Lányok, bocs, de megint panaszkodni fogok
Most teljesen ki vagyok készülve fizikailag és kétségbe vagyok esve, muszáj legalább kiírnom magamból.
Este Leona elaludt 8-kor, 10-kor felébredt és legközelebb fél 1-kor aludt el. Ezután felébredt 2-kor, 3.20-kor, 4.50-kor, 6-kor és végül 7.50-kor.
Minden ébredésekor felébredt rendesen és 20-30 percig tartott, mire elringattam.
2-kor úgy megszédültem -vele a karomban-, hogy nekiestem a falnak. Mi van, ha nincs ott a fal? Elvágódok?
3.20-kor megszoptattam és nem voltam hajlandó felkelni vele, hiába sírt. Robi felkelt, Leona meg csak nézelődött nála, esze ágában nem volt elaludni. Akkor mégis felkeltem és 10 perc múlva már az ágyában aludt.
Miért csinálja ezt?
Annyira szar, h fél éve csak a megoldást keresem és nincsen.
Fél év alatt 1 hét volt, amikor minden éjjel többet aludtam, mint 4 óra folyamatosan - akkor is beteg voltam.
Egyébként meg aludtam kb 5-6* 4 ótánál többet.
Az utóbbi 2 hónapban a 3 óra is boldoggá tett.
nem tudom, mit tehettem előző életemben, h most így büntet a sors.
Nem értem, miért kell mindig mindenért ennyit küzdenem és szenvednem.
Legszívesebben bemondanám az unalmast.
Még jó, h jön ma a nővérem, ő az egyetlen, akit elfogad Leona, rajtam kívül.
Persze cicik üresek, de ezen most nem is csodálkozok. Ugyan ki bírná ezt? Nem vagyok én robot, végesek az energiáim.
Muszáj volt leírnom, tudom, h nem tudtok segíteni, mert úgysincs megoldás, Leona nem engedi, h bárki is segítsen, de most itt ülök és bőgök, h nekem ebből elegem van.
Szerencsére nem haragszok Manóra, mint régebben, de nem fog erőt adni, ha a szép kék szemeibe nézek v rámkacag. Attól még ugyanolyan kimerült leszek.

de sokan mondják: "megfogtam az Isten lábát" (vagy vmi ilyesmi.