A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Hazaértünk Kép Az egy hétből 2 lett, de megvam az AUTÓM Kép

Semmi reményem a visszaolvasásra, remélem mindenki jól van!

Még kimosok-kitakarítok (Apa 2 hétig egyedül volt...), de azért igyekszem majd itt lenni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, milyen autó lett?

Votiv, gondolom a szállítók még tirpákok is voltak, de hát ők a szakik, és az ember ki van szolgáltatva nekik. Mi is megjártuk velük, keresztanyám 100 éves cseresznyefa bútorainak a lábát, fogantyúit törték le.Kép GRR.

Neet, milyen sósra gondolsz? Mert volt egy pár féle. Kicsi, falatnyi sajtos-sósnak receptjét tudom.
zanza

Votiv,
dejo, hogy ujra itt vagyKépKépKépKép HianyoztalKép Szallitok - nagyon durvaKép

Manoka,
sztem is Restore jot tenne.

Zanza,
haaat, olyan nekem is jo lenneKép Keressünk együttKép

Moose,
az meg mit jelent? Én (ujra)kezdö leszek spanyolbolKép

KépKép
fibi

Zanza: Dízel Punto

Votiv: Óteszegény... remélem kiosztottad őket és fizetik a soksok kártértést!

KépKép
oxigen
Györköny

na, Ju?
félve kérdem, h tetszett e???
tetszett?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Nem sokmindent láttam,értettem belőle.
Kler hol volt?Szóval igazán nem fogott meg a LOST
Kép

Juc
20170114224602

Juc!
A kler el volt rabolva! Kép Látod, ilyen izgi sorozat ez Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi, hűha, újabb Puntovics a csapatban. Én is szeretnék egyet, talán névnapomra kapok egyet.Kép
zanza

Bogárka!

ÉS ki és mikopr és miért?Vagy ezt nem tudjuk?Ezért izgis,mi?!
20170114224602

Oxi!
Jó, hogy újra itt vagy!!! Már sokan nagyon kerestek, akik elfelejtették, hogy hol vagy Kép
Éljen az új autó!!! Kép

Moose, Zsan!
Sztem nem egyféle sapiról beszéltek. A Moose-féle sztem az "űrhajós sapka", amit elvileg kb. egy hónapja a "pipis" is hirdetett Kép. A "sálsapka" meg nálunk az volt, ami olyan, mint egy körbesál, és miután ráhúztad a nyakadra a hátsó részét visszahúzod a fejedre, nem?

Ja, és skypeon bogarka0512 vagyok Kép De most csak a cset megy, mert a mikorfon bemenetét foglalja az erősítő dugója... bár már nem sokáig, épp ma lett beszerezve az elosztó Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Hosszú...ajánlom az rtl honlapját Kép

Dr. Zsan!
Egy kérdés: ha már nem folyós az orrfolyás, hanem szörcsögés van, akkor válthatok az allium cepáról a sambucus nigrára?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vazzeg! Ritkán írok és akkor is elszáll?!!!!!!!!!!! Kép

Szóval: holnap ha Bogyesz rekedtsége nem lesz szarabb, akkor megyünk Debrecenbe és anyukám csinál nekünk palacsintát Kép, ha viszont itthon kell maradnunk, akkor vissza tudok olvasni és írni is tudok majd.
Mindenesetre a mai lin. algebra vastagon megvan, jövő hét péntek újra vizsganap. Jól összejött Kép De aztán cska 22-én vizsgázom, meg januárban és kész a félév Kép
Neet, Te hogy állsz? Kép

Csajok, ne haragudjatok ám rám, ha nem jövök, nem ellenetek szól, csak egyszerűen már így is 1000034156 felé szakadok.
KEDDEN LESZ!!!!!! torna, mindenki jöjjön. És mit szólnátok egy szerdai MAYA-hoz? (jut eszembe; remélem Bogyesz nem betegszik meg, mert akkor se torna, se Maya Kép)

Na, bebújok apóca mellé.
Pussz
ada007

Maya jó ötlet! Csak ne szerdán! Akkor jön hozzánk a "fodrászunk" (na ki? Kép) megigazgatni Petra frizuráját...és akkor így mindketten kimaradnánk Kép

Na, de látom már mindenki elment alukálni, nem dumálok itt magamban...megyek én is

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

OK, ilyen eros babanetfuggo, mint en, akinek egyfolytaban egy csomo fontosat kell irnia, nem birja am kivarni, amig visszakapja a hozzafereset Kép Kulonbenis, lehet, hogy az adminisztrator elutazott sielni es csak ket het mulva jon. Szoval addig csinaltam magamnak egy uj felhasznalot, mint Ancsipancsi regen Mamapoc-t.

Bogarka, megvagy skype. Sapkatippet koszi, hugom reggel raallitom.

Fibi, de jo, ott talalkozunk? Kép (na ezt jelentette, dehat egy ujrakezdo ilyeneket tud, nem?)

Oxi, detokjoneked Kép Akkor ha osszeszoktatok kisverdaval, kezded is a munkat? Tudod, minket itt mind meg kell am masszirozni Kép

Mano, de minden oke kisbabaval? Csak unatkozott mar, ugye?
moose

Sziasztok Lányok!

Az én Doktornénim szabadségolja magát hosszabb időre és szeretnék kérni tanácsot tőletek, kihez menjek a következő vizsgálatomra, ami ugyan csak dec. 15. körül esedékes ámde dr. Kocsis szigorúan ágyba parancsolt, mert fájok, úgyhogy ha gáz van, akkor akár előbb is kéne egy doktor, hogy megnyugtasson. No, asszem ezt sikerült egyetlen mondatba összefoglalni. Lényeg, hgoy kit ajánlotok nekem a Szt.Imrében és ő melyik napon hánytól rendel? Mert most itt aggasztó a helyzet, elfelejtettem Kocsis Évát a nagy nyomoromban megkérdezni erről.

Köszi és minden szépet!

Indianyó

indianyo

Sziasztok!

Boldog névnapot KatánakKép

Mi meg köszönjük a köszöntéseketKép

Szüléstörténet:Kép
1998. nov. 24.-én este fél 8-korkezdtem érezni az összehúzódásokat, amelyek rendszeresen 10 percenként követték egymást. Aznap délelőtt mondta a védőnőm, hogy most már nyugodtan szülhetek, ugyanis nem találták a HbsAg leletemet és azt kergette már több hete, de ekkorra már feladta, így a lánykám 3-al több szurit kapottKép Tehát fájások, készülődésKép Mentőt hívtunk mert igen messze laktunk a kórháztól (Õrbottyán). Kb. 11-re értünk be a Szent Imre kórházba, megvizsgáltak, majd anyukámat elküldték, hogy még sokára lesz baba. Szerencsére az egyik barátnője a közelben lakik és oda ment addig. Én bevackoltam egy kórterembe (még a felújítás előtt) és jól elgörcsölgettem, meg sétáltam a folyosón hősiesen (ma már sajnálom, hogy nem kérdeztem meg az Ikea szobát, mint kiderült üres volt) teljes volt a pangásKép 2 óra körül kezdtem érezni, hogy kezd húzós lenni a dolog, már nem tudtam állva maradni a fájás alatt és Rejtőre sem tudtam odafigyelni (azt olvastam éppenKép) Szóltam a szülésznőnek (Terka) aki megvizsgált, majd mondta, hogy menjek vissza 4 órakor. Na, én becsületesen kivártam a 4 órát, még rá is húztam pár percet, pedig már 2 percenként jöttek a fájások, de nem mertem felébreszteniKép Akkor rárakott a ctg-re, majd az eredményt látva, kaptam egy beöntést-borotválást és irány a telefon. Õ hívta a dokit én anyumat (4.40-kor) egyszerre értek be 5.15-korKép Akkor mentem csak be az 1 ágyas (nem ikea) szülőszobába. Pont jött egy fájás miközben próbáltam felkászálódni az ágyra és a doki ezt látva elkezdte masszírozni a derekamat!!! Anyu még öltözöttKép Utána megvizsgált majd burkot repeszetett, figyelmeztetett, hogy innentől jobban fog fájni, hát... leírhatatlan a különbségKép Kb. 3 ilyen után éreztem az első tolófájást, jött is a doki, majd egy kis várakozás után lehetett nyomni. Még vitatkoztam is a dokival ké nyomás között, ugyanis egyszer azt mondta, hogy már csak két nyomás, a következőre meg azt hogy na még 3, én meg visszaszóltam, hogy az előbb kettőről volt szóKép A köv.-re kibújt a lányzó 3300g és 57 centivel, 5.45-korKép Akkor még vágtak, de nem volt utána gond vele, a varratszedést utáltam, de kibírható voltKép Mi még kaptunk naponta kétszer "lemosást" is. Szépen sorbanálltak az anyukák a kezelő előtt, amjd valamelyik ápolónő szép óvatosan leöntötte az alfelünket langyos (hipermangán???os) vízzel, nagyon jól esettKép Az akkori legszebb szobában voltam, négyágyas volt, de desing-ra úgy nézett ki mint a mostaniak.
A szopizás már nem volt ilyen álomi, de ez más tésztaKép

Na, megint megkaptátokKépKépKép

Jó éjt: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

na kicsit elkestem, de akkor eloszor a koszontesek:
Katalinoknak boldog nevnapot!
Pocak-lanynak boldog szulinapot, es a gratula a fiatal anyukahozKépKép
Belunak pedig szep 10. honapot (meg majd az osszes kovetkezot is)!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

es akkor a tobbi:

Moose, egyebkent nem olyan konnyu kinyiffantani egy egeret. te mar probaltad? tegyuk fel, h mar sikerult elkapnod, mit csinalsz vele? lefagyasztod elve (komolyan?)? eltaposod? zacskoba kotve vegignezed, ahogy vergodik (alaNeet)? kessel elvagod a torkat? stb.stb. de egy egercsalad sem egyszerubb ugy... tenyleg, amig nem eli at az ember, nem is hinne...Kép
egyebkent egyes laborokban a kiserletekhez szukseges egereket ugy halasztjak meg, h megfogjak a fejet meg a farkat es szetrantjak... nyekk. a gerincfolytonossag serulest szenvedKép
en meg ujabban mielott belebujok a cipombe, kirazom kicsitKép. a(z eddigi) legutolso eger-vackot egy regi cipomben fedeztuk fel... annyi elonye azert volt a dolognak, h kiselejteztuk a cipoketKép

Moose, megint. en nem szerettem azt a sapkat. de lehet, h az csak kesobb lett, h nem szerettem. mindegy. az utolso emlekem ez rolaKép
ja, es skype en is: recca_mamma Kép

Oxiek hazatertek, Votiv is ismet itt!! KépKép

Ada, LH-nak egeszseget, nektek meg sok palacsintat! ha mar ilyen ugyi vagy vizsgaugyilegKép

Indianyo, en sajna nem tudok segiteni, de a csajok jonnek holnap (ill. ma), es biztos mondanak okosat! addig is vigyazz magatokra es pihenj!!!

Coolio
recca

ja, az igert kepek.
hat a kutyakrol nem talaltam hasznalhatot. majd holnap keszitek nehanyat...
viszont addig is bemutatom nektek a macskankat.
o Guga, akitol nem felnek (elegge) az egerek:
pontosabban Guga es az almaKép

Kép

Coolio
recca

<font color="0000ff">Hát, megint eseménytlen volt az éjszakánk.
Ma délelőtt vásárolunk ajándékokat. Délután fel kell köszönteni pár embert, családi banzáj lesz.
Férjem még nagyban durmol, szegény mindig úgy kifárasztja magát hét közben... Azért fél 8 felé felült az ágyban és megkérdezte, hogy milyen nap van. Azt hitte, elaludt.
Megyek, főzök neki egy KV-t.

39+4</font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt! Kép

Pirus,
szegény Te, az biztosan nagyon fáj. ez most a poci miatt jött ki? és én drukkolok, h Szabolcs meggondolja magát és beforduljon a helyére!!! Kép

Moose,
én nem haragszom! mert igazad van, meg különben sem, hiszen már ismerlek, és tudom, h csakis okosítási szándékból írtad! Kép én is szeret moose!!!

Pocak,
köszi a sztorit! azért "így elsőre" nem is volt olyan rossz. Kép gratula mindháromhoz! KépKépKép

Oxi,
helló újra itt!

Ada,
LH-nak bulást, és remélem, már a palkók felé utaztok! Kép

Recca,
Guga szépséges cicó! Kép

Na L, mert Vincenzó hangosan kiabál a járókából, követelve a "tízórait". Adok neki, de előbb megzabálom!!! KépKépKép
Olyanokat kiabál, hogy áááááááá, meg ááóóó, meg egő meg babababababa KépKépKép

fic
ficánka

Moose,
az ujrakezdö azért kezdi ujra, mert többnyire mindent elfelejtKép Legalabbis en közéjük tartozomKép OKÉS, talalkozhatunk a tanfolyamon, jössz Te is?Kép

Indi,
Az en orvosom Balint Sandor, nagyon jo, csak nagyon elfoglalt, nem hiszem, hogy hamar kapnál idöpontot. A fia, Balint Balazs, csak a maganrendelö szamat tudom: 386-0700. A korhazban megmondjak, mikor rendel ott, tel.szamot nem tudok fejböl, de a honlapon talan fent van, most rohanok, mert indulunk Gárdonyba anyospajtasekhoz...
A többiek biztos segitenek jobban, meg ajanlanak mas jo orvost isKép Kitartas!!!

KépKép
fibi

Indi,
az én orvosom Szőnyi prof. is nagyon jó, magánrendelő száma: 356-1955.
ficánka

Lányok, ismét itthon Debrecenből (Ada, ezek szerint váltásban megyünk Kép), visszaolvasni ESÉLYEM sincs... majd azért megpróbálom Kép

Lindi,
Tunézia jól hangzik, de nekem túl drága Kép ha lenne pénzem Tunéziára, akkor azt hiszem, Egyiptomba mennék vagy Ciprusra vagy Krétára vagy Rodoszra Kép

Proone,
képzeld, azt álmodtam, hogy újra szülök, és te pont előttem szültél Kép azért addig remélem nem marad bent a baba... Kép

v
kisün

Kisün,
Kréta gyönyörűséges, ott "készült" Vincenzó, de kb. 2,5x drágább egy ugyanolyan kat. szálloda és a repülő, mint Tunéziában. Ez igaz Egyiptomra is, és oda sztem nagyobb gyerekkel érdemes menni, amikor már benne is megmaradnak a piramisok és a múmiák Kép Ciprus még Krétánál is húzósabb, de ott nem voltam, így nem tudok nyilatkozni. Tunézia tényleg nem drága!
ficánka

Fic,
én ezt mindmind tudom, és ha most mennék, D.-t nem vinném, mert ő még nem bírná a sokórás múzeum-rom-stb.-látogatásokat, amikor hüjeanyja próbálja kisilabizálni, hogy mi van a vázán Kép Nekem egyenlőre elég Horvátország, ha tengerpartra vágyom, délebbre inkább a történelem miatt mennék... Irak sajnos túl veszélyes Kép de fogok még sétálni Babilon utcáin!!!!
kisün

Moose,
teccik az új nicked Kép lemaradtam: miért dobott ki a rendszer???

v
kisün

Zanza: Zanzanapra erősen Puntovicsot kérj, akkor biztos megkapod Kép

Tunézia: Az út tényleg nem drága, de én nem voltam elájulva tőle, akkor inkább Kréta. Udvariasabbak, nem próbálnak rád tukmálni mindent, és legfőképpen tiszteletben tartják, hogy a gyereked a tiéd, nem nyúlkálják összevissza. Nem próbálnak átvágni minden sarkon, levakarhatatlanul. És nem tesznek ajánlatod rád a párodnál, hogy hány tevét-lovat-nemtommit adnak érted. Akár egy éjszakáért.
Ez gyerek nélkül még poénos is volt, de most nem mennék.

KépKép
oxigen
Györköny

Joido van? Setaztatok ma mar?

Moose (16)
moose

arra a kerdesre, "milyen fajtak ismerhetok fel az alabbi kepeken?", szinte barmilyen valasz helyesnek fogadhato elKépKép igy senki nem lohet nagyon melle...

nos. ok a kutyaink:
Fogi, aki mar 16(!) eves (mint Moose, ha jol latomKép)
Kép

Zorga, aki 7 evesen is ugyanolyan lokott, mint 2 honaposan volt:
Kép

Tira, a legnagyobb es legfiatalabb:
Kép

Coolio
recca

Moose, amugy jo(?) ido van. olvad...

Coolio
recca

Jó reggelt!
Itt van anyukám = én szabad vagyok, mint a madár. Kép

Moose! Mi az a 16?!?!?!?

KépKép
KépKép
lindicita

hat akkor mar ne maradjon ki szegeny nyuszi seKép
o Hubertus, akinek, remelem, jovore mar szep nagy kifutoja lesz:
Kép

Coolio
recca

"allatkertunk" bemutatasat ezzel be is fejeztem. remelem, nem untatok nagyonKép

Coolio
recca

Moose! Lehet gratulálni? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

aaa, rajottem!Kép a 16 nem ev es nem het! hanem honap!!! ma 16 honapos Nyul?! KépKépKép

Coolio
recca

Sziasztok!Moose:visitoztam az egérfagyasztós ötleteden!KépEz annyira gusztustalan...KépA kutyaneveléssel abszolút egyetértek,habár nálunk nevelésről szó sincs/pont mint a csjoknálKép/,szerencsétlen annyira eszetlen,hogy néha még ránk is csodálkozva néz,mint akinek fogalma sincs arról,mint is keres nálunk?!KépGabi

petergabi

Moose:a szívproblémát majd elmesélem,csak először összeszedem magam hozzáKép

petergabi

Ma 16 honapos a lanyom es 16 hetes a babam Kép

moose (16H es 16h)
moose

Recca,
én nem untam! Kép

Zanza,
asszem a tied volt, és érdekes, hogy csak te reagáltál a sós-kérdésre (avagy szelektíven olvasnéK??) szóval ha uncsi vagyok, ide írj inkább, ha ráérsz: neet kukac freemail pont hu, vagy citromail, az egyik mindig lefagy.. KÖSZI!

Votiv,
üdv back.

Juc, Kisün,
méltem nektek.

Este nálunk hatalmas pihékben hullott a hó, éjszaka bokáig ért a kertben, tök örültem. Reggel alig volt, most meg már nyomokban sem tartalmaz havat a kert. "Four seasons in one day"?
neet
neet

MOOSE!!!
NEKED POCAKOD VAN?????????????
Kép Kép Kép Kép Kép
neet
neet

Moose,
ha nem lövök nagyon mellé, annyira pocakos vagy, hogy majdnem a félidőnél vagy már?? Miért voltál ennyire titokzatos? Ennyire nem olvashattam szelektíven!!! Gratulálok és irígyellek!!! Kép
neet
neet

Moose, ez komoly???? es eddig titkoltad? huha, le kellett ulnomKépKép

Coolio
recca

Moose,
és ezt miért ilyen időpontban írod, amikor mindenki papázik vagy főz? Pénteken sokkal többet "unatkozunk"... Kép ÉS hogy vagytok? Írj már, mert szétszed a kíváncsiság!!
neet
neet

Moose,
írj már, vazzeg!
neet
neet

En nem fozok. A rendeles meg hamar megvolt Kép Kivancsi voltam, mit szoltok, ha most szolok Kép
moose

OK: elmeletileg majus 12, meg nemtom, hogy sracom vagy csajom lesz, hetfo reggel kene afp verszivasra mennem, aztan talan ket het mulva uh, tehat lehet, hogy meg iden kiderul a neme es akkor megigerem, hogy rogton szolok, jo? Kép
moose

Moose, hat en elegge ledobbentem! de tokjo meg gratula meg minden!Kép
de nemreg meg azon filoztal, h belevagjatok-e, meg nem kestetek-e mar le a nemistudommirol. aztan kozben meg mar... hat ez nagyon rejtelyesKépKép

Coolio
recca

MOOSE,
ez nagyonnagyon fantasztikusan jó hír!!!! KépKépKép
kisün

Moose:GRATULÁLOK!!!És én is irigykedek,mint Neet.KépEzek után biztos,hogy kiváncsi vagy a történetünkre?

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: