A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

babcsi Kép hogy all a hazatok? + suli ?
saci

Saci
A saját babádat a kezedben tartani és érezni a szuszogását a nyakadon...Igen, nagyon akarom.Kép

Pár hónap múlva ti is tudni fogjátok, hogy miről beszélek. Ez biztos.
Vendég

Lezabáltam a billentyűzetet!!Kép
Tiszta krumpli minden!! Vazze!!
Vendég

SaciKép
Köszi kérdésedet, már elég sokat haladtunk! Remélem tényleg kész lesz karira, holnap is megyek ki kiválasztani a parkettát. A suli meg megy ezerrel. Most is tanulok. Meg holnap is meg azután és.......Kép

Kép

KépKép
babcsi

Gyugyi Kép de jo, hogy te ilyen biztos vagy benne ! KépKép
en is bizakodo vagyok, de par honap mulva baba? az erdekes lenne ! 9 honap a terhessseg + mire "belemvarazsolnak " egyet, az minimum 1 EV !! Segitseg !!
en mar csak abban bizok, hogy jovo Karira lesz babank a fa alatt ! KépKép
ugye az lehet ????
saci

Babcsi Kép ugyi vagy ! oriasi feladat egy epitkezes ! le a kalappal.
+ tanulas is..kepzeld, ha meg egy bebi is orditana melletted..Ezt akarod?? Kép biztos ??? Kép
saci

SaciKép
Háááát...Igeeeeeen!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Csajok!Kép

Gyugyi
Vazze, milyen ügyetlen vagyKép

Babcsibe
Pénteken pozitív tesztet lássak!! Vagyis majd csak vasárnap este, mert akkor fogom tudni visszaolvasni a dolgokatKép

Saci
Érdekes, abszolút nem vagyok elkenődveKép De most egy kicsit pihizünk, úgyhogy kimarad pár hónapKép Talán majd jövőre.
gtünde

Sziasztok!
Ma nem volt időm jönni, most meg már alig élek, de kicsit írok. Nekem is fáj a fejemKép

Sackó, émelygek egész nap, de nem akarom ezzel rombolni a közhangulatot. Már el is felejtettem, hogy ennyire rossz az eleje, na meg szülni is elfelejettemKép
Nagyon dolgoznak a hormonjaim, ma olyan jókedvem volt, estére meg teljesen lelombozódtam, most bármin képes lennék bőgni is. Fura érzés, egyszerűen nem tudom irányítani a dolgokat.
Már a takarítási mánia is elmúlt, alig hagytam valamit, de napok óta nem bírok azzal haladni.
Ma láttam a régi évfolyamtársaimat és ismerőseimet egy kiadványban, anno én is szép reményekkel indultam, de a családot választottam, nem bánom ám, de mi marad ebből nekem ha a kölykök már nagyobbak lesznek? Lehet senki sem fog már emlékezni rám.
Most már dokihoz is elmegyek mihelyt itthon lesz a férjem, mert még nem szóltunk senkinek, nincs aki a kölykökre vigyázzon. Nem is mondjuk meg karácsonyig. Fogalmam sincs mit szól majd a család, azt hiszem nagyon nem számít rá senki.
Már a fáradtság és az álomkór is kezd ostromolni, mivel nem az első és nemég szültem az etióp ruháim is hamarosan szorítani fognakKép

Babcsi, Tüncsi, Manda, Gyugyi, Csajok alig bírok visszaolvasni, nagyon aktívak vagytok.

Kép
Kép
Kép
amica

Megasztárt néztek?
Senki sehol, elköszönök, szép álmokat!

Kandi, aludj nagyot!

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt remélem mindenki jól van
van valami jó hír?
gilingalang

Jó reggelt Csajok!
Na, én biztos béka vagyok. Esett a hó. A fejfájás elmúlt, émelygés még van. Sajna nem babucitól mert ma még lejebb ment a hőm, már csak 36.8. Szerintem szombatra meg fog jönniKép

TüncsikeKép
Ez a pozitív teszt szerintem most nem lesz megKép De igyekszem!Kép

AmicaKép
KismamiKép Lehet, hogy ők meg téged néznek irigykedve, hogy de jó neki, milyen szép családja van! Szóval az érmének két oldala van!Kép

GilingKép
Mi a helyzet?Kép

SaciKép
A Karácsony tökéletes időzítés!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép
Mocsári Noémi, nem magas, szőke haja, no és szép kék szeme van!
Örülök, hogy már nincs rózsaszínezés sem!

Babcsi Kép
Vigyáztam, nem hasaztam tegnap! Nem írtad a hődet, vagy megint vaksi vagyok? Igen az vagyok, már látom, hogy csúszik lefelé Kép

Saci Kép
Hát ez nem lehet igaz, hogy ilyen szerencsétlenül alakuljon Kép Azért remélem a karácsonyi inszem azért valahogy bele fog férni! De jól érzem, hogy dühös sem vagy? Te vagy a nyugalom mintaképe!

Amica Kép
Úgy örülök, hogy ilyen rosszul vagy Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Meg Edinburghban vagyok. Az orszag nagyon szep, a program borzalmas.
Remelem babasodtok.
Nekem lehet, hogy tegnap volt pem, de mar magam sem tudom. Az biztos, hogy most nem leszek terhes.
Mindenkit puszilok.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Üdv. Ott a távoli Skóciában! Azért érezd jól magad! Várunk!

Kép
Kép
szilva069

Tiza
Tök jó, hogy bejelentkeztél!Kép Miért borzalmas a program??
Én sajna nem babásodomKép De van még pár zebrásodásra váró jelöltünkKép

Szilcsike
Jó reggelt!Kép

Babcsibe
Azért még ne add fel! Én nagyon szorítok neked!!
gtünde

Sziasztok CsajokKép

SzilvaKép
Köszi a Noémiről az infót, de remélem csak jelentkezik ma!
Sajna még mindig van rózsaszínezgetés, majd holnap a doki megnézi, van-e valami gond.

BabcsiKép
Sajnálom, hogy megy le a hőd. A francba azzal a piros ruhás mesecsajszival!!!
Hát majd legközelebbKép

MaryKép
Hogy sikerült az első szúrás?
Biztos ügyi voltál!!!

IzaKép
Vigyázz magadra! Pihenj azért valamit!!!

AmicaKép
Te is vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!

GilingKép
Jól vagy? Bejött a kinezilógus jóslata!!!

manda

Szia TüncsibeKép
Hogy vagy?

SaciKép
Sajnálom, hogy megint elmarad az inszem, de reméljük a karácsonyi ajándék már meglesz!!!

manda

Amica!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt Lányok!

Noémi már csak egy nap, remélem 80 körüli lesz a HSG, úgy örülnék nekiKép

Manda,lehet hogy tényleg csak a pé miatt volt a rózsaszínesfolyás, Sz ügynöknél jó helyen vagy, bízál benne!
Nem is tudom hogy meséltem-e hogy az inszememet Õ csinálta.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
A fenébe Kép Remélem azért nem nagy probléma. Szorítok érted holnap, hogy mehessetek tovább!

Tüncsibe Kép
Jobb a hangulatod? Most is szép hóesésre ébredtünk. Te is?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

MandaKép
Még nem szúrtam, majd fél 10 után. De már nagyon izgulok! Már nem vagyok benne biztos, hogy menni fog! De muszáj lesz, mert nem kocsival jöttem dolgozni, úgy hogy nem tudok elmenni a CSNK-ba.
Majd jövök, ha döftem.

Egyébként hány órakor jó? És ugye mindennap egyidőben kell?
mary78

Barbi Kép
Szia! Nem mesélted! Remélem ügyes volt! Nálam bejött a pasi Kép Bárcsak újra találkozhatnék már vele!!!!! Hogy vagy? Van valami változás?

Noémi Kép
Ha nem is tudsz jönni, de mi veled vagyunk! Holnapra küldöm ezeket a HCG energiákat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szia BarbiKép
Hogyan érzed magad?
Nem mesélted az inszemet, de kihez jársz amúgy? Úgy emlékszem, hogy a K.ügynökhöz és az Sz.ügynökhöz is.

manda

Mary Kép
Én mindig ugyanabban az időben szúrtam! Fél 10-kor vettem elő a hűtőből a cuccot, aztán pontban 10-kor be is adtam mindent! Nem gatyáztam!
Nem kell izgulni elszúrni nem tudod, csak az a fő, hogy bőr alá menjen. Ha kicsit bekékül az sem gáz, még a nővéreknél is előfordul. Nekem is voltak szép kék foltjaim. A Decapeptylt én a combomba adtam. Menopurt is, a Purit + a pocakomba. Ja és a tüszőrepit pedig a popómba döfikézte a férjem. Ügyes légy!

Kép
Kép
szilva069

Szia Manda
Köszi jólKép Tegnap megérkezett Piri rendesen, de már vártam. Most egész nyugodt vagyok, nem bánkódom. Remélem, nem jelent semmi rosszat a rózsaszínezgetés, de mint írtam, nekem is volt ilyen, és nem volt semmi gond. Holnapra mennek a drukkok!

Noé
Holnapra jó magas HcG-t kívánok!Kép

Barbi
Jövő héten te leszel a soros zebrásodóKép
gtünde

MaryKép
Mindig ugyanabban az időben kell. Bár Z.ügynök szerint +/- 1-2 óra nem gond.
Mindenképpen délelőtt döfd!
Én a Decapeptylt is a hasamba kaptam, ott talán könnyebb bőr alá bökni.

TüncsibeKép
Köszi a drukkot, remélem segít! Most már várom a holnapot, kiváncsi leszek ügynökünk mit lát és mit mond.

manda

Szia SzilvaKép

Én is úgy terveztem, hogy fél 10-kor előveszem, aztán 10-kor döfök. Tegnap is akkor kaptam. Én a hasamba kértem.
A Menopurt is bőr alá kell majd adni? És az is ilyen kis fecskendős?
És ugye a Puregon már egyszerűbb a belövő miatt?
mary78

Szilcsike
Nálunk éjjel esett a hó, reggel már nem. Szerencsére az esti viharos szélfúvás is megszűnt.
gtünde

MaryKép
Én Menogont kaptam, de azt nem bőr alá kellett adni, hanem izomba és én a fenekembe kaptam.
Szerintem a Menopur is olyan lehet, de nézd meg a dobozát mit írtak rá subcutan vagy musc..., az első a bőr alá, a másik az izomba (lehet, hogy nem jól írtam).
A Puregont nagyon egyszerű beadni, de majd a BMC-ben megmutatják, úgyis vinni kell majd magaddal és ott beadathatod az elsőt. Ha majd mész vissza UH-ra és vérvételre a Decapeptylt elvileg be lehet adatni, de én mindig megvártam az UH-t és utána adattam be a vérvételes szobában.

manda

Igazából nem tudom hogy mit érzek, sokszor szúr, fáj a hasam aztán elmúlik, hol felpuffad hol visszamegy a normál állapotára.Cicim még feszül fáj, de szerintem az kúp hatása.Szombattól nincs kúpom, szerintettek mit csináljak?!
K ügynökhöz tartozom akkor megyek Sz ügynökhöz ha nincs a dokim!

Tündi sajnálom nagyonKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
A gyógybogyó miatt szerintem hívd fel a dokit, nehogy az legyen a gond, hogy nincs. Nekem nem volt cicifeszülésem, pedig én is utroztam. Úgyhogy ez lehet, hogy jót jelentKép
gtünde

Köszi Manda!

Olyan jó, hogy vagytok! Mondtam is a Szilárdnak hétfőn, amikor jöttünk haza, hogy mennyire kétségbe lennék esve, ha Ti nem lennétek. Mert igazából csak a kezembe nyomták az injekciókat, aztán utamra engedtek.
KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Nem tudom írtam-e már, de az unokanővérem is jár a BMC-be, egy petevezetője van, az is el van záródva, most van túl az alapvizsgálatokon, Sz. szerint neki is lombik lesz, sztem jan. febr. környékén. Sajnos a prolaktinja 46 lett, kapott rá Bromo-t.
Sztetek a Bromo mennyi idő alatt használ?
mary78

Mary
Nekem először asszem egy hónap alatt levitte, de utána nem szedtem, és az új hormonvizsgálatkor még magasabb lett. Most megint szedem, lassan kellene is egy hormontükröt csináltatnom. A lényeg, hogy jó esetben 1-2 hónap alatt rendbejön. Lehet ám a stressztől is magas.
gtünde

Köszi TüncsikeKép
Megnyugtatom, mert szegény nagyon megijedt.
Ja és őt elküldték MR-re. Téged is?
mary78

Mary
Nem. Én úgy tudom, MR-re akkor küldenek, ha extrém magas és nem megy le a gyógyszertől.
gtünde

Mary Kép
A Menopur kicsit bonyolultabb, mert oldószeres. A port a nagyobb fecskendő segítségével össze kell keverni az oldószerrel, aztán egy kisebb tűvel kell majd beadni ugyanúgy bőr alá. Előszörre nem egyszerű, de a BMC-ben megmutatja a nővérke, és utána te is simán beadhatod magadnak. Lassan szúrhatsz...

Kép
Kép
szilva069

Mary
Olvasgasd ezt az oldalt:
https://www.babanet.hu/faq/ciklus19.php
gtünde

Mary Kép
Az én férjemet is Szilárdnak híjjják Kép

Kép
Kép
szilva069

Nem is tudtam, hogy a magas prolaktin sárgatest elégtelenséget is okozhat:
A Bromocryptin (Serocryptin) az agyalapi mirigy által termelt tejelválasztási hormon - Prolaktin - szintjét hivatott csökkenteni. A tejelválasztási hormon magas szintje gátolja a petesejtek érését (ezért nincs általában peteérés pl. szoptatás alatt), illetve gátolja a beágyazódást, illetve a terhesség első 12 hetében, amíg ki nem alakul a méhlepény, sárgatest elégtelenséget okozva vetélést okozhat.
gtünde

SzilvaKép
A Menogon is ugyanolyan, mint a Menopur, mert én azt kaptam.

manda

TündeKép
Ugye 20 a határérték, neki 46 lett. Sz. ügynök beutalta, hogy biztos ami biztos nézzék meg.
Megnézem az oldalt, köszi.

SzilvaKép
Tudom hogy Szilárd. Azt is tudom, hogy Kocsis. Na mit szólsz? Én figyelek ámKép
Sőt ha egyszer lesz egy fiunk, ő is Szilárd lesz, na nem azért, hogy az apja nevét kapja, hanem mert a vezetéknévhez nem tudok mást elképzelni. Meg nekem tetszik nagyon, és neki is.
Már kivettem a hűtőbőlKép
mary78

Igen Manda, ugyanolyan, mert mondta Sz. ügynök, hogy a Menogon-t megszüntették, mostmár Menopur-t adnak. Nekem először a Pregnyl helyett is valami újat akart adni, de aztán nem tudta, hogy annak milyenek a hatásai, mert még annyira új, ezért 5 perc gondolkodás után maradt a Pregnyl-nél. Én meg már megijedtem, hogy valami újjal kísérletezünk.
mary78

Mary
Nekem asszem múltkor 51 körüli lett. Először olyan 40 körüli volt, még év elején. Sajna nem tudom megnézni, mert otthon vannak a papírjaim.
gtünde

Pregnylt kaptam az első lombiknál, most a másodiknál valami újat és drágábbat, de azt mondta az jobb. Biztos jó volt, mert nem mondta, hogy lenne tüszőm.

manda

Mary Kép
Honnan tudod, hogy Kocsis? Az nekem is rémlik, hogy már egyszer megbeszéltük, a névazonosságot, csak nem voltam benne bizti, hogy veled Kép
Még 5 perc!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Nekem is tettszik a Szilárd név. Az én férjemet Szili-nek szólítják a rokonok.

Kép
Kép
szilva069

Mary
Hajrá-hajrá! Csak ügyesen bökni ám!Kép
gtünde

MandaKép
Akkor én nem értem ügynökünket. Olyan határozatlannak tűnt az újjal kapcsolatban, aztán hirtelen rávágta, hogy marad a Pregnyl. Na nekem aztán tök mindegy, csak hatásos legyenKép

SzilvaKép
Egyszer írtad Noéminek, amikor vmi injekció cserétek volt, hogy ő megy be érte a BMC-beKép

Na megyek döfni!
mary78

Mary
Most már mondhatod, hogy ez már döfiKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: