2005.11.25 11:44

2005.11.25 12:28
.A legnagyobb különbség a magas ill.alacsony ingerküszöb,valamint a fejformájuk.A miénk túlvészelte Orsim eddigi 11évét,aludtak egy kosárben,beöltöztette a barbis cuccaival,stb.Szegény most kezdi előlről Dorkámmal
.Hihetetlenül jól tolerálja a gyerekeket,soha egy kétes mozdulata sem volt.Inkább arra kell figylni,hogy túlságosan félti,vigyázza őket.Amikor kölykei voltak akkor az utcán senkit nem engedett közel Orsinkhoz.Pont ezeket írják egyébként a szakkönyvek is.Ettől függetlenül annyira" brutális",hogy simán betörtek hozzánk!
Mentségére legyen mondva,hogy lefújták ideggázzal és 2-3napig le volt bénulva.2005.11.25 12:35
szegény Blöki

2005.11.25 13:08
Viszont amikor közölte velem, hogy vasárnap találkozunk ha addig nincs semmi, Brúnó úgy gondolta, hogy majd ő eldönti mikor akar találkozni a dokival és a gondoltatot tett is követte
2005.11.25 13:32

2005.11.25 13:59
Az baj, ha annyira jámborak, mint a báránykák? Mert az anyjuk ilyen.
2005.11.25 14:27
2005.11.25 14:48
Ma voltam a dokimnál, mert éreztem, hogy valami nincs rendben, meg a rákszűrés is aktuális volt, így derült ki. A csudába is! 

Most kúpozhatok meg kenegethetem magam

2005.11.25 15:13
Miert nem szallitjatok a ragcsalokat egy hullotulajdonoshoz, vagy valami allatkereskedesbe, es akkor legalabb a szep, nagy, okos kigyok jollaknanak veluk
Persze ne a mergezetteket vigyetek! Bar akar... en ugyanis nem szeretem a kigyokat.
Egyetertek Macskanyuval, a nevelesen, illetve nem nevelesen mulik a dolog. Egy kutya magatol nem lesz agresssziv vadallat. Talan csak ezek a direkt viadalra tenyesztett idegbeteg szerencsetlenek, de nem is annyira a pitbull, inkabb a bandog. Meg lehet, hogy van meg valami.
) es ha szereted a staffordshire terriereket, akkor tessek felismerni oket! Figyelj, az FCI tiz fajtacsoportba sorolja az elismert fajtakat. A 3as fajtacsoport a terrierek, ezen belul 3as szekcio, a bull tipusu terrierek ( http://www.fci.be/nomenclatures_detail.asp?lang=en&file=group3#section3 ): 2005.11.25 15:30
2005.11.25 15:59
mert a sima kotott kevesnek bizonyult, az egyujjasoktol meg sirogorcsot kap a gyerek.
ha rohadthideg lesz, akkor siman a kertben is, mondjuk a ruhaszaritora csipeszezhetned oket, azt mostanaban ugysem hasznalod, igy Marci nem nyalogathatna ossze. Sot, ha szamozott kis piros zacskokban csipteted fel oket, akkor tokjo adventi naptar lenne beloluk, odaadhatnad egy "kedves" rokonnak vagy ismerosnek
allatjo, nem? de azert mondd meg, hogy ne egyek meg, csak mondjuk ragasszak hajcsatokra vagy ilyesmi, mert kicsit mergezettek 
2005.11.25 16:17
2005.11.25 16:23
Ha nem szedem be, lehet, hogy most is itt kínlódnék. 2005.11.25 16:45
Es azt nem mondtak a dokik, hogy mi okozta ezt?2005.11.25 17:50
és van net
szóval minden fontos dolog megvan, a többi részletkérdés

2005.11.25 18:03

ez a pecsvörk nem túl szapora! én is festettem már pohárkészletet, és nagyon szépet lehet, csak egy a gond, nem szereti a mosogatógépet. konkrétan lejön. de ha nincs ott a háznál, ahová szánod, akkor no problem!
micsoda szemétség az ilyen! remélem, egyszer az illető is kap valakitől egy adagot az arcába!
de tényleg, meg fogom nézni!

valami kártérítés, perecske, ilyesmi? annak örülök, h a fontos dolgok megvannak, és h Istinek tetszik az ottlét. vízszerelő és takica ügyben azért nem írtam semmit, mert akit mondtak András szülei, azok nem igazán jók, szóval ők sem ajánlgatták nagyon. ügyes és talpraesett csajszi vagy Te, minden menni fog, és karácsonyra biztosan minden elkészül. ha tudok segíteni, szólj! 2005.11.25 18:24
Meglátod, Ti is hamar megszokjátok a nyugit, a csendet, a jó levegöt
A proffal és Icával megbeszéltük, hogy elvileg nincs akadálya a faros szülésnek, ha minden feltétel adott lesz és nem lábtartásos a baba. Szabolcs még mindig nem fordult meg. Dec.19-én megyek újra, akkor lesz az elsö CTG is

és Ő kifejezetten szobakutyus. 2005.11.25 18:38
Dejohogyitt! Epp most hianyoltalak. Orulok, hogy jol erzitek ott magatokat, de ezekkel a szallitokkal tenyleg kene valamit csinalni. Apafejed nem intezte el oket? Legalabb ird meg itt, kik ezek konkretan, nehogy valamelyikunk szinten oket penzelje
az a baj, apaval olyan gyorsan kell vasarolni, most is azt mondta, mielott bementunk, hogy negyedoram van az egesz brendonra...
moose szeret Fic
tudod, cupp meg minden 
2005.11.25 18:43
Tehát tessék venni restore-t, ami rendbehoz, itt a hirdetése a bal oldalunkon, egy piros doboz, amin egy baba van. ráklikk, és már tudod is, hol lehet venni!!!
egyszer véget ér a lázas ifjúság...
2005.11.25 20:20