A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rec, annyibol szerencses peldaul a dolog, hogy az elso negy honapban nem kell millio ruhat rajukadni, ha lemegyunk setalni, oktoberre meg csak belejovok. Es remelhetoleg nyuszi cuccai jok lesznek, es nem kell a draga teli overalokbol mas meretet vennem (kiveve a rozsaszinueket, ha sracom lesz, bar apa szerint itthon olyat is raadhatok, de lehurrogtam, hogy felejtse el, nem zavarjuk ossze azt a szegeny gyereket!) Kép
moose

Zs es Beet! Tessek a "skype name"-et megadni, nem pedig a "full name"-et! Meg mindig nem tudom, melyikek vagytok a sok zsanci es barnoth zoli kozul!

Indianyo, en Urban Martahoz jarok a maganrendelesre, de ugy tudom, a Bartfai utcai sztkban szerda delelottonkent 9-12 is rendel. Persze itt mas dokik is elofordulnak, de nem tudom, mikor kicsoda, talan kerdezd meg telefonon, es oda biztos mehetsz, nogyogyaszati ambulancianak hivjak, tudod, a korhazzal egybeepitett kis sarga epuletben van.
moose

SziasztokKép

Na, ki jön bulizni???????
Épp előszilveszteri partyt tartanak a gyerekeim, mindegyik rohangászik, teperKépKépNa jó 3-ból egy alszik de ahogy a ricsajt hallom, már nem sokáig!
Reklamálni fogok a csecsemősöknél mert 2 gyerekről lefelejtették a STAND BY gombot! Plíííííííííz! aludni szeretnék

Moose látod mi vár rád????!!!!!!Kép

álmos Kókusz
kókuszdió

<font color="0000ff">SZiasztok!
Na, beharangozom, hogy lehet, hogy ma baba lesz ebből...
Kb 1 óta fájdogálok, rendszertelen ugyan eléggé, 30 perc, 10 perc között változik, viszont 2 óta vérezgetek is, asszem a nyákdugóval is találkoztam, bár nem vagyok benne teljesen biztos... Egy kicsit sűrűbb véres izé, mint a folyás...
Megyek, próbálok még pihenni, amíg tudok!

Proone
39+5</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Proone!Kép

HAJRÁ!!!! ÜGYIK LEGYETEK!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Jó reggelt?

PRoone mami szorítunk!Kép

Kókusz
kókuszdió

Jó reggelt!

Proone,
igen igen, hajrááááááááááá! KépKépKép nagyon drukkolok, lehet, hogy már babázol is ... vagy már a finish. ez most az utolsó előtti alkalom, én tippelek egyet ide, mert már nem tudom, hová lehetett korábban, szóval: FIÚ. csak a játék kedvéért! Kép

Neet,
én többet is találtam, és tényleg jóóóóóóó! Kép

fic.
ficánka

<font color="0000ff">Sziasztok!
Tök rendszertelen fájások...
Fél 5 körül elaludtam, de félálomban éreztem fájásokat, aztán 7:20-tól megint fent vagyok, már nem vérzek, és teljesen rendszertelen fájások még mindig...
Ilyenkor mi van???
Jóslófájás lenne? De akkor nem véreztem volna talán.. meg ennyi ideig eltrtana a jóslófájás..?
Teljes tanácstalanság.
Ráadásul itt van nővéremék családja (2 felnőtt 3 gyerek), meg apu, anyu... hát hogy lehet így vajúdni...?</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Mindent nem olvastam vissza, de mit látok?? Moose nagyon nagy gratula!!! Kép Meg már 16? nem semmi! Kép Kép Meg tetszett ez a bejelentés, kis lapítósan odaírod az üzi végére, hogy 16. Kép Kép

Szóval tök jóóóóóó!! Kép A nehézségekben meg majd segítenek a tapasztalt több gyerekes mamik, mint Juc, Bogárka, Zsanci, Pocak, Kókusz stb.

Én most még nem tervezek másik babát, főleg, hogy ezt az egyet sem tudom rendesen felügyelni, tegnap akkorát koppant szegénynek a feje, leesett a 10 cm magas matracról, mert letettük az ágymatracot a földre és azon alszunk és mikor szopizás után hasra letettem Bendit, akkor egy hirtelen mozdulattal felült, de pont a matrac szélére háttal sikerült és lezúgott háttal...áááááááá,Kép Kép annyira lelkiismeret furdalásom van, mert nem vigyáztam eléggé, szerencsére úgy tűnik semmi baja nincs. Amúgy is mostanában annyit szokott koppanni, mert mindenhova feláll és még a visszaérkezésben nem olyan profi, mint a felállásban, szóval életveszélyes a kölyök. Kép

Votiv

Neked is gratula a kiköltözéshez! Kép Szállítók dolog meg szörnyű!!! Kép Nagyon nehéz amúgy jó szállítót találni és még a gagyi szállítók is nagyon drágák! Én már céges költözést is átéltem meg sajátot is, hát tudnék mesélni...

Proone

Szorítok neked! Kép Hajrá, minden nagggyon szuper lesz!! Kép Kép

ruz
ruzicsky

Moose, apa magyarázataKépKép Tita-hoz gratula.

Indianyo, csütörtökön délelőtt Bálint Sándor rendel. Ennyit tudok.

Neet, a 2 recept azért van, mert az egyik frissen elkészíthető, a másikat előtte való nap bekevered és a hűtőben tarthatod.

Recca, Hubertus nevénél helyből az italra gondoltam, bár annak karamell színe van.Kép

Proone, kitartás! Baba mindjárt az egész családot láthatja.Kép
zanza

Sziasztok!

Proone!

Drukkolok nagyon! Én a szülés végéig rendszertelenül fájtam! Szerintem ez már biztos nem jóslófájás! Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy zuhanyozz le jó meleg vízzel és ha erősödnek, akkor ez már az! De nem akarok rossz tanácsot adni, szerintem kérdezd meg a szülésznőt! Nehogy a zuhany nagyon beindítsa a dolgot, mert mintha azt írtad volna, hogy az utolsó vizsgálatnál már 2 ujjnyi voltál...?
Drukk! Drukk! Drukk!....KépKépKép

Moose!

Köszönöm a megnyugtatást! Apa szerint is hülyeség lenne így menni, meg Õ nem akar ketten a Timivel nélkülem sem!Kép De ez tök olyan, hogy én már nem is kellek nekik, csak a gyerek meg az apja, nem...? Na, mindegy nem filózok ezen!

Nem tudjátok hol van ügyeletes patika? Lehet, hogy arcüreggyulladásom is van! Egész éjjel lüktetett a bal agyam meg a szemem és be van dugulva az orrom, de nagyon!Kép Kéne vennem minimum egy orrcseppet!
És szerintetek, ha valamit beveszek, pl. Algopyrint vagy orrcseppet használok, utána este vagy reggel szoptathatok? Vagy bennemarad a tejben, ami addig termelődik? Ha már átadtam a bacit Timinek, legalább kapja meg az ellenanyagokat is!

ILdi
ildi76

Zsanci,
éljen Britni szpírsz, anyák gyöngye KépKép

Fic,
dehogy oktattál ki, csak gondoltam elmondom, miért a többi hely Kép

Ildi,
gyógyuljatok meg!!! Nem tudom, miért nem értik meg anyósodék, hogy betegek vagytok, de ha eleve úgy gondolják, hogy nem szeretnél hozzájuk menni, akkor azt hiszik, a betegség is csak kitaláció Kép

Zanza,
a jelenlegi robbanékony közel-keleti helyzetet és az én gyávaságomat figyelembe véve már Visegrád is túl veszélyes, de a múltkor hőőőős voltam, és elmentem Visegrádra KépKép

Proone,
ez már alakul, ha kételyeid vannak, hívd fel nyugodtan a dokit vagy a szülésznőt! Kép és természetesen mennek a szurkok ezerrel Kép

Recca,
én is belelkesültem, fel fogom tenni a mi állatkertünket is Kép szerintem sok állat rulez!!!!

Beet,
margerita nyammmm Kép Lillus is kapott?

v
kisün

Ildi,
a Déli-pu-nál levő patika, úgy tudom egész évben ügyeletes. Te szegény Kép

Votiv,
vidéki onlány lettél KépKép sajnálom a költöztetőket, ha tudom, hogy profikat használtok, tudtam volna ajánlani olyat, aki minket kb. 4x költöztetett, és soha semmi nem szenvedett kárt.
kisün

Lám csak lám az éjszakai buli meghozta hatásátKép mindenki durmolászikKépKépKépKép

Ildi
Jobbulást nektek!!!

Kókuszdió
kókuszdió

Ildi
Algot vehetsz be! csak a phanadolt ne mert abban paracetamol van és az állítólag nem jó a gyerköcnek.
Anyóspajtival ne foglalkozz, mert csak még jobban leszívja az erődet. Nem hiszem, hogy nem érti meg hogy nem akarod oda is elvinni a betegséget. Sőt ha neagyIsten már Timin is látod a megfázás jeleit, akkor meg pláne, hogy nem viszed családi " had lássam az unokámat buliba" Kép

Proone
mi van veled? már nagyon izgulunkKép

Kókusz
kókuszdió

Proone,
ez szerintem is már "igazi" vajúdás, és a meleg zuhany tényleg jó, de beszélj szülésznőddel! drukkdrukkdrukk KépKépKép nemsokára megpuszilhatod a kisbabádat! Kép

Ildi,
a helyzet nem túl rózsás, de lehet, hogy most Te is kicsit túlreagálod, mert nem vagy jól. nem jó dolog, hogy ilyen gondolatok járnak a kis fejedben, űzd ki őket, és csak pozitívan!!! Kép akkor biztosan hamarabb meg is gyógyulsz.
fic.
ficánka

Kisün,
oké-oké. Te Horvátországban merre jártál? Van kedvenc helyed? Én nagyon nagy tengerimádó vagyok, szeretem a Balatont is, Zamárdiban szoktunk nagyokat pihenni. De az teljesen más. Imádom azt a pillanatot, amikor először megérzem a tenger illatát. Kép
ficánka

Kisün, éljenek a hőősök! Képeket kérnék az állatkertről!

ILdi, nálunk így van, apa gyermekkel sehova, csak ha én is megyek. Anyósra ne figyelj, inkább arra, hogy minél előbb meggyógyulj. Ficánka jól mondta, pozítivan!
zanza

Tegnap rágózás közben kijött egy nagy darab tömés a fogamból, grrrrr Kép Nem félek én a fogorvostól, csak azért annyira nem is imádom. Egyébként is tervezgetem egy ideje, hogy elmegyek, az egyik kedves barátnőm ajánlott egyet Kép úgyhogy nincs mese, mehetek. Most, mivel szoptatok, nincs lehetőség fájdalomcsillapításra, igaz? Mondjuk én soxor nem is kértem, mert a szuritól jobban féltem, mint a fájástól. De most, hogy már anyuka lettem, semmitől se félek! KépKépKép Csak az a morc dolog, hogy kb. 2 éve tették be ezt a fehértömést, az amalgámaimmal (2 volt) meg kb. 20 évig húztam. Ez is csak a pízről szól?
ficánka

PROONE!! MILLIO DRUKK!! Es mar a Hban vagy, ugye? De legalabb felhivtad mar a szulesznod meg a dokid, ugye? Ha meg nem kellett bemenned, rugj ki mindenkit otthonrol!

aggodomoose
moose

Ildi, figyelj:
1. anyosod nem letezik
2. ha megis, neked nem kell vele foglalkoznod, plane kommunikalnod es Timinek sem
3. ah, nincs is tobb pont Kép
moose

Ildi,
Moose jól beszélt, uff. Kép
ficánka

Sziasztok!

ProoneKép
DRUKKOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!
Verzes lehet tagulasos verzes,legalabbis nekem az volt.
Joslofajas olyan volt,mint a menzis gorcs,es bekemenyedett a pocim.
Zuhanyzas tenyleg jo teszt,hogy vajudsz e.Ha meleg vizre elmulik a fajas,josolgatsz,ha erosodik,vajudszKépKép

MooseKép
Nem settenkedek en,csak a "fonok" nem nagyon dijazza,ha elkezdek sz.gepezni.Konkretan odakuszik a laptophoz es elkezdi utniKépKép
Most alszik apajaval,kihasznalom az alaklmat es vegre irok.
Tudom-tudom,hogy logok kepekkel.Mivel digitgepet meg nem vettunk,nosztalgiazok egy kicsit es mutatok egy 16 hetes pocit:
Kép

Es persze Akosrol is,de mar tobb,mint 1 honapja keszult ez a kep a barataival:
Kép

Akos,Nandi es Mate

IldiKép
Jobbulast!!
Anyost meg kuldd el a ...

OxiKép
Gratula a foghoz!!!irigy-irigy Kriszta...

RuzKép
Asszem Titeket lattalak 1 hete az AuchanbanKépKépCsak Ti masik kasszanal voltatok es elobb is vegeztetek,meg egyebkent is kukaKriszta vagyokKépvagyKép

VotivKép
Szuper,hogy tul vagytok a koltozesenKépEs koszonom szepen a kanalas valaszokat.

Megyek,iszok 1 kavet,ramfer.

Pusz
KialvatlanKriszta es ApamellettmegmindigalszikAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

<font color="0000ff">Most beszéltem szülésznővel, 1-kor találkozunk, aztán meglátjuk mi lesz...
Megint jött egy adag vér.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone! biztos a tágulástól jött a vér!

MOOSE! SAJNA MOSTANÁBAN NEM SOK IDÕM VAN IDENÉZNI, ÍGY KÉSZ SZERENCSE, HOGY NEM MARADTAM LE A HÓNAP HÍRÉRÕL!! Kép Gratulálunk Lencsivel, előre is sok boldogságot Nyúl2-vel.
és Moose!! ha kérdésed van, mi segítünk Kép Kép Kép Kép Kép Kép
lassan nem árt felkeresned a szoptatósokat.

ancsipancsi

Ildi!

a Déli Pu-i patika ügyeletes, de a www.patika.lap.hu-n megtalálod az ügyeletes patikákat, lehet, hogy a közeledben is van egy. (asszem van a Fehérvári úton is egy)

paracetamolt NE, algopyrint meg aspirint esetleg. de a patikában úgyis meg tudják mondani, hogy mit. (amúgy meg van a neten egy drinfo is valahol)

ancsipancsi

Proone: drukkok mennek.

Ildi: csak a déliben van ügyeletes. a fehérvári szerintem már nincs, leglábbis mi megszívtuk egyszer vel.

Moose: gratula és én is beállok az irigykedők sorába. Már alig várom én is a következő bébicskét. Bár eldöntöttük, hogy az még odébb van. Mesélj amint megtudsz valamit. Nyuszi pedig tuti imádni fogja tesócskát.

Bkriszta: édes a kép a fiúkról. Csak nem Minyu és Tündérke kisfiaival van? Nagyon aranyos kép.És rólad is nagyon jó a kép.

Tali: nekem a hétfő és a szerda jó. A többi sajna nem, igy szerintem ebből a taliból én most sajnos kimaradok.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Lányok!
Köszönöm a megnyugtatást aranyosak vagytok!Kép
Már párom lerendezte a dolgot!Kép

És köszi a patikainfót is! Párom elmegy nekem a Délihez Bioparox orrspray-ért, hátha jobb lesz!Kép

Moose!

És Te mennyi tápot adsz Nyuszinak? Timi úgy 230 ml-t iszik meg reggel és este, de sosem tudom, hogy ez mennyi ideig elég neki! Nyuszi mennyi idő múlva lesz éhes? Meg az az érzésem, hogy a táp csak átfolyik rajta, mindig úgy érzem, hogy még kellett volna adnom neki mást is! De elvileg még megfelel náluk egy étkezésnek, nem?

Johanna!

Írok majd mélt, ha több időm lesz teaügyben!

ILdi
ildi76

Sziasztok!Moose:visszakerestem a tavalyi szüléstörténetedet mert annyira felcsigáztál.Az volt az egyik észrevételed,hogy szülésznőt már rögtön az elajén választasz,mert csak mázli volt,hogy pont a kiszemelt ügyelt.Hol tartasz ezzel kapcsolatban?KépA tápszerkérdés engem is érdekelne,mivel egy ideje forralt tejre váltottuk a tápot,de átlagban max.100g-ot iszik belőle és szerintem ez baromi kevés./4 hónap alatt csak 1.5kg-ot hízott/Szóval az érdekelne,hogy Nálatok melyik vált be,mivel támogatás már úgy sincs nekünk egyikre sem.KépFic:a lakás téma megoldodott,azóta elköltöztünk pestről.KépGabi

petergabi

Proone!
Hajráááá! Kép Bár már lehet, hogy rég a szülőszobán vagy? Kép

Zsanci!
Nem
Nem
Nem
Azt hittem tudod...Kép

Pocak!
Engem példának? És Te? Nálatok még a korkülönbség is sokkal kisebb volt, meg ott volt a sulitkezdő nagylány! Ha valaki lehet példa, akkor az Te vagy! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose:akkor leírom a történetünket,remélem Proone már nincs gépközelben!Teljesen normális,problémamentes terhesség után született meg az első babánk,10/10 apgarral!Teljesen normálisan mentek a dolgok a 4. napig.Ekkor nem hozták ki reggel/még nem volt 24órás rooming in/,mert állítólag nehezen lélegzett és kicsit lilás színe is volt.Mivel nincs a Szent Imre felkészülve beteg babákra hívták az újszülött mentőt és elvitték a Tűzoltó utcai gyerekkórházba,miután 4 kórházból elküldték Õket,mondván túl rossz állapotben van már szegénykém.Erről persze mi semmit nem tudtunk,én még bent voltam a kórházba.Gyors varratszedés és próbáltuk kinyomozni,hogy hova vitték a babánkat.Nagynehezen sikerült,de csak telef.-on tudtunk beszélni a kezelőorvossal,mert nem mehettünk be az intenzívre.Akkor valami fertezősre gyanakodtak,kapott vérátömlesztést.Óráról-órára romlott az állapota,nem találták a megoldást.Este 9-kor arra kért az orvos,hogy legközelebb ha lehet már ne én telefonáljak.Szegény férjemmel közölték a borzalmat...Szegénykém pont 4 napot élt.Leírhatatlan,hogy mit érezetünk,a férjem a szemem láttán öregedett meg.Másnap bekellett mennünk a kötelező papírmunka miatt a Tűzoltó u.-i kórházba,de a kezelőorvossal nem találkoztunk,holott időre mentünk hozzá.4-5 probálkozás után sem sikerült találkoznunk vele.Folyton letagadtatta magát,pedig elötte mindig megbeszéltük a találkát.A m napig csak annyit tudunk,ami a boncolási jegyzőkönyvben szerepelt.De ez már egy másik történet.Majd folytatom.

petergabi

Proone, nagyon drukkolunk! Ja, mar benn vagy a Hban, elfelejtettem elobb, hogy majd apat kerd meg, hogy irkalja be nekunk a vegeredmenyt Kép marmint, hogy kisholgy vagy kissrac erkezett!

Kriszta Kép hu, mar ilyeneket tud a sracod? es ahogy elnezem, lehet, hogy az en pocim nagyobb ennel, de lehet, hogy tenyleg csak elnezem... vagy csak az ebed miatt van...

Ruz! Te masik logos! Te is jossz meg egy csomo keppel! Ha nem raksz fel azonnal egyet Bendirol, mindenkinek elmeselem, hogy eroszakkal ott tartottad a juniusi pikniken a kapcsos tortaformam es LH kiszoknijat! Es hogy azert is nem irsz sosem, mert meg mindig nem felejtettuk el, te viszont nem akarod visszaadni! Kép Kép

Zsebi, kepzeld, ma visszacsereltuk a cipot. Ez is gore-tex -es osztrak superfit, de meg dragabb volt es allati csajos Kép (rozsaszinu, hulye rozsaszin szorokkel kivul is es valami lakkozott resszel, a hajam egnek all tole, ahogy kinez, de szelesebb a labfeje es konnyebben bele tudom bujtatni a labat). De legkozelebb tutira olcsobbat veszunk, mert a gatyank ramegy a 2-3 havonta vasarolt cipokre...
moose

sziasztok!
Proone,
ez igen!!!Kép
Moose,
jól vagy??? Kép hányinger, stb...??? De ha meglesz a picúr neked azért lesz segitséged, ugye??? Tesók, anyukád???
Gabi,
ez nagyon szomorú, rettenetes lehetett nektek! Õszinte részvétem! Hogy lehet ezt túlélni??? Komolyan kérdezem!
Recca,
igen, ő Bécó és nem Imike! Igazad van!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
én ZsanciKant vagyok a skype-on.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hahó,
én miért maradok le mindenrőlKép?????????????????????

proone,
te ezt már nem olvasod de szép szüléstKép

moose,
GRTALULÁLOK!!!!!!!!!!!!meggyógyultatok már,mikor mehetünkKép???????basszus hogy bírtad ki?én sem vagyok babonás csak ha a gyerekről van szóKépszóval én is azon gondolkodtam hogy ha jön a következő senkinek egy szót sem csak ha túl vagyok az első 12 héten.de hogy ezt hogy fogom megvalóstíani......b-nél sem akartam elmondani de én olyan boldog voltam hogy legszívesebben világgá kürtöltem volnaKépde ezt akkor a védőnő megtette helyettemKépde komolyan,mond már el hogy tudtad magadban tartani...és főleg elülünk???????mert mondjuk azt vszínű megállom vhogy hogy itthon nem mondom el senkinek,de hogy itt ne izguljak hogy pozitív e a teszt meg járok e ezerrel pisilni és ugye ti is úgy gondoljátok hogy sikerült...na ezt nem hiszem hogy ki fogom bírni.....tutira itt fogok mindenkit fárasztani és úgy fogok csinálni mintha az első lenne és nem egy tapasztalt mami lennékKépja és persze borzasztóan irigy vagyok de gondolom ezt anélkül is tudod hogy folyton hansúlyoznámKépés nem erről volt szó hogy így beelőzőlKépKép

és mindenkire irigy vagyok eki ezt csinálja mint moose,na ki vele,ki mindeki elözött még beKép????????

na szóval nekem meg hazajött ancikám és jó sok mindent hozott nekünk,szóval volt elő jézuskánkKépés itt örülök mostKépés ezerrel készülünk a karira,kint fákat díszítünk meg ilyenek és ezért nem vagyokKép

SZERETEK MINDENKITKép
Vendég

Na akkor folytatom:sajnos a papírmunka a korbonctanon is várt minket.Itt próbáltunk kérdezősködni,hogy még is mitől lehetett ez a rendellenesség-3 üregű szív-,erre annyi volt az orvos<???>válasza:Lehet,hogy roszkor fésülködtem.Annyira érzéketlen tuskó volt,hogy képes volt úgy odajönni hozzánk,hogy még rajta volt a véres köténye és akkor mosott kezet.Iszonyatos volt.Búcsúzóul még annyit mondott,hogy nem fontos nekünk foglalkozni a temetéssel,mivel létezik náluk tömegsír!Életem legborzalmasabb helyszíne volt ez/leszámítva persze a temetést/Tehát ma is csak annyit tudunk,hogy 3 üregű szíve volt a babánknak,de más orvosok szerint ezzel nem lehet 4 napig élni!Az UH-os dokinő is azt mondta,hogy ez olyan súlyos rendellenesség,amit észre kellett volna venni még a 12évvel ezelötti masinákkal is.Lehetett volna peresekedni,de a családban lévő orvosok és a férjam bátyja,aki üdvéd,mind azt mondták,hogy egymás ellen nem vallanak az orvosok.Meg végül is nem biztos,hogy jobban éreznénk magunkat,ha kiderült volna valami...

petergabi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Petergabi, most nagyon megrikattal!Kép
Annyira sajnalom a tortenteket!KépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Aztamindenit, nem jövök 2 napig, és mennyi minden történik! Mondjuk csak a mai oldalt olvastam vissza, de a lényeget leszűrtem!

Moose!
Gratulálok!KépKépKép Hogy te hogy bírtad titokban tartani? És már 16, húha, akkor már az AFP is megvolt? És mi a dátum? Jajdejó, újabb pocakos!!!

Proone!
Ezt már biztos nem olvasod, remélem BABÁZOL!KépKépKép

Éppen a családot várjuk névnapünneplésre, E alszik, így van 2 percem. Tegnap megjött kettes számú fogacska is, de úgy tűnik még nincs vége, rendre katasztrofális éjszakáink vannak, kezdek zombulniKép

Kép
Kép
manoka11

Gabi!

Sajnálom, hogy ilyen szörnyűségen kellett keresztülmennetek!Kép Ez mikor történt? Többet nem kérdezek, mert biztos nehéz volt leírni is!Kép
ildi76

Jucus!

Azthiszem Te írtad múltkor, hogy a gyed,- és gyes-esek is kapnak 13. havit?
Bocs, de aztán nem voltam egy darabig és nem tudtam utánaolvasni, hogy mit írtál!
Ez most mitől függ? Munkahelytől vagy törvénytől? Tudsz erről valamit?

Olyan kíváncsi vagyok mi lehet Proone-val!
ildi76

Gabi!
Ez borzasztó, nem is tudom, hogy lehet elviselniKép

Kép
Kép
manoka11

PeterGabi, szörnyű még olvasni is, hát még átélni.Kép

Ildi, a 13. havi Gyed, Gyes a közalkazottakra vonatkozik.
zanza

Gabi, csak most olvastam Kép oszinte reszvetem. ne haragudj, hogy kerdezoskodtem, biztosan figyelmetlenul olvastam korabban, mert azt hittem, csak valami gond volt kiskoraban a babaval, azt nem tudtam, hogy elvesztettetek Kép ... nem is tudok tobbet irni... pedig most annyi mindent gondolok, jaj...
moose

Sziasztok!

Proone az imént telefonált, 16.30-kor megszületett kislánya, Klára, 52 cm és 3370 g, mindketten jol vannak, gátmetszés nem volt, a végére már elfáradt elmondása szerint.

Heni( 2005/2006 téli babásoktol )

Kép
hencsi

Juhééééééé, sok boldogságot Klári babához Proone!
zanza

Gabi, csak a szam jart, meg nem kertem fel Borit. De meg iden felhivom, tenyleg. Ugye o segit nekem gatvedelemben? Ki is szult meg vele?

Ildi, Nyuszi is 230 ml korul eszik, de csak este. Es korabban volt, hogy kevesebbet evett csak meg, de ujabban az egeszet benyomja, lehet, hogy meg tobb is lemenne, szoval valszeg tenyleg nem fogyaszt eleget napkozben. Mivel mostanaban bealszom mellette, ezert valtozo, hogy mikor adom ezt az adagot, 21-24 kozott osszevissza. Reggel 7 elott nem szokott reggelizni, de mostanaban keson adtam a tapszert, ugyhogy par napja mar 8kor keltunk.

Figyuzzatok, sikerult kontost vennem a DMben, es a szorolapjukkal ellentetben nem egy, hanem ket meret volt: 92-98 (papucs 22-23), ez zold bekas es feher bocis valtozatban, 1690ert, meg 116-122 (papucs 26-27), ez sarga kacsa esw feher macis verzio 2599ert. Hirtelen felindulasbol mind a negyet megvettem, tokjok, mondjuk nem bazivastag a kontos, de nalunk altalaban dogmeleg van.
moose

Proone! Nagy gratula! erot, egeszseget! Kép Es kislany rulez! Ugy kell minden csaladtagnak, kolleganak, meg az apanak, hehe Kép
moose

Sziasztok!Köszönöm mindenkinek!Nem szerettem volna itt borzolni az idegeket,de szó volt szívproblémákról és nem tudtam magamba tartani.Valóban csak az idő hat jótékonyan,ennek már 12éve.De örökké borzalmas fájdalmat okoz Bálintkánk hiánya.Pláne,hogy sajnos biztos vagyok benne,hogy valaki hibázott!Mióta megszülettek a lányaink kicsit könnyebb,mivel maximálisan rájuk koncentrálunk és előre tekintünk.Moose:sajnálom,hogy most kellett szembesülnöd ezzel.Ma már alapból ezt is nézik UH-n és gondolom 4D-ra is mentek majd és különben is semmi baj nem lehet majd a babáddal!KépProone:nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!Kép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: