A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose, nagy-nagy gratula!Kép Na ez az, amire én képtelen lennék, ennyi ideig hallgatni, pláne itt a BabanetenKép

Fic, valóban nagyon kellemetlen ez a köldöksérvKép Már Zsombinál is elöjött, most sem úsztam meg. Az elözö dokim azt mondta, valószínüleg a kicsi hasméretem miatt van. Most is pont olyan 'pici' a pocakom, mint elsöre volt. Senki nem tudja megjegyzés nélkül hagyniKép

Olvastam, hogy téma volt az antibiotikum. Tegnap este volt egy nagyon érdekes film a Spectrumon az antibiotikumokról. Föleg a rezisztenciáról. Látta valaki? Pedig nagyon érthetöen és világosan vázolták, hogy valójában miért is jelent veszélyt az antibiotikum nem megfelelö használata. Én már régóta kerülöm, ha tudom, illetve csak akkor használom, amikor valóban arra van szükség. A kedvencem, amikor banális megfázásokra is antibiotikumot ír fel az orvos, föleg gyereknekKép

Votiv, írni akartam, hogy bár ne legyen szükségetek rá, de képzeld Biatorbágyon 24 órás összevont( felnött-gyermek) orvosi ügyelet müködik és házhoz is jönnek.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ficánka:azt nem tudom,hogy a betörőnk kapott-e az arcába,de az a tetű egy öreg nénit is telibe fújt,amikor hozzá próbált betörni.Az volt a ráadás a dologban,hogy mivel elkapták,nem fizetett a biztosító,nekünk kellett volna polgári pert indítani ellene,de ez a mocsok hajléktalan volt!KépÉs akkor még nagyszerű rendőreinkről nem is meséltem.Egy rendőrségi összeállításban láttuk viszont a videónkat,miután elkapták a tetűt.Nagy boldogan bemegy a férjem,hogy jött érte,de ott meg nem tudtak semmiről.Pedig csak 1 szoba választotta el a két osztályt.Nagynehezen visszakaptuk a megrongált videot,indul vele haza Balázsom,de mielött beszált volna az autóba,oda lép mellé 2 rendőr,hogy ugyan már mit csinál a hóna alatt egy videóval,ráadásul itt a rendőrség elött.KépNa itt elszakadt a cérna csórikámnál.Addig vitatkoztak,hogy visszakellett mennie velük,hogy igazolják a bent lévő kollégák a férjem állítását./hihetetlen,de velünk csak hasonlók történnek,örökké/Bocsi,hogy hosszú lett,de így kerek a sztori.

petergabi

Moose!
Ez ÓRIÁSI!!!! Kép Nagy-nagy gratula!!!! Kép
Éééééés május 12. pont a szülinapom!!! Kép Meg Emmáé! Éljenek a májusi babák, köztük Kicsinyuszi!!! Kép
(és csak csönben súgom meg: én is irigyellek Kép )

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv:üdv itt újra!Nagyon nem irigyellek,mi augusztusban éltünk át hasonlókat és ez még nem is a vágállomásKépIndianyo:sajnos én nem tudok ajálani senkit,mert én is Bálint Sándorhoz járok,de Õ már nem vállal újakat,de a fiát is nagyon dícsérki és a testvérét is.Mindkettőt megtalálod a kórházban és a magánrendelőjükben:386-0700. Gabi

petergabi

Bogárka, akkor én is éljek!Kép Május 9.Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Moose, egy eppen kezdodo dackorszak meg egy ujszulott/csecsemo? oooo, en azert annyira nem irigyellek. elkezdheted felkotni a gatyat...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Rovid leszek egyenloreKép

MOOSKépKépKép
GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

(megjegyszem,en is nagyon irigy vagyokKép )

Kriszta es DuracellAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Rec, a filozast meg februarban kezdtem, mert akkor volt keteve, hogy a nyulprojektet elkezdtuk es eszembe jutott, hogy ha ket ev korkulonbseget szeretnek, akkor talan neki kellene latni. De csak aprilisban lattunk neki es csak augusztusban lett belole valaki Kép es azert is nem szoltam elobb, mert sokszor Kajaman jutott eszembe, aki hamar meselte a masodik babajat es aztan elvesztette Kép es en egy babonas izemicsoda vagyok. Persze arra meg nem emlekszem, hogy Juc, Bogarka, Norka meg a tobbiek mikor szoltak... es persze lett is volna egy csomo kerdesem, mert ez most egeszen mas, mint multkor:

nyuszi: 8 honap munka volt, csak 6 het utan volt + tesztem, csak a 12. het utan kezdtem rosszul lenni es altalaban csak estenkent meg autoban, mar nem is tudom pontosan mikor, de kb csak a 19-20. heten ereztem mozgast
most: 4 honap munka volt, mar 5 het utan + teszt, mar a 6. hettol pocsekul voltam es altalaban egesz nap es marhara puffadtam, mar a 14-15. heten megrugdosott, igaz, azota sem (jol ketsegbe is estem, hogy maris es mindenhol utananeztem, meg hivtam a nodokit, de nem ertem el, mert ugye epp torokgyulladasom volt, es feltem, nem-e azert kalimpal, mert valami baja van)

Most ezek a felelmeim vannak:
- sokat emelgetnem a nyuszit, aki 11 kg, igyekszem tenyleg csak akkor, ha muszaj, de akkorse kene
- egyaltalan nem foglalkozom a babaval, meg a vitamint is allandoan elfelejtem bevenni, szegeny mit gondolhat rolam
- mi lesz a nyuszival, amig a korhazban vagyok
- szoptatas (ez nekem pocsekul ment multkor)
- nem tudok majd a pici mellett aludni napkozben, egy hulla leszek honapokig, hogy fogok igy ket gyerekre vigyazni...
moose

Moos, ez fantasztikus!Kép Gratulalok!!!KépKépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

MOose!

Vazzeg!!!Te milyen egy izémicsoda vagy,hogy így sunnyogtál itt eddig!
Egyébként meg gratulálok és gatyát kezdheted felkötniKép

ÉS lemaradtam valamiről?Lindi már megint utazik valahová?Kép

Pusza:Jucus
20170114224602

Na, mostmar mindent tudtok, akkor hozzaszolok a tobbi temahoz Kép a gratulaciokat koszonom, de ne irigykedjetek, szerintem is allati nehez lesz. ja, inkabb probaljatok ki ti is Kép

Piroska, koszi a tippet, meg meg tudjuk nezni, ketszer ismetlik: Az antibiotikum-csapda 11.27. 17:30 es 11.29. 16:50 Es a majus 9 az egy park volt, en sokat jartam oda regen Kép

Gabi, mindenre kivancsi vagyok. A betoros sztori tenyleg durva Kép

Tunezia tenyleg olcsobb, mint a tobbi hely, de ilyen piszkos, veszelyes bunbarlangert nem is lehetne tobbet elkerni Kép Kisun, tenyleg ne menjel oda, vagy csak D nelkul, Karthagot nezni.

Rec, a ket fiatalabb ebben szerintem tutira van valamennyi terrierver, de majd jovo heten megbeszeljuk Kép egyebkent nekem Hubertus a legszimpibb a bandabol Kép

Kriszta, te is settenkedo vagy, mint a Bakats? Tessek tobbszor irni! Es meg logsz kepekkel, emlekszel? Kép

Ja, meg az jutott eszembe, hogy a hulye faradsagtol annyira kivoltam, hogy mindig bealudtam a gyerekkel, es mar hetek ota nem vagyok kepes rendetrakni, olyan allapotok vannak itthon, hogy nem is csodalkoztam rajta, mikor egyik nap azt almodtam, hogy megszuletett a masodik baba, es apa ugy dontott, mar nem kellunk neki, es eloszor egyedul jottem haza (de lehet, hogy nem is ide) a korhazbol, aztan mentem csak vissza a gyerkocert, aaa, csupa ilyen orultseg... Kép
moose

Moose es miert Moose es miert nem Moosejaw? Vagy ez hulye kerdes? Öööööö....
Egyik ismerosomeknel is igy van a korkulonbseg, szerinte nem olyan gaz, jol boldogul.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, tegnap este felfuggesztettek a hozzaferesem (bekukkantottam a profilomba es modositottam az e-mail cimem, mire kuldtek egy aktivalasi kodot e-mailen, amit be kellett irnom itt a babaneten, de nem fogadta el, tokjo, es nemcsak a profil modositasa nem sikerult, de meg le is tiltottak). Irtam rogton e-mailt az adminisztratornak, de kitudja mikor valaszol, lehet, hogy ket hetig siel, vagy karacsonyi ajandekokat vasarol stb, ugyhogy csinaltam egy uj juzert magamnak, hogy addigis jartathassam a szam Kép Tanulsag: ne modositsatok a profilotokban az e-mail cimet!
moose

De lehet, hogy tenyleg nem en vagyok en, es nem is en varom Nyul 2.0-at Kép

Bajdovej, szerintetek melyik kukasauto jobb?
ez http://shop.lego.com/product.asp?p=4659&cn=218&d=32&t=9 vagy ez http://gportal.hu/picview.php?prt=90953&gid=357268&index=15
moose

Sziasztok!

Moose!

Gratulálok! Jól megleptél minket!Kép

Én a második kukásautóra szavazok!

Proone-ról tudtok valamit?

Egyébként jó betegek vagyunk!Kép Nátha, torokgyulladás..., ami belefér! Timinek már folyik az orra egy hete, de nem nagyon, most nem tudom, hogy én kaptam-e el tőle vagy bekaptam valami bacit és még ezt is rákenem majd szegényre!Kép
Most hívtam fel anyósomat, hogy holnap nem tudunk hozzájuk menni, mert betegek vagyunk, főleg én! Erre Õ: menjen a párom Timivel, én meg tudok itthon pihenni!KépKép Még higgasztom magam!Kép

ILdi
ildi76

Moose,
pár félelmet hadd oszlassak el:
1. Marcipán 17 kilós, és a 9. hóban is emelgettem, ha mosni kellett a tappancsait, stb. De mondjuk te egy számmal vékonykább vagy, szóval nem tom.
2. Baba jól van, nem zavarja a kifelejtett vitamin, tudod, a sokadik gyerek mindig erősebb és fasza kölyök lesz! Kép
3. Szoptatásban már PROFI leszel, ez nem is lehet kérdés. Ha mégsem, Votiv majd ellát tanácsokkal. Kép
4. Alvás: szívás. De valamit valamiért.
5. Oh, ha nekem lehetne pocakom!!
Most jobb, ugye? Kép
neet
neet

Ildi,
sztem nyugodtan elmehet papa és baba, és te tényéeg tudsz majd pihenni addig. Mi ebben a baj? Timi már nagylány, egy kis idő nem árt nektek külön. Nem beleszólok ezzel, csak bíztatlak, hadd menjenek, te meg lógasd a lábad egy fél napig legalább. Õk meg majd hoznak haza finomságokat anyóstól. Kép
neet
neet

Neet!

Hát nem tudom!Kép Így is alig látom a páromat, meg állandóan egyedül vagyok (Timivel)! Azthiszem megőrülnék holnap egyedül!Kép Meg anyósomék nem ismerik Timit, eléggé agyon szokták nyúzni és félek is, hogy még jobban kijön rajta ez a nyavaja!
ildi76

Moose! Akkor nagy-nagy gratula!

Basszus, Gréti ma úgy döntött, hogy nem alszik délután, egy órán át tutujgattam. Még sose csinált ilyet. Már előre látom, hogy az összes hajam ki fog hullani este a kajánál meg a fürcsinél. Persze nyukám már lelépett, ember meg csak késő este jön haza.

Oxi! De jó neked! Én is megyek Szolnokra 2 hét múlva, hol lehet megrendelni a kocsit, hogy mire hazajövök itt álljon a ház előtt.

Juc! Nem maradtál le semmiről, még csak álmodozunk az útról.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Eszter is beszpídelte magát, sebaj, némi hisztivel fűszerezett vacsi után jobban fog aludni.

Ildi,
más EGYEDÜL lenni, és más TIMIVEL EGYEDÜL lenni. Tudom, hogy baba, meg édes, meg minden, de hidd el, nem olyan katasztrófa, ha pár órára nyugtod van, és nem kell felugrálni hozzá, nyugodtan szopogathatod a teát (amibe nem mászik bele és nem borítja ki), ledőlhetsz, és senki nem visít bele a csendbe, akár alhatsz is, vagy max. hangerőn bömbölhet a rádió. Hidd el, ki kell próbálni! (Egyszer én is úúúúgy kipróbálnám...) Ha gondolod, cserébe átvisszük addig Esztit, ha végképp unatkoznál. Kép
neet
neet

Jajj, nem is mondtam: ma úgy kampónáztunk, hogy 2 ferdetartású szülő között 1-1 kezet megragadva büszkén lépdelt a kisasszony középen! Kép És mégsem fáradt el, látod, Lindi, ilyenek ezek. Kép
neet
neet

Moose

Gratulálunk. Én csak azon gondolkoztam, hogy hogyan tudtad ezt eddig titkolni, hiszen ez a legnagyobb boldogság! Nyuszi miatt ne aggódjKép oké, hogy dackorszak + Kit pici de eltelik kb. fél év és partnerek lesznek egymásnak. Nálunk is volt féltékenységi zürzavar, de már sokszor együtt játszanak a gyerkőceim, sőt Beni mesél is a kicsiknek ha én még nem érek oda. Persze ez Rajtad is múlik. Nehéz lesz eleinte, de tők jó látni mikor a nagyobb a szárnyai alá veszi a kicsit és elmagyaráz neki, + mutat neki dolgokat

Recca

Húúú jó nagy állatfarmotok vanKép
Ilyenkor mindíg eszembe jut a mi kutyánk aki 16 évesen mult ki, ez nagyon szép kor egy kutyusnál.És szomorú vagyok mert nagyon szerettük mindenki bőgött mint egy gyerek, amikor elment.A sógorék (akkor még nem volt gyerekük) persze intéztek uj kutyát( gyerekpótléknak) , de mivel kaukázusi kölyök volt én meg 7 hónapos terhes voltam, így családi balhé lett a kutya ügyből és a kutyusnak mennie kellettKép
És képzeld volt hogy 65 nyulunk volt egyszerre persze sok kicsi nyuszkó volt közte. A párom foglalkozott velük.Aztán ahogy felnőtek kicsi lett a hely elvittük a nagyját apukámékhoz. Végül nem maradt egy se.Kép

Kókusz
kókuszdió

Lindi!
De mikor hiszen mentek Kubába is?Ennyi ideje nincs is az embernekKép
Én nem tudok se jót,se rosszat Tunéziáról mondani mert ott sem voltam még.ÉS azt hiszem pár évig amig kicsik a gyerekek nem is megyünk tenger partra mert felesleges és a jó kis édesvízű Balatonnál nem kell jobb.Nekünk legalább is.
Ki nem állhatom a sót a bőrömönKép

Juc
20170114224602

Pétergabi

Köszönöm a szívzörejes üzit . nem küldtek minket semmilyen vizsgálatra azt mondták, hogy ilyen megfázásos időben előfordul.
Kókusz
kókuszdió

Juc! A régtervezett kubai útra végül nem fizettünk be. 1 hónappal ezelőtt kellett volna, és akkor még nagyon úgy nézett ki (most is), hogy Gréti még igen intenzíven szopizik (sajna még mást nem nagyon iszik, csak ha véletlenül a szájába spriccelek 1-2 csepp vizet) és nem bír bennünket 2 hétig nélkülözni. Viszont őt oda nem lehetett volna vinni, 1 hét nagyon menőkés program, ... . Viszont, hogy valahova kimozduljunk, gondoltuk visszamegyünk abba a rémségesen szörnyű Tunéziába.

Neet! Eszti már ilyen nagylány? Azta!

KépKép
KépKép
lindicita

Neet, koszi Kép De azert ezt nem gondoltam volna Marcirol! Kép Egyebkent gyorsan lehet pocakod, latod, masodikra mar csak feleannyi ido kellett hozza. Jol begyakoroltuk, mi? Kép Kép

Ildi, te egyedul otthon az jo am, de ha Timit nem szivesen engeded, mert nyuzzak meg taknyos is meg minden, akkor szerintem se engedd.
moose

Lindi!

Na akkor most már értem az utazást.Nekem időbe nem fért volna beleKép
20170114224602

Moose!!!!!
Én rögtön lehidalok!!!!!!! KépKépKép És nagyon örülök, és irígy is vagyok ezerrel! Még jó, hogy ülök, de így is sokkkkkkk volt! Kép tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! és nagyon kis huncut vagy, ugye tudod!
fic.
ficánka

Moose!!!!!
Én rögtön lehidalok!!!!!!! KépKépKép És nagyon örülök, és irígy is vagyok ezerrel! Még jó, hogy ülök, de így is sokkkkkkk volt! Kép tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! és nagyon kis huncut vagy, ugye tudod!
fic.
ficánka

Kókusz:örülök,hogy nálatok akkor csak valami múló dologról van szó!Kép

petergabi

Recca,
kutyák nagyon jófejek, szakálas ebek Kép nagyon játékosnak tűnnek. nyuszi nagyon szépséges. és a nevek is nagyon jók! és nem untam csöppet sem, máskor is szívesen nézegetem őket!

Pirus,
sajnálom, nem lehet könnyű. én láttam speckó bugyit és "szalagot" is, ami segít a pocak tartásában, használ az ilyesmi?

PGabi,
durva a sztori nagyon! csináljatok valamit a lakással, biztosan van valami feng shui gond. csak jó szándék, nem okoskodás! Kép

Ildi,
jobbulást Nektek! anyós-sztori KépKépKép tessék nevetni! az gyógyít is!

Moose,
én csak a másodikat tudtam megnézni, az elsőre nem jön be nekem semmi, de a ketteske tök jó! biztosan nehéz dolgod lesz, és a kétbabás csajsziktól biztosan kapsz majd sok okos tanácsot. az biztos, hogy segítségre lesz szükséged, ezen kell gondolkodni. nekem van egy 5letem, van egy nagyon kedves ismerősöm ... lelevelezzük, ha gondolod!

Arra gondoltam, inkább közkinccsé teszem az ötletemet. Szóval van egy nagyon kedves ismerősöm, egy ötvenes nő, aki sok évvel ezelőtt Erdélyből érkezett kishazánkba. Hosszú évek óta Szegeden dolgozik egy idősek otthonában takarít, persze marha kevés pízért, és a lánya - aki a második legjobb barátném - szeretné, ha feljönne Pestre, hogy együtt lehessenek. Én azon vagyok, hogy ebben segítsek nekik. Tehát a kérdésem az, hogy van-e olyan köztetek, akinek szüksége lenne segítségre. Én főként gyerekfelügyeletre, esetleg főzőcskére vagy könnyebb takarításra, vasalásra gondoltam. Az biztos, hogy neki nem kell ezért sokat fizetni, nincs elszállva picit sem. És nagyon-nagyon kedves, és okos asszonyka, aki 3 lányt nevelt fel. Ez most amolyan közvélemény kutatás, remélem senki nem haragszik érte. Küldhettek mail is!

Kisün,
ne haragudj, nem akartalak kioktatni! én is nagyon szeretem Horvátországot, csak ott a legtöbb helyen köves a part. ami engem picit sem zavar, csak kiskőccel valószínűleg nem olyan jó, mint a homokos part. persze délen van az is, de oda meg autókával hosszú, ha meg repcsi, akkor meg mindegy, lehet Tunézia is. és igen, babóval nem jó program a múzeumlátogatás, nekem azért szimpatikus, mert meleg van, gyönyörűséges a szálloda (ahol Lindiék és anyukámék is voltak), jó a kaja és még tenger is van. egy hét pihenésre tökéletes. szerintem. Kép
ficánka

Cuppantás és szép estét Nektek!
Megyek bújok zapához. Kép
ficánka

Ezt most kaptam, nagyon jó, gondoltam, megosztom veletek is:

<font color="0000ff">Honnan tudod, hogy felnőttél?

- A növényeid egészségesek, de nem tudod elszivni őket.
- Több kaja van a hűtőben mint sör.
- Reggel nem lefekszel, hanem felkelsz.
- Meghallod a kedvenc zenédet a Sláger Rádióban.
- A hírcsatornát nézed.
- A barátaid megházasodnak és elválnak, nem pedig összeállnak és
szakítanak.
- A nyári vakáció három hónapról három hétre zsugorodik.
- A farmer és póló már nem számít rendes öltözéknek.
- Te dörömbölsz a falon, mert a szomszédban bömböltetik a gyerekek a zenét.
- Idősebb rokonaid a füled hallatára disznó vicceket mondanak.
- Nem tudod, mikor zár a McDonalds.
- A kocsid biztosítása csökken, de a havi részletek nagyobbak.
- A kutyádat kutyakonzervvel eteted, nem hamburger maradékkal.
- Megfájdul a hátad, ha a fotelben alszol.
- Nem szunyókálsz délutánonként.
- A vacsora és a mozi maga a randi, nem pedig a bevezetése.
- Nem gumiért, hanem aszpirinért mész a patikába.
- A reggelit reggel eszed.
- Továbbra is a számitógép előtt ülsz egész nap, de nem játszol.
- Ha egy ismerősödnek gyereke lesz, nem szörnyűlködsz, hanem gratulálsz. -

Kétségbeesve keresel ezen a listán legalább egy jelet, ami nem igaz rád.
És amikor nem találsz vigyorogva elküldöd a haveroknak, mert tudod, hogy
ők se találnak.</font>

Én azért találtam egyet. Kép

Juc,
szeretlek! Balaton rulez, só száksz! Kép
neet
neet

Moose,
ha ez igaz.. Eszter kb elsőre jött össze. Ketteskéhez akkor feleennyi, tehát mennyi is kell? Egy csók és más semmi? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Moose: Nocsak! Gratula! Dejódejó, bár előbb is szólhattál volna nekünk! Kép

Juc: Igazad van! Balaton rulez!

Voltunk ma IKEAban, megvettük az etetőszéket, Viki imádja, velünk ült a vacsinál, csorgott a nyála, magyarázott végig. Kép
Még nem meséltem, egy foggal büszkélkedünk 10 napja, most bújik a 2., már kint a hegye.

KépKép
oxigen
Györköny

Moose, hajrá hajrá! És te mostanában ne nagyon olvass engem, ha nem akarsz nagyon megijedni!!
Amiket Pocak irt mind igaz, emelgetés nem gond, elfelejtett vitamin nem gond, második/sokadik gyerek rulez, nem lesz semmi baja, mert már a pocakban hozzászokik, h neki alkalmazkodnia kell, és h nem kap meg mindent. Egyetelen kivételt ismerek, ez Bécó, aki miután megszületett, úgy gondolta, h megtréfál minket, és első gyereket játszik...pedig rendes gyereknek indult, mintapolgár pocaklakó volt. ha megkértem rúgott, ha megkértem mozgott, ha megkértem megszületett...KépKép
Ja, de azért ne dőlj be a "csak az első 6 hónap nehéz, utána már egymást szórakoztatják..." kezdetű meséknek. NEM IGAZ!!!
Viszont tuti buli az egész, én senkivel nem cserélnék!!!!(Kivéve B. Spears-szel, mert ő ollllllyan szuper anya!!!)
Recca,
Imi még csak 9 hónapos volt!!!
Juc,
ma elmentem Disney boltba Westend...amit kerestem nem találtam, viszont a kockafaló viziló 11 ezer Ft...De persze vettem pókembert karira nagyapáéktól...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, Moose!

Köszi!Sajnos mivel párom is keveset van Timivel, Õ is csak használati utasítást mellékelve tudná a teendőket, azt meg nem akarom, hogy kísérletezzenek rajta, úgyhogy nem engedem el Timit (nélkülem)!
Fic!
Nevetni azért nem tudok a dolgon, mert tök úgy jön ki már nemtom hányadszor, mintha én nem akarnék menni anyósomékhoz! De nem értem miért ilyen erőszakosak és miért nem értik meg, ha betegek vagyunk! Olyan szar érzés!

Egyre szarabbul vagyok! Megint be kellett vennem egy Algopyrint, mert az egész agyam lüktet!Kép
Meg azt nem is írtam, hogy tiszta ekcéma lett a karom a tusfürdőtől, amit használok! Lanolinos baba tusfürdő! No comment!

Megyek kúrálni magam!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Moose, te kis Te!Kép Nagy gratula!
12 hetes UH-n voltál? Lehet, hogy szelektíven olvastam, de ilyesmit nem láttam.

Neet, kézrátételre gondoltál már?Kép
Ja, kétféle receptet kapsz.

Recca, állatkertetek nagyon tetszik, tavasszal is raksz majd fel képeket, és akkor nem csak hóborította hátteret látunk.Kép

Kisün, és Irán? Ott épp csend van, de a tájék nagyon szép, vagy Szíria? Libanon? Hirtelen ezek jutottak eszembe, mint törtételmi helyek, vagy Visegrád.Kép
zanza

Zanza,
kösz. Azért 2, hogy valamit biztos összekeverjek? Kép
neet
neet

Zanza!

Hívott néni,pedig nem is mondtad,hogy engem is fogKépDe leráztam,így is 10percig beszélt hozzám.

Neet!

Én is szeretlek!
Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Moose! ezt nem hiszem el, te vagy a 3. ismerősöm , aki a kettecskét várjaKép Gratulálok és ügyesek vagytok, hogy ilyen hamar összejött. No para, annyian megcsinálták már előttetek is KépFú először nekem se esett le vissza is mentem előző napokra, hogy mit jelenthet a 16.

Recca!
Király a kis állatfarmotokKép nagyon tetszenek az állatok nevei honnan szerváltátok őket?

Juc! nekem mindegy, de talán neked több cuccod van, igy talán egyszerűbb ha én megyek a 3 tárgyammmal. Persze ha neked nem gond akkor gyertek hozzánkKépHány órára gondoltál?

Ennyi embernek van már skype-ja és eddig nem szóltatok. Mi is fönt vagyunk keressetek barnóth Zoli névenKép

Votiv!
Ez nagyon gáz, amit irtál a szállitokról. Nem üvöltötted le a fejüket? persze szerintem a költözés mindig károkkal jár, mi már 4-szer költöztünk, tudom. Kitartás a rámoláshoz!

Most Cegléden nyomulunk a párom anyukájánál. A Párom valami bálon van, mi meg margerita koktélt iszogatunkKép))
beetrix

Beet!

hétfő most nem annyira jól néz ki.Mi volt a másik nap?Szerda?

Juc
20170114224602

Moose,
ja és sztem is 2. kukásautó jobb, viszont mi playmobilosat vettünk, és nagyon bevált, nem esett szét, pedig már 2 éve nyüstöljük, és a tetején be lehet kapcsolni a lámpát, és ez külön öröm...Kép

jóéjt lányok, itt egy kis levezető:
http://noklapja.hu/cikk.php?logoutaction=1&id=90&cid=20044

jövő héten maya???Kép

Bogárka,
fodrászod Eszti???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca!

Én is az állatkák neveire akartam rákérdezni!Kép

Lányok!

Akiknél már nem szopizik a baba, adtok neki tápot?
Reggel és este még Timi szopizna, de egy 2-3 hete már csak pár korty tejem van, a többit tápszerben adom! Viszont Timi nem nagyon fogad el folyadékot, csak a táppal együtt!
Tudom, hogy már volt téma egyszer, de elfelejtettem, hogy erre mit írtatok! Bocsi!Kép
Vélemény?
ildi76

Moose!
A félelmeim nekem is dettó ezek voltak (talán a szoptatást kivéve, mert azt ugye még akkortájt mi műveltük P-val Kép ).
Az emelgetést én is a minimálisra csökkentettem, még az etetőszékébe is megtanult egyedül bemászni a 7.-8. hónapra Kép
Nekem is folyton lelkiismeretfurdalásom volt, hogy nem foglalkozom eleget Donival - vagyis akkor még Kismaszattal.
És sajna tényleg hulla voltam az elején, pedig segítség is volt, de Doni sokszor kelt éjszaka, nappal meg nem sok lehetőség volt a pihire...Kép
De most nem cserélnék senkivel Kép
És nálunk úgy tűnik bejött a "második gyerek nyugodtabb, békésebb, alkalmazkodóbb" elmélet Kép

Na, megyek, mert alig látok ki a szememen, nagy társasági életet éltünk ma...Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Nem nyert! Kép Más tipp?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Manóka?
Beet?
Johi?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló mindenki!

Moose: hurrá!!! Aztán kitartás, tuti nem egyszerű, mint ahogy a szülés sem fájdalommentes, de túl kell élniKép
Én most éppen nem látom az alagút végét, de majd jobb lesz!
Na, egyébként én is Bogárkát akartam példának hozniKép
Fic: engem most nagyon érdekelneKép Holnap, ha hagynak írok mélt.

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose, igen ez kozben nekem is eszembe jutott, h mondjam, h ugyan biztos nehez lesz, de nagyon-nagyon jo is! es ne parazz (lehetoleg) semmin, csinald ugy a dolgokat, ahogy jonak erzed! menni fog biztosan!!!Kép tenyleg NE aggodj!!!
ja, es igen, terrier mindharomban van. ugy ranezesreKép

Kokusz, mi is gondolkodunk, h jo lenne tobb nyusz, meg kisnyusz (na azert nem 65!). tavasszal talan. meg majd talan mas allatok is...Kép

Zsanci, Imi? Belusrol beszelunk, nem? persze tudom, h 9 honapos volt, ezert kezdte most a 10-et. a 9. mar lezarva...Kép vagy nem?

Fic, ja a ket szakallas nagyon csipi egymast, szeretnek fogocskazni, es kozben ugy csinalni, mintha szet akarnak tepni egymastKépKép

Zanza, ok. tavasszal is. hatha addigra mar mas is leszKép

Fic, Beet, Ildi, nevek? hat mar nem is tudom. de a hubertus pl. egy nagyon jo kis itokaKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet, ez jo volt, de mi az a randi? Kép

Bogarka, koszonom, akkor a szoptatasos felelemmel fordulhatok hozzad? Mikor rendelsz? Kép

Zs, szeretlek olvasni, nem veszed el a kedvem, szerintem ket sraccal alllllati nehez. Playmobilt is neztem, de a honlapjukon nem lattam kukasautot.

Ildi, en meg egyszer adok tapot, es mar marhara unom (mivel ugye csak altatasban fogyasztja el, es ujabban en is be szoktam vele aludni nyolckor, ugyhogy ha valamikor magamhoz terek, gyorsan megcsinalom es belenyomom, aztan alszom tovabb). Persze a vedono szerint meg allatisokaig kene ennie, de en mar csak azert adok neki, mert mostanaban kevesebbet eszik napkozben, plane delutan meg estefele, es ugy erzem, kene meg valami a pocijaba. Es nana, hogy nem mentek at anyoshoz, meg Timi sem apaval es kit erdekel, mit gondol, nehogy ezen ragodj! Ne vedd fel a telefont se (en csinaltam egyszer ket hetig, hasznalt!, illetve mostanaban is sokszor), akkor tutira nem fog idegesiteni.

Zanza, voltam, persze, mi erdekel? Es kepzeld a legutobbi uh-n a nodokinal nem ment a video es a hulye monitorjai meg pont ugy voltak elhelyezve, hogy en csak akkor lattam volna, ha teljesen felulok, ugyhogy aztan apat kertem, hogy meselje el, aki azt mondta, mindent teljesen jol lehetett latni, mire tovabb faggattam: "hat, volt keze, laba, koponyaja" Kép ez neki egy reszletes beszamolo, ennel mar a nyuszi is tobbet meselne Kép ja, tenyleg, kepzeld, tegnap mar mondogatta a "tita"-t is (tita persze nem orult neki annyira, mint mi, mert ujabban sokat nyuzza, leginkabb a farkat tepi mindig...)
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: