Brill!
Bevallom, hogy nekem is az jutott eszembe, ami Wish-nek, hogy biztosan jó dokinál jártok-e, de talán még várjatok kicsit. Addig is drukkolok.
Dido!
Köszi kérdésed, kellemes, de rutin fellépés volt turistáknak.
Jó volt olvasni a pozitív gondolataidat a feltöltődés után
Junko!
Már épp rád akartam szólni, hogy mindenben csak a rosszat tudod látni?? Ne dumáld már be magadnak a legrosszabbat. De látom, a lányok azért megnyugtattak már egy kicsit!
Nyuszmusz!
Naná, hogy elmondhatod, még egyszer gratula! Többen számoltak már itt be ilyen barna pöttyről, nem lehet, hogy alacsony a progid? Juca??
Alig tudsz visszaolvasni, de azt kiszúrtad, hogy kicsit nem jöttem? Nem vagy semmi
Syrynx!
Így van ez! Nem szabadulsz tőlünk... hi-hi-hi...
Majcsi!
Remélem, már nem izgulsz annyira!

Hogy vagy?
Monyó!
Végre jó hírek! És mostmár talán jó kezekben is van Apukád! Remélem, hamar rendbejön!
Mi újság a naplóddal? Írogatod?
Kivi!
Jó, hogy írtál!
Kati!
Megmondom őszintén, hogy számomra megnyugtató rókacsalád közelségéről olvasni nálad.

Lehet, ha a helyedben leszek, nem fogok ennyire örülni neki. De felhatalmazlak, hogy akkor majd visszaírd nekem u.ezt.
Móni!
Akkor drukkjaim célbaértek! És bizony pihenj csak! Az mit jelent, hogy jók az esélyek?
Remélem, most nem dolgozol sokat!
Wish!
Az esélyekről jutott eszembe, hogy inszemnél is válogatnak a kiskatonákból? Mármint, hogy a jobbakat helyezik be, ugyi?
Niki!
Furcsa, amit írsz, főleg, hogy nekem is hasonló problémáim vannak évek óta. Egyébként nálam erősen függ a lelkiállapotomtól is. Pl. mióta otthagytam a kizsigerelő m.helyemet, azóta sokkal jobb. És nekem az Elevit csak segített a dolgon. A Tamarin lekvárt én is ettem, nagyon sokat segít, elég naponta egy kanállal, viszont annyira rossz, hogy nekem állandóan vissza akart jönni, úgyhogy be kellett készítenem egy vödörnyi vizet is, hogy gyorsan utánaküldjem
Én az Acitivia joghurtra esküszöm (napi 1), valamelyik csak segít...
Egyébként a folsav azért fontos a fogantatás előtt 1 hónappal már! Mert csak úgy alakul ki egyes betegségek ellen a védekezés (pl. nyitott gerinc) De ez csak az én véleményem.
Tündi!
Ez a 3 hónap nagyon jól hangzik. Azért annyira ne éld még bele magad, de nagyon drukkolok, hogy ennyi elég legyen!
Megkaptam ám a leveled és válaszolok is hamarosan!
KorekRéka!
Mizú'??
Puszi mindenkinek:
réka