A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka!
Doni ügyes volt, remélem az oltásnak mára sem jött elő mellékhatása. Édes lehet, ahogy dumálKép Emma is egyre többet mond.

Az este megint katasztrofális volt, fogak minket is jól megkínoznak. Emma 8.15-kor elaludt, aztán 9-kor velőtrázó sikoltásra ébredtünk, és onnantól f11-ig ment a műsor. Pedig a Viburcolt már előre beadtam, de nem használt, Dentinox még annyit sem, úgyhogy f11-kor kanalaztam a gyerekbe a PanadoltKép Szerencsére onnan már elaludt rendben.

Na megyek, nemsokára jön anyósom, én meg megyek tornázniKép

Kép
Kép
manoka11

Beet!
Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni neked a bababörzés jegyeket!!!

Bogárka!
Hihetetlen tényleg beszél Doni?? Hát nagy nagy gratula mi még csak sikongatunk:-)

Neet!
Eszter nagyon ügyes!Ezek a kép nagyon jóóóó

Manóka!
Már énis olyan kiváncsi vagyok mit szól Zsombi az almához?De akkor nektek bevált!

Green!
Olyan régen hallottam rólatok!
Mizu Bendikével?? Mekkora?stb.?

Kisün!
Dóci fogának is gratula!

Zsebi!
Brúnó apa sapkában nagyon édes! Jobbulást neki!

Zsan!
Ti hogy vagytok?
manó27

Na most rólunk:
Szal apa most egy kicsit pátyolgatásra vágyott mert azt mondta, hogy mindig a gép elött ülök...
Hát ez csak azért nem igaz, mert ti vagytok a megmondhatói milyen régen pofáztam itt...
na mindegy most jól megdögönyöztem és bírja egy ideig:-)
Zsomba átesett az első náthás korszakon egyébként még szoptatok akkor, miért lett beteg???
Mindenki azt mondja az anyatej immunerősítő? vagy nem?
Most a sikongatás a sláger:-)

Tényleg hogy hogy nem volt torna???

most olvastam...
manó27

Na marhára meg vagyok nyugtatva, de nekem akkor se lesz vérző cicim. Punktum! Tulajdonképpen minden csak akarat kérdése. Úgyhogy mától erősen koncentrálok és pozitív energiát küldözgetek a cickóim felé Kép
Szóval azt mondjátok, hogy ez a bimbóvédő gáz...hm, pedig a szülésznéni mondta, hogy szerezzek be ilyet.

Gigi: 6e Ft??????? Ez durva! Az akrilfesték dobta meg ennyire, nem? Na majd elnézek mihozzánk a kis kreatív bótba, hogy van-e ott cserép meg miegymás. Sajna én még dolgozom, igy nem tudunk összejönni barkácsolni Kép Pedig jó ötlet Kép
Enyém ajándékötlet: vettem az Ósanba natúr fadobozt (ocsó volt) és azt fogom jól összeragacsolni szalvétával és teszek bele csokikát meg egy színházjegyet.

És ma voltam védőnéninel és "csak" 72 kiló vagyok! Többre számítottam, úgyhogy ez egy pozitív hír volt mára Kép
rylie

Ildi,
két paranoias egy csapatbanKép Szegény többiekKép

Orrspray: asszem a Sterimarra irtak a csajok, hogy nagyon folyos. A masiknak nem tudom a nevétKép Hatha valaki segit (Votiv még nincsKép)

Indianyo: este irok akkor mélt, most megyek tanulniKép

KépKép
fibi

Rylie,
nekem nem verzett a cicim, csak kisebesedett picit, mert Balint nem jol kapta be. De hamar elmult, garmastan+anyatej és levegöztetéstöl.
Akarat és pozitiv energia: jol csinalod!!Kép Nekem igy mult el a hanyingerem anno, eldöntöttem, hogy elég volt belöle, és készKép

KépKép
fibi

Sziasztok,

Brúnó jobban van, hajnal óta meg nem áll, biztos az aggódásotok tett jót, úgyhogy ne hagyjátok abba Kép Kép

Ma reggel már a kesztyűt is fel kellett adni rá Kép csak azt nem értette miért nem mehet el otthonról ha van rajta sapka és kesztyű...

Neet, én is a kétbalkezesek közé tartozom, és mindíg irigykedek hogy mások milyen szépeket tudnak csinálni, így kénytelen vagyok megvásárolni ezeket a dolgokat, ha nem akarom, hogy csupasz legyen a lakás az ünnepeken Kép
zsebi2004

rájli,
nem,festékem volt még....maradék másból...az a fehér massza volt rohadt drága....meg a cserepek hozzá 2000 voltKépna akkor szólj ha nem dolgozol.

neet,
marhára nem érek rá csak szakítok magamnak időt....mondjuk nem főzők meg ilyenekKépna jó,meg nem is alszok este 9korKép dekupázsnak pontosan az a lényege amit mondasz,minden amit akarsz teleragasztas szalvival,den csak a legfelső rétegével,nem mind a 3-at mert akkor szétesikKépés utána még ezer milió dolgot lehet vele csinálni,én rendszeresen mindent megantikolokKép

csináljunk nálam kreatív napot,naaaaaaaaaaaaaKép?
Vendég

ez aaaaaaaaz,tudom mát mit akartam kérdezni(köszi zsebi),nincs vkinek egy felesleges 18 hónaposra való kesztyű?egyszerűen nem jutok el sehová venniKépvagy vesz nekem vkiKép?
Vendég

zsebi,
és örülök hoy bruni jobban van,sztem a puszim voltKép
Vendég

Gigi!

Hol veszel ilyen k...va drága cserepet?

Juc
20170114224602

Gigi!
tök jó kesztyűk voltak a decathlonban.
Többiek!
VÉGE! KÉSZ! BEFEJEZTEM! nem birom tovább!!!KépKép kötözzetek meg, és vigyetek orvoshoz...ez már a vég! Bogárka, Moose, ne parázzatok, ma reggel jött a postás, és átadta a "Világ legrosszabb, legtürelmetlenebb, legüvöltősebb Anya" oklevelet, és a hozzá járó nagy adag Bűntudatot!! Ti most már inkább vmi másra gyúrjatok...Hogy a szomszédok mit gondolhatnak rólam...brrr...bele sem merek gondolni. Mostani legnagyobb fájdalmam, h nem tudok sirni, pedig tele van a hócipőm, és csak gyűlik, gyűlik, gyűlik...
bocsi mindenkitől a nyavajgásért, de tényleg nem birom tovább....elegem van!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsana! Zsana! miabaj??? necsinald!! jaj. inkabb nyavajogj nekunk: az segit!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci,
mi van??????????????????????????????
zsebi2004

Zsanci,
ha ez megnyugtat, néha én is örülök, hogy nincsenek szomszédok, mert bizony rá-ráordítok gyerekre-kutyára. Õk alapvetően nagyon jók, de amikor rosszak, akkor nagyon azok, és mivel nem vagyok hozzászoktatva, annál rosszabb.. szóval egy kis kiabálás sztem jót tesz, azt biztos megjegyzik ők is, de nem fáj, meg nem is brutalizál, lelki problémát sem okoz, neked meg megkönnyebbülés.
Mi volt az utsó csepp a pohárban?
neet
neet

Zsebi: Brúnónka jobbulást Kíván Johi és Fanni is.

Manó27: jó téged látni újra és hallani felőled.

Zsanci: mi a baj... tényleg inkább itt panaszkodj...Hogy lennyél mááááááááááááá rossz anya??

Johi

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok!
semmi különös, csak kiakadtam...
ma ovi: B nem akart menni. Nem hajlandó wc-ba pisilni, mert ő a tusolóba akar. mondom az már nincs, most szerelték be a kádat. akkor rakják vissza...nagy nehezen pisi megvolt. akkor nem akar öltözni. közben igi felöltöztetve üvölt kint a folyosón, mert ugye B is üvölt, és akkor ő együtt érez vele...Kép
na, akkor B még mindig nem akar felöltözni, akkor anya (vagyis én) kidobálja a cuccait a folyosóra, felöltözöm, és én is kimegyek, ajtó bezár. Közben férj hiv, én meg buta módon közlöm vele, h sietnem kell az ikába, mert jönnek a munkások. no, B meghallja, h ikea, oda ő is akar jönni. anya már vizionálja, h micsoda káosz lenne ott, ha B is jönne...anya üvölt, h húzzunk már el az oviba...nagy nehezen felöltözünk, B közben folyton magyarázza, h ő jön velem az ikeába, mert ő utálja az ovit, mert ott otthagyják a gyerekeket.
le a kocsihoz, karomon üvölt a kicsi, mellettem a nagy...kocsiba bevágom picit, nagy nehezen betessékelem a nagyot, megigérem neki,h nem megyek el az ikeába, majd csak vele, és alvás után megyek érte. közben mondja, h bezzeg a daniért megy az anyja ebéd után, erre eldurran az agyam és kiabálom neki, h én nem vagyok a dani anyja, én nem tudok érte menni ebéd után, mert akkor ő nem alszik, és zombi lesz, és hát ez hiányzik még nekem...
oviba el...ott viszonylag minden simán megy...
hazarohan munkásokhoz...ők vidékiek, nem tudják hol a baumax, apám szerint nekem kéne elvinnem őket (már vizionálom az üvöltő igit, aki utál felöltözni és autózni) akkor apukával (enyémmel) is üvölt, h én nem tudom őket elvinni ytong téglát venni, akkor apuka buszra ül, és elmegy velük...
hallelúja...
hát itt tartunk. 11-kor tudtam reggelizni, de akkor annyit ettem, mint egy elefánt...
most épp alszik igi is, én kicsit lenyugodtam. De tényleg nem szabad rám bizni kiskorúakat...
ááááááá....
ha szülni akarok még egy gyereket, figyelmeztessetek, h erre nem vagyok szavatolva!!!
dackorszak és szep.szor. egyszerre irtóra nem rulez, főleg nem egy ideggyenge anyukával.
Ördögi kör: gyerekek csak nyugodt anyuka mellett nyugszanak meg, anyuka csak akkor tudna megnyugodni, ha gyerekek nem üvöltenének állandóan. Egymást hergeljük, igi már nem hajlandó nélkülem egy lépést sem tenni, állandóan mászik fel rám, még fogat is úgy mostam, h egyik kezemben ott volt. közben el akarta venni a fogkefét...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
az utsó csepp a "wc-be nem akarok pisilni" momentum volt...
és tényleg jó üvöltözni, és tényleg jó kiirni az egészet....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Anyira tudom,hogy nem vigasztal- bár ha én hasonló történeteket hallok akkor megnyugszom,hogy nem csak az én kölköm elmebeteg-de nálunk is vannak hasonló életképek.
pl.:Somát most már az oviban rendszeresen óvó néni öltözteti,mert akkor nem kap rohamot.Kép

Juc
20170114224602

Zsanci,
jaaaaaj, együttérzekKép Én még ezzel az eggyel is néha üvöltök, mert elszakad a cérna. Irto akaratos, és visitva sir, ha nem az van, amit ö akar... Ha raszolok, még jobban sir, én még türelmetlenebb leszek, és aztan jön a lelkifuri, meg hogy en egy idegroncs vagyok, és szegény gyerekemböl is azt csinalok... Huu, nem is merek bevallalni mégegy gyereketKép nekem is gyengék az idegeim.

KépKép
fibi

Szeretem olvasni ezeket a történeteket,tudom, hogy mire számítsak az elkövetkezendő pár évben Kép
Zsanci szerintem mindenkinek vannak rossz napjai, oda se nekiKép Csak azt áruld el MINEK a tégla???? Ugye nem falaztok be senkit?????? Kép Kép
zsebi2004

Fibi!

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Most megyek, majd este visszaolvasok! Kihasználom az időt, amíg páromat láthatom!Kép

Ildi
ildi76

Brúnó fekszik az ágyában, kb. 10 perce ébredt fel és egyfojtában beszél. Persze semmit sem értek belőle, viszont megvan az első szó amit teljes egészében kimond és tudatosan használ: Apu (piros morgó szmájli!!!) És mi lesz velem????? Mikor ezt szóvá tettem Zapa közölte, hogy a rabszolgákat nem szólítják a nevükön Kép Kép Kép
De azért már van aja is de sokkal kevesebbszer Kép
zsebi2004

Zsanci!
Néha tényleg ki kell ordibálni magát az embernek, ettől még nem vagy rossz anya! I még olyan pici, csak azt érzékeli, hogy valami nem oké, B pedig biztos próbálgatja a határokatKép

Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha Emma megnő, milyen lesz, mert nem vagyok túl liberális gyereknevelés kérdésében, de most még annyira nem látom, hogy én hogy fogok viselkedni.

Voltam tornán, Emma itthon szinte végigsírta az egy és háromnegyed órát anyósommalKép Mondjuk ez volt az első alkalom, hogy kettesben voltak, de kénytelen lesz megszokni a gyerek, mert különben sehova nem jutok el. Pedig szegény anyós már mindent megpróbált. Persze amikor hazajöttem, a karomból már tök jól cimbizett vele, és nagyokat vigyorgott.

Kép
Kép
manoka11

Zsebi!
Brúnó édes!Kép és hát nálunk is az apa volt az első megszólitás. Bnőm fia meg annyira "megalázta" anyuját, h őt is apának szólitotta hónapokon keresztül...Kép
Tégla: felújitunk, kaptunk kádat, és a takaráshoz kell. Arra megy majd a csempe...
Lányok, hát máris jobban vagyok egy kicsit. És Juc, nektek külön örülök, mert nagyobbik fiaink majdnem egyidősek, és jó tudni, h ott sem mindig fenékig a tejfel...KépKépKép
mert kifele általában minden család olyan szép, harmonikus...csak a mienk nem...Kép
és Zsebi, én akkor akadtam ki először ezen az apás dolgon, amikor útlevelet csináltattunk, és ott volt, hogy GONDVISELÕ aláirása, és én ott akartam aláirni, erre közli a nő, h az NEM én vagyok, hanem a férjem. Én a MÁSIK szülő vagyok. Miután 9 hónapig testemmel védelmeztem, majd megszültem, majd vele vagyok nap, mint nap, mig apja a munkahelyén pókerezik (most viccelek ám, mókusok!!!), közlik velem, hogy én a MÁSIK, maradék, satöbbi szülő vagyok...Hát, ki viseli itt a gondot???Én vagy a férjem??? aki lelép reggel 7-kor, és este 6-ra ér haza...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!Zsan:maximálisan együttérzek Veled!Annak idején úgy gondoltuk,hogy jobb a nagyobb korkülönbség,az általad vázoltak miatt is.Hát sajnos teljesen mindegy!!!KépMost van egy totális tinink,aki mindent és mindenkit utál,na meg van egy örökké fogzó,perpétum mobilénk.Nincs mit tenni,néha elszakad a cérna,mivel az anya is emberből van,ha ezt sokan kétlik is!Kép.Csajok:szavazott már valaki közületek az:Év kórháza választáson?A Szent Imre csak a 19.helyen van.KépGabi

petergabi

Manoka leveléről jut eszembe, hogy olyan érdekes de van egy kér rokon a családban akit B. ki nem áll. Menekül előlük, először azt hittem, hogy csak rossz napja van, de mára már egyértelmű, hogy nem csípi őket, és ez már kezd kellemetlenné válni. Ja és ezek a rokonok imádják őt, meg általában a gyerekeket is szeretik és jól is bánnak a gyerekekkel, ki érti ezt???

Manoka most voltak együtt először vagy anyósod foglalkozott, játszott már vele, úgy hogy Te azért ott voltál?
zsebi2004

Zsebi:azért csak Apa egyenlőre,mivel ezt sokkal gyakrabban hallja Tőled!Kép

petergabi

Petergabi, ha ezt tudtam volna, akkor valami jó gusztustalan néven kellett volna Zapát hívni és akkor most azt mondogatná neki Kép Kép Kép, na erről lekéstem, majd a következőnél Kép Kép Kép
zsebi2004

Zsebi!
Voltunk már hármasban együtt, na jó, nem túl sokat, lehet hogy ez is a baj. Amikor én ottvagyok, akkor Emma nagyon bátor és barátkozós mindenkivel, csak ne tűnjek el szem elől. De hát muszáj valahogy hozzászoktatni, hogy néha más is vigyáz rá. Lehet, hogy ez most kezdetnek sok volt, de tanulságnak jóKép

Szerintetek az normális, hogy E itthon a kiságyában max fél órát alszik egyhuzamban (napközben)??? Ha lemegyünk sétálni, akkor a kocsiban órákig képes húzni a lóbőrt, de itthon semmit. Ma reggel f7 óta fent van, anyósommal aludt 10 percet, most az előbb meg fél órát, és szerintem többet már nem is fog, hacsak nem megyünk ki, amihez most marhára nincs kedvem, pedig szép az idő, de ezer dolgom van itthon. Mit csináljak, hogy itthon is aludjon többet??? HelpKép

Kép
Kép
manoka11

Gabi!
Hol lehet szavazni? Ha egyáltalán lehet még. Én is akarok, nehogymár csak a 19. legyünk. Ha innen mindenki szavazna, biztos előrébb csúsznánk pár hellyel!Kép

Kép
Kép
manoka11

Green!
Most jutott el a tudatomig, hogy írtál! Örülök, hogy jól vagytok, mindjárt meg is nézem az albumotokat, hátha van kint új kép Áronról!
Gyere gyakrabban!

Kép
Kép
manoka11

Green!
Meg is néztem az utolsó képeket, nagyon édes a fiú, és még mindig nagyon hasonlít rádKép

Kép
Kép
manoka11

Szia Lányok!

Na most egész jól vissza tudtam olvasni mindent.Kép

Zsebi! Jobbulást Brúnónak, nagyon édesek a a képek!

Én akartam már korábban írni, hogy én is mindent tudtam venni a börzén, csomó nacit, pullovert, overallt, hálózsákot, meg bébikaját. Szóval én is elégedett voltam.

Képzeljétek ma este fodrászhoz megyek. Végre- végre!

Juc tegnap nagyon eltüntél a skyperól, pedig akartam veled chatelniKép Szóval jövő héten te mikor érsz rá? Most már komolyra fordítva a szót!

Maya nekem a péntek nem jó, mert német vendégeink leszenk és velük lesz markthalle program és itt alszanak.

Na majd jövök még, de barkácsolnom kellKép
beetrix

Zsan !

Take life easy! Én akkor is felnézek rád, hogy tudod managelni a két gyereketKép
beetrix

Zsanciiiii,
Kép hát ezt a helyzetet én sem "oldottam" volna meg jobban, és én is szoktam kiabálni! (nálunk a "Dóci, ne pakold szét a fehérneműmet 1000-edszerre" a sláger)

Zsebi,
lehet, hogy "apa" az apja, de te vagy neki MINDEN más!!!! KépKép Örülök, hogy gyógyul! Kép

Manóka,
passza, annyira eltér a babák alvásigénye, hogy ha nem álmos-fáradt, akkor ez is belefér Kép

v
kisün

Beet,
én is vettem ma Dócinak szőrőscipőt a siestában, most már hóálló a lányom Kép
kisün

Beet!

Nem tüntem el,csak mire válaszoltam Te nem voltál sehol.Amikor bekapcsolom gépet én automatikusan fenntvagyok mindenhol ezért láthatsz akkor is ha egyébként nem is vagyok ott.

Zsan!

Mi nem vagyunk ám példa család.Nem is bírnám megjátszani magam és el is ítélem azokat akik ezt csinálják.Szerintem nagyon ritka vagy nincs is aki nem kiabál gyerekkel és ha ezt mondja akkor pedig hazudik.Na,jó nem egy 3 hónapos gyerekről beszélünk ugyi.2 éves kor után kezdődnek az igazi problémák amiket nem lehet mosolyogva megoldani,nekem ezt ne mondja senki!ÉS kis gyerek kis gond az igaz,de abba a szituban ,ott éppen az a világ legnagyobb gondja mindenkinek!
Ha megnyugtat ,én is kiabálok amit egyébként utálok,de ez van.Szóval azért Ne parázz ennyire!
Ha én is leírnám neked mindennap a történéseket amiktől kihullik a hajam,akkor csak velem lenne tele a topik.ÉS ennek ellenére azt mondom,hogy Soma jó gyerek,nem csinál direkt rosszat,tehát nem az a "világ legrosszabb gyereke "típus és mégis!

A zuhanyzós pisin jót nevettem,ezek szerint Béluska oda pisilt eddig?Kép

Juc
20170114224602

Beet!

Péntek nem jó,mert jön a Mikulás apamunkahelyére.

Juc
20170114224602

Azt hiszem, szőrtelenítenünk kell a Mikulást, mert D. a nagyszakállú emberektől kissé frászt kap Kép
kisün

zsanci,
kesztyű infót köszi.
tudm hogy ettől nem múlik el a lekiismert furdalásod de én is akadok ám ki.pont múlt héten történt,nem emlékszel????????????üvöltök meg sírok meg örjöngök és akkor jó egy darabigKépaztán megint,mivel hogy a történlem ismétli önmagátKépés mi lesz hármaskával????????azt hittem én márciusban kettecskét te karácsonykor hármaskát,nem így zsíroztuk leKép?

zsebi,
Képmi az hogy majd a következőnélKép????????????
lemaradtam vmi fontos döntésrőlKép?

juc,
kreatív boltban lehet csak ilyen kicsi cserepeket kapni és arany árban adják őketKéplaposat meg pláneKép
Vendég

Kisün,
kopasz Miki?? Az meg milyen? Kép

Voltunk védőnéninél, E rögtön elkezdett udvarolni 2 kissrácnak (kicsit kicsik voltak hozzá, de Istennőként bámultákKép Kép És az egyik anyuka megkérdezte, hogy kapaszkodva lépeget-e már, mire én büszkén?: már anélkül is! Kép És egy kilót hízott 1 hó alatt és majdnem 80 cm és most fel kell vennem 2 számmal nagyobb melltartót. (A büszkeségtől..Kép)

Zsanci,
ezt jó volt elolvasni, komolyan. Az öltöztetéstől E is rohamot kap, na, és amikor elérjük a sapkafelvevést...de most már nem fogom idegesíteni magam rajta, mert majd rátok gondolok. Kép
Miért baj, ha valaki a zuhanyzóba pisil? Egy helyre megy, és ha az ember egészséges, akkor tök tiszta a pisije, tisztább, mint néhány (nyilvános) WCben a csap, néhány ismerősöm ezért nem is mos kezet nyilvános helyeken, mert ha lepisili a kezét, inkább az maradjon rajta, mint hogy hozzáérjen a csaphoz. Ezzel nem biztos, hogy egyetértek, de érdekes hozzáállás, nem? Kép
neet
neet

Neet!
nem az a baj,h oda akar pisilni, mert azt is én tanitottam neki, h egyedül is menjen neki, hanem az a baj, hogy már NINCS zuhanyzónk...tegnap cserélték ki kádra...és hát B olyan helyre akart pisilni, ami már nem létezik. Legalábbis nálunk!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

no, most el IKEA, és utána apumnál alszunk, mert itt járólapoznak, és mi nem lépegethetünk rá, tehát majd onnan jelentkezem. Frankel Leó ucca rulez.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Minden elismerésem, és együttérzésem!!! Kép Mintha magamról olvastam volna...Kép

Neet!
Én nagyon-nagyon imádom ám a kutyokat, de most elképzelhetetlennek tartom két gyerek mellett...mert én sem engedném ám ki, meg pátyolgatnám, meg főzőcskéznék neki, meg napi ötször etetném...de ez most nem fér bele egy darabig. Szoktam is Apának mondani (mert ő is rágja ám a fülem, csak neki még sosem volt kutyája, és nem tudja milyen felelősség), hogy vagy 3. gyerek vagy kutya...bár előbbi a Zsanci által vázolt okok miatt nálunk is egyre képtelenebb ötletnek tűnik...

Na, most csak ennyi, mert Petra itt nyűglődik mellettem (az elmúlt héten már egyáltalán nem aludt délután Kép)... majd este jövök még...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ZSANCI,
IKEA rulez, én imádom! Amin ülök és amin írok, az is IKEA, mint szinte minden a házban. Kép
Jó neked, hogy odamész! Nekem talán egy tesco kijut még ma, bár nem tudom, kicipeljük-e megint a csajt a hideg sötétbe. Ma megjártuk a védőnénis útvonalat oda vissza, és az volt egy jó óra a hidegben. Bajvédő, mikor lesz már NYÁÁÁÁÁÁR?? Már volt hideg is, hó is, jön a kari, de aztán köszönöm szépen, elég is volt. NYARAT IDE!! Kép
neet
neet

Képzeljétek milyen hülyeséget csináltam! Kép
Gondoltam, hogy az UH-s fotókat megörökítem, hogy ne fakuljanak ki és lelaminálom. Na szépen be is raktuk őket a fóliába aztán a gépbe és ami kijött!!! ELTÛNT minden róla és tök fekete lett az ÖSSZES!!! Azt hittem megáll bennem az ütő, majdnem elbőgtem magam Kép Még az a szerencse, hogy az 5 kép közül 4-et bescanneletem és igy megvan a gépembe, de persze pont a legelsőt a 9 heteset azt nem és az igy most elenyészett Kép Kép

HülyeRylie
rylie

Ancsi, irtam!! Van itt es felre is tettek volna neked es 6990!!
moosejaw

Recca: hogy mekkora már a fiad... Fanni nagyon mini változatlanul. Bocs, de nagyon siettem, csak egy valamit vittem vissza és azt kellett gyorsan levásárolnom.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

OFF:Gigi!

Ne idegelj már,tudom ,hogy hobby boltban vetted de a 6000 akkor is sok.Ha jól látom akkor 10db pici(hány centis?)cserepből és 2 nagyból van.PLusz egy valamilyen(hungarocel?)gömb.Erre struktur paszta ha jól gondolom.

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: