[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

MA vettem észre, hogy Manónak elkezdett nőni a fenti két foga. Akkor ezért olyan nyűgös mostanában. Az első kettővel nem volt semmi gond. Ugyan kenegettem a dentinox-al.
Ti mit használtatok ilyenkor?

Petra!
Én is nagyon féltem az első szúri előtt, olyan volt mintha én kaptam volna, rosszabb...
Gyerkőc jól bírta, nem lett lázas. Ugyan az volt az első, hogy kapott egy félkúpot és vízes textil zsepis borogatást. Hú, a kúptól nagyon féltem. Hűtőben tároltam, ez nem jött be, mert egyszerűen képtelen voltam ketté vágni, állandóan eltört.
Végén már a kezembe egy kicsit megmelegítettem így könnyebb is volt "beadni".
Az utolsó két oltáson már vigyorgot, beszélt a dokinénihez, meg sem szeppent.
Biztos nem a foga jön a kicsinek. Ilyenkor természetes, hogy ezerrel nyáladzanak. Nekünk is mindenki azt mondta, hogy biztos a foga, könnyű volt minden nyafit ennek tudni.

Anita1!
Tegnap megmutattam a férjecskémnek a képeiteket. Egyből kiszúrta a férjed. "Jé ezzel sráccal focizok egy csoportba. fortessimo Igaz???
Õ Farm tűzép csapatába focizik.
Nagyon szép lesz a gyerek szobátok.

sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a ma reggeli elválás is. Borzasztó volt.
Már reggel kezdte a hisztit, mikor vettük a kabátot, hogy ő nem akar menni az oviba. Mivel esett az eső, az apa elvitt minket kocsiva. Na majd kivágta a kocsi ablakát, annyira vergődött. Tudtam, ez nehéz reggel lesz. Aztán a kocsiból kiszállva, már rendben volt...egy darabig. Szépen átöltözött, áthúztuk a cipő, nem volt semmi gond. De aztán hogy be kellett menni a terembe, rendesen rákezdett a sírós hisztire. De az ovónő felkapta, azt mondta nem lesz semmi baj, majd megnyugszik, menjek nyugodtan. Úgyhogy eljöttem, de Doditól zengett az egész óvoda. Na de mit akarok a második napon?!?!?! Még így is a tegnapot jól megúsztuk. Dicsérte az óvónő, hogy tegnap milyen kis ügyes volt, csak reggel volt pici sírás, de nem volt később gond. Majd megszokja. Persze nekem meg majd megszakad a szívem, hogy beadtam. Mert hát itthon vagyok, tényleg ellehetne velem, de talán később így könyebb lesz Kornél bébivel is, és ami lényeges, ha most nem megy társaságba Dodi, szerintem később még nehezebb lenne a társadalomba való beilleszkedés. Anyós szerint, ha Dodi is olyan lesz mint az apja, sose fogja szeretni az ovit. Mert hogy volt még nagycsoportos korába is sírt reggel. Azért remélem ennyire rossz nem lesz a helyzet.

Hú, csajok.
Megint jósló fájások lennének?
Most 9:36. pár másodpercig tartó fájás szerűséget éreztem. És pont 20 perce volt egy. Remélem ez nem komoly. De odafigyelek!
Pont holnap lesz Dodi szülinapja, csak nem egy napon akarnak születni?!?!?!

Na megyek összekapom kicsit a konyhát.
Puszi, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Szia Anita2!

Egy kicsit ideges lehetsz Dodi miatt, azért lehetnek a fájások. Szerintem pihenj egy kicsit.
Remélem anyósod nem mondta a kicsi előtt is ,
hogy apa sem szerette az ovit, mert hajlamos lesz utánozni.
Inkább mond neki sokszor, hogy milyen büszke vagy rá, milyen ügyes nagy fiú...
Tényleg mi Dodinak a jele, vagy már írtad?

SZia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 

 
 

Hello csjok!

Hűűű, itt aztán van élet, mióta nem jöttem. Olvasni olvastalak titeket, de írni nem volt erőm. Hulla voltam, de már nagyjából regenerálódtam. Az egész ott kezdődött, hogy vizsgaidőszak+beadandók. Anyukám nagy segítség (mával bezárólag, mert holnap kezd az új melóhelyén), vigyázott Angyalkára, így tudtam haladni. Uakkor, mire szombaton eljött a fellépés, már rongybaba voltam, álmos, nyűgös, stb. Ennek ellenére szuper volt (már amennyire szuper lehet egy egyszemélyes futópálya nagyságnyi területen táncolni, életveszélyesen csúszós kövön), jól éreztük magunkat, hajnal kettőig ott maradtunk a bálon táncolni. Hát, ezt próbáltam kiheverni úgy, hogy azóta is minden nap tanulok és babázok.

Ami nem világos, hogy akkor most kinek kell végül elküldeni az adatokat Áginak vagy Petrának?
Hasznos lenne már egy ilyen tábla tényleg, mert én már abszolút nem vagyok képben.

Petra!
Én is vegyszerellenes vagyok, pl. nem használok vízkőoldó, hanem ecetet helyette. Nagyon érdekelne, hogy hol lehet beszerezni ezt a mosódiót. Megírod? Ja, és mi van a foltokkal?
Az alvással kapcsolatban még annyit, hogy rengeteget fog még ez változni és meglásd lesz ettől sokkal könnyebb is. Nekem 2-6 hónapos korában mindig átaludta az éjjelt, de amikor elkezdtük a hozzátáplálást, akkor éjjel 2-3-4 alkalommal felkelt szopizni. Később, mikor abbahagyta a szopit, akkor újból átaludta az éjjeleket. Azóta is így van, bár mióta fűtünk 1x felkel inni.

Zsuzsi!
Írd már meg te is, hogy neked hogy viselte Kristóf a beszoktatást a bölcsibe! Nagyon érdekelne, mert most, hogy Anita2-t olvasom, teljesen kétségbe vagyok esve.
Amúgy nálunk mindenki a Kert közi oviba járt és imádtuk, azóta is mindenki dícséri. Ha mi ott laknánk, tutira odajárna Flóra.
Ti Dórival ismertétek egymást, hogy kaptál tőle sms-t? Vagy privátban is leveleztetek?

Tünde!
Hogy bírsz olyan soká fent lenni? Hihetetlen?
Én mindig nagy alvós voltam, egy-egy vizsga után képes voltam 16 órát aludni, egyszeri felkeléssel (pisi+kaja).
Mondjuk olvasni én is szeretek, bár sajnos közel állok a szakbarbársághoz és elég egyoldalú az érdeklődési köröm. A tv viszont nem igazán érdekel, főleg nem késő este.
Ja, és tényleg nagyon vékony maradtál!! Biztos nem maradt pocid sem! Ügyes vagy!

Ági!
Tök jó, hogy visszatértél! Én már hiányoltalak, de gondoltam, hogy nincs internet.
Írd meg, hogy áll a lakás-projekt, mikor költöztök, stb...
És...Szombaton megyünk hozzátok fellépni, mármint Rakamazra. Ugye jól emlékszem, hogy ott laktok? Nem leszel ott véletlenül a bálon, mert akkor megismerkedhetnénk személyesen is!

Anita2!
Ahányszor elolvaslak, annyiszor elszorul a szívem és könnybe lábad a szemem. Nem irigyellek. Nálunk én fogok jobban szenvedni a bölcsitől szerintem. Mindenképpen kell már egy ilyen korú gyereknek az ovi, úgyhogy kitartás.

Anita1!
Hol kell benneteket megnézni?

Jolka! Melinda!
Sziasztok! Egyenlőre nem vagyok képben, hogy kinek hány és mennyi idős bébije van, de alaposabban vissza fogok olvasni. Nyíregyháziak vagytok?

Képzeljétek!
Ma lesz az ünnepség (Mikulás) a babaklubban, most indulunk. Remélem, nem bömbi lesz belőle.

Kép
nycsilla
 
 


Na egy rövid helyzetjelentés.

A fájások valószínűleg csak jósló fájások voltak. Volt belőle vagy 5, de már elmúlt. De egy pillára már eljátszottam a gondolattal, hogy mi lesz ha a kórházban kötünk ki.

Na végül csak felhívtam még az óvónőt (délután mikor megyek, már ő nincs és nem tudom vele megbeszélni a reggelt). Mondtam is neki, hogy többet már nem hívom, csak hát aggasztott ez a reggeli hiszti. Azt mondta nem volt gond, hamar megnyugodott. Úgy látja rajta, hogy alapvetően fogja szeretni az ovit, mert nagyon tetszik neki minden, és jól érzi magát. És hogy hagyja magát babusgatni, mármint nem idegenkedik az óvónőtől és a dadustól. Azt mondja hogy ez jó, meg nekik is könnyebbség, mert van olyan gyerek akik eltolják maguktól a néniket. Úgyhogy megnyugodtam kicsit. Persze tízórait megint nem evett, de mondtam Erzsikének, hogy magához képest sokat reggelizett. Lehet egyébként azért is nyűgös még Dodinak a dolog, mert mindig ébresztenem kell reggel. Most is úgy horkolt a drága, alig tudtam felkelteni. De talán pár nap és rá tudom venni, hogy korábban lefeküdjön.

Ja! Meg még azért is akartam telózni, mert a reggeli nagy műsorban elfelejtettem megkérdezni, hogy szüli vagy névnapok alkalmával mit szoktak vinni. Ugyanis holnap lesz Dodinak a szülinapja, hát csak vinni kell valamit. Persze sütni nem akarok (bár szeretek, de most valahogy nem visz rá a lélek), úgyhogy anyósnak telóztam (éppen fent van a városban) hogy valami édes és sós rágcsát vegyen. Na meg valami ivólevet, és akkor ez is le lesz tudva. Névnapja úgyis nyári szünetre fog esni.

Na megyek ránézek az ebédre.
Puszi Lányok, Anita2

Dodi jele TRAKI: Kép
(olyan szépre kihímezték)

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!
Először is gratulálok Dórának így ismeretlenül is.
Holnap kezdjük az ovit. Egyelőre még nem mondják azt, hogy nem megyünk, de nem tudom mi lesz reggel. Mi azért választottuk a sárga ovit, mert ez van a legközelebb, és nem akarom messzire vinni a gyerekeket, bár nem tetszik, hogy csak vegyes csoport van. Majd meglátjuk. Egyébként nekünk nem volt gond a bekerüléssel sem, mert ide tartozunk.
Egyelőre szerintem holnap még nem hagyom ott őket, csak játszunk egy-két órát, aztán hazajövünk.

Anita2

Az sem lehet olyan rossz, hogy azonnal otthagytad egész napra, mert tényleg így szokja meg, és nem kérdezgeti állandóan, hogy mikor jön már anyu.

Jolka!
Én a nagyoknál csak dentinoxot használtam olyan 4 hónaposan, mert mindenki azt mondta, hogy már a foga jön azért nyűgös időnként, de nem így lett, mert már 6 hónaposak is elmúltak, mikor kijött az első foguk, és szerencsére észre sem vettük a fogzást, úgyhogy nem kellett semmit használnom. A kicsinek most sem tudom hány foga van, mert neki az alsó-felső kettő után úgy láttam, hogy nem jönnek a fogai, aztán kb 2 hónapja észrevettem, hogy már van rágófoga is. És talán már kibújt a többimetsző. Nála sem volt semmi nyűgösség.

Nycsilla!
igen én nyíregyi vagyok egy 3éves ikerpárom, és egy másfél éves kicsi lányom van.
Majd még írok.
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok,


Először is Dóráéknak nagy gratula. SOk boldogságot és jó egészséget Petikének a kinti élethez!

Megjöttünk az oltásról. Lassan be kell adnom a Panadol szirupot, ugyanis dokinő azt mondta megelőzésképp kapjon 2 órával oltás után és lefekvés előtt. Eddig a Germicidről hallottam, ráadásul ahogy elolvastam igazából 3 hónapos kor utántól javasolt a Panadol, de mindegy, követem az orvos utasításait. Kicsit még mindig töketlennek éreztem magam a rendelőben, főleg, h. apuka nem tudott jönni, amit persze csak a rendelő ajtajában elolvasott sms-ből tudtam meg, ugyhogy egyedül kellett lecincálnia bébiről a millió ruhát, hát nem volt egyszerű, leizzadtam rendesen. Viszont Zalus nagyon aranyos volt, annyira figyelt, meg nézelődött, h. mint később kiderült a dokinő azt hitte mi már elmúltunk 3 hónaposak, furcsa volt, h. elkezdi nekem mondani, h. még ne adjak gyümölcsöket, majd csak később, de ugye erre nem reagáltam, mert nem értettem miért mond ilyeneket, hisz jól tudom kicsi még ehhez, majd mikor mondja,h.a csipőszűrésre már mehetünk, mert elmúltunk 3 hónaposak, közöltem vele, h. nem még csak kettő. AZtán mondta, h. nem csak abból, ahogy figyel, hanem a testalkatából is már közel 4 hónaposnak nézte (természetesn dagadtam a büszkeségtől). A bőre sanos nagyon száraz, ezt láttam én is, erre kaptunk testápolót, meg mekérdezte a dokinő, h. mivel mosok, mondtam Persil gel, öblítő meg Coccolino, természetesen sensitive mindkettő és mondta de ezek rendben vannak, csak találkozott már olyan anyukával, aki a legerősebb fehérítőket használta a csecsemője ruháihoz is. Amugy az oltásnál tényleg csönd volt, csak amikor hasra fektette és elkezdte a fenekét lenyomni, h. hogy emeli a fejét, na az nem tetszett, de túl vagyunk és majd januárban megyünk megint.
Lányok akkor kinek küldjem az adatokat? Mert visszakerestem és Áginak nem találom a címét.

Petra, épp a héten irtad, h. Bence hasa fájogat, thátegnap este nálunk is nagyon pukis volt a fiatalúr, azt birom, ha v.mit egyszer kijelentünk, rögtön megdől. Kb. hétfőn mondtam Zolinak, h. de jó, h. már teljesen elmúltak a pukik, nem voltunk mi hasfájósak, csak néha jött egy-egy adag, erre tegnap nem tudom mit ettem, amitől ez történt, de féltem,h. reszeltek a jó éjszakánknak, mert néha akkorát visított Zalán, meg vörösödött a feje, h. még ilyet nem is láttam, de aztán szépen elaludt, sőt fel sem ébresztette, bár hallottam, h. durrogtat, de összességében nem volt rossz éjszakánk, mert 3-kor evett, max negyed óra, vissza a kiságyába, aztán 9-ig aludtunk. Nem próbáltad még, h. "éhezteted" Bencét, v. legalábbis próbálod húzni, h. a lefekvés előtti etetésre minél éhesebb legyen, mert akkor jobban megpakolná a pocakot és valóban tovább aludna. Én azt vettem észre, ha néha hülye módon bedőlök és többet nyomom egy nap a cicit a szájába, akkor ugye sokszor eszik keveset, ezt nevezem én nassolásnak, ami még a felnőttek esetében sem túl jó, viszont, ha nem is a három órát betartva, de ritkán eszik Zalus sokat, sokkal jobb neki is, meg nekem is. Nekem az a jó, h. ő du. általában sokat alszik és ha felkel 5-6 körül, már nagyon éhes bekajál, majd a fürdetés végére már megint megéhezik és újabb kiadós evés, amivel már sokat alszik.
Íed meg légyszi, h. a mosódiót hol rendeled. Anyagilag mennyire gazdaságos így mosni?
Ja, kérdezted a munkát. Egyelőre nem hiányzik, de mivel szeretk dolgozni, OTT, szeretnéka két gyerek között visszamenni, de ne kérdezd mikor és hány órában, mert napról-napra változtatom a teoriámat.

Anita2, szerintem jól alakul az oviban a szoktatás. Na jó azt nem tudhatjuk mennyire szépítik az ovonők a történetet,de bizz benne, h. tényleg minden ok. AZ természetes, h. eleinte tiltakozik, én azon csodálkoznék, ha önként és dalolva menne. Én olyat még nem hallottam. neked meg tényleg jobb lesz Kornéllal egyedül összeszokni, nekem ugyan az első hetekben aludt Zalán, de elképzelni sem tudom, h. mellette még elláttam volna egy nagyobb gyereket. Az éjszaka azt álmodtam, h. Zalán egy éves és én megszülöm a kistesóját. A vicc, h. nem volt rémálom, még emlékszem örültem is, h. így alakult, azért amikor felkeltem beleborzongtam a gondolatba, legalább legyen 3 éves a nagy, mire jön a kicsi.

KépKép
tuzal
 
 


Sziasztok!

Na délután megint elkapott egy-két fájás. Kezdtem komolyan megijedni. Gyorsan be is pakoltam. Kép Még éjszakára úgy hagyom, de ha tényleg nem lesz semmi, reggel vissza kipakolom a cuccot, addig ne büdösödjön bele a táskába.
Most az apa is későn volt ebédelni, és mondtam neki, hogy ne ijedjen meg, ha esetleg délután felcsörgetem, hogy menni kell. Azt mondta, ha megyek Dodiért, hívjam el a sógoromat kísérőnek (az ő öccsét), nehogy valami gond legyen út közben. De végül már nem éreztem bajt, szóval nem szóltam neki. /a fenébe, mintha itt két 5 perces fájás lett volna... már kezdem unni...nem akarok még menni! Remélem csak vaklárma!/

Az ovi rendben volt. Azt mondták nap közben nincs gond Dodival. Nem sír, meg szépen megy a wc-re, szól a gondja van. Először még sohasem akar lefeküdni, de végül még mindkét nap aludt. Azt mondják ma fel sem akart kelni 3-kor. De majd beáll a ritmusa erre az egész óvodai életre. Az evés még mindig nem okés, de ezen nem is lepődöm meg. Az lenne a csoda, ha enne. Holnap lesz a szülinapja. Viszünk be egy kis rágcsát. Persze megint azt mondta itthon, hogy holnap már nem megy, itthon lesz velem. Sajna reggel megint szembesülnie kell a ténnyel, hogy menni kell.

Puszi
Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Megírja valaki nekem mail-ben a mobil számát? Csak hogy küldhessek egy sms-t, ha lesz valami. Akkor első kézből tudjátok meg. Kép
nagy_anita@citromail.hu

köszi, Anita2

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Jó estét!!
Dórának nagy-nagy gratula!!!!!Megint bővült a fórumos babák számaKépKépKép
Csilla!
Te is jól el voltál tűnve!
Nem tudom milyen bál lesz hétvégén,még egyiken sem voltunk.Nem a mi korosztályunknak van csinálvaKép
Várjuk hogy mikor szólnak hogy van lakás.Ez lehet két nap,vagy két hónap akár.
Szerintem az adatokat Petrának kell küldeni,mert nekem senki nem küldte!!.Így nehezen tudtam nekikezdeni!
Anita 2!
Lehet hogy a végén tényleg megindul a szülés!?Minden estre ne nagyon pakold el a cuccod!Kép
Dominik nagyon ügyes fiú,hogy ilyen hamar megszokta az ovit!!!
Megyek üvegmatricát gyártani.Meg a megasztár is lesz ma.Megint nem fekszek le éjfél előtt.Apa is akkor ér haza,úgyhogy még később lesz alvás.
Mindenkinek jó éjt!
Ági
csagi
 
 


Sziasztok!

Ági!
Én azért küldtem Petrának az adataimat, mert a te mélcímed nem volt benne a profilodban... remélem nem bántottalak meg ezzel, természetesen Neked is elküldöm, ha sikerül a mélcímedre bukkannom...

Csilla!
Pont Dóra szülése előtti nap írtam itt a topicban, hogy küldje már el mélben annak a dokinak a nevét, aki olyan hentes módjára vizsgálta.AZtán rémlett valami, hogy aggódott amiatt, hogy honnan fogjuk tudni, ah Petike megszületett, így válaszoltam neki mélben, hogy ha úgy gondolja, írjon egy SMS-t és én tájékoztatlak benneteket Kép úgyhogy innen ered a kapcsolatunk Kép
Bölcsi: nekem a beszokatással nem volt gondom, inkább csak az ottalvással, ugyanis Kristóf nem aludt idegen helyen azelőtt (mindig úgy oldottuk meg, ha el kellett mennünk, hogy anyukám vagy a húgom átjött addig hozzánk.Így megkinlódtunk az ottalvással, eleinte csak a bölcsis gondozója ölében tudott elaludni.

Anita!
Igaz, hogy még csak bölcsis Kristóf, de vannak olyan napok, amikor sírva megy, hisztizik. Megjegyzem én is felhívtam már többször a bölcsit, hogy sokáig sírt-e . De mindig az a válasz, hogy hamar lecsillapodik, elcsábítja a sok játszó gyerek Kép
SZerintem teljesen normális az aggodalmad Kép
Egyébként én is azon tanakodtam, hogy biztosan az idegességtől fájult meg a pocakod...

Petra!
A babaprojectről: végre eljutottam a körzei dokihoz, és kértem egy beutalót vérvételre (tudjátok, egy évvel ezelőtt májgyulladásom volt, így tudtam mire hivatkozni) Nagyon rendes volt, vizeletvizsg-ra is beutalt, úgyhogy holnap megyek, remélem minden ok, mert akkor még egy rákszűrást ejtek meg a téli szünetben, aztán ha minden igaz, jan-tól kezdhetünk Kép MIndenesetre nem akartam a suliból egy napot hiányozni, úgyhogy a barátnőm jön értem 11-re és beérek még rendlési időre, csak az a baj, hogy éhgyomorra kell menni... remélem kibírom...
Fogzás: Kristófnak 4 és fél hónaposan (pont Valentin napon) bújt ki az első foga. Mi is Dentinoxszal kentük neki. (persze anyósom közölte, hogy ő még nem hallott olyanról, hogy egy gyereknek ilyen korán kibújt volna a foga... szal én voltam a hülye....)Amúgy az volt a rossz, hogy még akkor javában szoptattam, és a kis disznó kölyke amikor befejezte az evést, ráharapott a cicimre és vigyorgott... én meg majd kikaptam magam alól az ágyat...

Jóccakát mindenkinek Kép
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!

Jolka!
Előre félek, mi lesz, ha Bence beteg lesz, a vitaminokat is utálom beadni, mert annyira sajnálom. Bence ugyanis nem érti, hogy a kanálról érkező dolgokat nyelni kell, aztán köhög meg kijön a fele, a K vitamin meg olyan keserű mint a fene. Köszi a tippet a kúphoz, bár remélem, nem lesz rá szükség.

Ági!
Nekem is csak Zsuzsi küldte el az adatait, de én sem láttam az e-mail címedet. Írd meg és akkor küldjük neked.

Csilla!
Lassan elfogadtam, hogy így van Bencénél az alvás, meg tudom, hogy fog ez még alakulni. Sajnos tegnap előtt óta valami baja van Bencének, szerintem a hasa, és kicsit nyügisebb, de éjszaka szerencsére alszik.
A fűtéstől nekem is mindig kiszáradt a torkom, de mióta akváriumunk van, nincs ilyen probléma. Próbáltál párologtatni?
Anyukámék a Kert közi ovihoz tartoznak, mert ő egy tagóvodában óvónő, szerintem jó az az ovi, van egy csomó különfoglalkozás meg sokat pályáznak, így többet tudnak a gyerekekre fordítani.
Hogy sikerült a Mikulás ünnepség??

Hajme!
Szerintem nem baj a vegyes csoport, nagyon sokat tanulnak a kicsik a nagyoktól, igaz jót és rosszat is.

Tünde!
Nem lett lázas Zalán? És hogy viselte az oltást? Bencének is elég száraz a bőre, főleg a fülén (szerintem oda folyik a tejcsi) és a fején elöl. A doktornő írt fel krémet, amit ő kevert ki, és nagyon jó, annyira szép lett tőle a bőre. Jóhogy büszke vagy, és van is mire, gyönyörű baba Zalán.
Bence is szokott ilyet, hogy csak erőlködik, pukizik és közben alszik tovább. Próbáltam, hogy fürcsi előtt legalább két órán keresztül nem adok Bencének cicit, így is max négy órán keresztül bírja, aztán felkel. Mondjuk nem mindig tudom megállni, néha olyan fájdalmasan tud sírni, főleg az utóbbi pocifájós napokban.

Mosódió:
Igazi gyerek foltjaink még nincsenek, mivel csak tejcsit eszik Bence. Így gyümölcsfoltok meg ilyesmi nincsenek. A textilpelenka ha esetleg kakis lesz, be szoktam áztatni folyékony Flóraszeptes vízbe, és akkor nincs gond. De az apukám és a férjem munkás ruháit is szépen kimossa. Az öblítő helyére szoktam ecetet tenni a Bence ruháihoz, mert az fertőtlenít. Én interneten rendeltem.

Leírás itt van róla: http://www.hunza.hu/indiai.php
És itt lehet rendelni: http://www.hunza.hu/termekek.php
1 kiló 7000 forint, de a postaköltség és utánvét miatt 8400 forint volt, mire megkaptam, állítólag 100-150 mosásra elég. Én biztos nem fogok mást használni, nagyon megszerettem.
Van folttisztító só is, azt mi nem vettünk, eddig nem is volt rá szükség.

Kép
ppetra
 
 


Petra!
HÚÚÚÚÚ, de egyszerre írtunkKép
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Zsuzsi!
Akkor hamarosan értetek is izgulhatunk, ha belekezdtek a babaprojektbe. Mi is januárban kezdtük és Valentin napon csináltam a terhességi tesztet.
Kellemetlen lehet, amikor harapja a cicit a gyerkőc, bár egy ismerősöm kisfiának nyolc foga van, és azt mondja, hogy nem szokta harapni, esetleg véletlenül.
Petra

Kép
ppetra
 
 


Sziasztok!
Indulunk az oviba. Egyelőre mind a ketten szívesen mennek, de nem tudom mi lesz, ha daérünk. Majd beszámolok
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok!

Anita2!
Ugye még nem szültél meg? Kép
Azért csak jobb, ha végig bent marad, mindkettőtöknek.

Zsuzsi!
Uez a helyzet nálunk is: Flóra még csak itthon aludt. 1x megpróbáltuk anyósoméknál, mert vmi volt (talán festés), de az éjjel nagy részét mindketten ébren töltöttük. Azóta nem kínlasztjuk a gyereket. Itthon ügyesen alszik, egyedül, szereti a megszokott környezetét. Úgyhogy én is attól tartok, hogy nem fog aludni. Mondjuk a barátok nagy része már 8 hónapos korától hordja a gyereket bölcsibe és azt mondják, hogy egymás ellen alszanak. Hááááát, kíváncsi leszek, de azért még odébb van.

Perta!
Nagyon köszi az infót mosódió-ügyben. Egész biztosan ki fogom próbálni. Már el is döntötem, hogy jan-ra megrendelem. Most karácsony előtt nem, mert így is egy halom pénz el fog menni, mert nekünk a karácsony mellett ilyenkor van egy csomó szüli- és névnap is.
Az alvásügyről még annyit, hogy lehet, hogy akkor fog változni Bence alvásszokása, ha majd elkezdtek más kajákat is adni neki, mert akkor mjdnem minden gyereknek változik (ahogy írtam a múltkor nekünk is). Addig is kitartás! Amúgy meg lehet szokni, ugye? (Én ilyenkor mindig rögtön utána lefeküdtem, hogy bírjam az irmaot. Mondjuk amúgy sem vagyok nagy éjszakázós az egyetem óta.)

Ági!
Azt nem tudom, hogy milyen bál lesz, de ezeken a mulatságokon általában mindenféle korosztály képviselteti magát. Azért sajnálom, szívesen találkoztam volna veled.
És ha elköltöztök, akkor már nem hozzánk fogsz járni?
Hogy van Balu? Miket csinál már?

Melinda!
Micsoda bevállalós nő vagy! Most olvastam vissza és írtad, hogy lehet, lesz még baba.
Ki szokott segíteni? Nagyik? Hol a pici, míg a nagyokat oviba viszed?

Képzeljétek!
Meg volt a Mikulás-buli. Nagyon édesek voltak ezek a babaklubos csemeték. 1-2 sírós manó volt, a többi bátrabb. Flóra ugyan csak az én ölemben, de nem sírt és meg is simogatta a szakállát, a ruháját. Persze, mikor jött a csomagosztás, akkor már rákezdett a nyavalygásra, mert elsőnek akarta megkapni. Olyan tündérek voltak, ahogy bontogatták, mutogatták egymásnak. Tisztára elérzékenyültem, a könnyem is kicsordult (most is), de nem voltam ezzel egyedül az anyukák közt.
Ja, és most már Angyalka egyedül jön-megy, nem kéri a kezemet. Mindig igyekszik vhová, úgyhogy futás szokott összejönni belőle. Meg folyton táncol, eddig csak a kezével hadonászott, most már a fejét is mozgatja és időnként a lábát is emelgeti.(Erre szokták mondani a táncosok a csoportunkban, hogy már az anyatejjel szívta magába. Remélem.)

Még az jutott eszembe,hogy küldjétek már el Petrának azt az oldalt is, ahová a képeket szoktátok feltenni, mert én olyan rég nem láttem senkiről képet.

Szép napot! Eshetne már a hó!

Csilla

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk tanácsadáson. A 7 hónapos nagyfiam 9.75 Kg és 75 cm. TEljesen elvoltak ájulva tőle, hogy az egy évesek ilyen nagyok.
Most már tuti, hogy a foga miatt ilyan nyafis mostanábban. Fent ki is bújt mind a kettő, alig egy nap alatt.

Zsuzsi!
4 és fél hónaposan jött Kristóf foga? Azt hittem eddig , hogy a ami 5 és fél hónapja is rekord. Kép

Tünde!
Mi az első hónapokba (meleg kezdetéig) rendes háztartási étolajjal (u.a, mint a gyógyszertári babaolaj, csak ők még áttöltik a gyógyszeres flakonba, ezért kerűl többe.) kenegettük Manót, tettől, talpig. Szerencsére sosem volt gond a bőrével. Fürdetni is csak a gyógyszertári hydrophel. nonionic-al szoktuk, popsira pedig bepanthen kerül, semmi mást nem használunk.
Mosásnál csak folyékony mosószer, öblit nuku.
Én szoktam "erős" mosószer/fertőtlenítővel mosni/áztatni a ruháit (csak a fehéreket, főleg ha foltossak), az után jöhet a 90 fok.
Ugyan a doki mondta, hogya fehéreket is nyugodtan mosam a színes mosószerrel, nem baj ha nem lesz fehér, aminek fehérnek kellene lennie. Azért sárga textil pelussal nem akarok megjeleni pl. a tanácsadáson.

Petra!
Milyen kanállal adod a K vittamint a kicsinek. Nálunk márk például nem fogadta el a fémkanalat, csak a műanyagot.
A K vittaminhoz tesszel egy kis tejcsit?
Mi csak egy dobzzal ettünk.
D vittamint is csak 3 hónapos koráig, addigra a kutacsa már teljesen benőtt, dokinéni mondta hadjuk el, inkább az agya fejlődjön.

Csilla!
Szia Nyíregyi vagyok én is. Van egy 7 hónapos Márk nevezetű nagyon értelmes és szép nagy fiam.
Rólatok hol lehet képeket látni?

Lányok!

Ajándékokkal, hogy áltok Mikulás és karácson előtt?
Gyerkőc első ünnepe előtt, ugye nem kellene túlzásokba esni. Apa megakarja venni az egész játékboltot a gyereknek.
Ugy sem értékeli még...
Minden áron készségfejlesztő játékot akar venni.
Szerintem, ugy sem tudatosan játszana vele, csak megtunálná mit hova kell tenni.

Hogyan védjük ki, hogy ne nyomják tele a gyerkőcöt édességgel ,(főleg , hogy élek halok én is érte, így nem lehet példát mutatni).

Mikor adtattok neki pl. csokit?

SZisztok Jolka

Anita2!

Mi volt ma az oviba? Hogy érzed magad?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Az ovi sokkal jobban ment mint vártam. Elmentünk, leöltöztünk, utánna bementünk játszani, egy kicsit bátortalanok voltak, az óvónénivel nem akartak játszani, de aztán sikerült olyan játékot találni, ami érdekelte őket. Akkor én egy kicsit hátrébb húzódtam, majd mondta a gondozónő, hogy menjek nézzek kicsit körül az oviban. Elmentem 10 percre, majd visszamentem, és láttam, hogy szépen játszanak, igaz nem a többiekkel, csak mellettük, de nem kerestek, ezért elmentem egy kicsit sétálni. Mikor visszamentem benéztem, észrevettek, de nem futottak rögtön hozzám, hanem még egy kicsit játszottak. Beszéltem az óvónénivel, azt mondta, hogy nem is kerestek, egyszer kérdezték meg, hogy hol vagyok, erre azt a választ kapták, hogy jövök vissza, és ezzel el volt intézve. Úgy búcsuztak el, hogy holnap is jövünk. Kép
Remélem holnap is örömml fognak menni.

Jolka!

Szép nagy már a fiad, tényleg nagy 7 hónapos korára. Nekem az ikrek 1 évesen voltak 10 kilók. Egyébként azért a gyógyszertári napraforgó olaj nem teljesen ugyanaz, mint a bolti, de szerintem is teljesen megfelel a bolti.
Én még nem vettem Karácsonyi ajándékokat, pedig kellene, de egyszerűen nem jutok el a boltokba.
Csokit egy évesen adtam először a lányoknak, gyakorlatilag az első Mikulásra, de nem igazán szerették. Most is csak a Kinder csokit eszik meg, de nem kapnak gyakran. Nem szeretem, ha nassolnak a csajok, csak a nagyanyjuknál szoktak kapni.

Én is szeretnék kapni a táblázatból egyet,csak nem tudom hova küldjem az adatokat.

Nycsilla!

Neked mennyi idős a gyerkőcöd, mikor akarsz visszamenni dolgozni, és miért?
Azt nem tudom, hogy lesz még baba, de én szeretnék, csak ahhoz nagyon sok mindennek össze kellene jönnie.

Zsuzsimanó!

Szorítok nektek, hogy minél hamarabb beköltözzön a pocidba egy új lakó. Kép


Most mennem kell, ne haragudjatok, ha kicsit össze-vissza írtam, mert közbe kb 3* felállítottak

Sziasztok Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok!

Nyíregyiek!

Voltatok a Kossuth téren? Egész jó, csak tényleg lehetne már egy kis hó, akkor talán lenne egy kis ünnepi hangulat is.

Melinda!

A gy ógyszerész mondta, hogy vénusz é.olajat öntenek bele.

Petra!

elfelejtettem írni. Ha vitamint adod be, v. valamit kanállal akkor egy kicsit tartsd a szájába, így nem koppi ki és szép lassan leszopogatja.

üdv. mindenkinek Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Anita nevében mondom el Nektek, hogy a kicsi családjuk egy fővel gyarapodott, azaz megszületett Nagy Kornél Márk ma hajnalban (3-kor) 3200 grammal, 48 cm-rel, úgyhogy a báttyával, Dominikkel fogják egy napon ünnepelni a születésnapjukat. A részleteket gondolom majd Anita közli veletek.
Legyetek jók!
Rita

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Ezt nevezem két baba egy hét alatt.

GRATULÁLOK Anitának és a családjának.
Hogy megérezte.....
Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Hali!
Átadom a gratulációt!Kép
Rita

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Szia Rita!

Ha még gép előtt lennél írhatnál pár sort, hogy hogy vannak.
Sikerült eljutniuk a korházba?
Dodi, hogy viseli, mi lesz az ovoval?

Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Hú nem semmi, hogy megszületett Anita kisfia, Kornél! Gratulálok nekik, minden jót és sok tejcsit kívánok! De jó, hogy egy napon van a szülinapjuk Dodival!

Csilla!
Tényleg meg lehet szokni ezt az életmódot, már egész jól bírom, csak mire megszoknám, mindig valami újat produkál Bence.

Jolka!
Műanyag kanállal adom a vitamint Bencének, csak még nem érti, hogy akkor is nyelni kell, nemcsak a cicinek. A K vitamint forralt vízzel adom, de az annyira keserű. Hogyhogy csak egy dobozzal adtál Márknak (remélem, jól emlékszem a nevére).
Én sehogy nem állok az ajándékokkal, majd lesz valahogy. Az én férjem távirányítós autót akar venni a két hónapos kisfiának (vagy magának?) karácsonyra. A készségfejlesztő játék nem hülyeség, hamarosan fogjátok tudni használni, amúgy meg mit lehet neki venni?
Petra

Kép
ppetra
 
 


Tettem fel vigyori képet Bencéről, tegnapi.
Petra

Kép
ppetra
 
 


Szia Petra!

Nagyon szép és aranyos Bence!!!
A Doki mondta, hogy elég lesz egy dobozzal, Azzal érvelt, hogy ez csak egy hóport/divat, ano mi sem kaptunk még sem lett semmi gond. Nem is tudom, nem szívesen adok neki "gyógyszert"

Szia Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Anita2! Dóri!
Én még egyikőtöknek sem gratuláltam, úgyhogy most pótolom! Jó egészséget mind a négyőtöknek, anyukáknak meg sok tejcsit! És legyen nagyon sok örömötök kisfiaitokban!

Csajok!
Hogy megérezte Anita! Hát, igen, csak már a második bébi! És éppen 1 hónappal jött hamarabb. Kíváncsi vagyok mindkét történetre!

Jolka! Petra!
Én 10 hétig adtam a K-vitamint és utána nem javasolta a doktornő. Én rákérdeztem, mert a barátnőim jóval tovább szedették velük és ő is azt mondta, hogy el van túlozva. A D-vitamint viszont a mai napig kapja.
ja, és ha egy kicsit meghűl, pl. folyik az orra, akkor sem adok neki gyógyszert, mégha a doktornő azt is mondja, hanem gyümölcsökkal és Ökonet-es vitaminokkal kúrálom ki. Ahogyan magunkat is szoktam. Nem is tudom, mióta nem szedtem semmi bogyót.

Petra!
van még vmi természetes dolog , amit használsz vegyszerek helyet? csak mert szívesen venném az ötleteket!
Annyira aranyos Bence! Ugye milyen jó érzés, mikor rád nevet, kacag, vigyorog?

Jolka! Melinda!
Nekem egy 13 hónapos kis huncut csajosom van. Nagyon édes, egész nap jön-megy, aktívkodik. A napközbeni alvás már a minimálisra csökkent, szóval én már alig bírom (én tudnék aludni helyette is). Amúgy császsársággal született Fügedi doktornál.
Azért fogok visszamenni dolgozni, mert szükségem van rá, mert szeretem, mert a gyes pénze semmire nem lesz elég. Angyalka megy bölcsibe, végülis 1 hónap híjján 2 éves lesz. Tudom, sokan ellenvéleményt képviselnek, a babakubban is mindig megkapom érte a magamét.
Képeink: www.kep.tar.hu/antalcs, ahol a login: antalcs és a jelszó: flora12.
Én a Jolka kisfiát láttam, tényleg nagyon szép. És a súlya?! Több kiló most neked, mint nekem Flóra 13 hónaposan. Szóval nagyon szépen fejlődik.
Melinda! Benneteket hol lehet megtalálni?

Csilla

Kép
nycsilla
 
 


Szia CSilla!

Megnéztem a képeiteket. Csodaszép a kislányod. Az a kép a legcukibb mikor a lába az ágyból.
Hogy csináltátok a vízalatti képeket? Van külön gépetek rá?
Hova mész vissza dolgozni?
Mivel foglalkozzol?
Egyáltalán nem itélendő el mert hamarabb mész vissza dolgozni.
Én is szívesebben maradnék itthon Manó 3 éves koráig, de fel kell nevelni valamiből.
DE ha tesó jön az elképzelt "terv" szerint akkor maradok, ha nem akkor másfél év múlva, vissza megyek tanítani. Remélem addigra az egyetem is meg lesz.
Szia Jolka

Hát tegnap nem volt nagy aforgalom.
igz két kismama távol van, de igazoltan Kép

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy nem nagyon vagyok mostanság, de eléggé összesűrűssödtek a mindennapok!Kép
Csak bekukkantottam,és látom,hogy megszületett Anita kisfia! Szívből gratulálok a családnak, jó egészséget, sok boldogságot!Kép

Most már tényleg csak én vagyok kismama, de nem sokára én is hivatalosan "Szabolcs megyei anyuka" leszekKép
(Még inkább el kell mindent intézni, nehogy nálunk is hamarabb jöjjön a bébi, ami az egyetemi vizsgák miatt nem is teljesen kizárt! Persze, húzzuk ki minél tovább!Kép)

Remélem,a vasárnap egy kicsit nyugisabb lesz, és igyekszem pótolni az olvasást, írást!

Addig is szép napot Mindenkinek, vigyázzatok a gyönyörűséges Manócskáitokra!


Anita1

Jolka! Igen, a Fortissimoban focizik apa!Kép Én is megmutattam a párod képét neki, és mondta, hogy igen, ismeriKép Nagyon szép a családod, gratulálok hozzá!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Stia Anita1!

Jó tanulást neked, nem irigyelek, inkább most mint később. Engem már a tavalyi vizsgaidőszak egyáltalán nem érdekelt. Bementem vizsgázni, de nem tudtam oda koncentrálni. Tanár még segített volna, de nem akartam kihasználni, hogy pocakos vagyok.
Ki kellett volna?

Mi az hogy hivatalonasan is szabolcs megyei anyuka leszel? Kicsit még le vagyok maradva.

Mikorra vagy kiírva?

jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok,


Először is nagyon jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánok a kis Kornélnak és az egész családnak.
Hihetetlen, h. mindkét gyermek u.azon a napon ünnepli a szülinapját, én meg nemrég még azt írtam milyen jó lenne, ha Kornél lenne 2006 első bébije. Nade ugye a gyerkőcök nem ismerik a naptárat. Dodi szülinapi ajándéka egy kistesó lett :-)))). Anita majd ird meg hogy viselte, h. a kis életébe ennyi változás köszöntött be nagyhirtelen pár napon belül.

Melinda, boldog névnapot kívánok. Azt hiszem nálatok is jól indult az ovi, nekik perszekönnyebb mert ott van a tesó és már igy nem is érzik magukat annyira egyedül.

Petra, Vasgyurkád nagyon nagy már és tündéri. Az esős idő eléggé elnyomta Zalánt, mert szerintem ennek már semmi köze az oltáshoz, viszont éjszaka 3-kor felkelt enni, igaz 15 perc alatt kinyiffantotta mindkét cicit, őrült módon bír falni, de meglepődtem a felkelésen, mert jó lenne nem visszafejlődni, de aztán már csak nyolckor keltünk, ugyhogy panaszra végülis nincs okom.

ANita1, attól, h. még nincs kint a szárazon a babád még anyuka vagy én a fogantatástól számítom a dolgokat ... bár a szülinapja igaz, nem jan. 3-dika lesz, hanem szept. 23.

Csilla, bekuksiztam az albumotokba és azt hittem az esküvő mappába a ti fotóitok vannak, mert az első képen te épp fehér felsőben vagy, ami pont olyan, mint egy menyasszonyi ruha, majd nézem, nézem a képeket ... és csak a sokadiknál jöttem rá, h. nem a ti esküvőtökön készültek, ráadásul a vőlegényt én ismerem is, amikor a Fősulira jártam egy társaságba jártunk. Ennyit az arcmemóriámról. Ha nem pillantom meg a srác nevét, nem ismerem fel.

Szerintetek lehet ma menni sétálni, olyan hülye nyálkás az idő?
Tünde

KépKép
tuzal
 
 


Na sziasztok!
Pár szó Anita szüléséről:
Időben beértek a szülészetre, bár a sűrgősségin Anita pont rosszkor "nyitott be", mert a nővér nem tudta így megnézni a Mega Star végét.....és ezért nem volt kedves Ancsával. Nagyon gyorsan lezajlott a szülés, Anita szavaival éljek, "kilövelt a gyerek, hogy alig tudták elkapni". Kornél jól van, inkubátorban van és majd csak holnaptól lehet neki tejcsit adni, feltéve, ha lesz, addig is valami cukros lötyit adnak neki.
Dominikra ma délután nekem kellett volna vigyázni, de nagyon rosszul van, nyűgös, fáj a füle stb. így anyósunk nem megy ma dolgozni, mert viszi az orvoshoz. Nem mintha én nem tudnám elvinni, na de mindegy..........
Üdv mindenkinek
Rita

Ui.:Kezdem megszeretni ezt az oldalt, lehet regisztrálnom kellene magamKép, bár a párom még nem akar babátKép

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Tuzal köszönöm a jókívánságokat.

Rita!
Anitának nagy nagy gratula!! Számomra is hihetetlen, hogy egy napon van a 2 gyerek szülinapja. Jó nagy gyerkőc lett Kornél 35 hétre. Jó egészséget kívánok nekik.

Csilla!
Nem igazán szeretek feltenni a netre képeket, mert sokan visszaélnek vele, de ha érdekel szívesen küldök a mail címedre.
Hova jártok babaklubba? Csináltok is ott vmit, vagy csak beszélgettek?
Egyébként én is dolgozom már most is a szabadságomat töltöm, de jan 1-től effektíve dolgozom.

Ppetra!
Bence nagyon ari.

Mennem kell sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Sziasztok

Rita

Nyugottan regisztáltasd magad, nagyon jó kis csappat van itt. Legalább tiszta profi lesszel mire jön a baba. Kép

Lányok!

Ti Mikulásotok mit vissz a csöpségeknek?
Mi egy Kádba való Békát néztünk ki A brendonba. Szerintem ennyi doszt elég.

Karácsonyra néztem már hintalovat, de lehet, hogy 1 éves korába kapja meg.

Legyetek jók!

Sziasztok

Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!

Én is sok boldog névnapot kívánok Melindának!

<!--attachment: n_vnap-306152.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*208.4*Melind%e1nak+szeretettel*n%e9vnap%2ebmp --><center><pre>
KépMelindának szeretettel
névnap.bmp (208.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képzeljétek Manó nagyon nem szereti a sötétben való kocsikázást. Ma jöttünk haza anyuékhoz (majdnem minden hétvégén úton vagyunk)és hisztizett az uton. Így végül2 mobillal csináltam neki egy kis fényt, bezzeg utána már nem volt semmi baja sem. Kép

Nálatok, szeretik a gyerkőcök a kocsikázást.
Hallottam, hogy sokan így altatják a kicsiket.

Sziasztok
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


hoppá nem így gondoltam a kép küldését. Bocsi

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Talán így már jobb, ha nem akkor mindenkitől bocsi, csak kisérleteztem.

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Tiszta égő, hogy elsőre nem sikerült, hisz html nyelvet is tanítottam... Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Ma megyünk megnézni Kornélt és Ancsát, úgy tudom, hogy mind a ketten jól vannak, de Dominik??? Tegnap este belázasosott, úgyhogy szuri lett a vége, naponta kettőt kap, épp most kapja a reggeli adagját és a füle is fáj. Szegény!
Majd még jelentkezem!
Mindenkinek a legjobbakat!
Rita

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!

Jolka köszönöm!
Gondolom Debrecenbe jársz a Brendonba. Én még nem szántam rá magam, hogy bemenjek. Egyszer bementünk a gyerekekkel, zárás előtt egy órával értünk oda, és azt mondta a biztonsági őr, hogy bocs, de valamilyen értekezlet van a dolgozóknak, és bezártak. Gondolhatjátok, hogy milyen mérgesek voltunk, még jó, hogy nem csak ezért utaztunk be.
Szerintem nálunk mindegyiknek egy pici olüssfigurát fog hozni a télapó, meg csokit biztos fognak kapni a nagyitól, meg dédiktől. Az az igazság, hogy nekünk majdnem minden decemberre esik, így ilyenkor rengeteg mindent kapnak.
Most megyek. Szép napot mindenkinek
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme
 
 


Jolka!
A babaúszáson készültek a vízalatti képek, ott van egy csaj, eki ezzel foglalkozik. Nagyon szeretünk járni, profi a tanár, kellemes a társaság, és még Flóra is élvezi.
A Mikulás édességet nem hoz, nem is nagyon díjazom, de azért már megkóstolta és nem ízlett neki (gondolom, hogy csak egyenlőre). Mi könyveket vettünk nek és mindkét nagyi is. Most uis eléggé lekötik az állatos ill. a mesés könyvek.
Az autózást nálunk szereti, de ha eljön az este nekünk is megy a cirkusz. Nekünk van hátul beépítve 2 lámpa, én azt szoktam felkapcsolni. Úgyhogy nyugi, nem vagytok egyedül e problémával.
Hol tanítottál, míg nem volt a pici manód?

Melinda!
Először is Isten éltessen!
A babaklub a Vasutas Műv. Házban van, egy héten 2x. Lesz óvodapedagógus, aki fog foglalkozni a gyerekekkel, csak még nem sikerült olyat találni, aki délelőtt is elvállalná őket. Merthogy még nagyon friss ez a klub. Tök jó, vannak játékok, szőnyeg (támogatóktól), az anyukáknak meg néhány kondigép. De inkább csak dumálni szoktunk, míg a gyerkőcök játszanak.
Te hol dolgozol?
Ja, az e-mail címem: nycsilla@axelero.hu. Ide küldhetsz fotókat magatokról. Várom!

Tündi!
Talán nem volt elég egyértelmű a kiírás sem a kép.tár-ban. Sajnos nekünk nincsenek meg a fotók cd-n, úgyhogy be kellene őket szkennerni, de még nem volt rá erőm. de igyekszem! Nektek vannk vhol esküvői képeitek a neten?
A vőlegény egyébként a drágám egyik legjobb barátja, akivel éveken át együtt is dolgoztak. Elég sokat mozgolódunk együtt, főleg, ha jó az idő (kirándulás, nyaralás, szalonnasütés, grillezés).


Ági!
Megint eltűntél!!!!
Ma megyünk hozzátok, kár, hogy nem jöttök. Egyébként kiderítettem, hogy vmi Mikulás-bál lesz.

Rita!
Hogy vannak Anitáék? Mikor jönnek haza?

Jó hétvégét! Sziasztok!

Kép
nycsilla
 
 


Sziasztok!
Nem voltam két napja, és mit olvasok??? Kornélka csak kibújt??! Nagy GRATULA mamának és babának egyarántKép Várjuk a részleteket!!

Melnidának boldog névnapotKép Én is kíváncsi vagyok a csajokra, mélcímem a profilomban...

Szia Rita!
Szerintem baba nélkül is jöhetsz a topikba!! Mindenkit szeretettel látunk Kép Dominik jobban van már?? Szegényke az ágyban szülinapozik??

Nah, velem a következő a helyzet:
megint májgyulladásom van, csak jó volt, hogy kértem egy vérvételt. A jövő héten fogok menni az infektotlógiára, majd akkor tudom meg, hogy mi a teendő... + a vizeletemben is találtak bacit, úgyhogy jövő héten kontroll... Remélem egy hónap alatt rendbevágnak... Kép

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!
Anitának rengeteg teje van, már Kornél is kapott belőle kb 15ml-t,persze Ancsa mindet lefejte(természetesen). Még nem tudjuk, hogy mikor jönnek haza, valószínű, hogy jövőhét végén vagy utánna. Kornélról levették a légzéssegítőt és makk egészségesnek tűnik. Ancsa találkozott Dórával is, de Petikét nem látta.....Kb ennyi, ja Dominik elemében volt a korházban, sokkal jobban van az injekciók után. Most is szaladok az emeletre, mert 18:00kor jön a "néni" a szurival és Dodikát le kell fogniKép..........
Mostmár én is csinálok egy saját azonosítót.......
Üdv Mindenkinek

KépKép
KépKép
nagy_anita
 
 


Sziasztok!


Most jöttünk meg a Brendonból, kiábrándító volt. Sok minden van, még sincs semmi.
Manónak akartunk venni overált (86-92), de nem volt. Végül átmentünk a corába ott vettünk egy kabátot, de most már venni kell nadrágot is. Kép
Egyébként elég drága a brendon a többi bababolthoz képest. Pl az egyik játék a brendonba 10eft volt, addig a corűba "csak" 7eft. Azért nem mindegy.

CSilla!
Utoljára Bogdányba tanítottam az ált suliba számtechet és technikát. Előtte a pc.school-ba.
Vasutasba van a klub, mi ott lakunk mögötte az árpádon. Nem is tudtam, még nem láttam kiírva.
Mikor szokott lenni, milyen a csapat? Mesélj róla légyszi?

Rita!
Jobbulást a kis Dodinak!!
Szegényke.
CSak most már örüljön a kistesónak. Kár, hogy ilyen beteg most, biztos nagyon fog ragaszkodni a mamájához.

Most megyek. Később még benézzek.

Sziasztok Jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Sziasztok!
Regisztráltattam magam, így nem is használom tovább az Anitáét.
Dodi megkapta a szurit, a szivem majd meg szakadt, úgy sírtKép de nem lázasodott be.....Most pedig mosom Kornél kiskabátját, sapiját, hogy ha jönnek haza legyen mit ráadniKépAnita nem gondolta annyira komolyan azokat a fájásokatKép
Üdv.: Rita
rita82
 
 


Jééé Rita regisztálta magát. Kép
Rita írj pár sort magadról.
hol dolgozzol, tanulsz, mi a hobbid?...
Anitáék legalább a picúrral ünneplik a karácsonyt.

jolka

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka
 
 


Halihó!
Magamról? Hmmm, fényképész vagyok, de jelenleg nincs munkám, angol nyelvvizsga felkészítő tanfolymra járok. Két évig külföldön éltünk a párommal( Nagy Britania) szóval a vizsga felkészítőn szétunom a fejem, na de ez van. 23 éves vagyok és 8 éve vagyunk együtt a barátommal, én már vágyom egy babára, de sajna ő még nem szeretne. Hobbim a fotózás és most kezdtem el a foltvarrást isKép
Dodi megint kezd lázasodniKép
Anita kínozza magát a fejéssel és fáj a cicije.........Kép
Üdv.: Rita
rita82
 
 


Üdv Csajok,
Kornélt kivették az inkubátorból........
Rita
rita82
 
 


Sziasztok!

Látom, továbbra is pörög a topicKép Szuper!!!Kép

Jolka! A koncentrálás már nekem is egyre nehezebben megy, és nemcsak vizsga alatt, hanem már a felkészülés alatt isKép Na sebaj, legalább gyorsabban telnek a napok a vizsgaidőszak alatt, mert már így is annyira nagyon várjuk Manót!Kép Pedig "csak" febr.25-re vagyok kiírva! Igaz ugyan - annyiszor elmondtam már itt a csajoknak - , hogy Botika továbbra is tartja,hogy UH szerint 2 héttel fejlettebb, bár tudom, ez sem mérvadó! A 4D UH is febr.11-re hozta ki a szülés várható időpontját!(Bár lehet, csak nagy baba lesz, de még az sem biztosKép)/Bocsi,ha egy kicsit összefüggéstelenül írok, csak szét vagyok esve kisséKép/ 2 héten belül megyünk mégegyszer 4D-re, kíváncsi vagyok mit fog mutatni a szülés idejét illetően, meg, hogy milyen most a kis TörpénkKép De Anitáékból, és Dóráékból is okulva, úgyis a Kisfőnök dönt, mikor akar kibújniKép
Én sem tudok (de nem is akarok) visszaélni vele,hogy pocakos vagyok (hiszen én választottam,hogy így is vállalom a sulit), ugyanis írásban vannak általában a vizsgák! (Számvitel, könyvvizsgálat... stb. szóban túl egyszerűek lennének a tanárok szerint)Tehát, így esélytelen,hogy a pocakosságom miatt sikerüljenek a vizsgáim!

Tünde! Hasonlóan gondolom,mint Te! Természetesen, már most is anyának érzem, gondolom magam! A "hivatalost" (nem túl szerencsésen) úgy értettem, hogy nagyszerű érzés lesz Botondka adatai között látni az "anyja nevét"Kép

Rita! Köszönjük a tájékoztatást Anita és Kornélka állapotáról! Továbbra is jó egészséget kívánok nekik! Sajnálom Anitát, hogy fáj a melle, de Kornélka miatt megériKép Szegény Dodi is, vigyázzatok rá nagyon! Jobbulást neki!
Ja, és természetesen üdv köztünkKép

Zsuzsi! Szegénykém, neked is jobbulást!

Melinda! Ne haragudj, figyelmetlen voltam pénteken, így utólag is: Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! (Még a 8 napba belefér!Kép)
Kép

További szép vasárnapot!

Anita1

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Rita! Szuper,hogy kivették Kornélt az inkubátorból, szívből örülök neki! Akkor biztosan elég jó állapotban van a kis bébi! Anita, hogy van? És Dodi?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: