A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MoniKép

Köszi Neked is az allergiával kapcsolatos infókat!KépKépKép
Mindenképpen fel fogunk keresni egy dokit ez ügyben!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Olvastátok a Friss...-ben mi történt Gittával?
Rettenetesen sajnálom.Kép

Edi
Edi

EdiKépKépKép

Ez nagyon tetszett: "Mindenki gyanus, aki hallgat!"
Egyetértek. Ki nem szólt még ma??? Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

KnéRitaKép
Légy üdvözölve a körünkbe és csak csatlakozom az elöttem szólókhoz, ne maradj sokáigKép Kérdezz bátran!
EdiKép
Nem olvastam, de megnézem...

Mindenkinek köszi a jókívánságokatKép

Puszi: Doris
doris

Szia KnéRita!

Majd meglátod jó kis társaság van itt.
Én is szedtem MACA-t és nagyon jó a hatása. Sajna nekem az endometriózis miatt nem jött össze. De ismerek egy pár lányt akinek elsõre összejött a MACA-tól.
Akkor akciózzatok!Kép

Lujza!
Szorítok hogy sikerüljön az inszem. Majd várom a beszámolódat.

Andy
Andy

Knérita,

Üdv körünkben, reméljük nem sokáig táborozol itt, hanem gyorsan átmész a szomszédba, ahova természetesen minket is mind viszel magaddal. Mit szólsz?

Edi,

Sajnos olvastam.

Pusz
Alma
Alma

Edi

Én is olvastam és nagyon sajnálom szegényt, ez borzalmas lehet nekiKép

Ildi
hercegné

Elõször is: köszönöm az üdvözlõ szavakat!

ZSUZSU: igyekszünk ;-) megigérem. Neked is szép (és "eredményes") estét kivánok! Na meg persze mindenkinek!
(De hát ez nemcsak rajtam múlik. Bár ki kell használni a mai estét, mert holnap este az emberem vadászni megy vidékre, és csak valamikor reggeltájt ér haza.)
Egy kicsit már visszaolvastam, de ez sajna a munka rovására megy, otthon meg nincsen netem. Na mindegy, majd csipkedem magam.

DORIS: a proféta szóljon belõled...

KAKUKKFÛ: az elõbb elmaradt a gratula, ezúton pótolom! Aztán vigyázni ám magadra!

Üdv: KnéRita
knérita

Szia KnéRita! Üdv neked is! Kép A Maca mellett szedhetõ az Elevit, de azért nem kell túlzásba esni. Iszol gyógyteát, míg a Maca maga is gyógykészítmény, az Elevit meg vitaminbomba. Ez így sok egyszerre, válaszd ki a szimpiket! (Én is beleestem majdnem abba a hibába, hogy egyszerre akartam mindent szedni, de beláttam, hogy az sem jó Kép) Egyébként Beszti Serophent szedett "alapon", és Macát mellette. (javíts Beszti, ha nem így van Kép)

Ez nekem is tetszett: Mindenki gyanús, aki hallgat.... KépKépKép Szóval gondoljátok át, ki az, aki hallgat, pedig itt szokott "sûrûn" lenni, ééés végefelé jár(t) ciklusának éés kórtörténetes KépKép

Ne hari XY, de olyan izgi! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Elolvastam én is, mi történt Gittával KépKépKép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Andy,
Ahogy Edi mondta, a háziorvos is felírhatja. A honlapján le van írva, hogy hogyan kell felírni. 5 inyjekció 10 naponta.

Ha jól emlékszem Edina, Lella és még egy másik lány (melinda?) is kb. 3 hónapra rá lett babás miután megkaptuk. Tehát összesen 4-ünknek. Szerintem ez jelent valamitKépKépKép

Erazmusz tanácsára adattam be, a nögyogyászomnak nem szóltam, mert van sok olyan orvos aki ellenzi. Úgyhogy inkább a körzetit választottam.

KnéRita,
SziaKépKépKép Akkor hajrá!!!! Nem lazsálni!

Macát én is szedtem 1 hónapig. A ciklusom általában 23-26 napos volt, a Maca lerövidítette 21-re! Persze van akinél meghosszabbitotta. A mensim olyan váratlanul köszönt be, hogy semmi de semmi menzis tünetem nem volt. A maca szedése alatt fájtak a cickóim, fals reményeket adva, viszont a högörbém nagyon szép lett töle! És persze nem a maca szedése alatt lettem babás.

KépZsuzsuKép
Nálam az allergiámon csak egy gyogyi segített. Egy olyan amit Amerikában találtam. A többi Magyarországon lévö gyógyszertöl olyan álmos lettem, hogy állva képes voltam elaludniKép De komolyan.

Szóval, ha párod kap rá gyogyit, akkor érdemes addig próbálgatni öket (mert nem feltétlenül lesz tökéletes az elsö), amíg nem okoz ilyen mértékü fáradságot. Ugyanis ezekben a gyogyikban nyugtató van. Hát, hogy most nyáron mit csinálok az allergiámmal gyogyi nélkül??? Nem tudom.....
Szerencsére rajtam még nem jött ki. Még kb. 1 hónap és meg leszek én is támadva.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!
Vanda: Köszi az infót, de nem akartam/akarok mindent egyszerre szedni. Úgy gondoltam, ha nem jön be a gyógytea, akkor váltok Maca-ra, az Elevit pedig marad. A múltkor Szegeden a genetikai intézetben az adjunktusnõ az Elevitet javasolta tervezett teherbeesés elõtt, szerinte a Materna már "sok", mindenbõl több van benne, már-már túlzás. Az a Serophen amúgy mire való? Kb. egy hónapja voltam a dokinál, akkor azt mondta, hogy ha nem vagyunk nagyon-nagyon türelmetlenek, akkor várjunk még néhány hónapot, nem akar gyógyszerekkel bekavarni a természetes hormonháztartásba. Igy most még próbálkozunk, aztán majd meglátjuk, milyen eredménnyel.

Olvastam szegény Gittát, mennyi idõs volt a babája? Ismertétek, innen indult?

ANDY: köszi az infót. Azért is kérdeztem, hogy mit lehet a Maca-val együtt szedni, mivel a tájékoztatóján (amit a mútkor a gyógyszertárban elolvastam) nincs túl sok infó, pl. a pontos összetételrõl sem. Létezik a Maca-ból többféle is? Mármint hogy más gyártótól való?

ALMA: köszi az üdvözlõ szavakat! Ha rajtam múlik, már két hét múlva viszlek Téged, jó? Meg mindenkit, aki jönni akar :-)))

MJ(Moni): most megijesztettél. Akkor most mitévõ legyek? Bár lehet, hogy kár itt aggódnom, mert a köv. mensiig még van idõm, addig sok minden történhet.

Üdv: Rita
knérita

Sziasztok!
Hónapok óta olvaslak benneteket és együtt örülök veletek a pocaklakóknak. Sajnos az én esetem is hasonló és próbálok erõt meríteni a kitartásotokból. Furcsa, hogy eltervezzük, hogy kisbabát szeretnénk és rá kell jönnünk, hogy ez nem is olyan egyszerû. Mi augusztus óta próbálkozunk, de sajnos eddig eredménytelenül. Januárban megkerestem egy nõgyógyászt, aki természetesen még türelemre intett. A múlt héten úgy éreztem tennem kell valamit az ügy érdekében és egy másik orvosnál ismét próbálkoztam. Most a kezemben van három beutaló: hormonvizsgálat, ultrahang és férjemnek andrólogiai vizsgálat.Nálatok is ezek voltak az elsõ vizsgálatok amiket elvégeztek és utánna már valamilyen kezelést is kaptatok?
Üdv.
Viky
Viky

Lányok!

Én is olvastam mi történt Gittával. Hát nem is tudom mit mondjak.Kép

Moni!

Köszi a segítséget és megfogadom a tanácsodat a háziorvosommal fogom felíratni. A nõgyógyászomnak én sem akarok szólni, ezért kérdeztem. Ez a kúra tényleg jó lehet, ha már 4 lánynak is sikerült.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

VIKY: ez az, a sarkadra kell állnod, különben nem vesznek komolyan. Múlt hónapban már én is azért voltam a dokinál, hogy meg kéne csinálni egy-két vizsgálatot (dec. óta van a babaprojekt), de aztán nem voltam elég erélyes a szokásos (várjunk még egy kicsit, 4 hónap próbálkozás elég kevés, stb) dumával szemben. Én is valami hasonlót szerettem volna, de ha még 1-2 hónapig igy marad a szitu, akkor már okosabb és erõsebb leszek. De nálad ez kezdetnek nagyon jó, fõleg, hogy ti már régóta szeretnétek azt a babát. Aztán majd tudósits, hogy mik a fejlemények. Ezt a beutalót magánrendelésen kaptad?

Üdv, Rita
knérita

KnéRita,
Kép Nem értem mivel ijesztettelek meg? Igazából csak a macás tapasztalatomat írtam le, ami azért mindenkinél más és más lehet. Besztinél kitolta a mensi idejét, ha jól emléxem. Andy-nál is okozott valami mellfeszülés szerüt.

Igazából semmi rossz nem történt azon kívül, hogy nem lettem babás töle. Talán tovább kellett volna szednem.Kép

Tényleg bocs, ha megijesztettelek, tényleg nem volt szándékomban.

Üdv,
Moni

Üdv,
Moni
mj

Szia Viky!

Nagyon jól tetted hogy elmentél egy másik dokihoz. Az én dokim is azt mondta fél év próbálkozás után hogy nincs mire várnom és benne vagyok a korban. Nem minden doki egyforma.
Elõször a férjem kapott beutalót az andrológiára. Nálam is volt hormon vizsgálat, vért vettek a 7,14,21. napon. Elõször peteérésserkentõt kaptam Clostylbegitet és UH-án nézték a peteérést és HCG injekcióval megrepesztették az érett tüszõt. Sajnos a closti nálam nem jött be és ezután csináltak egy petevezeték átfúvást és pár hónap múlva egy laparoszcopiát. A kivizsgálás menete ez.
Még nagyon az elején vagy és remélem egy kis gyógyszeres rásegítéssel összejön a baby.
Kérdezz nyugodtan a lányok nagyon segítõkészek.

Andy
Andy

Újonnan érkezettek Kép
Csatlakozom azokhoz akik azt mondták: Ne maradjatok sokáig !! KépKép Legyetek az "baba-esõcsinálók" között!
Sien, Edi, Zsuzsu, Andy
Köszönöm, hogy szorítotok és gondoltok rám. Ez nagyon-nagyon jólesik!
Lujza
lujza

Szia Rita!

Köszi a bátorítást, mindenképpen írok majd az eredményekrõl, hiszen a lányok már nagyon sok mindenben tapasztaltabbak mint én és tudnak majd segíteni. Ez kb. csak egy hónap múlva várható mert a vizsgálatokig két hetet még mindenképpen várnom kell. A beutalót magánrendelésem kaptam. Persze én is füllentettem, mert egy évi próbálkozást modtam. Sajnos az ennél korábbi idõpontnál nem igazán küldik az embert sehova. Én úgy éreztem, hogy már ez a 9 hónap is sok és ha valami gond van az derüljön ki hamar. Téged is csak bátorítani tudlak, mert az ember így megnyugszik egy kicsit belül és nem telnek el tétlenül és sajnos eredménytelenül a hónapok.
Üdv:
Viky
Viky

Andy, Lujza és Mindenki!

Nagyon köszi a bátorítást, máris sokkal jobban érzem magam. Sajna én is csak a munkahelyemrõl tudok írni, így csak holnap olvashatlak újra benneteket. Addig is mindenkinek nagyon szorítok és mielõbbi babásodást kívánok.
Viky
Viky

Rita!

Ne ijedj meg a MACA-tól nem lesz semmi bajod. Úgy tudom van egy immunerõsítõ változata is.
Nekem is gyönyürû volt tõle a hõgörbém. A petefészkeim meg állandóan szúrkáltak, mert serkentette a peteérést. Szóval semmilyen mellékhatása nincs.

Andy
Andy

Halihó!

Igy aztán nem halad a munkám :-( Nem tudok innen elszakadni...

MJ(Moni): olyan nagyon nem ijesztettél meg, csak elgondolkodtató, hogy nálam esetleg mit mûvelhet. Ha odáig jutok, hogy szedem, majd megirom a tapasztalataimat.

ANDY: köszi, észben tartom! A hõgörbém a doki szerint jó, ilyennek kell lennie. De mióta 2 hete iszom a gyógyteát, és most vagyok félidõben, határozottan érzem a petefészek-mûködést, ami talán már jó jel. Nem akarom elkiabálni, majd kiderül.

Na, megyek, mert férjecském elindult értem. További szép napot/estét mindenkinek!
knérita

VandaKép
Nekem már van tippem.KépKépKép

Szegény XY, ne haragudj, hogy viccelõdünk, nem gonoszságból tesszük, de olyan izgi az egész és gondold a helyünkbe Magad!Kép Puszi.

VikiKép
Üdv Neked is.Kép
Ügyesen viselkedtél a dokinál!Kép Így kell ezt csinálni.
(Lányok, ha belegondolok, én nagyon rámenõs voltam - már a 4. ciklusban,azaz most, kierõszakoltam a hormonvizsgálatot.Kép Persze az eredmények még mindig nincsennek meg. Mindenhol ilyen sokáig tart ez, vagy csak az István Kórházban?)

VikiKép
Drukkolok, hogy rendben legyenek az eredményeid és persze a párodé is!Kép

MoniKép
Az nem jó, ha az allergiára való gyógyitól elalszik a férjem, hiszen hogy lesz akkor babócánk???Kép Nem, nem, ezt nem tehetjük, akkor inkább tüsszögjön még egy kicsit!KépKépKép
Ha meglesz a babó, jöhet az alvás!KépKép
Amúgy köszi az infót!Kép

AndyKép
Meg szabad kérdezni, hogy ki az orvosod és hogy melyik kórházban van, feltéve, ha pesti.

Zsuzsu
zsuzsu

VikyKép
Üdvözöllek de tudod, ne maradj sokáig ezt kívánom... Jól tetted, hogy másik orvoshoz fordultál és az enyhe füllentés is csak a hasznotokra lehetKép A vizsgálatok teljesen helyén valóak és reméljük, hogy semmi "komoly" probléma nem derül majd kiKép Nálam már az UH-on és a rákszûrésen is gondot találtak ezért a hormonvizsgálatig még nem jutottam el, de remélem ez a hónap már tevékenyebb lesz ilyen szempontból is... Sok sikert és kérdezz bátranKép

Én is olvastam szegény Gitta történetét és jól megkönnyeztem, mert teljesen átérzem a helyzetét... Remélem mielöbb újra csatlakozik Hozzánk...Kép

doris

Allergia szakrendelés: elõtte úgyis el kell menni a körzetihez, ugyanis kell beutaló. Õ meg majd megmondja, mi van a közelben…
Gyógyszeren kívül más nem segít, mint a kálcium. Vigyázat, van napi felsõ határa (persze nem tudom, mennyi :-))))) a kálcium szandózt egyétek, az a leghatékonyabb. Tapasztalat. Én is nagy allergiás vagyok, most remélem nem lesz gond, ugyanis nem szedhetek gyógyszert. De homeós bogyót igen. Lekopogom, eddig még nem vészes a helyzet. Tényleg, a homeós bogyót kipróbálhatjátok, legfeljebb nem használ, nekem histamin c15-öt írt fel a doki.

XY: gratu, és kíváncsian várom, hogy felfedd kiléted!

mzsperx
mzsperx

Sziasztok!!!

Üdv Viky!! Nekem szerencsém volt a dokival. Szeptember óta próbálkozunk (volt egy vetélés 1,5 éve). 3 hónap után jött a hümérõzés, aztán spermavizsgálat, nálam hormonvizsgálat és a hónapban laparoszkópia... és most már tudjuk, mi a hiba és mit kell tenni. Szóval nem érdemes azokra az orvosokra várni, akik azt mondják, hogy 2-3 vetélés, minumin 1 év sikertelen próbálkozás....

Üdv: Hermi
Hermi

Lányok,

van egy kérdésem. Eddig 6 hónapig mértem a hõmet. Serophene szedése mellett már jó volt utána 3 hónapig abszolút ovuláció mentesKép( És ebben a hónapban így alakult:
5. 36,4
6. 36,6
7. 36,5
8. 36,6
9. 36,5
10. 36,4
11. 36,5 (itt volt laparoszkópia)
12. 37
13. 36,9
14. 36,9
15. 37
16. 37
17. 37,1
18. 37
19. 37
20. 37
21. 37,1
22. 37
23. 37,1
24. 37
25. 37,1
Szóval mit gondoltok? Elõzõ hónapokban 36,4-36,8 között változott és nem volt jól elkülöníthetõ 2-2 hét...Mitõl változhat meg ilyen hamar??? Kár, hogy most lett jó, amikor még nem próbálkozhatunk, remélem 1/2 év múlva is ilyen leszKép

hermi
Hermi

Jaj, elnézést a hosszúságért!! Az elõzõekhez még hozzá tartozik, hogy az elõzõ hónapokban volt prevérzésem a 18-21. naptól és most még semmi, és már rég nem éreztem mellfeszülést sem...
Hermi

HermiKép
Én különösebb problémát nem látok a görbéden... A pé. kissé korainak tûnik, de nem vagyunk egyformák, tehát megeshet. Miért csak fél év múlva próbálkozhattok? (Bocsi, ha már többször is írtad, de valamiért elkerülte a figyelmemet..)

doris

Szia Doris!!!

Jaj de jó, hogy hamar jõtt válasz!!! Hát éppen ez-az az elõzõ hónapokban egyáltalán nem volt szép a görbe... És, ami furcs a 9-10. napon volt is egy kis véres folyásom, orvos szerint peteérés miatt. Van ilyen?
Sajnos júnuiusban lesz egy méh plasztikai mûtétem( sövény miatt), valószínûleg amiatt volt a vetélés is, és azt mondták, hogy ha sikerülne így teherbeesni, nem tudna fejlõdni...

Köszi: Hermi
Hermi

HermiKép
Bocsi, hát persze, hogy emlékszem....sajnálom de ne szomizz, tuti, hogy a mûtét miatt hamar sikerül majd a kicsi babácskaKép Én is így jártam, a polip mûtétem utáni hónapban jött a babácska (csak sajna a 14. héten már nem vert a kis sziveKép ) Ez az egy napig tartó véres folyás nyugodtan lehet a pé-ed idõpontja és a görbéd szerint is pont akkor volt.
Szerintem megnyugodhatsz és nagyon drukkolik, hogy a mûtét után minden problémamentesen sikeredjenKép Miért csak júniusban lesz a mûtéted? Addig össze kell húzódnia a méhednek...? Talán jobb is pihentetni a szervezeted... Nagyon drukkolokKép

doris

Viky,

Mint elõttem már többen is elmondták, jól tetted, hogy olyan orvost kerestél, aki áttérzi, mi is az várni, s csak várni, miközben ne legyen, de talán valami nincs rendben, s az ember csak elvesztegeti az idõt. Szerencsére nekünk sikerült egy ilyen orvost kifogni. Mi két hónappal vagyunk elõbbre. Nálunk is a hormon vizsgálattal, párom kivizsgálásával,s közben közben UH-val kezdték, majd jött a HSG, azaz a petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Közben megkaptam a Gynevac szurikat, s egy doboz Macát is beszedtem. Nekem se nem rövidítette se nem hosszabította meg a menszimet, talán egy kicsit jobban fájtak a cickóim, sõt még a hõgörbém sem változott tõle. Azt hiszem ez is mindenkire másképp hat. Sajnos rám úgy látszik sehogy! Szerintem azért érdemes kipróbálni, ha esetleg még szükséged lenne rá, de nem lesz!

Pusz
Alma
Alma

Hát azért júniusban, mert tanítok és májusban le kellene zárni mindenkit, meg eddig is hiányoztam néha... de 1 hónapot már ki bírok várni, csak utána még 6 hónap, hogy a hasfal is rendbe jöjjön.

A másik az, hogy most nem tudom felhívjam-e a természetgyógyászt, aki a hormonokat rakná rendbe??? Valószínû megvárom a májust, ha akkor is jó lesz, akkor már nem kell felhívni. Ugye mindenki így gondolná::

Hermi
Hermi

Alma,
Írtam neked Erazmusz topikjába. Bocs, már emlékszem, hogy Te is itt vagy ebben a topikban, csak hirtelen nem jutott el a tudatomig. Hiába hülyülök. KépKépKép Úgyhogy elnézést.

Pusszancs,
Moni
mj

Doris,

ahogy Vandanak is ajanlottam, ajanlom Neked is, hogy probald ki a Dr. Theiss fele Echinachea cseppet, 50ml kb.880.- engen 2 nap alatt rendbe tett.Nem gyogyszer!!!.

Lanyok,
ma voltunk a parommal a schopf Mereiben (amit Moni es Marcsi ajanlott, koszi erte)spermavizsgalaton, csutortokon lesz eredmeny. Szerintetek en is elmehetek erte???

Vanda!Kép
de jo, hogy irsz, azt hittem eltuntel, olyan reg nem hallottam feloled.
Es temyleg ne vard a mensidet.

sok puszi mindenkinek,
Timici
Timici

Beszti!
Köszönöm az infot! Biztato. Csak, hogy fogom én lenyelni napi 3x azt marha nagy tablicskut? Na majdcsak valahogy.
khjutka

XY Kép
gratula a zebrahoz, en is nagyon kivi vagyok ki lehetsz.
Azert ugye elarulod majd?
Timici
Timici

én is sejtem már xy-t :-))
mzsperx

Bocs, hogy csak most irok, de...
Szóval a Macát "üres" ciklus közepén kezdtem, aztán a következö ciklus elején Serophene-t is szedtem mellé (persze filozofálva, hogy szabad-e). A Serophene peteérést serkentö gyógyszer. Azért én gondolom, hogy a Macának is volt hatása, mert ugyan abban a ciklusban, amikor a baba összejöt éppen extra adag Serophene-t kaptam, de elöte egy fél évvel két cikluson keresztül is kaptam peteérés-serkentöket (az egyik akkor is a Serophene volt, elötte meg egy Clostilbegyt nevezetü). Ráadásul több, mint egy éven keresztül a menzeszem barnás trutyival indult (amikröl itt azt szoktuk mondani, hogy progeszteronhiány, én sajnos nem tudom, hogy az volt-e), és fura módon pont abban a ciklusban maradt abba a trutyi, amikor szedtem... Szóval ártani nem árt alapon én javaslom.
(Aki nagy hatással volt rám, amikor a régebbi hozzászólásokat olvastam (2001 máj., jún., júl.), azt szintén egy ilyen sok ideje próbálkozó hölgy volt, akinek spontán összejött a Maca szedése után, azóta már meg is született a gyermeke.)
Ja, nem csinált semmit a ciklusommal, nem röviditette, nem hosszabbitotta, ráadásul akkor peteérést sem csinált, épp egy olyan ciklus közepén kezdtem el szedni, amikor nem volt peteérésem...

Jutka!

Utálatos az ize (mintha fürészport ennél..), de hát a cél!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Az elsö hozzászólásról lemaradt a cimzett:
Szóval
Knérita!

Neked szól!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Üdv az újaknak, de tudjátok, ne maradjatok itt sokáig. Kép

XY nagy-nagy gratu. Kép Nem árulnád el, hogy ki vagy? Szerintem jövõhétig mindenkit meg fog enni a kiváncsiság.

Egyébként velem nincs semmi újság. Pénteken megyek a nõgyogyihoz a hormoneredményekkel, utána már remélem okosabb leszek.

Panka

panka

Moni,

Köszi, hogy válaszoltál. A második megoldás szimpatikusabb lenne, márcsak párom végett is. Azt nem tudod véletlenül, hogy ciklusnaphoz van e kötve ez a teszt? Egyébként nálunk a 6 hónapos gumis megoldás kilõve. Nem tudom mit kívánjak inkább, hogy jó legyen az eredmény vagy sem. Mégegyszer is köszi a választ.

Pusz
Alma
Alma

Szép jó reggelt mindenkinekKép
HermiKép
Már értem a szitut... Légy nyugodt, ezek a hónapok hidd el nagyon hamar elrepülnek majd és kipihenten, feltöltõdve vághattok neki a babácskánakKép Szerintem természetgyógyászra most nincs szükséged...
TimiciKép
Köszi mégegyszer és megírnád még, hogy hol vehetem meg? Ezt esetleg babásodás mellett is szedhetem?
PankaKép
Remélem jó lesz az eredményed.

doris

Szép jó reggelt mindenkinek! (ezt már félórája elkezdtem irni, de folyton félbeszakitanak)

BESZTI: köszi az infót! Sokat segitettél. Ha most sem jött össze (talán sikerült pont a legjobbkor együttlenni), akkor köv. hónapban én is nekifogok egy Maca-kúrának. Mikor érdemes elkezdeni szedni? Ciklus elejétõl vagy közepétõl?

JUTKA: Te most fogsz neki a Maca-nak? Légyszi ird majd meg, hogy mik a tapasztalataid vele.

HERMI: kitartás, mindjárt itt van a nyár, aztán hipp-hopp már "társbérlõ"-vel vagy gazdagabb...

Na, megyek, mert munka állt a házhoz, szép napot!
knérita

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!Kép

Mit gondoltok a következõrõl:
Tegnap voltam a 16. napon (ciklusom ált. 30-31 napos), a hõm 2 tizedet esett, napközben hosszú, nyújtható nyákot tapasztaltam, majd hazamentem, megcsináltam az LH-tesztet és egy haloványka csík jelent csak meg. (Hozzáfûzöm napközben min. 2 liter vizet és gyümölcslevet iszom, így aztán nem lehet túl koncentrált a kísérleti anyag, ami a színén is látszik)
Ma reggel amint felkeltem éppen ezért rögtön megcsináltam még egy LH-tesztet és a csík bár erõteljesebb volt, nem volt olyan mint a kontrollcsík. A hõm közben 1 tized fokot emelkedett.

Kérdéseim: szerintetek a csíknak milyene erõsségûnek kell lenni? Lehet olyan, hogy nálam az ovi csak a hõ felszálló ágán van? (Az elõzõ hónapokban is mindig a 15-16. napon volt a legalacsonyabb a hõ, majd elkezdett araszolva felmenni és többé már vissza sem esett!)

Megjegyzem, örülök, hogy használom ezt a tesztet, mert most lehet, hogy fény derül arra, hogy nálam a hõ és az ovi nincsennek teljes összhangban.

Lányok! Ti mit gondoltok errõl?

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Tegnap is megcsináltam ám a listát, de sajna nem volt idõm feltenni sem. Ha valakinek nem vettem észre, hogy megjött, sikítson, mert most nagyon felületesen tudtam csak elolvasni a hozzászólásokat.

Ez azért feltûnt! Kép

XY
Hatalmas gratula!!! KépKépKép
Nekem is kilukad az oldalam, hogy ki lehetsz. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Indigo 4 c 72 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 71 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 58 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 44 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 38 cn Budapest 25 év
Zsuzsó 13 c 35 cn Budapest 30 év
Edi 13 c 30 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 28 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 28 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 26 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 25 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 25 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 25 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 20 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 20 cn Budapest 26 év
Éva 37 c 19 cn Nyíregyháza 27 év
Ildi 1 c 18 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 17 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 15 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 13 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 12 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 11 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 10 cn Budapest 28 év
Sien 20 c 9 cn Budapest 29 év
Edus 7 c 7 cn Svajc 25 év
Mamacs 17 c 7 cn Budapest 24 év
Alexandra 9 c 6 cn Budapest 22 év
Timici 7 c 6 cn Budapest 28 év
Doris 13 c 5 cn Budapest 29 év
Alma 11 c 4 cn Györ 29 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 96 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 94 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 93 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 86 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 82 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 72 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 70 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Hú de rossz utolsónak lenni! Kép Azért simán bevállalnám, hogy elõttem mindenki szép lassan itthagyjon, így elõbb utóbb biztosan rám kerülne a sor. Kép

Mit szóltok miket tudok Kép
Kicsit pihent vagyok, Kép bocs

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!

Zsuzsu!
Meg lehet kérdezni ki a dokim, de én szegedi vagyok és biztos nem ismeritek.
Mennyi volt a hõd ma? Remélem tegnap volt akció?

Lányok!
Már lassan mindenki sejti ki az a titokzatos XY csak én nem.
Kíváncsi lennék kire gondoltok. Esetleg emilben nem írná meg valaki?

Hermi!
Ez a görbe jó! Elõtte nem ment fel a hõd 37-re?

Puszi

Andy
Andy

Lányok nagyon kiváncsiak vagytok ámKép
Holnap után kell ismételt terhességi tesztet csinálnom, de szerintem elég egyértelmû a dolog, négy napja 37,4 feletti a hõm, ma vagyok a 27. napon és a tegnapi és ma reggeli napon is 37,6 volt a hõm. Egyáltalán nincsenek PMS tûneteim, a pocakom néha szúrkál és néha fájdogál, úgy mint ha meg akarna jönni, de ez most nem az. Annál is inkább mivel érzem, hogy baba van a dologban.Nagyon máshogy érzem magamat, de ezt nem lehet igazából meghatározni, hogy mit is jelent, más.Jövõ héten megyek UH-ra azután mindenképpen felfedem kilétemet, bár kiváncsi vagyok mit lehet látni az 5. héten. MJ Neked mit látott a dokid (mit nézett) és mikor voltál az elsõ UH-n.
Puszmák:XY
XY

Szép jó reggelt mindenkinek,

Zsuzsu: szerintem várj még.... Nekem is van olyan hónap amikor nem lesz ugyan olyan erõs a tesztcsík, de a tájékoztató, és az orvosom is azt mondta, hogy ezt várjam meg, sõt még utánna egy napot, és akkor jöhet a hancúr :-))
Hogy közben a hõnek hogyan kellene változni ezt még nem tudom, sajna az elmúlt hónapokban nem igazán sikerült összeegyeztetnem. Pedig jó lenne, mert a teszt nem túl szerencsés hosszútávon (már az ára miatt).

Lányok: Nekem második napja késik. Tegnapelõtt csináltam egy negatív tesztet, de hát ez még ugye semmi nem jelent.... az egy problémám, hogy a hõm ma reggel 36,6 volt :-(( és az elmúlt egy héten sem volt sokkal több (elõtte nem mértem :-( ).
Viszont szinte semmi tünete, hogy meg akarna jönni. Máskor feszül a mellem, szinte fáj.
Szerintetek van értelme reménykednem?

Judit
judit
Heves

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: