A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Itt vagyok, ragyogok! Kép
Megyünk a METRO-ba, kiégett a karácsonyi égősorom Kép. Adventi díszítési lázKép Vasárnap a kölköket is beengedik, úgyhogy együtt megyünk. Órák kérdése és hazaérünk Kép
Puszi mindenkinek!
Vendég

GilingKép
Az m.anda@freemail.hu-ra küldheted.
Köszi!!!
Manda

manda

Sziasztok Lanyok!

Jo regen nem voltam mar itt. Nem tudom irtam e hogy a masodik ICSI is negativval vegzödött igy nem volt baba a ferjem szülinapjara. Most is eppen egy probalkozasban vagyunk. Csütörtökön visszakaptam 2 felolvasztott jegesmedvenket. 2 db 4 reszre osztodott. Most dec. 8-ig kell varnom mig tesztelnek. Itt Münchenben 14 nap a varakozasi idö. Ha ez sem sikerül (mert erzem hogy megint nem fog) akkor megprobaljuk Magyarorszagon is mert anyagilag otthon jobban kijövünk. Mivel a ferjem görög allampolgar lehet hogy a TB nem tamogat teljes mertekben de meg ha csak egy reszet is fizetjük akkor is nyeresegesek vagyunk. Itt egy alkalom tamogatas nelkül 5000 euro. Meg egy probalkozásunk van amit 50%-ban tamogatnak.
Szilva nagyon szomoruan olvastam hogy elvesztetted a kis babadat. Nagyon sajnalom de latom hogy mar ugy-ahogy talpra älltal es tovabbcsinalod.
Noemi gratulalok a ketcsikoshoz.

Puszi Eszter
eszter78

Szia EszterKép
Azt hiszem mi még nem ismerjük egymást, de így is nagyon drukkolok neked.
Sok-sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok!!!

Üdv. Manda

manda

Sziasztok!
Nálunk megint szakad a hó, rengeteget esett!

Giling, nekem már múlóban a hasfájás, helyette émelygek ezerrelKép46.cn

Többiek, estiek, hétvégiek! PusziKép

Kép
Kép
Kép
amica

Giling Kép
nagyon hálás lennék én is a kineziológusért - légyszi írd meg a marta.gordos@gmail.com-ra. Nem ártana kicsit rendbe jönnöm magammal Kép Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a pocifájás ne jelentsen semmi rosszat!!!

Eszter Kép
Drukk a jegesmaciknak! Nem vagyok ugyan TB-szakértő, de szerintem nem lenne szabad, hogy amiatt kerüljön többe, h a férjed nem magyar állampolgár.

Amica Kép
csak így tovább - nem lehet kellemes az émelygés, de gondolom, nem bánod! Kép Hol laktok, hogy annyi hó esik felétek? Itt Pesten minden szürke, a hó már teljesen elolvadt.

Manda,
pihenj sokat, semmi izgulás, aztán remélem, gyorsan visszakapod a fagyibabákat és ők már tényleg veletek is maradnak.

Mary,
nekem Elevit nélkül sincs mindig teljesen rendben az anyagcserém, hiába a tej, gyümilé, meg minden. Egy ideje napi 1-2 Walmark Rostanyag tablettát eszem, ez teljesen rendbetett.

Babcsika és Gili,
nekem most fájdogál hónaljban, 21 cn és vmikor jövő hét vége felé kellene megjönnie. igyekszem nem reménykedni, mert ha már lasssan 2 éve nem jött össze, akkor miért pont most sikerülne?!

Szilcsibe Kép
odaért már Piri???

puszi mindenkinek és további kellemes vasárnapot!
gmarta

Köszi MártaKép

Neked is sok-sok drukkot küldök ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

manda

Sziasztok Csajócák!
Megérkeztem az nagy GyőrbőlKép

Gyugyi
Tegnap este sétáltunk egyet a belvárosban, megnéztük a karácsonyi kivilágítást meg minden. Nagyon klassz volt, a belváros is tetszett, azokkal a régi, macskaköves utcácskákkal, meg a régi házakkal.Kép Csak ne esett volnaKép

Babcsibe
Annyira sajnálomKép Nincs igazság a földön. De akkor megint van remény arra, hogy együtt babásodjunkKép

Manda
Keddre küldök mnyh-vastagító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++
Nekem múltkor inszem előtt volt 6 mm, nem csoda, hogy nem sikerült.

Márcsibe
Hú, ez jól hangzik. De szupi is lenneKép Drukkolok!!

Noé
Olyan jó látni a boldogságodat.Kép Azért én csináltattam volna egy vérvételtKép

Kandi-B
Puszika! Akkor megint teljes a családKép Levél majd megy valamikor.

Szilcsike
Pedig Pirinek direkt a lelkére kötöttem hova menjen, erre nem eltévesztette a címet?!Kép De beszéltem vele, és nemsokára érkezik.

Mary
Ügyes vagy a szurikkal. Én nem merném magamnak beadni.Kép

Eszter
Előre nem ér feladni!! Drukkolok a kismaciknak, hogy jól érezzék magukat nálad, és el se akarjanak menniKép

Amica, Gili
SziókaKép

VKrisz
Remélem, a keneted negatív lesz. Boldog 20. havi évfordulót!Kép

Lara, Mofly
Ha kicsit megkésve is, de kívánok nektek!!
gtünde

Barbika
Veled mizujs?!? Pozitív teszt esetleg?!Kép

Tiza
Megérkeztél már a nagy útról?! Jelentkezz!

Saci
Mikor mész UH-ra? Ha jól láttam, ma vagy a 12. naponKép Juj, de izgiKép
gtünde

Szia TüncsibeKép
Köszi a mnyh.vastagítókat, remélem használnak.
Úgy döntöttem, ha nem lesz elég vastag, akkor megbeszélem a dokival, hogy halasszuk el a transzfert tavaszra.

Lara, MoflyKép
Sorry, megkésve, bár de törve nem NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT nektek!!!Kép

manda

Tüncsibe Kép
Örülök, hogy legalább kicsit feltöltődtél a hétvégén. Ha esett is, azért biztos szép volt és együtt voltatok és kiszakadtál egy kicsit a megszokott környezetből. Látszik az írásodból is, hogy telis-teli vagy pozitív energiával Kép Hát csak így tovább! Egyébként én is olyan vagyok, mint Te: inkább nem bízom és nem reménykedek (mert annyit csalódtam már) - ha netán mégis-mégis lesz egyszer valami nagy meglepi, hát annál jobban fogok neki örülni. Jó pihenést neked a sok utazás után!
gmarta

Lara és Mofly Kép
kicsit megkésve, de csatlakozom én is az előttem szólókhoz: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!
gmarta

Jo estet Lanyok!

Köszi a sokk drukkot szüksegem is van ra es küldöm vissza azoknak akik eppen varnak mint en.Sajnos igen szurkal a hasam mintha megjönne pedig a beültetes megcsak csütörtökön volt. Egy kicsit korai a menszhez nem? Mit gondoltok erröl?
Sajnos holnap munka, csak 4 napot engedtem magamnak otthon lenni. Szerintem a beagyazodas folyamata(ha volt persze) mar lezarodott ugye?

Jo ejszakat mindenkinek
Sok puszi Eszti
eszter78

Szép álmokat Eszter!

NévnaposokKép, én is megkéstem, de sok szeretettel kívánom, hogy teljesüljön minél hamarabb a vágyatok!

Márta, Sopron!Kép

Kandi, hahó!Kép

BabcsibeKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szép jó reggelt!Kép
Az én szemeim olyanok mint a kavics hat óra alvás után...de megvagyok. Egész jól telt a hétvégém...majdnem mindenki lemondta az óráimatKép...úgyhogy vot időm mindenfélére. Kétszer is végigcsináltam a fitness kickboxot. Kép Na meg apát is tudtam szeretgetni...szegény egész hétvégén a kocsinkkal bajlódott. Kép
Ma van a 13. nap. Leesett a hőm 36.8-ról 36.5-re!!! Kép Jól hangzik, nem?!Kép
Ma kész a kenetleletem...de nem tudok érte menni mert gyalog leszek és nem esik útba.Kép
Tüncsi
Köszi a jókívánságokat! Kép Remélem jól telt a hétévégéd a pároddal és sikerült feltöltődnöd. Kép
Eszter78
A beágyazódás 4-10 nap. Kinek, hogy. Reméljük neked már pihe puha nyh-ban pihiznek a babók. Biztos nem menzis fájdalmakat érzel, nyugodj meg! Kép

Kép
vizkriszisback

Manda Kép
Örülök, hogy semmi gond! Holnapra is kívánok minden jót! Remélem növesztetted a hétvégén a mnyh-t!

Eszter Kép
De jó, hogy írtál! Bízz egy kicsit a fagyibabák sikerében! Nagyon borsos áron lombikolnak Németo-ban! Biztos jobban járnátok, ha itt folytatnátok tovább. Kíváncsi vagyok milyen megoldásban lehet itt nektek elvégezni a beavatkozásokat! Már érdeklődtetek?
Küldök neked sok-sok drukkot 8-ig! +++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miért nem jelentkezel gyakrabban? Most otthon vagy, pihizel? Sajnos ez történt, próbálok már a következő lehetőségre gondolni, bár nagyon nehéz!

Márta Kép
Pirike még nem érkezett meg, pedig nagy szeretettel várom kivételesen Kép
Minden rendben?

Tüncsike Kép
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek Kép Remélem szebbnek látod már a világot!

Eszter Kép
Most olvasom, hogy szúrkál a hasad, én ezt jó dolognak vélem, ez még bizti nem lehet mensi!
Azért a munkával csak lájtosan, de remélhetőleg a macikák már jó helyen vannak Kép

Kép
Kép
szilva069

sziasztok
elküldtem i mailben a kineziológus számát akik kérték hivatkozzatok rám szilvi vagyokaki most lett babás.mert akkor csak 5000 ft. mindenkinek sok sikert.
AMICA
nekem is kezd az émejgés jönni 35 cn aszem.a hasam ritkán fáj.hála égnek a melleim viszont jól be vannak durranva.
TÜNDI
remélem attól fáj hónajban drukkolok nagyon
remélem nem hagytamki senkit
BABCSI
hogy vagy,
NOÉMI?????
gilingalang

SziasztokKép

EszterKép
Drukkolok nagyon. Simán lehet a szúrkálás a beágyazódástól. Remélem már csak a tesókért kell majd hazajönnötök.

Tegnap csináltunk adventi díszitést a lakásba. Olyan hangulatos lett Kép
Most megyek pockot mosni, tegnap felmentettem alóla páromat, így ma rám maradt mára az egész lakás.

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a köszöntést! Aranyosak vagytok! Kép

Kép
mofly

Sziasztok!
Wish, aranyos embered van ha még a pockok is jöhetnek neki.
Én meg kedveskedem főzéssel az enyémeknek, de szívem szerint csak rizs vagy krumpli lenne itthon a kaja.
Olyan nehezemre esik a sok étel és egyéb illat, de ez már csak így van, éhes a bandaKép

Babcsi, Tüncsi, Szilva, Mofly, Márta szép hétfőt!

Manda, biztosan nagyot nőt már a pihe-puha..., mindjárt belakják a kölykök!

Kép
Kép
Kép
amica

Mofly Kép
Én is csatlakoznék a többiekhez a névnapi jókívánságokat illetően! Boldog névnapot!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Kép

AmicaKép
Hát jó lenne, de majd holnap meglátjuk! Remélem jól vagy és pihensz néha napján!!
GilingKép
Köszi a mail-t, majd este otthon megnézemKép
Vigyázz magatokra!
SzilvaKép
Köszi a jókivánságokat!!! Hát majd kiderül!!!

Manda

manda

Sziasztok Lányok,

A helyzet változatlan mensi még nem látogatott megKép, nagyon sokat görcsöl a hasam, olyan mensi szerűen

Manda semmit nem mondott a rózsaszín folyásra, növeszd nekem azt a nyálkahártyátKép

Noémi mennyi lett a HSG értéke?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Noéminek nem csináltak vérvételt, úgyhogy majd csak UH-ra megy a jövő héten!
Remélem nem is fog megjönni!

Manda Kép
Nem vagy valami +! Biztos vagyok benne, hogy szépen növekszik a mnyh! Az előzőnél hányadik napra kaptad vissza a fagyibabákat?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igazad van, nem vagyok +. Az előző fagyis transzfernél a 20cn-on kaptam vissza a babókat, de akkor már a 13cn-on 10-es volt a mnyh.-ám.

BarbikaKép
Vigyázz magadra, remélem már a babók megtapadtak és szépe növekednek.
Nem látott semmit az UH-n, direkt rákérdeztem, de sajna a rózsaszin. volt hétvégén is. Lehet valami hormonális probléma vagy túl aktívak voltunk apával?!Kép

manda

Manda Kép
Csak súgom, hogy nekem a transzfernél 9 mm-es volt a mnyh-ám, úgyhogy légyszi legyél egy kicsit bizakodóbb, simán jó lehet Kép
Az aktivitásról: Együtt voltunk mi is hétvégén a férjemmel, és utána piri volt. Először megörültem, mert azt hittem végre +jött, de aztán nem volt folytatás. Remélem nem okoztunk bajt Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ok, majd holnap a doki megmondja mi legyen, csak nem szeretnék egy alkalmat elpocsékolni, ha nincs rendben minden.

manda

Manda Kép
Ebben teljesen igazad van, de rendben lesz minden Kép Úgy szeretnék már én is menni a BMC-be!
Remélem találkozunk majd valamikor!

Kép
Kép
szilva069

Gili Kép
köszi a telefonszámot!

Manda Kép
itt megy neked a sok mnyh-vastagító csodaszer holnapra: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsibe Kép
egyezzünk ki: Piri menjen hozzád gyorsan, enjem pedig hagyjon ki ebben a hónapban! mit nem adnék, ha így lenne... Kép
gmarta

Márta Kép
Én benne vagyok!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Én is bizom a talibanKép

MárcsibeKép
Köszi a vastagítókat, remélem használnak, majd holnap kiderül.
Pirike kerüld el Mártát! Pirike kerüld el Mártát!

manda

Noémi
Hatalmas gratula neked, sok drukkot kuldok hogy minden simán menjen. Jo nektek hogy ilyen "hamar" sikerult újra, nálunk már tobb mint egy év eltelt a vetélés ota és még mindig semmi sot állandoan csak akadályokba utkozunk. Remélem hamarosan kovethetlek.Talán a január lesz az én honapom.Mégegyszer sok boldogságot.

Barbi
Nagyon drukkolok neked is hogy sikeruljon.
mili

Sziasztok Csajok!

Végre be tudok kukkantani egy percre.
A ház egész jól halad, a burkoló csütörtökön végez és a festők is elkezdtek dolgozni. Szóval haladunk.Kép

Én is sok-sok boldogságot kívánok a névnaposoknak!!!!!!!!

SzilcsikeKép
Tőlem lassan távozóban van pirike, úgyhogy küldöm mostmár hozzád a kis rühös nyomikosarast!Kép

TüncsikeKép
Igen, babásodásra fel!!!Kép Itta szép december, egy rakás ünnep, bármi lehet, nem?Kép

MandaKép
Küldöm a mnyh. vastagítókat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AmicaKép
Hogy van a kismami és kisbabója?Kép

GilingKép
Kezdesz émelyegni! Jajj, de jó nekedKép

MárcsibeKép
SziókaKép Küldöm a sok-sok babatapit: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, Kép

KrisztaKép
Hajrá-hajrá! Jó a hőd!!Kép

EsztiKép
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!Kép

Ma megyek dokihoz. Lehet, hogy megbeszélem vele, hogy ebben a hónapban próbáljuk meg clostí nélkül hátha nőnek azok a tüszők már maguktól is. Mit gondoltok?

Kép

KépKép
babcsi

Mili Kép
Szia! Mi van veletek? Hogy álltok?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszi.

MandaKép
Tessék olyan vidámnak lenni, mint szoktál! Nem lesz semmi gond.

AmicaKép
Akkor most nehéz időszakod lehet. Kitartás! Tegyél az orrodra egy csipesztKép

Kép
mofly

BabcsiKép
Köszi a mnyh. vastagítókat! Persze beszélj a dokival, hátha sikerrel járnátok closty nélkül! Hajrá, hajrá, hajrá!!!

MoflyKép
Próbálkozom, próbálkozom!

MiliKép
Szia! Reméljük a január a te hónapod lesz, bízzunk benne!!!

manda

Babcsi Kép
Én nem értek hozzá, de szerintem neked simán van pé-ed! Drukkolok neked,és kíváncsian várom, mit reagál a doki!

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép
Lemondasz az ikrekről? Kép
Szerintem érdemes megpróbálni closty nélkül is megpróbálni, a szervezetednek is kell egy kis pihenés Kép

Mofly Kép
Szóval te titokban Katalin vagy Kép Boldog névnapot kívánok én is Kép

SzilvaKép
Mostmár lassan meg fog jönni szerintem. Doki mit mondott, mikorra várhatod?

wish

Manda, Szilcsibe, WishKép

Köszi a bíztatást, én is remélem, hogy anélkül is lesz pé-m.

WishKép Kép Hát, ez jó kérdés!Kép Mondjuk inkább úgy, hogy elégedett lennék azzal is ha már legalább egy pocaklakó lapulna odabentKép Veled mi a helyzet? Most hol tartotok? Genetikai eredménnyel mi a helyzet? Bocsi, ha már írtad!

MiliKép
SziókaKépDrukkolok érted!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép
Ma 3 hete volt a műtét. A doki azt mondta, hogy 6. hétig kell megjönnie. Remélem nem fog annyit várni a nyomikosaras!
Neked, hogy telik az idő? Nyugiban vagy? Nekem legalábbis úgy tűnik.

Kép
Kép
szilva069

Szilva, nem sokára jönn a piri, nekem 4 hét múlva jött meg.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Még soha nem vártam ennyire! Annyira szeretném már folytatni Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsibe Kép
szerintem nagyon hamar ott lesz nálad Pircsi! érzem...

Babcsibe Kép
szerintem is lesznek maguktól is tüszőcskék, hagyd csak a gyógyit! Azért kíváncsi leszek, mit mond majd a doki.

Wish Kép
ha nem lesz semmi genetikai gubanc nálatok, akkor mikor folytatjátok?

Tüncsibe Kép
hát te meg hová tűntél?!
gmarta

Márta Kép
Ari vagy! Remélem jók szoktak lenni a megérzéseid!
Tüncsibe szerintem pihegi a megeröltető hétvégét Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Hát megjöttem. Alig tudtam még az utolsó nap történésetit is visszaolvasni, de örülök, hogy ennyi jó hír van.

Gili, NoiKép
Úgy örülök és gratulálok mindkettőtöknek. Most biztosan nagyon boldogok vagytok és kívánom, hogy ez maradjon is így.

Tündi, BabcsiKép
Sajnálom, hogy nem sikerült. (Tudom ez nem nagy vígasz.)

Én most haláli nyugodt vagyok, mert a 15. v a 16. ciklusnapon volt pém (a jelekből ítélve), de akkor nem voltam itthon, így az esélytelenek nyugalma van rajtam. A lapart mégis megúszom decemberben, mert a dokim pont nem lesz itthon. Kaptunk az élettől még egy esélyt.

Skóciából már nem tudtam válaszolni, mert beszart az egér. Azért írtam, hogy szar a program, mert nagyon zsufi volt és egy idióta szervezte. Három helyen aludtunk 5 éjszakát. Állandóan cuccolni kellett, vonatról buszra, le-fel stb. Nekem csak 21,6 kg-os volt a csomagom. Egy szállodában sem volt lift, képzelhetitek az 52 kilómmal majd meg szakadtam. Szakmailag sem nyújtott valami sokat, szabad idő meg ha skóton múlt volna semmire sem jutott volna. Még azt is letagadta, hogy van whisky-gyár a környékben, pedig voltunk is abban a városkában. Nagyon haragudtam rá és a végén kicsit (persze finoman) be is számoltunk neki. Eléggé megrogyott, akkor meg megsajnáltam (a francba, hogy ilyen lágyszívű vagyok.)

Kép
Kép
tiza

MártaKép
Majd mond el mi volt a kineziológussal. Kiváncsi vagyok. Nekem egy kicsit olyan misztikusnak tűnik.
Nem tudom pontosan mit csinál. Akkor már pszichológushoz is lehetne menni, nem?

WishKép
Igen, titokban. Kép Köszönöm.

BabcsiKép
Minden esélyed megvan. Legalább megtudod, tényleg lesz-e pé-d.

Kép
mofly

Tiza Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült a legjobban a Skóciai utad, de legalább tudsz annak örülni, hogy végre újra itthon lehetsz! Ezek szerint lesz még 1 hónapotok a babásodásra! De aztán mindent bele Kép

Kép
Kép
szilva069

szilvaKép
Azért nem volt annyira borzasztó így utólag. Nagyon jó volt a társaság és azért kiharcoltunk egy kis szabadidőt. Vasárnap egy fél napot Edinburhg-ban voltunk. Nagyon szép. Az egyik nap egy kis településen aludtunk, ahol volt egy kastély és egy csomó házikó olyan középkori épület és ugyanúgy lakják. Az egyiken rajta volt, hogy 1610-ben épült. Úgy nézett ki az egész település, mint egy mesevilág. Majd egy-két képet felteszek, csak még nem kaptam meg a CD-t.
Te rendbe jöttél?

Kép
Kép
tiza

Mofly Kép
elmondom majd - nekem sem teljesen tiszta, mit is csinál és miben más mint mondjuk egy pszichológus - de próba szerencse Kép

Tiza Kép
szia itthon megint - és hátha a skót levegő jót tett és decemberben mégis történik valamit (ha már a lapar elmarad)
gmarta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: