A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AndyKép
Ha ez megnyugtat, nekem fogalmam sincs ki lehet XY de nagyon örülök Neki...Kép
JuditKép
Hol mérted a hõdet? Mindig azonos idõben? Ébredési tehát nem kelsz fel, nem pisilsz nem iszol...stb.? Mennyi normál esetben az alaphõmérsékleted? Csak azért kérdem mert ez a hõmérséklet nagyon alacsonynak tûnik... Persze ha szájban mérted az más, akkor értékelhetetlen... Zuhanás nem volt az utóbbi napokban? Ha esett egy-két tizedet akkor ez a menzit jelenti ha nem akkor fogalmam sincs mitõl ilyen nagyon alacsony... A negatív teszt egyébként tévedhet...
AlmaKép
Ne szomizz, ott vagyok feletted... Ha jól látom csak egy nap választ el minket, majd hújlak jó? De aztán a tetején engedd el a kezem, ha esetleg nekem megjönne, majd szólok ám idõbenKép

Puszi: Doris
doris

XYKép

Szerintem is egyértelmû, hogy babás vagy!KépKépKép

Már csak egyet árulj el légy szíves! Miért is nem lehet elárulni, hogy ki vagy?
Nem baj, ha nem árulod el, és lehet, hogy én vagyok kicsit lassú felfogású, de még mindig nem értem, hogy miért is nem lehet elárulni.

Ne haragudj, végül is azt csinálsz, amit akarsz, de ez a helyzet kezd kicsit már nevetségessé válni ...
A virtuális beszélgetésnél "jobb" álarcot ugyanis elég nehéz már elképzelni, ezért nem értem az egészet és ezért késztet ez a dolog arra, hogy mindig reagáljak az ügyben.
De ígérem, ez volt az utolsó.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

XY!

Engem megesz a kíváncsiság. A táblicskunk szerint senki nincs ma a 27. cn-on. Most rossz a táblázat vagy te vagy külsõs? Könyörülj!!!!KépKépKép

Timici!

A spermaeredményt elvileg neked is odaadják, de elõbb telefonálj, mert ha gond van (ne legyen!) akkor a párodnak kell menni, hogy megbeszéljék a továbbiakat. Nálunk sajnos ez volt. Az a Marcsi aki az andrológust ajánlotta én voltam, de nem bánom hívhatsz Marcsinak.(Csak Marcsi meg ne sértõdjön!)Kép

Marcsi!
Jut eszembe, hol vagy? Nem írtad meg ki a dokid a Kaáliban.

Pusz, Edi
Edi

Doris: szájban mértem :-(( ezentúl nem így fogom.
Egyébként nemtudom, hogy mennyi lenne a normál alaphõmérsékletem, a köv. hónaptól mostmár összeszedem magam és kitartó leszek :-))
egyébként zuhanás nem volt az elmúlt napokban, mindig ennyit mértem.
A többi stimmel, reggel közvetlenül ébredés után, mindig ugyanabban az idõben...
Judit
judit
Heves

Rita!

Én is munkahelyrõl netezek és sajnos engem is mindig akkor zavarnak meg mikor írni szeretnék.
Láttam hogy kérdezted mikor kell elkezdeni a MACA-t. A ciklus elején kezd el mindenféleképpen.

Judit!
A hõd az elég alacsony, mert terhességnél általában 37 fölé megy fel.De ismertem olyan valakit is akinek csak 36,8 volt és terhes volt. Máskor is késett már a mensid?

Andy
Andy

Sziasztok!

XY: én abszolút nem tudhatom, ki vagy (új vagyok), de gratulálok. Megkérdezhetem, hogy mióta érzed "máshogy" magad? Azt látom, hogy a 24. nap óta magas a hõd, ezelõtt is már éreztél valamit, vagy csak utána?

ANDY: látom, szegedi vagy. Az én orvosom is szegedi, a Klinikán dolgozik. Azért választottam Szegedet (nem vagyok odavalósi), mert a sógornõm is ott szült, és jóval több bizodalmam van bennük, mint a helyi nõgyógyikban. A sógornõm a Szõlösinél (nem tudom, jól irtam-e a nevét) szült, az én dokim a Sikovanyecz. Mit hallottál róla? Velem nagyon rendes volt, pedig tök ismeretlenül mentem hozzá (a genetikai intézetbõl a Horváth Emese adjunktusnõ ajánlotta, sõt, szólt is neki, hogy menni fogok), kedves volt, és klasszisokkal finomabban vizsgált, mint az itteni doki.

EDELWEISS: elárulnád, hogy a táblicskudban mit jelentenek 11c 2cn-ek? Én még nagyon új vagyok itt, légyszi homályosits fel! Esetleg én is felkerülhetek a listára, vagy csak a régebbiek? Elõre is köszi!

JUDIT: hát, ez az alacsony hõm. nem sok jóra utal, de sosem lehet tudni. Attól is függ, hogy mennyi az alaphõd. De lehet, hogy a többi lány okosabb és tapasztaltabb tõlem ;-), várd meg az õ véleményüket is.

Na, közben frissitettem, és rájöttem, hogy már elavult vagyok :-( De azért irok ám tovább...

ANDY: köszike! Be fogom tartani! (ha még aktuális lesz akkor, remélem, már nem :-)))

LÁNYOK: én szájban mérem a hõmet, de nagyon jól követhetõ igy is az emelkedés-zuhanás. Vagy még jobb lenne hüvelyben mérni?

Üdv, Rita
knérita

Doris!

Én is örülök hogy újabb kismama van köztünk, de ha felfedné hogy és ismerem is akkor még jobban tudnék neki örülni.
A hõmérzõzéshez csak annyit fûznék, hogy én fél évig szájban mértem a hõmet és mindig kiértékelhetõ volt a görbém.
Nekem a dokim mondta, hogy így mérjem.

Andy
Andy

Zsuzsu Te tudod,hogy ki vagyok, akkor meg nem értem miért feszegeted a dolgot, nálam ez most babona kérdése, hiszen hidd el van "elõéletem".Azért kezdtem el ugymond titkolozni, mert egyrészt ez még számomra is felfoghatatlan, hogy sikerült (ha ez tényleg az) másrészt mert az UH nagyon sok mindenre választ is ad, pl. ilyenekre, hogy jó helyen tapadt-e meg stbstb.Hidd el nekem sem egyszerû, leírhatatlanul boldog vagyok, de ugyanakkor nagyon szorongok, hogy minden rendben van-e, a teszt utáni éjjel pl. egy órát ha aludtam... szóval ez a helyzet.Megértem az indulatodat, de azt hiszem nem érdemlem meg.....
XY
XY

Edi,
A táblázat jó, én soha nem voltam benne.
KnéRita,Az ovulációmat nagyon éreztem mindig is. Hasfájás, szúrkálás stb. A hõmet mértem és abból is láttam, hogy mikor volt ov-m.Nem használtam ov. tesztet, de amit itt a lányoktól tanultam azt követtem. Nem felkelni, párna a fenék alá, és örömteli két naponkénti szex különösen az ov tájékán.Nem szedtem peteérést elõsegítõ gyógyszert és tudatilag úgy próbáltam hozzáállni az egészhez,- bár ez nagyon nehéz - hogy ha a baba jönni akar majd jön. Ebben a hónapban bennünket a férjemmel egy igen erõs érzelmi hatás is ért, és abszolute nem gondoltam volna, hogy ekkor fog összejönni.
XY
XY

Sziasztok!

Köszönöm a biztató szavakat és a jó tanácsokat.
Ma elmentem a hormonvizsgálatra, az UH-ra csak két hét múlva kerülhet sor.

Zsuzsu!
A Mûegyetem Rakparton voltam vérvételen, holnap reggel már mehetek az eredményért. Valószínûnek tartom, hogy sok minden nem derül ki majd számomra, a dokihoz pedig csak egy hónap múlva kell mennem. Addig azt hiszem rejtély marad, hogy minden rendben van-e.

Alma!
Azt hiszem rövidesen én is kipróbálom az általad javasolt gyógyszereket. Egyenlõre megvárom az eredményeket, azért köszönöm. Remélem, hogy nem vagy nagyon szomorú, elõbb-útobb mindenkinél lesz eredmény.

Pusz:
Viky
Viky

Rita!

Már volt szerencsém mind a két dokihoz. Tavaly elég sûrûn jártam a klinikára és kétszer bent is feküdtem. Sikovanyeczrõl is csak jót hallottam. Egyszer a dokim küldött hozzá UH-ra, hogy nézzen meg õ is. Le a kalappal nagyon rendes volt.
Én a Mészároshoz járok lehet hogy ismered is. Õ is nagyon lelkiismeretes egy doki.
Elég sokan jönnek a szegedi klinikára vidékrõl.
Remélem MACA nélkül is összejön a baby!Kép

Puszi

Andy
Andy

XY: bár mi még nem ismertük egymást, nagyon örülök a pocilakónak :-))))))
Elárulnád, mióta próbálkoztok?

Sokszor említettétek a Gynevac (nem tudom jól írtam-e) nevû szert. Pár rövid info-t írnátok róla.
Köszi,
Judit
judit
Heves

JuditKép
Szájban mérve tényleg semmire sem megyünk az értékeiddeel... Légyszi a köv.hónaptól mindenképp lent mérd mert csak így kaphatsz pontos infokat. Én mindkét helyen mérem pont azért, hogy lássam az eltérést (korábban csak szájban mértem amíg a lányok meg nem gyõztek arról, hogy lent mérjem...igazuk volt) Jelentõs a különbség, szívesen elküldöm egy görbémet, hogy lásd Te is. Ha nem volt esés a hõdben, akkor lehet, hogy nem fog megjönni...
RitaKép
Az elsõ oszlop jelöli, hogy ki hányadik ciklus óta próbálkozik (azért nem hónap, mert van akinek rövidebb van akinek hosszabb a ciklusa...) a rákövetkezõ oszlopban pedig az adott ciklus adott napját jelöli. Rita, térj át a hüvelyi mérésre (vagy popsiban is jó). Ha gondolod megnézheted az én összehasonlító táblázatomat...
AndyKép
Én is így mértem több mint fél évig és csak akkor derült ki, hogy nem teljesen értékelhetõ az íve a görbémnek amikor mindkét helyen elkezdtem mérni. Még a PÉ. idõpontja is csúszott egy két napot a mért értékek alapján. Ez saját tapasztalatKép
XYKép
Ne vedd a szívedre Zuszsi indulatát...Kép Itt mindannyian nagyon örülünk ha valakinek sikeredik de olyan erõs "szövetség" alakult ki köztünk, hogy kicsit "rosszúl" esik a bizalmatlanságod hisz pont a legpozitívabb pillanatban "bújtál" el és ezzel kissé megfosztasz minket a "boldogságtól"... Talán ezért faggatózott mindenki. Én részemrõl ezt érzem de nagyon örülök, hogy Valakinek újra sikeredettKépKép

doris

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek tegnap este kíváncsiságból megmértem a hõm és 37,8 volt HÛÛÛÛÛ mondom ezt a külömbséget a reggeli és az esti közöttKépKépKép
Egyébként ez miért van EKKKORA

Pusszantás Alice
Alice

Sziasztok Kép

Timici Kép
Köszi, hogy hiányolsz, Kép de semmi hírem nincs. Elég sok a munkám, ritkán tudok benézni.

Xy Kép
Irgum-burgum, hát nem azért vagyunk, hogy együtt sírjunk-nevessünk??? Ha minden oké a babáddal azért, ha esetleg nem (persze ne így legyen!) akkor meg azért. Pl. Ha gond van mondjuk, hogy hol tapadt meg a baba stb. akkor kétségek közt továbbra is XY maradsz? Vagy fel sem feded majd, hogy ki voltál, és úgy jössz vissza az "igazi" neveddel?
Persze ne érts félre, tiszta szívembõl azt kívánom, hogy mindent rendben találjon az orvosod -- és a hõd alapján a progiddal egyáltalán nincs gond, sõt! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok! Az elõbb azt hittem, kétszer ment el a hozzászólásom, de csak valamiért nem volt elérhetõ az oldal.

ANDY!

köszi, a próféta szóljon belõled! ...kopp-kopp-kopp...
Amúgy a másik orvos, akit az adjunktusnõ ajánlott, a Mészáros volt :-) nagyon jó véleménnyel van mindkettõrõl. Meg a múltkor találtam (lehet, hogy éppen ezen a honlapom) egy olyan lányt, aki a Sikovanyecznél szült, õ is jókat mesélt róla. Tehát optimista vagyok. Remélem, hamarosan fel kell keresnem...

XY

Én ilyet eddig csak nagyon ritkán éreztem. De ebben a ciklusban gyógyteát iszom, és most azt hiszem, hogy éreztem a peteérést, és talán jókor akcióztunk is. A babymed.com-on van egy Fertility Calendar, aszerint pont most kell együttlenni, remélem, sikerült. A fenék alá párna nekem is ismerõs, sõt, egy másik fórumon szállóigeként terjed a mondás: Lábakat a falra! Na, én ezt betartottam, hát kiváncsi leszek. De a férjecském még kiváncsibb ;-))) Már nagyon szeretné a babucit...

DORIS!

Köszi az infót a táblázatról. A hõmérõzési szokásomat úgy látom, revidiálni kell, jövõ hónaptól már "lent" mérem. De addig már nem változtatok, mert akkor nem lesz hiteles a görbe. Én igazából most nemcsak a görbe alapján, hanem a hasamban tapasztalt szúrógató érzésre is alapozva idõzitettem, remélem, jól. Ha mégsem, akkor majd legközelebb. Elküldenéd a görbéidet, hogy össze tudjam hasonlitani? Az emil-cimem megtalálható a nevemnél. Ha mégsem, akkor szólj, légyszi.

EDELWEISS!

Felvennél engem is a listába? KnéRita 5. ciklus 16. nap Kiskunhalas 31 év. Köszike!

ALMA!

Most már én leszek az utolsó a listában, fel a fejjel!

Pusszancs mindenkinek!

Rita
knérita

Kicsit hosszú voltam, bocsika!!!
knérita

Lányok!

Nagyon gondolkodom rajta, hogy én is elkezdem a hõmérõzést. Azt hiszem ez a módszer lehet a legbiztosabb a PÉ. megállapítására. Nekem az egyik nõgyógyász a maybe Baby készül mini mikroszkópot javasolta a termékeny napok megállapítására. De más még nem igazán ajánlotta és én sem voltam vele maximálisan megelégedve. Ebben a hónapban egyetlen napon sem mutatott páfrányrajzolatot. Nem tudom, hogy velem volt a baj vagy készülékkel. Ti hallotatok már errõl a mikroszkóprol valamit?
Üdv:
Viky
Viky

RitaKép
Persze, szívesn elküldöm és majd írj, hogy milyennek látod (mármint a különbséget.)Kép
AliceKép
Nem tudok mit mondani...nem volt hõemelkedésed? Nekem igen ezért ilyen magas a hõm de hogy Nálad mi lehet...? Csak nem...KépReméljük!
MarcsiKép
Nagyon drukkolok!!!KépKépKép

doris

Alice,
Ha fürdés után, edzés után, testmozgás után, vagy ha meleged van és akkor méred magasabb a hö. Kell kb. 2 óra ezek után mire lejjebb megy. Szóval nem jelent semmit. Nyugiiiiiiiii KépKépKép

XY
Elszóltad magad. Mostmár sejtem ki vagyKép Habár????

Szóval az UH-ra én 5 hetesen mentem el. Vagyis a mensi elmaradásának hetén és akkor látott egy 7 mm-es petezsákot, ami egy ovális foltocska az UH-n.

Judit
Szájban ne mérd. Nem jó. Doris a megmondhatója, hogy milyen eltérések vannak. Ja, már megmondta.... KépKépKép

Rita
C= ciklus avagy hányadik ciklusodat taposod amióta próbálkoztok
cn= a ciklusban hányadik napon vagy.

Most megyek,
pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok!

Újaknak üdv, és kívánom, hogy ne maradjanak sokáig.Kép
A Gynevacról csak annyit, hogy én is most vagyok kúrán, nekem a 3. lesz a héten. Én elmentem a házidokihoz, és mondtam neki, hogy szeretném, ha felírná (a nõgyogyásznak nem szóltam). Õ készségesen, egy óra múlva be is adta az elsõ szurit.Kép Mondta, hogy másoknak is írta már fel, tehát ismeri, nincs ellene.
Rita!
Valóban hitelesebb, ha hüvelyben méred a hõdet.

Pussz,

Alexandra
Alexandra

RitaKép
Nem látom a címed sajna de ha Te a nevemre kattintasz akkor látod az enyémet és így vissza tudok majd válaszolni ha írszKép
BesztiKép MóniKép
Talán Ti tudjátok de más is írhat, ha eszébe jut valami a kérdésemmel kapcsolatban. Mit néznek a ciklus 23.napján UH.-on? Én addigra vagyok bejegyezve UH.-ra... Mondjuk a PÉ-re lehet következtetni?

Köszi, puszi: Doris
doris

Sziasztok!

bocsi a bepofátlankodásért:
KnéRita,
remélem nemsokára már átlátogatsz a szegediekhez is. Végül kihez jársz dokihoz?

Csajszik, csak egy jótanács: ne engedjétek lebeszélni magatokat a vizsgálatokról már az elején sem. Ha másként nem megy, váltsatok orvost. Mert a dokinak nem nagy dolog, hogy ráírja a labor papírra a plusz vizsgálatot, nektek pedig megnyugtató lehet vagy el kezdhettek készülni, utánajárni a dolgoknak.

Edelweiss,
váltottál orvost? A lányok szorgalmasan írtak neked, megnézted? Már nagyon várunk!Kép

Mindenkinek szép napot!
Ágci

Kép
Ágci

JuditKépKépKép

Nyújtható nyák nagyon jó jelKép

A nyújtható nyák nekem amikor babás lettem úgy jelentkezett, hogy az LH teszt + mutatott 1x nyújtható nyák, és utána peteérés napján nyújtható nyák ami az LH teszt után 2 nappal volt, majd még két nap múlva. Szóval összesen 6 napig 3x! A középsö idöben volt a pém, a 3. nyákot nem tudom mire vélni, legfejjebb hormonváltozásokra.

Nálam is az LH teszt elsö nap halványat mutatott, második nap erösebbet, de még mindig nem tökéleteset (nem olyat mint a kontrollcsík), de én ezt vettem az LH csúcsnak mivel harmadnapra már nem mutatott semmit!

Szóval a biztonság kedvéért ma és holnap nomeg azért ha van kedvetek holnap után is akciózzatok. Amennyiben tegnap volt akció akkor inkább csak holnap.

Remélem segítettem.

Üdv,
Moni
mj

JuditKép

Köszi az infót az LH-tesztrõl.Kép Azért én még 1-2 napig csinálom a teszteket, addig, amíg valami változás nem lesz: vagy erõsödik, vagy halványodik a csík. Akkor már többet fogok tudni.

A hõdet mindenképpen alul mérd, az a mérvadó. Bár kicsit macerásabb a dolog, de megéri.

VikyKép
A dokid mondta, hogy oda menj vérvételre?
Az én beutalómmal csak az István Kórházba lehetett menni, ahol az orvosom egyébként dolgozik, de ott szörnyen lassan készül el az eredmény. Jó tudni, hogy máshol nem így van. Legközelebb én is oda megyek majd. (remélem azért nem lesz legközelebbKép)

XYKép
Nem akartalak megbántani, tényleg kicsit indulatosabb voltam a kelleténél, de pont azt érzem én is, amit Doris olyan jól megfogalmazott. Egyszerûen nem illik a topic szellemiségéhez a titkolózás, hiszen itt mindent megbeszélünk egymással és szinte igazi jó barátnõk lettünk. Ezért esett kicsit rosszul a titkolózásod és nem a kiváncsiság miatt.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu,
Az elözö levelem NEKED szólt az LH tesztröl és nem Juditnak. Bocs, csak elnéztem a neveket a nagy sietség közben.
Üdv,
Moni
mj

Zsuzsu,
Mail mentKép
Moni
mj

Moni!Doris!

Nem csináltam semmit,nem tornázom,akkor még nem zuhiztam semmi és nincs is lázam,aztán megmértem fönt is és ott 37,2 volt.
Akkor lehet hogy azért kell reggel mérni.
Egyébként reggel 37,1 volt.

Alice
Alice

AliceKép
Bocsi, de erre így nem tudok mit írni...fogalmam sincs mi lehet Veled, de remélem, hogy a babuci okozzaKép

doris

Lányok!

Nem tudok dolgozni, mert akkor lemaradok és nem tudok hozzászólni. Pedig muszáj lesz, mert ha így folytatom lebukok.

Alice!
Nekem is voltak este ilyen magas hõim, de szerintem nincs jelentõsége.

Rita!
Akkor még lehet hogy össze is futunk a klinikán. Májusban én is készülök UH-ra ha megjött a mensim. Igen a Mészáros jó orvos és sokat foglalkozott eddig is velem.

Kedves XY!

Teljes mértékben egyetértek a Zsuzsuval, Vandával és Dorisszal és szerintem itt a topicban nincsenek egymás közt titkaink. Amúgy meg babás vagy az már tuti és mi változna ha megmondanád a neved?
Ha meg baj van az nemcsak az elsõ hónapban lehet. Ne adja isten hogy nálad probléma legyen. Kívánok Neked továbbra is zökkenõmentes terhességet.

Andy
Andy
Andy

Moni!KépKépKép

Köszi a választ, bár Juditnak címezted, gondolom nekem szántad, mert én kérdeztem. De sebaj, tudom a kismamák feledékenyek.Kép

Nagyon megnyugtatott a válaszod, jobb is lett a kedvem.Kép Volt tegnap akcióKép, mert azt gondoltam, inkább hiszek a saját testemnek (nyújtható nyák) és a 2 tizedes hõleesésnek, mint annak, hogy mennyire erõs a tesztcsík.
Azért csinálok lehet ma délután is egy tesztet, meg holnap is és akkor látni fogom a változást. Akcióra pedig mindenképpen sort kerítünk holnap! (bár kicsit nehéz lesz, mert anyósomék jönnek látogatóba - de jó! (irónikus képet vágó vigyori fej).

AliceKép
Én azt gondolom, hogy az e havi "produkciód" - több napos páfrányozásKép, hõmérséklet megakadása középidõbenKép, akciók idõpontjának elfelejtéseKép stb - után ezen a "kis" hõemelkedésen már meg sem lepõdhetünk.KépKépKép
Drukkolok, hogy jót jelentsen!
Reggel egyébként mennyi volt a hõd?

Zsuzsu
zsuzsu

Doris,

Hány naposak a ciklusaid, csak hogy tudjam esetleg nekem mikor kell elengednem a kezedet, nehogy magammal rántsalak a mélybe.

Viky,

Szerencsére múlt hónapban kikeseregtem magam, most egy kicsit próbálom úgy nézni a dolgot, hogy a baba jön amikor jönni akar Kép, de abban biztos vagyok, hogy jönni fog, csak ki kell várni.Kép Sajnos ez a legnehezebb.

Rita,

Nem te leszel az utolsó,Kép Kép Kép ezt a helyezést még megtartom magamnak. Kép Tudod nem érkezési a sorrend. Az számít ki hányadik ciklusnapnál tart.

Pusz
Alma
Alma

Kedves XY!

Elöször is hadd gratuláljak.KépKépKép

Nem biztos, hogy tudom, hogy ki vagy, bár én tudok egy valakiröl, aki nincs a táblában (nem is volt), és épp a 27. cn-on van...

Az igazság az, hogy mindannyian tartunk egy kicsit attól, hogy a hir nem igaz. De: minden bajban, gondban együtt vagyunk, azt hiszem az örömben még jobb együtt lenni. Én tudom, hogy akkor, amikor pozitiv lett a tesztem alig birtam kivárni, hogy netközelbe kerüljek (pedig épp öszi szabadságunkat töltöttük családostul, ugy kellett internetezö helyet keresnem egy számomra idegen városban), annyira meg kellett osztanom az örömömet. Annyit segítettek, sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, sokat tanultam tölük, hogy ugy éreztem, meg kell hogy tudják azonnal. Söt aznap reggel a családomat is körbehivtam!Kép Tudtam, hogy hihetek a tesztnek: a höm is jó volt, meg annyi 1 csikosat láttam, hogy a 2 csik nem lehetett tévedés.
Azok közül, akik akkor itt voltak, már sokan a másik topicban vannak!KépKép (Aki meg nem, az hamarosan ott lesz, ugye?Kép)

Doris!

Fogalmam sincs... Szerintem igazándiból semmit, mert a peteérést nem utólag kell megállapitani, hanem elötte gyakran kell járni, mindaddig, amig meg nem reped, vagy már nagyon látszik, hogy meg fog repedni. Szerintem a 23. ciklusnapon (normál ciklus esetén) még nem lehet a fogantatásról vagy nemfogantatásról sem semmit mondani (már a múltkor sem értettem Orsolynál azt a megjegyzését az UH-t végzönek, hogy szerinte ne fogant meg). Mikor kell pl. a méhnyálkahártyának elkezdeni sorvadni (meddig látható pl. a sárgatest (azt tudom, hogy terhességnél sokáig))? Igaz, hogy ha 9-10 nappal a fogantatás után meg lehetne jelekböl állpitani biztosan a ciklus eredményét, akkor nagyon sok inszemes és lombikos beavatkozáson épp átesett nöt miért hagynának kétségek között? Ugyan durva lenne, de akkor csak azt kéne mondani: jöjjön vissza 10 nap múlva, aztán megmondják, hogy sikerült vagy nem. Nem?
Söt, annyira nem biztos, hogy az orvos sem szeret a korai UH-nál (amikor még biztosan nem tudja felfedezni a petezsákot) nyilatkozni.
Szóval értetlenül állok! Valaki tud valamilyen magyarázatot?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Zsuzsu!Kép

Hú ez a mondat nagyon tetszettKépKépKépKép
A ma reggeli hõm 37,1 volt (ha jól láttam)mert mostanában még vak is vagyok.Kép
Tudod kevés volt az EKKKSÖÖN ebben a hónapban azért nem gondolok arra hogy hátha kismama vagyok.

Szia
Alice
Alice

Zsuzsu!

Nekem egybõl odaszólt a beutalom, de mondta is a nõgyógyász, hogy a leggyorsabba ott csinálják. Azt mondta 2-3 nap, de úgy látszik egy nap alatt is megvan. Reggel 5 perc alatt minden megvolt, úgyhogy csak ajánlani tudom. Bár remélem neked többször már nem lesz szükséged ilyen vizsgálatra.

Alma!
Sajnos az eredménytelenség nagyon letudja törni az embert, de muszály erõt gyûjteni és nem szabad föladni. Persze ezt nekem sem sikerül mindig bemagyaráznom magamnak, ilyenkor próbálok tõletek erõt meríteni.

Viky
Viky

Hát lányok, rám ma igaz a topic cime :-(((((
(én azért reménykedtem.....)
Judit
judit
Heves

XY!Kép
Azt hiszem én tudom ki vagy. Bocs, de nem bírtam magammal és kicsit visszaolvastam, hogy stimmel-e a ciklusnap. Izgatottan várom, hogy jól gondolom-e. Mikor fogsz dokihoz menni?

Doris!
Miért kell Marcsinak drukkolni? Már napok óta nem jelentkezett. Te tudsz valamit?

Edi
Edi

Halihó!

Én is úgy járok, mint Andy... Félóra kihagyás, és már lemaradtál sok mindenrõl. De azért igyekszem, csak a meló nem halad.

ANDY,
igen, lehet, hogy összefutunk a klinikán, majd kiabálj, hogy én vagyok az Andy! (ez vicc volt...) A múltkor képzeld majdnem 4! órát vártam a Sikóra, úgy hogy a sógornõmékkel voltam, 2 hónapos pici babával, de szerencsére ott volt a gyerkõc apja, az elpátyolgatta, amig mi vártunk. Viszont megvan a mobilja, most már csak úgy megyek, hogy elõtte lebeszélem vele. Vagy a magánrendelésére megyek, de ez egy kicsit húzós anyagilag, még meggondolom.

ALMA,
aha, most már értem...

Na, megyek, eleget teszek ÁGCI felszólitásának, hogy nézzek át hozzájuk (szegénykével leveleztem egy ideig, de mostanában annyi a melóm, hogy nem volt idõm irni, teljesen jogos a sértõdése, megyek, kiengesztelem) Csak igy sose lesz kész a gépelésem, Help me Obi van Kenobi!!!

Lányok!
Mi a véleményetek az intimtornáról? Csinálja valamelyikõtök?

Pussz,

Rita (a mindig hosszú)
knérita

Sziasztok! találtam valami jótKép

[url=http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=5492" TARGET="_top]http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=5492[/url]

és az alján olvassátok el"Ha a gyermek megfogan"-is.
Annyira aranyos,nekem nagyon tetszett.

Puszi Alice
Alice

Drága AlmaKép
Egy nappal elötted járok és nekem most 28-29 naposnak tûnik a ciklusom. Lényeg a lényeg, ha esetleg zuhanni kezdenék szólok, jó lesz így?
BesztiKép
Köszi a segíteni akarást... Sajna akkor már ketten állunk itt értetlenül de sebaj, majd rákérdezek akkorKép Végre történik velem is vlami!
JuditKép
Tudod, új hónap, új remények és mi itt mind Melletted állunk és hidd el, mind reménykedünk... Ne szomizz, a következõ már sikeresebb hónap lesz, meglátodKép
EdiKép
Részleteket nem tudok csak azt, hogy ma ment orvoshoz...hát ezért. Ha itt lesz biztosan mesél majd részletesenKép

doris

Rita!

Már lassan csak a Babanet miatt járok be dolgozni.Kép
Hát jó majd elkiabálom magam és nem is fognak hülyének nézni. Lehet hogy majd egymás mellett ülünk az UH-án és nem is tudjuk hogy tulajdonképpen mi ismerjük egymást.
Hát 4 órát várni nem lehetett túl kellmes. Neked õ adta meg a mobilját vagy Te kérdeztél rá. Én általában magánrendelésre járok, de a klinikára is többször beszokott rendelni.Elõre be kell hozzá jelentkezni a klinikára, így is van hogy elhívják mûtõbe és "csak" 2 órát kell rá várnom. Tudom hogy drága a magánrendelés, de ott legalább nyugodtan lehet vele beszélgetni.

Edi!
Akkor visszaolvasok egy kicsit hátha én is ki tudom deríteni. Mondjuk én nem rég jöttem csak vissza és lehet hogy nem is ismerem õt.
Elmentem nyomozni.

Andy
Andy

Judit
Sajnálom, hogy megjött.Kép

Alice
A 37,1 az szerintem nagyon jó! Kár, hogy nem volt sok akció, de hát tudod, egy is elég a sikerhez, ha jó idõben volt!Kép

AndyKép
Megértelek a babanettel kapcsolatban. Én is nagyon szeretek ide jönni.Kép

BnemethmKép, GaluskaKép
Hol vagytok? Hiányoztok nagyon!

Zsuzsu
zsuzsu

Jesszum Pepi! Hogy mennyit írtatok.... Nem gyõzöm képbe hozni magamat. Kép

KnéRita
Felvettelek a listára, és tényleg nem Te lettél az utolsó. Kép

Alice
Néha én is megmérem este kíváncsiságból a hõmet. Az ébredési nem mozdul el már 7. napja a 36,9-rõl, este pedig olyan 37,3-37,4 körül van.
Mi lehet ennek a nagy stagnálásnak az oka? Még soha nem csinált ilyet. Lehet, hogy a Closty hatása??

Judit
Ugye Te nem vagy benne a listában? Nehogy mást javítsak ki. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Mondjátok már meg nekem is ki az xy, mert nekem viszont nincs türelmem visszaolvasni.

Edi és a többiek!
Krizsa Ferenc Dokihoz járok a Káliban. Nekem hónapok óta hétvégére esik a pé-m, úgyhogy nincs értelme spórolás szempontjából olcsóbb kórházba mennem.
Szóval ma a 10. napon van öt említésre méltó tüszõm (a 6. csak 12 mm) 22mm és 16 mm között. a méh nyálkahártyám 6A, még nem elég vastag, de remélem az lesz. Holnap is megyek kontrollra meg biztos pénteken is, és most úgy néz ki hogy szombaton lesz az inszem.

Hát dióhéjban ennyi. Veletek mi újság, Sien veled mi újság?

Marcsi
Marcsi

ZsuzsuKép

Itt vagyok, figyelekKép
Latod, fej-fej mellett haladunkKép
Az a ket nap nem nagy kulonbseg, ugye? Szerintem elcspijukKép Tegnap nekem is (3 tizeddel) csokkent, szurkalo erzes lent, bal oldalon, ma reggelre pedig visszaugrott. Remelem kuszik tovabb renduletlenul.
ZsuzsuKép tollak magam elott, nem hagylak lezuhanni!
BnemethmKép hol bujkalsz?

Galuska

KépKép
galuska

XY=Breki!
Hi-hi-hi Kép Kép Kép
Névtelen

Zsuzsu! Galuska!

Itt vagyok, csak épp közeledünk a hónap vége felé és ilyenkor nagy a hajtás, plusz ma volt egy kis izgalomban is részem, ugyanis beadtam a felmondásomat! Kép
A tegnapi kis vérezgetés óta nincs semmi, de péntekig még hosszú az idõ (de úgyis megjön, múlthónapban is ez volt), de most nem fogok elkeseredni, mert ez egy lehetõség nekem, és úgy néz ki a mostani melómat meg vállalkozásban fogom csinálni a cégnek, tehát egy kicsit anyagilag sikerül összekapni magunkat. Nem azt mondom, hogy leállunk a babatémával, szó sincs róla, csak nem fogok ezen görcsölni (igy lesz meg az eredménye bizti! Kép ), és majd jön a bébi amikor akar, védekezni nem fogunk! Kép
Úgyhogy sajna (nem tudom százra de szerintem nincs a másik cégnél internet), május 15-ig tudok itt lenni veletek (akkor szünik itt a munkaviszonyom), de addig megtudakolom az internetet mindenképp, hogy tudjak jönni hozzátok, mert ha nem hát nagyon szomi leszek, az orrom a földet fogja súrolni! Kép

Puszi mindenkinek,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok

Ha valakinek nincs peteerese (a gorbe alapjan anovulacios ciklusai vannak) akkor az milyen gyogyszert kap?
A kezeles mennyire vezet majd eredmenyhez?
Melinda

Szegény Breki...KépKépKépNagyon örülünk!Kép

BnemethmKép
Gratulálok az új munkakörödhöz és ne lógasd az orrod valamilyen úton módon csak tudunk dumcsizni... Pl. megadhatnád Valakinek a mobil számod és így tarthatnánk a kapcsolatot amig nem jutsz újra netközelbeKép
MarcsiKép
Veled leszek lélekben szombaton és Vigyázz nagyon Magadra!Kép
GaluskaKép
Ritkán jösz felénk... Minden OK, jól vagytok?

doris

Edelweiss Kép

Mi aztán tudunk hõgörbéket alkotniKép
Legközelebb ha ilyen magass lessz be sem gyujtom a gázt simán sütök a hasamon egy rántottátKépKépKép
Na jó komolyodjunk egy kicsit.
Az én görbém is elég egyhangu volt ebben a hónapban nem ugrált úgy mint máskor fel le fel le......
hanem majdnem egyenes az elsõ fele csak az a két nap amikor késõbb keltem az volt 1-elllll magasabb.

Pusz
Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: