Sziasztok!
Hát nem volt egyszerű végigolvasni két napi termést, de megtettem!!!

Sajnos keddenként nem sok esély van arra, hogy benézek Hozzátok, mert ez a leggázosabb napom... De ma itt vagyok!
Tündi!
Sajnálom a munkahelyed, de a környezetváltozás hátha pozitív hatással lesz Rád!
Unique!
Örülök, hogy végre tudtál írni!

Most, hogy leesett a hó, nekem is olyan karácsonyi hangulatom van.

Igaz, már nem sokat kell addig aludni, hisz 1 hónap van addig! Aztán meg itt van 2006!!! És szépen sorban érkeznek a pici trónörökösök és hercegnők!!! Gyönyörködhetünk a babáitokban...

Jó lenne, ha ebbe az évbe az enyém is beleférne...
Kati, Tacsifül!
Halk gratula, drukk megy ezerrel!!! +++++++++++++
Memli!
Üdv közöttünk, mielőbbi babásodást!
Norwell!
Örülök, hogy újra hallottam Rólad.

Én is ebben a cipőben járok. Nekem is szerződésem van, így ha jön a baba, akkor táppénzre kell mennem. Ha jól tudom, a kiírt időpont (szülés) előtt 1 hónappal el kell menned szülési szabadságra, vagy legalábbis nem dolgozhatsz tovább! Ezt így tudom. Remélem nem mondok hülyeséget! Neked semmi gondod nem lesz, hisz a baba a szerződés lejárta előtt megszületik, így minden jár, ha megvan a minimum munkaidőd. Tehát 2 évig kapsz GYEDet, majd GYES-t, de ha a második babát várod közvetlen az első után úgy, hogy a kettő között nem dolgoztál, akkor csak gyest fogsz kapni, hisz jelen pillanatban nem volt munkaviszonyod.

Remélem érthető voltam.
Velem semmi különös nem történik mostanában. Várom a hétvégét, kíváncsi vagyok, hogy ebben a hónapban sikerült-e.

Õszintén szólva néha az az érzésem, hogy igen, de aztán a csalódástól való félelem azt mondatja velem, hogy nem ez a mi hónapunk...

Tehát most magam sem tudom, mit higgyek! Majd 1 hét múlva ilyenkor biztos okosabb leszek...
Az öcsém, ha minden igaz jól van, mint hétfőn kiderült a biztosító fizeti a kinti kezelését (ne tudjátok meg mennyi macera volt ezt is kiharcolni!!!), így kint marad és végre megkezdik a kezelést! De anyukája szerint elég jó a hangulata, sokat poénkodik és hála Istennek nincs nagyon elkenődve!

Ez nagyon pozitív!
Nos, most befejezem, mert össze kell állítanom holnapra németből egy szép kis témazárót (egy tök kezdő csoportnak), de ha készen vagyok, jövök, hátha Kati hoz már híreket!!!
Zsu