A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Brill!
Hát igen. A kisördög mindig ott van a nyomonban... Kép Tényleg nem merek hinni a tesztnek. Biztos a sors keze volt a dologban, lehet, hogy meg akart védeni a korai csalódástól. Elég nagy csalódás lesz majd a mensi... Kép De amíg nem jelentkezik, addig remény van! Kép

Wish!
Sajnálom. Kép Pedig azt hittem, lesz egy újabb csoda. Majd legközelebb!!! Kép

Monyóka, Kivi, Juno és többiek Kép
Köszi a drukkokat, kíváncsi vagyok mennyire jutott el a "célszemélyig"... Kép

Móni!
Fel a fejjel! Hidd el, hamarosan Te is a babások között leszel. Kép Csak a sors akarata szerint türelmesen kell várnod a babára! De ami késik, mint tudjuk, NEM MÚLIK!!!! vagy inkább mondjam azt, hogy NEM MARAD EL!!!!! :o

Dido!
Biztosan ez lesz a jutalmad! A sors gondoskodik róla!!!! Ezt elhiheted! De aztán nem megijedni, amikor a dokibácsi közli, hogy "hoppá, ketten (hárman) vannak"... KépKépKép

Sok puszi
Zsu

Zsu
valér

Ez küldöm minden már babásnak és leendő babásnak! Kép

Kép

Zsu
valér

Bizos a Mikulás most azon tanakodik, kinek is vigyen babócákat az idén! Kép Hátha a Mikulás bácsi minket is megszán, egyelőre még csak zebrácska formájában, de hoz kisbabát!!! Kép

Kép

Zsu
valér

Lányok!

Végre megtaláltam a párom DVD-i között azt, amin kb.400 babás képünk van! Ha tudok, mindig teszek fel, hisz szerintem ezektől mindannyiunk kedve sokkal jobb lesz! Kép
Most utolsóként íme az én kedvecem:

Kép

Én pont ilyennek képzelem el a még meg nem született Lilimet! KépKép Olyan édi, nem???

Remélem boldog perceket szereztem a képekkel mindannyiótoknak! Kép

További szép délutánt! Kép
Zsu

Zsu
valér

Ezeket nem hagyhattam ki!!! Kép

Íme a fiús kismamik ajándéka természetesen alkalomhoz megfelelően "csomagolva"... Kép

Kép

De a kislányos kismamiknak is van egy meglepim! Kép Íme:

Kép

Na jó, mára ennyi, eldugulok... Kép
Zsu

Zsu
valér

Köszönöm a névnapi köszöntőket!

Látjátok, lányok. 2 hete úgy éreztem, hogy a névnapomon kell tesztet csinálni. Azért, mert szerdán csinált egyet a nőgyógyász, és ott már erős a csík. Megspórolhattam volna magamnak 1 hét izgalmat. Bár nem állítom, hogy megnyugodtam. Még mindig nem fér a fejembe.

Türelmes leszek még 2 hétig. Akkor kell visszamennem a dokihoz. Kb. 6 hetes leszek addigra. Ha már látni fogom, el is hiszem.

Puszi mindenkinek, holnap melózom, ha lesz itt valaki, dumálhatubk:

Kati
Vendég

Sziasztok!

Katik Kép Kép Boldog Névnapot!!! Kép

Új zebrásoknak nagy-nagy gratula Kép, remélem Mikulás és Jézuska hoznak elég zebrát, hogy ne szakadjon meg a sor! Kép

Újak Kép Üdv!! Kép

Valér Kép Neked megy a drukk Kép

Móni Kép Neked is, hogy minden jól alakuljon az inszemhez Kép

Duddu Kép Hajrá a kicsikkel Kép

Mindenkinek, aki aggódott Kép, azért igyekeztünk ám a hétvégén, bár fájós lábbal nem volt könnyű...Kép

Kellemes hétvégét, remélem hétfőn újabb jó hírekre jövök Kép

Réka
korek

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a sok-sok szépet és jót, amit írtatok!
Most nem tudok többet írni...

KatikKép
Boldog névnapot!!!

Kellemes hétvégét

Puszi

Unique

KépKép
unique

Lányok Kép nagyon köszönöm a szép soraitokat, bárcsak többet tudnék ide is írni. Egyszerűen lehetetlen Kép.

Kivi Kép nagyon örülök, hogy látlak megint itt, remélem újult erővel és elszántsággal sikerül tovább menni. Sikerülni fog! Én se hittem sokáig, mostanra sikerült elhinni. Kép Épp most szültem volna novemberben, a természet kárpótolt. Remélem mindenki mást is fog minél előbb Kép

Kati Kép nem ismerlek, de egyidősek lehetünk, nekünk 6-án kell visszamenni az első UH-ra. A nyári topikban biztosan fogunk majd találkozni. Kép

Wish Kép sajnálom nagyon, hogy nem kaptatok csodát most. Pedig olyan jó lett volna. Szívemből szorítok nektek, hogy mielőbb kismami legyél...

Unique Képszép kismami vagy, valahogy megláttam a régi írások között, és a lányotok is nagyon szép a képen. Már várom a mi hasonló képünket Kép.

mindenkinek sok sok kitartást, a Mikulástól és a Jézuskától, a nyuszitól, szülinapra és névnapra, valentin napra Kép stb. évek óta babát kértem. Nektek is jut belőle bőven, olyan sokat kértem már Kép. Küldöm a zebracsordát, jó?

Puszi
Noémi
Vendég

Én is boldog névnapot szeretnék kívánni! Kép

Küldök Mindenkinek én is egy igazi Õrangyalkát!
Kellemes hétvégét!
Kép
puszedli_24

Szia NoémiKép

Ismerjük egymást. Egyszer én kérdeztem, hogy 22 éves vagy? Azt írtad, hogy a 22 a szerencs számod.Kép

Mikor volt az inszemed? Én kiszámoltam, hogy nov 4-én eshettem teherbe...
Dec.7-én megyek ultrahangra, akkor lesz kb. 6 hetes a Mazsolám! Ezek szerint a tied is. Ez szupi!Kép

Írjál ide is néha nekünk, hogy tudjuk mi van veletek.

Amikor a másik topicban megírtad a jó hírt, itt tudósítottam a csajokat az eredményedrőlKép. Remélem nem haragszol érte.

További jó hétvégét mindenkinekKép

Kati
Vendég

El is felejtettem. Tegnap reggel voltam HCG vérvételen. Délután telefonáltam az eredmény miatt.
Azt mondta az aszisztensnő, hogy 1470 valami/óra. Kérdezem tőle, ez mit jelent?Kép

Válasz: "azt, hogy POZITÍV" KépKépKép

Pont kocsiban ültem, pár percig úgy vigyorogtam, mint a tök. Azt hiszem, ekkor tudatosult bennem ez az egész.Kép

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok!

Lányok, először is, ma csináltam tesztet, és negatív volt. Kép Persze nagyon lesújtott az eredmény, de azért örülök is neki.... Hogy miért, az mindjárt kiderül!

Azt hiszem, ez lesz az utolsó jelentkezésem. Ma ugyanis a férjem közölte velem, hogy szeretne elköltözni, tehát elhagy!!! Kép Azt most nem szeretném részletezni, hogy miért, de úgy néz ki, nem fog megszületni soha az a baba, akiről én (kezdetben mind a ketten!) mindig is álmodtam... Kép Olyan nagyon rosszul érzem most magam!!!! Pont ezért, azt hiszem a topicos "életem" is eddig tartott. Nem hiszem, hogy ide tartoznék most már ezek után! KépKépKép Így Réka, légy szi vegyél ki a táblából! KépKép Persze néha azért benézek, hogy mi újság, van-e újabb zebrás és hogy milyen csodás babáitok születtek... Kép

Mindenkinek nagyon sok boldogságot és sok-sok örömet kívánok a picikhez! Aki még nem babás, annak mielőbbi babásodást! Nagyon sokat fogok gondolni Rátok, és drukkolok, hogy összejöjjön az, ami nekem nem sikerült...

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Ja még valami:

Köszönök mindent Nektek! Nagyon jó kis csapat vagytok! Kép

Zsu
valér

Valér!

Hát az hogyan lehet, hogy egyik nap még pozitív tesztről álmodsz, másnap meg külön mentek?Kép

Mint egy pofon, úgy ért ez a hírKépKépKép

Azért néha írj, hogy hogyan alakul a sorsod! Engem érdekel!!!Kép
Emilt is írhatsz, ha gondolod, megadom a címem.

Puszi, Kati
Vendég

Zsu!
Mi még -azt hiszem- nem "beszéltünk", de nagyon szomorú, amit írsz. Sajnálom!
Legyél erős!
Neked valaki mást - sokkal jobbat - tartogat az élet!
Erőt kívánok, egészséget, és azt, hogy találd meg a boldogságot!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Bocsi, lányok, de ha lehet, kiöntöm Nektek a lelkem még egyszer - utoljára. A családomnak nem akarok még szólni róla, hisz az öcsém így is elég nagy gondot és aggodalmat jelent mindenkinek... Kép Így akkor Ti maradtatok...

Köszi lányok a vigasztaló szavakat! Kép Irtó jól esik ám!!! Kép

Hát ez van. Kép Tegnap még azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy babánk, ma meg itt vagyok, lassan olyan egyedül, mint a kisujjam! Kép

Õszintén szólva nem újkeleti ez a probléma, de most robbant ki a férjemben... Azt én sem értem, hogy miért ment bele a babaprojektbe, ha tudta, hogy irántam táplált érzelmei már nem olyan "lángolóak", mint korábban. Kép

Nem tudom, mi lesz ezután. Azt mondta, szeretne még addig maradni, amíg nem talál magának albérletet. Ez egész egyszerűen felfoghatatlan!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép Darabokra hulltam szét! Erősnek kell lennem, tudom, de nagyon nehéz!!! Kép De megoldom, majd lesz valahogy (hisz olyan még nem volt, hogy sehogy se legyen Kép )! A legkétségbeejtőbb azonban az, hogy én még mindig kimondhatatlanul szeretem!!!! Én hülye... Kép

Na ez van... Soha nem gondoltam volna arra, hogy pont ő lesz az, aki "lelép". Hisz jó néhány évig "harcolt" értem, nem adta fel, várt, várt hosszú éveken keresztül, míg végre igent mondtam az 5 (!) évvel korábbi mozimeghívásra! Kép Olyan szépen alakult aztán minden. Szerettük egymást, boldogok voltunk és most itt állunk. Kép Bár őszintén, én még mindig abban reménykedem, hogy meggondoja magát és nem megy el, vagy ha el is megy, hiányozni fogok és rájön, hogy "kellek" neki! Talán ez tart életben most is.

Hát ennyi.

Kati!
Aranyos vagy, hogy érdekel a sorsom, ígérem, majd néha jelentkezek. Olvasó üzemmódban azonban itt leszek mindig Veletek!!! Kép

Üdv
Zsu, aki, hogy leírta mindezt, máris jobban érzi magát Kép

Zsu
valér

Szia Valér!
Két hete írtam ide először. Azóta nem. De ez a hír annyira elszomorított, hogy muszáj írnom. Rettentően sajnálom, ami veled történt. (tudom, hogy a sajnálatom/sajnálatunk nem vígasz neked, de reméljük erőt ad az újra kezdéshez.) Valóban furcsa, hogy a férjed "belement" a babaprojektbe és aztán elhagy. Ez nem megy a fejembe. Légy erős és kívánom, hogy olyan párod legyen, akivel hamarosan babátok lehet.
Gratulálok az új zebrásoknak (Kati76 és Noémi22)
Sziasztok!

Kép

Kép
syrynx

Syrynx!Kép

Köszi a gratulációt!

KatkaKép, druszám, hol vagy?

Nagyon kihalt ez a szombatKép
Vendég

Szia Zsu!

Teljesen letaglózott, amit írtál és nem hiszem, hogy most bármi megvígasztalhatna. Kép
Azért jó, hogy jobban vagy kicsi attól, hogy kiírtad magadból! Nem csodálom, hogy még nem teljesen tértél magadhoz!
És nagyon-NAGYON sajnálom, hogy nem tudhatunk a babára várók körében.
Ha egy kis lelki segélyre lesz szükséged, tudod az e-mail-címem. Szívesen hallok rólad és írok magunkról és a topiklakókról. De ha csak kiöntenéd a szíved, akkor is írjál nyugodtan! Kép

Veled vagyunk!

réka
Vendég

Lányok!
Most kicsit lemaradtam és most sem igazán tudok visszaolvasni, mert lassan indulok fellépni.
Azért egy táblát dobok Kép

Kati!
Mostmár, hogy a HCG-d is nagyon POZITÍV, adhatok egy zebricseket? Vagy már egyenesen babát szeretnél az UH után?

Szép hétvégét mindnekinek!
réka
Vendég

Szia Duddu
Szia Kati76
(ha még itt vagytok...) hétköznap nehezen tudok jelentkezni, mert dolgozom, bár munka közben is bele -bele pillantok a topikba.
Asszem a következő napokban meg kéne látogatnom a doki bácsit. Már vagy 1 hónapja égető fájdalmat érzek a jobboldalamon. (nem tudom mi ez? vakbéla vagy petefészek probléma, egyik sem jó) máskor is fájt már, de nem ilyen gyakran és nem ilyen intenzitással.
Amikor augusztusban a projekt megkezdése előtt a nődokinál voltam, csak rákszűrést csinált és kenetet vett. ott nem volt semmi probléma, igaz akkor nem is fájt az alhasam.
ez van, remélem hamar elmúlik.
Üdv
J

Kép

Kép
syrynx

Egye fene! Jöjjön az a ZEBRA!Kép
Vendég

SyrynxKép

Mi ez a titokzatos J betű az üzid végén?

( csak ha nem titok )

Kati
Vendég

Egyszerűen
Julia
(persze hogy nem titok) az az igazság, hogy nem nagyon szoktam topikokba írni és még furcsa az egész.
Juli

Kép

Kép
syrynx

Valér Kép el sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet. Mindenképpen beszéld ezt át a pároddal, ne engedd, hogy csak úgy lelépjen. Biztosan van valami oka, hogy egyik percről a másikra így megváltozott. Nincs veszítenivalód, csak ő. Próbáld meg, nagyon drukkolunk. És tényleg tudósíts magadról, bár én nem nagyon ismerlek, de a többieknek is itt egytől egyik hiányoznál.

Kati Kép de klassz! Nekem okt 28 volt az utolsó mensi, de nem tudom mikor volt inszem, várj, ki kell számolnom ... őrület, hogy elfelejtettem Kép, november 8, kedd, asszem. Igen. Szóval, tényleg kb. egyidősek vagyunk, te néhány nappal előttünk jársz már. neked is fáj a hasad? Nekem iszonyúan szokott, furcsa. Csak akkor nem fáj, ha ülök, vagy fekszem. Kép Igen, 22 a szerencseszámom, milyen jól emlékszel Kép.

Duddu Kép klassz, hogy nálad van a táblicsku, remélem, hogy hamar át kell adnod valakinek, mert zebrát adsz a neved mellé Kép.

Puszi
Noémi
Vendég

Syrynx!
Nyugodtan maradj inkognitóban, ha úgy könyebb.... Kép

Junko, Brill!
Annyit azért sikerült visszaolvasnom, hogy egyikőtök sem hozott túl sok jó hírt. Azért remélem, nem rendel túl sok türelemre kényszerítő időszakot nekünk a sors!! Kép Kép

Köszi kérdéseteket, az iskolai bemutató szuper jól sikerült. Úgy kezdődött a főpróba, hogy előtte kb. 10-en külön-külön odajöttek hozzám és elnézést kértek, hogy előző nap olyan rosszak voltak. Aztán mikor eljött az ő idejük a legrosszabb gyerekből is olyan szégyenlős kis betoji lett, hogy úgy kellett biztatnom őket, hogy ügyesek és menni fog. Utána (mint pár napja kiderült) az egész ünnepélyt nekem kellett levezényelnem játékokkal, táncházzal, mondókákkal...stb. De mindent sikerült megoldani és igazán boldogan jöttem el. Kép
Eddig is tudtam, hogy tanítani szereték kicsit aktívabban, mostmár viszont biztos vagyok benne!
Nincs annál szebb, mint aszisztálni a kisördögök angyallá válásában! Kép Kép

Puszi:
réka
Vendég

És a tábla:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Noé!
Nagyon köszi Kép, bár így lenne... de azért az még egy kicsit odébb van... Kép
Én is minden csupa jót kívánok Nektek!
Te jó ég! Lehet, hogy még nem gratuláltam?
Hát akkor GRATULÁLOK!!!
réka
Vendég

Köszi lányok a vigasztaló szavakat! Kép Ha kell, ha majd nagyon vesztem érzem, magányos leszek, ígérem igénybe veszem az emilcímeket és írok Nektek! Előre is köszönöm a hatalmas lelki támogatást! Kép Olyan aranyosak vagytok! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Befogadtok?

rövid bemutatkozás:
Kecskemét, 29 év, 3 hónapja szeretnénk babát, PG-53-at, és Babymark-ot használok.

minden pocaklakó birtokróla irigykedek és nagyon szeretnék hozzátok tartozni.

Ági
kocsisné

Valér!

Komolyan mondom, még a víz is levert, ahogy írod... Mi okozta vajon ezt a hatalmas pálfordulást? Ne haragudj, nem szeretnék indiszkrét lenni, de rettentő fájdalmasan érintett engem is, beleképzeltem magam a helyedbe... Kép Mert számomra is felfoghatatlan, hogy egyik nap azt mondja, hogy oké a babaprojekt, másnap pedig... Nem találok szavakat.

Nem tudom, hogy most mit írhatnék, ami egy kicsit jobb kedvre derítene, mindenesetre remélem, hogy azért nem hagysz el bennünket végleg, azért meg rettenetesen drukkolok, hogy minél előbb találd meg azt, aki az életedet teljessé teszi!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Valér!

Szerintem se add fel és meg kellene beszélnetek, mert az ismerőseim között sokan szétmentek az elmúlt 2 hétben. Szerintem biztosan köze van az időjáráshoz. Én is észre veszem magamon, hogy kicsit befelé fordulok.
Az is lehet, hogy a Párod magától rájön, hogy hülyeséget csinál.

Légy erős és fel a fejjel!
És sose feledd, mindennek megvan a miértje!!!

Puszedli
puszedli_24

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon sajnálom!Kép
Fel a fejjel, mi itt leszünk Neked!

Az új zebrásoknak gratulálok!!!Kép

A Katiknak utólagosan is BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

valer nagyon nagyon sajnalom.Talan igy mostmar jobb is hogy nem lettel most zebras,mert lehet akkor egyutt maradtatok volna a gyerek miatt annak meg ugye tudjuk sosincs jo vege.
Tenyleg sajnalmKép

Kép
monyoka

Valér,
Nagyon sajnálom, hogy igy alakult, de én is azt gondolom nincs veszve minden.
Saját bőrömön és a barátnőimén tapasztalvaKép: ha 100%-ig komolyan gondolná, akkor már lenne albérlete.
Talán meg tudjátok oldani. Drukkolok, hogy minden jól alakuljon.

wish

Valér!

Annyira megérintett ami Veled történt,még mindig borzongok.Könnybe lábadt a szemem!Kép
Tudom hogy ilyenkor semmi nem segít,csak azt szeretném hogy tudd én gondolok Rád és szorítok Neked hogy renbe jöjjön az életed!
Tiszta szívből küldök Neked egy nagy csomó pozitív energiát!!!!!!!!!!!!!!!

Sysy
sysy77

Szia Ági!
Üdv köztünk. Látom még senki nem jelzett vissza neked. Micsoda kérdés, persze hogy befogadunk...
igaz lányok!!!???
Ilyen késői órán nem szoktam netezni, csak most jöttem haza osztálytaliról és kíváncsi voltam, hogy azóta volt-e ujabb hozzászólás.
15 éves osztálytali volt, és már a 80% -nak van gyereke. Remélem mire a következő lesz, én is közéjük tartozom majd.
Valér!
Mennyi ideje vagytok házasok? Nem lehet, hogy a babaprojekt miatt "rezelt be" a párod, lehet, hogy csak a te kedvedért mondott rá igent és igazán még nem is akarta?? Nem sok infot írtál, bár biztos nehéz erről írni. (ha albérletbe akar menni, akkor az én olvasatomban azt jelenti, hogy nincs harmadik személy, vagyis egy másik nő, akihez mehetne. akkor még van remény, hogy helyre jöhet a kapcsolatotok.)
syrynx

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt!

Nagyon köszönöm lányok, hogy írtatok és vigasztaltok! Tényleg nagyon nehéz... Kép

Hát igen, albérletről beszélt, ami azt jelenti, hogy NINCS harmadik személy, ez mondjuk nem is illene hozzá! Õ nem az a típus.

Tegnap este hosszan beszélgettünk, sőt amíg délután a szüleinél volt, addig írtam neki egy levelet, amiben leírtam az érzéseim és a gondolataim... A levél elolvasása és a beszélgetés után arra lyukadtunk, hogy még egyszer megpróbáljuk. Egy valami azonban van, amit senki nem tud: egy "hobbi". Erről itt nyíltan nem szeretnék beszélni, mert ez kicsit kínos lenne... Úgymond ezt a "hobbit" nem lehet velem összeegyeztetnie. Tudom, hogy el sem tudjátok képzelni, hogy miről is lehet szó, átélni azonban egyenesen borzalmas!!!!!!!!!! Kép Talán emilben leírom és akkor sokkal világosabb lesz, meg tudjátok értenie...

Köszönök mindent még egyszer
Zsu

Zsu
valér

Ági!
Üdv a csapatban! Mielőbbi babásodást! Kép Jó helyre jöttél, itt egy csomó kedves, segítőkész csajra találtál, kik mindenben fognak Neked segíteni - ha tudnak! Kép

Zsu

Zsu
valér

Zsu!
Kívánom, hogy ne az legyen , ami nekem soraidról eszembe jutott!
Jó döntést hozz!

Kép
Kép
zsazsóka73

Valér!

Most nem tudok mit mondani, ezt nektek kell megoldani. Most kemény lesz, amit írok, de azt is neked kell eldöntened, hogy egy kapcsolatot kompromisszumokkal újra kezdesz, vagy tiszta lapot nyitsz. Én drukkolok, hogy jó döntést hozz, és imádkozok érted!

Kocsisné Ági!

Üdv itt, írj magadról egy kicsit, hogy megismerjünkKép

Lányok!

Most már igazán küldeném tovább a rókákat, mert még mindig nem tágítanak. Kinek küldhetem?Kép

Juca

tjuca

Valér!

És még valami. Semmi sem megengedhető egy kapcsolatban, ami bármelyik felet megalázza!!!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Miii vaaan??????
Úgy éreztem már tegnap óta, hogy ígéretem ellenére be kell nézzek, mert nagy hír vár...
Hát stimmel...de nem így gondoltam!
Zsu!
Sajnálom!Kép Látom, azóta átbeszéltétek már a dolgot...Erősnek kell lenned, bár szerintem az vagy!!!
Nem tudok és nem is lehet ilyen helyzetben mit írni.Bizakodom, hogy a jó megolást válasszátok...
Késöbb jövök...Most magamhoz kell térnem!

Brill Kép

Kép
brill

Kné Ági!
Üdv itt!
Bocs, de az első olvasásnál annyira Zsura koncentráltam, hogy "átfutottam" Rajtad...

Brill

Kép
brill

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a fogadtatást.

Kértétek, hogy írjak többet magam/unkról. Én szívesen írok, de most olyan leszek,mint egy jó politikus, hogy "kérdezzetek" Kép

Szóval: pedagógusok vagyunk én is és a párom is. A páromnak most elsős osztálya van, általánis iskolában, én meg igazgatóhelyttes vagyok eg ymásik általánso iskolában. Igazából nehezen adtam fel a karriert a baba miatt, de most már nem érdekel a munka,csak az, hogy lehessen egy babánk. 3 éve vagyunk házasok. Úgy terveztük, hogy majd szeptemberben babaprojekt, aztán pont a tanév végére,bizonyítványosztásra megszületik a picur (akkor leszek egyébként 30 éves is). Na, de ez eddig nem jött össze. Augusztus óta próbálkozunk. Az első hónap után elkente a természet a számat, romba dölt a maximalista álmom. A párom akkor azt mondta, hogy nem baj, az volt a főpórba, de azóta már a premier is lement, mégsincs pocaklakó. Tudom, hogy türelem meg türelem, de akkor is. Kép Nektek, zebrásoknak hány hónap után jött össze?

Valér, rossz,lehet az amit, átélsz, így ismeretlenül sem szeretnénk a bőrödben lenni. Kép (vigaszmosoly)
kocsisné

Ja, ami elmaradt:

Javítás: általános iskola

és az aláírás:

Ági
kocsisné

Sziasztok!
Zsu!
Sajnálom a történteket és "szorítok", imádkozok, hogy helyesen dönts.
Katik!
Isten éltessen sokáig névnapotokon!Kép
Bogi
dbogica

Sziasztok.

Udv agiKép

Zsu ujrakezditek?kivanom hogy sikeruljon tisztazni a dolgokat.A hobit nem tudom micsoda.
En csak a ferjed helyebe tudom kepzelni magam mert engem soha en viszont mar elhagytam a parom.Azaz elkoltoztem.Aztan leultunk megbeszeltuk a doplgokat,mindketten valtoztunk es azota egyutt vagyunk.Tehat en azt mondom hogyha mentheto a dolog akkor mindenkep probald meg.
kitartas.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Szia Ági!
Üdv. a csapatban. Hát persze, hogy befogadunk. Jó, hogy írtál magadról. Hát ezeket a hónapokat mi is átéltük, de sajnos többünknek nem 1-2 hónap alatt jött össze. Majd nézd meg a táblánkat, abban látni fogod.
De hogy valami vígasztalót is mondjak - saját tapasztalatom alapján -, ahogy telik az idő, egyre jobban megy a türelem. Szóval nagyon sokat lehet tanulni a "várakozás" hosszú ideje alatt. Kép
Kívánom, hogy neked ezt ne kelljen ennyire megtanulnod és hamar babásodj!

Zsu!
Jó, hogy írtál és örülök, hogy közösen próbáltok megoldást találni a problémáitokra. Szerintem ennyit azért nyilván ér a házasságotok!
Sokat gondolok Rád!

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: