2005.11.27 23:20
2005.11.28 08:59
Én egy csomó párnát tartok a szobában. Ja és mindjárt felrakom a szobaátrendezési terveinket. Utána talán már vendégeket is fogadhatunk
Szerda jó?
Ezen kívül még origami díszeket is fel tudok ajánlani a közösbe. Tegnap találtam egy csomó egyszerű és gyönyörű mintát, amit én is átlátok, és el is tudok magyarázni
A gyertyadíszítés tök jó ötlet, de szerintem ne verd magad túl nagy kötségekbe Lau
2005.11.28 09:53
Igen csak ragasztottam. A Plus diszkontban vettem jó nagy gyertyát, ott nem rég még nagyon jó áron volt, és a hobby boltban vettem karácsonyi matricát, és csak ráragasztottam. Nagyon egyszerű elkészíteni, és gyors, és mutatós is szerintem.
Hol voltatok?
A 3D-s képhez a képet hobby boltban vettem. Egy a4-es íven 2 kép van. (Karácsonyi koszorúkat nagyon nehéz megcsinálni, bár azzal kezdtem, de avége ilyen macis, vagy tájkép lett.) 2005.11.28 11:25
Nekem ugy 2 hete meg volt karacsonyi hangulatom,de azota eldontottuk,hogy elmegyunk a szuleinkhez karcsonyozni. Szoval,igy hogy tudom,itthon se leszunk,elszallt minden kedvem barmit is keszulodni...
2005.11.28 14:07
2005.11.28 16:19

Nem bírom ki, hogy csak annyit írjak róla: "no comment" 
) hogy nem kell nála kajálni vasárnap bájvigyorral az arcomon. Mindenki számára egyértelmű volt, hogy csak mi a férjemmel nem leszünk jelen az ebéden. 
2005.11.28 17:19
2005.11.28 17:40
2005.11.28 19:25
Jókat pancsoltunk,a kaja szuper volt,meg minden,még tudtam volna maradni pár napot.Sajna képeket nem nagyon csináltunk
Pancsiról semmi nincs
Nagyon jól hangzik,már mi is megbeszéltük a párommal hogy nyáron megyünk egy egész éjjeles bulira és ropjuk reggelig
Mi is holnap megyünk Dolgozni én se szeretnék visszamenni,majd csak 3 éves korában,persze ha jön a tesó akkor még később
Remélem az anyagi helyzetünk is így gondolja
Apa jó sokat dolgozik nálatok is
Anyuékhoz is betörtek egyszer,akkor kiették a hűtőt és lenna pincében lévő mélyhűtőből kidobálták a husokat,meg ők is ittak vmit.Más nem tünt el
A szerdát még nem tudom,az oltástól függ
sütéskor a légkeverést nem tudod kikapcsolni?
A sok rosszalkodásért nem
Oltás
Most már jobban van Hanna?
uezt megcsinálhatod leveles tésztával2005.11.28 20:17

(azaz ez nálatok hány óra?)

Ellenben kalandok
2005.11.28 20:37
2005.11.28 20:41
Én egyáltalán nem vagyok finnyás, csináld, amelyik tetszik!!
Bazsi is mindenevő. Amelyik egyszerűbb.
Ti nem jönnétek szerdán? Szegény Bálint, jól megszenvedhet a fogacskákkal. Legalábbis remélem, azok miatt ilyen nyűgöske.
1 tk nagyon kevés szerintem egy ekkora babának. Bazsi is megeszik 5-6 dekát naponta, kap felvágottat, vagy ebédre csirkecombból. Annak majdnem a felét meg tudja enni
Mikor olvastam, utána produkált Bazsi is hasonlót, ő az asztalt törli le, ill. ha meglátja a partvist, akkor felsöpör
szerintem is jól néz ki a gyertya, és tényleg nem látszik rajta, hogy ragasztott
nagyon jó ötlet a házikó, lehet, hogy megpróbáljuk Ákival, majd meglátjuk, mennyire lesz hozzá kedvünk
Most a hétvégén nagyon elment az idő az üvegfestéssel, nem csináltunk mézeskalácsot, de ami késik, nem múlik
2005.11.28 21:20
Majd kivonultam a hátsó kis szobába és elaludtam.Apa kihozta a szobából majd ő is elaludt a kanapén olyan fáradt volt.Reggel 5-kor ébredtünk,de Bandó akkor még vagy fenn volt vagy már fenn volt.Szóval 3 és fél óra kiesett nekünk és nem tudjuk mit csinált
Akkor megint altatni kezdtem, de kellett majd egy óra mire elaludt. Zalakaroson uez volt.fél 9-től 10-ig altattam,majd feladtam.De olyan fáradt voltam hogy fél óra után elaludtam és éjfélkor ébredtem fel,Bandó a heverőn aludt átraktam az ágyba.Párom lenn volt a másik apukával éjfél után jött fel addigra már aludtunk2005.11.28 21:22
És ez csak ott derül ki sajna
Viszont, ha nem jön össze, írok ide,mert van bent net.
három-négy darabot. Felvágottat kap ő is reggel, egy-két szeletet eszik, illetve a minivirsliből legalább 8-10 darabot. Nálunk sajna az a trend, ha látja a husit, nem eszik mást. Így én előbb a főzeléket mutatom, majd ha abból eleget evett(szerintem)jöhet a husi, "desszertként"
2005.11.28 21:47
igen, ma voltam CT-n, el is felejtettem mondani
Holnapra lesz meg az eredmény, remélem, minden rendben. Megyünk érte délelőtt, vagy valamikor, utána a lelettel kell majd elmennem az orvoshoz, ahol kaptam a kezelést, aztán majd meglátjuk.
2005.11.28 21:48
Hust en nem szoktam merni annyit eszik amennyi jolesik neki. Szerintem van amikor megeszik 6-7 dkg-ot is, de ha pl. hal van ebedre akkor csak a reggeli vagy a vacsi felvagott.
Hozzank a tavasszal jottek be ide a lakasba ejjel amikor aludtunk es eszre se vettuk a teraszon keresztul kifurtak az ajtot es ugy nyitottak ki. A taskamat, penztalcakat az udvarban talaltuk meg csak a kezpenzt vittek el belole a hitelkartyakat szerencsere nem. Akkor ilyedtem csak meg amikor rajottem par nap mulva hogy a tornacipom is hianyzik ami a kisszobaba volt. Mivel akkor ejszaka a TV be volt kapcsolva a haloszobaban igy latthattak hogy ott alszunk. Mellettunk meg par lakasba is betortek es senki se vette eszre, pedig a szomszedban meg kutya is van (a lakasban).
En is mar nagyon mennek. Szoltam is a baratnoimnek, hogy szamitsanak ra ha otthon leszunk megyunk.
2005.11.28 22:53
2005.11.28 23:30

Voltam vasárnap ügyeleten. Jó kis negatív tapasztalatok: orvos első mondata (gyógyszerkönyv megnézése nélkül) arra, hogy szoptatok, hogy azt akkor most fel kell függeszteni, mert az antibiotikumok 90%-a mellett azt nem lehet... 1. ugye én tudtam, hogy van olyan, ami mellett lehet 2. a százalék sem pont ilyen 3. Hanna nagyon szeret szopizni és ha épp akar, akkor enmigazán lehet róla lebeszélni. De aztán szerencsére mégis megnézte a gyógyszerkönyvet és kaptam megfelelő antibiotikumot. 
Jó, egyen valamennyit, de én biztos nem mondanám, hogy "csak ennyit ehetsz lányom, mert mára ez volt az adagod" ha még enne... Vagy túl "ösztönös" anya vagyok. Én különben is azt gondolom, hogy ha megfelelő minőségű táplálékokat rakunk az asztalra (értsd nem csokit, chipszet, stb.) és nincs elrontva, akkor a gyerek azt fogja enni, amire szüksége van. 

2005.11.28 23:30

2005.11.28 23:43
(Bár a kutya lehet, hogy észreveszi, de ő csaknem fog reklamálni.
) 2005.11.29 05:08
.
Lili sem hajlandó aluszni esténként mostanában. Miután elalusz, nekiállok tanulni, minden éjjel 4-5-ig fent vagyok, reggel meg Lili ébresztőt fúj, nincs kecmec...
:
/ MUKKját felturbozva:
2005.11.29 06:50
2005.11.29 08:46
Nekem a krumplifőzi tök szimpi, a smarni szintén.Hányra menjünk? 10 óra?
Macit tegnap jól lefotóztam, ma talán fel is rakom. Ez volt az első, minta, szal ennél már szebbet tudunk csinálnii
A sima üvegfestés olcsóbb, de azt nem tudod leszedni, ha meguntad
Azért írtam mailben, hogy készletet vegyél, mert az fajlagosan olcsóbb. Nálunk változó az ár a készlet( kicsi) 1000-4000-ig van árban. Tényleg nagyon kiadósak
Plusz ez úgyis szenvedély, az ember meg max kevesebbet szór el másra
Házeladás
Karácsony hangulat
Ágota csajszi nagy pasifaló lesz
Madulagyulladás
Én a strepsilst nagyon ajánlom, nekem nem alakult tőle ki, pedig nagyon piros volt a torkom.Hanna szopi
Bandó altatás
Ne izgulj a kötés nekem is így megy sokszor. zért horgolok inkább
Bálint fogzás
Azért tudtok jönni?
Nekünk nincs ilyen szupi készülékünk, de asszem nem is lesz, annyi gond van vele. Anyóséknak van. Én egy prózai dolgot ajánlanék. Rakj be egy kis fém tálban vizet a sütik alá
Kornél pont úgy nem nagyon szereti a húst, mint én annak idején. Én is felnőttem
Szal nálunk sokszor annyi fogy, amennnyi a bébikajában van.
Sok sok piht kívánok neked
Úgy látom a probléma általános
Lili vércse
Küldöm. Van valami szíved vágya? 2005.11.29 08:54

2005.11.29 08:57
2005.11.29 09:02

2005.11.29 09:07
2005.11.29 09:18
Anyósjelölt
hát tényleg nem semmi a fagyasztott vasárnapi ebéd
nekem a bölcsességfogamat kapták ki, amikor Gergő még pici volt, akkor nekem is azt mondták válasszam el, de aztám kisírtam, hogy kerestek antibiotikumot.
nem baj ha nem leszel summa cum laude
csak lusti vagyok.
hát igen, ezeket a kreatívkodásokat akkor élvezi az ember a legjobban, mikor együtt csinálja a skacokkal
enyémek még nem partnerek

2005.11.29 10:37

Időnként kell egy kis áramszünet!

Ma reggelire megevett 14 szelet téliszalámit egy fél szelet kenyérrel
Még jó, hogy egyik védőnő sem albérlő nálunk
Csak vigyázz, nehogy Te is sorra kerülj a praktikáival szemben
Persze egy apát mindig kenyérre lehet kenni. 
Pedig jöhettél volna marcipános tallérkákat gyártani
A téli gumikkal tökre húz jobbra. A győri Alfa Romeo szerviz telefonon adott árajánlata 60 eFt anyagköltség + 20eFt munkadíjra szól. Lehet, hogy a kocsi kap egy piros masnit, aztán betesszük a fa alá
De azért ma megnézetjük egy szerelővel, hátha nem olyan nagy a gond. 2005.11.29 10:41

2005.11.29 10:45
2005.11.29 10:52
Mikor jöttök? De vagy du? 
Akkor marhára beparáztam, hogy egy hét alatt 4 kg-ot híztam, és 3 cm nőtt a hasam, de azóta normalizálódott a helyzet.
2005.11.29 10:53
2005.11.29 11:36
En nem tudom mit csinalunk mostanaban. Eddig minden honapban felre tudtunk tenni nem keves penzt a bankba,erre 2 honapja mar ebbol a megtakaritasbol veszunk ki vegul.
Es persze nem veszunk semmi nagy,draga dolgot,egyszeruen elfolyik.
Hat,vmit en is eszrevettem,de tuti csak jol bevalt fogas volt.
Penteken megnezzuk.
Uresen.
2005.11.29 12:50

2005.11.29 13:48
Nem tudok mit mondani sajnos.
2005.11.29 14:13
2005.11.29 14:30
2005.11.29 15:45
Csütörtökön kell megint mennem UH-ra, mert a CT úgy mutatja, hogy a hólyag mellett van valami cisztikus képződmény-féle - tehát még nem tudják pontosan, mi az -, és további vizsgálat kell. AZ az érdekes, hogy két hete az UH-n teljesen rendben volt minden. Most bevittük gyorsan a kórházba, mit mond a docens, egyelőre ő sem mond semmi rémisztőt. Annyit mond, hogy egyelőre még nincs okom elkeseredni, mivel látta ezt rajtam, meg persze elsírtam magam. Van, hogy minden oké az uh szerint, a ct mégis mutat elváltozást. Ezért kell figyelemmel kísérni. Ráadásul kemoterápia után vagyok, az is befolyásolhatja a képalkotást. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint