A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok,

Zsofy, Köszi sokat segítettél. Nekem a védőnő mondta, hogy ha a régi rendszert kezdem el, akkor már nem lehet áttérni az újra. Viszont azt nem tudtam, hogy ha az újat kezdjük el végig fizetni kell. Ma megyünk doki nénihez, rákérdezek és megírom mit mond hátha másnak is segítek ezzel.

Falina, Mennyibe került az első oltóanyag?

Köszi, Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi

Barbapapa,
legyen a köv.hét,mert nekem se az igazi most,látod ebben is hasonlítunkKép,de aztán nem menekülsz!még sütit is sütök,hogy ide csalogassalak !és jobbulást a nagyfiúnak,szegénykémKép!
Jucc,én is vettem kismamát,nagyon jó a fotó és a cikk,szépek vagytokKép
KÖSZÖNÖM A LÁMPA INFÓT,REMÉLEM MÉG LESZ!

új gépünk van,úgyhogy itt bénázok
Kisnyúl tegnap már folyamatosan megfordult ha hasra tettem és amikor eldőlt,kacagot(persze némán).megtanult sikongatva hisztizni,nagyon durva.és ami nagyon cuki volt,hason feküdt felemelkedeve,alatta egy textil pelus,aminek a végére kis játékot tettem,amit nem ért el,irtó érdekesnek találta,teljesen bebandzsult,úgy figyelte,már remegett a feje,annyira tartotta és közben folyamatosan kaparta és gyűrte a textil pelust,ami által egyre közelebb húzta magához a játékot,míg végül elérte,ráborult és bekepta a zsákmányt,erre kiborultKép,azt hittem megzabálom!

Nyúlné és Kisnyúl(9+0)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!Kép

Csak egy gyors bejelentkezés.
Most már használjuk a Neomicint Lívi szemére, remélem használ is neki hamar.
Mi most fogjuk kapni a 3 hós szurit(jövő héten) ha addigra Lívi teljesen jól lesz.
A régit kapjuk mi.
Remélem nem lesz nagyon rosszul utána.

MegannKép
Hát nem tudom, lehet Lívi most azért bukik többet mert beteg.
De nekünk végig bukogatott szegény....
Most más tápszert írt fel doki a NurtrilonAR-t, kiváncsi vagyok, ma fogja először kapni.

Képzeljétek ma 8-15-ig meg holnap ugyanígy nem lesz áram meg dec.6-án sem.
Menjenek a fenébe, miért pont télen kell nekik szerelniük!!!!!!!KépKépKép:
De fűtés, se villanyunk marha jó.....
Úgy hogy fogom Lívit becsomagolom jól és írány anyukám!!!!
Nem fogok nagyon jönni most 2 napig.
De majd visszolvasom mi van Veletek

Mindenkinek szép napot.KépKépKép

Mea
mea

Ja és még egyszer köszönöm a töbieknek is a kamilla infotKép
Meg a szülinapi köszöntéseketKép

Mea
mea

többieknek

Mea
mea

B-Brigi!

8231 Ft az új oltás darabja.

Falina!

A Te Babád is utána már csak 18 hónaposan, 3 illetve 6 évesen kapja az oltást nem?

Titi
titii

Helló

Barbapapa, Nyúlné...

NEM TALÁLOM!Kép
Mármint hogy hol lehet olyan lámpát venni amit Nyúlé leírt...Kép
Pedig árgus szemekkel figyeltem, hogy mit ír Barbapapa, de nem találom....
Közre adnátok az infót mégegyszer????

Megann

Kép

Kép
megann

Megann!

Juci6 írta, hogy az Auchan csecsemőrészlegén vette 1700 Ft körül.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa,
Noelnek jobbulást! Remélem, nem viseli meg nagyon a gennyes mandulagyulladás (sajnos ismerős).

Nem tudom, mi van ma!?!? Az én jóalvó Danim nem alszik csak fél órákat. Kép Elromlott az alvókája? Amúgy már egész jól van, szinte nem is köhög, csak ha feltúrbózza a sírást.

Benianyu és Dani 6+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Titii,
ez nem igaz!
csak az Inf.+IPV+HIB ennyi
a sima infanrix csak 4rugó volt asszem
zsofy

Sziasztok!

A pharmindex-en a mai napon megtalálható adatok szerint az oltások ára a következő:

Infanrix vakcina: 4773.-Ft
Infanrix-Hib vakcina: 7008.-Ft
Infanrix-IPV+Hib vakcina: 8231.-Ft

Jó babázást mindenkinek!

Zita
pzita

Hari!!!
jó, hogy jöttél, már párszor nekikezdtem sms-nek, de Lilla is ngyon nyűgös, most is itt játszok vele, ágy mellett a gép, biztos ezt is egy óráig Írom...már reggel óta visszaolvasok.
Ma nagyon ügyes volt a kis pocok,tegnap este 10-kor elaludt és reggel 6-kor ébredt fel csak! ilyet eddig egyetlen egyszer csinált csak.
kÍváncsi leszek, megismétli-e.
párod aranyosKépKépKépLilla nem is ordÍtott tőleKép biztos ő is belopta magát a kis makim szívébeKép
szar az idő,de nagyon, nem tudunk menni sétálni és nyűglődik Lilla...nem tudom mit csináljunk...
én is itt játszok vele, csináltam neki játszóteret az ágyonKép de megunta...

Zsofy és 16hetes Lilla-pocok-höri-trotyi
zsofy

Sziasztok!

Benianyu Kép Úgylátszik, egyszercsak minden jóalvó baba "elromlik"! Gergő is félórákat alszik mostanában, ritka, hogy nappal többet aludna egyszerre, kivéve séta közben.

Zsuzsófi Kép Szerintem ez gyerekfüggő,Balázs sosem járt úszni, mégis egy igazi vízipocok az első fürdés óta Kép Nyáron meg ki sem lehet szedni a Balcsiból, vagy a medencéből. Az meg nem az én véleményem, hogy nem érdemes kicsiket tanítani, azt egy szakember mondta, én csak leírtam.

Falina Kép Nálunk is azt mondják, hogy akinek okt 30 előtt született a gyereke, annak meg kell fizetnie az összes oltást januártól is, én is felháborodtam ezen! De állítólag januártól már csak ilyen 1-2 ezres nagyságrendet kell fizetni,a többi részét a TB fizeti, az azért más.

Süti: Amikor először csináltam, nekem is híg lett, de én azt hittem, azért, mert durum lisztet használtam, és attól nem sűrűsödött be eléggé. Most finom lisztet használtam, és fél adagot csináltam, most jó sűrű lett. Szerintem csak ki kell kísérletezni, jobb tanácsom nincs. Kihűlést nem vártam meg, talán a több liszt segítene. Amúgy azért is voltam meglepve, hogy ilyen sikere volt a sütinek, mert nagyim receptje ez, de neki még sokkal finomabb szokott lenni. Pedig ő is így csinálja.

Ayse Kép Andrisnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!
/Ugye nincs több Andris?.../

Szép napot!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Tegnap voltunk dokinál 20 g-ot hízott 1 hét alatt BEBA HA Start tápit kaptunk napi 2x kieg-ként, 1x csak azt (ebéd). Most etettem meg először nagyon nyakalta. Úgyhogy most ez lesz.
1 hét múlva megyünk vissza súlykontrollra.
malvinka

Ja 15+5
malvinka

Jucc,
Bíztató kilátások alvás ügyben! Kép A rövid alvásokhoz állandó cicizés is párosul ma.

Ayse,
Én is sok boldogságot kívánok Andrisnak! Kép

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Megann

Auchan, asszem a csecsemőrészleg, vagy a játékrészleg. Mi a Dunakeszi Auchanban találtuk.
Ilyen gömb alakú valamit keressél, szines. És Van egy csomó játék berakva középre. Azok között volt.
Majd megyek valamelyik nap és megnézem, hogy van e még.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Pzita!

Köszi! :-)
titii

Sziasztok!

Dudukly! Én nem szedem a fogamzásgátlót. Egyrészről azért nem, mert amióta megjártam az Ergam-mal, azóta semmilyen gyógyszert nem veszek be. Másrészről sajnos még nem is lenne rá szükség Kép Két napja próbálkoztunk először, ami a szexet illeti. Baromira fájt, mintha jobban összevarrtak volna a kelleténél. A vége egy masszírozás és összebújás lett Kép A terhesség alatt mi végig le voltunk tiltva, úgyhogy már tavaly december óta nem voltunk együtt "normálisan". Be kell valljam hiányzik már...
Meddig tarthat ez az állapot?
Olinál most van szerintem a három hónap körüli növekedési ugrás. Állandóan éhenkóricázik Kép Két ciciből eszik. Pár napja látványosan hízik is szerintem. Tiszta pufifánk a kis pofija Kép
Az olyan védőnők kiakasztanak, akik ha a gyerek nem hízik mint egy kis malac, akkor rögtön jönnek a tápszer kell neki mondattal. A mi védőnőnk ilyen sajnos, de nagyívben sz@rom le, amit beszél. Csak cicizünk, amíg elég Olinak a tejcsim és amíg van a fagyasztóban tartalék vészesetekre.

Zsofy! 4 hónapos oltásnak azt kapjuk, mint Falináék, az Infanrix-HIB-et. Már ki is váltottuk, mert a gyógyszertáros nő azt mondta, hogy kevés ilyen oltóanyag van az országban, és előbb utóbb hiánycikk lesz, januárig.

Falina! Sajnos én is úgy tudom, hogy nekünk kell fizetnünk az oltások árát januártól is. Ezt felháborítónak tartom, mivel akkortól már ez lesz a kötelező oltás Mo-on. Nem értem milyen alapon diszkriminálják az okt. 30-a előtt született gyerekeket.
És mi van akkor, ha a szülő egyszercsak nem tudja kiváltani az oltást, mert éppen nem lesz annyi pénze??? Mással nem lehet oltani, ha ezzel kezdik el. Akkor nem kap oltást? Hol itt a ráció, és az igazságosság?

Benianyu! Örülök, hogy Dani baba már gyógyulgat. Nem lehet, hogy az időjárás miatt nem alszik ma? Eddig nem tapasztaltad nála ezt?

Valaki nem tudja véletlenül Angelani e-mail címét?

Ildi

Kép
vrucsincá

zsofy,
zita es titii jot mond!
falina

én is jót mondtam, az inf+ipv+hib a 8300-as
zsofy

Ildi, Jucc,
mit szolnatok egy kampanyhoz? Sztem meg kene gyozni a nagyokat, hogy azert ez negativ diszkriminacio. A mi gyerekeinket nem illeti meg az uj, korszerubb oltoanyag, ha mar kotelezo? En pl. fizettem a tb-t, adot, nem is keveset. Ezek utan nem ertem a dolgot, miert nem vagyunk jogosultak. Sztem az az 1-2e Ft is felhaborito.

Titii,
sajna nem tom pontosan, mindig keverem a 2 rendszert. Azt tom, hoy az 5. havi utan jo sokaig semmi. Kép
falina

Titii:
Itt van egy tabla, de ez kicsit mashogy mutatja:
http://www.hazipatika.com/articles/Uj_oltasi_rendszer?aid=20051111154236
falina

Falina,
Én is azt gondolom, hogy az 1-2e Ft is felháborító! Eddig nem kellett fizetni a kötelező oltásokért!

Ildi,
Nem hiszem, hogy az időjárás lenne. Bár azóta aludt is délelőtt. Kép

benianyu

Falina! Nekem is van egy táblázatom, mi eszerint kapjuk az oltásokat. Ez egy levélből lett kiszedve, amit a gyermekorvosok kaptak körlevélként. Remélem kiolvasható lesz kicsinyítve...

Kép

Kép
vrucsincá

Ildi, most ez azt jelenti, hogy Infanrix-szel/szal 6 eves korig csak 5x oltanak?
falina

Bkriszti,
nem maradt Kincso szobajaban veletlenul sotetkek kiskesztyupar? Vhol elhagytam a hetvegen, uhh.
falina

Falina Kép

Én a nagy zűrben,ami körülöttünk van,már el is felejtettem,majd holnap elszalajsztom Apát érte!Kép

Zsofy Kép

Köszi a kengurus ajánlót!Kép
Asszem mégis inkább a kendőnél maradok!
Képzeljétek ma voltunk Marcival a Kismama szerkesztőségében és Ungváry renáta megmutatta a kötéseket,úgyhogy mostmár fektetve és ültetve is be tudom tenni(elvileg)Kép
Még nem tudtam kipróbálni,mert mióta hazajöttünk cicizett és beájult,azóta alszik!KépÉs néha nagyokat mosolyog álmában!KépOlyan éedesKépKépKép
Egyébként tök jól viselte az első kiruccanásunkat itthonról,kicsit sem sírt,a szerkesztőségben is csak akkor,mikor már harmadszor tuszkoltuk a kendőbe!
Akkor picit szoizott,amitől megnyugodott és ismé elaludt!

Lányok!!!!!Tudjátok hogy ma kettős front van???!Kép
Marci egyenlőre angyal,de már előre félek az éjszakától!!!!!Kép

NyúlnéKép

Kisnyúl nagyon cuki lehetett,ahogy bekapta a zsákmányt!KépKépKép
Úgy várom már,hogy az én Mártonom is csináljon ilyeneket!
De ő még picike és napközben többnyire végig alszik...ált.estére nyílik ki a szeme,mikor az enyém már csukódna lefeléKépKépKép

Nemesek Kép

Trisztán haláli jó fej ezekkel a dumákkal!KépKépKép

Most hogy írjátok én még nem is néztem meg a gyerekem karját(az oltás miatt),úristen egyátalán melyik kezét kell nézni????
És ha nincs pukli akkor kinek kell szólni???
SEGÍTSÉG!!!!
annamami

Falina!

Mi akkor ezek szerint ez a tábla szerint kapjuk az oltást amit feltettél.
0-6 hét BCG
2.3.4 hónap DTPa-IPV-Hib
15hónap MMR
18 hónap DTPa-IPV-Hib
3,6 év ua Hib nélkül
11 év MMR
14 év Hepatitis B

OPV - szájon át adott, élő, gyengített vírustörzseket tartalmazó oltóanyag gyermekbénulás ellen

IPV – inaktivált (=elölt) vírust tartalmazó gyermekbénulás elleni oltóanyag

HIB - a Haemophilus influenzae baktérium elleni oltóanyag

De ezek szerint amit Vrucsinca felrakott van ahol variálják a régit az újjal.

Titi
titii

Falina!

Igaz , hogy nem engem kérdeztél de igen, 6-szor összesen, ha végig Infanrix-szel akarod oltatni a Babát.

Titi
titii

Sziasztok!
Remélem beleférek a 2005. őszi babákba az augusztus 9-én született Nóri babummal. Mi is az új oltást kezdtük el, nekem sem jelezték, hogy januártól is fizetős a dolog. Csatlakozom a sztrájkhoz!
Nórika 2 hete kapott játszócumit először, ami alaposan megváltoztatta az életünket a jó irányba. Bár nekem egy szavam sem volt előtte sem, mert Nórika átalussza az éjszakát kb. 10 hetes kora óta. Úgyhogy nappal azt csinál, amit akar, minden megbocsájtva. Viszont azóta sokkal kevesebb ideig szopizik. Cumi előtt 6x evett, most csak 5x, sőt tegnap 4x. Ez lehet, hogy kevés? Egy-egy evésnél 5-10 perc után már nyűgizik, elég keményen, hiába próbálok erőszakoskodni, nem kell több cici. Igazából a súlya is kevésbé gyarapszik, már messze van a 300/hét, de már duplázott. Viszont nagyon jókedvű, nagyon cuki vicces és van sok kaka! Akkor gondolom eleget eszik ennyi idő alatt is. A megjelent szabadidőmben meg tudok picit netezni.

Zsófy
Hogyan kell a babut fordulásra ösztönözni? Nálunk még nagy lustulás megy.

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Egyébként ezt is elképesztőnek tartom, hogy ennyire nem lett letisztázva ez az új oltás. Egy kicsit már meg is bántam, hogy nem maradtunk a réginél. Ez csak annyiból jobb, hogy nem lázasodott be tőle a gyerek. De amennyi kavarás van vele...
Honnan tudjam, hogy egyáltalán jól kapjuk-e az oltásokat? Eddig ahányféle táblázatot láttam az új oltási rendről, mind más volt és ahány anyukával beszéltem erről, mind mást mondott, hogy ők hogy kapják.
Kicsit OFFF Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Jdora!
Ha én beleférek a topikba az aug.7-i lányommal, biztos te is beleférsz! :-))
Mit jelent az, hogy játszócumi? Mi a különbség a játszó és az alvós között? Nekünk is van, de dunsztom sincs, melyik fajta.
Nagyon irigylek minden olyan mamit, akinek a babája átalussza az éjszakát! Mázlisták vagytok!!
Én úgy tudom, az akkora babóknak, mint a mieink, napi 5x "illik" szopizni. Én igény szerint szoptatok, ezért ez nálunk van, hogy több.
A hízást illetően, Nati is kevesebbet hízik már, legutóbb 600gr-ot 1 hónap alatt. Én kicsit keveselltem, a korábbi 1kg- hoz képest, de a dr. nénink szerint ez jó, mert "nem az elefánt oviba készülünk". :-)

Ja, és én is csatlakozom a sztrájkhoz!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok,
Tündike kb.4 napja megtalálta a hüvelyk ujját! (szerencsére csak akkor találja meg, ha nagyon fáradt, és általában álomba cumizza magát.) Eddig csak az öklét rágta Kép

Szeretném kikérni a véleményeteket cumi, vagy ujjszopás témában, kinek mi a tapasztalata.

Köszönöm!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Vrucsincá!

Szívemből szóltál! :-((

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda
Én azt hiszem játszócumi=alvócumival. A lényeg, hogy nem etetős. Talán. Jó ez az igény szerinti szoptatás, csak amikor kevesebb az igénye, az ember aggódik kicsit. Mostanában azért sokkal többet mozog, kalimpál, talán ezért kevesebb a súlynövekmény. Bár lehet, hogy ugyanannyit eszik, mint előtte, mert azt mondják az első 5 percben zabizza a lényeget, utána már nyammog.

Én cumis lettem, mondják, azt majd el tudom tőle venni, viszont most sokszor még kiejti és akkor nyavajga van. Talán gusztibb, legalábbis a rongynál. Meg olyan cuki vele!

Dóri

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok,

ezer éve nem jártam már itt. Lehet, hogy már nem is emlékszik rám senki Kép
Azért jelzem, hogy mi is jól vagyunk, élünk+virulunk, dec. 6.án 4 hónaposak vagyunk már, hihetetlen Kép és megyünk hétfőn szurira már megint KépKépKépKépKépKép
Megpróbálok visszaolvasni, habár nem sok esélyem van rá, picurkám már nagyon aktív, amikor ébren van, aludni, meg nem sokat szokott Kép
Teszek fel egy képet, puszi Nektek, remélem, mindenki okés Kép
Az én husi-pofikám Kép
Kép
szmercsa

Sziasztok, csak most tudtam jönni Kép
Még olvasásban vagyok amig alszok a fiam...
Hány hónaposan kell a babinak megfordulnia?
Oldalra már sokszor fordul, de át még nem. 3 hónapos lesz holnap. Rolika is kevesebbet hízik most és kevesebbet is eszik. Pedig mindig nyomogatom a cicit hogy van e benne tej és spriccel, tehát lennie kell. De ő csak egy cicivel eszik. A másik már nem szokott kelleni neki.
Ja és mi is adtunk már neki egy kiskanál almát ebédnél. Nekem nagyon tejallergiás és állítólag jót tesz majd neki, ha nem csak cicit kap. Más is adott neki ilyen kicsi korban cicin (tápon) kivűl mást? Vannak talis képek valahol?
Sziasztok: Kriszti és Rolika

KépKép
Kép
csikken

Oké lányok, benne vagyok a tüntetésben, de várjuk meg a végét, hogy tényleg fizetni kell-e!!! Nehogy a végén elvigyenek a rendőrök,és még igazunk sincs Kép

Szmercsa, én emlékszem Kép Tényleg hihetetlen, hogy rohan az idő! Nagyon édi a husi pofika Kép

Bodza Kép Kaptál emilt a Bolgárkerékből, ugye? A mellékletet én nem tudom megnyitni. Tényleg az van benne, hogy holnap is lesz csecsemő-klub?

Judit

jucc73
Érd

Csikken

Az én babum egy hét múlva lesz 4 hónapos, átfordulás még nem volt. Szopinál pedig az egyik mellet megeszi kb. félig, aztán fejnem kell, viszont a másikba is belezabizik. Úgy látszik a vizesebb, könnyen jövő kényelmesebb a kisasszonynak. A dr. néni hétfőn jön, legutóbb azt mondta, megbeszéljük a gyümit. Én szívesen kóstoltatnék mindenfélét, pl. Mikuláskor a pici nyalás csokit nem hagyjuk ki. Na persze csak módjával.

KépKép
KépKép
jdora

Jesszusom, csoki??? Bocs, de nem ér rá az elkövetkező 70-80 évben mérgezni magát? Amíg nem tudja, mi az a csoki, nem is hiányzik neki... És az egyéb kaják is bőven ráérnek, az sem baj, ha egy évig nem kap cicin kívül mást a baba. Persze magánügy.

Két kép, most csináltam őket:

Kép
Kép

Judit és a két hónapos Gergő

jucc73
Érd

Csikken!

Az én babóm 7-én lesz 4hós és a védőnőm szerint, ha kevés a tejcsi, már lehet neki gyümölcsöt adni. Pl.:almát. (a savtól nem lesz éhesebb??)
A picid nagyon ügyes, ha 3hósan már oldalra fordul, ezt a mi babáinknak kell tudnia lassan. Az átfordulásra plussz még 1 hónapot várni kell, a védőnőm szerint.
Talis képek őszibabatali címszó alatt leledzenek!
Sajnos én nem voltam ott, remélem a többiek nem orrolnak meg rám, hogy megadtam a képek fellelhetőségét!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Jdora,
ugye csak viccbol mondtad ezt a csoki kostoltatast. :/ Nem akarok ugyan beleszolni, de ugye tudod, h. a babaknak semmi szukseguk csokira, tele van olyan osszetevovel, amivel meg nem tud mit kezdeni a szervezetuk ill. teljesen felesleges. En igyekszem majd minel tovabb kihuzni edessegek nelkul, oviig mindenkeppen. Ott ma ugysem tudom kivedeni.
Nem akarok ezzel lavinat inditani.
falina

Jucc,
Csoki ügyben (is!) egy véleményen vagyunk.
Édes a két kisfiad együtt! Kép

Jdora,
A babáknak az anyatej a finom, ők még nem tudják, mi az a csoki. Edd meg te és megkapja az anyatejben. Kép Amúgy üdv a fórumon. Kép

Szmercsa,
Én is emlékszem! Kép Nagyon helyes a babóca a képen! Kép

benianyu

Falina,

Az oviban tényleg nem fogod tudni kivédeni. Kép

Beni csokit ehet módjával, de cukrot, nyalókát, gumicukrot, csipszet és a többi "E"-vel teli sz@rt nem engedek neki enni itthon.

benianyu

Jucc!

Megvettem a Kismamát! Szuper a cikk s a képek is.

Végre sikerült mosolygós képet csinálnom:

Kép

Zsóf+Bubus(7+5)

Kép
Kép
göndörzsóf

Egyetértek Juccal és Benianyuval csokiügyben, bár én nagyon szeretem, úgyhogy cicin keresztül kap Bubus.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Szerintem a Mikuláshoz hozzátartozik a csocsi, mint a Karácsonyhoz a fenyőfa. Az ujjam hegyéről terveztem egy pici olvadt csocsit kóstolni a babunak. Szerintem ennyi belefér.

KépKép
KépKép
jdora

Barbapapa, Juc!
Köszi az infot lámpaügyben....

Lányok...
A játszócumi rontja az étvágyat????KépKép
Be kell valljam mi is nagy cumisok lettünkKépKép
Annyira nem akartam, tök mereven tiltakoztam kb 2 héttel ezelőttigKépMára már csak az maradt a dologból hogy éjszaka elalváshoz nem kap cumit....de őt ez nem zavarja, mert szopja helyette az ujját, meg éjszaka is...amikor felébred enni...
Most mi lesz???
Cumi is meg ujj is???
Hogy csináljam hogy akkor legalább csak cumizzon???
Jól elszúrtam, mi???
Hogy "csak" 8 hetesen adtam cumit....most már a cumit is szopja, ha meg az kipottyan, akkor az ujját is szopja..KépKépKép
Mi lesz így???

Azóta nálunk is megszűntek a délutáni órás nyűgik...

Lénám ugye még nincs 3 hónapos és most kb 6szor eszik olyan 100 körüliket...

Zsófy!
Ugye jól emlékszem hogy direkt a kedvemért te csináltál megint egy mérést Pinklady-n???Kép
Mármint evés ügyben...ugye jól emlékszem hogy szintén 100-at evett.....???
Jó akkor megnyugodtam, én is kielégszem ennyivelKépKépKép

Na megyek fürcsüzni, ma végre kielőzöm babót fürdésügyileg....

Úszásügy:
Egyenlőre úgy döntöttem, hogy szombaton "látogatóként" megyünk le az uszodába, beszélünk az oktatóval, megnézzük a helyet, meg persze az ismerőseinket, meg a gyereküket, hogy hogy tetszik neki a víz...Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Rókica!

Nagyon ügyes Zsuzsa!Kép Biztos azért csinálja ezeket, hogy Gergő is lássa, milyen ügyes kislány, és még jobban tetsszen neki.KépKép

Kriszta!Kép

Bubus is beszél hozzám, miközben mosolyog.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: