A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

off juc,
nem egyértelmű számomra mert nagy cserepeket amiből kerti kéményseprőt meg ilyeneket csináltam pl az ósanba vettem potom pízértKépnem struktúr paszta,az más......de majdnem kész a mikulás zsák és akkor már csak elviszem a varrónőmhöz hogy varrja meg és lehet teli pakolniKép

rájli,
ez gázKépmég jó hogy gépen megvan,ezt viszont jól csináltadKép

bogárka,
ettől viszont én sokkkal jobban érzem magam hogy te is kiborulsz,vmiért azt gondoltam neked tökéletes az önuralmadKépazért szeretném egyszer hallani hogy te üvöltesz a birka türelmeddelKépigaz hogy alapban nekem is az van de ha elszakad a madzag....most nehogymá' te is visszatáncolj a 3 gyerektőlKépmi van,én vezetem a listát mert még nem gondoltam meg magamKép?(na de az azért eszembe jutott hogy hogy fogom bírni,erről majd írok neked hogy tudj kezelniKép )

zsanci,
ikea állat,mit vettél,mit vettél,mit vettél???????????????figyi hogy kell egész pontosan írni azt a phönoven cseppeket?mert azt mondták hogy nem létezikKép
Vendég

<font color="0000ff">Ryle!
Sajnos az UH-kat hőpapírra nyomtatják, ami ugye azt jelenti, hogy ahol feketíteni akarják, ott a gép felforrósítja pontonként. Ezért nem szabad napnak, hő sugárzásának kitenni, meg ugye ilyenekkel próbálkozni, mint te. Kép De most már ezt te is tudod...
Én épp most scanneltem be az eddigi (5) NST-met, nehogy eltűnjön a papírról, mert az is hőpapíron van...

Itt a legutóbbi. Lányok, ti mit tudtok mondani erre a méhtevékenységre..? Hétfői a lelet...

</font>Kép

KépKépKépKép
proone

Proone!

Nekem szüléskor sem voltak ilyen jó kis görbéim,komolyan!

Jucus
20170114224602

Sziasztok lányok!
2 percem van, mert Grétit le sem bírom magamról vakarni. Valamelyik nap úgy kiborultam én is, hogy megfenyegettem Grétit, hogy ha így viselkedik, nem lesz neki tesója, de nem vette az adást, így ki kellett mentem a konyhába bőgni (egyedül), de persze ő is bőgött benn a szobában. Bekukucskáltam, hogy mit csinál, és sírva mászkált egyik szobából a másikba, és engem keresett. Na ezen meg még jobban bőgtem, hogy hogy hagyhattam magára egyedül. Kép Viszont Jucus, akár hiszed, akár nem, én még nem kiabáltam vele sose. Mondjuk még nem is pofázik vissza Kép
Ahhoz képest, hogy eredetileg 4 gyereket terveztünk, rohamosan csökken a számuk. Most még az egyet is sokallom.

Proone! Szerintem semmit nem tudsz ebből a görbéből kiolvasni. Én egy keddi napon voltam nst-n, semmi mozgás nem volt, úgy kellett megmozgatni a pocakomat, na akkor volt 2 kis kiugró valami, aztán megint semmi. Mondta is a szülésznő, hogy mostanában nem lesz szülés. 2 napra rá beindult Kép

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Na, nekm meg erre azt mondta, hogy talán még egy hét. Az alsó vonalon annyi látszik csak, hogy nem passzív a méhem, ezek még nem jóslófájások (persze itthon sokkal keményebb is szokott lenni, mint amit ott produkáltam...).
Dokihoz átmentem, megvizsgált: 1-2 nap múlva szülünk. Hááát, most van a 2. nap vége...
Holnap megintmegyek NST-re.

39+1 (UH: 40+2) Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
nekem kb ugyanilyen görbéim voltak 2 héttel is szülés elött, meg egy nappal is szülés elött, szal többen is mondtak, hogy szinte semmit nem jelent, mit mutat az nst...

KépKép
fibi

Lindi!

Nem egy 9 hónaposról beszéltem amikor kiabálást említettem.Azért 2 éves korában majd megkérdezlek,jó?!
ÉS nem avisszapofázás a lényeg ám.Tudnak idegesíteni úgy is,hogy nem pofáznak vissza csak éppen nem csinálja amit mondasz ill.röhögve éppen az ellenkezőjét.

Juc
20170114224602

Engem a szülésznő nem is küldött a dokihoz, mert úgyis messze még a szülés, mondjuk papír szerint is 3 hét volt még hára. (egy a dokink, lehet a szülésznőnk is)
Úgyhogy bármi lehet.
Nekem úgy kezdődött, hogy ugye kedden voltam nst-n, még aznap elment a nyákdugó, szerdán picit véreztem, és még aznap este picit fájdogált a hasam, és csütörtökön reggel már éreztem, hogy ez az lesz, de a rendszeres fájások csak dél körül kezdődtek.

KépKép
KépKép
lindicita

Proone,
húha! Kép

Rájli,
ne bánd, majd lesz még képed elég! Én már elő sem veszem az UHs képeket, pedig anno éjjel-nappal nézegettem. De most már itt van ÕÕÕÕ és a többi kép. Minden pillanatot meg úgysem lehet megragadni, ez benne a szép. Amikor majd csak TE látod, h mit csinál,és este elmeséled már úgysem olyan lesz... de te láttad, és ez a fő!
neet
neet

Jucus! Gondoltam Kép Azért én ismerek olyat, aki már a pár hónapos gyerekét elküldte melegebb éghajlatra olyan szavakkal, amit én szerintem még sose mondtam (legalábbis nem olyan kombinációban). Persze ahogy a gyerek nőtt, szinte csak ezeket a szavakat ismerte.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci, szoval osszejottek a dolgokKép. es hanyszor lesz meg ilyen.Kép es hanyszor lesz ennel sokkal jobb!Kép
vigyazol rajuk es szereted oket. ez a lenyegKép
hu, es akkor van mar kadatok!! kicsitirigy...

Johi, pont tegnap, ahogy neztem a wiwes kepeidet, gondoltam, h mennyit valtozott Fanni, miota nem lattam. az, h nem nagy, nem baj, hiszen 1. kislanyKép 2. o ilyen es punktumKép
amugy semmi baj, lattam, h sietszKép

Neet, hat khm van aki megissza... ahhoz kepest egy kezmosas...

ja igen es kutya nelkul nem elet az elet!KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

<font color="0000ff">Kaptam anyu egyik 78 éves barátnénijétől egy díszpárna-huzatot, mondta, hogy ha nincs bennea baba, akkor tegyem a kiságyba vagy a babakocsiba. Szeritetek hogy nézne ki ez a párna a babakocsiban..? Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Babacsokiban szerintem viccesen nézne ki,de bekeretezve a falon nagyon jól!
Én nagyon szeretem az ilyen régi cuccost bár a lakásunkban egy sincs sajnos.

Juc
20170114224602

Proone!
nekem szülés előtt 1 órával is ilyan "fájásokat" mutatott a gép. A szülésznő meg is jegyezte a dokinak, h nincs is fájás. Erre mondta a doki, h őt nem érdekli az nst, vagyis akkor már ctgKép, mert nem jelent semmit. ha én úgy érzem, h fáj, akkor fáj. És neki lett igaza...Kép
Neet!
ikea ugrott, majd talán pénteken. Viszont baumax ruled, és vettem v.barna fúgát...Kép ja, és most fürdőszoba cuccok rule-nak...Kép nálunk legalábbis.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok LÁnyok!

Bocsánat, hogy jöttem és oly hamar el is tűntem, de behavazódtam kissé Kép Ráadásul ünnepeltünk családilag sokat és jött egy nátha is és egyébként is utálok magyarázkodni Kép
De az eltelt időben történt egy s más Petrával: Pl elkezdett tejen kivül másokat is kapni, de egyedül a sütőtököt fogadta jól, almát, banánt nem komálta Kép Tegnap elkezdett szabályosan mászni és hirtelen felindulásból mászott majdnem 3 métert, ráadásul szépen apránként megtanult támaszkodva ülni is. Támaszkodás nélkül még sehogy sem, megy, de ezt nem különösebben bánom (és ő sem!), mert imád a földön lenni. Önkiszolgáló a lelkem, mert a nagy vödörbe összeszedett játékaihoz simán odamászik, kiboritja és kipakolja a "szükséges" játékokat Kép Szerencsére még a nagyszoba határait nem lépte túl és úgy látszik elég neki egyellőre ekkora tér Kép
5 foga mellé úgy tűnik hamarosan újabbak is kibújnak, készülődnek az alsó ketteskék is Kép

Proone!
A huzatnak a falon, keretben a helye (szerintem), az NST szép szivhangot mutat Kép Az alsó vonalhoz lövésem sincs, nem azt figyelték a mi kórházunkban, hanem hogy ne csak egy vizszintes csik legyen a baba szivverése, hanem ha mozog felszökjön, mert akkor jól érzi magát Kép
Azt hittem már javában babázol mostanra ;)

Pusszancs: Cookie
cookie

Hello Csajok!

Tudom eltűntem, de gűlya van, meg fogzunk, meg nemalszunk, meg ilyen nyalánkságok.
Most is egy kér(d)és erejéig ugrottam be.

SOS!!!!!SOS!!!!!SOS!!!!!SOS!!!!!SOS!!!!!

- (az író)Nick Hornby: Egy fiúról (High Granttel)

- (a rendező)Martin Scorseese: Az ártatlanság kora (Michelle Pfeiffer, Winona Rider, mittoménmég ki)

Megvan valakinek FELIRATOSAN!!!! az alábbi két film dvd-n vagy videón?

Léci dobjatok egy sms-t, vagy egy mélt.
adrienn_szabo kukac hotmail pont com-ra.

Köszönöm, puszillak benneteket és legyetek jók
Hajrá Proone!

Csók, ada
ada007

Szia Ancsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Kép
ada007

Szia Ada!
Itt is, ott is Kép
cookie

<font color="0000ff">Csak nyúzzák az idegeimet ezekkel a jósolgatásokkal, doki 10-én kijelentette, hogy szerinte 3-4 napon belül szülök... Aztán rá egy hétre, 17-én azt mondta, feljebb ment a baba, valamicskét zárult a méhszáj. Most hétfőn szülésznő: 1 hét, doki: 1-2 nap. ráadásul ma Szombathelyen volt a párom, és elég ideges voltam, hogy esetleg nélküle kell szülnöm, de úgy tnik ezt is átvészeltem, talán egy óra múlva már haza is ér.
Na, abbahagyom a nyavajgásomat, most már abbai sbelenyugodtam, hogy nyilas lesz a kis drágám, meg abba is, hogy lehet, hogy (a nem éppen kedvelt) após szülinapján is születhet (holnap).

Mondjátok már, párnahuzatot hogy lehetne bekeretezni..? Kép
Szerencsételn néni azért nem a lányának adta, mert ő nem becsülné meg... hát, az a baj, hogy én sem akarom használni, de nézegetni se nagyon. Nem kell valami múzeumnak? Állítólag 1928-ban készült...</font>

KépKépKépKép
proone

Azt hiszem ez a várakozás a legnehezebb az utolsó hónapban.

Párnahuzatot -már ha be akarod keretezni- kivasalod, elviszed a képkeretezőhöz (üvegeshez?)és bekeretezi KépHázilag szerintem kivizelezhetetlen Kép
cookie

Sziasztok!

Proone: nekem van egy ismerősöm aki nagyon megbecsülné!!! Antropológusnak tanul és gyűjti a régi dolgokat, nagyon szép a háza, van benne egy nagyon régi bölcső is, már csak lakóra vár (mármint a bölcsőKép) Egyébként ha már eddig vártál, akkor bírd már ki péntekig, akkor meg a lányom szülinapja van. Nem akarlak elkeseríteni, de nem lesz könnyű egy nyilassal, ha te skorpió vagy, pláne ha Klárád leszKép TapasztalatKépKép Ja, azt is akartam a múltkor írni, hogy az én második nevem is KláraKép

Nézte valaki a megasztárt?

Gigi: tudom, hogy már volt róla itt szó, de megírnád milyen meséitek vannak, esetleg csereberélhetnénkKép

Zsanci: én már kiabáltam a másfél évessel isKépKépKép Totálisan megértelek. Szeretnék már ott tartani, hogy azt mondhassam, hogy: innen 20 év távlatából nézve nem is volt nehéz a két kicsivel egyszerreKép Most még nehéznek érzem. Holnap megyünk Baluval csípőszűrésre és Marcit is vinnem kell, nem tudom hogy fogja/juk bírniKép Szorítsatok!

Már megint semmi értelmes nem jut eszembeKép
Majd holnap jövök, ha túlélemKép

Pusz: (para)Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Proone: Virnyával mi van?

pocakpacni

Bogárka,
írtam mélt meg sms-t!! Kép Bocs, de csak most kaptam meg az üzenetet Kép

most csak ennyi, vár az ágy, holnap jövök.

v
kisün

Szerintem a kiabalas nem a gyerek koranak függvénye. Inkabb az anya és baba személyiségén mulik.

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Pocak!
Tudom, anyu és após is nyilasok.... Kép
Virnya is egyben van még, mint én is...</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Pocak!

Én néztem Megastart.

ÉS nem dob fel a hóesés,anyira macera minden tőle.

Juc
20170114224602

20170114224602

Hahó!

Hétalvók,sehol senki?!

Juc
20170114224602

Proone,
ne aggodj, az hogy valakinek a napjegye Nyilas, önmagaban nem meghatározó. Az ascendensen mulik a személyiségjegyek 70 %-a!
(amugy én nagyon sok Nyilas jó embert ismerek)

KépKép
fibi

Proone: Pont azért voltam magamra mérges a hülye laminálás miatt, mert ahogy a kezembe vettem leesett, hogy mekkkkorra egy barom vagyok, merthogy a nevében is benne van, hogy hőpapíros cucc, azaz hőre érzékeny. Most úgy néz ki Anyukámnak megvan a 9 hetes is másolatba, igy az sem veszett el. Be akarom őket tenni majd az albumba, azért akartam örökíteni egyébként. De úgy néz ki, összevakarom őket Kép

Proone: ez nagyon szép ez a párnahuzat!!! Ne hogy kidobd! VAgy ha ki akarod dobni, mond meg hol dobod, hogy mehessek guberálni Kép Én annyira sajnálom, hogy az én nagyim semmi ilyet nem tartott meg Kép mondjuk igaz, hogy az se nagyon érdekli, hogy mi van velünk, de ez más kérdés..
rylie

Vessetek meg, meg a mókusok elé, de én nem szeretem az öreges cuccokat. Azaz elnézegetem pl a nagymamámnál, ott van hangulata meg minden, de az én lakásomba nem tenném be, ahol (majdnem) midnen fiatalos és modern (vagy olyasmi). Viszont ha az öregek elmennek, fájó dolog, hogy mi lesz a régi kincseikkel? Amiket én most gyűtögetek, Eszter lánya meg majd kivág a kukába... ősrégi cd-ket, meg ilyesmit....
neet
neet

Sziasztok! Ezt ma kaptam emilben Murrtól:
Szia Viola!

Képzeld, november 2.-án megszületett a babám. Csontos Ákosnak hívják,
55cm-vel és 3340g-mal született. A szülés nagyon gyors volt, így nem is
viselt meg igazán.
Most már 3 hetes a fiatalúr és általában nagyon rendes. 3-4 óránként eszik,
és este 9-től reggel 7-ig csak egyszer kér enni.
Már lassan egy hete, hogy kijárunk a levegőre, és minden nap örülök a
kocsinak. Még tegnap délben is kint voltunk, pedig úgy esett a hó, hogy
fehér volt a kocsi, mire bejöttünk. Babukám ennek ellenére békésen aludt, és
nem sok hópihe tévedt be hozzá.

Még olvasok vissza, de most megyek tanulni, meg Réka is nyúz.
zanza

Juc!
én is vettem majdnem ilyet Iginek (amit Adának mutattál), de végül lebeszéltem magam, remélem megtanul járni enélkül is, bár sztem praktikus. Igy csak a kockákat vettem meg, azok viszont KIRÁLY ROCKEREK!!!!Kép Ennyirt sem drága, de én asszem olcsóbbért láttam, igaz az amcsi honlapon, csak ezt már nem akartam a bácsi nyakába varrni, aki a kockákat hozta...Kép
Ada!
akvárium megvan??Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ha HÓ Kép
neet
neet

Neet: én spec meg kifjezetetten szeretem a régi holmikat mert szépen vannak megcsinálva, történelem van bennük. Ez a mi bútorainkról már nem mondható el, merthogy egyik sem egyedi.Az antikváriumokba pl. én elolvadok és meghalok mert minden bazi drága és csak sóvárógni tudok a szép tárgyak után.
Nálunk vegyesen vannak régi tárgyak. Pl van egy szuper jó kis modern ikeja konyhánk, mert ikeja az rulez Kép és a polcon van 3 faszenes vasaló ami bazi régi és szuperül mutat.
Úgyhogy ha bármelyikőtök ki akar valamit selejtezni ami régi(ség) akkor először szóljon nekem Kép
Rylie az ószeres Kép
32
rylie

Éljen Murr és Ákos és az egész család!!! Éljenek a 3-2-1 gyerekesek!!!Kép

Sziasztok!

Mindenki be és elhavazódott?Kép
Megjártuk az sztk-t, Balu okés, de én jól felhúztam magam! Én voltam ott, meg egy másik anyuci babával és ennyi, nem értem miért nem volt előbb időpont, nem hiszem, hogy csak ma voltunk ilyen kevesenKép 3 hónapos korában jutottunk be a 6 hetes csípőszűrésre???! Mindegy, szerencsére nincs gond és ez a lényeg, 6 hónaposan vissza kéne vinni, lehet, hogy már most kell időpontot kérnem ráKép

Fibi: ez az, vérmérséklet, nekem bombasztikusan nincs mérséklet benneKép Sajnos hamar felhúzom magamKép Próbálok számolni, de nem mindig sikerül, főleg a lányommal kapcsolatbanKép

Juc: csak azért kérdeztem, mármint a megasztárt, mert ismerem a Puskás srácnak a nővérétKép

Pocak

pocakpacni

pocak,
sajna nincs listámKépés ide begépelni öngyilkossági kísérletnek minősülne b mellettKépfigyi,ahogy tudok csinálok egy listát belőle excelbe és átnyomom,ok?még a héten megpróbálom,ígéremKépés akkor mehet a businessKép

zsána,
olvastad mit kérdeztem?mert asszem nem válaszoltálKéphogy egész pontosan hogy kell írni a phönoven cseppet mert azt mondták a gyógyszertárban apának hogy ilyen nem is létezikKép

gigi
Vendég

pocak,
ebben a sorrendben éljenek 3-2-1Kép Kép Kép??????
akkor belehúzok mielött...Kép
Vendég

Sziasztok!

Manó! Emmának boldog névnapot!

KépKép
KépKép
lindicita

Gigi: a sorrend mindegy, de azért huzzál bele nyugodtanKép Ha akarod még le is pipálhatsz, most lettem 26 és már 3 gyerkőcöm vanKép
Majd én is beírkálhatom, de ha gondolod azt is, hogy mi nincs meg, azért az rövidebb lista lenneKép

pocakpacni

Gigi.
phönoVen és biztos, létezik, csak ez homeopátiás, lehet, h azért nem ismerték a gyogyótárban. A gazdagrétiben biztos van, ők ajánlották, már 2x vettem, a phönix cég gyártja.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

nekünk is van viziló és nem is a járás miatt hanem mert nekem nagyon tecc!

Juc
20170114224602

Jucus! És tényleg összeszedi a kockákat?
Én is akarok Grétinek venni valami ilyesmit karácsonyra. Ha azt tolja, nem esik orra? Mert nálunk az egész lakásban parketta meg járólap van (egy tenyérnyi szőnyeg kivételével)

KépKép
KépKép
lindicita

Tényleg, ezt akartam még, csak Murr miatt elfelejtettemKép

Boldog névnapot Emma!!!

pocakpacni

Jucus,
lebuktál! Ezek szerint nem ringatózol. Kép

Éljenek Murrék, nem tudtam, hogy az az esemes az övék. Kép
neet
neet

Emmák, éljetek sokáig, egészségben, boldogságban! Kép
neet
neet

Ringatóra csak a későbbi időpontra értünk le és már vége.Itten van a szmszéd házbanKép

Lindi!

És a kisautókat meg ami az útjába kerül.Felbukni nem nagyon hiszem,mert a feje elég nagy és ellensúlyoz(mármint a vizilóéKép).Viszont szőnyegen jobban szedi a cuccot mert nem csúszik el előle.
Kép
20170114224602

zsanci,
ezt az érdi homeós patikában mondták a zuramnakKépcsak azt mondták neki hogy lehet hogy rosszul írtam fel,azért nem találják......de nemKép

pocak,
akkor inkább nem akarlak lekőrözniKépmire 26 vagyok én 2 akarok és a harmnadikat majd csak ha 30 leszekKép20-25-30 és akkor minden életkort kipróbáltam hogy mikor milyen terhesnek lenniKépna jó,a 35-40-et nem,de nekem az már sok lenneKép
tudom hogy utálsz érte de a hoszabb listát kéremKép
te is azt kapodKép

jófejgigiKép
Vendég

Pocak,
nalam is ez a helyzet, és amikor keveset alszunk, csak még rosszabb. Pedig szülés elött aszittem, hogy birkatürelmem vanKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: