A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi,
nekem úgy sem sikerült...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci : nem lépte túl a 600x600 as méretet? mer' akkó át köll méretezni..
macskanyu

Zsanci, pedig en is ugy csinaltam! Lementettem, feltoltottem...

Pocak, nem erdekes, majd legkozelebb, nem surgos a konyv! Csak azt sajnalom, hogy a tepsi sutit nekem kell megenni.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszönöm a jókívánságokat!KépKép

petergabi

Kép
macskanyu

Dora: kösziKép meg azt is hogy sütit csináltál, de így legalább nem én hízok tőleKépKépKép

Gabi: ugye milyen furcsa, most született és már mekkoraKép Nem semmi haja voltKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci ! Már nem beteg , de azért köszi Kép

Dorkababa nagyon édes!!

Ha vkinek van Blikkje : Áron "reklámozza " a babakötvényt Kép

Kép
Kép
greenolive

Pocak méltem
macskanyu

Kép Glittermania?

Dorkababa milyen helyes es mekkor a haja volt!Kép Ugyanilyen pledet kaptunk mi is.Kép

Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs: Köszi, tök jókKép

pocakpacni

Pocak:ne is mond,szörnyű!Már adagolom is apának,hogy de jó is lenne...KépDora:tényleg egyforma.De én nagyon nem szerettem,olyan durva és elhasználtnak tűnt.Inkább hozzatam be sajátot.Kép

petergabi

Szia Lányok!

Na most nálunk is az álommanók jártak. Lillus húzza a lóbőrt, aki egyébként ma 15 hónapos.

Na tegnap megéztük az új Harry Pottert! Szerintem a HP már rég nem gyerekfilm. Egy csomó résznél el kellett takarnom az arcom, annyira csúnya volt a látvány. Ettől függetlenül én élveztem, csak teljesen elszoktam, hogy ilyen hangos a mozi. Persze film közepénél kicsit megijedtem, mert a tesóm hívott, hogy a Lilla hányt.Aztán 10 percre rá írt, hogy már alszik.

Mostanában egyébként elég gyakran rakja ki a taccsot. Majdnem minden másnap. Átalában sírás után. Volt már ilyen valakinek?

Édesek a gyerekképekKép

Neet remélem megnyered a csatát az egerek ellen! Hajrá, hajrá!

Moose! Igen szeretnénk pocak fotótKép

JUc! Azért fogunk tudni találkozni?

ÁHHHHH! Holnap oltás!Kép

Zsan ! Nekem is tetszik az adventidKép
beetrix

Kép
Kép
Balunak ilyen voltKép

Kép
Kép
Marcinak meg ilyen

Kép
neki nemtudom milyen volt, arról nincs képünkKép

Macsnak köszönöm a csillogós betűketKépKépKép
Kép

pocakpacni

Sziasztok!

Macskanyu, Katus, Gigi!

Köszönöm a fogdoki ajánlatokat! Nagyon rendik vagytok!Kép

Neet!

Köszi szépen, Katus már megadta a dokinéni elérhetőségét!Kép

Macskanyu!

A FÜLÖPKE név nagyon ari! Teccik!Kép

Képzeljétek! Párom tegnap éjjel 2-kor ért haza a 16 órázásból és reggel 6-ra már megint be kellett mennie du. 2-ig! Aludt vagy 2 órát szegény!Kép

Este, ha lesz időm visszaolvasok!

ILdi
ildi76

Moose:most esett le,hogy lányaink szinte egyidősek.Visszaszívom amit írtam/irigykedem a pocakodra/KépNeet:éppen olyan,de olyan házi disznótorost sütök?!Dupla adag kolbásszalKépImádok vidéken élni!!!

petergabi

Beet: tényleg, Balu Lilla első szülinapján született!!!!
Előre is puszi neki!
Az nlc-n van egy ismerősöm, akinek a fia nagyon sokszor hány (naponta többször) és kivizsgálták, és semmit nem találtak! Még refluxot sem, pedig arra gyanakodtak. Lilla milyen evő? Mert a kissrác nagyon keveset eszik, de szerencsére semmi baja, tehát nem fogy, meg jókedvű!

Kép

pocakpacni

Pocak, azert jovo heten ha mentek tornazni, utana johettek!
Latom mar Marci idejeben is megvolt ez a fajta kek pled. Kép

A glitterezest Bkriszta kezdte nem?Kép Aztan folytattak a tobbiek.Kép

Fulopke tenyleg jo nev.Kép

Beet, nem lehet, hogy annyira felhergeli magat, hogy hanyas lesz belole? Sir - oklendezik, kohog - hany...?

En is akarok HP-t nezni!!!! Ki vallalja be Katikat!?Kép Szoptatosok elonyben!Kép
HP valoban eldurvult, de mar az elso resz vege sem gyerekbarat. Szerintem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus, Neet!

Képzeljétek! Felhívtam a pénzügyest a munkahelyemen, aztán meg a bérszámfejtőt és semmit nem tudnak az új rendeletről, hogy közalkalmazott gyed,-és gyesen lévők kapnak 13. havit! De megnyugtatott, hogy ha így van, akkor dec. vége felé kapnak róla értesítést!:-(

ILdi
ildi76

Dora: én bevállalom szívesenKép De utána a tiéd Balu meg Marci és én is megyek mozibaKép

A köszönetet azért Macsnak írtam, mert a gyerekekét Õ csinálta meg és küldte el emilbenKép De tegnap kaptam Krisztától isKép Neki is nagyon kösziiiii!!!

pocakpacni

No visszaolvastam.

Votiv: költözés Kép mi pont ezért meg persze pénzkímélés miatt költöztünk eddig mindig magunk. Mondjuk van ismerős akinek van nagy-nagy autója.

Fic: fehértömés: nekem az összes fogam azzal van tömve és sacc 10 éve bent van az összes tömésem és semmi problémám velük. Úgyhogy ez megint csak doki függő, hogy jól dolgozik-e vagy sem.

Pétergabi: az első részt döbbenten olvastam és el is érzékenyültem, a második résznél meg kinyílt a bicska a zsebemben. Mást nem is tudok írni a történetedre meg talán nincs is rá jó szó, a sajnálom az kevés...

Proone: DejóDejóDejóDejó Kép Gratula! Jó egészséget!

Macskaanyu: neked szokott szúrogatni alul a berendezésed? (nem a hasad alja) Nekem mostanába szokott..talán a sok üléstől?? Néha elég kellemetlen, meg ijesztő is, hogy miért?

Kérdés: mi az az apgar? és mik-kik azok a Kaális párok???

KiváncsiRylie
33
rylie

Sziasztok!

Csajom rekordot alszik.... felébredt, de legalább aludt 3 órát.

Nekünk is ilyen volt a takarónk, de túl nagy a kép, és apa ma későn jön haza, hogy felpakolja nekem azt a progit, amivel kicsinyíthetek.Kép

Apgar: születési utáni élettani müködést ellenőrző teszt (légzés/sírás, bőrszíne, izomtónus, a többit nem tudom, mindegyik 2 pontot kap). Megcsinálják születés utáni 5 percben, és 10, percben, már ha másodikra van igény (10/10-es apgarnál nem hiszem, hogy újra megcsinálják), 7/10-es apgarig nincs baj, 0
zanza

Okes Pocak, megbeszeltuk.Kép De akkor Kata melle viszem Prezliket is.Kép

Rajli, Kaalis parok = Kaali Intezetbe jaro (meddo) parok. Szerintem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Rylie!

Kaáli Intézet=meddőségi centrum

Ezeket a csillogó csodákat a Babanetes formázóval csináljátok vagy mivel???
ildi76

Reggel voltam afp verszivason, egesz gyorsan ment. Ugy emlekszem keteve allandoan iteletidoket varakoztam a bartfaiban. Proonet nem latogattam meg, mert egyreszt nem tudom se a nevet se a szobaszamat, masreszt azt sem, hogy orult volna-e vagy csak zavarok, harmadreszt rajottem, hogy epp most labaltunk ki a betegsegbol a csajommal, kitudja, fertozok-e meg, szoval vegulis ez volt, amivel lebeszeltem magam. Viszont beszelgettem egy kismamival, akinek hethos a sraca es most ikreket var (huh, na en ot nem irigylem), es valszeg dokit is akar most valtani, ugyhogy mondtam, jojjon es kerdezzen itt mindenfelet, jo? Kép Kokusz, ugye te szulted az ikreket BBnel?

Zsebi! Mi van? A masodik gyereknek semmi koze a cipokhoz!

Rylie, latom egy valaszt mar kaptal. Kaalis parok az egyik topic neve itt a babaneten, azok irnak oda, akiknek ebben az intezetben segitenek osszehozni a babaprojectet. Pontosan nem tudom, de valami meddosegi kezeles lehet.

Ez az Esztergom meg tokjo varos!

Ja, pipisbe beszabadultam es vettem egy autoszallito kamiont a csajomnak Kép majdnem egy masik jarmuves csomagot is bepakoltam, de ahogy alaposabban megneztem, nagyon gyenge volt a kidolgozas. Egy csomo tokjo, tokolcso jatek van, de altalaban minden olyan gyenge minosegu. Gyerekruhak emlitest sem erdemelnek. Meg kajat sem szeretek ott vasarolni. Vagy csak en megyek rossz aruhazba es nem mindegyik pipis ilyen silanyesbovlicuccbajnok?

Ne haragudj Neet, tobbet nem viccelek az egerekkel Kép

Ildi, szerintem kriksz-kraksz.
moose

Sziasztok!
Nekünk ilyenünk volt:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

A fejem azért olyan zombi,mert 5 órával azelőtt született Gréta Garbo.

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi:KépKép

petergabi

Lindi,
nem is vagy zombi!

Ildi,
szívesen. 2 óra alvás... most ő a szoptatós anyuka? Bár az igaz, h mi pihenhettünk azér többször 2 órát is. Ez a meló elég gáz, de legalább valami van, igaz?

Moose,
nem haragszom, nem vagyok én olyan! Kép

Petergabi,
ki nem állhatom a disznótorost. Csak a kóbiszt! Meg azt, amit már ezer éve csináltak, és nem szaglik. Kép Kiskoromban mindig nekem jutott a bélmosás. Részletezzem? A 2. után egy évig nem ettem húst, de még téliszalámit sem.
És én tősgyökeres pösti csaj vagyok ám, csak jelenleg nagyon a periférián. Kép
neet
neet

kösz mindenkinek a költözéssel kapcs. vígasztalást, már kezdek érzéketlenné válni a károkkal szemben, bár, még mindig belém-belémhasít a fájdalom, mikor meglátom itt ezt a lukat magam előtt a gyönyörű hatalmas cseresznyefa-íróasztalomon....
a költöztetőket sehol nem lehetett "megfogni", szóba se jöhetett kártérítés vagy némi levonás a kialkudott pízből, de ez a zuram bénasága is volt, mert itt beszélte szét az agyamat, hogy nyugi, ez benne van a költözésben, és hogy örüljünk, hogy csak ennyi bajunk lett, ahelyett, hogy leüvöltötte volna ezeknek az idióta bunkóknak a fejét
szóval a pasim pipogya volt, és egyébként ő szerezte ezeket a barbárokat is, franc tuggya honnan, úgyhogy részemről Õ megkapta az üvöltést meg a hisztit, dehát kérem, valamit valamiért......

itt ülök kétszázhúsz undorító barna doboz tetején, és netezem, és zsíroskenyeret eszem másnapos kenyérből (nem vettem frisset), és a fiam is üvegeset kapott, és lazítok, mert a pasim brüsszelben "dolgozik" haha

votiv 8)
votiv

Moose, nem vagy semmi! most tudtam meg csak (ugye, akinek még a read se megy only), hogy 2in1 vagy! most akkor hogy is szólítsunk? Kép gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!!! Nyuszi mit szól a tesóhoz? ja és szerintem ne parázz, mi 3-an voltunk majdnem egykorúak és tképp egymást neveltük, szórakoztattuk. persze egy bizonyos kor fölött, addig biztos lesznek nehéz időszakok, de majd mi segítünk!!! KépKép és szoptatásban tök profi leszel, nem is kérdés. és a többiben is Kép
és én is irigyellek, már szinte minden éjjel azt álmodom, hogy babát várok - dógozik a tudatalattim rendesen Kép

ja és ha mosogatógép-szerelő kell, csak szólj. most kötöttem be az enyémet, de nem először csinálom, nyugi Kép

votiv 8)
votiv

Hűűű Lindi, ha én is így néztem volna ki 5 órával szülés után... Kép olyan vagy, mint a hollywoodi filmekben a szülő nők! Kép

itt volt az asztalos: 2 probléma közül 1-et sikerült áthidalni. benyomorgatta a mosogatógépet a helyére, de a mikrót nem sikerült. csajok, ha egyszer beépített konyhabútort készíttettek, minden gépnek számítsatok minima fél centivel nagyobb méreteket...

votiv, akinek milliméterek keserítik meg az életét

votiv 8)
votiv

ja és most látom, túl vagyok a 700.hsz-en. már tuti meglenne az ezer, és akkor én is menőmanó lennék Kép

olllyan jó itt a levegő, hogy el sem tudom mondani!!! KépKép és olyan csend van!!! imádom-imádom Kép

Katus, a fiad olyan szép és olyan férfias és olyan okos, hogy nem is találok rá szavakat. én már a kórházi képbe belehabarodtam, most meg teljesen le vagyok dózerolva KépKépKép és az is feltűnt, hogy olyan hosszúak az ujjai, mint egy zongoraművésznek! a fejformája meg egy tudósé Kép kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, az biztos, hogy különleges kis emberke

votiv 8)
votiv

Kriszta13, én sajna nem tudom, mikor/hol rendel a Holub doki. de vagy a Bártfaiban, vagy a Fehérvári úti rendelőintézetben telefonon biztos meg tudják mondani, akár a magánrendelését is. és gratulálok a pici pocakhoz Kép

pocakosodni jó...Kép

votiv 8)
votiv

Neet:azért neked címeztem,mert azt írtad,hogy imádod a sültkolbászt!KépEgyébként én is maximálisan pesti lány vagyok,csak tanulom a vidéki létformátKép,ezt csak úgy írtam!

petergabi

Na, próbálkozom, bocs, ha valamire nem reagálok.

Zsan,
én nem találtam a koszorúdat sehol, merre keressem?

HP: szerintem kifejezetten jó, hogy nem a hagyományos értelemben vett „gyerekkönyvek”. Valahogy úgy érzem, hogy a szereplőkkel együtt a könyvet is átmentek kamaszkönyvekbe. Nekem teccik, hogy Rowling nem bagatellizálja el a gonosz veszélyességét, ill. hogy az is szerepet kap a könyvben, hogy a világ nem fekete-fehér, hanem ennél sokkal bonyolultabb. Szerintem ez kiskamasz számára már tökéletesen felfogható dolog.
Ami ugye a filmekben nagyobb baj, hogy míg a könyveknél az olvasó fantáziájára van bízva, hogyan dolgozza fel az izgalmas-borzalmas részeket, addig a filmek természetüknél fogva képekben tálalják azt, így szerintem sokkal ijesztőbbek.

v
kisün

Gabi,
borzasztóan sajnálom, ami veletek történt. Azt hiszem, el sem tudom képzelni, mennyire fájdalmas lehetett ez nektek KépKép
kisün

Na, ezek meg mi vagyunk, csak, hogy én se maradjak ki a sorból Kép De most többre nincs is időm, majd este jövök...

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hogy le ne maradjunk...
Kép

votiv 8)
votiv

Drága vagy Votiv! Kép Köszönjük! Kép

Nekünk sötétkék takarónk volt. Kép
mkatus

Dora, Ildi Kép örülök, hogy teccik a Fülöpke, mert eddig mindenki szörnyűködött rajta.. Kép

Rylie, szokott Kép, meg olyan furcsán zsibogni is .. azt nem tudom, hogy mitől, de nem hiszem, hogy baj lenne. Mostanában olyan menzeszesen szokott begörcsölni, ami néha a combomba is átsugárzik. Remélem, még nem akar a 35.héten jönni...

Kaáli intézetben loombikbébi programmal készülnek a csemeték.

Pocak: tök jó lett, és köszi a köszit Kép Kép Kép
macskanyu

van valakinek otlete/tapasztalata, hol erdemes telefont nezni/venni??? apa vegre hajlando lenne lecserelni a mostani (mar csak felig-meddig mukodo es szornyen kinezo) telefonjat, ha szuletesnapjara kapna egy masikat...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs, régen én is szerettem volna Fülöpöt. volt egy szerelmem, akit Philipp-nek hívtak, és ez úúúgy tetszett Kép de a mostani páromnál sajna egy ilyen név szóba se jöhetett Kép
(hmm, most jut eszembe, azt a srácot Jan Philipp Stefannak hívták, szóval lehet, hogy az István is innen jön??Kép)

próbáltam legalább második névvel variálni, tetszett vona az István Boldizsár, vagy a Benjámin, de mind2 nevet "ellopták" a közvetlen baráti körben a gonoszok

aztán tetszett volna az István Immanuel (nem Kant után Kép), avagy Manó, de arra meg azt mondta a pasifej, hogy nagyon csúfolnák érte, és végül a kórházban azt fundáltam ki, hogy István Sámuel, avagy Samu, de én kukafejű az apját küldtem az anyakönyvező osztályra, és az meg hagyta magát lebeszélni (megjegyzem, ki tűr ebbe egyáltalán beleszólást??? és ki mer ebbe egyáltalán belepoffancsolni???)
és így lett István György, György apja után. ez a teljes sztori, ami persze megint a családom t*ketlenségéről szól... Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
próbáltam kihámozni az engem érdeklő infókat a millió oldalas topikotokból, de azt hiszem egyszerűbb lesz, ha felteszem a kérdéseimet, aztán lesz , ami lesz...
Szóval én még nagyon korai terhes vagyok 8 hét közepe, teljesen tünetmentes, emiatt néha el sem hiszem, hogy valóban terhes vagyokKép de-de elhiszem, tudom!
Véletlenül keveredtem Faludi dokihoz, ő álapította meg hivatalosan a terhességem. Csak annyiban voltam biztos előtte, hogy a Szt Imrébe akarok majd szülni, és azt gondoltam van még időm kiválasztani a végleges dokimat, de egyelőre Faludi doki ellen semmi kifogásom nincs, kedves és szórakoztató, az sztk-ás rendelésére járok, dec 20 körül kell mennem legközelebb, és ha mások (pl Ti is) ajánljátok, akkor megkérdezném, hogy foglalkozna-e velem továbbra is. Mi a véleménytek róla? szült valaki nála?
másik kérdésem, hogy érdemes-e eljárni a Szt Imrébe a keddi előadásokra szerintetek? járt oda valaki? Még 8 hetesen kicsit korai, de januártól úgy tervezem, ellátogatok oda.
egyelőre ennyi
előre is kösz
Lili-lili
lililili

Votiv Kép en meg a jo levegoert irigyellek meg az uj lakasert Kép

Beet, en teljesen ketsegbeesnek, ha csak egyszer is hanyna a gyerek. Hat meg, ha tobbszor... Dokihoz meg nem vitted el?

Rec, azt nem tudom, hogy hol, de mindenkeppen poruteescseppallot vegyetek! Nekem meg az ilyen tipusu telefonomat is tonkrevagta a nyul, most az ujabb ilyenem egyelore birja, de meg csak negy honapja van meg.

Lililili, Votiv szult nala, biztos mesel majd, ha ujra elobukkan a dobozok kozul.

Lindi, szerintem is filmsztarize vagy a kepen...

Kisun, es Doci hany evesen nezheti majd meg a HP-t? Es hany evesen olvashatja majd a konyvet?
moose

Lili,
Faludy jó! Nézd meg Votiv "majdnem Samu lettem" Istijét, ha jól emlékszem, őt is a Faludi/y segitette a világra!
Veron,
neked kűdök itt egy képet, ádventi koszorú ügyben:
Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rec, én kártyafüggetlent vennék valamelyik elektonikai áruházban, pl electro worldben

öcsém benne van a telefon-bizniszben, és ő ajánlotta, mert hamarosan nekem is aktuális a dolog, Ezsván úgy szétnyálazta és összemarczangolta a fogaival az enyimet

az igazán jó telókat az előfizetésekhez vesztegetik jó áron, de azt vissza is nyögi nekik az ember a 2 éves szerződés időtartama alatt. a feltöltökártyás telefonokat pedig pofátlanul drágán adják a nagy szolgáltatók
max azért jó tőlük venni telefont, mert van rá garancia, de én tudom, h az meg lófityulát se ér

tesóm is szervizel (ő a műszakvezető úrKép), és ott fociznak a telókkal a műhelyben, és hopp: ez már meg is javult! aztán 2 hét múlva újra berosál, egy hónap múlva meg kuka

használt telefont venni pedig ábszolúte nem szabad, én egyszer már vettem, össze-vissza volt buherálva belül, és nagyon hamar tönkrement, szóval nagy lutri és nagy bukta a vége

személy szerint egyébként disznóságnak tartom, hogy egy telefon tervezett élettartama 1-2 év, és szinte csoda, ha tovább bírja. jó, kell hozzá egy rendes tulaj is Kép de biztos forrásból tudom, hogy ennyi időre szánják őket, mert ennyi időre van a garancia is, aztán meg elromlik, ami elromolhat, és vehetünk új telefont, generálhatjuk nekik a forgalmat. arról nem is beszélve, hogy 2 év múlva fele akkora telefonok lesznek, és kétszer annyit tudnak, és ráadásul ki is mennek a divatból, és váltani kell egy hipercuki kis videótelcsis, 5 megapixeles, rádiós, mp3-as, wapos, videókamerás, blútúszos, infrás, ki-be és lecsukhatós, pengevékony, harmadik generációs, szélessávú interneteléréses trendi kis darabra Kép

és ha lehet, Nokiát vegyél. az a legmegbízhatóbb.
bár... pasim kommunikátora első generációs, és 3 oldalas a szoftverhiba-lista hozzá. és a szervizben azt mondták, ők ilyet még nem javítottak, akarjuk-e, hogy ezen gyakoroljanak? hmhmmm

votiv 8)
votiv

itt votiv in dobozlend!

Lililili, kérdezz bármit! én szültem majdnem-Samu-lett Isti fiamat Kép nála, és én maximálisan elégedett voltam vele Kép 2004 dec 14-én van fenn a szüléstörténetem, olvasd el azt is, ha kíváncsi vagy! egyébként meg a www.tv2.hu oldalon belül, a szülőszoba műsorra kattintva, azon belül is a 7. epizódban Faludi doki vezet le szülést a mi drága Szt Imrénkben, úgyhogy őt is megnézheted videón, és a kórházat is, ami egyébként a legjobb hely! Kép
és én is sztk-ba jártam hozzá, és ott is okés volt, a szülésnél meg aztán tényleg szuper.
jujj, most rohannom kell, Dzsunior hív!
és előadásokra feltétlen nézz be, és kismamatornára is, ha teheted, mert ezek mind tök jók!!! Kép

votiv 8)
votiv

Moose, hat, nem tudom, h nalunk a telefonok apanal v a fianal vannak-e nagyobb veszelyben. az elobbi azon vezeti le idonkent a duhet, meg szetdobalja a kertben, amikor kimegy pl. asni, az utobbi meg ragcsalja jo gyerekhez illoenKép

Votiv, jokat irszKép. egyebkent az en telefonom (samsung - a reklam helye) tobb mint 3 eve van meg, es semmi baja (koppkopp). es nagyon szeretem. szoval akkor en biztos rendes tulaj vagyok.Kép bar nem szoktam foldhoz se csapni meg ragcsalni sem.Kép
hat, nokiat biztos nem, mert vmiert nem csipjuk, de meg fogom nezni itt az electro worldben a kinalatot. koszi az otletet.
a fo bajom az, h ezek a mai telefonok annyi felesleges dolgot tudnak. azt igy lehet jo dragan adni oket. hasznaltat meg tenyleg rizikosKép

Coolio
recca

ezt most kaptamKép

Kép

Coolio
recca

Gabi!

Akkor hogy csináljátoook a csillogókat??? Tessék megmondani!!!

Neet!

Mi is mindig jártunk nagyszüleimhez vidékre disznóölésre! Nálunk is rám, meg anyukámra jutott a bélmosás! Nekem a sok sült meg füstölt szagtól volt mindig 2 napos gyomorrontásom, pedig nem is ettem semmit!Kép

Votiv!

Akkor most hagyd békén a ronda barna dobozokat és várd meg velük apjukat!Kép Biztos örülni fog, hogy nem hagytad Õt ki a rendrakásból meg pakolásból!Kép
Szállítók nálunk is eltörték a konyhai pad lécét! Csak később jöttünk rá, miért sunnyogtak annyira kifelé menet!Kép Szerencsére párom könnyen ki tudta cserélni a lécet és megcsinálta!
Hát igen, elég pofátlan dolog, ha bele mernek szólni a névválasztásba! Engem meg rá akart beszélni az anyakönyvező csaj egy második névre, de én nem akartam csak, hogy egyszerűen Timi legyen!Kép
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: