A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

LányokKép

Emlékeztek Noémi22-re? Most olvastam a másik topicban, hogy azt hiszem az 5. inszem összejött neki. Kép

Innen is gratulálunk neki!!!KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Majcsi nagy nagy grat! Vérzésre mit mondott a dokinéni? Ha semmit hívd fel és kérdezd meg, mi a teendő, mit egyél esetleg??? A hancúrkát pedig alternatív megoldással helyettesítsétek, nekünk ezt már a kezdetekkor mondta az orvos, hogy vetélés után ne hancúrozzunk!

Kati neked is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!Kép

Juca

tjuca

Sziasztok,

KatiKép
Nagyon drukkolok, de azért most már gratulálhatok, ugye? Kép Nem lesz semmi baj, ne aggódj! Kép

StellaKép
De édik lehettek a kispasik! És megesz az irigység, hogy Te 2 hetente alapban láthatod őket Kép

AdriKép
Gratula a kis Levihez! Pihenj sokat, kényeztesd magad! Kép

SzisszkaKép
Nem sietik el a kutyadokik a dolgokat... Kép Továbbra is szorítok Nektek! Kép
Láttad a levelem? Kép

NoéKép
Gratula!!! Gyere, mesélj!!! Kép

MajcsiKép
Naugye-ugye hogy minden ok Kép Én mondtam Kép Boldog babavárást! Kép

Unique

KépKép
unique

BrillKép
Köszi a hiányolást, rögtön dobom a képet! Kép

KépKép
unique

Sziasztok lányok,
talán még emlékeztek rám, egy időben írtam nektek, de mostanában csak többnyire arra van időm, hogy 3-4 naponta beleolvassak a leveleitekbe.

Gratulálok az új kismamáknak! Majcsi, Neked külön drukkoltam, hogy most minden rendben legyen! Kép

Ma hajnalban pozitív lett a terhességi tesztem! Még csak a 29. napon vagyok, de hajnalban arra keltem, hogy hányingerem van. Előkaptam a tesztet és halványan, de ott volt rögtön a két csík Kép Szerintetek nem fura, hogy már ennyire korán vannak tüneteim?

Nárcó: azt hiszem Te kértél véleményt a tesztekről. Én ma Gravi-HCG, Repi preg-et csináltam. Most nem mutatta egyből a második csíkot, mint fiamnál a kb. 33 napon, eltelt kb. 1 perc és haloványka, de vastag. Jövő héten azért csinálok egy újat.

Puszi mindenkinek!
nyuszmusz

Lányok,

Most jövünk MI Kép Én és a drága kicsi Laurám Kép Merthogy a mai 4D UH-n is megmondta a doki, hogy biztos kislány Kép Teljesen egészséges, minden rendben van vele. Olyan kis szégyellős, az arca elé tette a kezecskéjét, alig akarta megmutatni magát Kép Tehát már csak emiatt is tuti kislány, de volt ott azért más is Kép
És természetesen azért megbeszéltem vele, hogy egy picit forduljon már oldalt, így lekaptuk Kép

És íme:
Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

NyuszmuszKép
Hatalmas gratula!!!! Nem koraiak a tünetek, sőt, nekem a beágyazódástól kezdve voltak szinte ilyen tüneteim. Boldog babavárást kívánok! Kép

LányokKép
MICSODA ZEBRAESÕ VAN!!!!! DUDDU, EZ FANTASZTIKUS!!! KÖSZÖNJÜK!!! Kép

KépKép
unique

Stella,
Köszi a hiányolástKép Jól vagyok, csak a petefészkeim úgy érzem mindjárt felrobbannak. Holnap reggel megyek uh-ra remélem mindent rendben fog találni és lesz sok szép tüszőcskémKép

Kati,
Jövő héten már biztosan ott lesz a kis manócskádKép

Vali,
A te zebrőádnak is nagyon örülök, remélem Tündivel megüzened, hogy mi volt a dokinálKép

Majcsi,
Nagyon örülök,hogy most már minden rendben van, tök jó, hogy ilyen boldog vagyKép

Nyuszmusz,
Tudod téves pozitív teszt nincsKép Azért halkan gratulálhatok?

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Tudtam, hogy most kell benézzek!!!

Majcsi!
Nagyon jóóó!Kép
Megmondták a lányok, vagy megmondták a lányok???
Növekedjetek szépen! Kép

Kati!
Jól megvárakoztattál mindenkit!DE érdemes volt!
Minden rendben lesz két hét múlva is... Kép

Nyuszmusz!
Gratula így ismeretlenül... Kép

Unique!
Köszi a képet!Nagyon édes a kiscsaj! Kép

Csibe!
Január!Csak párat kell aludni... Kép

Egyre több a név a narancsban!Eddig szupi a november!

Késöbb még benézek.Apa elment itthonról, úgyhogy most gyorsan ugrabugrálok egyet...

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Móni!
Holnapra Kép
Ha feszít, az jó...

Brill

Kép
brill

MóniKép

Kicsit le vagyok maradva... neked most inszemed lesz?

Bocsi hogy nem figyeltemKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

VeraReva!
Sajnálom, hogy kikéredzkedtél, de remélem, azért olvasómódban legalább velünk maradsz.
És azért nézz be néha!

Noé, Nyuszmusz!
Innen a távolból is gratuálok!

Unique!
Tényleg zebraeső, de még nem sok igazi munkát adtak a lányok. Kati pl. már látom mit szeretne, kivárni, míg rögtön babát kap!

Megható Laurát ilyen "közelről" látni! Kép
Melegséggel tölt el Kép és örülök az örömödnek!

Kati!
Örülök a jó híreknek nagyon! Kép Kép

Majcsi!
Tiszta szívemből kívánom, hogy többet ne kelljen aggódnod! Kép Ha van kedved válassz, hogy milyen színűt szeretnél... Kép Ha majd tudsz pontosabb kort, akkor szólj!

Móni!
Jó, hogy benéztél! Veled vagyunk, drukkolunk! Kép

Adri!
Jó olvasni, hogy ilyen jól vagytok! Gratulálok Leventéhez. Gyönyőrű neve lesz! Kép
Annyira hihetetlen, hogy már ti is itt tartotok, mikor nemrég még olyan távol volt....

Most gyorsan dobok egy táblát, aztán később még jövök!

Puszi:
réka
Vendég

Unique
Laura nagyon édes. Igazi kislány. Kép

Nyuszmusz
Gratulálok. Kép

Móni Kép
Drukkolok neked nagyon. +++++++++++++++++++++++++++ Ez még ugye inszem lesz?

Tjuca
Igen, el lettem látva mindenféle jó tanácssal. Meg kaptam gyogyit.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kép
Kép
Kép

Hirtelen annyi minden változott, én meg eléggé siettem, úgyhogy ha valamit elnéztem, szóljatok!

Adri!
Még annyit akartam, hogy csak egy apróság miatt nem örülök, hogy Levente lesz: azért mert nem Réka! De lehet, hogy Rékát nekem tartogatja a mindenható... Kép Vigyázz magatokra!

réka
Vendég

Duddu
A szín mindegy, bár titkon lányt szeretnék. A kora 5hét+6nap.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Látod Majcsi!
Rád gondoltam és a rózsaszín ruhácska jutott eszembe Kép Micsoda összhang!! Kép Javítottam a korát is!
Kép

Egyébként, érdekes, amit írtál a fogamzás időpontjáról. Szóval 28 napos ciklusod volt általában, mégsem középtájon fogant volna? Bár nem te vagy az első, aki ezt tapasztalja. Jónás-módszerrel nem nézted meg?

Puszi:
réka
Vendég

Köszönöm a gratulációkat, de még nem merem elhinni. Majd ha erős lesz a csík.

Unique: gyönyörű baba Laura Kép Hány hetes ezen a képen?
Fiamnál pár nappal késöbb jöttek a tünetek, és jó sokáig eltartottak. Még örülök, hogy álmomból keltett fel a hányinger, mert így nem tudom bedumálni,hogy magamnak provokáltam Kép

Móni23: 3 hónappal ezelött csináltam két olyan tesztet, ami reggelre becsíkosodott, de nem voltam terhes így most félek egy kicsit. Hétfőn csinálok újat, akkor a 33. napon leszek.
nyuszmusz

SziasztokKép Kép

Most olvasom hogy milyen sokan babát várnakKép
Mindenkinek tiszta szívből gratulálok.
És probléma mentes 9 hónapot kívánokKép Kép Kép Kép
Edina és a 7 hós ViktóriaKép

Kép

Kép
edinka

Nyuszmusz!
Isten hozott újra köztünk! Kép Gratula, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! Kép

Hát ez nem igaz... Egy ideig nagy csend, aztán meg ennyi zebrácska egyszerre! Kép Nagy lesz a forgalom a szülőszobán tavasszal és nyáron!!! KépKépKép Én még beállhatok a sorba???? De jó is lenne... Kép

Zsu

Zsu
valér

Micsoda jó hírek KépKépKép !

Nyuszmusz!
Gratulálok, és boldog 9 hónapot kívánok Nektek!

Kati!
Neked is gratulálok Kép Legközelebb már látni fogod a szívecskéjét is Kép

Unique!
Nagyon szép Laura Kép , de jó lehet élőben nézni az UH-ot.

dido

dido
dido

Brill, DudduKép
Nagyon köszönöm a dícséretet! Kép Laura is! Kép
És igenis sok a zebra... Még ha nem is rajzolod bele azonnal. Ez szuper! Lám-lám... nemcsak én hozok szerencsét a topicnak Kép

NyuszmuszKép
Ma készült a sztárfotó, 22+0. A tünetek megjelenésének időpontja pedig egyénenként és babánként is változó. És ne parázz, ha ott volt a csík akkor az ott volt. Az nem kerül oda magától. Nyugi. Kép
RELAX!!!!

ZsuKép
Ne viccelj mán... KépTudod, mennyire drukkolunk Neked! Kép

KépKép
unique

Unique!

Nagyon édi kiscsajszi Laura! Ez a királynői fejtartás...Kép Igazi dögös nőciKép Gratulálok!!!

Nyuszmusz!

Úgy látszik tényleg igaz, hogy a zebrák csakis csapatostól jönnek! Nektek is szívből gratulálok, és gyönyörű 9 hónapot kívánok!Kép

Móni!

Drukkolok holnap az UH-hoz! Remélem bevált a Puregon. Jó kis szer az!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi,
Köszönjük! Kép Anyu szerint tisztára rám hasonlít Kép Ezt ő már innen levette Kép

KépKép
unique

Unique!
Köszönöm szépen! Olyan aranyos vagy / vagytok!!! Kép Tényleg öröm ellátogatni erre az oldarra, erre a topicra, mert itt olyan kedves, megértő emberkék vannak!!! Kép És ez olyan jó! Fura, mert Veletek sokkal könnyebb bármit megbeszélni, mint pl. a családdal... Kép
Az előbb elfelejtettem írni, milyen jó érzés volt látni a nagylány első(?) sztárfotóját!!! Kép Olyan édi!!! Kép Még egyszer gratula hozzá! Kép

Lehet, hogy nem bírom ki és tesztelek holnap. Majd reggel meglátom. Olyan furán éreztem magam az utóbbi két nap. Most is. Csak attól félek, hogy a közeledő melegfront játszadozik velem... Kép Nem lenne szép dolog tőle! Ha van valami hírem, rögtön megírom! Kép

Most ennyi, vacsizok, aztán később még lehet, hogy jövök!!! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Na most már van egy kicsi időm írni nektek. Több napig csak olvasni tudtalak titeket.
Az újaknak: Üdv a csapatban.
Anyukám hazament, és nagyon szépen összepakolt itt mindent, kitakarított.
Hagyott nekünk mikulási ajándékot is.
Nagyon tetszik.

Monyo!
Nálam semmi különös. Sokat dolgozom. Most hogy ilyen vacak az idő még nehezebb itt közlekedni.
Viszont én szeretem a havat. Szeretem nézni, ahogy hullik.

Puszedli!
Ez is olyan karácsonyi süti dolog.
Szóval a Gracial nem éppen a csökkentett hormontartalmú készítmények közé tartozik. A kiürülésére azért nem kell várni éveket.
Nincs olyan hormon, ami növelné a teherbeesés esélyét, különben csodaszerként azért adnák is. Másrészt a tablettának lehet egy jótékony hatása, hogy rendbe rakja a női ciklus, erre szokták használni is.

Kati!
Izgulok érted.

Nyusznusz!
Gratula!

Na ennyit tudtam írni, rohanok tovább.

Puszi: Nárco

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönöm szépen az infót!

Gratulálok az új Mamáknak! Kép
Már én is annyira várom, hogy mami lehessek!
Párom azt mondta, hogy előbb költözünk és utána jöhetnek a babák.
Egyelőre kettőt tervezünk, de majd meglátjuk.
Ha rajtam múlna, már kezdhetnénk is a próbálkozást, de a Páromnak is van köze a dologhoz. Kép

Jó egészséget Mindenkinek, hamarosan jövök újra!
Puszedli
puszedli_24

Sziasztok!
Gratulálok minden Kismamának!Kép
Problémamentes várandósságot kívánok nektek!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok gratulát, meg hogy a másik topikba is írtatok. Írtó jól esik. Sajnos mióta otthon vagyok, nem tudok netezni csak esténként a párom gépéről, az meg nem emberi időben van. Most sem.

Gyorsan leírom mi történt velünk, hátha segít valakinek Kép

2002 évvége óta próbálkozunk, 2003 december 2-án voltunk először a BMC-ben kivizsgáláson.
2004. ápr. 1. inszem
2005. feb. 2. inszem - elvesztettük áprilisban Kép
2005. jul. 3. inszem
2005. aug. 4. inszem
2005. szep. besokalltam
2005. október hosszú táppénzre mentem, addig nem megyek vissza, míg nem sikerül jelszóval Kép
2005. nov. 5. inszem - ma volt a 28. cn, és csíkos tesztem van. Nagyon boldog vagyok, de izgulok is, hogy minden rendben legyen a babával.

A vesztés óta jártam pszichiáterhet, voltam kineziológusnál és egy hónapot itthon lógattam a lábam az inszem előtt és alatt is. Meg most is. Kép
Remélem kaptatok erőt, és nagyon drukkolok, hogy mindenki mielőbb átkerüljön a kismami topikba.

Ja, és munkamániás perfekcionista vagyok Kép ez a hab a tortán Kép

Ha tudok még jelentekezek, remélem hamar lesz itthon is gépünk Kép.

Puszi
Noémi Kép és valaki Kép (alig merem elhinniKép)
Vendég

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Noémi!
Csodálatos a dolog, ahogy kibírtad, amin átmentél.
Amikor olvastalak arra gondoltam, hogy iskolapéldája lehetnél annak, hogy mindig van remény.
Sajnos sokszor elkerül az érzés, hogy bizakodjak még bármiben is. Most nem csak a babatémára gondolok.
íköszönöm, hogy megosztottad velünk a történetedet, nekem mindenféleképpen adott egy kis erő a továbbiakhoz.
Gratulálok a kisbabához! Kép
Boldog 9 hónapot kívánok Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

MINDEN KATALINNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Kép

Noémi!
Nagyon megható a történeted, persze, ami a végét illeti! Gratulálok és próblémamentes 9 hónapot kívánok Neked! Kép Vigyázz Magatokra!

Lányok!
Próbáltam ma reggel tesztelni, csak a teszt nem működött. Kép 5 perc után még a kontollcsík sem jelent meg. Hát nem szép dolog... Pedig milyen izgatott voltam... Kép Na de ma veszek másikat, és a hétvégén megcsinálom, ha nem előz meg az az átkozott mensi...

Szép napot mindenkinek! Kép
Zsu

Zsu
valér

Monyóka, Wish!
Veletek mizujs mensi téren???

Zsu

Zsu
valér

Akaratam feltenni képet, de nem sikerül... Kép

Zsu
valér

Sziasztok!

Új zebrásainknak megy a kis csíkosKép
Kép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Katalinoknak sok-sok boldogságot kívánok Kép !!!

Noémi!
Gratulálok, és nagyon boldog problémamentes 9 hónapot kívánok Nektek Kép !

Ma sajnos csak ennyi voltam, vagyok, leszek, mert du utazunk Debrecenbe és Nyíregyházára, és még ki szeretnék takarítani, hogy tisztaságba jöjjünk majd haza vasárnap este.
Nyíregyházán a barátnőm 9 hónapos iker fiait megyünk megnézni. Õ is úgy indított, ahogy én, és utána 11 hónap múlva 2 csodálatos fiúcska lett a jutalma. Remélem, a mi sorsunk is így folytatódik Kép . Persze az ikreket egy kicsit soknak érzem egyszerre, de ha így alakulna, hát csak jöjjön Kép .

Jó pihenést és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek Kép '

dido

dido
dido

Sziasztok!

Majcsi!
Akkor egy kicsit nyugodtabb vagy, ugye? 3,3 mm már komoly méret! Pici baba nagy szívvel, ezt nagyon szépen írtad!
És de jó nektek...

Adri
Nagyon szép magyar név a Levente. Gratulálok a kisiúhoz. Jó hogy adtál magadról életjelet.

Unique!
CSoda jó a fotó, és tényleg már most olyan kis bájos nőcis a tartása Laurának. Hogy megy az idő. Akkor jelentkeztem be ide a fórumba mikor te várandós lettél, milyen rég is volt már az.

Nyuszmusz
Gratulálok, és ne aggódj. De azért majd írj ha tesztelsz még egyet.

Zsu!
Hogy-hogy nem működött? Bár én is amikor életem első tesztjét elvégeztem annyira izgultam, hogyfordítva tettem bele a pisibe. Dobhattam, ki az egészet.
Szorítok, hogy hétvégén nálad (is) legyen kétcsíkos.

Dido!
Valamilyen hormonokat kellett volna megnézni,de azt nem minden laborban vizsgálnak. Csak azt nem akarom elhinni, hogy a laboros nők, nem tudják, hogy a városban (azért Szeged nem olyan nagy) hol mérnek ilyet. Nem igaz, hogy nem tudják levenni a vért, és átküldeni a másik laborba. Tudtommal így csinálják jobb helyeken.
Egyébként a Női klinikán voltam, ott mondták, hogy húzzak innen. Kiderült a mellette lévő épületben a Belgyógyászatra kellett volna mennem.
Könyörgöm egy kórházon belül kellett volna átküldeni a másik épületbe, és nem tudták!!! Ehelyett átzavartak a város tulsó végébe. És ott sem. Na jó, most megint eldurrant az agyaqm. Nem bírom az ésszerűtlen dolgokat.
Jó hétvégét neked is, ja és most meg jó takarítást.

Dudu!
Ma van a nagy nap a gyerkőcökkel, nem? Sok sikert!

junko
Vendég

Noémi!

Továbbra is szorítok/szorítunk nagyon.

junko
Vendég

Sziasztok!

Noémi
Gratuálok és szorítok a babának, hogy minden rendben legyen. Kép

Adriana
Csak most olvastam vissza, látom fiatok lesz. Kép

Junko
Nem semmi amit a vérvétellel csináltak.

Katalinok
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Kép

Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Elfelejtettem köszönni az újaknak!
Puszedli Kép Verus 81 Képüdv köztünk!
Sajnos-hálistennek sokan vagyunk itt, így egyszerűen lehetetlen mindenkinek reagálni.

Puszedli!
Igen némi-nemü köze van a férfiaknak is a dologhoz. Csak az a baj (vagy nem baj) hogy ők annyira racionálisak ,és mindnek nagy önbizalma van. Programozzák a baba kezdet dolgot, és azt gondolják megvan a ház, van munka most jöhet. Egyiknek se jut eszébe, hogy azért nem biztos, hogy azonnal jön.
De biztos hamarosan ő is szeretne. ÉS remélem nektek azonnal sikerül is.

Verus!
Neked sok sikert így a második hónapra, bízom benne most beindul a peteérés. Kitartás! Írj majd még magadról.

j.
Vendég

Minden Katalint Isten éltesse Bokáig!!!
Kép

Most ennyi voltam, ne haragudjatok!
Legközelebb estefelé jövök!

Junko!
Köszi a drukkot!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Üdvözlet az újaknak!!!
És gartula az új ZEBRÁSOKNAK!!!
Mostanában inkább csak olvasgatlak titeket!
Az állandó hányinger és a fáradtság teljesen kimerít...csak úgy tudom megszüntetni a hányingert egy ideig legalább is,ha eszek valamit.
De már 7kg-ot hiztam!ÖRÜLET!!!!?
Izgulok mert hétfön megyek uh-ra(és úgye a doki "naptárja" szerint már több kellett, hogy legyek mikor 14.-én mentem uh-ra,ö elötte 6hetet számolt,és csak 5voltam az uh szerint,szintén csak petezsák látszott, mint Majcsinak),nagyon várom már a hétföt,és remélem minden rendben lesz!!!
Továbbra is olvasgatlak titeket!
Mindenki vigyázzon magára!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsa
refief

Annyi szuper híreket olvasok!!!

Tacsifül,
gratulálok, biztos ott lesz az csík a következő tesztnél, sőt olyan erős lesz mint a csuda!!

Majcsi!!
látod hogy milyen édi kis babád van, nő mint a gomba hogy meg tudja nyugtatni anyut (és persze minket is), és dobog a kis szívecskéje ezerrel!!
gratulálok!! Remélem már a vérzés elmulott!!

Noémi!!
Istenem, el sem hiszem, annyira boldogan olvasom hogy sikerült!! Tiszta szíveből kivánom hogy minden rendben legyen veletek, meg persze minden kismamival!!

Kati,
örülök hogy te is meghoztad a jó hírt, de azért mi ezt már tudtud, remélem hogy hamarosan ott lesz a kis Prücsök is a petezsákban. Szorítok neked!!

Juj annyi új zebrásunk van hogy már nem is tudom észben tartani!! :o)))) ez annyira jó!!! ilyen még talán nem is volt :o))

Nyuszmusz!!
neked is megy a hatalmas gratuláció, sajna hogy már ilyen korán jelentkeznek rajtad a tünetek, de legalább te folyamatos jelzést kapsz arról hogy ott van egy pinduri babóca a pocakodban. :o))

Valér,
remélem hétfőn te is csatlakozol a zebrás táborhoz!! Szorítok!!! és küldöm a sok-sok +++++++++ energiát!!

Stella,
hihetelen hogy kis fiaid lesznek!! Gartula!! Akkor mostantól már csak kék ruhácskákban lehet gondolkozni!! :o))

Unique,
nagyon szépséges a kicsi lányod, aki már nem is olyan kicsike!! :o))

Móni,
szorítok hogy a tűszők rendbe legyenek, de szerintem ha ennyire érzed akkor biztos oltári nagyra nőttek!! :o))) megy a mega drukk!!

Csibe,
örülök hogy meg van az időpont a Kaaliba, és külön örülök annak hogy ilyen optimista vagy, nagyon ugyi lány vagy!!!

Dudu,
köszi hogy betettél a táblába, jó kis zebreeső közepette, remélem az én nevem mellé is pottyan egy :o)). Kérdezted a sulit:ZSKFre járok a nemzetközi kapcsolatok szakon és harmad éves vagyok. Hát elég sok így meló mellett de már túl vagyok a felén. :o))

Lányok ez a mai nap egyszerűen hihetetlen, már a reggeli keléssel kezdődőtt amikor észrevettem hogy cefetűl elaludtunk 8:22-keltünk, nagy rohanás, jó nagy nevetések, a párom és én egy helyen dolgozunk így persze ilyenkor mindenki somolyog mint a vadalma, hogy mitől lehetett ez a késés, persze a túlóra garantált de hát kit érdekel, főleg hogy ennyi jó hírt olvasgattam reggel, csak így tovább jó lenne ha mihamarabb kapna mindenki a neve mellé egy zebrácskát.
Na eldugulok!

pusza
Kivi

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!
kivi2

hoppá majd elfelejtettem:
Ma Katalin nap van!!

Boldog Névnapot!!
kivi2

Sziasztok!

Hát nem tudom, miért nem müködött... Az az igazság 20-25 perc múlva megnéztem a szemetesben, hogy mutat-e valamit. Hát nem tulajdonítok neki nagy jelentöséget, mert ugyan a kontrollcsík egyértelmüen látszott, de nagyon-nagyon halványan láttam második csíkot is... Bár öszintén szólva nem tudtam eldönteni, hogy tényleg látom a második csíkot, vagy csak káprázik a szemem... Kép Hát ez van. Majd megpróbálom a hétvégén újra! Majd jelentkezek, ha van valami eredmény. Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Minden Katalinnak Nagyon Boldog Névnapot KívánokKép

Lányok,
Igen ez lenne a 4. inszemem, de most magam sem tudom, hogy jó, vagy rossz híreket kaptam a dokitól. Szóval a mnyh 9 mm, a jobb oldalon 1db 26mm, 2db 21mm, 1db 20mm és még sok 20 alatti, a bal oldalon 2db 21 mm-es 1db 20 mm-es és itt is sok 20 alatti. A doki szerint ez túl sok, így nem mert repesztő szurit adni, mert attól félt, hogy 5-ös ikrek lesznek belőle. Szóval a természetre bízzuk a dolgot, hétfőn megyek vissza megnézni, hogy megrepedtek-e és ha igen, akkor jöhetnek a kiskatonák. Szóval úgy látszik, hogy a túl jó sem jóKép

Móni

Kép
móni23

MóniKép
Igaz, ami igaz. Sok lombikos is megirígyelné ezt a tüszőmennyiséget.
Vettek vért is és néztek hormonszintet.
Nehogy késő legyen a hétfő!
Addig teljes remeteség, vagy belefér egy szombat esti akció? Szerintem így lenne a tuti.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok.

Kati draga cukrasztarsamKépmeg csak nagyon halkan de gratulalok es tovabb szoritok ertedKép

nyuszmusz en emlekszem rad.neked is gratulaKép

noemi gartulalok es kivanom hogy minden rendben legyenKép

dudu ma van a nagy nap?akkor hajraKép

valer most te rajtad a topik szeme.Kivanom hogy pozitiv legyen a teszted.Kép

unique nagyon ari a kicsi Laura.Aranyos lehetet amikor takargatta az arcatKép

majcsi ott az a szivecske ami dobog.Szerintem ez most a legis legfontosabb.Elvezd a terhesegedet es bizz abban hogy semmi baj nem leszKép

dido jo utat.

junko sajnalom hogy ilyen izek veled.Remelem a sok
"szenvedesnek"hamarosan meglesz a gyumolcseKép

Katalinoknak boldog nevnapotKép

lanyok en tegnap hallotam eloszor hogy magyarorszagnak rohamossan csokken a lakosaga es nemtom hany ev mulva eloregszik az orszag.
tegnap a mutatoban pedig a mesterseges megtermekenyites volt a tema.Mostmar el tudom kepzelni hogy milyen alombikKép

menzi meg seholKép

Kép
monyoka

Stella,
Vért nem vettek és igen hétfőig teljes remeteség, ez a doki utasítása. Remélem nem lesz késő a hétfőKép
Különben a doki is azzal viccelődött, hogy tüsző dodnor is lehetne belőlemKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Kati!Kép
Boldog névnapot!Szép ajándékot kaptál!Minden oké lesz!

Katka!Kép
Neked is jár a köszöntés, bár régen nem jelentkeztél...Mi van Veled?

(Nem tudom, hogy van-e még Kati a topikban régebbről?)

Noémi!
Így ismeretlenül is gratulálok!Jó hosszú út állt elöttetek, de megérte!!Sok örömöt az elkövetlező időre!!! Kép

Zsu!
Tudtam, hogy zaklatni fogja a gondolataidat a kisKép...,pedig már tréningezek, hogy hétvégén ne nézzek be a bnetre...Különben a Sors sem akarta ezt a tesztelést!!!

Junko!
Ha már ilyen tortúrás volt a Te vérvételed, remélem a férjed eredményei kárpótolnak!Mikor tudjátok meg?

DuduRéka!
Délutáni porontyelőadásra legfőképpen nyugalmat kívánok...aztán persze beszámolót a sikerről! Kép

Móni!
Bizakoj, hogy minden rendben lesz...A topikból biztos sok "segítség" megy majd!Orvosilag és tapasztalatilag nem tudok mit mondani.Kép
Ha az én oldalamról nézem...nekem egy sem érett meg, így nekem esélyem sincs...Csak, hogy lásd a jó oldalát...

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok,
minden Katalinnak boldog névnapot kívánok!

Rókakoma megint éjfélkor jelentkezett, csak most sokkal erősebben. Érdekes fiamnál mindig hajnal 3-kor volt hányingerem Kép Úgy tűnik nekem ez a terhesség is a hányinger jegyében fog telni, szinte egész nap érzem.

Hétfőn csinálok újra tesztet, majd értesítelek Titeket!

Most csak ennyi időm volt, ne haragudjatok!

Mindenkinek gyönyörű hétvégét kívánok!
nyuszmusz

SziasztokKép
Én ma vagyok 1. ciklusnapon. De legalább pár napig reménykedhettem, hátha én mi is kiérdemeltünk egy kis csodát Kép

MóniKép
Ez nem semmi tüszőmennyiség, nem csodálom, hogy a dokid nem meri a repesztőt beadni.
Ja, én most a helyedben gyorsan vennék egy repjegyet az USA-ba, ott jó pénzt fizetnek a petesejtdonoroknak Kép
De viccen kívül, most legalább tök jók az esélyeitek Kép

Puszi mindenkinek:
Wish

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: