A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok lányok!

Először is gratulálok az új zebrásoknak, problémamentes hónapokat kívánok. A többieknek pedig drukkolok, hogy a Jézuska hozzon egy pirinyó kis babócát a pocakba!

Köszönöm a gratulációkat a kisfiam nevében is!
Duddu! A Réka névről még nem mondtam le, a lányomat mindenképp így fogják majd hívni!Kép

Sajnos mifelénk most nem túl rózsás a helyzet.KépKép
Tegnap elküldtek a Söfibe genetikai vizsgálatra, mert a dokim több magzatvizet állapított meg.Kép Itt is megvizsgáltak, és bebizonyosodott, valóban több. Ez genetikai eltérésre is utalhat.KépKépKépMinde más eredménym tökéletes, a baba is jól van, de ez a több magzatvíz szükségessé teszi, hogy kizárjanak bizonyos kromoszóma-rendellenességeket.
Szóval ma délután be kell feküdnöm a kórházbaKépKép, hogy holnap reggel megcsinálják a chorionbiopsziátKépKép. Az amniocentézis már szóba sem jöhet, mert már a 20.hétben vagyok, és nincs túl sok idő az eredménykre várakozni. Ennek is 12-14 nap mire eredménye lesz.Kép

Tudom, hogy hűtlen vagyok hozzátok, hogy alig jelentkezem, de most jól jönne egy kis drukk. Nem is nekem, hanem az én pici Levikémnek!

Úgy tudom, a beavatkozás után sokat kell pihenni, de amint lehet jelentkezem.

Addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Adri+Levi
20

Kép

Kép
adriana

AdriKép

Mennek a drukkok, és amint tudsz, jelentkezz!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati
Vendég

Nézzétek mit csináltam:<!--attachment: sz_mol_ka-304229.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*33.1**sz%e1mol%f3ka%2ebmp --><center><pre>
Kép
számolóka.bmp (33.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Azt mondjátok meg, hogy miért nem megnyitva jelenik meg? Utána meg nem engedi megnyitniKép
Vendég

Adri és Levi! Én is nagyon nagyon drukkolok, hogy ne legyen több egy kis ijedtségnél.
Niki

kancellárka

KAti ezt nem tudom, de én lementettem és átneveztem bmp-re úgy meg tudtam nézni.

kancellárka

[color=#119911]
[color=#ff0000]
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ...
A férjem énekelni kezdett az autóban amikor mondtam neki telefonon ezeket a remek híreket, olyan édi volt, én meg csak vigyorogtam mint a vadalma Kép HA minden jól megy, május környékén indulhat újra a babaproject Kép

Tündi
Vendég

Adri!

Nagyon-nagyon fogok szorítani Levikének, és Neked is!!! Bátorság! Nem lesz baj!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi!

JAJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

TündiKép

Nagyon örülök hogy most már tényleg beindultak a dolgaid.KépKépKép

Kitartás, és meglesz az eredménye!

Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Tündi! A május az egy nagyon szép hónap! Hajrá és minden jót kívánok!

kancellárka

Adri!
Nagyon-nagyon drukkolok Értetek, és kívánom, hogy ne legyen semmi baj, csak íjedtség!!!!!!!!!!!

Tündi!
Ez olyan jó hír, úgy örülök neki!

dido

dido
dido

Sziasztok!
Egy tábla, aztán jövök:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Adri!
Veled vagyunk! Drukkolok, hoyg minden rendben legyen! Annácskának is nagyon drukkoltunk, és látod minden rendbejött, úgyhogy egységben az erő Kép Kitartás, hosszú lesz az a 12-14 nap, de nem lesz semmi baj! Sok sikert!

Tündi
Vendég

Monyó, cukrásztársamKép

Merre jársz? Mensi? Teszt? Orvos? valami?...
Vendég

Szijja Mindenki!
Annyi mindent szeretnék írni és annyira nincs időm, úgyhogy ha hadarok (ez jó: írásban hadarni) vagy elgépelek, akkor sorry.

Dido!
Remélem, az ehavi eredményeid már mutatnak változást! Nem semmi azért az egészségügy, hogy otthon tárolod véred...

KorekRéka!
Kívánok neked egy megkésett ajándékot úgy kb. egy hét múlva sok-sok szeretettel!!!
A closty-ra nekem a dokim emlegetett valamit, hogy hozzá lehet szokni, ezért szokták egyik hónapról a másikra emelni az adagot. De ezt csak úgy fél füllel hallottam.

Móni, Tündi, Réka, Dido!
Aranyosak vagytok, köszönöm. Tényleg hamar itt a dec.9., főleg, hogy ennyit melózom Kép Aztán jöjjön a január is hamar, jó?

Norwell!
Igen, sajnos tutti, hogy idén nem lépünk előre Kép, hacsak nem történik valami spontán csoda...

Kisördög!
Üdv. a klubban! Szerintem a kor nem számít egyáltalán, mielőbbi babásodást kívánok!
Tetszett, amit írtál magadról, biztos vagyok benne, hogy készenállsz az anyaságra. Viszont ezzel az orvossal én is óvatos lennék. Szerintem is lehet pozitív is ez a hozzáállás, de semmiképpen sem szokványos. Légy résen és akkor semmi gondod nem lesz! Kép

Kancellárka!
Tetszett, ahogy lekisdögözted Kisördögöt! Bocs Kisördög, de imádom a szójátékokat és ez egy spontán fajta volt Kép

Unique!
A vezetőkről ne is beszéljünk, tegnap főnöknőmet ütötték el, ugyan "csak egy kicsit", de persze cserbenhagyásosan, most vizsgálgatják a roncsolódott térdszalagjait. Nekem meg a fülemen jön ki mostmár az ő melója is, de még bírom Kép

Brill!
Te aztán éjszakai bagoly vagy! És mikor keltél? Vagy még mindig alszol .... Kép Kép

Adi!
Üdv. a csapatban!

Adri!
Nagyon izgulok értetek, remélem, semmi komoly!
Küldöm drukkjaim és igenis TESSÉK JELENTKEZNI!!! Kép

Kati!
Nagyon aranyos, amit csináltál! Én is kapok majd, ha ott tartok?
Szerintem próbáld jpg-ként lementeni legközelebb, akkor talán rögtön látszik, ha felteszed.

Nárcisz és Mindenki!
Szerintem egyáltalán nem számít a kor a gyermekvállalásnál. Persze mondjuk 18-20 év felett. Sokkal fontosabb, hogy mikor érik meg rá az ember és a körülményektől sem szabad eltekinteni! Mármint: apajelölt, lakás, anyagiak. De ez is mindenkinél más, hogy mi és mennyi kell hozzá.
Ezt most jól elhadartam, lehet, később kifejtem, hogy mire is gondoltam.

Annácska!
Nagyon örülök, hogy benéztél és hogy jól vagy!
Gyere máskor is!

Mindenkinek puszi, most rohanok tovább:
réka
Vendég

És a legfontosabbat kihagyom??? Hát gyogyi vagyok én??!?

TÜNDÉRKE!!!
NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!!
CSAK ÍGY TOVÁBB!!
Az ilyen jó embereket segíti ám az Isten, ne feledd!

réka
Vendég

Nagyon nagyon nagy elnézést kérek Kisördögtől a Kisdögözésért ez annyira nem szándékos volt, hogy észre sem vettem egészen eddig, míg Duddu fel nem hívta rá a figyelmemet, amit köszönök neki.
Alázatos bocsánatkéréssel: Niki

kancellárka

Ja Duddu ovulációs (nem tom hogy kell írni) vonalzót is lehet csinálni: http://www.lilypie.com/trying_to_conceive.php?#preview

<!--attachment: vonalzo-304307.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*33.1**vonalzo%2ebmp --><center><pre>
Kép
vonalzo.bmp (33.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Nekem sem jól rakja fel Kép

kancellárka

Kancellárka,
tényleg nem vetted észre, én is jót derültem rajta, még azt is hittem, hogy szándékos merészség részedről, persze egy percig sem gondoltam, hogy rosszindulatúKép.

Tünde,
olvastam a kálváriádat és én is örülök a jó híreknek! Kép

Adri,
szorítok, hogy minden rendben legyen a babáddal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adi77

LányokKép
Erre gondoltatok?
Kép

Kép
stella9

A karrier-munkahely témához csak annyit, hogy a munkahelyemen, akinek babája született, az ezzel egyidőben aláírta a felmondását. Kép
Függetlenül attól, hogy korábban hogy voltak vele megelégedve. A törvény ugye azt írja, hogy egy hónapra vissza kell venni a dolgozót (addig védett). Visszaveszik, addig szabin van, majd mozgóbérként adnak neki három havi fizetést, hogy írja alá a felmondását.
A munkára jelentkezők esetében pedig hátrány, ha valakinek kicsi gyereke van (nem tud túlórázni,nem terhelhető úgy, esetleg beteg a gyerek...).Kép

Úgy gondolom, ezen kellene változtatni a törvénykezésnek, mert holmi "babakötvény" nem oldja meg a népességfogyást....

Kép
Kép
zsazsóka73

Csak simán lementem és melléklet feltöltésével beillesztem

Kép
stella9

Igen, Stella, erre gondolok!Kép

A Családinet- clostit babavároknak automatikusan odarakja a nevük után. Hogyan kell? És ez naponta frissül?

Kati
Vendég

Stella én is azt csináltam mégsem ment, lehet, hogy a bmp-t nem bírja, megpróbáltam a jpg-t azzal sem ment, pedig egyszer már tudtam képet beilleszteni, próbálkozomKép
Á a gif-et szereti Kép

kancellárka

Kati! A családinetnek, más a fórum motorja, ott mindenki adhat meg aláírást magának, itt még nem találtam ilyen lehetőséget.

kancellárka

Kép
Vendég

Sikerült, holnap kiderül hogy frissül-e.Kép
Vendég

Semmi baj Kancellárka!!! KépKépKép Észre se vettem, de egyébként sem vettem volna fel! Kép Azért ari vagy, h így bocsánatot kértél, de nyugi, nincs gáz!! KépKép
Adrinak, Tündinek szurk szurk így ismeretlenül is! Na meg mindenkinek, mert ugye van miért! Kép
A doki meg...hát én egyelőre nem parázom, elvégre ha a Bajcsyban adjunktus, nem nagyon kell félnem. És sztem tökjó dolog, hogy attól h felelősségteljes hivatása van, lehet laza és jófej, az meg külön jó, h azonos az érdeklődési körünk...erről beszéltem én is kb, h attól még nem kell feladni semmit, h felnőtt az ember. Kép Én asszem nem is fogok soha teljesen...de úgy látom, így is tökéletes az élet. Kép De természetesen ezt csak akkor tudom majd érdemben megcáfolni, ha elkezdek hozzá járni, és látom, hogy mennyire csinálja jól a dolgokat!
Na pussza mindenkinek!
Vendég

Kati! Az amit ide beszúrtál és amit lementettél a gépedre, nem hiszem, hogy frissülni fog, ha bepipáltad a "Remember my details on this computer?" négyzetet a lilipy-n akkor lehet, hogy lesz frissülős vonalzód, de csak neten. Én nem próbáltam, mert céges gépre nemjó a "sütiket" ilyenekkel telipakoltatni. De majd utánakérdezek szakavatott vonalzófelhasználóktól Kép

kancellárka

Oké kipróbáltam, szóval megcsináltam mindent a vonalzóhoz, majd a "Remember my details on this computer?" négyzetet bepipáltam, megkreáltattam a vonalzót, majd mikor kiadta a képet a kedvencekhez adtam az oldalt, mikor új ablakban a kedvencekből ráklikkeltem akkor a saját vonalzómat kaptam vissza és ez tuti nyomonkövetős.
Bocs hogy így teliraktam a fórumot mindenfélével.

Kisördög köszi! Kép

kancellárka

Na, mi már elmondhatjuk magunkról - sok megérzést beigazolván a topik életében -, hogy ördögünk van Kép

Kisördög
Isten hozott (bár ő a másik oldalon van, de talán nem bánod Kép)! KépJó a nicked, sok sikert kívánok a babaprojecthez! Kép Ha már 2 hónapja olvasol minket, akkor talán nem is ismeretlenül szurkolsz, amit egyébként köszönök szépen Kép

Adi
Neked is köszi! Kép

Tündi
Vendég

csak egy vonalzópróba
<!--attachment: n_vtelen-304365.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*33.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (33.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Huhh, hát ez nem jött össze! Na mind1, nem is sokkolom még magam inkább ilyenekkel. KépKép
Istenről meg csak annyit, h nálunk Jah-nak hívják, de azér köszi szépen! Õ az ördögöket is nagyon szereti KépKép Ez egyébként a pasim vezeték neve...azért ez a nickem. Kép
Vendég

Kisördög, ha valamilyen képszerkesztővel mentés máskéntnél átmented .gif kiterjesztésűre és úgy töltöd fel, akkor meg fogja jeleníteni.

kancellárka

Kíváncsi vagyok, hogy holnap frissül-e? Beraktam a kedvencek közé, onnan viszont nem tudom iderakni a melléklet feltöltésével. Csak a Dokumentumok- Képek-ből sikerül iderakni. Segítség!!!
:Kép
Vendég

Ja, és hogy még egy témát felhozzak! Kinek hogyan fogják hívni a gyerkőcét? Én kislányt szeretnék, és Luca lesz...ha kisfiú, akkor pedig Bence vagy Marci. Fater a Ritára és Márkra voksol, de ezért még lesz pár köröm vele...úgyis én nyerek! KépKép Mondjuk ez még bőven ráér. Kép
Vendég

Kati! Ez a fórum tulajdonsága, hogy csak saját gépről lehet képet felrakni, a legtöbb fórumon pont fordítva van, hogy saját gépről nem lehet képet beszúrni, csak másik honlapról/képtárból, vegyeset még nem nagyon láttam. Így szerintem rá kell majd mentened minden nap a gépre a vonalzót.
Niki (a számítástechnikus)

kancellárka

mégegy próba

<!--attachment: n_vtelen-304381.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*33.1**n%e9vtelen%2egif --><center><pre>
Kép
névtelen.gif (33.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

ennyit erről... Kép
bocs az offolásért, nem szórakozom tovább Kép
Vendég

Kisördög! Kép (megtanultam!!!)
Ez is jó kis téma. Mi mindenképpen magyar eredetű nevet szeretnénk, mi ilyenek vagyunk (az eskink is magaros volt). Így ha lány lesz Napsugár lesz, ha fiú akkor a párom a Bánkra én a Zalánra szavaznék. Az úgyis én nyerek meg tuti, mert te leszel ott a szülőszobán, már ha apuka nem megy be veled, nálunk tuti nem.

kancellárka

ja az ékezetes karaktereket sem szokta szeretni az ilyen feltöltögetős, én sem offolok tovább, pedig most kicsit nagyon ráérek

kancellárka

Sziasztok!

Nem semmi mennyit írtatokKép
Szerintem sem kor függő a dolog, mi már 2 éve próbálkozunk, szóval már 22 évesen is szerettünk volna babát. Úgy érzem már akkor is fel voltunk készülve rá. Viszont vannak olyanok, akik idősebbek, de nem szerintem még korai lenne náluk a baba. Szóval szerintem nem a kortól, hanem az érettségtől függ.
A másik, hogy sajnos sokan nem túl jó körülmények közül jönnek, és pont azért várnak a babával annyit, mert ők mindazt megszeretnék adni neki, amit ők nem kaptak meg, és ahhoz évek kellenek, hogy mindezt előteremtsék. Talán ezért is várnak nagyon sokan.

Tündi,
Ezek szuper hírek, nagyon örülök nekiKép

Adri,
Szurkolok neked nagyon, én nagyon bízom benne, hogy minden eredmény jó leszKép

Monyóka,
Mi a helyzet veled????

Duddu,
Már csak 9-et kell aludniKép

Üdv, az újaknakKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Korek!Kép
A gyógyszerekhez igazából nem lehet hozzászokni, inkább ne használjuk ezt a szót, mert nem szeretem.
Ha gondjaid vannak egy gyógyszerrel, akkor légyszi ne laikusoktól kérj tanácsot, Hormonrendszert befolyásoló gyógyszerekkel nem lenne szabad így játszani, hogy az hiszem hozzászokok, így gonolkozom rajta, hogy abbahagyom. Bocsi, ha egy kicsit nyers lennék, de szeretném erősíteni bennetek, hogy gyógyszerrekel ne variáljatok. Sajnos ebbe a hibába sok orvos is beleesik. Ismerni kell az alkalmazási előíratot, a Clostié: 3 hónapi lehet alkalmazni UH-OS KONTROLL MELLETT. Ha ez nem történik meg igenis a doki nyakára kell mászni és kikövetelni. Ez egy tüszőrepedést előidéző hormonkészítmény, aminek hatását kontrollálni kell.
Szeretnék segíteni nektek, végig ez vezérelt. Nem szeretnék megbántani senkit, de legyetek óvatosak.Kép
Tudjátok, hogy bármelyik gyógyszerről szívesen írok nektek, csak szóljatok.

Kisördög téma: Csak arra gondoltam, hogy egy 21 éves nőnek miért kell mentegetőzni ebben a világban, ha tanulás helyett, vagy mellett a gyermekvállalást választja. Ezen gondolkodtam, hiszen minél idősebbek vagyunk, annál rigolyásabbak is vagyunk. Persze később is meg lehet találni az igazit, és érdemes is rá várni.Kép
Csak ezt szerettem volna leírni.

Valér!
Várom a leveledet.Kép

Tündi!
Kép

Lányok!
Hogy csináltok ilyen kis vonalzót?
Baromi aranyos.
Nekem is kellKép

Nárcó

Kép
narco

Narco! Feljebb már betettem, de akkor csak neked újra: http://www.lilypie.com/trying_to_conceive.php?#preview
Ezen a linken lehet vonalzót, ez éppen az ovulációs, de egy kattintással majd ha aktuális lesz ,akkor tudsz babásat is Kép

kancellárka

Nárcisz
Decapeptyl? Bár még nem olvastam el a tájékoztatóját (este szakítok rá időt mindenképpen), de ha te tudsz róla többet is mint amit egy beteggel közölnek, akkor érdekelne nagyon Kép Köszönöm szépen!
Hogy halad a project? Kép

Tündi
Vendég

Kisördög!
Te is Réka vagy, én is Réka vagyok!
Neked is Lucád lesz, nekem is Lucám lesz! Kép Kép
Viszont fiúnevünk nem nagyon van, de majd lesz, ha eljön az ideje Kép
réka
Vendég

Marci pártiak,
nem féltek attól, hogy az iskolában a tanárnő elkiálltja magát, hogy Marci, és minden második fiú felnéz?
Na nem rosszból mondom, nekem különösen tetszik a Marci név, de engem ez a tény visszariaszt. Megjegyzem a különösen ritka neveket sem kedvelem.
A családban és ismerőseim körében mostanában (1-2 éve) születendő fiú babák mindegyike Marci. A "sztárok" közül is sokan adták ezt a nevet csemetéiknek, és itt a topikban is gyakran olvasom ezt. Vélemény?
adi77

Unokatesóm kisfia is Marci lett Kép

Én mára eldugulok, mindenkinek szép estét, mert sajna már az van. Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Egy csomó helyre elküldtem a levelem. Bízom benne, hogy mindenki megkapja! Kép Várom az esetleges válaszokat!

Köszike
Zsu

Zsu
valér

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: