Itt vagyok megint, tegnap elképesztő napunk volt, reggel fél 9-kor indultunk, és este negyed 10-kor értünk haza. Az uram lábában megtalálták a törést
. Ez nem jó hír, de most már legalább tudjuk, mi van. A sebésszel még nem tudtunk beszélni, értekezik meg operál. Akupunktúra: oda is csak délután jutottam el, kismillióan voltak. A dokinő nem volt különösebben elégedett a -1 kg-mal (tegnap reggelre stagnált a súlyom, ezért azt kérte, hogy most hétfőig csak joghurtot vacsizzak, azt is legkésőbb 5 fél 6 körül. Végülis menni fog szerintem, mert éhes nem vagyok. Mostanra egyébként -1,6 kg van. Ha holnapra megvan a -2 kg, az azt jelenti, hogy heti -2 kg. Ha minden héten megvan a 2, akkor -8 lesz a vége. Mondjuk -10-et szerettem volna, de a 8 se rossz. Remélem, menni fog azért a 10.
Ildi! nekem is vannak előítéleteim a kínai cuccokkal, de ez most már kezd oszlani, mert sokszor a rendes boltban is kínait kapsz, csak rendes áron. A szerelőasztal különben nem volt kínai, ha jól emlékszem, spanyol gyártmány. Összességében nem gagyibb szerintem ez a bolt se, mint bármelyik másik. Mondjuk a corás szerelősztalban több mütyür van így első ránézésre, mint Miksáéban. A mienk viszont kerekeken gurul, az elég jó benne. Szerintem egy látogatást megér az a bolt. Egyébként tegnap vettem Miksának a Mammutban egy falapcskákból összerakható bababútort a Tápipiknek (pont az ő méretük
), 420 Ft volt és kínai gyártmány. Még az este összeraktuk, nagyon aranyos. Lehet festeni, ragasztani, ha valaki azt szeretné. És nemcsak bútor van, hanem autók meg mindenféle formák, csak már nem nagyon bírtam megnézni, mert a kölök állandóan szökött a mozgólépcspk felé. Márti! Csatlakozom az előttem szólókhoz, tessék otthonra venni gépet! Sulinet nem játszik? Hiányoznál nekünk, ha nem lennél
Gabi! Majd fotózok matricát, de koszos az ablakom
Ezek még tavalyiak, idén le vagyok maradva. De nyáron nem néztek ki rosszul az ablakon
Motiot! Kocsiügy
Barát
Egy haverunknak Focusa van évek óta, nagyon szereti. Jó kis autó lesz! szirom