A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Még nem vagyok teljesen "magamnál" Zsu férje okozta sokk miatt, azért néhány mondat...

Kné Ági!
Szép hivatásotok van!
Nálunk is "programozott" gyerek van...Csak hibás a progi...Remélem Nálatok gyors lesz a babásodás!

Kati!
Engedélyezted a táblába a zebrát, úgyhogy talán ezért sem haragszol majd!Kép
Főleg azért, mert ha jól emlékszem Te nem kaptál még ilyesmit...

Juca!
Szerintem bárki szívesen fogadná közülünk a rókakomát!!!Egye fene, jöhet családostól is! KépErről megfeledkezve jól vagytok?

Syrynx!
Munka közben be-be pillantani, az már lassan függőség! Kép Tudom magamról!

Dudu!
Fellépésetek?Biztos jól sikerült!A gyerekekkel is tuti volt minden.Ha ennyire szeretnéd a tanítást csinálni, hát rajta!Felkérésben a siker után nem lesz hiány!
Nálunk pedig az, hogy nem volt peteérésem, csak a kisebbik gond...Már szerdán volt eredmény, csak nem akartam a jó híreket elrontani az írásommal...Apa andrológiai eredménye elég siralmas lett...Úgyhogy gyógyszerkúra.Csak azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy a 9 nappal elötte lévő "produkció" a tök jó volt az orvos szerint is."Megsürgetni azért lehet őket", de különben rendben voltak...A mennyiséggel most sincs baj..., de a minőség!...Mégsem úgy működik a dolog, hogy 72 nap kell az újratermelődéshez???--Nárcisz v vki, aki okos???--Pedig mi mindent ugyanúgy csináltunk...,még az 5 napos szünetet is tartottuk!Kép (Lassan az fog kiderülni, hogy fiú vagyok!Kép)
Dec 21-én kell kontrollra mennie...Én nagyon bizakodom, hogy csak elcserélték, v vmit elnéztek...Képzeld el, hogy egy sima műanyag pohárba kellett produkálnia, se név, se szám rajta...Egészségügy 2005...Vicc...Na nem húzom fel ismét magamat ezen.Majd minden kiderül 3 hét múlva...

Móni!
Hétfőre megy a KépRemélem, minden oké lesz!!!

Junko!
Nálatok férj eredmény?Remélem, jobbak, mint nálunk!!!

Tündi!
Van már szövettan eredmény?Csináltak úgy tudom...?

Nárcisz,Katka???

Puszó mindenkinek
BrillKép

Kép
brill

Szia Ági!Kép
Én nem vagyok zebrás, bár már jó lenne.
Én is türelmetlenül kérdeztem meg a dokimat augusztusban, hogy május óta próbálkozunk, mi lehet?
Akkor mondta, ezen infot, amit a januárban, tájékozódásképp feltett kérdésemre is elmondhatott volna: ha a korábban szedett fogamzásgátló három fázisú, akkor a teherbeesés esélye nagyobb kozvetlenül az abbahagyás után.
Egyfázisú fogamzásgátlónál, azonban abbahagyás után az esély a teherbeesésre 30%, majd utána 6 hónappal 70%.

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Brill!
Hát nem annyira brilliánsak ezek a hírek. Kép
Én sem értem, hogy lehet két ilyen különböző eredmény. U.annál a dokinál volt mindkettő? És ez ugye andrológus?

réka
Vendég

Szia Dudu!

Az egyik a meddőségiben volt(I.vizsgálat), a másik az andrológusnál(II.vizsg).
Nehéz ügy...KépVárunk...

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!
Jó reggelt!

Valér!
Kép

Újak: Szisztok!

Később majd még írok többet: N

Kép
narco

Sziasztok!

Zsu!
Soha nem voltam ilyen helyzetben, és nem is tudom mit kéne tenned. Így "idegenül", meg úgy érzem tanácsot sem adhatok neked. Ám Juca hozzászólásánál nem is tudnék többet momndani.
Kívánom neked, hogy vagy így vagy úgy, de rendeződjenek a dolgaid. És most elsősorban légy annyira önző hogy TE legyél a fontos, minden más a férjed a baba mellékes. Érted?

Brill!

Sajnálom a férjed eredményeit. De akkor ezek szerint tudnak rajta javítani? Majd értekezzünk erről.
Nálunk most van a férjem a dokinál. Kérlek-kérlek szorítsatok. Aggódom.

j.
Vendég

Valér!

Iszonyú nehéz lehet most neked, nagyon sokat gondolok Rád, és szívből kívánom, hogy mielőbb megoldódjon ez a helyzet! Ha beszélgetni szeretnél, az e-mailcímem a profilomban van. Ha tudok segíteni, írj!!!

Junkó!

Drukkolok a férjed eredményéhez!

Brill!

Hát ezek tényleg nem túl jó hírek. Nagyon furcsa, hogy ilyen különböző eredmények születhetnek.

Zsazsóka!

Üdv neked is!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Valér! Szörnyen sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történtek veled Kép Remélem, hogy mihamarabb rendezni tudod a problémákat és visszatérsz közénk!

Junko Kép Én is drukkolok a férjed eredményéhez!

Az új babásoknak is szívből gratulálok!

Szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Zsu!
Nem is tudom mit mondjak, el sem akartam hinni, amikor olvastam, olyan harmónikusnak és kiegyensúlyozottnak tűntél így az írásaid alapján. Kívánom, hogy úgy alakuljon tovább az életed, ahyog az NEKED a legjobb!

Junko!
Felfoghatatlan ez a vérvételes dolog!
Drukkolok a párodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refief!
Várunk az UH beszámolóval, esetleg képpel Kép !

Móni!
Dukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!
Mesélj majd mit mond a doki ma!

Nyuszmusz!
Ugye a mai teszt is igízolta a múltkori halványat, és az éjszakai rókakomákat Kép !?!?!

Dudu!
Gratulálok a gyerkőcökhöz Kép !
Milyen volt a szombati fellépésetek?

Ági!
Üdv. közöttünk!
Persze, hogy szeretettel fogadunk Téged is Kép.
Mielőbbi pocakosodást kívánok Neked Kép !

Brill!
Sajnálom a párod eredményeit Kép. Szerintem sem teljesen elképzelhetettlen ez az összecserélés sajnos Kép . A hétvégén levett véremet, az orvosom mondta, hogy inkább vigyem haza, és hétfőn vigyem vissza a laborba, mert volt már, hogy az 1. emeleti osztályról, nem került le az alagsori laborba a vér Kép . Kívánom, hogy ilyenről legyen szó, és ne a Párod eredméynei legyenek rosszak.

Tegnap nagyon későn értünk haza, úgyhogy csak beestem az ágyba. Nagyon jó volt ez a kis kikapcsolódás, annak ellenére, hogy a két nap nagyrésze kocsikázással telt.
A barátnőm ikrei tüneményesek. A fotókon amiket eddig küldtek, nem igazán tudtam Õket megkülönböteteni, de így élőben teljesen más, egyértelműen látszik a különbség azarcocskájukon is és a "testalkatukon" is. Nagyon tündériek, de az biztos, hogy az ikrek két emberes feladat KépKépKép.

dido

dido
dido

Majd el felejtettem Kép

Kati!
Még egyszer gratulálok Kép, és örülök, hogy már Te is elhiszed Kép

dido

dido
dido

Sziasztok.

Megvannak az eredmények, de nem tudom mit jelent.
Ahogy kicsit utána néztem olyan közepes eredmény lehet, de most még jobban aggódom mint elötte.
Férjem csak felkapta az eredményeket és viharzott vissza dolgozni, nem mondtak neki a dokinál semmit. Nem értem...
Na majd szerdán a doktornő talán többet tud mondani.

Jajaj. Nagyon aggódom.
Ide sem merem leírni, mert félek, hogy megnézitek és közlitek velem a rossz hírt.

Timika, Dido, Évi köszi.
De még egy kicsit szoríjjatok.

j.
Vendég

Junko Kép Ha esetleg gondolod, beírhatnád az eredményt, hátha tudunk vmit mondani róla.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok,
múlt héten írtam nektek a halvány tesztemről, ami már már erős két csík lett! Kép

A hányinger most is minden nap jelentkezik és néha farkaséhség váltja fel, amit ha eszem, újra hányinger követ. Sebaj, ezt akartam Kép
Viszont, ami aggaszt, hogy a reggeli pisinél egy kis barna "pötty" is szokott jönni. Ez szerintetek mi lehet?

Köszönöm, hogy elmondhatom nektek!

Nyuszmusz
nyuszmusz

SziasztokKép

ValérKép
Húúú, hát bíztató is amit írtál, meg nem is. De én is azt mondom, hogy te vagy a legfontosabb és ha nehéz, is azt a döntést hozd meg, ami hosszútávon leginkább jó lesz.

JunkoKép
Szerintem írd meg az eredményt. Sokkal jobb, ha már felkészülten tudtok menni a dokinőhöz úgy jobban tudtok majd kérdezni is.

BrillKép
Hát ez elég fura eredmény lett. Lehet, hogy inkább másik andrológushoz kell mennetek.
Ha a motilitással volt a baj és tényleg csak egy műanyag poharat adtak, akkor az is lehet, hogy abban volt valami szennyeződés, ami miatt nem mozgtak jól. Mi mindig steril edénykét kaptunk eddig.

Wish

wish

Sziasztok.
Ok a férjem telefonon olvasta fel lehet nem mindent jól fogtam, de valami ilyesmi.

Térfogat 6 ml
Elfolyósodás: 30 perc
szín-szag vagy valami ilyesmi : normál
pH: 8,3
db szám: 23 mill.
mobilitás: 72 %
gyors : 46 %
lassú 17 %
helyben mozgó 9 %
nem mozgó 28 %
anaerob bakt: steril

Vagy lehet, hogy nagyon rossz???? Lehet. Tudtam.

A nem mozgó, az túl sok, a gyors meg kevés, a darabszám is kevés, az elfolyósodás túl hosszú, a pH túl magas, és mi az hogy steril. Meg az alakról infó hol van és egyáltalán?

Bocs.
j.
Vendég

Szia Nyuszmusz!
ez nagyszerű hír, így hétfő reggel. Gratulálok!!! Mindjárt jobban indul a hetünk e hír hallatán.
Úgy látom te nem vagy rajta a táblicskun. Meg szabad kérdezni, hogy mennyi ideje próbálkoztatok? (lehet, hogy írtad korábban, de most nem keresem vissza...)
A reggeli rosszulétekhez és egyéb kellemetlenségekhez kitartást!!
(Brill, ez valóban így van, lassan már függőség nálam ez a topik)
syrynx

Kép

Kép
syrynx

Nyuszmusz,
Ne haragudj, természetesen gratulálok, a bébihez. És sokan szoktak pöttyözni, de azért mielőbb menj dokihoz.
j.
Vendég

Junko Kép Nem mindent tudok fejből megmondani, de ami biztos: a darabszám normális, a térfogat is. A steril ebben az esetben azt jelenti, hogy nincs benne gomba vagy baktérium, ami klassz Kép A többit ha gondolod, megnézem holnapra.

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Timika köszi szépen. Kép
A sterilre én is ezt gondoltam, de mégis olyan baljós szó ez. Miért nem írják azt, hogy negatív. Ne sterilezzenek itt nekem össze-vissza...nem bírja az idegzetem.
Köszi ha tudsz még valamit szívesen veszem, de ha nincs kedved hozzá ne fáraszd maga vele.
Még egyszer köszi.

junko
Vendég

Sziasztok!

Nyuszmusz
Gratulálok a biztos csíkhoz. Kép

Kati
Most már azért remélem jobban elhiszed. Kép

Junko
Szerintem ez jó, de vannak nálam hozzáértőbbek.

Zsu
Nem ilyen hírekre számítottam, de ezt valóban csak ti ketten tudjátok megoldani. Sok kitartást kívánok neked.

Mi elmondtuk a szülőknek a babát. Nagyon örültek neki. Anyukám azt mondta, hogy ő egyikkőnkkel sem volt rosszul. Ma reggel voltam vérszíváson, dokihoz meg a jövő héten megyek megint.

Majcsi

Majcsi
majcsi

MajcsiKép

Azt tudod, hogy mi egy ciklus napon vagyunk? Csak nekem a 28. napon volt a nagy találkozás!Kép

A múltkor azt írtad, hogy a doki adott vagy írt fel gyógyszereket. Mik ezek?

Én Elevitet, Folsavat, Rutascorbint szedek.
Te milyen bogyókat eszel?
Vendég

MajcsiKép

Miért voltál már ilyenkor vérvételen? Neked már látszott a petezsák, ugye?Kép
Vendég

JunkoKép
"Ne sterilezzenek itt nekem össze-vissza...nem bírja az idegzetem" Ezen akkorát nevettem, de teljesen megértelek Kép
Na, szerintem jók a férjed eredményei. A mennyiség lehetne kicsit több, mint 23 millió, de ez könnyen nő egy kis maca, ginzeng segítséggel.
Megnyugtatásképpen nálunk db 3-5 millió, nemmozgó 80-90%. Na ez gáz, ami nálatok van, az mai napság jó eredmény szerintem.

wish

Sziasztok!

Junkó!

RELAX! Bár nem vagyok ebben szaki, de szerintem ez jó eredmény. A férjemnek is hasonló volt csak a térfogat 2 mm!!! és egy kicsit kevesebb volt a halott, szóval ne idegeld már magad halálra!! Ginzeng, meg maca, meg nyugiKép

Juca

tjuca

Sziasztok.

Nyusz akkor mostmar tenyleg gratulalokKép

brill nem ertem ezeket a vizsgalatokat.Nem lehet olyan steril micsodat venni es abba produkalni?nalunk a patikaba lehet kapni es abba kell vinni a pisit stb.

junko anaerob az egy bakterium.mindenki szervezeteben van de akinel sok van ,..na az gaz.
a tobbit nemtudom.

lanyok apa kezelesen van mar.12 ev utan kiderult hogy felrediagnosztizaltak.nem burger korja van hanem valami mas.Most probaljak menteni a masik labat.Kicsit megnyugodtam mert jok az eselyei de viszont felkaptam a vizet a hir hallatan mert akkor a masik laba is mentheto lett volna.Na de annak mar ugyis mindegy.
12 ev retteges utan hogy en vagy a gyerekeim oroklik ezt a szornyu kort vegre megnyugodhatok.Igaz ezt is lehet orokolni,de ez mar gyogyithatoKép

Kép
monyoka

Kép
Wish köszönöm. Kezdek kicsit lecsillapodni.
Soha ennyire nem csüngtem még a szavaitokon, mint most. Kép
Ginzeng teát már elkezdett inni (a vizsgálat elött), a gyogyira még nem vettük rá magunkat, de majd a doki megaszondja mit kell tennünk.
CSak legyen már szerda...

j.
Vendég

Zsu,
Nem is tudom mit mondjak erre nem találok szavak, annyira felkavart a leveled, ha magamból indulok ki akkor biztos hogy eszeméletlenül fájhat Neked, viszont annak örülök hogy le tudtatok űlni megbeszélni a dolgokat. Remélem hogy jól döntöttetek és azt a "hobbyt" esetleg a férjed mérlegeli az újra kezdés érdekében. Szorítok neked hogy minden olyan irányba mozduljon ahogy neked jó!!! Sok erőt kívánok Neked. (ha a úgy érzed akkor küldjél mailt)

Móni,
mi volt a dokinál, izgulok érted!! Nagyon szépen termeled a tüszőket!! Milyen gyógyókat kapsz amitől ilyen szép nagyra nőnek?

Wish,
nagyon sajnálom, kívánom hogy a várvavárt "csoda" veletek is megtörténjen decemberben.

Noémi,
látod ez a november volt a bűvös hónap, örülök nagyon hogy sikerült nektek.

Kivi
kivi2

KATKA!!!Kép

MERRE VAGY? NEM SZÉP DOLOG ÍGY ELTÛNNI!!!Kép
Vendég

Köszi lányok a biztatást! Kép

Szeretnék valamelyik nap írni Nektek a problémáinkról! Többen jeleztétek, hogy segítenétek. Szívesen elküldöm emilben, kíváncsi vagyok, mit tudtok hozzá szólni... Ha valakit érdekel, kérném a címeket! Kép

Zsu

Zsu
valér

Valószínü, csak a hét második felében lesz idöm leülni és megírni (jó hosszú lesz...)!

Zsu

Zsu
valér

zsu en meg kis "pisis" vagyk de ha gondolod nekem is irhatsz.hatha tudok valami okosat mondani.
cimen a profilomban.

Kép
monyoka

Monyóka: ez szőrnyű, amit írsz!!! Hogy lehetséges ez, hogy évekig félre diagnosztizálták?? Jobbulást a papádnak!!

Junko: ahogy a lányokat olvasom, nincs miért aggódnod! Az orvos mit mond?

Kati76: Te hányadik hétben vagy?
nyuszmusz

Junko!
Én nem értek hozzá, de a Lányok azt mondják, hogy jó, úgyhogy nyugi Kép .

Zsu!
Szívesen meghallgatlak, és ha valmiben tudok akkor, természetesen nagyon szívesen segítek is. A címem a profilomban van.

dido

dido
dido

NyuszmuszKép

Elvileg múlt héten 4 hetesnek mondott a dokinő. Abból indult ki, hogy még a petezsák sem látszott, csak az, hogy valaki nagyon helyet akar csinálni magánakKép

Ja, meg nov 4-én készült az a baba!Kép

ZsuKép

Mi 14. éve vagyunk együtt a férjemmel. Most vagyok 29 éves, sokszor ha vissztekintek a problémákra, 50-nek érzem magam!Kép Hát problémából, abból nekünk is kijutott bőven. Órákat tudnék mesélni, hogy ennyi idő alatt az ember mi mindent megél és kibír a társa mellett.

Az emil címem: birorichard@invitel.hu

Azt gondolom, hogy megpróbálom neked elmondani a véleményem, mert tanácsot, azt senkinek nem szabad adni.Kép

Puszi, Kati
Vendég

Majd elfelejtettem:
Syrynx Te kérdezted hányadik próbálkozásra sikerült. Augusztusban elkezdtük, de betegek lettünk, de azért próbálkoztunk. Szóval a 4. hónap Kép

Kati76: ezek szerint Te azon a héten mentél dokihoz, mikor meg kellett volna jönnie? Jól viseled?

Ne haragudjatok, nem tudok visszaolvasni, de Duddu hol van? Régen sokat olvastam.
nyuszmusz

Monyóka!

Ez azért nagyon jó hír!
Mielőbbi gyógyuást kívánok Apukádnak!!!!!

dido

dido
dido

Valér!

Két fül rendelkezésedre bocsátva. Cím: jucitel@freemail.hu

Monyó!

Remélem megmentik apukád lábát. Ami anyagot küldtünk, abban láthattad, hogy az egyik "netbelgyógyász" orvos azt mondta, hogy pályafutása alatt még egyetlen Burger kóros beteggel sem találkozott, annyira ritka.

Juca

tjuca

JucaKép

Egy pár napja felajánlottad a rókádat, köszönöm, jelentem ideért...
Vendég

Szia Kati!

Az nem az én rókám volt, mert tegnap megint minden kijött belőlemKép
Nem adom fel üldözöm őket, de eddig még nagyon ragaszkodóakKép

Juca

tjuca

Nyuszmusz
köszi a választ, ez szuper hír. Mi is pont augusztus óta próbálkozunk. Most van nálunk is a 4. hónap. Nekem majd dec. közepén kéne (helyesebben nem kéne) megjönni...
Valóban nehéz visszaolvasni, ma nagyon aktív a csapat.
syrynx

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Zsu!
Én is szívesen meghallgatlak!A címem:dbogica@freemail.hu
Bogi
dbogica

ZsuKép
Kicsit nyugodtabbnak tünsz, ennek örülök Kép
Ha gondolod én is szívesen meghallgatlak. De szerintem már elev az jót fog tenni, hogy yrendszerezed a gondolataidat és leírod Kép

JunkoKép
A maca nem gyógyszer, az is csk gyógynövény. Azért én is várom a szerdát, kívéncsi vagyok mit fog mondani a dokitok, de gondolom max inszemet Kép

MonyóKép
Ez nagyon jó hír Kép De tényleg, hogy lehet hogy félrekezelik! Orvosok... Kép

wish

Sziasztok!

Nyuszmusz!
Az erős dupla csíkhoz jó nagy gratula!Kép

Junko!
Jók az eredmények!
A miénknél, meg sokkal jobb!Cseréljünk??? Kép

Monyóka!
Másik orvos kezeli most apukádat?Úgy tűnik, a gyógyulás útjára lép!Kép
Miért nem vittünk magunkkal olyan kis "izét"?Az első vizsgálatnál adtak, ezért eszünkbe sem jutott, hogy hozzunk "otthonról".Bár amilyen a mi formánk!Gondolhattam volna, amilyen a mi formánk, itt is lesz vmi bibi... Kép

Wish!
A Szabolcsban voltunk mindkét vizsgálatnál.Meddőségi, majd anrológia.Az orvossal nem volt baj, ha azt nem számítjuk, hogy 9-re kapott időpontot...Rendelés 10-től, az orvos 1/2 11-kor érkezett meg...1/2 12-kor jutott be.Gondolom ez mindenhol így van!?A párom, meg nem egy türelmesen váró típus...
(most látom, lehet, hogy a stresz az oka az eredménynek Kép)Szóval a második vizsgálatnál a morfológia a nagyobb gond...Le sem merem írni.Kép
Írnál nekem a "csodaszerekről", amit lehet szednie?KépA kutyakakit is beszedetem Vele, ha az használ!Kép

Zsu!
Ha úgy gondolod, beleférek a "kiöntömaszívemet" csapatba, akkor : brill-@freemail.hu

Szisszka,Tündi?

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Brill.

A doki nem írta, hogy mivel lehetne mozgósítani kicsit felturbózni a kiskatonákat?

j.
Vendég

Jaj, BrillKép

Köszönöm a képet, amit küldtél nekem. Tényleg még nem kaptam senkitőlKép Bár én sem szoktam küldeniKép

Lassan tényleg kezdem felfogni a zebrácskámat a nevem mellett...
Vendég

Junko!

Andriolt írtak fel Neki.Ezt tömi magába.

Brill

Kép
brill

Szasztok!

Csak egy gyors bekukkKép
A 7 domináns tuszőből 6 megrepedt, és a férjem eredményei is nagyon jók lettekKép A doki szerint nagy az esély, hogy most sikerül, úgyhogy megyek is pihenniKép

Monyó,
Akkor ezek, most jó hírek? Remélem tudnak neki segíteni!!

Juca,
Nekem nyugodtan átküldheted a rókáidat én nagyon fogok neki örülniKép

Junko,
Ezek szerintem is jó eredményekKép

Brill,
Az én férjemnek is változók az eredményei, volt, hogy csak 10 millió volt és csak 7% mozgott jól, most meg 34 millió és 50% jól mozgott, szóval lehet, hogy most stressesebb volt, vagy valami más külső hatás miatt lett kevesebbKép

Móni

Kép
móni23

Juca, Nyuszmusz, Dido, Monyó, köszi.

Monyó!
Gyógyulás apukádnak!!!
Vendég

Móni!

Nagyon drukkolok Neknek!Legyen igaza a dokinak és sikerüljön!Kép

Apa kaki eredményeit, meg tudjuk be a stresznek!Kép
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok Csajszik!
Most nem tudok jönni, mert kíváncsi szemek tapadnak folyamatosan a monitoromra.
Csak jelzem, hogy a táblicsku is ezért késik. Ha tudok, jövök!
Addig is jók legyetek és írjatok sokat!

Puszi:
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: