A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ha jól veszem ki a hírekből, a babakötvény lényege az, hogy a születendő gyermek nevére elhelyez állambácsi 40ezer Ftot, amit majd 18 évesen vehet fel, a kamatokkal együtt. MA (azaz jan.1től) anyuka nem kap egy kanyit sem. De az jó benne,hogy a gyermek 18 évesen majd kap egy nagyobb adag zsebpénzt. (Ha semmit nem tesznek hozzá a szülők, akkor asszem valami 150 körül lesz 18 év múlva a pénz, de ez csak becslés, ha meg havi ezer ft rámegy a számlára, akkor kb fél milla lesz rajta)
Kérdem én, ez miben járul hozzá a szülők MOSTANI nehéz helyzetének javításához? Persze, senki ne értsen félre, pénzelje csak az állam a gyerekemet, de előbb adjanak nekem lakást meg munkát, hogy meg tudjam szülni szegényt.... mert ha munkanélküli vagyok és/vagy albérletben tespedek, és semmi reményem az előbbrelépésre, akkor valszín 2x meggondolom, szüljek-e, és az nem fog inspirálni, hogy majd 18 év múlva mennyire jó lesz a gyerekemnek, mert nem kell felvennie egyből a diákhitelt, hanem legalább 1 félévet eltengődhet egy egyetemen ebből a pénzből...érititek ugye, mit akarok mondani? Teccikérteni? Kép
Bár az egésznek nincs semmi jelentősége, 18 év múlva zsírgazdag leszek, és minden gyerekem stafírungjának az alapköve lesz 1-1 kis lakás.
neet
neet

MooseKép

Ezt Neked csinaltam:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Neet,
TELJESEN EGYETÉRTEK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
jajaja, nekem pont a bocis kellett, de a többiek is tetszenek, úgyhogy mék még vissza Kép

Ildi,
Dóri ajánlotta a fogdoki nénit, ez alapján csúcsszuper, itt van a IX.Tűzoltó u.-ban. ha nincs neked messze, akkor ajánlom figyelmedbe! Kép

Katus,
Máté éééééééédes! Kép milyen kicsike volt, igaz?
ficánka

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Katus: édes a kispocokKépKépKép

Kriszta énisénis ilyen csillogó betűketKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kép Köszönöm! Kép Igen, borzasztó gyorsan nő... Teljesen belé vagyunk szerelmesedve. Kép
mkatus

Zsanci,
teljesen örülök! Kép
Egyébként hétévégén annyiszor eszembe jutottál... én is kiakadtam párszor a lányomra, annyira hisztis volt, mint a fene, nem aludt semmit, ill. nekem úgy tűnt, apja meg határozottan kijelentette, hogy nem lesz tesója, mert elég egy hisztis egyszerre, erre mégjobban begurultam... majd rendeződtek a viszonyok, majdnem tesót is csináltunk... Kép de azért volt elég kiabálás, gondolhatod. A du-i kimaradt alvás után biztosak voltunk benne, hogy éjjel pissz se lesz, erre még éjfélkor is vigyorogva ugrált meg énekelt az ágyában.. az egerek meg nekivadulva rágták a szigetelést, vagy csak jöszmékeltek, mint a mérgezett egér, mert azóta nem halljuk őket... szóval fasza volt a szombat du-este-éjszakánk. Vasárnapra lenyugodtak a kedélyek, de apa véleménye.. ajajj... Kép
neet
neet

Mkatus,
Mátés képek csodajók! Kép
neet
neet

kriszta,

ütősKépnekem is csináljálKépkizáró ok hogy üres a pocimKép??????????????????vagy csak nem előnyKép......
Vendég

katus,
ez a fiú csudi szépKép)))))))))))))))de tényleg,mikor azon a kórházi képen megláttam már tudtam hogy állati jó pasi lesz belőle és tessék....már be is teljesedett a jóslatKép
Vendég

Zs, koszi. Es annyi a postakoltseg ide nekem is, mint amit azon az oldalon latok?

Kriszta Kép koszonom. De olyan apro a kep, hogy nem latom rajta, fiu-e vagy lany Kép

Neet, teljesen igazad van! Annyit helyesbitenek, hogy 18 ev mulva, mikor zsirgazdag leszel nem kell majd stafirungra koltened, hiszen most csoron nem vallaltal gyereket... apa velemenye meg szerintem fog meg valtozni Kép

Matebaba arrrranyos Kép

Fu, az elobb akkorat esett a nyuszim... a hatara meg a burajara, aaaa Kép mar mondtam apanak, hogy kene valami olyan "anyazar" a szamitogepre, mint mondjuk van gyerekzar a videon meg a huton stb. szoval hogy csak akkor tudjak netezni, amikor alszik a gyerek...

szornyufigyelmetlenanyamoose
moose

Sziasztok!
Szeretném a segítségét kérni valakinek aki a Holbához jár.
Úgy fest, hogy van valaki a pociban. Bár ez majd csak holnap derül ki. Most annyit tudunk, hogy van egy petezsák, csak még nem láttuk, hogy van-e lakója.
2002-ben jött a Világra Bence nevű csemetém a Szt. Imrében a Holbánál és a Molnár Gabinál. Most vidéken élek /miskolc mellett/ szeretnék ismét a Szt Imrében szülni.
Szóval tudja valaki, hogy pénteken Holba hol rendel?
Légyszi dobj egy mailt magánban: krisztina.buda@freemail.hu
Köszönöm!
Szép napot!
Szép gömbölyödést!
Jó babázást!
k
kriszta13

Neet:teljesen egyetértek. De azér' csak szüljön bátran mindenki, hiszen ugy-e a gyerek jövője máris biztosítva van állambácsi által. Õ adja a 250 000-et a 18. évéig, te meg hozzáteszed a max.85 e ft-s gyedet, vagy a huszonegynéhányezer ft-s gyest és mire nagy lesz a kőc, akár lakást is vehet. Ja, hogy te addig is miből neveled fel? meg te magad is miből élsz, hol laksz? háát ugye mennyél lyányom férjez "megfelelő" pasihoz, vagy ha mégse sikerül, akkor éljél hitelből( már ha kapsz) és fizesd a részleteket ( ha tudod és van miből) ... szép mai valóság... Kép Kép

Ildi, ha kell jó fogdoki, tudok én is ajánlani, a Blahánál
macskanyu

Moose,
valami zár nekünk is kéne, villog valami led a gépen és E mindig nyomogatni akarja a pávör gombot. Kép
Apa véleménye egyenlőre sziklaszilárdan negatív, de sztem is fog változni. Kép Egy egygyermekes barátunk így fogalmazott: blokkolta a kérdést. (További gyerekügyben) Ez annyira megtetszett neki, hogy most mindent "blokkol". El fogom tiltani bizonyos barátainktól. Hát barátok ezek, vazzeg? Kép

Nyúl akkor is eshet ólajtónyit, ha te szuper anya vagy, nincs összefüggés. Sőt, minél szuperebb vagy, annál többet fog esni. Ha nem most, majd 18 évesen, amikor már nem állhatsz mindig mögötte, ha esik. Szokja meg most. Fú, ez nagyon áttételes volt és komoly. Kép
neet
neet

Macs,
kicsit cinikuska valaki, jól látom? Kép Én az utolsó hitelt még fel tudtam venni, bár augusztus volt és nagyon zárt-térdigérő hosszúujjúban mentem, hogy elrejtsem a pocakom... no comment. (Ja, még 2 évig fizetjük...) Ezután viszont már esély sincs a hitelre, gyedes nőnek senki nem ad, direkt megérdeklődtem több banknál is. Minimálbéresnek se. Munkanélkülinek se. Csak a zsírgazdagoknak. Nekik minek? Na jó, eltúloztam, de most már nem törlöm vissza.
EGyébként, ahogy Ada írná, szép az élet tralalalla.
Ada, hun a csában vagy? Vizsga??
neet
neet

És a globális felmelegedésről ne is beszéljünk!!! lehet, h a felnőtt kort sem érik meg...Kép akkó meg minek a pénz??? inkább adják most...legyen szép az a kevés, ami juthat nekik...KépKép
vicceltem!!!! NEM LESZ GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS!!! mielőtt megdobálnak a mókusok...
Moose,
sajna nem, de nem vészes, ha apa hazajön megkérdem. mi még csak számitógépes cuccokat vettünk onnan, de az ócsóbb volt szállitással együtt, mintha itt vetted volna...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

FicKép, gyorsan el fogdokihoz! Nekem a 8 honapban adott erzestelenitot, azt mondta helyi, ugyhogy nem hat ki a babara. Szoptatassal nem tudom mi ujsag. Mielott elindulnal szerintem csorogj oda, ha esetleg csuszas van, akkor ne uldogelj ott!

Mkatus, szep a ded!Kép Es milyen hosszu haja van!Kép

Recca, allatfarm rulez!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Cinikus??? Éééén??? Kép Kép honnan veszed? Kép
Egyébként Zsancit olvasva nem vok ezzel egyedül Kép
macskanyu

Macskanyu, Fic!

Minden jó fogdoki elérhetőség ÉRDEKEL!!!
Meg írjátok meg lécci azt is, hogy milyen típus, mennyit kér, aranyos-e, jól ad-e be injekciót stb stb Kép Mélre is lehet!Köszönöm!
Ildi Nagyonpara

Képzeljétek Timi állandóan a lakásban akar sétikálni úgy, hogy fogom a két kezét! Nem korai ez 10 hósan szerintetek? A bokája miatt aggódom, mert most, hogy már így sétikál nem lehet állítgatni neki és nagyon csálé!Kép
ildi76

ildi,
nekem egy nagyon tuti fogdokim van,de nagyon drágaKépazért leírom és szólj ha érdekel....az andrássy úton rendel magánba és JÓL néz kiKép
szurit meg se érzem egész végig hülyeségeket dumál,irtó jó fej,baromi kellemes orgánuma van.....
nekem még sosem okozott fájdalmat,úgy töm hogy utána nem is látod hogy az a fogad tömve van.és baromi jó a fogtechnikusa.....és amúgy rendel a központi hovédba is a szájsebészeten,de ott még nem voltam....ott biztos kell várni ráKép
Vendég

Ildi küldtem mélt Kép
macskanyu

Sziasztok!

Akkor ezek szerint nemcsak én vagyok ennyire cinikus a babakötvénnyel kapcsolatban, bár bennem helyből felmerült, hogy bizonyos kisebbség megint növekedésnek indul, mondván pénz van, jöhet a kölök, a többi meg majd lesz vhogy.
Moose, Esztergomban ez már tényleg müxik, de ott komoly feltételeket is szabtak.

Neet, délutáni alvás maradt el? Hinnye, akkor kellemes buli volt.
zanza

Zanza,
mi a feltétel??? nem lehetsz cigány, és jó katolikus vagy??? komolyan kérdezem...azt hittem, ez mindenkinek jár...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

FicKép
Koszi-kosziKépKép
FogadKépKépNekem 7 hos pocakosan kellett 1et kihuzni,mert folyamatosan tortek le belole a darabok.Erzestelenitot persze nem mertem kerni...

MkatusKép
Mate szepseges!!!!KépEs ugyanolyan kek Nuk cumink van,mint az egyik kepen(mar ha az az.).

Pocakpacni:
Kép

GigiKép
Csinalok szivesen,mikorra tervezzem???
Kép
Ime,megelolegezem Neked a centit.De most aztan hajra!!!!
Ja,es O lany!!!

MooseKép
Igazabol nem nagyon merek en mar tippelgetni,Proone-nal is fiut gondoltam.Mutass kepet a pocirol es megmondom,ki lakik benneKépKépKépKép
Nyuszinak puszia hatara-burajaraKépKépEgyebkent tudom,hogy ciki,de en meg mindig nem tudom,mi a becsuletes neve nyuszidnak!!!

Akos folytatja tegnapi sztajkot!!!!!Mit csinaljak?
Es ma kenguruval jarkaltunk egy csomot,en balga,soha tobbe nem kengureuzok...leszakadt a derekemKépKépKép

Megyek altatni
Kriszta es
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

megmutathatom az adventi koszorúmat??? ha nem, akkor is felrakom, jó?
ezt csináltam tegnap az ikeában:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: Bár nem engem kérdeztél, de úgy tudom Esztergomban azok kaphatnak ilyentén támogatást, akik valóban rászorulnak, szoc. alapon (és itt nem csak az etnikumra gondolok Kép ) és külön gyerekétkeztetési támogatást is nyújtanak. Arra a cca.10 000 lakosra ez évi 130 milla támogatást jelent évente
macskanyu

Sziasztok!Zsan:nagyon ügyi vagy,nekem elhiheteted!/virágkötő vagyokKép/

petergabi

Macskanyu,
köszi!!!
és tetszik a koszorúm????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta!

Igen, Nuk cumi! Kép Azon szoktunk röhögni, hogy amikor a gyerekorvosnál voltunk, szólt, hogy ezt a cumit ne adjuk a babáknak, mert nem szeretik. Inkább a régi típusú bunkós végüt. Máténak semmi baja ezzel, ha kell neki cumi. De az se gyakori. csak az tetszett, hogy jobban tudja adoki, hogy a gyereknek mi a jó. Ezt nem a babának kell eldönteni?

Zsanci!

Ügyi vagy! Ikeában lehet ilyet barkácsolni? Hüüüü de rég jártunk arra....
mkatus

Gabi,
akkor még sokkal büszkébb vagyok!!! KépKépKép
és nagyon jól esik a dicséret!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nagyon ügyi vagy és teccik Kép

Ezt úgy is mondom, mint megszállott kézműves-buheráns Kép Kép Kép
macskanyu

Zanza, mi a feltetel? A kovetkezo 21 evben te es gyerek is Esztergomban laktok? Vagy 42 ev? Vagy hogy a gyerek is Esztergomban szul majd? Kép De most komolyan!?

Zs, ne idegesits gyertyakkal, mar egyik nap is beolvastam valakinek, hogy komolyan gyujtogat-e otthon kisgyerek mellett? Vagy csak akartam irni? ...ooo, mindegy, akkor most irom es rajottem, hogy a karacsonyfa is eletveszelyes lenne most nalunk, ugyhogy azon gondolkozom, hogy vagy picit veszek es az asztal kozepere rakom, hogy ne erje el, vagy nagyot, de kirakom az erkelyre es csak uvegen keresztul csodaljuk... jovore meg nem tudom, mit csinalok, mert nemsokara beepittetem az erkelyt...

Kriszta13, en nem ismerem a dokidat, de gratulalok Kép

Bkriszta, ok, egyik nap lefotoztatom apaval a pocimat es akkor talalgathatsz. Nevekrol viszont csak emailen nyilatkozom. Szoval juniusban nem figyeltel Ruzeknal? Fogadok, csak arra osszpontositottal, hogy nyuszi ne az egesz csomag popsitorltoket ramolja ki, ugye? Kép Ja, egyebkent Gigi mar megmondta nekem a frankot Kép
moose

Katus,
neked is köszi!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja Neet, hogy allsz a naptarakkal? Kép Mert ha meg nem fagyasztottad le az egereket, akkor gyorsan valami mas eljarassal kene tartositanod oket, kulonben nem leszel kesz elsejere ilyen joidoben. Pl. fustolheted, besozva kiszarithatod stb. nem is tudom, nem ertek hozza, csak gondoltam szolok, nehogy elfelejtsd Kép bar mondjuk az se gond, mert husvetra meg mindig elteheted az aprocska fustolt-fott, kotozott combokat Kép Kép
moose

Kép

Szóval ez a 35hetes pocakom Kép
macskanyu

Ja Zs, de egyebkent ugyes vagy Kép
moose

Neet szerintem ha jól vannak az egerek fagyasztva, akkor lefújhatod ezüst, meg aranyfestékkel és a kerti karácsonyfára lehet tenni, kissé morbi díszként Kép

/ szemtelen Macs /
macskanyu

Moose, ugye láttad, h nincs megyújtva??? és nem is lesz...Kép sőt, a koszorút sem tudjuk hova rakni, mert Igi szétszedi-megeszi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
a kisebbik öcsém 10 hósan a szemem láttára kezdett el menni, előtte csak kúszott, utána meg szaladgált mindenfelé. és semmi baja a bokájának, mégcsak nem is gágog Kép de megkérdezheted a dokit is, meg biztosan a többiek is adnak tanácsot.

Dóra,
köszi a telós tippet, holnap fél3-ra megyek, és akkor előtte odacsörgök. Kép de jó lesz, ha túl leszek rajta. Andrásnak meg felvágták a nyelvét alul, kiderült, hogy fogkő, én ilyenről eleddig még sosenem hallottam, szegénynek holnap még vissza kell mennie a H-ba, és szövettannal meg altatással rémísztgették, őt, aki amúgy is parakirály, úgyhogy most itthon pihenget, én meg szeretgetem ezerrel.
ficánka

zsanci,
ügyi vagy,nekem is elhiheted mert profi kreatívkodó vagyokKép

kriszta,
köszi,állat!!!!!!!!!és honnan jöttél rá hogy csajom leszKép???????????hát olyan 2007-ben állunk nekiKépna jó egyenlőre még gondolkodunk a 2006-on is,de nem valószínűKép

MINDENKI,
tud nekem abban vki helpelni hogy 2006-ban a kínai holdnaptár szerint melyik a szökőhónap.NAGYON FONTOS lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Macs,
szép poci!!!
egomi read-only anyuka Kép irta,h nem úgy van, ahogy Macs irta...majd megirja este..igaz????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
ügyes vagy nagyon! miért nem lehet meggyújtani a gyertyát? a két kőc miatt? az enyém még nem veszélyes gyertyára nézve, ezért gyújtogatok is ezerrel. Kép

Macs,
szépek vagytok! mármint Te és a pocid is! Kép és irígy is vagyok kicsit, és már várom, hogy újra legyen pocim, pedig még csak 5hós Vince. a vicces az, hogy szinte mióta kibújt, azóta várom a következőt. Kép

Megyek, kiteszem megint Vincét az erkélyre, mert azt ígényli.
fic
ficánka

Gigi,
KÖSZI!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Örülök, hogy tecccik Kép

majdnem olyan szép, mint Zsanci adventi koszorúja Kép
Az egomi valóságra én is kíváncsi vok Kép
macskanyu

Fic, ez tenyleg gaz!Kép

Kivel talalkoztam iment az utcan? Na kivel?Kép
ADAMAMAVAL!Kép Mindenkit udvozol es puszil!Kép
Lanykaja gyonyorusegesebb mint valaha.Kép

Persze akik jarnak tornara, azok minden heten lathatjak, de en nem igy nagy orom volt hogy osszefutottunk.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs, ez tokjo Kép szep fa lesz, viszont nem biztos, hogy az ujonnan bekoltozni vagyo egereket elriasztja, mert lehet, hogy nem ismerik fel a kifuggesztett tobbieket. Neet, mit gondolsz?

Zsebi, rajottem, hogy annyira nem is vagyok bena, mert ez mar a harmadik csuka es csak ezt neztem el. A Richter szandal meg az Assot cipo is tokjo volt.
moose

Macs,
sokkal szebb, mint a koszorú!!! hát, még aki benne lakik!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

No,ma annyit jovok,mint maskor 2 honap alattKépKép

ZsanciKép
Nagyon szep a koszoru!!En tuti nem tudnam megcsinalni,kretaivitasbol es kezugyessegbol nagyon keveset mert ram a sors...

MkatusKép
Meg hogy nem szeretik!!!!!Kapasbol ugy 10 embert fel tudnek sorolni-koztuk Akos is-,akiknek a babaja csak ezt fogadja el!!!Pedig mi azert probalkoztunk,Avent,Mam,Nuby...es csak a Nuk!Kép
Egyebkent mi gyerekdokink szerint ez a jo cumi,mert hogy fogszabalyzos.

MoosKép
Verom a pocakfototKépKép
Hat ize...fogalmam sincs mire figyeltem,de tenyleg emlekszem,hogy nemtudomazigazinevetNyuszi racuppant a popsitorlonkreKépKépKépKép
Nagyon szeretnem tudni Nyuszi nevet+hogy miert vagy ezzel kapcsolatban ilyen titokzatos,-megirod mailben??

MacskanyuKép
Nagyon csini pocid van!!!

GigiKép
Noi megerzes!!!KépKépKépKépNe maaaaaaaaaaaaaaar,2007 brutal messze van!!!!Es egyebkent is ha megfuzom Apat,jovo ev kozepe tajan mi is belevagnank a Teso project-be es akkor lehetnenk egyutt pocisok,-naaaa???Meggyoztelek????

Kave-time...
Kriszta es Akos

UI:skype nevem:krisztamama25

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: