg jo, ha a kezeden a huvelykujjad ahol a tenyeredbe csatlakozik..KépKép - szoval ott van egy pont, ami nagyon erzekeny, azt kell erosen masszirozni. Sok sikert

Manda Kép ja,,es fokhagyma,,amennyi belefer. + gyakori kezmosas. Es ha teheted ne menj oda,,ahol sokan vannak. (metro, bevasarlo kozp..stb.) en mar iden lesz a 3, vagy 4 eve, hogy nathas sem voltam..

Szilva Képte kerdezted, hogy miert nem megyek lombikra? mert nekem le kell jarnom a 6 inszemet. persze fondorlattal el lehetne erni, de en inkabb lezavarom gyorsan. bar az en tempommal....
sport hogy megy?

Sackolany
saci

Elolvastam, gyenge hidegfront van, ami sokaknál fejfájással jár. Szombattól meg melegfront.

Kép
mofly

Csajok!

Leszaladtam a dokihoz egy UH-raKép Azt mondta, hogy nem volt pé-m és 7-8 mm-es a tüszők. A mnyh 6mm. Azt mondta, hogy ez tök jó a 7 cn.-on és szerinte jövő hét elején lesz a pé-m. Azt is mondta, hogy az, hogy ma 36.8-ről 36.5-re esett a hőm az nem olyan nagy leesés. Szóval ennyi.

TüncsikeKép
A fejfájás nekem is csak quarelinnel múlik el. Megnéztem a gyógyszerkönyvben de nem írja, hogy terhesség alatt nem szedhető.

Kép

KépKép
babcsi

SackólányKép
Látom nagyon teccik az új nevedKép Köszi az infot a gyógyszerről, utánanézekKép
gtünde

Babcsibe
Nem bírtad ki, mi?KépKép Na akkor hétvégén mindent bele!! A doki nincs kiakadva, hogy szinte naponta jársz UH-ra? Vagy fizetsz érte? Mert akkor az meg elég húzós lehetKép
gtünde

Barbi
Mikor jossz az eredménnyel???? Drukkolok.

Noémi
Gratulálok a petezsákhoz.

Szilva
Remélem csillapodott már a fejfájás, nekem is szok lenni de 1 Quarelin mindig segít. 2 után tiszta KO-s lehetsz...
mili

Tüncsibe Kép Mofly Kép
Hát én is jobb szerettem volna kihagyni, de most mán mind1!
Mikor még babás voltam a gyógyszertárban megkérdeztem melyik gyogyit ajánlják amelyik erős, és terhesen is lehet szedni. Advil ultra zselés kapszulát kaptam. Ez állítólag elég erős, de nekem nem nagyon használt. Különben azt mondta valaki, hogy nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy tűröd az erős fájdalmat, mert lehet, hogy az rosszabbat tesz, mint a gyógyszer. (Persze apróságokra nem szabad babásan gyógyszert szedni. Néha jobb inkább tűrni a fájdalmat)

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Én kérdeztem, de köszi a választ mármint a lombikkal kapcs.-ban, hogy mikor mentek.

manda

Szilcsike
Csak én a tűréssel úgy szoktam járni, hogy tűrök-tűrök, de nem múlik el, hanem annyira elkezd fájni, hogy csak na. Ezért inkább, amikor érzem, hogy ez nem fog elmúlni, bekapok egy gyógybogyót. Köszi a te infodat is, ennek is utánanézekKép
gtünde

Babcsibe
Itt azt írja, nem ajánlott:
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=2715
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: